Hur man får amerikanska Netflix i Australien

Netflix har mer än 158 miljoner prenumeranter (och räknar…).  

Detta är förmodligen mer än vad företagets grundare kunde drömma om när de startade företaget som en plats att hyra videor online redan 1998. På den tiden blev Netflix delvis berömd på grund av företagets erbjudande om obegränsade DVD-skivor, vilket skulle vara skickas till ditt hus.

låsa upp netflixNär denna idé först kom på scenen var den revolutionerande. Idén att inte behöva gå till en Blockbuster för att hyra en DVD förändrade allt. Amerikaner grep om konceptet.

2002 hade Netflix bara 700 000 prenumeranter. År 2005 hade deras prenumerationer hoppat till 3,6 miljoner. Vad Netflix och de som var fans av programmet inte förstod är att det fanns något ännu bättre i offen.

2007 lanserade Netflix sin streamingfunktion. Så du behövde inte vänta på att en DVD skulle komma till ditt hem. Du kan ha den film du valt på begäran. Grundarna av Netflix sa att de var intresserade av att börja strömma mycket tidigare, men Internethastigheterna vid den tiden gjorde det inte möjligt. Det stämmer - de var före sin tid.

När Netflix-streaming populariteten började växa började den stödjas på spelkonsoler, handhållna enheter och tv-apparater. Intressant nog, vid den tidpunkten var strömningstjänster med Netflix endast tillgängliga i USA.

Allt skulle förändras 2010 när Latinamerika och Kanada, samt Karibien 2011, kunde komma åt Netflix-strömningstjänsten. Samma år började Netflix producera sitt eget ursprungliga innehåll. 2013 debuterade House of Cards. Det var en tveklöst hit.

Det verkade som Netflix hade en framgång efter den andra. Titta bara på program som:

 • Stranger Things
 • Orange är det nya svarta
 • Kronan

netflix-programmering

Under 2012 gjorde Netflix hoppet över dammen och blev tillgänglig i Storbritannien. Strax efter det blev Netflix finns på de flesta marknader runt om i världen.

TL; DR - Skaffa ett VPN (Virtual Private Network).

�� TD; LR - Den enda sanna lösningen för att få en permanent fungerande lösning för Netflix-åtkomst är att använda en VPN. Medan några webbplatser rekommenderar att du använder proxyer eller till och med TOR, de berättar inte hela historien. Proxies saknar kryptering och säkerhet som en VPN tillhandahåller när du använder TOR helt sätter ner din hastighet till högst bara Kb / s.
�� Men snälla vänligen Vänligen snälla vad du gör, undvika "gratis" VPN. Till och med de bästa gratis VPN: erna är ett dussin. Vi rekommenderar starkt att du hålla sig borta från gratis VPN: er eftersom de generellt sett inte är de bästa lösningarna för Netflix. Deras säkerhetspolicy är ofta fruktansvärda och kan göra din enhet sårbar för attacker. Deras hastigheter är mycket långsam. De har hemsk loggningspolicy, så de övervakar webbplatserna du besöker och vad du gör när du är online.

Om du vill ha de bästa VPN: n föreslår vi någon av de tre:

 1. Läs vår fullständiga NordVPN granskning eller besök NordVPN
 2. Kolla in nykomlingen Surfshark, tillhandahåller strömningstjänster för inte bara Netflix utan HBO, Hulu, Amazon Prime och cirka 12 andra butiker. Besök Surfshark eller läs vår recension.
 3. Om budgeten är mindre oroande, gå med ExpressVPN. De är lite snabbare Nord och SurfShark och har en trevligare användargränssnitt på sina mobil- och stationära appar.

För att vara uppriktig kan du inte gå fel med någon av ovanstående tre VPN-tjänster. De fungerar alla ungefär lika och gör att du kan titta på dina favoritprogram på Netflix från var som helst i Australien.

Behöver du mer information? Fortsätt läsa..

USA: s Netflix är inte "Worldwide" Netflix

Resenärer från USA är ofta förvånade när de vill titta på American Netflix i Australien och inte ser många av sina favoritprogram. Anledningen till detta är att American Netflix i Australien är geo-blockerad.

Visst, du kommer att kunna titta på Netflix, men när du är i Australien kommer du att missa massor av innehåll. Du får också ganska mycket innehåll, beroende på hur du ser på det.

