TorGuard-anmeldelse – Ikke dårligt, men ikke godt

Hvis du er en stor fan af gennemsnitlig sort-up-the-mill slags ting, vil du kunne lide det, du ser i denne VPN-servicegennemgang.


Leverer TorGuard de høje løfter, det giver? Fordi det, de hævder, lyder ret godt.

TorGuard tilbyder sine kunder en lang række privatlivets indstillinger, herunder smarte DNS-proxies, delte IP-adresser og dedikerede IP-adresser. I denne TorGuard-gennemgang vil vi undersøge, om dette firma virkelig er i stand til at levere det, det lover, og give privatliv og anonym browsing til sine kunder.

TorGuard-logo

Oversigt

TorGuard er et program, der oprindeligt blev lavet til dem, der var interesseret i torrenting. Det har vist sig at være en af ​​de bedste VPN'er til BitTorrent seeders og leechers til at sikre deres webtrafik. Takket være dets mange sikkerhedsfunktioner og tester over gennemsnittet i de senere år har produktet tiltrukket et større publikum og bruges som en global VPN.

FeaturesInformation
Anvendelighed: Dårlig brugergrænseflade
Logningspolitik: Ingen logpolitik
Serverstørrelse: 3.000 ++ servere
Serverdistribution: 50 lande
Support: 24/7 opkald, live chat og billetter
torrenting: Tilladt
Streaming: Tilladt
VPN-protokol og kryptering: OpenVPN-protokol; AES 256-bit kryptering
Hovedkvarter: USA
Pris: $ 9,99 / måned
Officiel hjemmeside: https://torguard.net/
TorGuard fordele:
 • Let at bruge og konfigurere
 • P2P tilladt
 • Anonym betaling accepteret
 • Valg af VPN-protokoller
 • Privat DNS-server
 • Syv dages pengene tilbage-garanti
 • 1.600 servere i 50 lande
 • Blokering af malware
TorGuard Ulemper:
 • Udsving i ydeevnehastighed
 • Mulig IPv6-lækkeforebyggelse
 • Grundlæggende version kan ikke oprette forbindelse til Geo-begrænset Netflix

Kan man stole på TorGuard?

TorGuard ser ud til at have en upfront-logningspolitik. Når du ser på deres vilkår og deres side om privatlivspolitik, siger de, at de ikke vil gemme logfiler eller trafikforbrug. De oplyser, at de vil indsamle dine oplysninger, når du køber deres produkter, men det er det. Teoretisk, dette ville betyde det de ville ikke have dine oplysninger til at sælge til annoncører eller til at udlevere til embedsmænd hvis de dukker op med en warrant.

torguard privatlivspolitik

Et nærmere kig på deres privatlivspolitik viser det imidlertid TorGuard kan muligvis faktisk indsamle mere information om dig, end du ønsker. For eksempel på deres privatlivsside angiver de tydeligt, at e-mail-adresser er gemt og bruges til at sende oplysninger om abonnementer, betalingsmuligheder og til at sende reklametilbud.

Betalingsdata bruges til at administrere klienttilmeldinger, betalinger og aflysninger. Når det er sagt, lover de det private data som kreditkortnumre gemmes ikke.

De siger, at Apache-webserverlogger regelmæssigt renses. Dette lyder dog lidt vagt. Hvad betyder regelmæssigt? Enkelt gang i dag, engang en uge, engang en år?

5eyesDerudover angiver deres privatlivspolitik, at der ikke gives nogen data til en tredjepart, medmindre de er forpligtet til at gøre det ved lov. Dette er skræmmende, fordi postadressen til TorGuard er i Orlando, Florida i USA. De Forenede Stater er en del af flere internationale arrangementer for deling af intelligens. En af disse kaldes ”Five Eyes” -alliansen. Desværre er offentligheden som helhed i mørke, når det kommer til omfanget af information, der deles af USA og andre deltagere i "Five Eyes" -alliansen. Af denne grund, vi er leery for VPN-tjenester, der er baseret i USA.

