VeraCrypt Review: En fremragende open source disk krypteringssoftware

Hvis du leder efter en krypteringsløsning og open source-software er din ting, skal du ikke søge længere.


veracrypt logo designHvis du har en kløe til at kryptere nogle data, er VeraCrypt en open source disk krypteringssoftware, der bare muligvis giver salven.

Nogle af dens primære funktioner inkluderer:

 • Muligheden for at oprette en virtuel krypteret disk inde i en fil og derefter montere den virtuelle krypterede disk, som om den var en rigtig disk
 • Krypter en hel partition eller en lagerenhed, som et flashdrev eller en harddisk
 • Muligheden for at kryptere en partition eller et drev, hvis Windows er installeret
 • Rørledning og parallelisering gør det muligt for data at blive læst og skrevet med samme hastighed, som om drevet ikke var krypteret
 • Moderne processorer tillader, at kryptering accelereres hårdt
 • Giver plausibel afviselighed, hvis du blev tvunget til at afsløre dit kodeord. Skjulte volumener og skjulte operativsystemer giver yderligere beskyttelse

Hvad betyder alt dette? Lad os dykke dybere ind og gøre det krystalklart.

Hvad gør VeraCrypt for dig?

veracrpyt flowchartVeraCrypt forbedrer og forbedrer sikkerheden i algoritmerne bruges når systemer og partitioner er krypteret. De er næsten immuniseret mod nye udviklinger i tilfælde af brute force-angreb.

Dette er open source, gratis krypteringssoftware. Det kan kryptere mapper, filer og systemer. Det giver dig ekstra beskyttelse mod datatyveri og datalækager. Det blev oprettet en måde at tackle nogle af de sikkerhedsproblemer og sårbarheder, der blev set med TrueCrypt.

Andre funktioner i VeraCrypt inkluderer:

 • Beskyttelse mod koldstartangreb
 • Ingen adgang til bagdøren
 • Opretter On-The-Fly krypteringsvolumener
 • Stopper datalækager
 • Forebygger datatyveri

Evnen til at fremstille on-the-fly krypteringsvolumener betyder, at dine data krypteres automatisk lige inden de gemmes. Og dine data dekrypteres øjeblikkeligt, når de indlæses. Der kræves ingen yderligere intervention fra din side. Ingen data, der er gemt inde i en krypteret lydstyrke, kan dekrypteres eller læses, hvis brugeren ikke har den korrekte adgangskode, krypteringsnøgler eller nøglefil. Du kan kryptere et helt arkiveringssystem, herunder mappenavne, filnavne, alt indholdet i hver enkelt fil, metadata, ledig plads og mere.

Hvorfor vi foretrækker VeraCrypt frem for konkurrencen

VeraCrypt og BitLocker konkurrerer med hinanden. Vi foretrækker VeraCrypt, fordi det er open source og let tilgængeligt. Med BitLocker skal du køre Windows 10 Pro, før du endda kan tænke på at bruge programmet. De fleste mennesker, der går ud og køber en ny computer, får noget, der har en hjemmeversion af Windows på. VeraCrypt kan let bruges og installeres på Windows såvel som en hel række andre operativsystemer.

guiden til oprettelse af veracrypt lydstyrke

VeraCrypt er let at bruge. Du skal blot installere programmet og gennemgå installationsprocessen. Selv ikke-teknisk kyndige personer kan finde ud af det. Det er ikke et nøglefærdigt produkt. Med dette mener vi, at det ikke blot er et spørgsmål om at slå et afkrydsningsfelt for at få produktet til at fungere. Du skal gå til processen med at oprette en gendannelsesdisk, hvis alt går dårligt.

VeraCrypt giver dig mulighed for at oprette et lokkedrift-operativsystem. Hvis du bliver tvunget til at dekryptere, skal du kun dekryptere dit operativsystem, men dine data kan forblive krypterede. Grundlæggende er det, vi får ved, at VeraCrypt er et stærkt program. For at få mest muligt ud af det, skal du være villig til virkelig at lære det og bruge det. Men når du først har forstået et par enkle processer, vil du være i stand til at bruge det med lidt til ingen ekstra indsats.

Benchmark

VeraCrypt er udstyret med et værktøj, der giver dig mulighed for at sammenligne de understøttede krypteringsalgoritmer. På denne måde ved du, hvilke algoritmer der vil give dig den bedste ydelse.

