Nord VPN vs. PIA – Vinder = Nord

At få den bedste VPN-service sker aldrig ved en tilfældighed. Det er typisk resultatet af udtømmende forskning, der sammenligner ting som det land, hvor VPN har hovedkvarter, hastigheden på VPN og netværket af servere.

Måske vigtigst af alt, kunder skal vide, om deres data er sikre eller ej med den VPN. Er det sandsynligt, at udbyderen deler enhver information, de indsamler, eller overholder de virkelig en streng "ingen logning" -politik, der lover brugerens totale anonymitet?

Det er ikke let for den gennemsnitlige forbruger at bruge en hel del tid på at sammenligne de forskellige VPN-udbydere. Derfor er sammenligninger som denne så vigtige. Vi sætter to relativt kendte VPN-udbydere i en konkurrence, hvor kun én kan sejre sejrrig.

Lad os se nærmere på NordVPN vs. Privat internetadgang, eller PIA.

En introduktion til NordVPN

Baseret i Panama er dette en VPN, der virkelig holder sig til en "ingen logfiler" -politik. Dette gør det ekstraordinært populært, og hastighedstest afslører nogle imponerende resultater. Yderligere værdifulde funktioner inkluderer annonceblokerende software, 24/7 live support via chat, servere, der tillader TOR-over-VPN-brug og konfigurationer til dobbelt VPN. Deres 30-dages pengene-tilbage-garanti yderligere er prisværdig.

nordvpn logo

En introduktion til PIA

Folk, der leder efter en grundlæggende, billig VPN, er muligvis tilfredse med privat internetadgang. Det er baseret i USA, som mange mennesker vil anerkende som en ulempe, da dette land er del af Five Eyes Network. PIA's refusionspolitik er mindre generøs end Nord's og strækker sig til kun syv dage. Derudover ser PIAs kundesupport ud til at være forværret i de senere måneder.

privateinternetaccess-logo

Sammenligning af jurisdiktion

NordVPN har uden tvivl fordelen her. Det er baseret i Panama, et land der er ikke en del af de fem øjne, ni øjne eller 14 øjne netværk. Sammenlign det med PIA, der er baseret i USA, USA er en del af alle disse spionnetværk. Dette betyder, at efterretningsdata stammer fra spionage efter borgere kan deles med myndigheder.

I hovedsagen gør disse netværk det muligt for spionagenturer i et medlemsland for at se på onlineaktiviteter for borgere i andre medlemslande. De kan gøre det lovligt takket være aftaler mellem medlemmerne. Mens amerikansk lov begrænser amerikanske spioner fra at handle på deres hjemsted uden sandsynlig årsag, tegningsoptioner og andre juridiske penge, har en spion fra Australien ikke de samme begrænsninger.

Hvis Australien tilfældigvis får sine hænder på nogle nyttige oplysninger om amerikanske borgers onlineaktiviteter, deler de dem med de amerikanske myndigheder, som derefter muligvis griber ind. Det modsatte er også sandt. Når amerikanske spioner opdager data om australske borgere, der kan være af interesse, deles de med australske myndigheder.

Derfor kan en amerikansk-baseret VPN muligvis ikke beskytte sine kunder mod regeringsindgreb. En sådan VPN er også underlagt amerikanske love vedrørende opbevaring af data samt deling af disse data med myndigheder.

I modsætning hertil har Panama ingen sådanne love om opbevaring af data. De er heller ikke part i internationale spioneaftaler, der vil tvinge dem til at dele data med andre nationer. Dette gør Panama til et fremragende valg til vært for en VPN.

Hvilken VPN er hurtigere?

Ligegyldigt hvordan du bruger din tid online, VPN-hastighed er kritisk. Langsomme hastigheder forstyrrer browserens ydeevne, hvilket efterlader dig siderbelastningshastigheder, der halter. Se VPN-testresultaterne nedenfor for at identificere, hvilken service der er hurtigere.

vurdering af vpn-udbyder

NordVPN leverer et robust netværk, der ikke svinger for meget. Det hjælper med at Nord automatisk forbinder brugere til den mindst overbelastede server i det land, brugeren vælger. En mindre overfyldt server oversætter altid til hurtigere browsing.

Ikke desto mindre var NordVPNs hastigheder ikke imponerende. Downloads under brug af en server i Tokyo målte kun 1,05 Mbps. Det bedste resultat blev opnået i Amsterdam med en downloadhastighed på 16,36 Mbps.

PIAs hastighedstestresultater var bedre. Downloadfrekvensen i Tokyo var 13,74 Mbps, og i Holland var den 20,38 Mbps, hvilket var den hurtigste hastighed for PIA. Den oprindelige forbindelse er, hvor PIA ser ud til at miste det meste af sin hastighed, skønt dens konsistens var god overalt.

Det betyder at PIA har kanten for hastighed, men dens adgang til streamingplatforme er i bedste fald uforudsigelig. Følgelig kan brugere stadig foretrække mere pålidelige NordVPN når du streamer.

Hvilken VPN har det mere omfattende netværk?

