Privat tunnel VPN-anmeldelse – Er det virkelig værd at det?

En VPN, der opkræver deres kunder retfærdigt? Kunne det virkelig være sandt?


Det er det spørgsmål, jeg begyndte at overveje, efter at jeg først hørte om VPN til private tunneler. I den længste tid havde jeg opsøgt VPN'er, der tilbød ubegrænsede data, fordi jeg som forbrugere tror, ​​at vi er hardwired til at se ord som "ubegrænset" og "ingen grænser" som tegn på, at vi får mere bang for vores penge.

Men så hørte jeg om Privat Tunnels unikke faktureringspraksis, og jeg begyndte at undre mig over, om "ubegrænset" virkelig er alt, hvad det er brudt op til.

Men så hørte jeg om Privat Tunnels unikke faktureringspraksis, og jeg begyndte at undre mig over, om "ubegrænset" virkelig er alt, hvad det er brudt op til.

For at forklare: Privat tunnel, en kommerciel spin-off af OpenVPN Technologies, opkræver kun de data, du bruger. Og selv nykommere, der vælger at prøve dem ved hjælp af deres gratis prøveversion, modtager 2 kæmpestore spil.

Så spørger du måske: "Hvad er fangsten?"

Jeg spurgte det samme, før jeg testede dem ud for mig selv.

I denne gennemgang vil jeg dele resultaterne af min hastighedstest på deres service, deres brugervenlighed, den bedømmelse, jeg giver deres kundesupport, og min samlede oplevelse med denne VPN.

Men inden vi hopper lige ind i det, her er en lille baggrund om Privat Tunnel og folkene bag denne fantastiske VPN-service i topdeltager.

Privat tunnel VPN-oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Meget let at bruge
Logningspolitik: Mindre logning
Serverstørrelse: 50 ++ servere
Serverdistribution: 12 lande
Support: Billet-system
torrenting: Ikke tilladt
Streaming: Ikke tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN-protokol; 128-bit AES-GCM-kryptering
Hovedkvarter: Californien, USA
Pris: $ 6 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.privatetunnel.com/

Privat tunnelbaggrund

Private Tunnel er hjernebarnet til James Yohan og Francis Dinha, grundlæggere af OpenVPN Technologies, Inc., et Californien-baseret selskab, der integrerer en række banebrydende netværk og softwareteknologier.

De har mere end 3,6 millioner kunder og tæller.

Deres websted har et rent, professionelt design, og deres software har en enkel, let at forstå grænseflade.

Deres websted hævder modigt at forebygge 1 million cybertrusler hver dag. Selvom det ville være svært for dem at bevise dette for offentligheden uden at føre en slags poster over de trusler, de blokerer - og derfor holde logfiler over din online aktivitet - ser det ud til at være muligt.

Når alt kommer til alt er det en gal, gal verden, vi lever i lige nu, hvor cyberangreb truer alle fra banker og regeringsfaciliteter til private borgere.

Som vi så i oktober 2017, bliver også vores mødre og far blevet målrettet af cyberkriminelle. Intet on er sikkert… i det mindste ikke, hvis de ikke begynder at bruge VPN'er.

Privat tunnel ser og lyder legit, men vi ved alle, at udseende kan vildlede.

En ting, som brugerne skal huske, er hvor de er på. Privat tunnel er med base i Hacienda Business Park i Pleasanton, Californien, USA.

Hvorfor betyder det noget??

Fordi USA er en del af Fourteen Eyes, er en klynge af lande, der indgik en multilateral aftale om samarbejde om signal efterretning.

Synonymt med UKUSA-aftalen, denne globale kollektive aflyttelse af borgere, der bruger Echelon, et softwareprogram, der giver dem mulighed for at opfange vores kommunikation, hvad enten det er afslappet online aktivitet, e-mail, sms, download eller bank.

Her i Australien har Parlamentet vedtaget adskillige ændringsforslag til fordel for strengere lov om opbevaring af data, hvilket betyder, at vores telekommunikationsfirmaer kan udnytte vores personlige oplysninger til deres egne formål eller til formålet med regerings kontrol.

Den eneste måde at blokere vores internetudbydere på (Internetudbydere) fra indsamling af disse metadata er at bruge en VPN med solid kryptering. For mere information om at bo 100% sikkert online, se vores dybdegående guide til ethvert tænkeligt værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger.

Men når det kommer til Når du vælger en VPN, er det meget som at sælge fast ejendom—Det handler om placering! Beliggenhed! Beliggenhed!

