Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)

Contents

Технически прегледи и сравнения

Разгледахме най-добрите 10 хостинг доставчици за австралийци, за да ви помогнем да спестите време и пари.

център за данни в АвстралияУеб хостингът измина дълъг път от първите дни на настройка на вашия собствен FTP сървър и добавяне на всяка HTML страница една по една. Настройването на хостинг вече е по-лесно от всякога.

Като се казва, хостинг доставчиците обикновено попадат в 2 категории.

Тези, които искат да ви доплащат, и тези, които не ги правят. Тъй като вероятно сте намерили тази страница, като търсите „най-добрия уеб хостинг“, предполагам, че сте в този втори лагер. ��

Но първо трябва да обясня нещо.

Вероятно ще разгледате този списък и ще помислите защо не е включил нито една местна австралийска компания. Причините са прости - сървърите, поддръжката и ценообразуването от не-австралийските хостове са просто по-добри.

Обяснението зад това е просто - по-големите компании имат по-голяма инфраструктура, така че цената им на клиент всъщност е по-ниска и те прехвърлят това на вас.

Вторият е малко по-технически. Това е за центрове за данни.

Можете да мислите за центрове за данни като гигантски компютърни ферми, които съхраняват вашия уебсайт. Когато читател иска да прочете съдържанието ви, погледнете качените от вас видеоклипове за котки или посетете вашия бизнес уебсайт, те трябва да поискат файлове от центъра за данни.

За да бъде напълно тъп, Австралия няма най-добрите центрове за данни.

Ето защо повечето от моите избраници разчитат на задгранични центрове за данни, като моят най-добър избор използва най-съвременния сингапурски център за данни. Достатъчно добре разговор. Нека да преминем към този преглед и да ви помогнем да намерите най-добрите снимки. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 SiteGround $ 3.95 / месец 713ms ★★★★★
две Hostinger $ 0.99 / месец 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2.95 / месец 1.765ms ★★★★★
4 HostGator $ 2.75 / месец 657ms ★★★★★
5 A2 хостинг $ 2.94 / месец 223ms ★★★★★

Какво е поверителност Австралия?

Поверителност Австралия вярва в тържествения мандат да защитава много крехката концепция за цифрово достойнство. Този стремеж е по-належащ в момента в нашето общество, когато личността и данните на хората са под обсада. Компрометирането на данни и проникването са постоянна заплаха от злонамерени участници и хакери, обхващащи обхвата на отделни, корпоративни и дори национални държави.

Мисията, която имаме в Privacy Australia, е да гарантираме, че раздялата между личния ви живот, която трябва да бъде толкова тайна, колкото искате, да не ви натрапва или да пречи на вашето обществено аз без вашето съгласие. Искаме всички австралийци да разберат бързо развиващия се свят на поверителност на данните. Защото без това разбиране цифровият суверенитет не може енергично да се защитава.

Казвам се Уилям Дж. Елис и семената за Privacy Australia са засяти, когато работех като анализатор по сигурността в Пекин през 2008 г. Той започна като стремеж да заобикаля забраната на Китай за основни уебсайтове като Wikipedia и Facebook (забраната продължава и днес с много повече обем и тежка ръка). Правейки това, аз се сблъсках с мрачните стандарти на виртуалните частни мрежи и Privacy Privacy Australia покълна от моя отговор на този проблем..

Reviews Отзиви за австралийски хостинг ����

Не искаме да ви заливаме с информация. Въпреки че сме предоставили много информация, въпреки това сме ги направили лесни за разбиране. Класирането на нашите домакини числово служи на тази цел, като предоставя незабавна снимка на йерархичното им състояние.

Нашите системи за класиране подреждат избраните от нас домакини в низходящ ред на препоръките, като се започне с най-горната препоръка, впоследствие последвани от останалите. За допълнително избягване на ненужното информационно натоварване ние включихме само първите пет избора.

Ако имате въпроси, можете да се свържете с нас тук.

Най-добрите уеб хостинг услуги през 2020 г.

По-долу са петте най-добри австралийски уеб хостинг ревюта въз основа на разходите, бързината, обслужването на клиентите и продължителността на работа.

1. SiteGround - обхваната от над 2 милиона домейна

Цена - $ 3,95 на месец
Средна продължителност на 99,95%
Средно време на натоварване на 713ms

SiteGround се отличи като един от най-популярните и най-високо оценени хостинг доставчици в общността на WordPress. Австралийците очевидно са съгласни с присъдата.

Лесни инсталиране и настройка ✅

Те предлагат уникални вътрешни WordPress решения, които са големи по отношение на бързината и сигурността, за да направите вашия сайт възможно най-бърз и сигурен. Но SiteGround не е само да прехвърли коктейлите на WordPress като най-повсеместната система за управление на съдържанието. Освен че са чудесно решение както за нови, така и за утвърдени WordPress проекти, те не са пони с едно трикове.

Например, те имат високо настроена услуга за поддръжка на клиенти, която е знаеща, бърза и приятелска. Също така, те имат и други конкурентни предимства, които им позволяват да се откроят от тълпата.

