SaferWeb-gennemgang: En lovende service, der ikke leverer

Saferweb VPN-service tog det hele her i dag, gået i morgen ting alt for alvorligt.

SaferWeb VPN er et britisk firma, der er en relativt ny post i verdenen af ​​VPN'er. SaferWeb lover sine kunder militær sikkerhed, bred serverdækning og kundesupport 24 timer i døgnet syv dage om ugen.

Der er en række positive ting, vi har bemærket om tjenesten. Der er dog en række politikker og funktioner, der lader os tvivle på, om det virkelig er den bedste VPN for de fleste mennesker.

Og så er der en VIRKELIG et stort problem, vi vil tale om inden for et par minutter.

Saferweb logo


Oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Ingen logpolitik
Serverstørrelse: 33 servere
Serverdistribution: 27 lande
Support: 24/7 live chat, billetsystem og vidensbase
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN, L2TP, PPTP-protokoller; 256-bit kryptering
Hovedkvarter: Det Forenede Kongerige
Pris: $ 3,99 / måned
Officiel hjemmeside: https://www.saferweb.com/
Fordele:
 • Tjenesten er let at bruge
 • IKEv2 support
 • Der er ikke fundet nogen lækager af DNS / IP
 • Apps til mange platforme
 • P2P tilladt
Ulemper:
 • De holder forbindelseslogfiler
 • En britisk-baseret virksomhed

Skal jeg stole på SaferWeb VPN?

SaferWeb er et UK-baseret firma. Som et resultat skal det følge Det Forenede Kongeriges meget strenge opbevaring af data og dataovervågning. Det Forenede Kongerige er et af de værste steder i verden at have en VPN-udbyder. VPN'er er allerede påkrævet at vende en god del af de data, de lagrer til regeringen efter anmodning. Med Snoopers-charteret på randen af ​​at blive lov, vil VPN-udbydere i Storbritannien have endnu mindre evne til at beskytte deres virksomheds privatliv.

En VPNs krypteringsstyrke siger meget om, hvor godt dit privatliv vil blive beskyttet. SaferWeb har 256 bit-kryptering. De stræber efter at holde deres netværk optimeret for at give deres kunder den bedste hastighed.

SaferWeb lover ikke at opbevare brugerlogfiler. De gemmer imidlertid forbindelseslogfiler i henhold til deres privatlivspolitik.

sikkerhedswebfunktionerNogle oplysninger, de gemmer, inkluderer din IP-adresse, den anvendte protokol, tidsstempler osv.

De vil endda gemme de telefonsamtaler, de har med dig.

Når du bruger sociale medier, gemmer de muligvis oplysninger fra tredjepartsnetværkswebsteder og de legitimationsoplysninger, der bruges til at logge på sociale netværkswebsteder, herunder dit navn og din e-mail-adresse. De kan også gemme de oplysninger, som de har adgang til på dit sociale medieside, afhængigt af det sikkerhedsniveau, du har på det sociale medieside.

De vil gemme oplysninger, som du leverer via undersøgelser, oplysninger, de kan finde offentligt, samt oplysninger, som du accepterer, at de modtager via tredjepart..

I henhold til deres privatlivspolitik kan disse oplysninger bruges til at overvåge, hvor godt deres tjenester fungerer, til at forbedre deres tjenester, til at forbedre deres markedsføring, til at annoncere for tredjeparts tjenester, til at målrette potentielle kunder og på andre måder, der er beskrevet i privatlivspolitikken.

SaferWeb vil del dine oplysninger med deres partnere, tredjepartsleverandører og til juridiske formål. De vil også dele dine personlige oplysninger med medlemmer af deres virksomhedsfamilie.

Hvis du er bekymret for privatlivets fred, er det nok at læse gennem deres privatlivspolitik til at gøre dit blod koldt. Grundlæggende siger SaferWeb, at de vil indsamle en hel række oplysninger om dig og vil dele informationen med embedsmænd, annoncører og andre. Enhver, der er bekymret for deres privatliv, skal tænke to gange om at bruge SaferWeb.

Hvor hurtig er SaferWeb VPN?

sikkerhedswebhastighedstest

SaferWebs VPN-ydelse blev testet på flere servere ved hjælp af PPTP-protokol. Testen blev udført under anvendelse af en forbindelse på 10 MB pr. Sekund. Testen fokuserede på servere, der havde en højere belastning end andre, såsom dem i Europa og dem i USA.

Der blev lagt vægt på streaminghastigheder samt evnen til at arbejde med torrents. Som det ses i testen, Amsterdam-serveren mistede næsten 60 procent af dens båndbredde. Resultaterne var bedre i Stockholm og i London. Interessant nok er Stockholm den server, der specifikt er designet til at downloade torrenter.

