Sådan ser du HBO i Australien

HBO har været et underholdnings- og kulturelt fænomen i USA og mange andre lande i årtier. I øjeblikket er over 100 millioner abonnenter over hele kloden, dette er langt fra de 365 abonnenter, det havde omkring Pennsylvania-området, da det debuterede i 1972.


I de første par år var væksten langsom. Der var ikke den nødvendige infrastruktur for HBO til at vokse. På samme tid stod de over for en vis modstand fra store tv-netværk af frygt for, at kabel ville rane deres publikum og stjæle indtægter. I slutningen af ​​70'erne til begyndelsen af ​​80'erne var der imidlertid en række forbedringer i infrastruktur samt ændringer i retssager, der favoriserede kabel-tv og HBO.

HBO-logoI 1982 havde HBO 8,9 millioner abonnenter, $ 440 millioner i salg og $ 100 millioner i overskud. I 1983 var antallet sprunget til 13,4 millioner abonnenter. Det var på dette tidspunkt, at HBO kom til at skabe originale komedieprogrammer. I slutningen af ​​80'erne og begyndelsen af ​​90'erne så det ud til, at HBO mistede noget af sin indflydelse. Dette skyldtes delvis populariteten af ​​husfilmleje.

HBO reagerede med en række strategier og aggressive reklamekampagner. De søgte licens til sportsprogrammering. Og i 1993 havde deres abonnentbase ramt 24,7 millioner.

Streaming HBO

Streaming på HBO er nu en realitet. Deres HBO Go og HBO Now-tjenester er utroligt populære. HBO-Now giver alle, der har en internetforbindelse, mulighed for at tilmelde sig denne premiumtjeneste og nyde HBOs indhold.

HBO GO logoDen gode ting er, at HBO-Now har stort set al den programmering, som en person, der ville abonnere på kabelkanalen, ville få. Dette betyder, at du kan nyde programmer som True Blood, True Detective, Game of Thrones og mere.

Alt dette lyder godt så længe du bor i USA. Hvis du er uden for USA, som i Australien, er der ingen direkte måde for dig at se dette indhold. Giv ikke fortvivlelse. Bliv klar, fordi vi i denne guide vil se på måder at komme rundt på geo-blokering, så du kan nyde denne HBO i Australien.

�� TL; DR - Hvis du vil have den korte og søde version af dette. Vi anbefaler at tage et kig på SurfShark. Denne nykommer i VPN-rummet giver flammende hurtig hastighed og streamingtjenester til ikke kun Netflix men HBO, Hulu, Amazon Prime og omkring 12 andre forretninger. Besøg Surfshark eller læs vores anmeldelse. ��

Sådan streames HBO i Australien

Du tænker måske for dig selv, lyder det ikke meget som en proxy? Der er nogle ligheder mellem de to. En af de største forskelle er, at med en VPN-tunnel forbindelsen er krypteret. Det betyder, at ingen kan opfange de oplysninger, du sender frem og tilbage. En VPN-tunnel er mere sikker, tilbyder bedre hastigheder og giver bedre resultater.

En VPN gør det muligt for dig at oprette en sikker forbindelse mellem din enhed og et andet netværk via Internettet.

I det væsentlige giver det dig mulighed for at surfe på internettet ved hjælp af et netværk af en server, der er i en anden del af verden. Hvis du er i Australien, og du prøver at få adgang til HBO's indhold ved hjælp af en server i USA, mener HBO-servere, at du er i USA, så du får adgang til indholdet.

Nu er spørgsmålet, hvad der er bedst VPN-service til at streame HBO i 2020? Her er mine forslag:

1. NordVPN - Hurtige hastigheder, stort serverantal

NordVPN tager dit privatliv alvorligt. I øjeblikket har de 5.230 servere over hele verden. Alle deres planer giver dig mulighed for at tilslutte seks enheder på samme tid. Hvis du ikke er tilfreds med deres produkt, har de en 30 dages returret.

Fordele
 • Mere end 5.200 servere
 • Unikke specialiserede servere
 • Tillader seks samtidige forbindelser
 • Stærk holdning til kundernes privatliv
 • Arbejder med HBO og andre geobegrænsede streamingtjenester
Ulemper
 • Kan ikke købe yderligere samtidige forbindelser

En af de klager, som folk har over NordVPN, er deres pris, dvs. deres månedlige plan er dyrere end nogle af de andre VPN-muligheder. Prisen bliver drastisk billigere pr. Måned, jo længere du forpligter dig. Det nedbrydes som følgende:

 • En måned-til-måned plan koster dig $ 11,95 per måned.
 • Hvis du abonnerer på et år, betaler du i alt $ 83,88 pr. År. Dette nedbrydes til $ 6,99 hver måned.
 • Hvis du abonnerer på den to-årige plan, betaler du $ 95,75 på forhånd. Dette er bare lidt mere end hvad du betaler for årsplanen. Opdelingen er $ 3,99 pr. Måned.
 • Hvis du abonnerer på treårsplanen, betaler du $ 107,55 på forhånd. Du får tre år til $ 2,99 pr. Måned.

