SaferWeb Review: en lovande tjänst som inte levererar

Saferweb VPN-tjänst tog det hela här i dag, försvann i morgon alltför på allvar.

SaferWeb VPN är ett brittiskt företag som är en relativt ny post i VPN: s värld. SaferWeb lovar sina kunder militär säkerhet, bred servertäckning och kundsupport 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan.

Det finns ett antal positiva saker som vi har noterat om tjänsten. Det finns emellertid ett antal policyer och funktioner som gör att vi tvivlar på om det verkligen är den bästa VPN för majoriteten av människorna.

Och så finns det en VERKLIGEN stort problem vi kommer att prata om om några minuter.

Saferweb-logotyp


Översikt

FeaturesInformation
användbarhet: Lätt att använda
Loggningspolicy: Ingen loggningspolicy
Serverstorlek: 33 servrar
Serverdistribution: 27 länder
Stöd: 24/7 livechatt, biljettsystem och kunskapsbas
torrenta: Tillåten
Strömning: Tillåten
VPN-protokoll och kryptering: OpenVPN, L2TP, PPTP-protokoll; 256-bitars kryptering
Huvudkontor: Storbritannien
Pris: $ 3.99 / månad
Officiell hemsida: https://www.saferweb.com/
Fördelar:
 • Tjänsten är enkel att använda
 • IKEv2-stöd
 • Inga DNS / IP-läckor har upptäckts
 • Appar för många plattformar
 • P2P tillåtet
Nackdelar:
 • De behåller anslutningsloggar
 • Ett brittiskt baserat företag

Ska jag lita på SaferWeb VPN?

SaferWeb är ett brittiskt baserat företag. Som ett resultat måste den följa Förenade kungarikets mycket strikta lagring av uppgifter och datakontroll. Storbritannien är en av värsta platser i världen att ha en VPN-leverantör. VPN är redan skyldiga att överlämna en bra del av den information de lagrar till regeringen på begäran. Med Snoopers-stadgan på väg att bli lag kommer VPN-leverantörer i Storbritannien att ha ännu mindre förmåga att skydda privatliv i sina företag.

En VPNs krypteringsstyrka säger mycket om hur bra din integritet kommer att skyddas. SaferWeb har 256-bitars kryptering. De strävar efter att hålla sina nätverk optimerade för att ge sina kunder den bästa hastigheten.

SaferWeb lovar att inte behålla användarloggar. De lagrar dock anslutningsloggar enligt deras integritetspolicy.

säkrare webbfunktionerViss information de lagrar kommer att inkludera din IP-adress, det använda protokollet, tidsstämplar osv.

De lagrar till och med telefonsamtal som de har med dig.

När du använder sociala medier kan de lagra information från tredje parts nätverkssajter och de referenser som används för att logga in på sociala nätverkssajter, inklusive ditt namn och din e-postadress. De kan också lagra informationen som de får åtkomst till på din sociala mediesajt, beroende på vilken säkerhetsnivå du har på plats på sociala medier..

De kommer att lagra information som du tillhandahåller via undersökningar, information som de kan hitta offentligt samt information som du samtycker till att de får via tredje part.

Enligt deras integritetspolicy kan denna information användas för att övervaka hur väl deras tjänster fungerar, för att förbättra sina tjänster, för att förbättra deras marknadsföring, för att marknadsföra tjänster från tredje part, för att rikta in sig på potentiella kunder och på andra sätt som beskrivs i integritetspolicyn.

SaferWeb kommer dela din information med deras partners, tredjepartsleverantörer och för juridiska ändamål. De kommer också att dela din personliga information med medlemmar i deras företags familj.

Om du är orolig för integritet räcker det med att läsa igenom deras integritetspolicy för att blodet ska bli kallt. I princip säger SaferWeb att de kommer att samla in en hel mängd information om dig och kommer att dela informationen med myndigheter, annonsörer och andra. Alla som är bekymrade över sin integritet bör tänka två gånger på att använda SaferWeb.

Hur snabb är SaferWeb VPN?

säkrare webbhastighetstest

SaferWebs VPN-prestanda testades på flera servrar med PPTP-protokoll. Testet genomfördes med en 10 MB per sekund anslutning. Testet fokuserade på servrar som hade en högre belastning än andra, till exempel de i Europa och de i USA.

Tyngdpunkten läggs på strömningshastigheter samt förmågan att arbeta med torrenter. Som framgår av testet, Amsterdam-servern tappade nästan 60 procent av dess bandbredd. Resultaten var bättre i Stockholm och i London. Intressant nog är Stockholm servern som är specifikt utformad för att ladda ner torrenter.

SaferWeb har ingen bandbredd eller hastighetskåp. För en extra kostnad kan du få tillgång till "superladdade platser." Dessa är supersnabba servrar som är utformade för personer som vill ladda ner mycket och som vill att deras nedladdningar ska vara snabba.

