Най-добри мениджъри на пароли през 2020г

Вместо да запазим най-големия съвет от съвети за смайващото заключение на тази статия, нека първо го извадим от пътя. Ако вече не го правите, купете и използвайте мениджъра на пароли веднага.

Добре, можете да изчакате, докато прочетете тази статия, за да разберете кои са най-добрите, но имате идея? Супер важно е! Днешните киберпрестъпници не са дребни неприятности, като златните рибки, които ухапват пръстите на краката ви.

Тези момчета и момичета са акули, които ще свалят крака ви с една хапка. Най-добрата ви защита срещу хакери е да създавате и използвате пароли от световна класа и следващите приложения ще ви помогнат да направите точно това.

Какво по дяволите е мениджър на пароли?

Наясно сме, че може дори да не сте наясно (въпреки самообясняващото се заглавие на категорията) точно какво прави мениджърът на пароли. Няма проблем. Тук сме, за да стане всичко кристално ясно.

Първо, малко любопитни факти относно това, което представлява a добра парола. Ето един намек Тя не трябва да включва имената на вашите деца или домашни любимци - всъщност изобщо не трябва да прилича на никоя дума на английския език. Те са твърде лесни, за да се спука софтуер за познаване на паролата.


Повечето експерти по сигурността в мрежата биха ви казали да използвате нещо най-малко шест до осем знака, въпреки че някои стигат до 16, и се уверете, че включвате големи и малки букви и специални символи, така че да изглежда така: Hgs3 @ 4j55nKX! SL . Вижте как това може да бъде по-трудно да се пробие, отколкото „бобкомпютър“?

Тогава проблемът се превръща в това, че няма нищо от Раймонд Човек на дъжда би могъл да запомни такива сложни записи за всеки онлайн имот, който използвате, който изисква парола.

... Точно тук е полезен добър мениджър на пароли. Най-доброто от тях ви помага да създавате и редовно да променяте паролите си, които се съхраняват във виртуална „заключваща кутия“ вътре в самия софтуер. ��

Мениджърът ви се синхронизира на всички устройства, които използвате. Всичко, което трябва да направите, е да запомните една-единствена парола - тази, която ви позволява да управлявате паролата.

Докато разглеждате, вашият мениджър попълва пароли към уебсайтове автоматично, което ви позволява да вървите по своя весел път и ви прави МНОГО по-малко уязвими онлайн.

Процесът на оценка

Нека да се задълбочим в това, което специално търсим, когато сравняваме мениджърите на пароли. Ето основите, които най-добрите софтуерни продукти, които разгледахме, предоставят като основни елементи:

 • Защитете данните в облака и на вашата машина или мобилни устройства
 • Прилагайте най-ефективната форма на широко използвано криптиране
 • Елате с пакети за Windows, macOS, Android и iOS
 • Имате безплатни опции, но ще трябва да платите малко за максимална полза
 • Неограничена инсталация на няколко устройства под един акаунт
 • Неограничен брой пароли

Други забележителни функции, които открихме за някои, но не всички продукти включват сигнали за нарушение на данните и двуфакторна автентификация (това е добро нещо - по-късно).

Други надхвърлят основното управление на паролата, за да включат място за сигурно съхраняване на често използвана информация като кредитни карти и лични данни. Предимството тук е, че можете безопасно и бързо да попълвате неща, които използвате много, когато попълвате формуляри онлайн.

О да, онази главна парола, която споменахме? Нито един от тестваните от вас продукти не ви позволява да го възстановите, ако забравите, въпреки че в някои случаи имате право да го нулирате.

Ако сте от типа човек, който използва бутоните „забравих моята лична карта“ и „забравих паролата си“ по-често, отколкото сменяте бельото, може да има промяна в поведението в бъдещето ви. Да не се притеснявам. Това е добро нещо.

Включено с Шоуто!

Нека да стигнем до него и да разкрием нашите избрания за най-добрите мениджъри на пароли на пазара.

(Между другото, ако се чудите на тази последна функция долу в списъка - биометрично влизане - наистина е готино. Може би дори неща на Джеймс Бонд. Това е мястото, където можете да използвате уникални лични идентификатори като вашия глас или пръстов отпечатък, за да влезете в него софтуерът.)

# 1. 1Password (✨3 безплатни месеца за нашите читатели ✨)

(Най-доброто в шоуто - грешка - като цяло)

 • Цена: $ 35.88 / годишно
 • Платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Ограничение за безплатна версия: 3-месечна безплатна пробна версия с неограничен брой устройства
 • 2FA: Да
 • Приставки за браузъра: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Биометрично влизане: Face ID, Touch ID на iOS & macOS, повечето четци на пръстови отпечатъци на Android

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Режимът на пътуване пази „човека” да вижда личната ви информация по време на международни пътувания.

