VPN-svindeliste: Tjenester, som ikke er værd at din tid (2020-opdatering)

Virtuelle private netværk har eksisteret i årtier.

Når de først blev betragtet som en ressource, der hovedsageligt bruges af virksomheder, er de nu almindelige for mindre virksomheder og endda enkeltpersoner. I de bedste verdener, en VPN giver større privatliv, gør det lettere at administrere sikkerhed på dit hjemmenetværk, offentlige netværk og generelt forhindrer, at oplysninger falder i de forkerte hænder.

Desværre tilbyder ikke alle VPN-udbydere det samme niveau af service og support. De kan være gode til at tage dine penge, men giver mindre end de fordele, de hævder at tilbyde. Hvis du overvejer at investere i en VPN eller muligvis skifte til en anden service, skal du trætte omhyggeligt.

Her er nogle ressourcer, der hjælper dig med at være opmærksom på de mere populære VPN-svindel og endda nogle forslag om de værste VPN-tjenester, du kan undgå.

Fortællingstegnene på en VPN-fidus

På grund af den lette adgang til information i dag, kan folk nu træffe mere informerede købsbeslutninger. Nogle gange er det, de siger, ikke det, de altid gør.

Ved første øjekast kan tilbud, der tilbydes af et VPN-selskab, virke ærlige og rimelige priser. Men efter nærmere undersøgelse er mange af disse løfter klart for svære at holde ... Når VPN'er har brede udsagn om deres tjenester - snarere end specifikke, konkrete detaljer - det er et advarselsskilt.

Når noget virker lidt for godt til at være sandt, er der en rimelig chance for, at noget ikke er helt rigtigt.

Dette er nogle af de mest populære svindel i dag, og det er af en grund. Disse er alle designet til at narre kunder på en eller anden måde. Så forvent ikke, at alt kommer til syne med det første.

Ikke alle VPN'er fortæller dig alt direkte

internet phisingDu ser udsagn i produktbeskrivelserne, der får dig til at tro, at den VPN, der overvejes, gør et godt stykke arbejde for at beskytte dig og din virksomhed. Der er meget snak om, hvordan tjenesten ikke fører aktivitetslogfiler, men hvad siger salgsmaterialet om andre typer logfiler?

  • Opbevarer tjenesten forbindelseslogfiler i nogen tid?
  • Inkluder disse logfiler din oprindelige IP-adresse eller andre data, der med rimelighed kunne spores tilbage til dig?
  • Er der noget i loggerne, som tjenesten opbevarer, der angiver, hvilken slags filer du har delt eller downloadet?

Som med enhver form for forskning, det lønner sig at have Five W'er i tankerne, før du forpligter dig til en VPN. Spørg altid: hvem, hvad, hvornår, hvor og hvorfor.

Hvis du ikke kan få svarene, er det et godt tegn, som i modsætning til NordVPN der har en klar politik, der ikke logger på, den anden VPN gør ikke et så godt stykke arbejde med at beskytte din online aktivitet, da salgsteamet gerne vil have dig til at tænke.

Den gratis VPN kan ende med at koste ganske lidt

Du ved allerede, at der er gratis VPN-tjenester såvel som tjenester, der er gebyrbaserede. Før du antager, at en gratis er tilstrækkelig til dine behov, skal du sørge for at forstå, hvad det vil og ikke vil give med hensyn til at holde dine data sikre og ikke vedligeholde logfiler.

betalt vs gratis vpn

Der er bestemt gratis VPN-tjenester, der gør et fremragende stykke arbejde Surfshark. Andre er ikke så stærke, når det gælder sikkerhed og kan endda have operationelle udfordringer, der efterlader dig uden evnen til at logge ind, når du er ude af byen. Det efterlader dig og uanset hvilke interaktioner du foretager online uden meget i vejen for beskyttelse.

Find ud af, hvad du kan om systemnedetid, og hvilken slags sikkerhed VPN-teamet bruger for at forhindre overtrædelser.

Det hjælper også med at finde ud af, om de holder nogen form for logfiler i en dag. Det kan betyde, at du prøver at få direkte svar på dine spørgsmål. Hvis alt hvad du får er unddragelser, skal du tage det som et tegn for at gå videre til en anden udbyder.

Begrænsninger i streaming og andre funktioner

Vidste du, at ikke alle VPN-tjenester muliggør streaming fra nogle af de mere populære websteder som Netflix.com?

I de senere år har nogle af disse websteder truffet retslige forholdsregler for at forhindre denne adgang eller kræver en slags kompensation for at tillade det. uheldigvis, ikke alle VPN-udbydere er i spidsen for, hvilke websteder der ikke kan streames eller hvis der er en form for gebyr, der vil være gældende.

netflix fejlmeddelelse

Overvej en situation, når streaming sent om aftenen viser er en del af din familie weekend. Som en forsigtig person beslutter du at holde trafikken anonym.

