Trust.Zone VPN Review 2020 – VPN i Seychellerna – Integritet Australien

Hur går det, vänner? Jag är Isaac Turner och i den här recensionen ska jag gå igenom alla fördelar och nackdelar som jag stötte på när jag testade detta VPN på min Macbook.

Detta Seychellebaserade företag (Trusted Solutions, Ltd.) har funnits sedan 2014. Trust.Zone sägs vara en verkligt anonym VPN som förhindrar din ISP (Internet Service Provider) från att se vad du gör.

När de började bli anslutna till några av de största namnen inom tekniska medier, tog jag märke till och bestämde mig för att prova dem själv. Jag behövde veta om jag kunde tro på all hype.

Som jag litar på kommer du att se i den här recensionen, resultaten var överraskande, särskilt för en tjänst som bara har funnits i några år.


Trust Zone inutiI den här recensionen ska jag berätta allt om hastighetstestresultaten för detta VPN, Trust.Zones användbarhet, pålitlighet och användbarhet för deras kundsupport och min totala erfarenhet av denna tjänst.

Innan vi hoppar in i det, låt mig berätta lite mer om företaget bakom Trust.Zone.

Till att börja med har deras webbplats en rolig, livlig look med en liten korsad tecknad film som tydligt representerar det skydd som de ger. En av de första sakerna du märker är att den korsade korsfararen presenterar oss med en enorm 50% rabatt på försäljningspromot. Det är några fantastiska besparingar för en första gången användare.

Väldigt få VPN erbjuder så stora rabatter direkt utanför fladdermössen, och föredrar att erbjuda kostnadsfria prövningar för att sälja potentiella prenumeranter på dyra årliga planer. Trust.Zone erkände uppenbarligen denna branschövergripande trend och bestämde sig för att ha kanten på konkurrenterna genom att ge nybörjare ett stort incitament för att gå med.

Webbplatsen ser pålitlig ut och verkar vara legitim, men som vi alla vet, du kan inte alltid döma en bok efter omslaget.

Låt oss komma rätt till det.

Vad Trust.Zone säger om sig själv:

Din Internetleverantör och besökta webbplatser ser IP-adresser på våra servrar med krypterad trafik. Allt innehållsöverföring, personlig information, chattar är säkra.

Trust.Zone är en tjänst från Seychellerna.

Trust.Zone-översikt

FeaturesInformation
användbarhet: Mycket lätt att använda
Loggningspolicy: Ingen loggningspolicy
Serverstorlek: 130 ++ servrar
Serverdistribution: 32 länder
Stöd: Biljettsystem
torrenta: Tillåten
Strömning: Tillåten
VPN-protokoll och kryptering: OpenVPN och L2TP; 256-bitars AES-kryptering
Huvudkontor: Seychellerna
Pris: $ 3.33 / month
Officiell hemsida: https://trust.zone/

Varför är det viktigt?

Trusted Solutions, Ltd är beläget i Mahe, Seychellerna, vilket är en demokrati utan begränsningar för VPN. I många länder har VPN-användning förbjudits och statliga institutioner kräver ofta att VPN-tjänster överlämnar användarsessionloggar som bevis i rättsfall.

Med Trust.Zones baserade IP-adresser på Seychellerna kommer detta inte att vara fallet. Lagar om datalagring gäller inte för dem. Du behöver inte oroa dig för att känslig information granskas av regeringar eller tredje parter.

Seychellerna är också ett paradis på jorden, det är verkligen underbart. Definitivt en plats att kolla om du har råd med resan. Och som alla turister som har besökt Seychellerna kan berätta för dig, är det viktigt att ha en VPN när du reser. Cyberkriminella byter turister eftersom de tror att de är ur sitt djup.

Som jag nämnde tidigare har Trust.Zone samlat in några riktigt positiva recensioner online. Vissa VPN-experter har hänvisat till dem som "En enkel VPN med en väl utformad Windows-klient."

Med det sagt, förmanar de också sina läsare om Trust.Zones brist på avancerade funktioner och låga hastigheter som vi kan se här:

Sedan TechRadar utfärdat denna varning verkar det som om Trust.Zone har vidtagit åtgärder för att förbättra deras funktioner, hastigheter och alternativ för mobilklienter.

Men innan vi fördjupar Trust.Zones hastigheter, servrar och avancerade funktioner, låt oss ta en titt på deras kompatibilitet.

Vad erbjuder Trust.Zone?

