Samlet VPN – Undgå denne (Seriøse serverproblemer)

Samlet VPN - Undgå denne (Seriøse serverproblemer)

Høje priser og mangelfuld service og funktioner. Denne VPN-tjeneste har ikke meget til den.


totalVPN-logoTotal VPN kan prale af en overraskende venlig brugergrænseflade. Det er så venligt, at nybegynderne til VPN-verdenen ikke skulle have svært ved at bruge den. Desværre er der ikke mange positive sider til denne service ud over dens brugervenlighed.

Denne tjenesteudbyder er en relativ nybegynder på VPN-markedet. Ikke desto mindre er deres tjenester polerede og sofistikerede. Total VPN bruger pålidelige VPN-protokoller som Open VPN, men dens logpolitik er foruroligende og deres data overførselsrater giver noget at ønske. Værre tjenester er derude, men det gør ikke Total VPN til den valgte tjeneste for sofistikerede brugere.

Samlet VPN-oversigt

FeaturesInformation
Anvendelighed: Let at bruge
Logningspolitik: Tvivlsom logningspolitik
Serverstørrelse: 60 ++ servere
Serverdistribution: 30 lokationer verden over
Support: 24/7 live chat og billetsystem
torrenting: Tilladt
Streaming: Limited
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN-protokol;
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 4,99
Officiel hjemmeside: https://www.totalvpn.com/

Total VPN - lille datterselskab af en gigantisk enhed

Total VPN ejes af Endurance International Group, der har hovedkontor i Burlington, Massachusetts, USA. Organisationen er moderselskab for så genkendelige tech-virksomheder som Bluehost, HostGator og Constant Contact. Oprindeligt havde Total VPN hovedkvarter i England. Både USA og England anses for at være mindre end ideelle steder, hvor man kan finde en VPN-tjeneste.

The 5 Eyes Alliance

Dette skyldes, at begge disse nationer er part i Five Eyes-overvågningsaftalen og også på grund af lovgivningen om registrering af opbevaring i disse lande. Mennesker, der er bekymrede for opretholdelse af privatlivets fred og anonymitet rådes til at søge en VPN-udbyder, der ikke er medlem af Five Eyes.

I overensstemmelse hermed kan du stole på, at hvis et retshåndhævende agentur kommer og banker på dørene hos Total VPN, alle de data, de har indsamlet om dig, vil blive delt. Dette bekræftes af virksomhedens privatlivspolitik, noget, der undersøges mere detaljeret senere.

Total VPN er absolut ikke på vores liste over de bedste VPN'er for australiere. Læs mere for at finde ud af hvorfor.

Sikkerhed og kryptering

Brugere får i det mindste anstændigt kryptering med Total VPN. Dette skyldes stort set flere muligheder. En af disse er OpenVPN, en protokol, der anses for at være den bedst tilgængelige til dato. Fordi det er open source, giver OpenVPN brugerne fordelen med et verdensomspændende supportsystem. Kildekoden er tilgængelig for alle, hvilket gør det muligt at ændre eller forbedre den, så den passer til et bestemt formål.

VPN-beskyttelse

Derudover understøtter Total VPN også PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol), som er en ældre protokol, der er anbefales ikke længere. Desværre misligholder Total VPN denne protokol. Dette betyder, at mindre sofistikerede brugere muligvis forlader sig selv sårbar over for hackere og andre angreb. De andre indstillinger, der inkluderer IkeV2 og L2TP / IPSec, er meget mere sikre og giver bedre beskyttelse. For mere information kan du læse vores komplette guide til kryptering af nybegynder.

Total VPN's serverplaceringer

Total VPN praler på sin hjemmeside, at det har servere placeret på alle syv kontinenter. Derefter siger det, at det faktisk ikke har servere i Antarktis, fordi det er for koldt. Tilsyneladende anerkender virksomheden ikke, at Sydamerika er et kontinent, fordi det siger, at de ikke har nogen servere der.

totalvpn-serverplaceringerDog har de det 17 servere i Nordamerika. Disse er placeret på steder i USA inklusive New York City, Los Angeles, Seattle, Miami og Chicago. Der er også en server i Toronto, Canada. I Europa finder brugerne 20 servere. Fra Dublin og London til Warszawa og Bukarest er virksomhedens dækning på dette kontinent ret omfattende - i det mindste i forhold til det samlede antal servere.

Asien får fem servere i Singapore, Hong Kong, Tel Aviv, Tokyo og Mumbai. I modsætning til mange andre VPN-virksomheder overser Total VPN ikke Afrika, skønt de kun har en server der, som findes i Johannesburg, Sydafrika. Oceanien er dækket af en enkelt server i Sydney, Australien.

3000 servere mod 17 servere

Med servere på lidt over 30 lokationer tilbyder dette anstændig dækning for et VPN-selskab af denne størrelse. Imidlertid er det uden tvivl imponerende sammenlignet med den dækning, der tilbydes af de store spillere på banen. Nogle kan endda prale af mere end 3.000 servere der findes i over 150 lande rundt om i verden. Hvis du rejser ofte eller ønsker et fremragende udvalg af servere, vil du blive bedt om at vælge en af ​​de mere eliteudbydere.

Brug af BitTorrent eller P2P med Total VPN

vpn ip adresser netværkIntet forbyr udtrykkeligt fildeling eller brug af BitTorrent-websteder, mens du er logget på Total VPN. Faktisk er det inkluderet i Servicevilkårene, som kunder skal acceptere, når de tilmelder sig.

