Sådan får du amerikansk Netflix i Australien

Netflix har mere end 158 millioner abonnenter (og tæller ...).  

Dette er sandsynligvis mere end hvad selskabets stiftere kunne drømme om, da de startede virksomheden som et sted at leje videoer online tilbage i 1998. På det tidspunkt blev Netflix delvis berømt på grund af selskabets tilbud om ubegrænsede dvd'er, hvilket ville være sendt til dit hus.

lås op netflixDa denne idé først kom på scenen, var den revolutionerende. Ideen om ikke at skulle gå til en Blockbuster for at leje en DVD ændrede alt. Amerikanere greb fat i konceptet.

I 2002 havde Netflix kun 700.000 abonnenter. I 2005 var deres abonnementer sprunget til 3,6 millioner. Hvad Netflix og dem, der var fans af programmet, ikke forstod, er, at der var noget endnu bedre i sagen.

I 2007 lancerede Netflix sin streaming-funktion. Så du behøvede ikke at vente på, at en DVD ankom til dit hjem. Du kan have den valgte film efter ønske. Grundlæggerne af Netflix sagde, at de var interesseret i at starte streaming meget tidligere, men internethastighederne på det tidspunkt gjorde det ikke muligt. Det stemmer - de var foran deres tid.


Da populariteten af ​​Netflix-streaming begyndte at vokse, begyndte den at understøttes på spilkonsoller, håndholdte enheder og tv-apparater. Interessant nok var streamingtjenester med Netflix på det tidspunkt kun tilgængelige i USA.

Det ville alle ændre sig i 2010, da Latinamerika og Canada såvel som Caribien i 2011 var i stand til at få adgang til Netflix-streamingtjeneste. Samme år begyndte Netflix at producere sit eget originale indhold. I 2013 debuterede House of Cards. Det var et utvivlsomt hit.

Det så ud til, at Netflix havde den ene succes efter den anden. Bare se på programmer som:

 • Stranger Things
 • Orange er det nye sort
 • Kronen

netflix programmering

I 2012 gjorde Netflix hopet over dammen og blev tilgængelig i Storbritannien. Kort efter blev Netflix tilgængelig på de fleste markeder over hele verden.

TL; DR - Hent en VPN (Virtual Private Network).

�� TD; LR - Den eneste rigtige løsning til at få en permanent fungerende løsning til Netflix-adgang er ved hjælp af en VPN. Mens nogle få websteder anbefaler brug af proxies eller endda TOR, de fortæller dig ikke hele historien. Fuldmagter mangler den kryptering og sikkerhed, som en VPN giver, mens du bruger TOR, helt sætter din hastighed ned til et maksimum på kun Kb / s.
�� Men vær venligst venligst hvad du end gør, undgå "gratis" VPN'er. Selv de bedste gratis VPN'er er en krone et dusin. Vi anbefaler dig stærkt hold dig væk fra gratis VPN'er da de generelt ikke er de bedste løsninger til Netflix. Deres sikkerhedspolitikker er ofte grusomme og kan gøre din enhed sårbar overfor angreb. Deres hastigheder er meget langsomme. De har forfærdelige logningspolitikker, så de overvåger de websteder, du besøger, og hvad du gør, mens du er online.

Hvis du vil have de bedste VPN'er, foreslår vi en af ​​de tre:

 1. Læs vores fulde NordVPN anmeldelse eller besøg NordVPN
 2. Tjek newcomer Surfshark, leverer streamingtjenester til ikke kun Netflix men HBO, Hulu, Amazon Prime og omkring 12 andre forretninger. Besøg Surfshark eller læs vores anmeldelse.
 3. Hvis budgettet er mindre bekymrende, skal du gå med ExpressVPN. De er lidt hurtigere Nord og SurfShark og har en pænere brugergrænseflade på deres mobil- og desktop-apps.

For at være ærlig kan du ikke gå galt med nogen af ​​de ovenstående tre VPN-tjenester. De fungerer alle stort set det samme og giver dig mulighed for at se dine foretrukne Netflix-shows hvor som helst i Australien.

Brug for mere information? Fortsæt med at læse..

US Netflix er ikke "verdensomspændende" Netflix

Rejsende fra De Forenede Stater er ofte overrasket, når de vil se American Netflix i Australien og ikke kan se mange af deres foretrukne shows. Årsagen hertil er, at amerikanske Netflix i Australien er geo-blokeret.

Ja, du vil være i stand til at se Netflix, men når du er i Australien vil du gå glip af et væld af indhold. Du får også en hel del indhold, afhængigt af hvordan du ser på det.