SaferWeb har ingen båndbredde eller hastighedskapper. Mod et ekstra gebyr kan du få adgang til "supercharged locations." Dette er superhurtige servere designet til personer, der vil downloade en masse, og som ønsker, at deres downloads skal være hurtige.

Kunde support

saferweb live supportKundesupport er vigtig for at have en velfungerende VPN. Når et VPN-firma er i stand til at yde tilstrækkelig kundesupport, viser de, at de er interesserede i deres kunder. SaferWeb VPN tilbyder fantastisk kundesupport. De gør det på forskellige måder. De har en 24-timers live chat. De tilbyder teknisk support. De har et billetsystem. De har en videnbase. Og de har ofte stillede spørgsmål.

Vi testede funktionen live chat og fandt, at den var meget lydhør. Vi fik en næsten øjeblikkelig løsning på vores problem. Agenterne, der interagerede med os, var meget kyndige og var relativt høflige.

Som med mange callcentre var det tydeligt, at engelsk ikke var det første sprog for den repræsentant, der interagerede med os. De havde imidlertid en tilstrækkelig beherskelse af det sprog, der gjorde det muligt for dem at kommunikere frit og udtrykke ideer på en klar og præcis måde.

Serverplaceringer

sikkerhedswebserver placeringerMange VPN'er er stolte af at have servere i et stort antal placeringer. SaferWeb er anderledes. Deres fokus er på at have god dækning i områder, der er meget efterspurgte af VPN-brugere. Af denne grund har SaferWeb placeringer i New York, Tokyo, London, Hong Kong osv.

Tjenesten leverer cirka 60 servere fra hele verden. Abonnenter kan få adgang til 30 lokationer i 24 lande.

SaferWeb VPN tilbyder brugerne en ekstra fordel. Mod et ekstra gebyr er supercharged-servere tilgængelige. Dette giver brugeren mulighed for at få adgang til hurtigere serverhastigheder på bestemte placeringer. Disse hurtigere hastigheder opnås ved at minimere antallet af brugere på disse servere. Som et resultat har hver bruger adgang til mere båndbredde.

Prisfastsættelse

SaferWeb VPN har en meget enkel prisordning.

sikrere webpriserDeres premium-service tilbydes for $ 3,99 om måneden. Dette giver brugerne adgang til syv placeringer med ubegrænset båndbredde og ubegrænset dataoverførsel. Alle protokoller er tilgængelige, og brugere kan tilslutte en enhed pr. Forbindelse.

Deres superpremieplan giver adgang til 30 serverplaceringer. Der er også ubegrænset båndbredde og dataoverførsel. Med super premium-pakken kan der oprettes tre enhedsforbindelser på samme tid.

SaferWeb VPN tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. For at få garantien skal du annullere din service inden for de første 30 dage efter brug. Afbestillingen skal være en skriftlig anmodning til SaferWeb supportteam. Inden for 90 dage efter den skriftlige aflysning skal du modtage en fuld refusion af alle gebyrer, du betalte. Refusionen var begrænset til basistjenester og omfattede ikke ting som administrationsgebyrer, installationsgebyrer eller installationsgebyrer. Hvis refusionsanmodningen ikke fremsættes inden for den relevante tidsramme, er der ingen restitutioner tilgængelige.

Desværre tilbyder SaferWeb ikke nogen gratis prøveversion. Den eneste måde for dig at vide, om tjenesten er den rigtige for dig, er at købe en af ​​planerne. Betalingsmuligheder, der er tilgængelige, inkluderer kreditkort og PayPal. Der er ingen mulighed for at bruge a cryptocurrency såsom BitCoin.

Tilmeldingsprocessen

saferweb sigunpFor at tilmelde dig SaferWeb, har du brug for en e-mail-adresse og navn. Kunder bliver bedt om at oprette et kodeord sammen med deres konto. Mange kunder føler sig frustrerede over, hvor meget fast SaferWeb prøver på at sælge deres service.

Når du har oprettet en konto og betalt for tjenesten, kan du installere tjenesten på din computer. Når tjenesten er hentet, og du gennemgår installationsprocessen, fungerer SaferWeb som enhver anden VPN, der bruger openVPN.

Klienten havde to visningstilstande. Der er den lette tilstand og den avancerede tilstand. Som navnet antyder er lettilstand designet til folk, der bruger VPN for første gang. Med blot et klik på en knap kan du oprette forbindelse til den server, der er tættest på dig. Avanceret tilstand giver brugerne mulighed for at vælge en server såvel som en protokol.

Omgå Geo-begrænsninger

vpn netflixPå deres destinationsside kan SaferWeb prale af deres evne til omgå geo-begrænsninger for streaming af indhold, sådan som leveret af Netflix. Muligheden for at se geobegrænset indhold er en af ​​de primære årsager til, at folk bruger VPN-tjenester.