Når det gælder om at sikre stor ydelse, er netværksstørrelse og distribution meget vigtig. Jo flere servere en VPN tilbyder, desto mindre overfyldt vil hver af disse servere være. Derudover er det ønskeligt at have en god geografisk distribution af servere, så uanset hvor kunderne måtte være i verden, de kan finde en server, der er relativt tæt. Dette sikrer hurtigere ydelse, men det betyder også, at brugerne har langt flere valgmuligheder, når de vil forfalde deres placering.

nordvpn europas servere

NordVPN er den nedlagte vinder i denne kategori med dets mere end 5.000 servere beliggende i 61 forskellige lande. PIA kan prale lidt over 3.100 servere placeret i 33 lande.

Sammenligning af sikkerhed

Sikkerhed er den vigtigste grund til, at folk bruger VPN'er. Flere og flere mennesker er interesseret i VPN'er på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer og antallet af overskrifter om cybersikkerhed, der næsten rammer nyhedswebsteder hver eneste dag.

I denne kategori er det umuligt at slå NordVPN. De har en pålidelig politik mod logning, og deres kryptering er top-of-the-line, da du får OpenVPN-protokol og AES 256-bit kryptering. Derudover muliggør Nord dobbelt VPN og inkluderer CyberSec, hvilket hjælper brugere med at undgå botnet. Testning afslørede yderligere, at NordVPN ikke havde nogen lækager.

nordvpn cybersec

Der er ingen dobbelt VPN med PIA, og standardforbindelsen bruger AES 128-bit kryptering. Stadig kan du vælge AES 256-bit kryptering, og du kan også vælge MACE, hvilket ikke er så godt som Nords CyberSec, men i det mindste tilbyder en vis beskyttelse.

indstilling af privat internetadgang

Konkurrencen i denne kategori er tæt, men Nord kommer foran.

Kompatibilitet

Når det drejer sig om faktisk at bruge din VPN, vil du være i stand til at få adgang til internettet sikkert fra alle dine enheder. Implementering af VPN på en enhed kan være besvær i mange scenarier. Hvis det er vigtigt at spare tid med let at installere VPN-funktionalitet for dig, ville NordVPN være dit valg.

PIA tilbyder alle de store operativsystemer: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux og muligheden for at bruge VPN på routere. Problemet er - uden for de store platforme er det forvirrende at bruge din VPN på andre enheder.

NordVPN tilbyder hvert større operativsystem, som PIA gør. Det har også praktiske tutorials til brug af VPN på Android TV-bokse, en masse forskellige mærker af routere og tilfældige enheder oven på det.

Privat internetadgang slår NordVPN i det antal enheder, du kan have tilsluttet på én gang. PIA giver dig mulighed for at bruge 10 samtidige forbindelser mens NordVPN kun tillader 6.

Hvis du virkelig har brug for disse ekstra 4 forbindelser, ville PIA flytte nålen for dig her, men ellers kommer NordVPN på toppen når det kommer til kompatibilitet.

Valg af VPN

I denne sammenligning af NordVPN vs. PIA, Nord er den klare vinder. Ikke desto mindre tilbyder PIA pålidelige tjenester og giver mening at bruge i specifikke scenarier.

Begge tilbyder tilbagebetalingsgarantier, så det giver meget mening at prøve begge muligheder gratis til at teste lokalitetshastighed, medmindre du allerede er solgt på det ene eller det andet. Hvis NordVPN holder op til PIA-hastigheder, foreslår vi, at du bruger NordVPN til at drage fordel af deres overlegne sikkerhed, jurisdiktion og funktionstilbud.

nordvpn logoprivateinternetaccess-logo

Din placering kan muligvis gøre en af ​​disse til et godt valg. Hvis du er i Tokyo, giver hastighederne på NordVPN bare ikke meget tillid til tjenesten og gør PIA til en meget bedre mulighed. Den eneste gang, NordVPN virkelig får slå af PIA, er i specifik placeringhastighed hvor du er i verden har stor indflydelse på dit valg.

Ofte stillede spørgsmål

Spørgsmål: Er NordVPN privat?

EN: Ja, dog tillader NordVPN kun torrenting og P2P på et udvalgt antal af deres tjenester. At se, hvordan torrenting normalt er, hvad folk ønsker at blive holdt privat, kan dette være et problem for nogle mennesker.

Q: Har NordVPN en driftsafbryder?

EN: Ja, en af ​​deres bedste funktioner er deres automatiske kill-switch. Hvis dine data bliver eksponeret i et sekund, stopper de automatisk det program, du bruger, eller afbryder forbindelsen fra den enhed, du bruger.

Q: Er PIA VPN god?

EN: Ja, som en af ​​de mere populære tjenester på markedet i dag tilbyder den service på højt niveau.

Q: Hvad er den sikreste VPN-service?

EN: NordVPN tager kagen i denne kategori. Selvom det ikke altid er den hurtigste, tilbyder NordVPN den bedste sikkerhed.

Q: Er gratis VPN'er sikre?

EN: For det meste, nej. Der er nogle betalte tjenester, der har gratis versioner af deres software, der er relativt sikre. Der er bedre tilgængelige budgetmuligheder, som du ville være bedre egnet til at bruge. Se vores bedste gratis VPN-guide.

Tilføj din egen anmeldelse:

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv vil ikke blive offentliggjort. Tak!

--- Vælg hastighed ---
Gennemsnit
Langsom
Hurtig
?>

--- Vælg brugervenlighed ---
Let at bruge
Lidt kompliceret
Meget kompliceret
?>

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepterer Brugsbetingelserne.

TILFØJ MIT ANMELDELSE

0
4415

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me