Бързи скорости, безплатни SSL и надстройки ✅

Оптимизираните хостинг планове включват модерни функции като автоматични надстройки, вградено кеширане на WP, широко разпространена и разпръсната мрежа за доставяне на съдържание (CDN), поставяне с едно щракване и контрол на версиите на GIT. Те оценяват своите решения като вътрешно изградени, като им осигуряват гъвкавост и пъргавина да приспособят тези решения към нуждите на своите клиенти.

Най-добра производителност и поддръжка ✅

Докато други доставчици предлагат ниски първоначални и подновяващи нива, производителността на SiteGround по отношение на бързината, надеждността и продължителната поддръжка са далеч по-добре от всичко, което другите домакини могат да предложат. Има известни като най-добра 24/7 поддръжка в бранша, дотолкова, че са официален хостинг доставчик на „WordPress“.

SiteGround също предлага някои от най-ниските цени за всички вторични добавки към услуги като обновяване, защита от Cloudflare, както и безплатен SSL.

2. Хостингер - най-добрият евтин домакин

Започва в $ 0,99 на месец
Средна продължителност на 99,1%
Средно време на натоварване 389г-ца

Ако искате да спестите пари от уеб хостинг, без да жертвате на качеството, тогава търсенето не повече за хостингер е отговорът на вашия стремеж за достъпност..

Въпреки че промоционалното ценообразуване се разглежда като широко разпространена маркетингова тактика, особено в хостинг индустрията, предназначена да улавя ниско висящи плодове, Hostinger все пак е овладял изкуството на тази стратегия, като гарантира, че ползите ще въздействат върху вас точно толкова, колкото и върху тях.

Най-евтин домакин без да се жертва качеството ✅

Цената на хостингера обикновено се колебае между $ 0,99 до $ 2,15 на месец на периодична основа. За да се възползвате напълно от намалението на ниската цена, можете да определите цената за 48 месеца. Това по същество осигурява на потребителя изгодна хостинг цена под 70 долара, което е доста забележително.

Ако изпитвате някакво погрешно схващане или се притеснявате, че тяхната услуга може да бъде по-ниска поради ценообразуването, нека бързо да ви откажем от тази идея. Въпреки че все още е относително новодошъл, Хостингер изпълнява своето обещание.

Хостингер предоставя всички основни функции, които предлагат другите доставчици на хостинг услуги, но с допълнителното подслаждане на чудесните си цени. Недостатъкът е, че няма да получите всички атрактивни аксесоари, които са в комплект с всички планове. Така че от вас е задължение да прегледате обхвата на функциите, които очаквате, че ще ви трябват, преди да изберете пакет.

Безплатен домейн с регистрация ✅

Освен ползи от цена-цена, той все още предлага много гаранции за риска и защита: дава а безплатен домейн да се използва в допълнение към безплатен SSL закрила. На всичкото отгоре пак ще получите щедър гаранция за връщане на парите, обхващаща 30 дни! Това включва пакет с най-ниско ниво на оферта.

Основното на въпроса е, че хостингерът е чудесен избор, особено ако се опитвате да спестите много пари с хост, който все още осигурява изключителни резултати.

Професионален съвет - Търсите още домакини с отстъпки? Вижте нашето ръководство за евтин уеб хостинг Австралия.

3. Bluehost - най-уважавания хост, но някак скъп

Започва в $ 2,95 на месец
Средна продължителност на 99,74%
Средно време на натоварване на 1.765ms

Ако правите упражнение за свързване на думи, първото нещо, което вероятно би ви дошло на ум при Bluehost, е думата „лесно“.

Наред с други неща, Bluehost се отдели от опаковката със своята простота на използване. Ако има една повтаряща се тема в положителните онлайн отзиви, които ще прочетете за Bluehost, това е, че тя се откроява като една от най-добрите уеб хостинг услуги за начинаещи.

Компанията ясно разбира точките на болката, които започват начинаещите, и следователно са преминали над и извън нея, за да се уверят, че процесът е по-малко объркващ за хората, които се впускат в хостинг за първи път.

1 Щракнете върху Installs for WordPress + Tons of Guide ✅

Няколко неща отдават на Bluehost това качество с плавно плаване. Интерфейсът и инструментите му са насочени към ниво на интуитивност, което начинаещите разбират и оценяват. Най- 1-Щракнете върху опцията за инсталиране което е включено във всичките им планове, също е огромно привличане на тези новобранци, които не са технически здрави за многоетапните процеси, включени в традиционните процедури за настройка.

Въпреки че Bluehost скоростта е добра, въпреки това има тенденция да изпитва изоставане и закъснение при по-големи уебсайтове. Все пак, едно нещо не можете да им отречете: те са много настойчиви. Те са изключително квалифицирани в маркетинга и рекламата, така че се постарайте да започнете да виждате рекламите им да ви следват навсякъде, след като посетите уебсайта им.

65% отстъпка от всички планове (но скъпи продажби) ❌

Агресивният маркетинг настрана, конкурентното му ценообразуване е друг атрактивен аспект на Bluehost, който го прави привлекателен за начинаещи: в момента можете да получите 65% отстъпка от всички планове. Сякаш това не е достатъчно, BlueHost също предлага 100% гаранция за връщане на парите. Това е идеално за фрийлансъри и блогъри, които тепърва започват и осъзнават, че може да отнеме известно време, за да осигурите приходи от своя уебсайт.