Netflix Australia har et generøst filmbibliotek. Australiere får adgang til det oprindelige Netflix-indhold. Dette inkluderer tv-shows, film, børneprogrammer, dokumentarer og komedieservices.

Som en ekstra bonus får australske brugere adgang til australske titler, som amerikanske seere ikke har set og i de fleste tilfælde aldrig har hørt om. Endelig er australske seere i nogle tilfælde i stand til at streame shows, når nye episoder ankommer, mens amerikanske abonnenter er nødt til at vente til hele sæsonen er færdig.

Den største forskel, du vil se, er, når du ser på licenseret indhold. Som et eksempel, venner, den utroligt populære amerikanske tv-serie er tilgængelig på US Netflix. Men det kan ikke findes på Netflix Australien. Det samme gælder for shows som:

 • Kriminelle tanker
 • Breaking Bad
 • De vandrende døde
 • Supernatural

Det er sandt, at du er i stand til at se nogle af showene på konkurrerende strømplatforme. Bare ikke Netflix. Dette er også tilfældet, hvis du ser på at se på Avengers: Infinity War og Utrolige ting 2.

Omkostningssammenligning: US Netflix vs australske Netflix

En interessant kendsgerning er, at australiere ikke betaler så meget mindre end amerikanske indbyggere for Netflix. Australske indbyggere kan købe startpakken til $ 9,99 om måneden. For $ 13.99 pr. Måned kan de have høj dybde-streaming. For $ 17.99 om måneden kan australiere få den bedste pakke, som Netflix tilbyder i området med alle de ekstra klokker og fløjter.

I USA medbringer 2020 en stigning på 18 procent i prisen på standard Netflix-pakken. Det vil gå fra $ 10.99 om måneden til $ 12.99 om måneden. Præmieplanen springer fra $ 13,99 om måneden til $ 15,99 om måneden. Og den grundlæggende plan går fra $ 7,99 om måneden til $ 8,99 om måneden.

For at være retfærdig arbejder Netflix hårdt for at gøre deres indhold globalt. Der er dog en række licensproblemer, der kommer i spil. Så spørgsmålet er, hvordan kan australiere, der ønsker at se US Netflix, få adgang til det amerikanske bibliotek? Der er et par muligheder.

Hvordan geografisk blokerer Netflix-indhold?

Geo-blokering sker i en nøddeskal, når det indhold, du vil se, er blokeret i din geografiske placering, svarende til hvordan websteder blokeres. Netflix bruger geo-blokering som en måde at opdele verden i markedssegmenter. Dette giver dem mulighed for at sælge deres produkter til forskellige priser, hvilket øger deres fortjeneste i modsætning til at have en pris og en politik over hele verden.

Netflix er ikke det eneste streamingfirma, der gør dette. Og det fungerer ikke altid til fordel for De Forenede Stater. F.eks. Kan de britiske indbyggere i USA blive chokeret, når BBC iPlayer fungerer ikke.

Hvordan ved Netflix, hvilket land du er i? Baseret på din IP-adresse. Hver computer eller internetforbundet enhed har en IP-adresse. Så når du besøger websteder, fortæller IP-adressen internettet, hvor de skal sende oplysningerne.

Et andet godt eksempel her er Youtube, som også blokerer indhold afhængigt af din geografiske placering. Youtube US er ikke Youtube Australien, selvom det ser ud til. (Læs mere: Fjern blokering af YouTube)

Din IP-adresse leveres af din internetudbyder eller internetudbyder. På samme måde som en fysisk adresse fortæller verden, hvor du befinder dig, så din IP-adresse viser din placering, hvilket gør det nemt at spore dig.

Streamingtjenester kan gøre brug af disse oplysninger, når de beslutter, hvilket indhold brugere skal have tilladelse til at se baseret på deres placering. Hvis du prøver at oprette forbindelse ved hjælp af en IP-adresse, der er blokeret, får du den frygtede Netflix-fejlskærm.

netflix mislykkedes forbindelse

Dette sker, selvom du betaler for en service som Netflix. Amerikanere, der rejser til ferie eller forretning, har set dette fra første hånd.

Ubegrænset adgang til Netflix

Det lange og korte af det er, at du skal finde en måde at få streamingtjenesten til at tro, at du befinder dig i en anden geografisk placering. Der er et par levedygtige måder at gøre dette på, men vi vil kun fokusere på den bedste arbejdsløsning for at få Netflix US.