CONS

Може да е малко по-евтино

1Password започна живот изключително като приложение на Apple, но през годините се разшири до повечето операционни системи и наблюдаваше значително подобрение на функционалността в цялата област. 1Password е сега съвместим с почти 98% от всички операционни системи, които съществуват в устройства в световен мащаб.

След като изпробвате услугите, много бързо ще забележите, че 1Password е инвестирал много време и ресурси в техните услуги в полза на всички свои клиенти - които на всеки ниво услуги могат да имат достъп до поддръжка на клиенти 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, през цялата година. Създаден, за да има непроницаема защита, здрава функционалност и безпроблемен интерфейс, 1Password се увеличи и се превърна в истински първокласна услуга.

Затова не очаквайте безплатна версия, различна от безплатната пробна версия, защото това не е от онези компании, които ограничават услугата. Или се абонирате, получавате всички функции за сигурност и получавате невероятна поддръжка, или изобщо не получавате нищо - което не е лошо, просто не е идеално за някои хора.

Обикновено 1Password предоставя на всички a 30-дневен безплатен пробен период, но защото Поверителност Австралия обича 1Password толкова много ❤️, получихме изключителна сделка. Всички читатели в Privacy Australia получават 3-месечна безплатна пробна версия само до 9 октомври 2019 г. (Кликнете тук, за да го получите веднага).

Всичко, което каза, 1Password зае трона като най-добрият мениджър на пароли в целия борд. Вижте пълния ни преглед на 1Password тук.

# 2. Dashlane

(Ново, подобрено и по-добро от преди)

 • Цена: $ 40 / година
 • платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, watchOS
 • Ограничение за безплатна версия: Едно устройство
 • 2FA: Да
 • Приставки за браузъра: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Биометричен Вход: Face ID, Touch ID на iOS, повечето четци на пръстови отпечатъци на Android

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Незабавно променете цял куп пароли.

CONS

Малко по-скъпи от другите.

Първоначално издаден през 2012 г., Dashlane премина през някои нарастващи болки през годините, а инженерите на компанията продължиха развитието напред чрез опити и грешки. Няма значение сега.

Dashlane се намира в горната част на нашия списък с препоръки за мениджър на пароли като вторият най-добър избор. Защо? Няколко добри причини.

На първо място, Dashlane се подобри в почти всяка отделна област от последния път, когато я разгледахме. Той не само е вградил сериозна надстройка в поддръжката на браузъра - всички biggies са представени - но той функционира еднакво добре като настолен, облачен или мобилен разтвор, с наистина прекрасен потребителски интерфейс.

НЯМА да се загубите или объркате с помощта на Dashlane. При $ 40 / година за платената версия може да се почувствате малко отложени от цената. Повярвайте ни, когато за пръв път имате възможност да променяте паролите масово поради нарушение на данните, вие ще бъдете един щастлив лагер. Вижте нашия пълен преглед на Dashlane тук.

# 3. LastPass

(Хубаво Дарн е добър)

 • Цена: $ 24 / година
 • Платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, watchOS
 • Ограничение за безплатна версия: Ограничено споделяне на парола и двуфакторно удостоверяване
 • 2FA: Да
 • Приставки за браузър: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Maxthon, Opera
 • Биометрично влизане: Face ID, Touch ID на iOS & macOS, повечето Android & Четец на пръстови отпечатъци на Windows

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Солиден дизайн и изпълнение на страхотна цена.

CONS

Някои хора биха предпочели истинската инсталация на работния плот, която не съществува.

Ще кажем, че разстоянието между LastPass и Dashlane не е по-голямо от разстоянието на козлета, що се отнася до качество, функции, лекота на конфигуриране и поддръжка.

Изглежда, че безплатната версия на LastPass идва с по-малко функции от Dashlane, а платената версия е забележимо по-евтино от $ 24 на година.

За тези, които обичат живота в облака, този продукт не изисква изтегляне или инсталиране; той е напълно достъпен чрез уеб интерфейс и разширения на браузъра.

Ако искате само да плащате $ 24 на година и не повече, LastPass е ваш избор и смятаме, че ще бъдете доволни от това. Ако обаче можете да увеличите цената на Dashlane от 40 долара на година, което включва всичко, което LastPass предлага и малко повече - ах, завийте го - няма лош избор между тези два. Вижте пълния ни преглед на LastPass тук.