Като се казва - BlueHost ще се опита да ви таксува и ръката и крака за всичките им услуги.

4. HostGator Cloud Hosting - Най-добър облачен хостинг за цена

Започва в $ 2.75 на месец
Средна продължителност на 99,4%
Средно време на натоварване на 657ms

Уебсайтове и играчи може би са двама странни съселяни, но HostGator по някакъв начин успя да накара брака да работи.

Ако грапавостта на алигатора е била вдъхновение за името на сайта, то това е подходяща метафора. Както се казва, най-добрата способност е достъпността, така че надеждността на услугата е един от най-важните и ценени атрибути на всеки уебсайт. HostGator изпълнява тази функция в пики, като осигурява изключителен продължителен срок за своята услуга на ниска цена.

Невероятно изпълнение и бързина Performance

През последните 16 месеца той е публикувал средно 99,98% ъптайм. HostGator също успява да направи няколко други неща доста добре. В допълнение към умението си за ъптайм, пламтящите бързи сървъри, които има, са също толкова забележителни.

Те твърдят, че имат „до 2 пъти по-бързо време за зареждане“ в резултат на разнообразие от функции, като първокласен хардуер, сървъри с ниска плътност и множество кеширащи слоеве.

Доста успокояващо е, че те могат да застанат зад тяхната услуга и че като клиент няма да бъдете наказани, ако има временно понижение в изпълнението.

Страхотно за хостинг на малък бизнес ✅

Например, при сценарий, при който средният продължителен ъптайм достига под 99,9% за месеца, техните клиенти е възможно да получат кредит за плащане за целия месец. Тази концесия обаче изключва планираната поддръжка или други еднократни събития. Но клиентите са успокояващи да знаят, че бизнесът им няма да бъде санкциониран, ако ефективността на хостинг услугата временно се отклони.

По отношение на удобството за ползване, WestGator пусна функция за създаване на уебсайт, която помага на читателите с инсталирането им. За непосветения нов потребител, който все още се бори с хостинг техниките, създателят на уебсайт прави създаването на уебсайта си лек.

Тези атрибути, съчетани със здрава база от глобални сървъри, правят HostGator изключителен избор. Ценообразуването му обаче рисува малко по-сложна картина. Колкото и забележително да е скоростта на натоварване на страниците и скоростта на ъптайм на техните споделени сървъри, облачната услуга на HostGator ги извади от водата.

Тогава възниква въпросът - защо клиентите не прехвърлят себе си надграждане до облачната услуга. Е, отговорът на този въпрос се оказва ценообразуването. Цената, рекламирана за облачната опция на HostGator, започва от $ 4,95 / месец и се повишава до $ 9,95 / месец. Този шок от стикери е доста изключителен за клиентите, принуждавайки ги да се придържат към споделения хостинг. Не е от полза опцията Cloud да ви заключи и в по-дълъг, тригодишен мандат.

Но има някои сребърни облицовки, тъй като Gator подобри ситуацията, предлагайки изключителна отстъпка, намали цените в облака до само $ 2,99 / месец. Това по същество означава, че в замяна ще получите МНОГО по-добра услуга, докато плащате само общи тарифи за хостинг. Понастоящем отстъпката важи само за едно, три и шестмесечно планове. Така след първоначалния срок ценообразуването впоследствие ще се повиши до $ 8,95, което е процентът на подновяване на най-ниския план.

5. A2 хостинг - страхотно представяне за цена

Започва в $ 2,94 на месец
Средна продължителност на 99,1%
Средно време на натоварване на 223ms

Казват, че скоростта убива, но в света на онлайн хостинг това може да подобри дълголетието на вашия бизнес. Отличната скорост на хостинг A2 се нарежда като една от най-добрите в бизнеса. Това е цялостно солидна хостинг платформа, с всестранна добра игра, която включва изключително високо време за работа и полезна поддръжка на клиенти.

A2 хостингът има постоянна сила. Това е от 2001 г. насам и освен дълголетието си, A2 има рекордни постижения, редовно присъстващ в списъка на PCMag „Най-добра уеб хостинг услуга“ всяка година.

A2 направи нашия списък въз основа на силния си запис в области, вариращи от споделени месечни планове с рудиментарни функции, до пакети, фокусирани върху специални планове за услуги. Въпреки че по-голямата част от центровете за данни на A2 хостинг са разположени в Мичиган, той все още е перфектен за малкия бизнес в цяла Австралия.

Как избираме - съставките, които съставляват нашите критерии за уеб хостинг

Казват, че никога не бива да желаете да знаете как се прави наденицата. Е, тъй като ние сме бунтовници и контрарианци по сърце, ние обичаме да навеждаме правилата, за да се отнасяме към клиентите си като към възрастни и затова разкриваме съдържанието на черната кутия, която използвахме за преценка на хостинг услугите в нашия списък.

Така че, без допълнително обожание и в определен ред по важност, тези критерии са били използвани за изместване на житото от плявата:

Надеждност (време и време на престой)

хостинг ъптаймНадеждността е важен показател, защото искате вашия доставчик на услуги да бъде надежден. Ако те разполагат с най-добрите функции, но не можете да разчитате на тях да ви предоставят последователно, това не е от полза.