Kundsupport

säkrare webbsupportKundtjänst är avgörande för att ha ett väl fungerande VPN. När ett VPN-företag kan ge tillräcklig kundsupport visar de att de bryr sig om sina kunder. SaferWeb VPN erbjuder fantastisk kundtjänst. De gör det på olika sätt. De har en livechatt dygnet runt. De erbjuder teknisk support. De har ett biljetteringssystem. De har en kunskapsbas. Och de har vanliga frågor.

Vi testade funktionen för livechatt och fann att den var mycket lyhörd. Vi fick en nästan omedelbar lösning på vårt problem. Agenterna som interagerade med oss ​​var mycket kunniga och var relativt artiga.

Som med många callcenter var det tydligt att engelska inte var det första språket för den representant som interagerar med oss. Men de hade ett tillräckligt behörighet över språket som gjorde det möjligt för dem att kommunicera fritt och uttrycka idéer på ett tydligt och exakt sätt.

Serverplatser

säkrare webbserverMånga VPN är stolta över att ha servrar på ett stort antal platser. SaferWeb är annorlunda. Deras fokus är på att ha bra täckning i områden som är mycket eftertraktade av VPN-användare. Av denna anledning har SaferWeb platser i New York, Tokyo, London, Hong Kong, etc..

Tjänsten tillhandahåller cirka 60 servrar från hela världen. Prenumeranter kan komma åt 30 platser i 24 länder.

SaferWeb VPN erbjuder användare en extra fördel. Mot en extra avgift är superladdade servrar tillgängliga. Detta gör att användaren får tillgång till snabbare serverhastigheter på vissa platser. Dessa snabbare hastigheter erhålls genom att minimera antalet användare på dessa servrar. Som ett resultat har varje användare tillgång till mer bandbredd.

Prissättning

SaferWeb VPN har ett mycket enkelt prissättningsschema.

säkrare webbprissättningDeras premiumtjänst erbjuds för $ 3,99 per månad. Detta ger användare tillgång till sju platser med obegränsad bandbredd och obegränsad dataöverföring. Alla protokoll är tillgängliga, och användare kan ansluta en enhet per anslutning.

Deras super premium-plan ger tillgång till 30 serverplatser. Obegränsad bandbredd och dataöverföring tillhandahålls också. Med super premium-paketet kan tre anslutningar anslutas samtidigt.

SaferWeb VPN erbjuder en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. För att få garantin måste du avbryta din tjänst inom de första 30 dagarna efter användning. Avbokningen måste vara en skriftlig begäran till SaferWeb-supportteamet. Inom 90 dagar efter den skriftliga avbokningen bör du få en full återbetalning av alla avgifter du betalade. Återbetalningen var begränsad till bastjänster och inkluderade inte saker som administrationsavgifter, installationsavgifter eller installationsavgifter. Om återbetalningsbegäran inte görs inom den tillämpliga tidsramen finns inga återbetalningar tillgängliga.

Tyvärr erbjuder SaferWeb ingen kostnadsfri testversion. Det enda sättet för dig att veta om tjänsten är rätt för dig är att köpa en av planerna. Betalningsalternativ som finns inkluderar kreditkort och PayPal. Det finns inget alternativ att använda a cryptocurrency som BitCoin.

Registreringsprocessen

saferweb sigunpFör att registrera dig för SaferWeb behöver du en e-postadress och namn. Kunder uppmanas att skapa ett lösenord i samband med sitt konto. Många kunder känner sig frustrerade över hur ansträngande SaferWeb försöker sälja sin tjänst.

När du har skapat ett konto och betalat för tjänsten kan du installera tjänsten på din dator. När tjänsten har laddats ner och du gått igenom installationsprocessen fungerar SaferWeb som alla andra VPN-användare som använder openVPN.

Klienten hade två visningslägen. Det finns det enkla läget och det avancerade läget. Som namnet antyder är det enkla läget designat för personer som använder VPN för första gången. Med bara ett klick på en knapp kan du ansluta till den server som är närmast dig. Avancerat läge tillåter användare att välja både en server och ett protokoll.

Omgå Geo-begränsningar

vpn netflixPå deras målsida skryter SaferWeb med deras förmåga att kringgå geobegränsningar för strömmande innehåll, som tillhandahålls av Netflix. Möjligheten att titta på geobegränsat innehåll är en av de främsta orsakerna till att människor använder VPN-tjänster.

Som svar på detta har strömningstjänster som Netflix blivit mycket stränga i sin anti-VPN-policy. Att hitta en VPN som tillåter en att få tillgång till Netflix och samtidigt behålla hög strömkapacitet är en utmaning.