# 4. NordPass

(Нова, елегантна услуга от опитна марка)

 • Разходи: 35,88 долара / година
 • Платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Ограничение за безплатна версия: Единично устройство
 • 2FA: Да
 • Приставки за браузъра: iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera, Edge
 • Биометрично влизане: отпечатък (на приложими устройства)

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Отлично обслужване на клиентите
 Сигурност от висок клас

CONS

Може да бъде скъпо
Налични са само биометрични отпечатъци

Компанията Nord (Nords?) Е малко старо име на домакинството в света на онлайн сигурността. Просто казано, те са най-уважаваното име в света на VPN. Тяхната услуга за управление на пароли е в съответствие с този запис.

Сигурността е, както очаквахме, най-горната линия. Най-върховото криптиране на линията, биометричното удостоверяване и архитектурата с нулеви знания (далеч по-интелигентна система, отколкото звучи), всичко това се комбинира, за да направи сигурността по-строга от Fort Knox.

Освен това е лесен за използване и в услугата няма реални извинения, които бихме могли да намерим. Той ви дава лесно интуитивно изживяване на родните приложения на ОС и разширенията на браузъра, което според нас е цялата точка на мениджъра на пароли.

В редкия опит, с който имате проблем, поддръжката на клиентите им е на разположение 24/7.

Ако наистина сте изкривили ръката си, за да изплюете недостатък, цената ни идва на ум. Това не е изключително скъпо, но е там, така че трябва да сте много посветени на сигурността на паролата си, за да го оправдаете.

Съществува и фактът, че NordPass предоставя само биометрия с пръстов отпечатък, което може да бъде болка на устройства, където това не е приложимо.

Така или иначе, това е фантастична услуга с чудесни разширения за браузър, които препоръчваме. Това също може да продължи да се изкачва в класацията, тъй като ние го използваме във времето.

# 5. пазач

(Най-добрата евтина опция за защита на паролата)

 • Цена: $ 25.49 / година (Редовни $ 30 / година)
 • Платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone, Kindle, BlackBerry
 • Ограничение за безплатна версия: Единично устройство
 • 2FA: Да
 • Приставки за браузъра: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge
 • Биометрично влизане: Face ID, Touch ID на iOS & macOS, Windows Здравейте, повечето четци на пръстови отпечатъци на Android

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Страхотен дизайн и силни функции за сигурност.

CONS

От скъпа страна, като се има предвид слабата способност за попълване на формуляри и т.н.

Keeper е мениджър за фини пароли, който е избрал да се съсредоточи върху осигуряването на най-високото налично ниво на сигурност.

Търговията за това спокойствие са няколко неудобства, една от които е липса на възможност за групова промяна на пароли. Друго е, че не можете да влезете в мобилното приложение чрез обикновен четирицифрен щифт.

Освен ако не използвате някаква форма на биометрично вход, ще трябва да въведете пълна главна парола всеки път. Трябва да си зададете един въпрос.

Чувствате ли се сигурни? Е, правите ли, пънк?

За съжаление, ние се вмъкнахме в мръсния Хари с едно лайнер за секунда ... Назад към реалността.

Ако сигурността на всяка цена или $ 30 долара годишно е важна за вас, Keeper може да бъде вашето решение.

# 6. Enpass

(Ако харесвате функционални - и нищо друго)

 • Цена: 9,99 щ.д. (еднократна такса)
 • Платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS, Windows Phone
 • Ограничение за безплатна версия: 20 артикула (само за мобилни устройства)
 • Двуфакторна автентификация: Nope
 • Приставки за браузъра: Chrome, Firefox, Safari, Edge, Opera
 • Биометрично влизане: Докоснете ID за iOS & macOS, Windows Здравейте, повечето четци на пръстови отпечатъци на Android

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Без текущи такси.

CONS

Функционално е еквивалент на безплатната версия на LastPass.

В сравнение с разглежданите досега продукти, Enpass е сделка: безплатно за настолната версия и еднократна такса ($ 9,99) за използване на мобилни телефони.

Очевидно е, че за такава сладка сделка няма да получите всички изрядни функции и звънци, които другите могат да имат. В един случай - двуфакторно удостоверяване - няма да получите нещо, което се счита за изключително важно за здравата онлайн сигурност.

Тъй като индустрията за управление на пароли, както и много други, продължава лудостта си към планове за облачно съхранение и абонамент, Enpass предпочита да го стартира. Въпреки че фокусът върху локалното съхранение на данни може да пречупи стила на тези, които винаги са в търсене на нови технологични подобрения, всеки, който иска да пусне лични данни онлайн, вероятно ще хареса Enpass.

Той е лек за функциите, но ако всичко, което искате, е нещо евтино за управление на няколко пароли за вас, този продукт може да бъде вашият отговор.