Netflix Australia har ett generöst filmbibliotek. Australierna får tillgång till Netflix originalinnehåll. Detta inkluderar TV-program, filmer, barnprogram, dokumentärer och komedi specialerbjudanden.

Som en extra bonus får australiska användare tillgång till australiska titlar som amerikanska tittare inte har sett och i de flesta fall aldrig har hört talas om. Slutligen, i vissa fall kan australiska tittare strömma show när nya avsnitt kommer, medan amerikanska prenumeranter måste vänta tills hela säsongen är klar.

Den största skillnaden du kommer att se är när du tittar på licensierat innehåll. Som ett exempel, Vänner, den otroligt populära amerikanska TV-serien, finns på US Netflix. Men det kan inte hittas på Netflix Australien. Detsamma gäller för shower som:

 • Brottsliga sinnen
 • Breaking Bad
 • The Walking Dead
 • Övernaturlig

Det är sant att du kan se några av programmen på konkurrerande strömplattformar. Bara inte Netflix. Detta är också sant om du tittar på att titta Avengers: Infinity War och Otroligt 2.

Kostnadsjämförelse: USA: s Netflix vs australiensiska Netflix

Ett intressant faktum är att australierna inte betalar så mycket mindre än amerikanska invånare för Netflix. Australiska invånare kan köpa startpaketet till $ 9,99 per månad. För $ 13,99 per månad kan de ha högdjupströmning. För 17,99 dollar per månad kan australierna få det bästa paketet som Netflix erbjuder i området med alla extra klockor och visselpipor.

I USA medför 2020 en höjning av priset på Netflix-paketet med 18 procent. Det går från $ 10.99 per månad till $ 12.99 per månad. Premiumplanen hoppar från $ 13,99 per månad till $ 15,99 per månad. Och den grundläggande planen går från $ 7,99 per månad till $ 8,99 per månad.

För att vara rättvis arbetar Netflix hårt för att göra innehållet globalt. Det finns emellertid ett antal licensproblem som kommer in. Så frågan är, hur kan australier som vill titta på USA: s Netflix få tillgång till det amerikanska biblioteket? Det finns ett par alternativ.

Hur gör Netflix Geo-Blockera innehåll?

Geo-blockering, i ett nötskal, inträffar när innehållet du vill titta på är blockerat på din geografiska plats, liknande hur webbplatser är blockerade. Netflix använder geo-blockering som ett sätt att dela världen i marknadssegment. Detta gör att de kan sälja sina produkter till olika priser, vilket ökar deras vinst i motsats till att ha ett pris och en politik över hela världen.

Netflix är inte det enda streamingföretaget som gör detta. Och det fungerar inte alltid i USA: s fördel. Till exempel kan Storbritanniens invånare i USA bli chockade när BBC iPlayer fungerar inte.

Hur vet Netflix vilket land du är i? Baserat på din IP-adress. Varje dator eller internetansluten enhet har en IP-adress. Så när du besöker webbplatser berättar IP-adressen till Internet vart informationen ska skickas.

Ett annat bra exempel här är Youtube, som också blockerar innehåll beroende på din geografiska plats. Youtube US är inte Youtube Australia, även om det verkar så. (Läs mer: Avblockera YouTube)

Din IP-adress tillhandahålls av din Internetleverantör eller Internetleverantör. På samma sätt som en fysisk adress berättar världen där du befinner dig, så visar din IP-adress din plats, vilket gör det enkelt att spåra dig.

Streamingtjänster kan använda sig av denna information när de bestämmer vilket innehåll användare ska få se baserat på deras plats. Om du försöker ansluta med en IP-adress som är blockerad får du den fruktade Netflix-felskärmen.

netflix misslyckades anslutning

Detta händer även om du betalar för en tjänst som Netflix. Amerikaner som reser för semester eller företag har sett detta från första hand.

Obehindrad åtkomst till Netflix

Det långa och korta är att du måste hitta ett sätt att få streamingtjänsten att tro att du befinner dig på en annan geografisk plats. Det finns några hållbara sätt att göra detta, men vi kommer bara att fokusera på den bästa fungerande lösningen för att få Netflix USA.

