Hur man tittar på HBO i Australien

HBO har varit ett underhållnings- och kulturfenomen i USA och många andra länder i årtionden. För närvarande över 100 miljoner abonnenter runt om i världen, Det här är ett långt ifrån de 365 prenumeranter som det hade runt om i Pennsylvania-området när det debuterade 1972.


Under de första åren var tillväxten långsam. Det fanns inte den infrastruktur som behövdes för att HBO skulle växa. Samtidigt mötte de viss motstånd från stora TV-nätverk av rädsla för att kabeln skulle beröva sin publik och stjäla intäkter. Under slutet av 70-talet till början av 80-talet fanns emellertid ett antal förbättringar i infrastruktur samt ändringar i rättstvister som gynnade kabel-tv och HBO.

HBO-logotypÅr 1982 hade HBO 8,9 miljoner abonnenter, 440 miljoner dollar i försäljning och 100 miljoner dollar i vinst. År 1983 hade antalet hoppats till 13,4 miljoner prenumeranter. Det var vid denna tidpunkt som HBO tog sig an att skapa originella komedi-program. Under slutet av 80-talet och början av 90-talet verkade det som HBO förlorade en del av sitt inflytande. Detta berodde delvis på populariteten hos hemmafilmuthyrning.

HBO svarade med ett antal strategier och aggressiva reklamkampanjer. De sökte licens för sportprogrammering. Och år 1993 hade deras abonnentbas slagit 24,7 miljoner.

Streaming HBO

Streaming på HBO är nu en verklighet. Deras HBO Go och HBO Now-tjänster är otroligt populära. HBO-Now tillåter alla som har en internetanslutning att registrera sig för denna premiumtjänst och njuta av HBOs innehåll.

HBO GO-logotypDet trevliga är att HBO-Now har ganska mycket all programmering som en person som skulle prenumerera på kabelkanalen skulle få. Detta innebär att du kan njuta av program som True Blood, True Detective, Game of Thrones och mer.

Allt låter fantastiskt så länge du bor i USA. Om du är utanför USA, som i Australien, finns det inget direkt sätt för dig att titta på detta innehåll. Ge inte i förtvivlan. Gör dig redo eftersom vi i den här guiden kommer att titta på sätt att komma runt geo-blockering så att du kan njuta av denna HBO i Australien.

�� TL; DR - Om du vill ha den korta och söta versionen av detta. Vi rekommenderar att du tittar på SurfShark. Denna nykomling till VPN-utrymmet erbjuder flammande snabba hastigheter och strömmningstjänster för inte bara Netflix utan HBO, Hulu, Amazon Prime och cirka 12 andra butiker. Besök Surfshark eller läs vår recension. ��

Hur man strömmar HBO i Australien

Du kanske tänker för dig själv, låter inte det mycket som en proxy? Det finns vissa likheter mellan de två. En av de största skillnaderna är att med en VPN-tunnel, din anslutningen är krypterad. Detta innebär att ingen kan fånga upp den information som du skickar fram och tillbaka. En VPN-tunnel är säkrare, erbjuder bättre hastigheter och ger bättre resultat.

En VPN gör det möjligt för dig att skapa en säker anslutning mellan din enhet och ett annat nätverk via Internet.

I huvudsak kan du surfa på Internet med hjälp av ett nätverk på en server som finns i en annan del av världen. Om du är i Australien och du försöker få åtkomst till HBO: s innehåll med en server i USA, tror HBO-servrar att du är i USA, så du får tillgång till innehållet.

Nu är frågan vilken är bäst VPN-tjänst för att streama HBO 2020? Här är mina förslag:

1. NordVPN - Snabba hastigheter, stort serverantal

NordVPN tar din integritet på allvar. För närvarande har de 5 230 servrar världen över. Alla deras planer gör att du kan ansluta sex enheter samtidigt. Om du inte är nöjd med deras produkt har de en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti.

Fördelar
 • Mer än 5 200 servrar
 • Unika specialiserade servrar
 • Tillåter sex samtidiga anslutningar
 • Stark hållning mot kundens integritet
 • Fungerar med HBO och andra geobegränsade streamingtjänster
Nackdelar
 • Det går inte att köpa ytterligare samtidiga anslutningar

Ett av klagomålen som folk har om NordVPN är deras pris, det vill säga deras plan för månad till månad är dyrare än några av de andra VPN-alternativen. Priset blir drastiskt billigare per månad ju längre du begår. Det bryts ned enligt följande:

 • En plan från månad till månad kostar dig $ 11,95 per månad.
 • Om du prenumererar på ett år betalar du totalt $ 83,88 per år. Detta går ner till $ 6,99 varje månad.
 • Om du prenumererar på tvåårsplanen betalar du $ 95,75 på förhand. Det här är bara lite mer än vad du betalar för årsplanen. Fördelningen är $ 3,99 per månad.
 • Om du prenumererar på treårsplanen kommer du att betala $ 107,55 på förhand. Du får tre år till $ 2,99 per månad.