Високата наличност е отличителен белег на хостинг услугата, която да гарантира оперативно ниво на ефективност, особено за период, по-висок от нормалния.

Отделните фактори, които представляват аспекти на надеждността, са продължителността на работа и времето на престой. Без да навлизате твърде много в плевелите, продължителността на работата се разглежда като мярка за непрекъснатата, непрекъсната последователност от време, която хостинг платформата изживява.

В перфектен свят хостинг системите в идеалния случай ще имат ъптайм от 100%. Но подобно съвършенство е почти невъзможно да се поддържа или постигне. По отношение на хостинг услугите сървърът може да предостави услуга и да остане на разположение, изразен в часове.

Разбиране на време на престой

Времето на престой е обратното на продължителността на работа, което показва тенденция в грешна посока. Uptime е важна статистика, върху която трябва да се съсредоточите, защото сигнализира дали вашата услуга е достъпна за вашите потребители. Излишно е да казвам, че ако уебсайтът ви не е наличен, той се отразява зле на вас. Изглежда непрофесионално, наранява бизнеса ви и е много пагубно за собствения си бранд.

Ето защо, като потенциален клиент, когато разглеждате австралийските отзиви за уеб хостинг, помислете само за тези услуги с много малко време на престой, които имат бърза система за преобръщане, така че случаите, когато няма такава, са редки и предимно включват рутинна поддръжка.

Високите нива на време за работа и наличност на данни обикновено могат да бъдат постигнати чрез използване на множество, излишни системи, за да се гарантира, че един отказ няма да доведе до престой, тъй като има резервни системи, които могат да поемат слабостта. Възможно е да проверите дали хостинг доставчикът има достатъчно отказоустойчиво резервиране за вашия регион.

Освен това, качествена уеб хостинг услуга, която държи на тези фактори високо внимание, ще уважава бизнеса ви, като ви уведомява предварително, и се опитва да насрочи всеки неизбежен престой през периодите, които ще доведат до най-малко смущения в бизнеса..

скорост

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)За щастие ерата на комутируемата интернет връзка свърши. Не позволявайте на хостинг доставчик да ви дърпа обратно в тъмните епохи. Високоскоростният интернет и широко разпространената широколентова връзка с придружаващата го широка честотна лента, са обусловили потребителите да приемат основен стандарт за време и скорост на зареждане. В съчетание с все по-краткия период на внимание клиентите не са задължени да чакат около няколко допълнителни секунди, за да се зареди вашата уеб страница, без значение колко богато и ангажиращо е вашето съдържание.

Така че, освен че е важна за вашия професионализъм, както и за оптимизацията на вашата търсачка (SEO), скоростта повишава потребителското изживяване на тези, които посещават вашия сайт. И ако предоставите на потребителите благоприятно изживяване, те ще бъдат по-склонни да се върнат.

В резултат на това скоростта на достъп, която хостинг доставчикът предлага, е изключително важна. За да проверите дали хостът е бърз, трябва да го вземете за да тествате скоростта им за определен период от време, както в пиковите, така и извън пиковите часове.

Хостинг поддръжка на клиенти

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Как уеб хост общува с вас като клиент, за да отговори на вашите притеснения и въпроси, не може да се надценява. Лошата поддръжка на клиенти е една от причините клиентите да се влюбят в бизнес. Може да има значителна разлика в качеството на поддръжката, получена от един хост на следващия.

На повечето уеб хостинг услуги липсва достатъчно персонал за поддръжка на клиенти, който да реагира на заявки в реално време. Въпреки че може да няма подходящ персонал, който да отговаря на телефонни обаждания, те трябва да могат да отговорят на вашето запитване по имейл.

Правилото на палеца е средното време за изпълнение, за да отговорим на вашето запитване, е 24 часа. Но отличните времена за реакция са в рамките на 4-часовия диапазон. Ако обаче ви отнеме повече от ден или два, за да се върнат при вас, това е червен флаг. Това или означава, че им липсва адекватен персонал, който да отговори на вашата заявка незабавно, или по-лошо, просто не ги интересува.

Също така бъдете внимателни, ако не предоставят техническа поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, през цялата година. Тъй като повредата на сървъра не отнема време, действайте предпазливо, ако нямат помощен персонал на своите постове през празничните сезони.

Коя е най-известната и известна уеб хостинг услуга?

Не сравняваме точно ябълки и портокали, така че може да е предизвикателно да преценим различните домакини поради всички налични опции и цени на хостинг. Например, има някои безплатни уеб хостове на разположение, докато други струват само $ 1 или $ 2 на месец.

Изборът между уеб хостове с атрактивни, макар и конфликтни интереси изисква внимателно организиран баланс от ваша страна: не искате да излизате твърде евтино на вашия уеб хостинг и все пак не трябва да придобивате мощен хост пакет, който не ви трябва.

Следователно, най-добрият съвет, особено когато не можете да предвидите бъдещите си нужди, е първоначално да го простите и след това да надстроите според нуждите си..