Trust.Zones VPN stöder alla följande operativsystem och enheter:

 • iOS
 • Android
 • Windows
 • MAC
 • Linux

Med denna VPN-tjänst kan du surfa på webben helt anonymt genom att dölja din IP-adress och plats.

De hävdar att de hindrar internetleverantörer från att övervaka din onlineaktivitet och avvärja cyberhot som skadlig programvara, ransomware osv.

Med Trust.Zone får du mycket av de funktioner som folk har förväntat sig av ett VPN som en ingen loggpolicy, obegränsad bandbredd och mer.

En av de stora saker som användare alltid bör tänka på innan de prenumererar på ett VPN är utbredd tillgänglighet. Med 131 servrar i mer än 32 länder kan du få Trust.Zone nästan var som helst. De har placering i de flesta större städer över hela världen.

Trust.Zone erbjuder också en master kill switch, vilket är en fantastisk funktion att ha om din WiFi går ut och du tappar din säkra VPN-anslutning. Utan en kill-switch skulle din onlineaktivitet utsättas för din faktiska internetleverantör.

Men med en kill-omkopplare tas din surfning automatiskt ner för att dölja din aktivitet från nya ögon.

Ytterligare egenskaper

Om din router stöder OpenVPN eller L2TP / IPSec VPN Client kan Trust.Zone användas på din router.

Deras praktiska Manuell inställningssida leder dig hur du skapar en router VPN-installation.

Trust.Zone VPN är också kompatibel med den fullständiga versionen av DD-WRT-firmware. Liksom med deras manuella inställningssida ger de instruktioner på sin DD-WRT-instruktionssida. Detta gör att du kan hitta och välja VPN närmast din nuvarande plats. Stegen är enkla att följa.

De tillåter P2P-fildelning och ger åtkomst till blockerade Netflix-kataloger. Alla som har använt ett VPN kan berätta för dig hur värdefullt detta är som torrenting och streaming är två av de vanligaste aktiviteterna som är blockerade eller förbjudna i flera länder.

Prissättning & Plans

När jag bestämde mig för att testa dem, erbjuder Trust.Zones webbplats en begränsad tid GRATIS tre-dagars rättegång. Deras gratis test inkluderar 1 GB dataöverföring vilket är ganska enormt för en gratis VPN-tjänst.

De flesta gratis VPN eller VPN-fria studier begränsar användarna till mycket mindre än en gigabyte. Det är inte ovanligt att hitta en som erbjuder mindre än 500 MB.

Dessutom ger Trust.Zone gratis användare 110 platser med obegränsad bandbredd. Den enda nackdelen med detta är att du bara får en samtidigt anslutning så att du inte kommer att kunna köra VPN på en mängd enheter, men i syfte att prova dem är det mer än tillräckligt.

Platsvis är detta verkligen fantastiskt eftersom de flesta gratis VPN begränsar åtkomsten till bara en eller två platser.

Trust.Zones planer inkluderar ett månadslångt paket, ett tre-månaderspaket eller ett årsplan. När jag testade dem såg jag att de kör en special på årsplanen. Om jag bestämmer mig för att gå med dem på lång sikt, är det planen jag förmodligen skulle gå för.

Var och en av deras planer ger användare tillgång till alla sina 131 platser utan datakapslar och obegränsad bandbredd. Du får tre samtidiga anslutningar och obegränsad serverväxling.

De håller för närvarande en vinterförsäljning, så det är lika bra tid som alla att registrera sig för en rabatt.

 • Connector.Connector.

  Månadsplanen är 9,20 AUD per månad.

  Detta är en plan från månad till månad, prissättningen är baserad på deras önskan att hålla dig prenumererad. Som sådan är priserna riktigt bra. Många av de VPN som jag har granskat ger dig inget annat val än att förbinda dig till ett helt år för att få ett prisavbrott. De flesta av dem blir aldrig mycket mindre än 13,15 AUD per månad.

 • Connector.Connector.

  Deras tre månaders paket är 6,50 AUD per månad.

  Detta innebär att det totala priset för dina tre första månader bara är 19,52 AUD. Det är ess! Du pratar om en 29% rabatt på månadspaketet.

 • Connector.Connector.

  Ettårspaketet är 4,37 AUD per månad.

  Årsplanen sätter dig tillbaka med totalt 52,53 AUD vilket motsvarar 43% rabatt jämfört med den första planen.

Så om du känner dig skeptisk kan du antingen registrera dig för en kostnadsfri prövning eller få deras månatliga plan till att börja med. Men den ekonomiska fördelen med att få sin årsplan är ganska uppenbar.

De accepterar en rad betalningsmetoder inklusive Bitcoin, PayPal, paypro och avangate.