SmartPlay är en unik tjänst som erbjuds av NordVPN. Det gör det lättare för dig att få åtkomst till geobegränsat innehåll runt om i världen. Den kombinerar de bästa funktionerna i en VPN och en smart DNS. Med SmartPlay-teknik behöver du inte tänka på några konfigurationer. Allt du gör är att ansluta till NordVPN-servrar och du kan njuta av fördelarna.

Slutligen har NordVPN åtagit sig att skydda din integritet. De har en testad och respekterad ingen loggningspolicy. Detta innebär att de inte loggar någon information om dig eller vad du tittar online. Om du vill veta mer information, kolla in vår fullständiga NordVPN granskning.

2. Surfshark - Hög hastighet, låga priser

HBO-tjänster kan bli dyra och när du måste använda ett VPN för att komma åt dina favoritprogram vill du inte behöva spendera för mycket mer pengar. Det är där Surfshark kommer in. Få tillgång till alla dina favoritfilmer och HBO-show för några extra dollar i månaden snarare än att fördubblas på HBO-prislappen.

Fördelar
 • Över 800 servrar
 • Branschens bästa pris
 • Huvudkontor ligger på Brittiska Jungfruöarna
 • Lätt att använda
 • Snabba hastigheter
 • Fungerar med HBO och andra geobegränsade streamingtjänster
Nackdelar
 • Nykomling och relativt obevisad
 • Långsam e-poststöd ibland

Att spara lite pengar är inte det enda skälet att använda Surfshark - även om det är $ 1,99 per månad är det nästan en tillräckligt bra anledning att prova dem - tjänsten levererar också vad gäller hastighet och säkerhet.

Det finns inte heller något värre än att sitta på soffan för att se över hela Entourage bara för att hälsas med ett geobegränsningsmeddelande. Precis som de andra VPN: n på denna lista, blockerar Surfshark HBO utan bekymmer.

Inte bara det, Surfshark lagrar ingen information om aktivitet, IP-adresser, namn, plats, historik, tidsstämplar, bandbredd eller trafik. Du är verkligen i säkra händer med de bästa krypteringsstandarderna i branschen och en icke-loggningskultur.

Om du är på staketet om att ge det nya barnet på kvarteret en chans, kolla in vår fullständiga Surfshark-recension för att ge dig själv lite mer information.

3. ExpressVPN - snabbast pålitliga VPN

ExpressVPN har gjort sitt namn till att vara en av de bästa VPN-tjänsterna på planeten. De är kända för att de är sekretessdrivna. Det har förekommit ett antal högprofilerade ärenden där regeringar och andra myndigheter försökte få personlig information om ExpressVPN: s användare. Men eftersom de inte håller denna information där, hittades ingen information.

Fördelar
 • British Virgin Islands jurisdiktion
 • Inga loggar hålls
 • Snabb hastighet med stark kryptering
 • Fungerar med HBO och andra geobegränsade streamingtjänster
Nackdelar
 • Pris
 • Stöder endast tre samtidiga anslutningar

ExpressVPN har bra serverhastigheter. Detta gäller även vid långväga anslutningar. ExpressVPN-appen är användarvänlig och fungerar på alla tillgängliga plattformar och erbjuder stark kryptering och bra säkerhetsfunktioner.

I likhet med NordVPN är ExpressVPN på den dyrare sidan.

 • Om du betalar månad för månad debiterar ExpressVPN dig $ 12,95 per månad.
 • Om du köper deras sexmånadersplan i förväg betalar du motsvarande $ 9,99 per månad.
 • Om du köper 15-månadersplanen kommer du i princip att betala $ 6,67 per månad.

ExpressVPN erbjuder 160 VPN-serverplatser i 94 länder med mer än 3 000 VPN-servrar runt om i världen och deras kundservice är oöverträffad. Om du vill veta mer om tjänsten kan du läsa vår fullständiga ExpressVPN-granskning.

Använd en proxy

hur proxy fungerarEn proxy fungerar som en mellanhand mellan din enhet och webben. När du använder en proxy verkar det som om de begäranden du gör kommer från proxy. Fördelen med en proxy är att de kan cache-webbplatser som besökts tidigare, vilket gör det snabbare för dig att besöka dem i framtiden.

