Opera VPN Service – Gratis .. Eller er det virkelig? (Test resultater)

Hvis produktet er gratis, er DU produktet. I det mindste er dine data.

På nuværende tidspunkt forstår de fleste vigtigheden af ​​at have den bedste tilgængelige VPN. De ønsker at beskytte deres privatliv. De vil være i stand til at få adgang til geobegrænset indhold og surfe på nettet uden begrænsninger. Så når de hører, at Opera leverer en VPN-service gratis med ubegrænsede data, hopper de på den.

Lever Operaens service virkelig op til hype?

Opera VPN Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Nogle logpolitikker
Serverstørrelse: 10 servere
Serverdistribution: 5 lande
Support: Ingen
torrenting: Ikke tilladt
Streaming: Limited
VPN-protokol og kryptering: Ikke-eksisterende
Hovedkvarter: Canada
Pris: Gratis
Officiel hjemmeside: https://www.opera.com

Ikke en sand VPN - det er en proxytjeneste

Den første ting, du skal forstå, er det Opera er ikke en ægte VPN. Det er et sikkert proxy-service. Dette betyder, at Opera krypterer sin egen browsertrafik ved at dirigere den gennem en server, der drives af en VPN i Canada. Opera er det dog ikke designet til at kryptere trafikken på andre webbrowsere eller enkeltstående e-mail-klienter. Hvis Opera var en ægte VPN, ville den kryptere alle bit internetoplysninger, der gik ind og ud af enheden. Det betyder ikke noget, hvilken applikation der håndterede dataene. Dette betyder, at Opera er meget mindre sikker end en enkeltstående VPN-tjeneste.


Fordele:
 • Helt gratis
 • Ingen båndbreddebegrænsninger
 • Arbejder med Netflix
 • Let at konfigurere og let at bruge
Ulemper:
 • Registrerer alle dine oplysninger
 • Canadisk jurisdiktion
 • Ikke en rigtig VPN
 • Intet enkeltstående produkt
 • IP-lækager fundet
 • Langsom hastighed
 • Ingen torrents
 • Kun tre servervalg
 • Ingen kundeservice

Hvad vi kunne lide ved Opera VPN

opera vpn gratisVi ønskede at starte med de positive ting ved denne “VPN”, inden vi dykkede i dens mange mangler. En god ting ved tjenesten er det det er helt gratis. Du behøver ikke at tilmelde dig et abonnement, og der er ingen begrænsninger på båndbredde.

Det er dog vigtigt at huske det gratis VPN tjener deres penge på en eller anden måde, og det er normalt ved at tjene penge på dine data. Der er et ordsprog, du får det, du betaler for ”. I dette tilfælde kunne det ikke være mere sandt. Så hvis du vil have den rigtige aftale, mens du stadig er omkostningseffektiv, skal du gå med en næsten gratis service. Se vores liste over de bedste gratis VPN'er.

Det er bygget lige i browseren, og det er let at aktivere. For at aktivere VPN skal du blot gå til menuer / indstillinger / privatliv / VPN. Når denne proces er fulgt, kan du blot udløse og slukke VPN-tjenesten. Du kan også vælge serverens placering og se, hvor meget data du bruger.

Endelig, til vores overraskelse, Opera arbejdede med Netflix. Det fungerede ikke kun, men det fungerede fejlfrit. Nogle spørger måske, bør ikke alle VPN'er arbejde med Netflix? I teorien, ja. I årenes løb er Netflix imidlertid blevet meget streng og har brugt kraftig anti-VPN-teknologi til at opdage og blokere selv de bedste VPN'er. Mange VPN'er, når de bruges til at streame geo-begrænset indhold på Netflix, mødes med den frygtede fejlskærm.

netflix fejlskærm

Så det er noget, som Opera har til fordel.

Skal du stole på Opera?

Du får dit svar på det spørgsmål, når du ser på Opera's privatlivspolitik. Der finder du et antal klausuler, der får et privatliv til at tænke to gange.

Et eksempel er det faktum, at tjenesten forbeholder sig retten til at indsamle brugsdata. Dette betyder, at de kan gemme webadresser, du besøger, og IP-placeringer, men ikke nødvendigvis indholdet af websiderne.

Dette er meget mere information end andre VPN'er indsamler. Noget at huske er, at tjenesten på ingen måde er forbundet med dit navn eller til dig. Det er forbundet til den enhed, der bruges. Dette betyder, at Opera VPN ikke bygger en browserhistorik.

Når du ser på deres privatlivspolitik, ser du, at de indsamler oplysninger om dit operativsystem, din IP-adresse og andre oplysninger, der kan bruges til at identificere dine enheder over tid. Igen er det vigtigt at påpege, at Opera VPN ikke har oplysninger, der forbinder dig til IP-adressen.