Da din VPN-udbyder ikke nævner, at du ikke kan streame på det populære websted, du bruger, ender du med at gå glip af denne vigtige familiebindingstid.

Synes det er lidt trivielt? Vi tror ikke det ...

VPN-tjenester er designet til at kryptere og sikre din online aktivitet, og dette inkluderer streaming. At blive tvunget til at ofre dit databeskyttelse for blot at streame videoindhold online er ikke det VPN handler om.

Begrænsninger for at streame underholdning, efter at en VPN-udbyder har lovet ubegrænset streaming, er et stort rødt flag. Hvis du finder ud af, at en VPN-udbyder hævder at give adgang, og det gør det ikke, eller hvis du skal betale gebyrer, når du blev lovet på anden måde, det er på tide at gå videre til en anden tjenesteudbyder.

Ikke alle dine enheder fungerer med VPN

hvordan vpn router fungerer

Du tilmeldte dig VPN fordi det hævdede at være kompatibelt med alle dine enheder og alle operativsystemerne på dem.

Det er især vigtigt, hvis du eller nogen af ​​dine medarbejdere rejser. Hvad sker der første gang, du er på en tur og ikke kan forbinde din telefon til VPN? Vil det forhindre dig i at udføre arbejde, der kræver et højere sikkerhedsniveau?

Pas på fejlagtige påstande om, at VPN fungerer med alle enheder og operativsystemer. Gå med en service, der specificerer, hvilke enheder og hvilke systemer der understøttes VyprVPN der har tydelige detaljer om kompatibilitet.

Den store VPN kan bruges til at oprette et BotNet

Hvad er et botnet? Et botnet er et netværk af internet-kompatible enheder, der er fanget med malware og derefter brugt af en controller uden at ejerne ved, hvad der foregår.

Tro det eller ej, VPN-sårbarheder kan kompromittere din computer og udgøre en del af en hær af botnets. Dette betyder, at nogle af dine ressourcer kunne bruges til at bilke andre ud af kontanter ved at sende e-mails eller låsesystemer til løsepenge.

Dette er en anden grund til at stille spørgsmål om platformsikkerhed. Hvis tjenesten ikke opdaterer beskyttelsen regelmæssigt, er du i fare, selvom de ikke fører logfiler. Din realtidsaktivitet er nok til at gøre dig til et muligt offer. 

Livstidsabonnementer, der udløber

Du har set VPN-tjenester, der leverer abonnement på livstid. Men gør de virkelig?

… Der er nogle VPN'er, der står ved dette tilbud, så længe tjenesten forbliver i forretning. Andre kan droppe dig efter et år eller to, nogle gange uden varsel.

VPN Lifetime Abonnement Scam

Hvis din VPN-udbyder falder det eksisterende abonnement på livstid, bliver du uden beskyttelse og intet privatliv. Det tager tid at finde en anden passende service, så du skal du være forsigtig med at vælge din VPN-udbyder og de pakker, du vil stole på.

Før du beslutter dig for, at et livstidsabonnement er den rigtige aftale, skal du grave i vilkårene og betingelserne. Hvad ville gøre det muligt at annullere dette abonnement? Hvis du er ukomfortabel med hvad du opdager, skal du finde en anden service.

Den berygtede VPN-fidus-app

Der mangler ikke VPN-apps udviklet til alle mulige smartphones. Fra Android til Apple har butikkerne masser af muligheder - men ikke alle er legitime.

For en tid tilbage fjernede Apple en VPN-app, der blev brugt til at svindle folk ud af større summer. I dette tilfælde var der tilbudet om en gratis prøveperiode og oplysninger om automatisk fornyelse i slutningen af ​​prøveperioden, som var mindre end klare. Før appen blev fjernet fra Apple-butikken, hundreder af mennesker betalte ublu priser og havde problemer med at komme ud af aftalen.

Hvis vilkårene og betingelserne ikke er klare, er appen ikke din tid værd. Gå videre til en, der ligger foran om alle gebyrer og gebyrer, og hvordan du afmelder dig, før din gratis prøveperiode er afsluttet.

Der er øjne på din trafik, selvom der ikke er nogen aktivitetslog

øjenovervågningEn anden fidus har at gøre med realtidsadgang til dine data. I det væsentlige er malware til stede og fanger din browsing, filoverførsler, videoovervågning og anden aktivitet, mens den er i gang. En eller flere af de enheder, der bruges til at logge på VPN, kan blive påvirket.

Der er ikke nogen aktivitetslog i sig selv, men dine handlinger bruges senere til at generere målrettet markedsføring i form af e-mails, tekstbeskeder og annoncevisninger. Afhængig af hvad du har lavet online, at oplysninger også kan bruges er en slags forsøg på at afpreske penge.

Leder du efter en VPN-service? Kryds disse fra listen!

Alt, hvad det kræver, er en hurtig online-søgning for at finde flere VPN-tjenester, end du nogensinde havde forestillet dig, at der eksisterede. Nogle af disse er faktisk VPN-tilmeldingstjenester, der i sidste ende ikke giver nogen fordele overhovedet.