Du kan vælge den understøttede krypteringsalgoritme, du ønsker, når du opretter nye containere eller krypterer volumener på systemet. Vi anbefaler, at du vælger en af ​​de hurtige algoritmer, da den fremskynder krypteringsprocessen drastisk.

VeraCrypt: Et produkt, der fokuserer på sikkerhed

veracrypt lydstyrkeformat

Krypteringsværktøjer er kun så gode som den sikkerhed, de tilbyder. VeraCrypt understøtter en række krypteringsmetoder. Det har stærke sikkerhedsnøgler. En af grundene til VeraCrypt's stærke sikkerhed er det de samme personer, der udviklede VeraCrypt, udviklede også TrueCrypt.

Der var nogle sikkerhedsproblemer med TrueCrypt. Disse sikkerhedsproblemer blev adresseret i VeraCrypt, hvilket gjorde produktet endnu mere sikker.

Naturligvis betyder det ikke, at VeraCrypt er det perfekte produkt. Der er nogle bekymringer omkring malware og nogle problemer vedrørende fysisk adgang. Og mens vi er tilfredse med det faktum, at udviklerne af VeraCrypt har gjort meget for at løse problemer, der gjorde TrueCrypt mindre sikker, end de ønskede, at det skulle være, VeraCrypt har stadig nogle sikkerhedsproblemer, som udvikleren bliver nødt til at løse.

Udviklerne af VeraCrypt understøtter ikke TMP. Dette skyldes, at TMP er blevet kompromitteret i fortiden. Det er ikke en let bedrift, men det er blevet gjort. Der er en række gode krypteringsprogrammer derude. Faktum er, at VeraCrypt er stærkere. Det giver en problemfri og gennemsigtig mulighed for dem, der er interesseret i disk kryptering.

Kraften i plausibel fornøjelighed

veracrypt krypteringsindstillingerEn af de mest kraftfulde fordele ved VeraCrypt er, at du har det plausibel afviselighed. Med andre ord kan du nægte viden om at have følsomme oplysninger på din computer, fordi der ikke er nogen måde at bevise, at nævnte følsomme oplysninger findes på din computer. Naturligvis kan den enkelte eller organisation, der beskylder dig, antage, at da du krypterer dine data, beskytter du noget følsomt. Men der er ingen måde at bevise det på.

VeraCrypt muliggør plausibel afviselighed ved at give dig mulighed for at skjule en enkelt lydstyrke inde i et andet, der er usynligt. VeraCrypt giver dig også mulighed for at oprette et krypteret operativsystem. Der er ingen måde at bevise, at der findes en skjult lydstyrke eller et skjult operativsystem, derfor er plausibel afviselighed.

En enhed, der er krypteret ved hjælp af VeraCrypt eller en partition, der er krypteret, vil have tilfældige data uden nogen form for signatur, der vil give en indikation af, at de data, den indeholder, ikke er tilfældige. Og det er alt andet end umuligt at bevise, at en krypteret partition eller en krypteret enhed er et krypteret VeraCrypt-volumen.

Hvad er et skjult operativsystem?

Oprettelse af et skjult operativsystem gør det muligt at opretholde plausibel afviselighed. Så længe du følger retningslinjerne for oprettelse af det skjulte operativsystem, eksistensen af ​​operativsystemet burde være umuligt at bevise. En god måde at sikre plausibel afviselighed, når det kommer til det skjulte operativsystem, er at oprette et lokkedrift-operativsystem.

veracrypt krypteringsvolumenVeraCrypt opretter en boot loader, der er gemt på VeraCrypt-gendannelsesdisken eller et sted på systemet, men den er ikke krypteret. Så selvfølgelig, hvis boot loader er der, skal der også være et system, der er krypteret af VeraCrypt et sted på computeren.

VeraCrypt hjælper dig med at omgå dette ved at give dig mulighed for at oprette et andet krypteret operativsystem, mens du opretter det rigtige skjulte operativsystem. Decoy-systemet ville ikke have følsomme oplysninger om det. Det er ikke installeret i en skjult lydstyrke, så eksistensen er klar for alle at se. På denne måde, hvis nogen forsøger at tvinge dig til at afsløre adgangskoden til autentificering før start, kan du gøre det. Det eneste, du vil udsætte, er din lokkefugl.

