UltraVPN anmeldelse

UltraVPN er det nye barn på VPN-blokken. Hvis vi skulle definere, hvilken slags nyt barn UltraVPN er, ville vi kalde det det seje barn, som alle de andre VPN-børn vil være venner med.


Når du søger efter en VPN er der forskellige aspekter, der måske er mest vigtige for dig. Har du brug for adgang til amerikanske Netflix fra Australien? Måske har du brug for den hurtigst mulige forbindelse, uanset hvor du er. Nogle mennesker har endda brug for at være i stand til at tale med nogen om deres følelser over for VPN'er på telefonen 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.

Uanset hvad dine behov angår en VPN, dækker UltraVPN størstedelen af ​​baserne. Du ville være hårdt presset for at finde en legitim grund til ikke at bruge UltraVPN. Der er virkelig ikke røde flag til denne nykommer.

Fortsæt med at læse for at finde ud af mere!

TL; DR

UltraVPN dækker alle baserne for en VPN og det er ret billigt sammenlignet med vores andre topvalg. Selvom det muligvis ikke har den dobbelte kryptering af NordVPN eller de brandende hastigheder på ExpressVPN, er det stadig ekstremt sikkert med gode hastigheder og en lav pris.

Du kan virkelig ikke gå galt med UltraVPN.

Oversigt

Med mere end 55 serverplaceringer gør UltraVPN sit bedste for at sikre, at du kan få adgang til en server i nærheden, uanset om du er i backpacking gennem Sydøstasien eller sidder på din sofa i Perth.

UltraVPN tror ikke på datagrænser, og deres største bekymring er at holde alt hvad du gør på internettet fortroligt og sikkert ved at kryptere din browsing. Den anden gode ting ved UltraVPN er, at de overhovedet ikke holder faner om din online aktivitet og holder din browsing anonym.

VPN-begyndere vil også elske UltraVPN, som det er en af ​​de mere enkle at bruge VPN'er. Tjek amerikanske Netflix, og ring UltraVPN et opkald midt om natten, hvis du har lyst til at tale med en venlig stemme om VPN'er.

Fordele

 • Meget enkel at bruge
 • Hurtige hastigheder
 • Fjern blokering af Netflix
 • 24/7 kundesupport -
 • telefon (!) og chat
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Forvirrende fungerer
 • Dræb kontakt
 • Billige årlige planer

Ulemper

 • Få avancerede funktioner
 • Kun 3 forbindelser på én gang

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger og logning

Når du faktisk kigger på en VPN's politik for privatliv og logning, er der fire spørgsmål, du skal stille:

 1. Hvad fortæller virksomheden dig?
 2. Hvad fortæller virksomheden dig ikke?
 3. Hvad er VPN-selskabets jurisdiktion?
 4. Hvad har du det godt med?
Første spørgsmål:

Lad os starte med nummer 1, da det ville være underligt, hvis vi startede med et af de andre numre. Hvad fortæller UltraVPN faktisk om deres privatliv og logpolitik?

Deres websted fortæller os, at det har en nul-logging politik. Det er et godt første skridt, fordi hvis en VPN siger, at de har andet end en nul-loggingspolitik, skal du sandsynligvis forlade deres websted.

Virksomheden siger, at de ikke holder oversigt over nogen af ​​dine online aktiviteter, så dine browservaner forbliver anonyme. Dette er en god generel ting at vide, men det udgør grundlæggende, at de siger: ”Ja, vi er en VPN.”

Lad os grave lidt dybere.

Der er ikke meget med hensyn til detaljer, når det kommer til deres logning og privatlivspolitik. Den eneste ting at finde er, at de faktisk logger en ting. Når du tilmelder dig, indsamler den din oprindelige IP-adresse. De fleste mennesker skal ikke bry sig om det, men vi vil grave lidt dybere ind i sektionen jurisdiktion.

Deres websted siger også, at det vil bemærke den mængde trafik, du bringer gennem UltraVPN-serverne. Hvis du ikke har det godt med det, bliver du nødt til at finde en anden service. Dette bør ikke påvirke de fleste, men det kan også knytte sig til den jurisdiktion, som virksomheden er bosiddende i.