Kom ihåg att du vill ha rätt verktyg för rätt jobb. Att ha den bästa lösenordshanteraren, till exempel, gör ingenting för att skydda dina inloggningar från att hamna i fel händer. Så att spendera pengar på fel lösning för att komma runt geo-blockering kommer bara att lämna dig frustrerad eller värre, skada din integritet online.

För det första får du någon av de testade VPN: erna nedan. Dessa är de bästa VPN: erna för Netflix.

# 1 NordVPN - den bästa strömningslösningen för Netflix

NordVPN har alltid varit i topp sedan de började. NordVPN har över 5 000 servrar över hela världen och har ett enormt geografiskt område som sträcker sig över 6 kontinenter och tillhandahåller tjänsterna till alla som behöver skydd.

Med deras äganderätt SmartPlay-teknik, de flesta, om inte alla deras 5 000 servrar skulle kunna få tillgång till amerikanska Netflix och andra Netflix, och strömma utan att stöta på några fel. Du får inte detta med någon annan VPN-leverantör.

Fördelar

 • SmartPlay-teknik
 • Avblockerar Netflix från alla länder
 • OpenVPN-protokoll med AES-256-bitars kryptering
 • Gratis prov
 • Pengar tillbaka garanti
 • Nollloggningspolicy

Nackdelar

 • Hastigheten kan vara ganska inkonsekvent ibland

NordVPN är lite dyrare än många av de betalade VPN: erna. När du börjar undersöka deras tillgängliga planer kommer du dock att märka hur mycket du börjar spara när du tittar på längre villkor. Faktum är att månadskostnaden sjunker så mycket att de slutar vara en av de billigaste VPN-planerna du någonsin kan få om du tittar på deras 3-åriga plan.

 • Månad till månad - $ 11,95 varje månad.
 • Årligen - $ 83 per år, eller $ 6,99 varje månad.
 • 2-årsplan - 95,75 dollar för två år. Detta går ner till $ 3,99 per månad.
 • 3-årsplan - Förskottsbetalningen är $ 107,55, eller cirka 2,99 $ per månad.

Det fantastiska är det alla NordVPN-planer kommer med en 7-dagars gratis provperiod. Den har också en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Om du inte gillar vad du ser under de första trettio dagarna kan du stänga av det och få tillbaka alla dina pengar

Du kan lita på NordVPN för att hålla din integritet privat. Det här är kanske inte så stort när man pratar om filmerna som du strömmar på US Netflix. Det kan dock vara en större affär när man pratar om annan online-aktivitet.

nordvpn loggningspolicy

NordVPN har granskats av bokföringsföretag, och dessa företag intygar att de inte håller loggar när de säger att de inte håller loggar.

# 2 Surfshark - den billigaste strömningslösningen för Netflix

NordVPN är välkänt i Netflix streamingarena på grund av deras stora antal servrar. Att ha så många servrar gör det svårt för Netflix att blockera någon av dem.

NordVPN kostar en bra del av förändring jämfört med vårt val på den här listan. Surfshark har inga problem med åtkomst till Netflix och det är ungefär halva priset på NordVPN. Med Netflix att öka sina priser då och då, känns det bra att använda ett VPN som inte kostar nästan lika mycket som prenumerationen på Netflix själv.

Fördelar

 • Billig
 • Avblockerar Netflix från alla länder
 • Ovanför industristandardskryptering
 • Noll loggningspolicy
 • Lätt att använda

Nackdelar

 • Färre servrar än andra alternativ

När du väljer ett nyare företag att utföra en tjänst som är lika viktig som att blockera geobegränsningar när du använder Netflix, är det vettigt att vara skeptisk. Att leta efter det nya barnet på kvarteret kan verka som ett farligt drag. När det gäller Surfshark är det faktiskt ganska säkert.

Surfshark är ett fantastiskt val för människor som vill komma runt geobegränsningar utan att i princip betala ett annat Netflix-abonnemang. Det är rättvist att andra VPN: er tar ut en premie för sin tjänst eftersom de har tillhandahållit krypteringstunnlar av kvalitet i flera år. Det är också rättvist att Surfshark kom in och erbjöd samma kvalitetstjänst för en bråkdel av priset.

Vi rekommenderar starkt att titta på Surfsharks webbplatser för deras nuvarande inledande prissättning. Om du fortfarande är skeptisk till detta VPN, kolla in hela Surfshark-recensionen för mer information.

