Hotspot Shield Review: En hurtig VPN med sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Dette firma lider af en pinlig lækage. DNS-lækage, det er. Hvis online-privatliv er lavt på din prioritetsliste, er dette muligvis ikke et problem.


Hvis tanken på dine private private data - inklusive økonomiske transaktioner, internetsøgningshistorik, e-mails og mere - der bliver stjålet, får din mave til at være søvnig, kan det være tid til et virtuelt privat netværk (VPN).

Der er omkring hundrede billioner tjenester at vælge imellem, og vi gennemgår dem alle ad gangen.

Vores Hotspot Shield-gennemgang viser dig, om dette virtuelle private netværk, der bruges af mere end 600 millioner mennesker over hele kloden, kan hjælpe dig med at tage kontrol over dit privatliv og beskytte din identitet.

Oversigt

AnchorFree's Hotspot Shield er en meget brugt VPN-tjeneste, der tilbyder en gratis konto såvel som en betalt service.

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Ingen logpolitik
Serverstørrelse: 2500+ servere
Serverdistribution: 27 lande
Support: Billet-system
torrenting: Tilladt
Streaming: Meget begrænset
VPN-protokol og kryptering: Catapult Hydra; 128 bit AES og 256-bit AES-kryptering
Hovedkvarter: USA
Pris: 7,99 € / måned
Officiel hjemmeside: https://hotspotshield.com
vpn privatlivFordele ved Hotspot Shield:
 • Hurtige downloadhastigheder
 • Lav pris
 • Syv dages gratis prøveperiode
Ulemper ved hotspot-skjold:
 • Begrænsede serverplaceringer
 • Begrænsede konfigurationsindstillinger
 • Manglende evne til at oprette forbindelse til streamingtjenester som Netflix og Hulu fra uden for USA
Funktioner fås med Elite-abonnement:
 • Servere i 25 lande
 • 45 dages pengene tilbage-garanti
 • Dræb kontakt
 • Wi-Fi-beskyttelse automatisk tilslutning
 • IPv6 og internet realtidskommunikation
 • Tilslut fem enheder samtidigt
 • Ad Blocker, cookie blocker, tracker blocker
 • Spaltet tunneling
 • Forbedret transportprotokolteknologi
 • Peer-to-peer-forbindelser tilladt
 • Ubegrænset data og ubegrænset båndbredde med et Elite-abonnement
 • Flere tilgængelige sprog

Kan man stole på hotspot-skjold?

HotSpot Shield er stolt af at tilbyde brugerne privatliv, anonymitet og tillid. Der er dog en antal bekymringsområder Det kan medføre, at en person, der er oprigtig overfor sikkerhed, tænker to gange, før han bruger denne service.

e-mail-meddelelse på mobilNår du tilmelder dig tjenesten, anmoder Hotspot Shield om en e-mail-adresse og en adgangskode. Dette er standardpris for størstedelen af ​​VPN-tjenester. Hotspot Shield giver brugerne mulighed for at indtaste svage adgangskoder og beder ikke brugerne om at bruge mere sikre adgangskoder.

En bekræftelse sendes til din e-mail-adresse for at bekræfte, at du er ejeren af ​​e-mail-adressen, inden du giver dig adgang til Hotspot Shield-betjeningspanelet.

Hotspot Shield accepterer betaling med kreditkort, PayPal såvel som en række andre betalingssystemer. Der er ingen mulighed for at foretage anonyme betalinger eller semi-anonyme betalinger ved hjælp af kontanter eller cryptocurrencies som BitCoin. Der er dog muligheden for at bruge gavekort, inklusive dem fra Target, Best Buy og Starbucks.

hotspotshield-betaling

Hotspot Shields privatlivspolitik siger, at de ikke vil gemme din IP-adresse på lang sigt. De indsamler dog data om de websteder, du besøger, og de apps, du bruger. AnchorFree, moderselskabet bag Hotspot Shield, siger, at disse oplysninger kun er indsamlet til analyser og fejlfinding. De oplyser, at de oplysninger, de indsamler, ikke bruges til at identificere dig. Dette kan være godt nok for nogle brugere. Men hvis du er privatbevidst, er Hotspot Shield muligvis ikke den rigtige mulighed for dig.

Hotspot Shield indsamler oplysninger såsom den OS-version, du bruger, browseren, du bruger, oplysninger på dit mobilnetværk samt den hardware, du bruger. Hotspot Shield siger, at disse oplysninger aldrig er knyttet til dig og kun bruges til analytiske formål.

Personer, der bruger den gratis version, risikerer, at deres personlige oplysninger lækkes til annoncører. Premium-versionen af ​​Hotspot Shield løber ikke denne risiko. Det er dog godt at huske dette, især hvis du bruger den understøttede annoncetjeneste og ønsker at bevare dit privatliv.

