VPN Unlimited Review – Hvorfor det faktisk er meget begrænset

Hvad betyder ordet ubegrænset? Du kan godt bruge VPN Unlimited i en levetid for kun $ 200. Det er temmelig ubegrænset for os.


vpn ubegrænset logo

En VPN skal være en kritisk komponent i næsten alles online oplevelse. Da VPN Unlimited først blev lanceret, levede det ikke rigtig op til, hvad vi ville have af en VPN.

Med deres 5.0-version har de bestemt forbedret med hensyn til hastighed, server oppetid og applikationsoplevelse. Dette er et fantastisk tegn fra ethvert firma, da det viser, at de sandsynligvis bare fortsætter med at forbedre sig.

Den aktuelle version af tjenesten sprænger dig ikke væk, men den tilbyder næsten alt hvad du har brug for ud af en VPN. Det har en new kill switch og er en fantastisk platform til adgang til streamingindhold. Dens hastigheder blæser dig ikke ud af vandet, men hvem ved, måske denne gang næste år vil det være den hurtigste VPN omkring.

Tjenesten viser bestemt den største vilje til at forbedre sig sammenlignet med de snesevis af andre VPN-tjenester derude.

Mere om VPN Ubegrænset

Fem øjne-programmer

VPN Unlimited er et produkt af et amerikansk firma kaldet KeepSolid Inc., og tjenesten blev lanceret i 2013. Som det er velkendt i visse sektorer i online-samfundet, U.S. er en del af Five Eyes-sikkerhedsallianser med partnere som Canada, Australien, Storbritannien og New Zealand. Som følge heraf anses USA ikke for at være et af de mest gunstige lande til at basere en VPN-virksomhed.

Dette skyldes, at deltagelse i Five Eyes-netværket gør det muligt for andre medlemslande i det væsentlige at gøre det spionere mod borgerne i de andre samtykkende lande. Dette kan gøre det praktisk for lande at gøre det omgå deres egne love mod spionage på deres borgere fordi et andet land foretager den faktiske overvågning og derefter videregiver info.

I øjeblikket er der ingen love i USA for at tvinge en VPN-tjeneste til at logge data, men hvis der nogensinde var et land til at gøre det, ville det være USA.

Hvis du leder efter en VPN, placerer du sandsynligvis en præmie for sikkerhed, privatliv og anonymitet online. Følgelig a U.S.-baseret VPN-udbyder er muligvis ikke dit bedste bud.

En logningspolitik, der kommer til kort

En ting, som de fleste brugere ikke ønsker, når de bruger en VPN, er nogen, der holder styr på, hvor de har været, og hvad de har gjort online. En internetudbyder eller ISP fører normalt rigelige registreringer af alles onlinetrafik. Disse data kan være sårbare, og hvis de kommer i de forkerte hænder, kan de skabe ødelæggelse.

VPN'er formodes at være forskellige. Dette er grunden til, at de fleste af VPN-udbydere siger, at de har en "ingen logning" -politik. "Ingen logning" betyder, at ingen opbevarer vigtige data, f.eks. Hvilke websteder, du besøger, hvem du snakker med online, og hvad du måtte gøre med den tid, du bruger på Internettet.

gennemsøger anonymt

Desværre er mange af disse politikker med "ingen logning" ikke lige så lette, som virksomhederne vil have forbrugerne til at tro. VPN Unlimited's logningspolitik falder bestemt ind i denne kategori.

Nogle af deres logning synes at vedrøre et forsøg på at give bedre ydelse for brugerne. For eksempel overvåger virksomheden antallet af personer, der får adgang til deres servere, for at hjælpe med fejlfinding og for at holde driften sikker. Derudover noterer de sig, hvor mange klik brugere udfører, mens de bruger VPN-softwaren med det formål at forbedre grænsefladen. Dette er ikke særligt bekymrende, men resten af ​​deres skovhugstpolitik er muligvis.

Deres politik angiver, at virksomheden ikke indsamler og bevarer brugeraktiviteter, mens kunderne bruger deres VPN. Virksomheden fører imidlertid registreringer af datoen for hver session og den samlede mængde webtrafik, der finder sted under disse sessioner. I virksomhedens politik hedder det også, at det krypterer og opbevarer data om de enheder, som kunderne har tilknyttet deres VPN-konto, fordi kun et bestemt antal enheder kan tilsluttes.

VPN Unlimited siger, at de engagerer sig i denne type logning udelukkende for at give "detaljerede oplysninger, der udelukkende er beregnet til hver konkret bruger." Dette vagt udtalte formål kan muligvis løft et rødt flag for nogle brugere, især dem, der kun ønsker den bedste beskyttelse, når det kommer til online anonymitet og privatliv.

Er VPN Unlimited Secure?

Desværre kan folk, der er afhængige af VPN Unlimited for at tilbyde dem online anonymitet, muligvis nyde en falsk følelse af sikkerhed. Omfattende test af et antal af virksomhedens servere viste rigelige lækager.