Opera tjener penge ved at sælge dine data - Pas på

opera vpn af surfeasyNår vi ser på tjenesten som helhed, føler vi, at Opera gør, hvad du ville forvente, at enhver gratis service udfører. De indsamler dine anonyme oplysninger og sælger dem til andre. Hvis du leder efter anonymitet og fuldstændigt privatliv, er dette bestemt ikke den VPN, du skal stole på. Du skal fortsætte med at søge efter den bedste VPN for privatliv og sikkerhed.

Opera-browseren er teknisk set et selskab med base i Norge. Problemet er, at deres VPN-service administreres af SurfEasy. Dette canadiske-baserede firma blev købt af Opera for et par år siden. Canada er et deltagende medlem af 5 Eyes Surveillance Alliance.

Dette er en informationsindsamlingsalliance. Tanken er, at flere nationer kan samle deres ressourcer sammen. Hvis et land i gruppen har oplysninger, deler de det med de andre fire. Så ikke kun er Opera VPN-overvågningsaktivitet, men hvis den canadiske regering anmodede om aktivitet, er de forpligtet til at udlevere den.

Browserens VPN bruger AES-256 algoritme. Vi ved også, at det bruger standard HTTPS-sikkerhed. Vi så ikke nogen webRTC-lækager under testen.

Vi antager, at Opera VPN vil arbejde som sin SurfEasy-partner. Vi tror, ​​at det bruger OpenVPN. Det er dog vanskeligt at verificere dette. Det drager fordel af en integreret Google offentlig DNS. Proxy-anmodningen kommer fra VPN-serverne.

Brug af VPN

opera vpn browser-badge aktivereDet er super let at bruge VPN på din vægbrowser. Når du har gennemgået processen med at aktivere VPN-serveren, vil du se en blå VPN-badge i søgefeltet. Klik på VPN-badgen for at blive ledet til dens vigtigste betjeningspanel.

Dashboardet er enkelt at bruge. Du kan slå VPN-tjenesten til eller fra. Du får et display, der viser båndbredde brugt i løbet af ugen samt båndbredde, du har brugt i løbet af måneden. Du kan ændre virtuelle placeringer ved at klikke på dit nuværende valg. Du får en liste over nye placeringer, som du kan ændre til. Vælg blot den nye placering, og den ændres til VPN-serveren i det land, du vælger.

Hvor hurtig er Opera VPN

Alle forstår, at hvis du vil bruge en sikker VPN-forbindelse, vil du miste lidt af din internethastighed. Det er bare par for kurset. Problemet kommer, når du bemærker enorme dip i ydeevne i navnet på ”Anonymitet”.

opera vpn hastighed resultat zurichHvad der er endnu værre, når du er ikke engang lovet anonymitet og det er du tvunget til at lide under langsom service.

Dette er, hvad du får med Opera VPN.

Her ser du hastigheder, der er langt ned i det uacceptable territorium.

Denne er lidt bedre, men det er bestemt ikke noget at skrive hjem om.

Dette er en af ​​de langsomste VPN-forbindelser, vi nogensinde har set. Så Opera VPN kan fjerne blokering af Netflix. Men forbindelsen er så langsom, at streaming af din yndlingsfilm eller tv-serie på Netflix går fra at være underholdende til at være et mareridt.

Betalingsmuligheder

Opera VPN er gratis. Der er ingen betalingsmuligheder, ingen opgraderinger og ingen tidsbegrænsninger. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om en pengene-tilbage-garanti, eller om de bruger cryptocurrency eller ej for at beskytte dit privatliv.

Problemet med gratis VPN'er

VPN ulemperDen bedste VPN vil aldrig være en gratis VPN. Gratis VPN'er vil ende med at koste dig mere i det lange løb, fordi de ikke giver privatliv og ikke giver sikkerhed. Mange af tjenesterne lader tredjepart søge gennem dine personlige data eller endnu værre.

Når du betaler for en VPN, tjener det selskab, du betaler, penge via abonnementer. Dette betyder, at de ikke behøver at sælge dine personlige oplysninger til andre. Gratis VPN'er kan risikere, at du oplever skadelige ting som identitetstyveri.

Gratis VPN'er har langsomme forbindelseshastigheder. Gratis VPN'er har kun lidt eller ingen kundeservice. Gratis VPN'er har et lille udvalg af servere at vælge imellem. Gratis VPN'er tilbyder dig subpar VPN-protokoller.

Hvad med Torrenting?

Med Opera VPN er torrenting ude af spørgsmålet. Du bruger en VPN med torrents, fordi du vil beskytte dine oplysninger. Du vil forhindre, at folk kan hacke din computer. Når du torrent, opretter du forbindelse til computere og systemer fra andre personer, og du giver dem adgang til din.

I en verden, hvor alle var gode og venlige, ville dette ikke være et problem. Desværre bruges torrenting af uærlige individer til at begå cyberkriminalitet. Hvis du bruger en VPN, kan du beskytte dig selv.

statistisk overtrædelse af data

Her er problemet. Opera krypterer ikke dine oplysninger. Så selvom torrenting var okay, ville du ikke være i sikkerhed. Og husk, Opera VPN er en browser-baseret proxy. Så det fungerer kun for information, der overføres via den aktuelle browser.