Den vigtigste ting er, at din online-aktivitet gemmes ikke. Uanset hvilke underlige eller normale ting du laver online, vil du ikke være kendt af dine UltraVPN-venner.

Andet spørgsmål:

Hvad siger UltraVPN ikke? Forhåbentlig udfylder virksomheden os på alt. Årsagen til, at dette spørgsmål rejses, er, at nogle VPN-virksomheder har latterligt lange og detaljerede privatlivspolitikker.

UltraVPN er ikke et af disse virksomheder.

Bør dette bekymre dig? Sikkert ikke.

Nogle mennesker er i sagens natur mistænkelige. Når det kommer til privatliv, skylder vi ikke dig for at være for forsigtig. Hvis et scenarie med hensyn til privatliv og logning ikke besvares i privatlivspolitikken, er det ikke en dårlig ide at kontakte VPN-firmaet direkte for at give dig mere indsigt.

Husk, at hvis det ikke er i fortrolighedspolitikken, kan det være svært at holde virksomheden til det, de fortæller dig.

Vi er ikke bekymrede for UltraVPN, men for den ultra-mistænkelige type kan der være nogle bekymringer.

Tredje spørgsmål:

Hvad er VPN-selskabets jurisdiktion?

Mange mennesker bagatelliserer vigtigheden af ​​dette spørgsmål. Årsagen til dette er, at nogle lande er mere tilbøjelige til at beslaglægge kundedata end andre. Da en VPN er designet til at holde dine data væk for nysgerrige øjne, kan dette være mindre end ideelt.

UltraVPN anmeldelseSom nævnt i starten opererer WindScribe uden for USA og England. Som et resultat er de underlagt Five Eyes-onlineovervågningsprogrammet.

Kernen i det er, at disse to lande har en historie med at gøre, hvad de vil, hvad angår overvågning. Hvis den amerikanske regering ville have de data, som et firma ejer, vil de gå ud og hente dem.

Dette er ikke et problem med et VPN-firma, der ikke opbevarer nogen forbrugerdata.

Det eneste røde flag, og det er et lille, er UltraVPN's politik og at holde en lille mængde information.

Da UltraVPN griber din IP-adresse på tilmeldingsfasen og derefter sporer, hvor meget trafik du bringer gennem deres servere, er det muligt for den amerikanske regering vil få adgang til disse oplysninger.

Hvad kan de gøre med disse oplysninger? Ikke meget.

Dette fører os til vores fjerde spørgsmål.

Fjerde spørgsmål:

Hvad har du det godt med?

Dette er et meget personligt spørgsmål.

Hvis du ikke er interesseret i, at et VPN-selskabs jurisdiktion eller din IP-adresse er kendt af dit VPN-firma, skal du ikke have noget problem med UltraVPN.

Det vil jeg sige, at 99% af folk er ligeglade med det. Hvis du er en del af de 1%, der ville bekymre sig, er der andre muligheder derude. Den vigtige ting at huske er, at ingen VPN er perfekte.

Sikkerhed og kryptering

Mange mennesker bruger en VPN bare til den sikkerhed og kryptering, som tjenesten tilbyder. UltraVPN leverer i dette område på en stor måde.

VPN-vinduerMed hensyn til protokoller, eller hvordan dataene formateres og transmitteres over et netværk, tilbyder de fleste VPN-tjenester flere muligheder, såsom SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP og OpenVPN. UltraVPN rodrer ikke rundt og tilbyder kun den mest sikre mulighed, der er krypteret ved hjælp af 256-bit nøglelængdemetoder. Denne protokol er OpenVPN.

UltraVPN har også sine egne DNS-servere, hvilket betyder, at din trafik ikke kan logges af tredjepart eller spores af regeringen. Et andet aspekt af dette, der skal huskes, er, hvis der er lækager af dine data, når dine oplysninger går gennem DNS-servere. Lækketest skal udføres for at sikre, at der ikke udsættes nogen information. Heldigvis er UltraVPN blevet testet med ingen lækager, der skal rapporteres.