# 7. Zoho Vault

(Друго решение без излишъци)

 • Цена: Безплатна добавка
 • Платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Windows Phone
 • Ограничение за безплатна версия: Без споделяне
 • 2FA: Да
 • Приставки за браузъра: Chrome, Firefox, Safari
 • Биометрично влизане: Touch ID на iOS, повечето четци на пръстови отпечатъци на Android

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Напълно безплатно за физически лица, които не са бизнес.

CONS

Има проблеми с влизанията в Google.

Ако вие или вашата компания вече сте абонат на Zoho пакета от корпоративни инструменти, ще можете да използвате Zoho Vault като безплатна услуга за добавяне.

Ако това е безпроблемен мениджър на пароли, който бихте искали, това може да бъде перфектно решение. Просто знайте, че в едно сравнително сравнено сравнение не се измерва с любимите ни като Dashlane и LastPass. Забележителни отсъстващи функции включва групова промяна на парола и попълване на формуляра за лични данни.

Нямаме нещо на света срещу Zoho Vault. Това е безплатно и ако това е, което търсите, продължете за лошото си аз. Реалността е, че получавате повече по отношение на функциите в безплатната версия на LastPass.

Едно нещо, което този мениджър на пароли предлага, което е уникално по своята евтиност, е възможността семейство от четири или по-малко да споделя пароли.

# 8. RoboForm

(Като RoboCop - Old and Cranky)

 • Цена: $ 20 / година
 • Платформи: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Chrome OS
 • Ограничение за безплатна версия: Едно устройство
 • 2FA: Да
 • Приставки за браузъра: Chrome, Firefox, IE, Safari, Edge, Opera
 • Биометрично влизане: Face ID, Touch ID на iOS & macOS, повечето Android & Четец на пръстови отпечатъци на Windows

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Е евтино и ... ъъъ ... е евтино.

CONS

Ако търсите интуитивен дизайн за днешния дискриминиращ онлайн сърфист, продължете да търсите. Няма да го намерите тук.

RoboForm за пръв път се появи на сцената през 1999 г. Почти ще ви трябват всички пръсти и пръсти, за да преброите това високо, което го прави практически праисторически в технологично отношение. Въпреки че премиум версията е с ниска цена от $ 20 / година, това е друг случай на получаване на по-малко от безплатните версии на нашите две най-добри препоръки..

Макар че се представя надеждно при попълването на формуляри и поддръжка на браузър и ОС е прилична, RoboForm се нуждае от сериозен ремонт преди да бъде готов да се конкурира с лидерите в бранша.

Въпреки нашата хладка препоръка, RoboForm изпълнява основите до задушаване: неограничени пароли, автоматично попълване, резервно копие в облака, синхронизиране на няколко устройства, сигурно съхранение и възможност за предоставяне на спешен достъп на друг потребител на RoboForm.

Към облак или не до облак

Може би сте забелязали някъде обратно в тази статия, не сме сигурни къде, споменахме, че един от продуктите (1Password) предлага опцията за съхраняване на пароли локално. Звучи така 1995, нали? Смешното е, че всъщност има малко предимство в сигурността на този сценарий.

Това означава, че всичките ви данни и пароли се съхраняват на всяко устройство, което използвате; а трети страни като Dropbox ви позволява да синхронизирате между устройствата. Това не е най-удобното за потребителя решение, но ако сте наясно с хипер сигурността ...

Алтернативният модел, който беше обгърнат от любимите ни Dashlane, LastPass и няколко други, съхранява данни в облака, използвайки върховата технология за криптиране.

И все пак, независимо как го режем, съществува реалността, че хакерските услуги могат да бъдат проникнати от хакери и вашите пароли да бъдат компрометирани. Това не означава, че съхраняването им на местно ниво означава, че няма вероятност киберпрестъпникът да причини злодеяние.

Когато става въпрос за интернет, абсолютно всичко има потенциал да бъде уязвим да атакува. В един момент просто трябва да решите дали искате или не да участвате в най-влиятелната медийна платформа в цялата история.

Нашата последна дума по темата ... за сега

Искрено се надяваме тази статия да не е написана напразно - че поне един беден schlub там в interwebs-land ще я прочете и ще реши да започне да използва мениджър на пароли. Днес е глупаво да не се прави.

Тъй като усъвършенстването на атаките със злонамерен софтуер нараства до степен да може да направи компютъра ви неизползваем, докато не платите такса (рансъмуер), просто няма смисъл да се забърквате с онлайн сигурността. Технологията съществува за заключване на вашата машина и лични данни с наистина силни пароли. Бихме искали да ви предложим да се възползвате от това.

Надявам се, че тази статия е била полезна, ако е така, вие със сигурност ще искате да постигнете връх при цялостната ни разбивка на най-добрите VPN услуги и в Австралия.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me