Virksomheden lover endda en P2P dedikeret server, der er placeret i Holland, men de fleste brugere siger, at det tilbyder abysmal ydeevne.

Hvis fildeling er en primær bekymring for din online brug, er det mere sandsynligt, at en anden VPN tilfredsstiller dine behov.

Samlede VPN-hastighedstestresultater

Hastighedstest, der blev udført under anvendelse af Total VPN, viste generelt anstændigt, men dog uden dataoverførselshastigheder. Der var imidlertid betydelig variation afhængigt af hvilken server der blev brugt. Mennesker, der tilmelder sig den gratis version af Total VPNs service, vil sandsynligvis blive plaget med utroligt langsomme overførselshastigheder. Dette skyldes, at frie brugere kun kan oprette forbindelse til tre servere, der er placeret i Singapore, Island og Amsterdam. Medmindre du er lokaliseret i et af disse områder, kan du forvente konsekvent langsom ydeevne. Hvis du vil tage dine chancer for at få opgraderede dataoverførselshastigheder, er du nødt til at betale en præmiepris.

Test af download- og uploadtider

totalvpn-hastighedsresultatTilslutning af en computer i New York, New York til San Jose-serveren fremkaldte downloadtider af 31,52 Mbps og uploadtider på 7,88 Mbps.

Overførselstider var forudsigeligt hurtigere, når du opretter forbindelse til serveren i New York. Downloadfrekvensen steg til 59,61 Mbps, mens uploads forbedrede sig lidt til 10,81 Mbps.

At gå længere væk til London gav langsommere kurser. Downloadhastigheder på 35,64 Mbps og uploadhastigheder på 8,85 Mbps var næppe imponerende.

Langt de langsomste overførselshastigheder blev optaget under brug af serveren i Tokyo, hvilket ikke er overraskende i betragtning af afstanden mellem Japan og den faktiske geografiske placering af computeren. Både downloads og uploads var dystre med henholdsvis 11,88 Mbps og 4,03 Mbps.

Gennemsnitlig, ved at bruge Total VPN øgede det tid, det tager at downloade med ca. 76 procent, mens uploadtiderne øges med ca. 59 procent. Disse tal er betydelige, så hvis hastighed er blandt dine vigtigste målinger, er dette muligvis ikke VPN-tjenesten for dig.

Total VPNs logningspolitik

vpn-logningspolitikker score diagramForetag ingen fejl, Total VPN holder styr på dine identitetsoplysninger. Dette anføres uden tvivlsomhed på siden om privatlivspolitik for moderselskabet Endurance International Group. Alt, hvad du giver dem under registreringsprocessen, bevares. Disse oplysninger kan omfatte navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, kreditkortdata og geografisk placering. Data registreres også, hvis du kontakter virksomheden for kundesupport.

Værre end dette er virksomhedens politik med hensyn til din "Brug af tjenester, webstedbesøg og support." I henhold til politikken er information relateret til brugerens IP-adresse, browseren de bruger, de sider, de ser på, og brugerens geografiske placering alt er samlet.

Derudover vil virksomheden spore, hvordan du ankom til deres serviceside, og hvilke links, du bruger til at forlade den. Selv dine interaktioner på sociale medier kan blive noteret af Total VPN.

Meget af denne dataindsamling angives som brugt til at forbedre tjenester og til at spore, hvor godt systemerne fungerer. De hævder også, at de sporer dine online bevægelser for at diagnosticere eventuelle problemer med de tjenester, de tilbyder. De oplyser dog også, at de data, de opbevarer, hjælper dem med at markedsføre tredjepartsprodukter og tjenester til dig. Denne information kan også deles med udvalgte partnere og mærker relateret til Endurance International Group, tredjepart eller "af juridiske grunde."

Resultatet er det dit privatliv og anonymitet er næppe sikret med Total VPN. Hvis du er dedikeret til at beskytte dig selv online, er denne service ikke den rigtige for dig.

Prisindstillinger for samlet VPN

total-vpn-prisTotal VPN er bestemt ikke en af ​​de mere rimelige priser der ude. Det tilbyder muligvis en gratis service, men denne version er begrænset til kun at bruge tre servere og er underlagt datakap. Den ordinære pris for virksomhedens premiumabonnement er $ 14,97 pr. Måned, hvilket bestemt ikke er så overkommelig som mange konkurrenter. Tilbud tilbydes ofte til cirka halvdelen af ​​den pris pr. Måned.

Et års abonnement kan købes for omkring $ 5,99 pr. Måned, og kunder, der går endnu større med et to-årigt abonnement, bliver opkrævet cirka $ 4,99 per måned. Husk, at disse er indledende vilkår. Virksomhedens servicevilkår giver dem mulighed for at fornye din kontrakt til den fulde igangværende sats ved udgangen af ​​løbetiden, så vær opmærksom på det.

Er Total VPN anbefalet?

På grund af dets relativt langsomme hastigheder og dyre prisstruktur, Total VPN kan ikke anbefales på dette tidspunkt. Mange andre VPN-tjenester kan lide NordVPN og Surfshark er tilgængelige på markedet i dag. Hvis Total VPN ønsker at være virkelig konkurrencedygtig, bliver de nødt til at forbedre deres tilbud markant.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me