Et andet vigtigt sikkerhedsaspekt UltraVPN har er en kill switch. Virksomheden kalder det ”firewall”. Grundlæggende, hvis din VPN-forbindelse falder af en eller anden grund, stopper softwaren din internetforbindelse, så din rigtige IP-adresse ikke kompromitteres. Dette er blevet en populær funktion blandt VPN-virksomheder og er et must-have på dette tidspunkt.

Hastighed

VPN-hastighed har mange faktorer at være opmærksom på. Den bedste måde at teste VPN-hastighed på er bare at teste nogle få servere. Vi kan godt lide at teste de servere, der er tættest på vores fysiske placering, og derefter teste nogle få servere, som vi ved, at vi gerne vil bruge regelmæssigt.

Den anden ting at tænke på er, at ikke alle servere er oprettet lige. Der kan være to servere i en by, men den ene er måske hurtigere end den anden.

Her i Australien er vi langt fra både USA og Europa, så det er vigtigt at teste begge ud.

Alt i alt konkurrerede UltraVPN med de hurtigste VPN'er. Heldigvis har tjenesten servere over hele verden.

hastighed

Australien: Når vi var tilsluttet serverne i Australien, så vi kun et fald i hastigheden på omkring 10% i gennemsnit. Dette er virkelig godt sammenlignet med en masse andre tjenester derude. Hvis du vil kryptere dine data, men holder en server i nærheden, holder UltraVPN op.

Sydøstasien: Hvis din IP-adresse af en eller anden grund skal forlade kontinentet, er Singapore tilgængelig for dig. Hastighederne her bremsede vores forbindelse med ca. 20%, hvilket igen er temmelig godt.

UK: Her er tingene bliver lidt klodsede. Når vi har forbindelse til en server i London, faldt vores hastigheder med cirka 60%. Dette var helt fint, da vi stadig havde en ret hurtig forbindelse. Når vi opretter forbindelse til en engelsk server, er det normalt at se Netflix. Disse hastigheder er gode til streaming. Problemet opstod, da vi oprettede forbindelse til en Manchester-server. Vores hastigheder blev reduceret med yderligere 20%. Det er ikke som om vi har brug for at oprette forbindelse til den server, men det viste os, at ikke alle UltraVPN-servere er oprettet lige.

USA: I Australien er der virkelig ikke VPN'er, der giver dig brændende hastigheder fra USA. Vi oplevede omkring 10-15 Mbps, da vi oprettede forbindelse til deres østkyst-servere. Disse hastigheder er fine til streaming og giver dig mulighed for at se Netflix uden problemer.

UltraVPN svarer til mange andre VPN'er. Hastigheden på nogle servere er bedre end andre, og den geografiske placering påvirker din hastighed stærkt. Der er intet banebrydende at rapportere her. Hastighederne er gode, og serverplaceringen er tilstrækkelig.

Netflix og streaming

At være i stand til at se Netflix-versionen fra et andet land end den, du er i, er mindst 50% af grunden til at bruge en VPN. Visninger som Avatar: The Last Airbender er ikke tilgængelig i USA, men er tilgængelig i andre lande som Thailand.

Generelt har amerikanske Netflix adgang til de fleste titler, men hvert land har adgang til forskellige film og shows. At være i stand til at få adgang til disse lande giver dig mest mulig smell for dit penge i form af dit Netflix-abonnement. På dette tidspunkt betragter jeg min VPN som en del af mine Netflix-omkostninger - og det er det værd.

En masse VPN-udbydere kæmper med at komme omkring Netflix geo-begrænsninger. De bryder virkelig ned på VPN'er, og hvis de bemærker, at der er en server, der bringer meget trafik ind, blokerer de den, hvilket gør din VPN ubrugelig til Netflix.

UltraVPN er i øverste niveau af Netflix med adgang til VPN'er. Deres servere har altid arbejdet med streamingtjenesten. Selvom vi ikke har opdaget Netflix-problemer på nogen af ​​deres servere, har UltraVPN en dedikeret Netflix-server. Serverne fungerer også sammen med alle andre streamingtjenester, vi forsøgte udover BBC iPlayer (de hårdeste af streamingtjenester at knække).

pakker

En af de store ting ved UltraVPN er prisen. Det kommer ind som en af ​​de billigere VPN'er, vi gennemgår. Det andet spændende aspekt ved prisfastsættelsen er, at du får en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og virksomheden opfordrer dig til at teste risikoen uden service. Det er mægtigt dejligt af dem!