Sikkerhed

TorGuard bruger den bedste brug af moderne teknologi med det mål at holde dine data sikre. En måde det gør dette på er ved at støtte et antal VPN-protokoller, herunder:

 • valg af torguard-protokolOpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2

Erfarne brugere kan se behovet for at skifte mellem protokoller. De fleste vil dog gøre det bedst ved at holde sig til branchestandarden for OpenVPN.

TorGuard tilbyder kryptering af AES - 256. Dette er den standard, der bruges af regeringer og sikkerhedsorganisationer over hele verden, når de ønsker at kryptere fortrolige eller private oplysninger.

TorGuard leveres med sikre DNS-servere såvel som en indbygget DNS- og IPv6-beskyttelsesfunktion. Dette tilføjer et andet lag af sikkerhed. Den indbyggede kill-switch giver dig mulighed for automatisk at afbryde forbindelsen fra internettet, når TorGuard ikke kører. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, at du ved et uheld glemmer at slå din VPN til.

TorGuard giver dig mulighed for at beskytte Android-, Mac-, Windows- og iOS-enheder. Du kan også bruge denne service på DD - WRT og tomat routere. Det betyder ikke noget, hvor trafikken kommer fra, du er i stand til at beskytte dig selv ved hjælp af TorGuard.

Prisfastsættelse

prisfastsættelsestabel

TorGuard har en prisplan, der er temmelig meget ligetil. For $ 9,99 kan du købe en månedlig plan og øge din vej op til en årlig plan, der er $ 59,99. Som du kunne forvente, at købe den årlige plan vil være den mest økonomiske mulighed.

Et abonnement giver dig mulighed for at forbinde fem enheder til tjenesten. Du kan tilføje yderligere enheder for en dollar pr. Enhed pr. Måned. At være i stand til at forbinde fem enheder med et abonnement er temmelig stort set for kurset med betalte VPN-tjenester. TorGuard har de bedste priser for at tilføje yderligere enhedsforbindelser.

Der er nogle andre tilføjelser, som du kan købe, herunder en statisk dedikeret IP-adresse, en DDoS-beskyttet IP-adresse i Rumænien og IP-adresser til bolig i USA.

torguard 7-dages gratis prøveperiode

TorGuard er ikke den billigste VPN-tjeneste derude, men den er heller ikke den dyreste. Det, der er rart, er, at de lover en syv dages pengene tilbage-garanti.

Vi føler det er værd at nævne, at de tilbyder en syv dages gratis prøveperiode på deres destinationsside. Vi forsøgte at tilmelde dig den gratis prøveperiode og så ikke nogen måde at gøre det på. Så vi plejede at bruge deres live chat til at spørge om retssagen. Vi fik at vide, at det ikke er en syv dages gratis prøveperiode, men i stedet for en syv dages pengene-tilbage-garanti. Vi blev derefter opfordret til at købe produktet og fortalte, at vi gerne ville have det.

Ikke ønsker at betale for noget og ikke få vores penge tilbage, spurgte vi hvor lang tid det vil tage, før vi får refusion, hvis vi annullerede produktet. Svaret var en anmodning om, at vi skulle åbne en billet.

Naturligvis, denne interaktion fyldte os ikke med selvtillid.

uoverensstemmende betalingsmetoder

TorGuard accepterer en række forskellige betalingstyper, inklusive alle større kreditkort, PayPal, cryptocurrency, samt et antal gavekort i butikken.

TorGuard Og Torrenting

TorGuard er hjertet en service, der blev lavet til torrenting. Nogle VPN-tjenester vil opkræve ekstra for deres kunder for at få adgang til torrent-servere. TorGuard holder tingene enkle ved at tilbyde ubegrænset båndbredde og ubegrænset brug på tværs af deres netværk. De fører nul poster over, hvad der sker på deres torrent VPN'er og proxyservere. Dette betyder, at kunderne er sikre på, at de kan downloade i fuldstændigt privatliv.