Andre fungerer faktisk, men ikke på den måde, de hævder. Din bedste indsats er altid at kigge efter online anmeldelser, og spørg rundt og se, hvad folk i dit sociale eller forretningsnetværk måske ved om enhver VPN, du overvejer.

For at komme i gang er her et par eksempler på falske VPN-tjenester, der IKKE sandsynligvis er, hvad du har brug for.

Liberty VPN

Liberty VPN-logoEn VPN-tjeneste, der er tilbageholdende med at fortælle dig, hvor den er baseret, er ikke værd at bruge din tid. Kast i form af forvirrende tjenester og ingen evne til at fjerne blokering af streamingtjenester, og du vil være sikker på, at handlen ikke er en god en.

Når de månedlige omkostninger ikke giver meget båndbredde og refusionspolitikken er mere indviklet end betingelserne og betingelserne, er det godt tid at se andre steder.

Liberty VPN leverer alle ovenstående. Hvis du stadig har brug for mere incitament til ikke at tilmelde dig.

  • Du har ingen evne til at bruge Skype fra visse nationer
  • Der er ingen samtidige forbindelser
  • Der er noget spørgsmål om, hvilke enheder der understøttes, og i hvilket omfang
  • De slipper dig uden varsel, hvis du tilfældigvis krænker nogen af ​​disse vanskelige at forstå vilkår og betingelser
  • Værre endnu, vil du blive vurderet et betydeligt gebyr for "at blive tabt"

Betternet VPN

Betternet VPN-logoBetternet VPN har et håbefuldt navn, der er beregnet til at inspirere tillid. Desværre er det tilfældet blandt de gratis VPN-tjenester med mindre end inspirerende sikkerhedsforanstaltninger.

Brugere har rapporteret problemer med malware og deraf følgende problemer. Det betyder, at dine data indsamles og sandsynligvis solgt til den højeste byder.

Bliv ikke overrasket, hvis du ikke kan få lige svar fra det tekniske eller supportteamet. De er ikke kendt for at være de mest kundevenlige.

Vær opmærksom på, at mens Betternet annoncerer en nul-log-politik, de opretholder forbindelseslogfiler. Det er uklart, hvor længe disse logfiler er opbevaret.

Forsvars VPN

Forsvar VPN-logoHvad er poenget med at have en VPN, hvis den ikke bliver ved med? Det er et af de primære problemer med Defense VPN. Deres stilstandstid er markant større end konkurrencen og der er noget spørgsmål om, hvor sikre kunder tilfældigvis er, selv når netværket er i gang.

Nogle kunder rapporterer også problemer med streaming og bemærker en uptick i spam, der forekommer underligt forbundet med browsingaktivitet, mens de er logget ind på netværket. Andre bemærker, at deres kundesupport ikke ser ud til at være i løkken, når der opstår problemer, hvilket gør alle usikker på, hvad der foregår..

Medmindre du nyder kaos og kan lide tanken om at spørge dig, hvem der har dine data, ville det være bedst at søge tjenester andetsteds.

Prik VPN

dotvpn logoHvad synes du om en VPN, der er baseret på et land, men som primært driver servere i en af ​​de nationer, der er en del af Five Eyes-aftalen?

Hvad med servere i en nation, der har en vis gensidighed med hensyn til datadeling med andre nationer? Medmindre du ved, hvordan det påvirker dit privatliv, og du har det godt, at vælge en service som Dot VPN er IKKE til dig.

Baseret i Hong Kong med servere i Tyskland, kan du satse på, at der opretholdes forbindelses- og brugslogfiler. I dette tilfælde af denne VPN betyder det poster, der er til rådighed i op til to år.

Kombiner det med et ry for dårlig ydeevne og du må undre dig over, hvorfor nogen risikerer at tilmelde dig.

OneVPN

onevpn logoEr du ikke tilfreds med ydeevnen eller det faktum, at OneVPN holder forbindelseslogfiler, mens du viser en nul-log-politik? Når alt kommer til alt betyder ingen logfiler ingen logfiler.

Det er ærgeligt. De har måder at omgå deres pengene-tilbage-garanti, der har efterladt nogle brugere vrede og fattigere.

Da de ikke er i forkant med forbindelseslogfilerne og deres påstand om at være en af ​​de hurtigste VPN-tjenester i nærheden, skal du undre dig over, hvad de ellers vælger at ikke fortælle dig. Tilmeld dig på din egen risiko.

Bundlinjen

Der er masser af legitime VPN-tjenester, der tilbyder god service, fortæller dig nøjagtigt, hvad de kan og ikke kan levere, og opkræver rimelige gebyrer.

Spring over de der efterlader dig med mange spørgsmål og fokuser på tjenesteudbydere, der går ud af deres måde at være ærlige over for potentielle kunder. I det lange løb får du flere fordele og færre hovedpine.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me