Топ хостинг типове за австралийски фирми

Всеки бизнес има различни ниши, продуктови категории, целеви клиенти и фокус върху обслужването. Следователно не може да се очаква, че техните хостинг нужди са монолитни. В резултат на това съществуват различни видове хостинг, за да се отговори на нуждите на различни бизнеси. Ще се потопим, за да разгледаме най-често срещаните типове уеб хостинг планове, така че да определите кой най-добре ще обслужва нуждите на вашия бизнес.

Има пет широки категории, под които уеб хостинг услугите са гълъбни. Те са споделени, виртуален частен сървър (VPS), облак, посветен и дистрибутор. Без допълнително обобщение, нека да прегледаме подробно всеки вид хостинг план.

Какво е споделен хостинг?

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)

Споделената уеб хостинг услуга е услуга, в която няколко сайта пребивават и споделят един уеб сървър. Както подсказва името, това означава, че услугите на сървъра не са предназначени изключително за един уебсайт. По-скоро ресурсите на сървъра се разпределят между няколко уебсайта.

Това е най-икономичният избор за хостинг, тъй като общите разходи за поддръжка на сървъра са разпределени между множество клиенти. Това го прави най-евтиният вариант, тъй като с този тип хостинг по същество наемате пространство, което споделяте с други сайтове. Той неизменно има проста процедура и план и настройка.

Споразумението за споделен хостинг работи, тъй като повечето уебсайтове получават малко количество трафик, така че споделеният сървър не е обременен тежко. Следователно уебсайтовете могат да споделят адекватно сървърните ресурси, без да се сблъскват с проблеми с производителността.

Какво е VPS хостинг?

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)

Следващата логическа стъпка и надграждане над споделения хост е хостингът на виртуалния частен сървър (VPS). Виртуална машина подражава на компютърна система, но не е действителна физическа машина. По-скоро VPS е просто софтуерна програма или операционна система, която показва поведението на отделен компютър. Тъй като се основава на компютърна архитектура, той може да осигури функционалността на действителен компютър, изпълнявайки задачи като стартиране на приложения и програми като отделен компютър.

Какво прави един виртуален частен сървър чудесна хостинг опция, която питате? Е, това е естествено прогресиране от основен споделен план, представящ подобрена опция за хостинг за малки и средни предприятия, разочаровани от ограниченията, които идват при повечето споделени уеб хостинг услуги, свързани с продължителност, съхранение и скорост.

Голямо предимство на използването на VPS е, че въпреки че той функционира подобно на истински сървър, вие имате пълен контрол над него за разлика от споделения хостинг сървър и въпреки това не плащате, сякаш използвате специален сървър. Въпреки това, за разлика от споделения хостинг план, процесът на настройка и управление е по-сложен.

Какво е облачен хостинг?

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)

Облачният хостинг и облачните компютри нарастват популярността през последните години. Облачните компютри са налични по поръчка ресурси от компютърна система. Някои от ресурсите, които клиентът отдава под наем, са съхранение на данни, компютърна мощност за обработка; обаче, те вече са под контрола и прякото активно управление на потребителя.

По същия начин облачният хостинг също става много популярен заедно с нарастването на облачните изчисления. Когато заявявате облачен хостинг, осигурявате изчислителни ресурси от доставчик или облачно изчислително обслужване, за да ви помогне да хоствате вашите данни, услуги и / или решения. В облачния хостинг, Divide and Rule е името на играта. Начинът, по който тази концепция е реализирана в облачния хостинг, е чрез разпространение на ресурсите на вашия уебсайт на повече от един уеб сървър. Следователно, той ви се предоставя според нуждите

Въпреки че има сходства с VPS, основната разлика между тях е, че при облачните изчисления потребителят използва разпределена система от сървъри, чрез която се разпространяват техните ресурси, вместо специален физически адрес.
Предимствата, натрупани за клиента поради това разпределено натоварване, включват лесна мащабируемост и по-бързо време за зареждане.

Какво е посветен хостинг?

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)

Ако сте склонни към най-добрите, посветен хостинг е пътят. Специализирана хостинг услуга е видът хостинг в интернет, в който не споделяте с никой друг, а наемате цял сървър за вашето използване.

Това е най-добрият и скъп вариант, изискващ по-сложна и сложна настройка.

Хостинг на базата на риселъри и как работи

Това е форма на уеб хостинг, при която собственикът на хостинг акаунт може да използва разпределените си ресурси, като честотна лента и пространство на твърдия диск, за да хоства уебсайтове в подкрепа на други трети страни.

С хостинг на базата на дистрибутор закупувате достатъчно сървърни ресурси, за да можете да управлявате собствената си уеб хостинг услуга.

Сравнение на уеб хостинг - Кой CMS е най-подходящ за вас?

Система за управление на съдържанието (CMS) ви позволява да обработвате цифрово съдържание на уебсайт по последователен и рационализиран начин. Той улеснява създаването, сътрудничеството и управлението на уебсайтове.

CMS идва с особен интерфейс, идеално подходящ за определен тип уебсайт и по-склонен да работи с конкретни хостинг опции от други.

На пазара има много опции за CMS, но най-популярните са WordPress, Joomla, Drupal и Magento.