Center for Demokrati og Teknologi indgav en klage til FTC og oplyste, at Hotspot Shield, i modsætning til deres løfter, indsamler brugerdata. De gør dette ved aktivt at injicere JavaScript-kode til reklame. De opfanger derefter trafik og omdirigerer brugere til specifikke e-handelswebsteder.

Når du har gennemgået Hotspot Shields privatlivspolitik og kigget på deres historie, bliver du nødt til at bestemme, om sikkerhedsniveauet, de tilbyder, er nok til at du kan stole på dem. Hvis din primære bekymring er at kryptere din browsing, så du kan surfe sikkert uanset hvor du er, så Hotspot Shield er det rigtige svar for dig.

Hvor er hotspot-skjoldsservere placeret?

Hotspot Shield Review: En hurtig VPN med sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysningerHotspot Shield har mere end 2.500 servere i 27 lande. Hotspot Shield Elite-tjenesten er en pålidelig og hurtig service. Det giver brugerne mulighed for at få adgang til et antal godt krypterede IP-adresser. Tjenesten gør et godt stykke arbejde med at skjule de data, der overføres.

Hotspot Shield har flere servere i USA. Placeringen af ​​serverne og IP-adressen leveres dog ikke af tjenesten. Hotspot Shield Elite-medlemmer loves ubegrænset båndbredde, de kan dog opleve begrænsninger på grund af reglerne i deres internetudbyder. Du skal huske, at hastigheden på din internettjeneste, når du bruger Hotspot Shield, delvis bestemmes af den faktiske placering af din internettjeneste.

Er hotspot-skjold let at bruge?

Hotspot Shield har designet deres tjenester til at være ligetil og let at bruge. Du kan ændre din placering med bare et klik på en knap, og du kan oprette forbindelse til systemet og ændre din placering efter behov. Systemet viser tydeligt, hvornår du er beskyttet, og når du ikke er det.

Når du opretter forbindelse, ser du en skærm, der viser din tid, båndbredde, virtuel IP-adresse og din aktuelle placering. som du kan ændre.

hotspotshield-tilslutningstest

Når du ser i øverste venstre hjørne, vil du se den sammenklappelige menu. Når du klikker på denne menu, er der kun et par elementer at vælge. Du kan finjustere, hvordan applikationen fungerer. For eksempel kan du vælge, om applikationen skal starte automatisk, når du starter dit operativsystem, om du vil aktivere en dræbskontakt, eller om du vil aktivere eller deaktivere IP-lækage.

Hotspot Shield-medarbejdere:
 • 128 bit AES-kryptering
 • 256 bit AES-kryptering
 • Catapult Hydra proprietær protokol til datakomprimering

Hvor hurtig er hotspot-skjold?

AV - Test udførte en uafhængig undersøgelse, hvor den vurderede VPN's sikkerhed, hastighed og ydeevne og sammenlignede Hotspot Shield Elite med konkurrencen.

vpn-latenstidsresultatdiagram

Testen undersøgte latenstid for forskellige VPN-tjenester. Latency er den tid, det tager en datapakke at nå serveren. Jo længere væk brugeren og serveren er fra hinanden, jo større er latenstiden. Jo lavere latens, jo hurtigere er forbindelsen og hurtigere den opfattede forbindelse.

Ovenstående graf angiver den gennemsnitlige latenstid om ugen for de forskellige VPN'er. Da SSL-krypterede og ikke-SSL-krypterede forbindelser ikke viste en stor forskel i latenstid, blev gennemsnittene kombineret, hvilket gav det samlede resultat.

For at oprette lige testsager for alle produkterne blev VPN-serverne manuelt valgt til at være de samme i alle produkter. Vestkysten blev valgt til VPN'er i USA, og Storbritannien blev valgt til VPN'er i EU. Forskellige faktorer blev overvejet i denne test. For eksempel ville de få en EU-bruger til at oprette forbindelse til en anden EU-bruger via en USA-baseret VPN-server. Dette betød, at forbindelsen skulle krydse Atlanterhavet to gange.

Som du kan se, tog det den hurtigste VPN næsten dobbelt så lang tid at nå den udpegede server som referencen, som ikke var tilsluttet en VPN. Hotspot Shield Elite kom tæt på, hvilket gjorde det til en af ​​de hurtigste VPN-tjenester, der er tilgængelige.