UltraVPN er opdelt i tre indstillinger. Hver indstilling tilbyder de samme frynsegoder, men på forskellige prispoint.

UltraVPN anmeldelseHvis du beslutter at gå den månedlige rute, er UltraVPN lige derinde med de gennemsnitlige priser til $ 7,99 pr. Måned. Du har også muligheden for at betale hver sjette måned for $ 5,99 hvilket er en okay aftale på deres fulde pris.

Hvor ting virkelig begynder at blive billigt, og hvor UltraVPN helt klart ønsker, at du skal se på deres prisside, er årsplanen.

$ 3,75 pr. måned eller $ 45 for året, kan du betale for UltraVPN for året. Dette er mere end halvdelen af ​​deres månedlige pris.

Hvis du ønsker at prøve en VPN, anbefaler vi, at du prøver den årlige plan, som kun debiterer dit kreditkort $ 45 og derefter afprøver tjenesten risikofri. Hvis du kan lide det, har du kun en fantastisk VPN for året $ 45. Hvis du finder ud af, at du ikke kan lide det, skal du bare kontakte firmaet til få dine penge tilbage.

Torrenting og P2P

Vi accepterer bestemt ikke ulovlig torrenting. Virkeligheden er ulovlig torrenting er ikke den eneste type torrent. Peer to peer-deling får stadig et dårligt ry på grund af ulovlig torrenting, hvilket fører til, at en masse tjenester ikke hjælper din sag.
(Læs mere: Bedste VPN til Torrenting)

UltraVPN er der for at hjælpe med P2P. Du kan sikkert downloade torrenter fordi din forbindelse er fuldt krypteret. Nogle VPN-udbydere trækker båndbredde og hastighed, når brugerne beslutter at torrent noget. UltraVPN er afslappet i forhold til situationen og giver dig frie tøjler.

De hurtige hastigheder på UltraVPN skader bestemt ikke alle. Download- og uploadhastigheder er meget vigtige i P2P-indstillingen, og UltraVPN er bestemt en af ​​de hurtigere VPN-tjenester. ISP'er er kendt for at throttle forbindelser, når torrenting opdages, så brug af en VPN er et sikkert bet for at øge hastigheden, alt sammen når man nyder en krypteret tunnel.

Afsluttende tanker

Selvom UltraVPN er det nye barn på blokken, anbefaler vi deres service.

Med en let at bruge brugergrænseflade og alt, hvad man måske ønsker af en VPN, er det svært at fortælle nogen om ikke at bruge tjenesten.

FAQ

Spørgsmål: Hvad er en VPN-kill-switch?

EN VPN kill switch sørger for, at hvis VPN falder, vil din faktiske IP-adresse ikke blive eksponeret. Dette er et meget vigtigt aspekt af enhver VPN og bør være en af ​​de "avancerede" funktioner, du ikke ofrer.

Q: Skjuler en VPN torrenting?

EN: Det korte svar er ja. En VPN skjuler torrenting fra din internetudbyder. Dette betyder ikke, at du har frie tøjler til ulovligt at downloade indhold. Du kan stadig blive fanget på andre måder, og vi anbefaler ikke det.

Q: Er det ulovligt at downloade en film?

EN: Det er ikke ulovligt at downloade en film. Download af ophavsretligt beskyttede film er 100% ulovligt. Torrenting kan bruges til at downloade gratis film, der ikke er ophavsretligt beskyttet uden at overtræde loven.

Q: Bremser en VPN torrenting?

EN: I nogle tilfælde ja, og i nogle tilfælde vil det fremskynde din torrenting. 

Scenariet, hvor det vil aftage, er, hvis du får din fulde downloadhastighed, når du torrenser. En VPN nedsætter i sagens natur din hastighed, fordi din trafik dirigeres gennem en anden server.

Scenariet, hvor det vil fremskynde din torrenting, er, hvis din internetudbyder afbryder hastigheden på torrents, fordi den er bekymret for ulovlig aktivitet. En VPN krypterer din trafik, og din internethastighed bliver ikke forstyrret. 

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me