Hola VPN – Fantastisk valg til DÅRLIG sikkerhed og hastighed

Hvornår er en VPN ikke en VPN? Når det er Hola VPN. Helt seriøst. Interessant måde at bruge et P2P-netværk på.

hola vpn logoHola VPN er noget af en anomali i branchen. Det leverer ikke præcist traditionelle VPN-tjenester, fordi Hola VPN snarere end at dirigere webtrafik gennem dedikerede servere placeret forskellige steder, er et peer-to-peer-system. Dette betyder, at når brugere logger på Hola VPN, er deres webtrafik dirigeret gennem andre brugers forbindelser.

Der kan være et par fordele ved denne tilgang. For eksempel påvirker brugen af ​​Hola næppe dataoverførselshastigheder. Brugere, der er vant til lynhurtige downloadtider, bliver ikke skuffede. Brug af peer-to-peer VPN betyder også, at websteder typisk ikke kan registrere, at du gennemser via en VPN. Dette betyder, at du muligvis kan få adgang til tjenester som Netflix, selvom dette ser ud til sjældent at fungere med Hola.

Hola VPN kan også bruges gratis. Hvis du virkelig er bevidst om omkostninger, kan dette være en god ting. Ingen af ​​disse lige-næppe positive aspekter opvejer dog de negativer, der følger med denne service. Det er heller ikke et anbefalet valg for gratis vpns.

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Nogle logpolitikker
Serverstørrelse: n / a
Serverdistribution: n / a
Support: Kontaktformular
torrenting: Ikke tilladt
Streaming: Ikke tilladt
VPN-protokol og kryptering: Ikke-eksisterende
Hovedkvarter: Israel
Pris: Gratis
Officiel hjemmeside: https://hola.org/

Contents

Så hvad er der med Hola??

hola vpn communityNår du tilmelder dig Hola, du tillad andre medlemmer at bruge dit system og ressourcerne på dit netværk. Hola-publikationer siger, at de kun gør dette, når dine enheder er inaktive og tilsluttet en strømkilde. Hvad mere er, siger virksomheden, at den gennemsnitlige trafik, som en ledig peer vil opleve på en typisk dag, er mindre end et YouTube-klip, der kun varer et par sekunder. Det kan være op til fire til fem MB.

En endnu større bekymring er det faktum, at du ikke har nogen måde at vide, hvad andre Hola-brugere gør, mens de bruger dine ressourcer. Din computer kan muligvis blive en exit-server til en andens ubehagelige formål. Fra spamming til hacking kan du en dag opdage, at din IP-adresse er forbundet med nogle temmelig grimme ting.

Sikkerhed og kryptering

Sikkerhed og kryptering findes praktisk talt ikke med Hola VPN. Mens ledere i branchen bruger AES-256 og Open VPN-protokol til at beskytte din identitet og privatliv, bruger Hola ingen af ​​disse.

  9 skrämmande sätt Facebook använder dina data

Antag, at du vil logge på Internettet via Hola i Australien. Når du tænder for Hola, logger du på via andre, inaktive brugere i Australien. Dette får det til at se ud som om du opretter forbindelse via en anden IP-adresse. Hola insisterer på, at denne tilgang giver kunderne “en overlegen VPN-service med minimale underliggende omkostninger.” Argumentet er, at fordi virksomheden ikke betaler for at købe og vedligeholde en masse dyre servere over hele verden, kan de bringe dig deres service gratis, mens de stadig tilbyder forbrugerne privatliv og beskyttelse, der svarer til det, der tilbydes af mere traditionelle VPN-udbydere.

symmetrisk blokciffer

Dette argument ringer simpelthen ikke sandt. Krypteringsprotokoller som AES-256 og Open VPN tilbyder kryptering af militær kvalitet, som supercomputere ikke er i stand til at knække. Derudover, Hola indrømmer, at der er sårbarheder i sit system. De skriver om, at “ondsindede mennesker” kan “kapre dit WiFi-hotspot”, og siger, at de lukker disse “løsninger”, så snart de opdages.

I mellemtiden overlades du sårbar. Hola VPN bruger slet ikke en VPN-protokol. Dine oplysninger overføres af en proxyforbindelse uden nogen kryptering. Foretag ingen fejl. Dette sætter dine følsomme, personlige oplysninger i fare.

Hola VPNs serverplaceringer

vpn-serverplaceringsvektorHola har ingen servere, og selvom virksomheden hævder, at dette er en fordel, er det bestemt svært at betragte det på denne måde. De kunder, der bruger denne service, er faktisk serverne. Hvis du ikke kan lide ideen om at lade fremmede bruge din IP-adresse, giver Hola dig mulighed for at fravælge det.

Det betyder, at du skal betale for et premiumabonnement. Selv med et betalt abonnement skal du gøre det ikke forvent nogen væsentlige frynsegoder. Det eneste, du får, er et fravær af, at andre mennesker fanger over hele din IP-adresse. Med et premiumabonnement er der stadig ingen kryptering og lidt i vejen for ægte VPN-stil-funktioner.

Brug af BitTorrent eller P2P med Hola VPN

Mens Hola tilbyder verdens første peer-to-peer VPN-tjeneste, kan du ikke forvente at være i stand til at downloade torrents eller dele nogen filer via dette system. Selvom intet i Hola-litteraturen strengt forbudt fildeling, afslørede test det torrenting med Hola fungerer bare ikke.