Problemet med privat tunnel og virksomheder som det, er, at de opererer ud af et land, der ligger inden for deres lovlige ret til at kræve, at VPN overleverer data, der er relevante for en af ​​deres undersøgelser.

Dette betyder ikke, at Privat Tunnel med vilje vil overholde enhver statsinstitution med det samme. Tværtimod hævder de, at de ikke beholder nogen aktivitetslogfiler, men de er også upfront med det faktum, at de gemmer nogle forbindelseslogfiler.

Det antages, at disse logfiler kun opbevares til overvågning af ydeevne og vedligeholdelse, men de fleste hæderlige VPN'er opretholder en stram politik uden logfiler.

Det er temmelig indlysende, at Privat Tunnel kunne tvinges til at udlevere brugerlogfiler, hvis de blev serveret med en stævning eller en berettigelse.

På plussiden har der ikke været nogen tilfælde, hvor VPN'er overleverer information til regeringsinstitutioner af vilkårlige grunde. Hver gang en VPN er kommet i nyhederne for overgivelse af sådanne data, vedrørte den en straffesag, som regel involverer en cyberkriminel, der bruger en VPN-udbyders tjenester til ondsindede formål (potentielt på det mørke web).

Så hvor er Privat Tunnel placeret blandt sine kammerater på VPN-markedet? De har fået nogle ret fremragende scoringer fra kunder og nogle virkelig gode anmeldelser.

TechRadar har kaldt dem, “En interessant spin på VPN,”Uhensigtsmæssigt om deres pay-as-you-go-mulighed, men de bemærker også deres begrænsede valg af placeringer, deres upålidelige ydelse og deres ekstremt basale klient.

Baseret på min egen test af deres tjeneste, ville jeg sige, at de bestemt har forbedret sig med deres hastigheder i det sidste år eller deromkring, og forbindelsesproblemer var kun intermitterende.

Men inden vi går i dybden med den private tunnels hastigheder og funktioner, så lad os tale om kompatibilitet, fordi det virkelig er, hvor de har fået det til at gå på '.

Hvad tilbyder privat tunnel & Kompatibilitet

Privat tunnel giver dig mulighed for at surfe på internettet anonymt ved at skjule din IP-adresse og placering.

Mens meget af deres service er temmelig trist, markerer de alle de rigtige felter, hvor der er tale om stærk kryptering. Deres OpenVPN-protokol er svært at slå.

Funktioner inkluderer ingen aktivitetslogging, unikke dataplaner og en årlig plan med ubegrænset båndbredde.

Denne VPN-service understøtter også disse operativsystemer og enheder:

 • iOS
 • Android
 • Linux
 • vinduer
 • Mac
 • USB-tv-stik
 • Set-top TV-bokse
 • Specialtabletter

Det måske mest interessante ved denne VPN er deres engagement i udvikling og udvikling. Ikke en til at hvile på laurbærene for deres succes, OpenVPN, Inc. understøtter nu OSTIFs Bug Bounty-program, et belønningsbaseret program, der betaler udviklere, når de opdager afgørende mangler i open source-software.

På nedadrettede side er der et begrænset antal servere i et begrænset antal placeringer. Da jeg altid tror, ​​at den bedste måde at teste en VPN på er at rejse, Jeg brugte Privat Tunnel, mens jeg rejste fra Sydney til New York og tilbage.

Ved hjælp af en af ​​deres tre New York-servere målte jeg 26 MB til download og 16 Mbps til upload. Latency bragte det op til næsten 79 ms. Mærkeligt nok fandt jeg, at disse tal voksede, da jeg rørte ved i Australien.

Der var jeg i stand til at slå 50 Mbps-downloads og 43 Mbps upload med 25 ms ping. Ikke dårligt for en service, der har været kendt for at være langsommere end nogle af dens konkurrence.

Desværre er der ingen kill-switch med Privat Tunnel, så brugere er sårbare over for kontrol, hvis forbindelsen mislykkes, mens de udfører online aktivitet.

Yderligere funktioner

Hvis der er et stort handicap til privat tunnel, er det deres relative mangel på funktioner. Nogle af de bedste VPN'er har avancerede funktioner såsom URL-filtrering, annonceblokering osv.

Privat tunnel har kun en funktion, der er værd at bemærke - Intrusion Prevention Software. Dette afværger ondsindede angreb fra ting som malware og lignende, men det er her godbidderne slutter jeg er bange for.