WordPress

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Когато става въпрос за CMS и цялата екосистема за изграждане на уеб страници, WordPress е джунгнаут, пословичната 1000-килограмова горила в стаята. В момента WordPress се използва в над 60 милиона уебсайтове, включително тези на повечето организации от най-високо ниво.

Въпреки че стартира като инструмент за блогове, той се утвърди като стабилна CMS. Въпреки това, за непосветените в света на WordPress, има разлика между wordpress.org и wordpress.com, тъй като те са две различни платформи. WordPress.com е безплатен, но с ограничена поддръжка на теми и не позволява добавки. WordPress.org, от друга страна, има пълна поддръжка на теми и осигурява пълна свобода на марката.

WordPress включва много функции, но едно от основните му предимства е лекотата на персонализиране, заедно с набор от инструменти, които доставя.

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Joomla

В света на CMS екосистемите Joomla идва на далечна секунда. Една от причините Joomla да изостава толкова много зад WordPress е, че не е особено удобна за потребителя. Освен ако няма някаква сантиментална причина да сте привързани към Joomla, преминаването към WordPress е най-добре препоръчваният начин на действие.

PHP

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Популярността на WordPress означава, че е задължително да се научите как да използвате инструментите и езиците, които идват с него. Едно от най-често срещаните деноминирани последователни сред популярните CMSs е тяхното разчитане на PHP като техния скриптов език от страна на сървъра.

PHP не е CMS, но е основата на неговото програмиране. Изисква се да настроите уебсайт, управляван от CMS, ще трябва да знаете PHP или да наемете PHP програмист, ако искате конкретни функции или приложения на вашия уебсайт.

Може ли всички бизнес да използват тези уеб хостове?

Повечето от изброените тук хостинг компании могат да мащабират и да се справят с непрекъснато нарастващото количество трафик. Независимо дали сте малък бизнес, който все още се опитва да създаде онлайн въздействие или вече сте интернет бегемот с 500 000 месечни гледания, тези хостове са повече от способни да ви приютят.

Започнете с най-ниския хостинг план, без значение колко оптимистично сте в растежа на вашия уеб сайт. Ако тя надвишава сегашния си капацитет, винаги можете да надстроите до по-мащабиран план за обслужване.

Общият знаменател сред най-добрите доставчици на уеб хост в Австралия е предоставянето им на WordPress, особено в техните споделени хостинг планове. Това има предимството да спести на клиентите разходи, като същевременно предоставя много искано приложение.

Най-добър уеб хост или най-странен хостинг?

Лесно е да се влюбите в евтините продукти, особено когато става въпрос за уеб хостинг. В края на краищата, кой не иска да получи изгодни най-ниски цени? Въпреки че може да е лесно да живеете с последиците от безплатните продукти с други продукти, решението може много добре да се върне, за да ви ухапе с хостинг.

Както се казва, ако плащате фъстъци, вероятно ще получите услуга за маймуни.

Твърде много измами изобилстват от индустрията за уеб хостинг, а компаниите предлагат ниски цени за подсказване на клиенти, които не знаят по-добре.

Но внимавайте, защото това е сделка с дявола - въпреки че първоначално можете да спестите малко пари, такъв евтин хостинг има много по-малко функции. И след като те закачат, те ще потърсят начини да ви таксуват за всички видове премиум добавки.

Ако смятате, че компаниите, които извършват тези измами, са някакви задни води, които ловят на нищо неподозиращата общественост, вие грешите. Поради обширния маркетинг и агресивния PR, някои от най-лошите извършители успяха да изпият успешно имиджа си.

Въпреки че не е задължително да обичаме да назоваваме и да се срамуваме, все пак има едно по-важно обществено благо, което идва от идентифицирането на тези извършители, което превъзхожда опасенията за наранявания.

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)GoDaddy - Те имат гладък маркетинг, но не позволявайте това да ви заблуди. Услугата им все още е нискокачествена, те нямат нищо против да ви таксуват премия за добавки, които биха били безплатни с други хостове. Смятаме, че репутацията им е фалшива, въпреки че често са рекламирани като най-добрият уеб-домакин в Австралия. ScamDaddy би било по-подходящо име в нашата оценка.

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Мрежови решения - Те по някакъв начин успяха да съчетаят страховития, не-свещен граал на уеб хостинга - лошо обслужване и нискокачествени сървъри. Те са ужасен избор, затова горещо ви съветваме да не слушате какъвто и да е хостинг преглед, който възхищава техните въображаеми добродетели.

Ако решите да отидете с евтин уеб хост, внимавайте, когато се опитвате да се освободите от оковите им и решите да преминете към по-добър доставчик. Те ще направят такава кавга, че ще искате да сте отишли ​​с качествен доставчик от самото начало.

Уеб хостинг - неща, които трябва да се избягват като чумата.

Собствениците на малък бизнес жадуват ниска цена и минимални режийни разходи. Въпреки това, няколкото долара, които можете да спестите, не си струва болката и сърдечната болка, които ще изпитате по-късно.