Derudover forventer ikke at være i stand til at få adgang til Netflix i andre regioner via Hola. Dette blev testet via fem forskellige forbindelser, og det var aldrig vellykket.

  Hur du tar bort din Google-historik

Resultater af Hola VPN-hastighedstest

Dette er næsten den eneste beregning, som Hola VPN har for det. Dataoverførselshastighederne med tjenesten var ikke altid særligt skelnen fra basislinjen, ikke ved hjælp af en VPN-dataoverførselshastighed. Med hjælp fra Hola-abonnenter i USA var downloadhastigheder relativt respektable for en VPN på 32,47 Mbps. Uploadhastigheden på 7,97 Mbps er imidlertid næppe acceptabel. Dette er utroligt langsomt sammenlignet med nogle af de bedste VPN’er derude.

hola vpn hastighedstestresultat

Brugere i EU klarede sig lidt bedre. Downloadhastigheden var 84,61, hvilket slet ikke er lurvede sammenlignet med et benchmark på 97 Mbps. Uploads var lidt langsommere sammenlignet med benchmark. Disse tal var henholdsvis 38,83 og 53.

hola vpn hastighedstestresultat amsterdam

Efterhånden som hastighedstestene går, er disse resultater ikke dårlige. Disse hastighedsniveauer opnås dog på bekostning af enhver kryptering eller reel sikkerhed af enhver art. Hvis du overhovedet ikke brugte nogen VPN, ville du få hurtigere overførselshastigheder og omtrent det samme beskyttelsesniveau uden at sætte dit system i fare fra andre brugere.

Hola VPNs logpolitik

De fleste VPN-udbydere er stolte af deres politikker uden logning. Når alt kommer til alt er et af hovedpunkterne ved at bruge en VPN at undgå nysgerrige øjne og holde dit online liv så privat som muligt.

Mens flere VPN-virksomheder hurtigt kan prale af, hvordan de ikke fører logfiler, understøttes disse sjældne sjældent af fakta. Mange VPN-tjenester fører nogle begrænsede poster om deres brugere. Der er selvfølgelig eliteudbydere i branchen, der gør det til et punkt at have en streng politik for ikke-logning, og de mener absolut det.

I sidste ende er det den slags VPN-udbyder, du ønsker. De bedste VPN-udbydere er typisk baseret på et land, der ikke er en del af Five Eyes, Nine Eyes eller 14 Eyes-overvågningsallianser. For mere information som denne, kan du læse vores guide til VPN-loggingspolitikker.

Israel – Ikke så stor på personlige oplysninger

nato land alliance

Hola VPN har hovedkontor i Israel, som ikke er medlem af disse alliancer. Ikke desto mindre er det vigtigt at bemærke, at Israel vides at være ”samarbejdsvillig” med disse overvågningsallianser. Med andre ord, Israel arbejder tæt sammen med de nationer, der er medlemmer af disse grupper. Hvis de presses til at dele deres intelligens, vil de sandsynligvis gøre det.

  Hur man avblockerar webbplatser

Det er dårlige nyheder for VPN-brugere, der leder efter en virkelig privat og anonym online oplevelse. Worrisomely, Hola afgiver ingen reel, erklærende erklæring på sin hjemmeside om dens logpraksis. Virksomheden har en privatlivspolitik, hvor de nævner logdata. Definitivt angives i politikken er det faktum, at de logger alt om den anvendte browser, de besøgte websteder, hvor meget tid der bruges på hvert websted og dato og tidspunkt for adgang.

Det er dog ikke slutningen. Hola holder også styr på de personlige oplysninger for hvert medlem. Dette inkluderer alle data, der kan identificere dig, inklusive dit navn og din e-mail-adresse sammen med din IP-adresse.

hola vpn informationsindsamling

Det slutter ikke der. Fortrolighedspolitikken fortæller videre, at de kan videregive personlige oplysninger fra kunder til “betroede tredjepartsudbydere eller -partnere.” De oplyser også proaktivt, at de vil dele dine oplysninger for at overholde loven eller en retsafgørelse.0

Med andre ord er denne VPN slet ikke en VPN.

Prisindstillinger for Hola VPN

hola vpn-prisfastsættelse

Hola er tilsyneladende en gratis service. De har en premium abonnementsplan, der er tilgængelig for $ 11,95 pr. Måned. Der køres ofte tilbud til at købe seks måneder, et år eller to år i forvejen. Dette er langt billigere indstillinger, men du får meget lidt for dine penge.

Er Hola VPN anbefalet?

Hola VPN har så mange problemer, at det er svært at vide, hvor man skal starte. Hvis hastighed er alt, hvad der betyder noget for dig, kan Hola muligvis være det rigtige svar. Uden sikkerhed eller kryptering af nogen art er du imidlertid langt bedre stillet ved bare at surfe på nettet uden VPN overhovedet. Det er fordi, hvis du bruger Hola, vil du lade dit system være sårbart over for brugere med en afskyelig hensigt. Du vil bestemt ikke tillade, at din IP-adresse bliver tilknyttet hacking, spamming eller andre ulovlige eller i det mindste dårlige råd.

Meget bedre VPN-tjenester som NordVPN og Surfshark er ledig. De fleste af dem leverer kryptering af militær kvalitet, fysiske servere, der maskerer din identitet og placering og holder dine data sikre.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me