# 3 ExpressVPN - Bra balans mellan hastighet och säkerhet

Om NordVPN av någon anledning inte är ett genomförbart alternativ för dig, skulle vår nästa rekommendation på listan vara ExpressVPN. Detta är en VPN-tjänst för Brittiska Jungfruöarna. Det erbjuder ett antal fantastiska funktioner och har fenomenal kraft.

I likhet med NordVPN: s räckvidd har ExpressVPN också ett massivt nätverk, som för närvarande är på 3 000 servrar i 160 städer fördelade över 90 länder. För dig som är intresserad av att titta på Netflix i USA kommer du gärna att veta att USA har några av de bästa täckningarna för detta VPN.

Fördelar

 • Snabba hastigheter
 • Stark kryptering
 • Fungerar på de flesta plattformar
 • Fenomenalt stöd
 • Fungerar med amerikanska Netflix

Nackdelar

 • Du kan bara ansluta tre enheter samtidigt
 • Lite dyrare även i deras längsta plan
 • Spotty anslutning med Netflix Australien

En av nackdelarna med ExpressVPN är det faktum att du bara kan ansluta tre enheter med ett konto. Men även detta är inte så stort av en nackdel. Tänk på det, hur många enheter behöver de flesta ha anslutit till ett VPN samtidigt? Vanligtvis bara en. Och om du behöver ansluta hela huset, erbjuder ExpressVPN VPN-routersupport. (Läs mer: Bästa VPN-router)

En annan nackdel är priset. ExpressVPN är en av de dyraste VPN-skivorna du kommer att hitta. Om du köper deras tjänst varje månad, kommer du att spendera $ 12,95 varje månad. Om du använder deras sex månaders tjänst betalar du 59,95 $ i förskott, vilket i genomsnitt uppgår till $ 9,99 per månad. Om du går för deras 15 månaders program betalar du en avgift på förskott på $ 99,95. Detta går ner till $ 6,67 per månad.

Ytterligare två saker som vi gillar med ExpressVPN är deras kundservice och deras 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. ExpressVPN är så säker på sin produkt att även efter att du betalar för produkten har du 30 dagar på dig att få tillbaka dina pengar utan några frågor.

Kundtjänst med ExpressVPN är något av det bästa vi har sett. Vi har haft ett antal samtal med deras tekniska support och har alltid funnit att de är kunniga, hjälpsamma och mycket tillgängliga.

ExpressVPN kundtjänstalternativ

Bara för att lägga till en fjäder till ExpressVPN: s mössa är deras integritetspolicy överklagad. Upprepade gånger har regeringar försökt få tillgång till information om sina kunder. Men eftersom ExpressVPN stämmer med sitt löfte, det håller inga loggar på sina kunder.

uttrycka vpn sekretesspolicy

Så när regeringar eller andra institutioner försöker få tag på dessa loggar kan ExpressVPN ärligt säga att de inte finns.

# 4 VyprVPN - Fantastisk funktionalitet + hastighet och säkerhet

VyprVPN är en Schweiz-baserat VPN som fokuserar på integritet. De erbjuder mer än 700 servrar och mer än 70 serverplatser. Ett stort plus för denna VPN är att de äger och hanterar alla sina egna servrar. De använder inga tredje parter.

Deras tjänst fungerar på ett antal plattformar, inklusive Apple TV och Android TV. Oberoende revision har visat att VyprVPN inte håller loggar.

VyprVPN har relativt enkla prissättningsplaner. Dessa planer gör att du kan välja om du ska betala årligen eller göra betalningar varje månad.

Fördelar

 • Kameleonprotokoll
 • Bevisad ingen loggningspolicy
 • Support för livechatt
 • Fungerar med USA-baserade Netflix
 • 3-dagars gratisversion

Nackdelar

 • Ingen pengar tillbaka-garanti
 • Problem som ansluter i Kina
 • Problem med sin Windows-klient

Att välja den grundläggande månadsplanen är $ 9,95 per månad. Detta gör att tre enheter samtidigt kan ansluta till tjänsten. Om du betalar för hela året får du samma tjänst för $ 60 per år eller fem dollar per månad.

Om du väljer deras premiumplan har du möjlighet att betala $ 12,95 per månad på månadsbasis eller prenumerera på ett år till $ 80 per år, vilket går ner till $ 6,67 per månad. Med premiumplanen kan du ansluta fem enheter och dra nytta av thei proprietära Chameleon-protokoll utformad för att ta sig runt tjänster som är gjorda för att blockera VPN: er under streaming.