Med torrents opretter du forbindelse til eksterne programmer som uTorrent. Dette betyder, at du kan kysse den lille smule beskyttelse, som denne såkaldte VPN giver farvel.

Hvor er Opera VPN-servere placeret?

vpn-serverplaceringerOpera VPN-servere er placeret i fem lande. De er:

 • De Forenede Stater
 • Tyskland
 • Canada
 • Holland
 • Singapore

Opera frigav planer om at udvide sine serverbaser til forskellige steder over hele kloden. I øjeblikket tillader de brugere at oprette forbindelse til det, de kalder “foretrukne servere.” Dette er serverne i:

 • Amerika
 • Asien
 • Europa

Hvad der er frustrerende er det du har ingen idé om, hvilken by du er forbundet med. Du skal rulle terningerne og håbe på det bedste.

Mens vi er ved det, skal vi tilføje, at der ikke er nogen kill switch-armatur. Dette er noget, du bare forventer af en VPN. En kill-switch skærer din session automatisk, hvis din IP lækker.

Kunde service

opera vpn forumHelt ærligt blev vi fristet til at lade dette afsnit være tomt. Når alt kommer til alt, hvad er der at tale om? Hvor meget af intet får du?

Se, hvis du vil have hjælp, Opera vil ikke høre fra dig. Klik på hjælp-knappen starter ikke en live chat, det fører dig ikke til en kontaktformular, og det åbner ikke en hjælpebillet. Ikke noget. Alt det gør er at tage dig til en side, hvor du kan læse mere om, hvad en VPN er, og hvordan den skal hjælpe dig.

Opera har et supportforum. Men dette forum dækker et bredt spektrum af emner, der beskæftiger sig med browseren. Der er intet der direkte diskuterer VPN. Bare endnu en strejke mod dette subpar VPN-indstilling.

Kinesiske investorer

Kina har ikke et godt omdømme, når det kommer til gratis internet eller internet-privatliv. For nylig samarbejdede en kinesisk investeringsgruppe med Opera-browseren. Tilsyneladende inkluderer dette ikke Opera Media Group eller Opera VPN-tjenesten. Det ser ud til, at disse i øjeblikket er i hænderne på det originale norske selskab. Når det er sagt, hvis du er bekymret for privatlivets fred, kan du undre dig over, hvor meget adgang kineserne har til Opera VPN og den information, den samler.

Afsluttende tanker

Opera-VPN ser godt ud på overfladen. Jeg mener, hvem vil ikke blive begejstret for noget, der er gratis og ophæver Netflix-geo-begrænsninger? Opera VPN er let at bruge. Du behøver ikke vide, hvordan man opretter en VPN eller endda hvad en VPN er for at få dens fordele. Der er ingen grænse for din båndbredde, og overførsler er krypteret ved hjælp af kryptering af militær kvalitet.

Men hvis du er på nogen måde, form eller form bekymret for privatlivets fred og ægte sikkerhed, dette er ikke muligheden for dig. Husk, at du ikke køber den bedste VPN på markedet. Dette er en gratis service, der kun fungerer med information, der overføres fra Opera-browseren.

vpn aktiveret popup opera vpn

Hvis du læser fortrolighedspolitikken eller vilkårene for brug, der er forbundet med tjenesten, gør det dig kun mindre sikker. Tilslutningshastigheder er afgrundsomme. Opera VPN logger ikke kun din brug, men de sælger muligvis dine data. Og takket være uklar jurisdiktion er det meget muligt, at dette selskab vil videregive dine data til retshåndhævelse, hvis de bliver bedt om det.

Tjenesten er gratis. Vi tror stadig ikke, det er værd at prisen er.

Hvis du ønsker en VPN, skal du få en sand VPN

Vil du have en afprøvet VPN-service, der beskytter alle de data, du sender via Internettet? Så anbefaler vi NordVPN.

NordVPN har tusinder af sikre serverplaceringer over hele kloden. De har en klar politik uden logning og tilbyder uovertruffen kundesupport.

Det er også meget nemt at bruge, hvilket afspejler virksomhedens forpligtelse til at levere et produkt, der virkelig fungerer. Der er ingen skjulte gebyrer eller klausuler. Du er i stand til at beskytte flere enheder med kun et abonnement.

Takket være deres placering i Panama, NordVPN beskytter dig mod en række af de statslige overvågningsprogrammer, der truer med at kompromittere dit privatliv.

 • Tilbyder fænomenal kundesupport og a live chat der er tilgængeligt 24/7
 • ENlavt torrenting
 • NordVPN-planerne spænder fra $ 2,99 om måneden til $ 11,99 om måneden
 • NordVPN har specielle servere, der er afsat til at hjælpe dig med at komme omkring geo-begrænsninger på tjenester som Netflix
David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me