Oven i det har de kun 12 lokaliteter tilgængelige i 9 lande. Dette beskedne antal servere er temmelig nedslående i sammenligning med det væld af servere, der tilbydes af tjenester som f.eks NordVPN eller Surfshark.

De kompenserer dog for denne mangel ved at understøtte enheder, som mange andre VPN'er ikke inkluderer, inklusive de førnævnte USB TV-sticks.

Prisfastsættelse & Planer

Det er her, Privat Tunnel virkelig skinner. Som nævnt tidligere tilbyder de en gratis prøveversion med 2 GB data. Derudover har de to datapapper og en årlig pakke med ubegrænsede data.

Deres med rimelighed prissatte planer starter med 20 GB og brugerne betaler kun for det, de bruger.

Alternativt giver deres årsplan brugeren 10 samtidige forbindelser, langt de fleste forbindelser, jeg har set et VPN-tilbud.

Privat tunnel har en kombination af fuld og pro-rata tilbagebetalingsgarantier, og de accepterer en række forskellige betalingsmetoder fra traditionelle metoder som bankoverførsel eller kreditkort til cryptocurrencies som Bitcoin.

Fordele med privat tunnel

pro ikonPrivate Tunnels moderselskab har eksisteret siden 2002, hvilket betyder, at de personer, der er ansvarlige for dette VPN er veletablerede.

Du får en bunnsolid kryptering fra et firma, der er dedikeret til avancerede softwareløsninger.

Som vi har set, har de udbredte kompatibilitet og en let installation.

Mange brugere sætter pris på, at der ikke er behov for et abonnement. Du kan bogstaveligt talt betale, mens du går.

Sikkerhed & Privatliv

Dette er den største bekymring for dem, der leder efter en VPN. Du ønsker anonymitet og sikkerhed, og du vil vide, at du virkelig får det.

Med hensyn til sikkerhed har OpenVPN-protokollen et fantastisk ry blandt online-samfundet. Men trods denne kendsgerning er der problemet med placering. Jeg kan ikke understrege den del nok.

Private Tunnels placering i USA kan udgøre et reelt problem for brugere, der ønsker at gøre noget torrenting. Selvom du kan tilslutte deres apps og bruge BitTorrent til din fildeling, rynker de fleste amerikanske virksomheder på denne praksis, og der er ingen, der fortæller, hvad der kan ske med logfilerne fra den særlige aktivitet.

Lovgivning som den lagrede kommunikationslov sætter den virkelige magt i hænderne på Amerikas føderale regering.

Så selvom Privat tunnels 128-bit AES-GCM-kryptering beskytter dine datatransmissioner, der er grund til at teoretisere, at din aktivitet kan falde i de forkerte hænder, hvis du er engageret i P2P-deling. Mere om kryptering i vores guide.

Er Torrenting tilladt?

Der er tusinder af VPN'er på markedet. Alle kæmper for din virksomhed. Dette kan føre til, at nogle VPN'er lover meget, men tilbyder lidt. Dette er grunden til, at vi virkelig sætter pris på den ærlighed, enkelhed og gennemsigtighed, som Privat Internetadgang tilbyder. Deres godt implementerede kryptering og en nul-logs-politik kombineret med deres billigere pris er et par af grundene til, at vi anbefaler denne VPN-service.

Hvis en torrentvenlig VPN er det, du efterspørger - læs vores bedste vpns til torrenting-artikel.

Kan jeg bruge privat tunnel til Netflix?

På dette tidspunkt er der ikke adgang til amerikanske Netflix og BBC iPlayer. Der er flere premium VPN-planer derude til streaming, men dette er ikke en af ​​dem. Vi vil ikke anbefale denne til Netflix (her er nogle bedre muligheder).

Logningspolitik

Som jeg sagde før, har Privat Tunnel i bedste fald en usikker logningspolitik. Mens de hævder, at de ikke opbevarer logfiler om brugeraktivitet, gemmer de forbindelseslogfiler til vage formål.

Tilslutningshastigheder

Masser af VPN-tjenester praler af deres ”lynhurtige” hastigheder, men Privat Tunnel er ikke engang begge for at gøre en sådan påstand. Det er indlysende, da enhver bruger vil fortælle dig, at de har oplevet forsinkelser ved mere end én lejlighed.