Varför du ska använda ett VPN?

När du använder en VPN för att komma runt Netflix geo-blockering har du den extra fördelen att du kan ansluta din enhet till en server eller annan enhet via en säker anslutning.

Du kan fortsätta surfa och strömma genom att veta att all information som överförs online är krypterad och inte kan fångas upp. De tre VPN: n som vi har granskat erbjuder stjärnhastigheter, stjärntjänst och är helt åtagit att hjälpa dig att behålla din integritet. Det bästa av allt är att de har testats och visat sig fungera med US Netflix.

Är ett VPN-mitt enda alternativ?

För våra pengar är att få ett VPN ditt bästa alternativ för att ta sig runt Netflix geo-blockering. Men det är inte ditt enda alternativ. Smarta DNS-proxyer är utformade för att omdirigera trafik som är medveten om geografisk plats. Detta betyder att när din trafik är blockerad utanför USA kommer den att dirigeras till USA. Trafik som dirigeras med smarta DNS-proxyer är inte krypterade. Detta kan ha några plussmoment när vi pratar om streaming.

 • Eftersom bara en liten del av din trafik omdirigeras bibehålls bandbreddens hastighet.
 • Det är väldigt enkelt att konfigurera, även om du inte har det bra med datorer.

Tjänsten fungerar genom att ersätta DNS-adressen som du tilldelas av din Internetleverantör med en ny som inte har någon information som avslöjar din verkliga geo-plats.

Hur smart DNS fungerarDin anslutningsbegäran till webbplatsen som du vill ha tillgång till avlyssnas. All information som kan läcka din geo-plats ersätts med ny data som pekar på den plats där du vill komma åt det geo-blockerade innehållet från. För vår diskussions skull ersätts all information som identifierar dig som i Australien eller något annat land med information som gör att det verkar som om du är i USA.

Så lönsamt som detta kan låta, det fungerar inte hela tiden. Visst kan du få åtkomst, men bara efter att du försökt byta plats många gånger, varje gång du försöker titta.

Slutgiltiga tankar

Netflix har mycket fantastiskt innehåll. På grund av licensbegränsningar är American Netflix i Australien inte tillgängligt. Om du är frustrerad över dessa begränsningar finns det alternativ. En smart DNS kan fungera. Men för våra pengar är ditt bästa sätt att använda ett VPN. En VPN kommer att dölja din IP-adress och samtidigt kryptera informationen du skickar och tar emot.

Av de fyra VPN: erna har vi granskat, NordVPN är bäst vid åtkomst till Netflix. Men de andra två gör ett bra jobb också. Vi vill gärna höra från dig. Vilka steg har du tagit för att strömma Netflix US i Australien? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Kolla också in FAQ-avsnittet för svar på några av dina vanliga frågor om strömning av Netflix US i Australien. Tack för att du läser.

Vanliga frågor

F: Är en VPN-laglig i Australien?

A: Ja. VPN: er är lagliga i Australien. När du använder en VPN för att kringgå geo-blockerat material, som amerikanska Netflix, kan du göra det mot rättighetsinnehavarnas önskemål. Att kringgå geobegränsningar är dock inte detsamma som att smyga förbi det bästa hemsäkerhetssystemet i grannskapet och bryta in i ett hem. Liksom de flesta onlineteknologier är Australiens lagstiftning lite vag vad det gäller och inte är tillåtet. Just nu finns det inga lagar som hindrar dig från att använda ett VPN i Australien. Det är inte heller olagligt att kringgå geobegränsningar.

F: Vad gratis VPN fungerar med Netflix?

A: Ingen. Gratis VPN är inte värt det. Deras tjänst är långsam, så även om de kan komma runt Netflix geo-restriktioner kan du inte strömma videon. Gratis VPN-tjänster ser dig som varor. De stjäl din privata information och använder ofta den informationen för att tjäna pengar för sig själva.

F: Kan jag titta på American Netflix i Australien utan VPN?

A: En smart DNS kan göra det möjligt för dig att titta på US Netflix i Australien utan att använda ett VPN. Med det sagt är det säkraste och säkraste brandvägen att använda en VPN, som NordVPN, ExpressVPN eller VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me