Husk, at du vil have det rigtige værktøj til det rigtige job. At have den bedste passwordadministrator, for eksempel, gør intet for at hjælpe med at beskytte dine logins fra at ende i de forkerte hænder. Så at bruge penge på den forkerte løsning for at omgå geo-blokering vil kun forlade dig frustreret eller værre, skader dit online privatliv.

Bundlinjen, få en af ​​de testede VPN'er nedenfor. Dette er de bedste VPN'er til Netflix.

# 1 NordVPN - Den bedste Netflix-streamingløsning

NordVPN har altid været øverst siden de begyndte. Med over 5.000 servere over hele kloden dækker NordVPN et enormt geografisk område, der spænder over 6 kontinenter, der leverer tjenester til alle, der har brug for beskyttelse.

Med deres ejendomsret SmartPlay-teknologi, de fleste, hvis ikke alle deres 5.000 servere kunne få adgang til amerikanske Netflix og enhver anden Netflix, og streame uden at støde på nogen fejl. Du får ikke dette med nogen anden VPN-udbyder.

Fordele

 • SmartPlay-teknologi
 • Fjernelse af Netflix fra ethvert land
 • OpenVPN-protokol med AES-256 bit-kryptering
 • Gratis prøveversion
 • Money back-garanti
 • Nul-logging politik

Ulemper

 • Hastigheden kan til tider være ganske inkonsekvent

NordVPN er en smule dyrere end mange af de betalte VPN'er. Når du først har undersøgt deres tilgængelige planer, vil du dog bemærke, hvor meget du begynder at spare, når du undersøger længere vilkår. Faktisk falder de månedlige omkostninger så meget, at de ender med at være en af ​​de billigste VPN-planer, du nogensinde kan få, hvis du ser på deres 3-årige plan.

 • Måned til måned - $ 11,95 hver måned.
 • Årligt - $ 83 pr. År eller $ 6,99 hver måned.
 • 2-årig plan - $ 95,75 for to år. Dette nedbrydes til $ 3,99 pr. Måned.
 • 3-årig plan - Forhåndsbetalingen er $ 107,55, eller omkring $ 2,99 pr. Måned.

Den store ting er det alle NordVPN-planer leveres med en 7-dages gratis prøveperiode. Det har også en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du i løbet af de første tredive dage ikke kan lide det, du ser, kan du lukke det ned og få alle dine penge tilbage

Du kan stole på NordVPN for at holde dit privatliv privat. Dette er måske ikke så stort, når man taler om de film, du streamer på US Netflix. Det kan dog være en større aftale, når vi taler om anden online aktivitet.

nordvpn-logningspolitik

NordVPN er revideret af regnskabsfirmaer, og disse firmaer vidner om, at når de siger, at de ikke fører logfiler, fører de ikke logfiler.

# 2 Surfshark - den billigste strømningsløsning på Netflix

NordVPN er velkendt i Netflix-streamingarenaen på grund af deres store antal servere. At have så mange servere gør det vanskeligt for Netflix at blokere nogen af ​​dem.

NordVPN koster en god del af forandring i forhold til vores valgmulighed på denne liste. Surfshark har ingen problemer med at få adgang til Netflix, og det er omkring halvdelen af ​​prisen på NordVPN. Når Netflix øger deres priser nu og da, føles det godt at bruge en VPN, der ikke koster næsten lige så meget som abonnementet på Netflix selv.

Fordele

 • Billig
 • Fjernelse af Netflix fra ethvert land
 • Over industristandardkryptering
 • Nul logningspolitik
 • Let at bruge

Ulemper

 • Færre servere end andre indstillinger

Når du vælger et nyere firma til at udføre en service, der er lige så vigtig som at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænsninger, når du bruger Netflix, er det fornuftigt at være skeptisk. At gå efter det nye barn på blokken kan virke som et farligt træk. Når det kommer til Surfshark, er det faktisk temmelig sikkert.

Surfshark er et fantastisk valg for folk, der ønsker at komme omkring geo-begrænsninger uden dybest set at betale et andet Netflix-abonnement. Det er fair, at andre VPN'er opkræver en præmie for deres service, da de har leveret krypteringstunneler i kvalitet i årevis. Det er også fair, at Surfshark kom ind og tilbød den samme kvalitetstjeneste til en brøkdel af prisen.

Vi anbefaler stærkt at tage et kig på Surfsharks websteder for deres aktuelle introduktionspriser. Hvis du stadig er skeptisk til denne VPN, kan du tjekke den fulde Surfshark-anmeldelse for at få flere oplysninger.