  1. Осъзнайте си потенциалните нарушения на сигурността - Това не е изненада, че тези домакини в мрежата за хранене отдолу имат несигурни практики за сигурност. Те винаги се опитват да намалят ъглите и в крайна сметка нямат най-добрите интереси на клиентите си в сърцето да инвестират в най-добрите мерки за сигурност. За нашето значение, уеб хостът 000Webhost имаше 13 милиона потребителски имена и пароли.
  2. В крайна сметка ще откриете това нещо, Всичко е обвързано с цената на вашата допълнителна цена - Тези домакини с отстъпки намират няколко неподправени начина да се откъснат от нещастни жертви. Най-разпространеното е балканизиране на артикули и събиране на различни такси, които нямат бизнес. Например, те могат да таксуват клиенти, да речем, 30 долара само за регистрация на домейн, още 30 долара за някаква съществена защита на поверителността и може би 100 долара за SSL. Преди да го знаете, вие се взирате в неверие със сметка от 160 долара годишно!
  3. Лошо IP съседство - Нискокачествените хостове са известни за това и трябва да се пазите от тази практика, защото фактори като плътност на хостинг, брой и качество на домейните, хоствани на определен сървър, влияят на вашата собствена доставка на услуги. Например, ако само на 16 IP адрес уеб хост успява да сподели това IP пространство между например, 9.5k уебсайтове, това може да затрудни оптимизирането на вашата търсачка (SEO).
    Ако повечето сайтове на този IP адрес са спам и по този начин са потенциално опасни съседи, вие сте в реални проблеми, тъй като това би се отразило слабо на вашия бизнес. Сайтове с ниско качество с лоша репутация, хоствани на същия IP или подмрежа като вашата, ще подкопаят уебсайта ви.

Какво определя скоростта на хостинг?

Определянето на скоростта на хостинг не е ракетна наука, така че не пренебрегвайте. Две прости правила влияят върху скоростта на хостинга: центрове за данни и специален адрес за интернет протокол (IP).

Центровете за данни са импулсът, сърцебиенето на скоростното решение. Следователно, най-бързите уеб хостове неизменно имат центрове (и) за супер закъснения. По-рано обсъждахме опасностите за репутацията на уебсайта Ви и като разширение SEO оптимизацията, породена от практиката на лош IP квартал.

От друга страна, специализиран IP обикновено насърчава скоростта. В 90% от случаите обаче не е необходимо да имате изключителен IP адрес за вашия домейн, тъй като много конфигурации на WordPress не се нуждаят от такъв.

Изборът между хостове на Windows или Linux

Изборът между патентованата операционна система Windows (OS) и нейния колега с отворен код на Linux се разраства от доста време. И двамата обаче са се развили, за да отговорят на нуждите на ерата на интернет. Следователно изборът на единия не би ви поставил непреодолим недостатък.

Повечето приложения от страна на сървъра са разработени, за да имат привлекателност между платформи. Но ОС може изключително да поддържа някои уеб хостинг приложения. Например, cPanel е само в Linux.
Windows има и някои инструменти за разработчици, предназначени да работят само в неговата ОС. В противен случай можете да използвате настройка за виртуализация, за да получите поддръжка за приложение, което не е съвместимо с операционната система, която използвате.

Въпреки че нямаме статистически данни, анекдотичните доказателства предполагат, че повечето уеб хостове използват Windows. Тези фактори подчертават тяхната уникалност:

Windows

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Windows е водещ продукт и операционна система на Microsoft от десетилетия. В резултат на това, ако отидете с хост, базиран на Windows, ще имате на ваше разположение бази данни и приложения на Windows като ASP.Net. Обикновено ще плащате малко повече за хост-платформи, базирани на Windows, отколкото за Linux, въпреки че Windows е склонен да се срива по-често. Нейният собствен характер вероятно е отговорен за увеличения разход, но поне ще получите подкрепа от Microsoft.

Linux

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Linux е най-широко използваният сървър, което го прави индустриален стандарт. По-евтино е от Windows системите, но това не означава, че сте с недостиг на качество. Сървърите му са супер надеждни, което ви позволява да стартирате почти всяко приложение.

Linux също е много добър с повечето съвременни инструменти за програмиране като скриптове и е доста популярен като платформа за разработка на уеб приложения. Ако сте проектирали уеб приложение, вероятно сте се сблъсквали с LAMP системи. LAMP е съкращението за Linux, Apache, MySQL и PHP.

Какво е "Неограничен" хостинг и как работи??

Най-добрата аналогия за „неограничения“ хостинг е, че е близка до любимия ви шведска маса, която можете да ядете. „Неограничен” хостинг се отнася до оферти, при които доставчикът не е установил ограничения за ресурси. Важно е също да се отбележи, че тези видове оферти имат отношение само към разумни ситуации. Предпочитанието е важно да запомните, тъй като офертата вероятно ще бъде неприложима, ако получавате милиони показвания на страници.

Ресурсите, които обикновено се разширяват с тази неограничена любезност, включват съхранение на дискове, честотна лента, пренос на данни и в някои случаи броят на домейните на добавката. Неограничените добавки за домейни са привлекателни, тъй като хостинг доставчикът ви предлага възможност да хоствате толкова много уебсайтове, колкото искате на достъпна цена.