Selv hvis en bruger har alle sikkerheds- og privatlivsindstillinger aktiveret på deres system, kan der stadig forekomme lækager. En VPN skal forhindre, at disse lækager sker.vpn ubegrænset kryptering

Test afslørede imidlertid, at VPN Unlimited-brugere muligvis er underlagt WebRTC-, DNS- og IPv6-lækager. Disse lækager forekommer på trods af tilstedeværelsen af ​​robust kryptering.

VPN Unlimited bruger AES-256-kryptering med OpenVPN, hvilket er stort set guldstandarden lige nu. Det er valg af krypteringsmetode for regeringsagenturer over hele verden, så dette er en positiv ting for VPN Unlimited-brugere. Disse lækager er imidlertid et vedvarende problem.

KeepSolid Wise

holder solid dns firewall

KeepSolid Wise er en udvidelse, som kunder kan tilføje deres VPN-tjeneste, hvis de har brug for at omgå særlig restriktive regeringsprotokoller. I totalitære stater er det ikke usædvanligt for regeringer at forbyde brugen af ​​VPN'er. Når de opdager nogen, der bruger en af ​​disse tjenester, kan de forstyrre eller forhindrer brugeren i at få adgang til Internettet.

KeepSolid Wise er designet til at få en VPN-forbindelse til at ligne en almindelig forbindelse til alle, der muligvis overvåger internettrafik. Denne udvidelse er kun tilgængelig på Linux-, Android-, Windows- og iOS-systemer. Mac-brugere kan ikke drage fordel af det i øjeblikket.

Har VPN Unlimited en Kill Switch-funktion?

vpn ubegrænset kill switch android

For ikke så længe siden bød VPN Unlimited ikke en kill switch-funktion. Dette er vigtigt, fordi en kill-switch er en fejlsikker, der sikrer, at brugerne ikke unødigt udsætter sig selv online.

I det væsentlige, hvis VPN-forbindelsen mislykkes eller bliver utilgængelig under en browsing-session, afbrydes den session automatisk af dræbskontakten.

For nylig adresserede VPN Unlimited dette underskud i deres tjeneste af tilføje en kill switch-funktion.

VPN Unlimited er nu pålidelig

Tidligere afslørede test, at det sjældent var let at faktisk oprette forbindelse til VPN Unlimited. Dette så ud til at ske uanset hvilke servertestere der forsøgte at bruge. Windows-klienten ser ud til at være særlig sårbar over for denne fejl. Med den nye version af softwaren er dette helt ændret.

Nogle servere syntes bare tilfældigt at være utilgængelige. Nu er de meget tydeligt angivet, når de er tilgængelige og når de ikke er tilgængelige. I vores seneste test forsøgte vi at oprette forbindelse til hver enkelt server og havde ingen problemer.

Når brugere er i stand til at oprette forbindelse, er der flere rapporter om, at forbindelsen går tabt på et frustrerende hyppigt grundlag. Nogle kunder siger, at de skal genstarte deres computer flere gange for at få forbindelse igen, hvilket resulterer i nogle 30 til 45 minutters spild af tid mens du blot prøver at komme sikkert online.

Vi beder disse brugere om at prøve VPN endnu en gang, hvis de vil. Vi forstår dog, hvis du er blevet brændt i fortiden, hvorfor prøve igen? Med så mange gode VPN'er derude, fandt disse kunder sandsynligvis et alternativ.

Lad ikke disse anmeldelser afskrække dig, hvis du er en ny VPN-bruger, da VPN ubegrænset helt sikkert har løst disse problemer.

Begrænsende enhedspolitik

Som mange andre VPN-udbydere lægger VPN Unlimited begrænsninger for antallet af enheder, som brugerne kan oprette forbindelse til tjenesten. I øjeblikket tillader virksomheden hver bruger at tilslutte maksimalt fem enheder til VPN.

vpn ubegrænset enhedsgrænseDette lyder ikke som en ulempe, før du ser nærmere på, hvordan VPN Unlimited tvinger dig til at begrænse de enheder, du bruger i forbindelse med deres tjeneste. Mens andre virksomheder sætter grænser for, hvor mange enheder du samtidigt kan oprette forbindelse til deres VPN, giver dette selskab hver kunde fem slots, der hver især er tildelt en bestemt enhed. Hvis du prøver at logge på med en anden enhed, der ikke er tildelt en af ​​disse slots, vil du ikke være i stand til at logge ind.

Du kan logge ind på en autoriseret enhed, slette en af ​​de andre enheder og derefter tilføje den nye enhed, men dette er meget arbejde. Årsagen til al denne komplikation bliver gennemsigtig, når du er klar over, at du kan tilføje ekstra enheder til din konto for yderligere månedlige gebyrer. Store familier eller virksomheder, der bruger en VPN, kan være interesseret i at tilføje ekstra enheder, men denne funktion har lidt åbenlyst nyttighed for de fleste.

Gennemsnitshastighed

Uanset om du uploader, downloader eller bare gennemser, hastighed betyder noget, og det er her VPN Unlimited er gennemsnitligt. Den sidder lige i midten af ​​pakken til resten af ​​VPN'erne, vi testede. Sammenlignet med andre VPN-udbydere kan denne være det værd, hvis du kan lide interface.