# 3 ExpressVPN - Stor balance mellem hastighed og sikkerhed

Hvis NordVPN af en eller anden grund ikke er en bæredygtig mulighed for dig, ville vores næste anbefaling på listen være ExpressVPN. Dette er en britisk Jomfruøer VPN-service. Det tilbyder en række fantastiske funktioner og har fænomenal styrke.

I lighed med NordVPN's rækkevidde har ExpressVPN også et massivt netværk, der i øjeblikket er på 3.000 servere i 160 byer fordelt på 90 lande. For dem, der er interesseret i at se Netflix i USA, vil du være glad for at vide, at USA har nogle af de bedste dækninger for denne VPN.

Fordele

 • Hurtige hastigheder
 • Stærk kryptering
 • Fungerer på de fleste platforme
 • Fænomenal støtte
 • Arbejder med amerikanske Netflix

Ulemper

 • Du kan kun tilslutte tre enheder samtidigt
 • Lidt dyrere, selv i deres længste tidsplan
 • Spotty forbindelse med Netflix Australien

En af ulemperne med ExpressVPN er det faktum, at du kun kan forbinde tre enheder med en konto. Selv dette er imidlertid ikke så stort med en ulempe. Tænk over det, hvor mange enheder har de fleste mennesker brug for at have tilsluttet en VPN samtidig? Normalt kun en. Og hvis du har brug for at forbinde hele dit hus, tilbyder ExpressVPN VPN router support. (Læs mere: Bedste VPN Router)

En anden ulempe er prisen. ExpressVPN er en af ​​de dyreste VPN'er, du vil finde. Hvis du køber deres tjeneste måned for måned, bruger du $ 12,95 hver måned. Hvis du bruger deres seks måneders service, betaler du $ 59,95 på forhånd, hvilket gennemsnit udgør $ 9,99 om måneden. Hvis du går til deres 15 måneders program, betaler du et forhåndsgebyr på $ 99,95. Dette nedbrydes til $ 6,67 pr. Måned.

To ting mere, som vi kan lide ved ExpressVPN, er deres kunde service og deres 30-dages pengene-tilbage-garanti. ExpressVPN er så sikker på deres produkt, at selv efter du betaler for produktet, har du 30 dage til at få dine penge tilbage uden spørgsmål.

Kundeservice med ExpressVPN er noget af det bedste, vi har set. Vi har haft en række samtaler med deres teknisk support og har altid fundet dem at være kyndige, hjælpsomme og meget tilgængelige.

ExpressVPN kundeservicemuligheder

Bare for at tilføje endnu en fjer til ExpressVPN's cap, er deres privatlivspolitik overvældet. Gang på gang har regeringer forsøgt at få adgang til oplysninger om deres klienter. Men da ExpressVPN er tro mod sit løfte, det holder ingen logfiler på sine klienter.

udtryk vpn privatlivspolitik

Så når regeringer eller andre institutioner forsøger at få fat i disse logfiler, kan ExpressVPN ærligt sige, at de ikke eksisterer.

# 4 VyprVPN - Fantastisk funktionalitet + hastighed og sikkerhed

VyprVPN er en Schweiz-baseret VPN, der fokuserer på privatliv. De tilbyder mere end 700 servere og mere end 70 serverplaceringer. Et stort plus for denne VPN er, at de ejer og administrerer alle deres egne servere. De bruger ikke nogen tredjepart.

Deres service fungerer på en række platforme, herunder Apple TV og Android TV. Uafhængig revision har vist, at VyprVPN ikke fører logfiler.

VyprVPN har relativt enkle prisplaner. Disse planer giver dig mulighed for at vælge, om du vil betale årligt eller foretage betalinger hver måned.

Fordele

 • Kameleon-protokol
 • Påvist ingen logningspolitik
 • Support til live chat
 • Arbejder med USA-baserede Netflix
 • 3-dages gratis prøveperiode

Ulemper

 • Ingen pengene tilbage-garanti
 • Problemer i forbindelse med Kina
 • Problemer med deres Windows-klient

Valg af den grundlæggende månedlige plan vil være $ 9,95 om måneden. Dette gør det muligt for tre enheder samtidig at oprette forbindelse til tjenesten. Hvis du betaler for hele året, får du den samme service for $ 60 om året eller fem dollars om måneden.

Hvis du vælger deres præmieplan, har du muligheden for at betale $ 12,95 om måneden på månedlig basis eller tilmelde dig et år til $ 80 pr. År, hvilket fordeler sig til $ 6,67 pr. Måned. Med premium-planen er du i stand til at forbinde fem enheder og drage fordel af thei proprietær Kameleon-protokol designet til at omgå tjenester, der er lavet til at blokere VPN'er under streaming.