Som svar på dette er streamingtjenester som Netflix blevet meget strenge i deres anti-VPN-politikker. At finde en VPN, der tillader en at få adgang til Netflix og samtidig opretholde høj streamingkapacitet, er en udfordring.

SaferWeb VPN var i stand til at fjerne blokering af Netflix såvel som andre streaming mainstays, såsom Hulu og BBC.

Kill Switch-funktion

saferweb kill switchLigegyldigt hvor fantastisk din VPN er, vil den kun kunne beskytte dig, hvis den faktisk fungerer. Med hver VPN vil der være nedetid. Det kan bare være et sekund eller to, hvor VPN-tjenesten kobler fra og forbindes igen. I de øjeblikke, hvor der er forbindelsesproblemer, udsættes din rigtige IP-placering. Det kill switch-funktion beskytter dig ved at skjule din rigtige IP.

SaferWeb VPN leveres med en kill switch, der beskytter dig og dit ID i tilfælde af et forbindelsesfald. Dræbskontakten afbryder internetforbindelsen, så der ikke kan overføres data, før VPN er tilsluttet.

Fleksibilitet

Alle de bedste VPN'er er fleksible. De arbejder på størstedelen af ​​operativsystemerne på markedet, herunder desktops, mobile enheder og spilenheder. SaferWeb var designet til at arbejde på stort set enhver enhed.

SaferWeb-kompatibilitet

Vil vi anbefale SaferWeb VPN?

Nej. Der er et par ting, der bekymrer os om dette firma. For det første er deres faktureringspraksis tvivlsom. Den indledende pris, de tilbyder, er ikke den samme pris, som du betaler som månedene går.

Dette firma løbende forsøger at sælge deres produkt. Vores præference er at arbejde med VPN'er, der tilbyder alle deres tjenester på forkant, selvom abonnementsprisen er lidt højere end konkurrencen. Det er bedre at kende de komplette omkostninger i modsætning til at blive nikkelet og dæmpet ud af dine penge.

Denne virksomheds privatlivspraksis er grusom. Ikke kun indsamler de oplysninger, men de oplyser også åbenlyst, at de vil bruge dine oplysninger til reklame og levere dem til tredjeparts tjenester. De er åbne for give dine oplysninger til regeringen.

Det, vi fandt især skræmmende, var de oplysninger, som denne VPN indsamler fra folk via deres sociale medier. Hvis du ikke læser det fine skrift, kan du finde dig selv udsat for en række potentielle farer.

SaferWeb var baseret i England. Dette skal være et advarselsskilt for alle, der er bekymrede for privatlivets fred. Langt fra at være et fyrværk for privatlivets fred tager Storbritannien konstant skridt for at angribe websikkerhed.

** Opdatering **

Vi havde en samtale med kundesupporten til SaferWeb. Vi beder om afklaring om prisfastsættelse. I samtalen kom det frem, at SaferWeb VPN ikke længere tilbyder deres service.

saferweb support samtale

De oplyste, at de stadig tilbyder kundesupport til eksisterende klienter. Selv hvis du var villig til at overse alle de negative aspekter af denne tjeneste, såsom hastighedsproblemer, loginproblemer, privatlivsproblemer og faktureringsspørgsmål, er SaferWeb VPN ikke længere en tilgængelig mulighed.

En VPN-service, der ikke forsvinder i morgen

Ønsker du en VPN-tjeneste, som du kan stole på, at du er i de kommende år? Vi anbefaler NordVPN.

NordVPN har over 5.000 servere beliggende i 61 forskellige lande over hele verden. De har en klar politik uden logning og tilbyder den bedste kundesupport, vi har set.

NordVPN har været i forretning siden 2008. De har opbygget et ry for at sætte deres kunder først. Dette er en VPN på øverste niveau. Der er ingen skjulte gebyrer eller klausuler. Du er i stand til at beskytte op til 6 enheder med kun et abonnement.

Denne Panama-baserede VPN er ofte nummer et på lister over bedste VPN'er. Nogle af grundene hertil inkluderer:

 • NordVPN tilbyder a 24/7 live chat
 • NordVPN tillader torrenting
 • NordVPN planlægger omkostninger $ 2,99 om måneden op til $ 11,95 om måneden
 • NordVPN har specielle servere afsat til at hjælpe dig med at komme omkring P2P-fildelingstjenester eller torrenting
 • NordVPN arbejder med snesevis af streamingtjenester inklusive Netflix

Tilføj din egen anmeldelse:

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

--- Vælg hastighed ---
Gennemsnit
Langsom
Hurtig
?>

--- Vælg brugervenlighed ---
Let at bruge
Lidt kompliceret
Meget kompliceret
?>

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepterer Brugsbetingelserne.

TILFØJ min anmeldelse

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me