Som tommelfingerregel, hvis du vil oprette et lokkedrift-operativsystem, skal du bruge det ofte, ellers kan noget se mistænksom ud. Det er en god ide at bruge dit lokkedrift-operativsystem, når du deltager i aktiviteter, der ikke har noget at gøre med følsomme data. Den sidste ting, du ønsker, er, at den enkelte forsøger at afsløre dine følsomme data for at bemærke, at dit lokkedrift-operativsystem knap bruges, hvilket kan få dem til at blive mistænkelige over, at der er noget skjult system på computeren.

veracryp lokkedisk partitionDu kan gemme dine data på decoy-partitionen og ikke bekymre dig for, at dit skjulte lydstyrke overhovedet vil blive beskadiget, fordi lokket ikke er installeret på den ydre lydstyrke. Hvad dette betyder er, at din enhed vil have to godkendelsesadgangskoder til pre-boot, der er helt separate. Den ene giver adgang til lokkefuglesystemet, og den anden er til det operativsystem, der er skjult på din enhed.

Dette vil også betyde, at du vil have en tredje adgangskode til den ydre lydstyrke. Dette er en almindelig adgangskode til VeraCrypt-volumen, som du kan give nogen uden at fortælle dem, at der findes en skjult lydstyrke eller et skjult operativsystem. I alt har du tre adgangskoder. To af dem kan gives til nogen uden at afsløre det operativsystem, der bruges til at beskytte dine følsomme krypterede data.

Konklusion

VeraCrypt er et fantastisk værktøj til beskyttelse af personlige oplysninger. Det tilbyder et højt sikkerhedsniveau, det er let at bruge, og det er et open source-program, så det er gratis. VeraCrypt kan bruges til Windows, Mac OSx og Linux.

Med VeraCrypt kan man få adgang til et enkelt krypteret volumen samtidigt fra flere operativsystemer over et netværk. Alligevel giver VeraCrypt på sin egen ikke den samme beskyttelse, som du ville få fra de bedste VPN'er omkring.

En top VPN vil holde din virksomheds data eller dine personlige data sikre. En VPN krypterer kommunikation mellem servere. Når dine data overføres, er de kodet, så udenfor kan ikke læse dem.

Kombination af Veracrypt og NordVPN - maksimal sikkerhed + anonymitet

Din lokale enhed er muligvis krypteret, men din internettrafik er det stadig ikke. Hvis du leder efter det perfekte par, så vi anbefaler NordVPN. NordVPN tilbyder tusindvis af serverplaceringer i førsteklasses områder rundt om i verden. De har en klar politik uden logning og enestående kundesupport.

NordVPN er en brugervenlig og enkel software, der afspejler virksomhedens forpligtelse til at beskytte deres kunders privatliv. Med denne VPN på førsteklasses niveau er der ingen skjulte gebyrer eller klausuler. De forsøger ikke at sælge produkter, og du er i stand til at bruge tjenesten på så meget som 6 enheder med kun et abonnement.

En nøglefunktion i NordVPN er den proprietære teknologi, de bruger for at give de fleste af deres servere mulighed for at omgå geo-begrænsninger på tjenester som Netflix. Du kan kysse geo blokerende farvel.

Da deres jurisdiktion er i Panama, er du beskyttet mod en række af de statslige overvågningsprogrammer, der truer med at kompromittere dit privatliv.

 • NordVPN har fænomenal kundesupport, der tilbyder en 24/7 live chat
 • NordVPN har specielle servere, der tillader torrenting
 • NordVPNs planer spænder fra $ 2,99 om måneden til $ 11,95 om måneden

NordVPN kan være lidt dyrere end nogle af de andre VPN'er på markedet, men det er vigtigt at huske, at med VPN'er får du det, du betaler for.

Spild ikke din tid eller dine penge på subpar VPN'er, der i bedste fald ikke fungerer eller i værste fald sætter dit privatliv og din sikkerhed i fare.

Tilføj din egen anmeldelse:

Vi gør vores bedste for selvstændigt at undersøge produkter for bedre at hjælpe vores læsere med at tage beslutninger. Når det er sagt, vil vi også høre dine meninger. Vi accepterer individuelle anmeldelser, der er informative og ikke-salgsfremmende. Udfyld nedenstående formular, så offentliggør vi din anmeldelse. Salgsfremmende anmeldelser fra virksomhederne selv offentliggør ikke. Tak!

--- Vælg hastighed ---
Gennemsnit
Langsom
Hurtig
?>

--- Vælg brugervenlighed ---
Let at bruge
Lidt kompliceret
Meget kompliceret
?>

Ved at klikke på knappen nedenfor anerkender jeg, at jeg har læst og accepterer Brugsbetingelserne.

TILFØJ min anmeldelse

0
1859

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me