SmartPlay er en unik service, der tilbydes af NordVPN. Det gør det lettere for dig at få adgang til geobegrænset indhold overalt i verden. Det kombinerer de bedste funktioner i en VPN og en smart DNS. Med SmartPlay-teknologi behøver du ikke at tænke på nogen konfigurationer. Alt hvad du gør er at oprette forbindelse til NordVPN-servere, og du kan nyde fordelene.

Endelig er NordVPN forpligtet til at beskytte dit privatliv. De har en testet og respekteret logningspolitik. Dette betyder, at de ikke logger nogen oplysninger om dig eller hvad du ser online. Hvis du vil finde ud af mere information, så tjek vores fulde NordVPN anmeldelse.

2. Surfshark - Høj hastighed, lave priser

HBO-tjenester kan blive dyre, og når du skal bruge en VPN for at få adgang til dine favoritprogrammer, ønsker du ikke at skulle bruge for meget mere penge. Det er her Surfshark kommer ind. Få adgang til alle dine yndlingsfilm og HBO-shows for et par ekstra dollars om måneden snarere end at fordoble HBO-prismærket.

Fordele
 • Over 800 servere
 • Bedste pris i branchen
 • Hovedkvarter på De Britiske Jomfruøer
 • Let at bruge
 • Hurtige hastigheder
 • Arbejder med HBO og andre geobegrænsede streamingtjenester
Ulemper
 • Begynder og relativt uprovokeret
 • Langsom e-mail-support til tider

At spare nogle penge er ikke den eneste grund til at bruge Surfshark - selvom det for $ 1,99 pr. Måned er det næsten en god nok grund til at prøve dem - leverer tjenesten også hvad angår hastighed og sikkerhed.

Der er heller ikke noget værre end at sidde på din sofa for at se hele Entourage igen for kun at blive mødt med en geo-begrænsningsmeddelelse. Ligesom de andre VPN'er på denne liste ophæver Surfshark HBO uden bekymring.

Ikke kun det, Surfshark gemmer ingen oplysninger med hensyn til aktivitet, IP-adresser, navn, placering, historie, tidsstempler, båndbredde eller trafik. Du er virkelig i sikre hænder med de bedste krypteringsstandarder i branchen og en kultur, der ikke logger på.

Hvis du er ved hegnet om at give det nye barn på blokken en chance, kan du tjekke vores fulde Surfshark-anmeldelse for at give dig selv mere information.

3. ExpressVPN - Hurtigste pålidelige VPN

ExpressVPN har navngivet sig selv som en af ​​de bedste VPN-tjenester på planeten. De er kendt for at være beskyttet af privatlivets fred. Der har været en række højprofilerede sager, der involverede dem, hvor regeringer og andre agenturer forsøgte at få personlige oplysninger om ExpressVPN's brugere. Da de ikke opbevarer disse oplysninger der, blev der imidlertid ikke fundet nogen oplysninger.

Fordele
 • De Britiske Jomfruøers jurisdiktion
 • Der findes ingen logfiler
 • Hurtig hastighed med stærk kryptering
 • Arbejder med HBO og andre geobegrænsede streamingtjenester
Ulemper
 • Pris
 • Understøtter kun tre samtidige forbindelser

ExpressVPN har gode serverhastigheder. Dette gælder selv ved langdistanseforbindelser. ExpressVPN-appen er brugervenlig og fungerer på alle tilgængelige platforme og tilbyder stærk kryptering og store sikkerhedsfunktioner.

I lighed med NordVPN er ExpressVPN på den dyrere side.

 • Hvis du betaler måned for måned, opkræver ExpressVPN dig $ 12,95 per måned.
 • Hvis du køber deres seks-måneders plan på forhånd, betaler du svarende til $ 9,99 pr. Måned.
 • Hvis du køber 15-månedersplanen, betaler du dybest set $ 6,67 pr. Måned.

ExpressVPN tilbyder 160 VPN-serverplaceringer i 94 lande med mere end 3.000 VPN-servere over hele verden, og deres kundeservice er uden sidestykke. Hvis du vil finde ud af mere om tjenesten, skal du læse vores fulde ExpressVPN anmeldelse.

Brug en proxy

hvordan proxy fungererEn proxy fungerer som en formidler mellem din enhed og internettet. Når du bruger en proxy, ser det ud til, at de anmodninger, du fremsætter, kommer fra proxy. Fordelen ved en proxy er, at de kan cache-websteder, der tidligere blev besøgt, hvilket gør det hurtigere for dig at besøge dem i fremtiden.