TorGuard er en fantastisk mulighed for folk, der ønsker at holde "storebror" i skak eller for dem, der bare var bekymrede for at forhindre ISP i at smøre deres båndbredde.

Vil Netflix arbejde med TorGuard?

Der er en konstant krig mellem Netflix og VPN'er. Folk fra hele verden ønsker adgang til det eftertragtede amerikanske Netflix-streamingindhold. Når du først bruger TorGuard til at prøve at få adgang til Netflix, vil du sandsynligvis blive mødt med den frygtede Netflix-fejlskærm.

netflix mislykkedes forbindelse

Dette skyldes, at TorGuard indså, at det var en næsten uvindbar kamp at prøve at kæmpe mod Netflix's konstante blokering af delte IP'er. Det var noget, de ikke kunne følge med. Så de kom med en genial løsning. I stedet for at tilbyde sine brugere delte IP'er, begyndte de at give deres brugere dedikerede streaming-IP'er med det eneste formål at komme omkring Netflix geo-blokering. Da du får en dedikeret IP-adresse, som kun du bruger, er chancerne for, at denne IP-adresse bliver sortlistet, næsten ingen.

Selvfølgelig skal du betale lidt ekstra hver måned for en dedikeret IP-adresse, men dette kan være den nøjagtige løsning, du leder efter, især hvis hele grunden til, at du får en VPN, er at få adgang til geobegrænset streaming indhold som Netflix.

Hvor er TorGuards servere placeret?

torguard serverplaceringerEn ting, vi ser på, når vi gennemgår VPN-udbydere, er et antal servere, de har til rådighed. Naturligvis, jo flere servere der er tilgængelige, jo større chance har du for at finde en der ikke er meget overfyldt, hvilket giver dig lidt mere båndbredde.

TorGuard har mere end 3.000 servere og kan prale af en robust geografisk distribution. Dette betyder, at hvis du rejser rundt i verden, vil det være lettere for dig at finde en server med lavere latenstid og forbedret ydelse. Vi var glade for at bemærke, at TorGuard havde det servere i Afrika, Mellemøsten og Indien.

Hastighedstest

torguard speedtest

Hastighedstesterne blev udført ved hjælp af en 50 Mbps fiberforbindelse med den stærkeste ciffer AES-256 / HMAC SHA512 / RSA-2048. Den amerikanske VPN-server blev testet ved hjælp af den New York-baserede testserver, og de britiske og nederlandske VPN-servere blev testet ved hjælp af den UK-baserede server.

Som graferne viser, fungerede VPN godt med hastigheden, især da de stærkeste krypteringsindstillinger blev brugt.

Konklusion

TorGuard viser noget løfte. Det har en relativt entry-level pris og et antal tilføjelser, der giver dig mulighed for at tilpasse din oplevelse. Der er et antal tilgængelige servere, og VPN er optimeret til torrenting.

Vi var ikke imponeret over nogle aspekter af privatlivspolitikken såvel som den vildledende prisfastsættelse. Selve appen er ligetil, men den mangler brugervenligheden, som mange af de andre VPN'er, vi har gennemgået, har. Dette er bestemt en privatlivsfokuseret VPN.

Vi siger, at support og kundeservice ser ud til at være af høj kvalitet. Da vi stillede spørgsmål om prisfastsættelse, modtog vi et næsten øjeblikkeligt svar. Alt i alt er TorGuard en VPN over gennemsnittet, der har noget voksende tilbage at gøre vi giver dem 3,5 stjerner ud af 5.

Mens nogle få af jer måske er tilfredse med en VPN som TorGuard, kan vi ikke skylde dig, hvis du stadig vil kigge rundt. Heldigvis har vi få anbefalinger, der er praktisk talt den guldstandard, som enhver anden virksomhed stræber efter. Spar dig selv fra timevis af research, og se bare vores anmeldelser af NordVPN og Surfshark. Vi lover, at du ikke bliver skuffet over det, du finder.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me