Hvorfor du skal bruge en VPN?

Når du bruger en VPN til at omgå Geflokeringen af ​​Netflix, har du den ekstra fordel at være i stand til at forbinde din enhed til en server eller en anden enhed via en sikker forbindelse.

Du kan fortsætte med at gennemsøge og streame ved at vide, at oplysninger, der transmitteres online, er krypterede og ikke kan opfanges. De tre VPN'er, vi har gennemgået, tilbyder stjernernes hastigheder, stjernetjeneste og er helt forpligtet til at hjælpe dig med at bevare dit privatliv. Bedst af alt, de er testet og vist at arbejde med amerikanske Netflix.

Er en VPN Min eneste mulighed?

For vores penge er det at få en VPN din bedste mulighed for at komme omkring Netflix geo-blokering. Det er dog ikke din eneste mulighed. Smarte DNS-proxies er designet til at omdirigere trafik, der er opmærksom på geografisk placering. Dette betyder, at når din trafik er blokeret uden for USA, vil den blive dirigeret til USA. Trafik, der dirigeres med Smart DNS-proxies, er ikke krypteret. Dette kan have nogle plusser, når vi taler om streaming.

 • Da kun en lille del af din trafik omdirigeres, bevares båndbreddehastigheden.
 • Det er meget simpelt at konfigurere, selvom du ikke har det godt med computere.

Tjenesten fungerer ved at erstatte den DNS-adresse, du er tildelt af din internetudbyder, med en ny, der ikke har nogen oplysninger, der afslører din rigtige geografiske placering.

Hvordan smart DNS fungererDin forbindelsesanmodning til det websted, du vil have adgang til, bliver aflyttet. Alle oplysninger, der muligvis lækker din geo-placering, erstattes med nye data, der peger på det sted, hvor du vil have adgang til det geo-blokerede indhold fra. Af hensyn til vores diskussion erstattes al information, der identificerer dig som i Australien eller ethvert andet land, med oplysninger, der får det til at virke som om du er i USA.

Så levedygtig som dette kan lyde, det fungerer ikke hele tiden. Sikker på, du får muligvis adgang, men kun efter at have prøvet at skifte placering mange gange, hver gang du prøver at se.

Afsluttende tanker

Netflix har meget fantastisk indhold. På grund af licensbegrænsninger er American Netflix i Australien ikke tilgængelig. Hvis du er frustreret over disse begrænsninger, er der muligheder. En smart DNS fungerer muligvis. For vores penge er dit bedste alternativ imidlertid at bruge en VPN. En VPN vil skjule din IP-adresse og samtidig kryptere de oplysninger, du sender og modtager.

Af de fire VPN'er, vi har gennemgået, NordVPN er den bedste ved at få adgang til Netflix. De to andre gør imidlertid et godt stykke arbejde. Vi vil meget gerne høre fra dig. Hvilke skridt har du taget for at få streaming af Netflix US i Australien? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor. Se også FAQ-sektionen for svar på nogle af dine ofte stillede spørgsmål om streaming af Netflix US i Australien. Tak for at have læst.

FAQ

Q: Er en VPN lovlig i Australien?

EN: Ja. VPN'er er lovlige i Australien. Når du bruger en VPN til at omgå geo-blokeret materiale, som amerikanske Netflix, gør du muligvis det mod de rette rettighedsindehaveres ønsker. Omgåelse af geobegrænsninger er dog ikke det samme som at snige sig forbi det bedste sikkerhedssystem i hjemmet og bryde ind i et hjem. Ligesom de fleste onlineteknologier, er lovgivningen i Australien lidt vag med hensyn til hvad der er og ikke er tilladt. I øjeblikket er der ingen love, der forhindrer dig i at bruge en VPN i Australien. Det er heller ikke ulovligt at omgå geo-begrænsninger.

Spørgsmål: Hvilken gratis VPN fungerer med Netflix?

EN: Ingen. Gratis VPN'er er ikke det værd. Deres service er langsom, så selvom de er i stand til at omgå Netflix geo-begrænsninger, er du ikke i stand til at streame videoen. Gratis VPN-tjenester ser dig som merchandise. De stjæler dine private oplysninger og bruger ofte disse oplysninger til at tjene penge for sig selv.

Sp .: Kan jeg se American Netflix i Australien uden VPN?

EN: En smart DNS kan muligvis gøre det muligt for dig at se US Netflix i Australien uden at bruge en VPN. Når det er sagt, er den sikreste og mest sikre brandmetode at bruge en VPN, som NordVPN, ExpressVPN eller VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me