En proxy giver dig muligvis mulighed for at omgå HBOs geo-blokering noget af tiden. Problemet er det fuldmagter har ingen sikkerhed. Oplysningerne, der transmitteres, er ikke krypteret, så de kan opfanges. For det andet er mange fuldmagter, især dem, der er gratis, mættet med brugere. Så din internethastighed vil være langsom.

Et andet problem med en proxy er, at hvis du bruger HTTP-forbindelser, kan din rigtige IP-adresse ses af den person eller institution, der ejer proxy (Læs mere: Skjul din IP-adresse).

Brug smart DNS

Hvordan smart DNS fungererEn smart DNS eller en DNS-proxy skjuler ikke din IP-adresse. Imidlertid, det skjuler den DNS-adresse, som din internetudbyder tildelte dig. Din DNS-adresse har oplysninger, der lader andre websteder, i dette tilfælde HBO, vide, hvor du befinder dig på planeten. En smart DNS erstatter din tildelte DNS med en, der er fra et sted, der ikke har geobegrænsningen.

En Smart DNS eller en DNS-proxy opfanger forbindelsesanmodninger og fjerner derefter oplysninger fra disse anmodninger, der kan knyttes til det sted, du er. Derefter erstatter den de data, den har fjernet, med data, der er knyttet til en anden geografisk placering.

Ligner en proxy, en Smart DNS bruger ikke kryptering. På plussiden kan information overføres uden en reduktion i internethastighed. På den nederste side er de oplysninger, der transmitteres online, sårbare, fordi der ikke er nogen kryptering til forbindelsen.

Brug TOR

Sådan fungerer torTor er en service, der skjuler din IP-adresse, mens du er på Internettet. Din onlinetrafik sprang mellem et antal forskellige servere. Resultatet er det dine digitale fodaftryk er skjult. Tor gør et godt stykke arbejde med at skjule din IP og omgå nogle geo-begrænsninger. Når relæerne, det bruger til at afvise din internetkommunikation, bliver opdaget, kan internetudbydere imidlertid blokere dem. Med Tor vil du opleve en langsommere internethastighed.

HBO viser, at du kan se

HBO har været hjemsted for nogle af de mest populære og indflydelsesrige programmer på tv. De har skabt kulturelt fænomen, der har ændret måden, hvorpå folk snakker, interagerer og ser verden. Følgende er blot et par af de mere populære programmer, der er sat ud af dette kabelnetværk.

Tråden

Dette grusomme politidrama undersøgte narkotikascenen i Baltimore. Det gjorde det ud fra både retshåndhævelse og narkotikahandel. Dette program var en spilskifter, fordi det ikke blot præsenterede retshåndhævelsen som de gode fyre eller narkotikahandlerne som de kriminelle. I stedet arbejdede det for at vise nuance af problemet fra ethvert perspektiv, inklusive at se på de roller politikere, journalister og samfundet spiller i bande vold og bande krigføring. Dette var en tankevækkende en-til-en-serie serie, der kørte i fem sæsoner og 60 episoder.

Sopranos

Sopranos tjente 21 Emmy-priser med 111 nomineringer. Dette er et af de mest anerkendte programmer, som HBO producerede. Det var en banebrydende serie, der blandede vanskelighederne i familieinteraktion med den intense vold, der er forbundet med at drive et kriminalsyndikat. Showets hovedperson, Tony Soprano, arbejdede for at skabe balance mellem familie, bo i forstæderne, beskytte sit ægteskab, sætte hits på hans fjender og løbe fra FBI. Panikanfald førte til at han søgte terapi. Dette kombineret med hans mangelfulde, men elskelige natur gjorde Tony Soprano til skurken, som folk rodede til. Seriefinalen i dette tv-show var en af ​​de mest polariserende i historien. Showet kørte i seks sæsoner og havde 86 episoder.

Game of Thrones

Denne spredte serie baseret på George RR Martin's Song of Ice and Fire bogserie er en del politisk spilmandskab, en del drager, en del fantasi og en del krigsepos. Serien har en række tilbagevendende karakterer, der alle gør deres del for at byde på Iron Throne. Uanset om en person er fan af fantasi eller ej, er historien indbydende. Det er komplekst. Og der er så mange vendinger, at det er chokerende. Games of Throne er også kendt for en rigelig mængde vold og utilfredsstillende sex. I 2020 gik Game of Thrones ind i sin ottende og sidste sæson.

Hvordan HBO begrænser deres indhold

Vi har diskuteret, hvordan indhold er geobegrænset. Men spørgsmålet om millioner dollars er, hvordan sker dette? Det har meget at gøre med den måde, internetforbundne enheder kommunikerer med hinanden.