Stream hastighed

Den samme undersøgelse viste, at Hotspot Shield Elite har en god overførselshastighed. Dette gør det til en god mulighed for personer, der ønsker at nyde en klar, flydende streaming. Når du ser på strømningshastigheden i kilobyte pr. Sekund, vil du bemærke, at Hotspot Shield Elite kun er lidt langsommere end referencehastigheden, som ikke var tilsluttet en VPN.

vpn-streamhastighedsresultatdiagram

Torrenthastighed

En populær brug af VPN'er skjuler ens identitet, når man bruger peer-to-peer-tjenester. Der er flere grunde til at gøre dette. Nogle internetudbydere vil begrænse torrentprotokollen eller blokere den helt. Andre kan bekymre sig om, at de får meddelelser på grund af overtrædelse af love om indehaver af intellektuel ejendomsret. Det kan være udfordrende at torrent og have en anstændig downloadhastighed. Læs vores VPN'er for torrenting.

vpn torrenthastighedsresultatdiagram

Som ovenstående graf viser, er Hotspot Shield Elite cirka 20 procent hurtigere end den næste produktgruppe.

downlink

Downloadhastigheden har en direkte indflydelse på, hvor hurtigt indhold går fra Internettet til din enhed. Dette er den vigtigste faktor, når du bestemmer, hvor godt en VPN klarer sig. Det påvirker direkte, hvor hurtigt du vil være i stand til at åbne websider, downloade indhold osv.

vpn-downlink-resultatdiagram

Som du tydeligt kan se i grafen, blev de forbindelsestest, der blev kørt med Hotspot Shield Elite, rangeret som den bedste VPN med en hastighed, der var cirka en tredjedel langsommere end referencen, som ikke havde en VPN knyttet til det.

Uplink

Uplink-hastighed er den hastighed, som data sendes fra brugeren til de servere, der skal placeres på Internettet. Denne hastighed bestemmer, hvor hurtigt du kan få adgang til skytjenester, uploade sikkerhedskopier eller host-servere eller dele de oplysninger, du vil have, på sociale medier.

vpn uplink-resultatdiagram

Arbejder Hotspot Shield med Netflix?

netflix mislykkedes forbindelseEn af de primære årsager til, at folk ser efter VPN'er, især hvis de bor uden for USA eller Storbritannien, er at få adgang til premium-streaming som Netflix.

Vi testede Hotspot Shield og var kunne ikke oprette forbindelse til Netflix. Vi fik den frygtede Netflix-proxyfejlskærm flere gange.

Dette betyder, at Netflix var i stand til at registrere vores VPN og forhindrede os i at få adgang til deres service.

Prisfastsættelse

Hotspot Shield tilbyder et antal prisindstillinger, der starter med deres månedlige plan, der koster $ 12,99 pr. Måned og går helt op til deres treårsplan, der koster $ 3,49 per måned. Dette gør Hotspot Shield en af ​​de dyrere VPN'er på markedet.

Den eneste forskel mellem hvad du får for hver plan er, hvor lang tid du kan bruge Hotspot Shields VPN. Nedenfor er den seneste opdeling af deres priser.

hotspotshield-prissætning

Deres prisfastsættelse er ret ligetil. Der er ingen skjulte gebyrer, du kan få adgang til VPN øjeblikke efter at du har betalt for det, og der er ikke noget forsøg på at sælge dig. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten i de første syv dage, kan du nemt annullere gratis. Hvis du inden 45 dage ikke er tilfreds med tjenesten, refunderer de dine penge fuldt ud. Der er ingen spørgsmål. De gør det nemt at få en refusion for deres kunder.

Kunde service

chatoperatørerFor os er dette et område, hvor Hotspot Shield bestemt har forbedret sig med tiden. For ikke længe siden var den eneste mulige mulighed for at indgive en klage via en supportbillet. Hotspot Shield havde et tvivlsomt ry, når det kom til den hastighed og effektivitet, som de reagerede på supportbilletter.

Nu har de en live chat. Vi brugte det flere gange til at stille en række spørgsmål, og vi modtog et svar på vores spørgsmål inden for et par sekunder efter at vi havde stillet spørgsmålene. Svarene var ærlige, direkte og til det punkt.

Foruden deres live chat har Hotspot Shield en række informative blogs, artikler og ofte stillede spørgsmål, der er designet til at instruere brugere om den bedste brug af deres produkt.

Er hotspot-skjold værd at pengene?

Eventuelt. Som du ser i vores anmeldelser, tilbyder de ekstremt hurtige hastigheder, en strømlinet og klar brugeroplevelse og en række funktioner. Når det er sagt, hvis din primære grund til at købe en VPN er at beskytte dit privatliv, mens du navigerer på nettet, er dette firma muligvis ikke den rigtige mulighed for dig.

Der har været en antal tvivlsomme aktiviteter, der involverer dette firma og deres evne eller ønske om at beskytte deres kunders privatliv. De logger oplysninger, og deres privatlivspolitik forlades med vilje tvetydige, hvilket får os til at stille spørgsmålstegn ved deres forpligtelse over for deres klients privatliv.

Hotspot Shield skjuler din IP-adresse. Det lider dog af DNS-lækager, som potentielt kan bringe dit privatliv i fare. Det er en anstændig mulighed med mange muligheder. Der er dog andre muligheder, der er den samme pris eller billigere (tænk NordVPN) at vi føler os bedre passer til regningen.

Vi bedømmer Hotspot Shield tre ud af fem stjerner.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me