Trust.Zone erbjuder också en 10-dagars pengarna tillbaka-garanti så länge din bandbreddanvändning inte överskrider den 1 GB. Detta är förutom deras gratis test. Det ger dig två metoder för att kolla in dem och se om de är värda pengarna.

Prissättningen låter ganska bra vid första rodnad, ja?

Men hur jämför de med sina konkurrenter? Låt oss ta reda på det direkt.

Besök Trustzone.com

Som en tjänst som inte har funnits så länge (Est. 2014), skulle du bli förlåten för att du förväntar dig några brister i deras programvara. Men jag är glad att rapportera att det inte verkar vara fallet med Trust.Zone.

Jag var faktiskt verkligen skyddad av hur smidig min erfarenhet var med deras service. De vet tydligt vad de gör och de gör det bra.

Här är en grundlig lista över områden som jag var nöjd med när jag testade dem.

säkerhet & Integritet

Detta är den viktigaste aspekten av alla VPN-säkerheter. Händerna ner, det är den enda anledningen till att man ska använda VPN: er.

Det är bra och bra att ha en bedårande liten tecknad karaktär på din hemsida så att den verkar vara inbjudande för konsumenterna, men om du inte kan para in den designen med solid kryptering kommer du inte att ha någon form av livslängd som VPN.

Lyckligtvis, både för användare och företaget bakom tjänsten, levererar Trust.Zone varorna där det är viktigast. Din onlineaktivitet är verkligen säker och privat när du använder ditt konto.

Deras AES-256-bitars kryptering säkerställer att du får de starkaste algoritmerna som används i kryptering med symmetrisk nyckel.

Trust.Zones kryptering

Denna fantastiska kryptering har en AES-256-CBC-chiffer, SHA256-autentisering och en RSA-2048-handskakning. Det här är militärklassiga grejer direkt till hands.

En RSA-handskakning är absolut nödvändig eftersom den används för att säkra din dataöverföring med en hemlig dekrypteringsnyckel. Med RSA skapar och publicerar användaren den offentliga nyckeln, vilket innebär att du spelar en roll i din egen kryptering.

Handskakningen RSA-2048 kan inte knäckas, vilket gör det till en av de säkraste lösningarna.

Är Torrenting tillåtet?

Ja. Trust.Zone tillåter obegränsad nedladdning och fildelning. Obegränsad P2P-trafik kan vara ganska sällsynt med många VPN: er på marknaden, men den här begränsar dig inte i det här området. Om du vill ha mer om torrenter, läs vår guide här.

Loggningspolicy

Trust.Zone har en fast ingen loggningspolicy.

Som jag nämnde tidigare har Seychellerna inga lagar om datalagring så de har ingen anledning att behålla dina uppgifter.

Detta är helt kritiskt när jag väljer ett VPN eftersom jag har testat ut många VPN som säger att de inte håller loggar, men många har gjort nyheterna för att överlämna användarsessionloggar till brottsbekämpning och liknande för att försöka och döma användare.

Anslutningshastigheter (en av de snabbare runt)

Många VPN-tjänster påstår sig erbjuda blixtar snabba hastigheter, inklusive Trust.Zone. I ett försök att se exakt hur exakta deras påståenden var, körde jag ett eget hastighetstest för att avgöra var de är i det här området.

Här är resultaten från mina tester som jag slutförde med en Internetanslutning på 100 Mbps:

 • US-server

  • Ping: 195 ms
  • Nedladdning: 60,61 Mbps
  • Uppladdning: 36,75 Mbps
 • EU-server

  • Ping: 43 ms
  • Nedladdning: 69,46 Mbps
  • Uppladdning: 46.12 Mbps
 • Asia Server

  • Ping: 315 ms
  • Nedladdning: 14.51 Mbps
  • Ladda upp: 7.14 Mbps

Som du antagligen kan gissa var jag mycket nöjd med de hastigheter jag uppnådde. När de staplade upp mot sina konkurrenter, till och med de länge etablerade, kom Trust.Zone ut på toppen som en av de snabbaste VPN-enheterna.

användbarhet

Användbarheten för Trust.Zone var konsekvent och lätt att använda.

Vissa VPN, även de extremt snabba, kan uppleva förseningar eller intermittent tröghet. Andra är mycket komplicerade när de har installerats. Detta var inte fallet när jag testade Trust.Zone.

Jag kunde ladda ner mer än 230 filer med jämna hastigheter och inga anslutningsfrågor.

När du skapar ditt konto och installerar programmet kommer du direkt till tävlingarna.