En proxy kan tillåta dig att komma runt HBOs geo-blockering en del av tiden. Problemet är att ombud har ingen säkerhet. Informationen som överförs är inte krypterad, så den kan fångas upp. För det andra är många proxyer, särskilt de som är gratis, mättade med användare. Så din internethastighet kommer att bli långsam.

Ett annat problem med en proxy är att om du använder HTTP-anslutningar kan din verkliga IP-adress ses av den enskilda eller institutionen som äger proxy (Läs mer: Dölj din IP-adress).

Använd smart DNS

Hur smart DNS fungerarEn smart DNS eller en DNS-proxy döljer inte din IP-adress. dock, den döljer DNS-adressen som din Internetleverantör tilldelade dig. Din DNS-adress har information som låter andra webbplatser, i detta fall HBO, veta var du befinner dig på planeten. En smart DNS kommer att ersätta ditt tilldelade DNS med en som kommer från en plats som inte har geobegränsningen.

En smart DNS eller en DNS-proxy kommer att fånga upp anslutningsförfrågningar och sedan ta bort information från de begäran som kan kopplas till var du är. Därefter ersätter den informationen som den tog bort med data som är länkade till en annan geografisk plats.

Liknar en proxy, en smart DNS använder inte kryptering. På plussidan kan information överföras utan att Internethastigheten minskar. På nackdelen är informationen som överförs online sårbar eftersom det inte finns någon kryptering för anslutningen.

Använd TOR

Hur tor fungerarTor är en tjänst som döljer din IP-adress medan du är på Internet. Din onlinetrafik studsas mellan ett antal olika servrar. Resultatet är det dina digitala fotavtryck är dolda. Tor gör ett bra jobb med att dölja din IP och komma runt vissa geobegränsningar. Men när reläerna som används för att studsa din internetkommunikation upptäcks, kan ISP: er blockera dem. Med Tor kommer du att uppleva en långsammare internethastighet.

HBO visar att du kan titta på

HBO har varit hem för några av de mest populära och inflytelserika programmen på TV. De har skapat kulturellt fenomen som har förändrat hur människor pratar, interagerar och ser världen. Följande är bara några av de mer populära programmen som läggs ut av detta kabelnätverk.

Tråden

Detta skitiga polisdrama undersökte narkotikascenen i Baltimore. Det gjorde såväl från brottsbekämpande som droghandlare. Det här programmet var en spelväxlare eftersom det inte bara presenterade brottsbekämpningen som de goda killarna eller droghandlarna som brottslingarna. Istället fungerade det för att visa nyansen i problemet från alla perspektiv, inklusive att titta på de roller politiker, journalister och samhället spelar i gängsvåld och gängkrig. Det här var en tankeväckande serie som körde under fem säsonger och 60 avsnitt.

Sopranos

Sopranos fick 21 Emmy-utmärkelser med 111 nomineringar. Detta är ett av de mest hyllade program som HBO producerade. Det var en banbrytande serie som blandade komplikationerna i familjens interaktion med det intensiva våldet i samband med att driva ett brottssyndikat. Showens huvudperson, Tony Soprano, arbetade för att balansera familjen, bo i förorter, skydda sitt äktenskap, sätta sina fiender och träffa från FBI. Panikattacker ledde till att han sökte terapi. Detta tillsammans med hans bristfälliga men älskvärda natur gjorde Tony Soprano till skurken som människor rotade efter. Seriefinalen för denna tv-serie var en av de mest polariserande i historien. Showen kördes under sex säsonger och hade 86 avsnitt.

Game of Thrones

Denna spretande serie baserad på George RR Martins Song of Ice and Fire-bokserien är en del av politiskt spelmanskap, en del drakar, en del fantasi och en del krigsepos. Serien har ett antal återkommande karaktärer, som alla gör sitt för att bjuda på Iron Throne. Oavsett om en person är fan av fantasi eller inte, berättelsen är inbjudande. Det är komplext. Och det finns så många vändningar att det är chockerande. Games of Throne är också känd för en riklig mängd våld och tillräckligt med sex. 2020 gick Game of Thrones in i sin åttonde och sista säsong.

Hur HBO begränsar innehållet

Vi har diskuterat hur innehåll är geo-begränsat. Men frågan om miljoner dollar är, hur händer det? Det har mycket att göra med hur internetanslutna enheter kommunicerar med varandra.