For at se HBO i Australien skal du få HBO's servere til at tro, at du er i USA. Hvordan gør du det? Du skal ændre din IP-adresse. Heldigvis er der et antal værktøjer, der kan give dig mulighed for at komme omkring HBOs geo-blokering og streame det indhold, du ønsker.

Hver enhed, der kommunikerer med en anden enhed på Internettet, skal have en IP-adresse. Du kan tænke på en IP-adresse som din mailadresse i den virkelige verden. Din IP-adresse lader andre servere på Internettet vide, hvor pakker skal leveres til. Disse pakker med information kan være websider eller shows, der streames på Internettet.

Hvis du prøver at se HBO i Australien, får HBOs servere at vide, at der kommer en anmodning fra en enhed uden for USA. HBO-servere reagerer ved at sende en fejlmeddelelse i stedet for dine foretrukne HBO-shows.

Hvorfor HBO begrænser streaming

Det kan være ret skurrende for en amerikansk bosiddende, der rejser til udlandet, der allerede er en betalt abonnent på HBO Go eller HBO-Now, når de prøver at få adgang til streamingtjenesten i udlandet og indse, at de ikke kan. Det første spørgsmål, de fleste stiller, er, hvorfor?

Der er en række grunde til, at HBO forhindrer internationale seere i at se på deres streaming-indhold. Meget af det har at gøre med tv-distributionskontrakter i De Forenede Stater. I mange tilfælde er disse aftaler designet til kun at gøre det muligt for indhold at blive vist for amerikanske seere i USA. Det samme er tilfældet med Netflix-begrænsninger.

Som med de fleste ting, er grunden til at gøre dette ned til penge. Programskabere beskytter deres produkts økonomiske levedygtighed bedre end det bedste hjemmesikkerhedssystem beskytter hjemmet til et superrig og privatlivsbevidst individ. Et populært show kan licenseres forskelligt i et andet land, hvilket øger indtægterne, som programmets skabere får.

En anden grund er, at ratingsystemet i en regering kan være helt anderledes end en anden regering. Så et program som Game of Thrones, som er kendt for sin grusomme vold og grafiske seksuelle indhold, er acceptabelt i USA, men andre lande accepterer muligvis ikke dette indhold. Det viser, at HBO-udsendelser er designet til at passe til retningslinjerne fra amerikanske radio- og tv-selskaber. Da HBO ikke viser deres indhold i udlandet, de behøver ikke at bekymre dig om også at forsøge at passe ind i andre landenes politikker.

Bare fordi en politik eller en regering ikke finder indholdet passende for deres land, betyder det naturligvis ikke, at borgerne ikke vil udvikle en appetit på den. Internettet spreder ideer og kulturer, især dem, der præsenteres på populære medier som HBO, rundt om i verden. Så der er en sult efter dette indhold andre steder. Derudover er der et antal mennesker, der har betalt for deres abonnement derhjemme og ønsker at kunne bruge dem, når de rejser i udlandet.

Afsluttende tanker

HBO har skabt fænomenalt indhold i de sidste fem årtier. Seere i USA har været i stand til at streame på HBO, mens de udenfor har været tilbage for at prøve at finde en løsning. Mens der er en række muligheder for at omgå geo-blokering, anbefaler vi, at du bruger en VPN, hvad enten det er NordVPN, Surfshark eller ExpressVPN. Disse tre tjenester er også sikre, hurtige, pålidelige og er de bedste VPN'er til Netflix.

Hvis dit internet stadig er lidt for langsomt til at streame Netflix, så tjek vores oversigt over NBN-planer. Tak!

Som altid vil vi meget gerne høre fra dig. Fortæl os, hvad du synes om denne anmeldelse, og tag med alle de forslag, du har i kommentaredelen nedenfor.

FAQ

Spørgsmål: Hvorfor er HBO kun på Foxtel?

EN: Den 1. januar 2017 indgik Foxtel en aftale, der gav den omfattende rettigheder til HBOs bibliotek. Som et resultat blev Foxtel det ubestridte "Hjem til HBO."

Q: Hvor meget koster HBO-streaming?

EN: HBO-Now koster $ 15 om måneden. Det er et enkeltstående abonnement, der ikke kræver et HBO-abonnement. HBO Go er gratis, så længe du har et HBO-abonnement.

Spørgsmål: Hvad er forskellen mellem HBO GO og HBO-Now?

EN: Begge streamingtjenester tilbyder det samme indhold. HBO Go er til personer, der har et HBO-kabelabonnement. HBO-Now koster $ 15 og er for dem, der ikke har et HBO-kabelabonnement.

Q: Kan jeg se Game of Thrones på HBO-Now?

EN: Ja. Nye episoder er tilgængelige på HBO Nu vises de samtidig på kabelkanalen.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me