Тези оферти трябва да привлекат нови клиенти, така че не се увличайте от рекламата, а по-скоро проверете условията, които важат. Не ви е от полза, ако предлаганата неограничена ширина на честотната лента се спира, когато има огромно количество трафик и значително забави.

Ето защо, в нашите австралийски хостинг отзиви, ние направихме съдебен призив да не включваме хостове, които правят неограничени искания за хостинг оферта.

Първи стъпки към хостинг на домейни в Австралия

Няколко неща влизат в създаването на уебсайт. Докато говорихме за най-добрите хостинг платформи в Австралия, може да има толкова много неща, които не знаете за стартирането на уебсайт. Не се притеснявайте, защото ние сме тук, за да помогнем.

Може би има терминологии, които не сте запознати или не сте запознати с уеб хостинга. Те могат да включват записи на имена, хостинг пакети, регистрация на имена на домейни и т.н. Тези странно звучащи термини не бива да ви изневеряват, защото не са толкова сложни, колкото изглеждат. Освен това ние сме тук, за да ви помогнем. Това са най-вероятните терминологии, които ще срещнете при стремежа си да създадете уебсайт, така че продължавайте да четете.

За тези, които Новият Зеландер търси решение за хостинг, вижте нашето ръководство за най-добър хостинг nz.

домейни

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Всяко започва с домейна. Преди да можете да настроите уебсайт или хостинг от всякакъв вид, трябва да имате име на домейн. По думите на лаик, домейн е името на вашия уебсайт. Името на домейн е основната част от URL адреса на уебсайта, поставен веднага след хипертекстовия протокол (http (s)) и www (world wide web) част от низа. Този адрес се използва от интернет потребителите, за да намерят вашия уебсайт.

Регистрирането на домейн е процесът, през който преминавате, за да придобиете домейн и да го получите под свой контрол. Веднъж създаден, един домейн служи като основа на няколко други ползотворни онлайн дейности. Впоследствие можете да добавите страници, блогове, функционалност за електронна търговия или дори поддомейни към вашия домейн.

Австралийски регистри на домейни и регистратори

Най-добър уеб хостинг Австралия (2020)Регистърът на домейни е база данни, която съдържа всички имена на домейни, заедно с цялата съпътстваща информация за регистрант на домейни от най-високо ниво (TLD) като .com, .net и and.org.

Една компания трябва да бъде акредитирана, преди да може да продава имена на домейни на хора. Така акредитираната организация се нарича регистратор. След това обществеността може да закупи имена на домейни чрез тях или да прехвърли вече притежаван домейн на друг регистратор.

Следователно регистърът е като производител на едро, докато регистраторът е подобен на магазин или дилър.

Как помагат сървърите за имена на домейни (DNS) в Интернет

Току що придобития домейн се съхранява като поредица от числа, известни като IP адрес в сървъра за имена на домейни (DNS). След това DNS взема полезни за човека записи на домейни, които са домейните, които хората въвеждат като уеб адреси, и ги пренасочва към съответния IP адрес.

Грешки в уеб хостинга, които трябва да се избягват

Настройването на вашия сайт на хост не е точно ракетна наука. С достатъчно здрав разум и надлежно старание, не би трябвало да е трудно да успееш. Но здравият разум не е много често, така че ето някои неща, които трябва да се избягват като чумата.

  1. Отидете с най-евтиния хост, който можете да намерите - Има някаква добродетел в спестяването на разходи и търсенето на отстъпки. Но трябва да осъзнаете, когато компромисът за най-евтини, най-ниски разходи води до албатроса на скандален продукт, висящ около врата ви.
  2. Избор на CMS платформа, различна от WordPress - Независимо от вида на уебсайта, който изграждате (блог, онлайн вестник, електронна търговия), WordPress притежава компетенцията и простотата, за да улесни работата ви. И о, споменахме ли, че тя има процъфтяваща общност с 33% от всички уебсайтове, които я използват?
  3. Не се чете финият шрифт - Това наистина се нуждае от допълнително разработване? Когато доставчик на хост ви обещава небето и земята, с "неограничени" ресурси за зареждане, ще ви накара да прочетете дребния шрифт, за да знаете къде са скрити правните вратички.
  4. Плащане за SSL - Законните, добросъвестни хостове не изискват да плащате за сертификат за сигурен сокет (SSL).

Намиране на най-добрия домакин в Австралия - опаковане с подреден лък

В тази статия се опитахме да бъдем подробни, без да ви затрупваме с твърде много информация. Въпреки най-добрите ни намерения, ние осъзнаваме, че това е много за обработка. Не е нужно да четете ръководството наведнъж; той е разбит на самостоятелни сегменти, така че можете да го използвате за справка и проучване за ваше удобство.

Докато оценявате уеб хостове, имайте предвид вашите собствени специфични нужди. Качеството е важно, така че не основавайте решенията си за покупка само на цена. Вашият уебсайт е важна част от идентичността на вашата марка. В резултат на това е твърде решаващо кротко да приемете похвалите, които доставчиците на уеб хостове доставят върху себе си по номинална стойност. Надяваме се, че това ръководство ще послужи за осветяване на мнението ви за това какво да избягвате и нещата, които да прегърнете, когато търсите доставчик на уеб хост.

Благодаря, че спряхте !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me