En server i Milan, Italien testede med omkring 60 Mbps på vores 100 Mbps forbindelse. Det er okay, men det ser ud til at handle om det bedste, som VPN Unlimited kan samle. En server i New York lykkedes kun 25 Mbps under download. Igen, ikke stor, men det er ikke det værste. Uploadhastighederne var meget langsommere, men det er slags normen, når det kommer til VPN'er.

vpn ubegrænset hastighedsresultat

Hong Kong-serveren var lige så gennemsnitlig med downloads på ca. 30 Mbps og uploads på ca. 12 Mbps. Naturligvis, hvis du leder efter utroligt hurtige uploads og downloads, ville du gøre det bedre for at fortsætte med at søge den bedste VPN til dine behov.

Er Netflix tilgængelig, mens du bruger VPN Unlimited?

Netflix KeepSolid-funktion

Netflix er muligvis ikke tilgængelig via VPN Unlimited, afhængigt af den server, der er valgt af brugeren. Dette er normalt for VPN'er, og denne tjeneste har faktisk dedikerede Netflix VPN'er, der har fungeret hver gang vi har prøvet dem.

Andre servere er mere ramte og missede. For eksempel ser det ud til, at virksomhedens servere i Holland og Hampshire i Storbritannien blokerer adgangen til Netflix. På den anden side kunne en server beliggende i den amerikanske delstat Californien og en anden, der findes i Canada, begge oprette forbindelse til Netflix.

Hvis Netflix er på din “must” -liste for en VPN-udbyder, er dette meget bedre end andre indstillinger.

Kan jeg bruge Torrent-websteder med VPN Unlimited?

BitTorrent og andre former for fildeling er ikke bredt tilgængelig via VPN Unlimited. Virksomheden siger i sine politikker, at dets største bekymring er at sikre brugerens privatliv i modsætning til at downloade torrents.

Når det er sagt, gør VPN Unlimited brugen af ​​torrent-websteder mulig med visse servere. Disse inkluderer serveren i Californien i USA, Ontario i Canada og serverne i Frankrig, Luxembourg og Rumænien. I betragtning af tjenestens generelle upålidelighed, dem, der ønsker at bruge torrent-websteder med en hvilken som helst regelmæssighed, er sandsynligvis nødt til at søge andre steder.

Antal servere og placeringer

VPN-Ubegrænset-StederVPN Unlimited har cirka 400 servere i 70 lokaliteter. I modsætning til mange andre VPN-udbydere inkluderer disse placeringer Afrika, Tyrkiet og Sydamerika. Andre konkurrenter på markedet tilbyder bare mere, når det gælder antallet af servere og mangfoldigheden af ​​placeringer.

VPN Unlimited's moderselskab, KeepSolid, afslører ikke, hvor mange af dets servere er fysiske servere, og hvor mange der er virtuelle servere. Dette kan være et problem for nogle brugere, der er bekymrede for den ultimative sikkerhed af deres data. Andre VPN-udbydere er langt mere gennemsigtige end VPN Unlimited hvad angår deres brug af virtuelle servere, som kan placeres på et sted, men signalerer, at de befinder sig på et andet. Læs mere om de bedste VPN'er til torrenting her.

VPN Ubegrænset kundesupport

Et af de områder, hvor VPN ubegrænset ser ud til at fungere yderst godt, er i kundesupport. Selvom de ikke har en live chatfunktion, gør de det muligt at kommunikere med supportpersonalet via e-mail.

De fleste ser ud til at modtage et relativt effektivt svar inden for 20 minutter eller en halv time. En potentiel ulempe for kundesupportafdelingen er, at det ser ud til at være det beliggende i Ukraine. Dette kan gøre for nogle sprogbarrierer.

Hvor meget koster VPN ubegrænsede omkostninger?

Kunder, der foretrækker en pay-as-you-go-installation, vil sætte pris på den månedlige plan på $ 9.99.

vpn ubegrænset pris

Et års tjeneste kan betales på forhånd til en pris af fem dollars pr. Måned. En bedre aftale er den tre-årige plan, der koster $ 99,99. En "Lifetime" -plan er tilgængelig for omkring $ 200, men dette anbefales kun for dem, der er sikre på, at VPN Unlimited er det rigtige for dem.

Skal jeg vælge VPN Ubegrænset?

Det kommer an på. Hvis du har brug for en påmindelse om, hvad du lige har læst, har den nogle få sikkerheds lækager og gennemsnitshastighed. Hvis du prioriterer Netflix-overvågning som din vigtigste VPN-opgave, skal du under alle omstændigheder prøve VPN Unlimited.

I løbet af mange år har vi gennemgået så mange VPN'er og testet ud næsten hundrede forskellige VPN-udbydere. På dette tidspunkt kan vi sige - med absolut sikkerhed - at der er en masse gode, du kan vælge imellem NordVPN og Surfshark. Det hele afhænger af, hvad der er vigtigt for dig. Hvis du har brug for en god liste til at begynde med, så tjek de bedste VPN'er for 2020. Gå bare igennem mulighederne og du bliver ikke skuffet over det, du finder.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me