För att titta på HBO i Australien måste du göra HBO: s servrar att tro att du är i USA. Hur gör du det här? Du måste ändra din IP-adress. Tack och lov finns det ett antal verktyg som gör att du kan komma runt HBOs geo-blockering och strömma det innehåll du vill.

Varje enhet som kommunicerar med en annan enhet på Internet måste ha en IP-adress. Du kan tänka på en IP-adress som din e-postadress i den verkliga världen. Din IP-adress låter andra servrar på Internet veta var paket ska levereras till. Dessa paket med information kan vara webbsidor eller program som strömmas på Internet.

Om du försöker titta på HBO i Australien berättas HBO: s servrar att en begäran kommer från en enhet utanför USA. HBO-servrar svarar genom att skicka ett felmeddelande istället för dina favorit-HBO-program.

Varför HBO begränsar strömning

Det kan vara ganska skurrande för en amerikansk invånare som reser utomlands som redan är en betald abonnent på HBO Go eller HBO-Now när de försöker få tillgång till strömningstjänsten utomlands och inser att de inte kan. Den första frågan som de flesta ställer är varför?

Det finns ett antal skäl till att HBO hindrar internationella tittare från att titta på deras strömmande innehåll. Mycket av det har att göra med tv-distributionskontrakt i USA. I många fall har dessa avtal utformats så att endast innehåll kan visas för amerikanska tittare i USA. Samma sak gäller Netflix-begränsningar.

Som med de flesta saker bryts skälet till detta. Programskapare skyddar deras produkters ekonomiska livskraft bättre än det bästa hemsäkerhetssystemet skyddar hemmet för en superrik och integritetsmedveten individ. En populär show kan licensieras annorlunda i ett annat land, vilket ökar intäkterna som programmets skapare får.

En annan anledning är att betygssystemet i en regering kan vara helt annorlunda än en annan regering. Så ett program som Game of Thrones, som är känt för sitt grufulla våld och grafiska sexuella innehåll, är acceptabelt i USA, men andra länder kanske inte accepterar det innehållet. Det visar att HBO-sändningar är utformad för att passa riktlinjerna från amerikanska sändningsföretag. Eftersom HBO inte visar sitt innehåll utomlands, de behöver inte oroa dig för att också försöka passa in i andra lands politik.

Naturligtvis, bara för att en politik eller en regering inte anser att innehållet är lämpligt för sitt land, betyder detta inte att medborgarna inte kommer att utveckla en aptit för det. Internet sprider idéer och kulturer, särskilt de som presenteras på populära medier som HBO, runt om i världen. Så det finns en hunger efter detta innehåll någon annanstans. Dessutom finns det ett antal personer som har betalat för sina prenumerationer hemma och vill kunna använda dem när de reser utomlands.

Slutgiltiga tankar

HBO har skapat fenomenalt innehåll under de senaste fem decennierna. Tittarna i USA har kunnat strömma på HBO, medan de utanför har lämnats för att försöka hitta en lösning. Även om det finns ett antal alternativ för att komma runt geo-blockering, rekommenderar vi att du använder ett VPN, vare sig det är NordVPN, Surfshark eller ExpressVPN. Dessa tre tjänster är säkra, snabba, pålitliga och är också de bästa VPN: n för Netflix.

Om ditt Internet fortfarande är lite för långsamt för att strömma Netflix, kolla in vår uppdelning av NBN-planer. Tack!

Som alltid vill vi gärna höra från dig. Berätta vad du tycker om den här recensionen och inkludera alla förslag du har i kommentarerna nedan.

Vanliga frågor

F: Varför är HBO bara på Foxtel?

A: Den 1 januari 2017 ingick Foxtel ett avtal som gav det omfattande rättigheter till HBO: s bibliotek. Som ett resultat blev Foxtel det obestridda "HBO: s hem."

F: Hur mycket kostar HBO-streaming?

A: HBO-Now kostar 15 $ per månad. Det är ett fristående abonnemang som inte kräver ett HBO-abonnemang. HBO Go är gratis, så länge du har ett HBO-prenumeration.

F: Vad är skillnaden mellan HBO GO och HBO-Now?

A: Båda strömningstjänsterna erbjuder samma innehåll. HBO Go är för personer som har ett HBO-kabelabonnemang. HBO-Now kostar 15 $ och är för de som inte har ett HBO-kabelabonnemang.

F: Kan jag titta på Game of Thrones på HBO-Now?

A: Ja. Nya avsnitt är tillgängliga på HBO Nu samtidigt som de visas på kabelkanalen.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me