SaferWeb VPN kunde spärra Netflix såväl som andra streaming mainstays, som Hulu och BBC.

Kill Switch-funktionen

saferweb kill switchOavsett hur fantastisk din VPN är, kommer den bara att kunna skydda dig om den faktiskt fungerar. Med varje VPN kommer det att vara stillestånd. Det kan bara vara en sekund eller två där VPN-tjänsten kopplar bort och ansluter igen. I de ögonblicken när det finns anslutningsfrågor exponeras din riktiga IP-plats. De kill switch-funktionen skyddar dig genom att dölja din riktiga IP.

SaferWeb VPN kommer med en kill switch som skyddar dig och ditt ID i händelse av anslutningsfall. Dödsbrytaren stänger av Internet-anslutningen så att ingen data kan överföras förrän VPN är anslutet.

Flexibilitet

Alla de bästa VPN: erna är flexibla. De arbetar på de flesta operativsystem på marknaden, inklusive stationära datorer, mobila enheter och spelenheter. SaferWeb designades för att fungera på praktiskt taget alla enheter.

SaferWeb-kompatibilitet

Skulle vi rekommendera SaferWeb VPN?

Nej. Det finns några saker som berör oss om detta företag. För det första är deras faktureringsmetoder tveksamma. Introduktionspriset som de erbjuder är inte samma pris som du betalar som månaderna går.

Detta företag ständigt försöker sälja sin produkt. Vi föredrar att arbeta med VPN som erbjuder alla sina tjänster i framtiden, även om prenumerationspriset är lite högre än konkurrensen. Det är bättre att veta de totala kostnaderna i motsats till att nickas och dimas ut ur dina pengar.

Det här företagets integritetspraxis är fruktansvärda. Inte bara samlar de in information, utan de uppger också tydligt att de kommer att använda din information för reklam och tillhandahålla den till tredje parts tjänster. De är öppna för ge din information till regeringen.

Vad vi tyckte särskilt skrämmande var informationen som denna VPN samlar in från människor via deras sociala medier. Om du inte läser det finstilta kan du bli utsatt för ett antal potentiella faror.

SaferWeb baserade i Storbritannien. Detta bör vara ett varningstecken för alla som är bekymrade över sekretess. Långt ifrån att vara en ledstjärna för integritet vidtar Storbritannien ständiga åtgärder för att attackera sekretess på webben.

**Uppdatering**

Vi samtalade med kundsupporten för SaferWeb. Vi ber om förtydligande om prissättning. I konversationen kom det fram att SaferWeb VPN inte längre erbjuder sin tjänst.

säkrare webbsupport konversation

De uppgav att de fortfarande erbjuder kundsupport till befintliga kunder. Även om du var villig att förbise alla de negativa aspekterna av denna tjänst, som hastighetsproblem, inloggningsfrågor, integritetsfrågor och faktureringsfrågor, är SaferWeb VPN inte längre ett tillgängligt alternativ.

En VPN-tjänst som inte försvinner i morgon

Vill du ha en VPN-tjänst som du kan lita på att finns i många år framöver? Vi rekommenderar NordVPN.

NordVPN har över 5 000 servrar i 61 olika länder runt om i världen. De har en tydlig ingen loggningspolicy och erbjuder det bästa kundsupport vi sett.

NordVPN har varit verksamma sedan 2008. De har byggt upp ett rykte för att sätta sina kunder först. Detta är en högsta VPN. Det finns inga dolda avgifter eller klausuler. Du kan skydda upp till 6 enheter med bara ett prenumeration.

Denna Panama-baserade VPN är ofta nummer ett på listor över bästa VPN. Några av orsakerna till detta inkluderar:

 • NordVPN erbjuder en 24/7 livechatt
 • NordVPN tillåter strömning
 • NordVPN planerar kostnad $ 2,99 per månad upp till $ 11,95 per månad
 • NordVPN har speciella servrar avsatta för att hjälpa dig komma runt P2P-fildelningstjänster eller strömma
 • NordVPN arbetar med dussintals streamingtjänster inklusive Netflix

Lägg till din egen recension:

Vi gör vårt bästa för att självständigt undersöka produkter för att bättre hjälpa våra läsare att fatta beslut. Som sagt, vi vill också höra dina åsikter. Vi accepterar enskilda recensioner som är informativa och inte marknadsförande. Fyll i formuläret nedan så publicerar vi din recension. Kampanjrecensioner från företag själva kommer inte att publiceras. Tack!

--- Välj hastighet ---
Medel
Långsam
Snabb
?>

--- Välj användbarhet ---
Lätt att använda
Lite komplicerat
Väldigt komplicerat
?>

Genom att klicka på knappen nedan erkänner jag att jag har läst och accepterat användarvillkoren.

LÄGG TILL MIN ÖVERSIKT

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me