Så här ser klienten ut när du laddar upp:

Flikarna för Status, Inställningar och så vidare är enkla att identifiera och lätta att välja. Knapparna är ganska intuitiva även på en Smartphone så att du inte behöver en dyr Stylus för att arbeta dem.

När du klickar på fliken Servrar ser du en lista över servrar där du kan välja önskat val:

Lite berggrund om ditt prenumeration kan också ses här:

Fliken Inställningar kommer att berätta allt du behöver veta om din anslutning och de tillgängliga alternativen för din hamn.

Du kommer att märka alternativet "Kill switch" under dina anslutningsinställningar. Se till att hålla den avkryssad.

För att stänga av VPN, popar du bara på fliken Avsluta och klickar på "Ok." Enkelt som piss.

Fungerar Trust.Zone på Netflix?

Som du kanske har Netflix blockerat VPN-tjänster till vänster, höger och mitt. De har tagit en stämning mot piratkopiering och måste begränsa regional tillgång till mycket av deras bibliotek på grund av licensrättigheter med många av deras program och filmer som inte är tillgängliga i vissa territorier.

Som sådan ser användarna alltid efter ett VPN som kan avlägsna Netflix-katalogerna i USA, Amerikanska Samoa, Puerto Rico och så vidare..

Kanske delvis på grund av deras brist på namnigenkänning (relativt nytt företag vars namn inte är välkänt) kan användare enkelt komma åt Netflix. Det fungerade perfekt när jag testade det och jag kunde strömma allt jag ville från USA: s katalog.

Jag valde precis en kompatibel server, loggade in på mitt Netflix-konto och Bob's farbror! Jag var i.

Det första jag såg var de utländska titlarna som visas ovan. Jag klickade på Will Smith-filmen och den spelades utan ... Hitch.

:: syrsor ::

Trust.Zone Cons

Medan jag var nöjd med nästan allt om min erfarenhet med Trust.Zone från deras starka kryptering och snabba hastigheter till deras användarvänliga gränssnitt och prisvärdhet, Jag märkte en negativ aspekt av deras tjänst:

Begränsad kundsupport

Många av de bästa VPN: erna NordVPN, erbjudande 24/7 kundtjänstalternativ som livechatt. Detta är deras sätt att se till att deras kunder tas hand om dygnet runt och att eventuella hicka som inträffar snabbt löses.

Tyvärr var detta inte fallet med Trust.Zone. De erbjuder bara ett biljettsystem för kundsupport och de är bara tillgängliga för att föra dina frågor eller problem Måndag till fredag ​​från 04:00 AEST till 02:00 AEST.

Detta kan vara ett problem för många människor, beroende på var i världen de bor.

Så här ser deras kundtjänstform ut:

Du kan också öppna deras rullgardinsmeny för fler alternativ:

Dessutom kan du välja graden av vikt, oavsett om det är en "trivial" fråga eller en "kritisk" fråga.

När du har skickat in en fråga ser du på instrumentpanelen att din biljett har lagts till.

Lyckligtvis besvarades min fråga på bara några timmar, men jag kunde fortfarande se hur detta skulle kunna hämma aktiviteten hos en användare som har ett verkligt tekniskt problem som hindrar hans / hennes förmåga att utföra en viss tidkänslig onlineuppgift.

Rekommenderar jag Trust.Zone?

Det gör jag definitivt.

Efter noggrann granskning kan jag säga med förtroende att Trust.Zone levererar solid integritet och säkerhet, toppfunktioner och bunnsolid kryptering. De är också en av de enklaste VPN-lösningarna att använda.

Deras överkomliga priser och utbredda tillgänglighet är en extra bonus.

Det direkta flödet med nedladdnings- och uppladdningshastigheter för var och en av deras servrar tar huvudvärken av att kämpa för att ta reda på vilken man ska välja.

Och med tanke på deras geografiska plats, vet du att det kommer att finnas ingen datalagring av företaget eller tredje parter.

 • FÖRDELAR

   Kompatibel med de flesta enheter
   överkomliga
   Snabba hastigheter
   Stark kryptering
   Tillräckligt biljetteringssystem
   Spännande tillåtet
   Avblockerar Netflix
   Massor av servrar över hela världen
   Ingen loggning
   användbarhet
   Live feedback av hastigheter för varje server

 • NACKDELAR

  Begränsade kundsupportalternativ

Hoppas den här recensionen hjälper och för mer info, kolla in guide till gratis VPN: er och även vår lista över rekommenderade appar för lösenordshantering.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me