Efter min egen oplevelse havde jeg en blandet oplevelse. De syntes at være en anstændig transatlantisk mulighed, men i betragtning af at de er baseret ud af USA, er jeg mere end lidt chokeret over de lave hastigheder, jeg opnåede, mens jeg besøgte New York.

Her er resultaterne af min hastighedstest efter at have gjort et sted at rejse:

 • US-server

  • Ping: 25 ms
  • Download: 26 Mbps
  • Upload: 16 Mbps
 • EU-server

  • Ping: 40 ms
  • Download: 65,46 Mbps
  • Upload: 46,51 Mbps

Jeg kan ikke sige, at jeg var begejstret for resultaterne, i det mindste ikke, da jeg var i USA. Du skulle tro, at en service, der er baseret i USA, ville have den bedste hastighed af alle. Hjemme felt fordel, som det var. Men det så ikke ud til at være tilfældet med Privat Tunnel.

Mere information om forbindelseshastigheder kan findes på deres spørgsmålsside her.

Anvendelighed

Jeg er nødt til at give private tunneler-rekvisitter i denne afdeling. Selvom deres interface er mindre end æstetisk tiltalende, var brugervenligheden helt i top. Meget konsistent, meget let at bruge og ingen reelle problemer overhovedet.

Deres enkle opsætningsinstruktioner findes her. Som du ser, er det et ret simpelt trin for trin for både pc- og mobilenhedsbrugere.

Privat tunnel Cons

Selvom jeg havde en tilstrækkelig tid med at bruge Privat Tunnel til afslappet surfing, kan jeg ikke sige, at jeg blev sprængt af noget ved det.

Hastighederne var okay, men de var ikke noget specielt. Krypteringen var solid, men alle, der har brugt VPN'er, forventer allerede, at OpenVPN er fantastisk.

Deres unikke prisplaner er interessante, men jeg er stadig ved hegnet om, hvorvidt det virkelig er bedre eller dårligere end en ubegrænset premium-pakke fra en af ​​deres konkurrenter. Og endelig lader deres fuldstændige mangel på avancerede funktioner meget tilbage at ønske.

En ulempe, der sprang lige ud mod mig, så snart jeg begyndte at teste dem ud, var denne:

Begrænset kundesupport - Øh ....

neutral-humørikonLigesom Trust.Zone tilbyder Privat Tunnel ikke de kundesupportmuligheder, som mange af os er kommet til at forvente af en god VPN. De tilbyder kun et billetsystem, hvor du giver dem en besked og venter på, at de kommer tilbage til dig.

Efter at have testet dette system fandt jeg ud af, at det tog mere end 24 timer at besvare mit spørgsmål, og deres svar var langt fra det venlige og ultrainformative, som jeg normalt får fra personalet på NordVPN.

Forestil dig det? De fleste legitime VPN'er leverer 24/7 live chat. I stedet, Det tager mere end 24 timer at få en privat tunnel tilbage til dig. Dette er en anden af ​​deres skarpe handicap og en, som de snart bør afhjælpe, hvis de vil forblive en tilstedeværelse på dette stærkt overmættede marked.

Anbefaler jeg privat tunnel?

Ja og nej… men for det meste nej.

Jeg vil anbefale folk, der er interesseret i at se på NordVPN og Surfshark som overlegne valg til omtrent samme pris.

På trods af min mindre end stjernernes oplevelse, må jeg sige, at dette er et godt valg for begyndere. Hvis du er en person, der lige nu lærer om VPN'er og vil have noget simpelt at øve sig på, er dette den rigtige VPN til dig.

Som jeg har sagt, er deres interface let at navigere, hvilket gør det til en god mulighed for den afslappede bruger, der bare vil se nogle sportsgrene eller sende en besked til en ven uden at blive spioneret på.

Plus, det er en forholdsvis overkommelig mulighed, og du kan altid drage fordel af deres gratis prøveversion for at se, hvad du synes.

Men for alle andre skal du bruge denne VPN med forsigtighed. Husk, det er det ikke altid den bedste idé at gå med en VPN, der er baseret i USA eller et af de andre lande, der omfatter de fjorten øjne.

PROS

 Kompatibel med USB-tv-sticks
 Overkommelige prisindstillinger
 Moderat hastighed
 Godt krypteret
 Ingen aktivitetslogfiler
 Let at bruge

ULEMPER

Gemmer forbindelseslogfiler
Den eneste mulighed for kundesupport er et billetsystem
Mangel på funktioner
Tillader ikke Netflix eller lignende streamingtjenester
Uklart forstyrrende politik

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me