A legjobb „ingyenes” VPN-k (2020-ban)

Ha olyan vagy, mint én, szereted az INGYENES cucc ötletét. ��

Most valójában lehetőség van ingyenes VPN-szoftver beszerzésére. A VPN-k (virtuális magánhálózatok) biztosítják az Ön azon adatvédelmét és biztonságát, amelyre nagy szükség van online kapcsolat közben.

Egy olyan korban, amikor a számítógépes bűnözés milliárd dolláros kárt okoz, és a ransomware támadások egyre gyakoribbak, csak akkor van értelme, ha mindenki virtuális magánhálózatokat használ..

A szakértők azt jósolják, hogy 2020 sziklás idő lesz az emberek számára, akik túlzott időt töltenek online. Azt is jósolták, hogy a számítógépes bűnözők rosszindulatú programokkal fogják megcélozni az androidokat, és hogy a ransomware globális világjárvány marad.globális internetes fenyegetések

Mi több, a te Az internetszolgáltató eladhatja böngészési előzményeit harmadik felek számára. És 2017. áprilisától a törvények kötelezik őket arra, hogy „metaadatokat” gyűjtsenek ügyfeleik cseréjéről. Ez magában foglalja a címet, a születési dátumot és az e-mail címet, a személyek adatait, akikkel online kommunikál.

Ez a kötelező adatmegőrzési rendszer sok vita tárgyát képezte Ausztráliában, és olyan adatvédelmi csoportok vezettek, mint a Digital Rights Watch, amelyek hangsúlyozzák a megfigyelés elkerüléséhez szükséges eszközök felszerelésének fontosságát..

Másodszor beszélünk erről, de elegendő azt mondani, hogy nincs jobb idő, mint most, hogy megfelelően megvédjük magunkat a számítógépes fenyegetések és az ellenőrzés ellen.

A múltban Ausztrália látta, hogy bankjainkat, kormányzati ügynökségeinket és az UGL-t adatsértés sérti. Az ilyen típusú támadások gyakrabban fordulnak elő, mint valaha, és senki sem biztonságos attól, hacsak nem tesznek intézkedéseket a sebezhetőség megvédésére..

És mi lehetne jobb, ha 100% -ban ingyenes?

Nézzünk szembe a tényekkel, az ünnepek hátulról vannak, de a pénzügyi szorongást még mindig érezzük. Most az utolsó dolog, amire szükségünk van, egy újabb havi díj, amikor még mindig tartozunk annak ellenére, hogy megvásároljuk azokat a harisnyaüzemeket és nagy jegyet a törvények és a gyerekek számára..

Mindannyian egy kicsit többet használhatnánk ingyenes életünkben, és most otthon is megszerezhetjük.

Contents

Ingyenes VPN vs. fizetett VPN – az igazság, amelyet tudnod kell

Világossá válik, hogy amikor biztonságban van az interneten, mindig jobb az egyik közül választani az általunk ajánlott VPN-k ha megengedheti magának. Számos okból jobbak, mint az ingyenesek, és viszonylag olcsók a megszerzett értékért.

A kezdőknek általában több gigabájtot és sávszélességet kell elérniük, és gyakran a prémium csomag fejlettebb funkciókat kínál, mint például a behatolás észlelése és megelőzése. Általános szabály – még mindig viszonylag megfizethetőek és nem fogják megtörni a bankot.

De van egy baljósabb ok, amiért egy teljesen ingyenes VPN választása valóban rossz választás. 

Ez az a rész, amelyre figyelni kell. A VPN-ket embercsoportok működtetik, és mivel mindannyian tudjuk az altruizmust, az emberek nem csinálnak dolgokat ingyen. Ingyenes VPN használatakor Ön lesz a termék.

Ezt számos módon teszik:

 1. Olyan rosszindulatú programok telepítése, amelyek nyomon követik az adatokat vagy használják a számítógépet – (Forrás)
 2. Az ingyenes VPNS többsége nyomon követi az összes tevékenységet, és eladja ezeket az adatokat (pénzügyi adatok is) – (Forrás)
 3. Hetvenöt százalék A tesztelt kutatók az összes Android VPN alkalmazás közül harmadik féltől származó nyomkövető szoftvert használtak, hogy kövessék a felhasználók mozgását az interneten (Forrás)
 4. 82 százalék hozzáférést kért magán adatokhoz, például felhasználói fiókokhoz és szöveges üzenetekhez. (Forrás)

Folytathatnám ezt egy ideig, de ez az fő ok, amiért úgy döntöttünk, hogy nem tartalmaz 100% -ban ingyenes VPNS-t a listán, ehelyett csak fedezze fel a legolcsóbb és leginkább költséghatékony lehetőségeket.

Ha keres egy biztonságos, 100% -ban névtelen VPN szerver, mint amiről nem tudunk. Vagy a biztonság, az adatok, vagy a számítógép kereskedelmével cserébe a szolgáltatást. Nem szeretnénk, ha ezt a játékot vesszük.

10 legjobb teljesen ingyenes VPN 2020-ban

Az alábbiakban összehasonlíthatja a tíz legjobb ingyenes VPN-t jellemzőik, szerverek, adatcsomag és eszköz-kompatibilitás alapján.

Úgy döntöttünk, hogy ezt az ajánlott listát az ingyenes VPN-társaságok alapján hozzuk létre Szolgáltatásuk 30 napos próbaverziója. Ezek többségével bármikor lemondhatja a 30 napos korlátot.

1. Surfshark (83% kedvezmény)

Korlátlan IP-címek, sávszélesség és eszközkapcsolatok, nincs naplózás, speciális titkosítás

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás 30 nap
Próbaidő Egyik sem
Fizetési lehetőségek PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Kedvezmények / kuponok Bevezető kupon, sharkstart

Mi az a Surfshark??

A Sufshark az új VPN szolgáltatás a blokkban. A cég minden nap növekszik, és úgy tűnik, elkötelezett amellett, hogy a piac legjobb VPN-ként váljon le. A szolgáltatás 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, és gyorsan felépíti a blokk egyik legjobb hírnevét.

A Surfshark első indulásakor a legtöbb ember kételkedett benne. Egy másik VPN? A társaság egyértelműen látta a piacot és azt gondolta, hogy jobban tudnak. Már több mint 800 szerverrel rendelkezik több mint 50 országban. Úgy tűnik, hogy ők is minden nap további kiszolgálók hozzáadása.

A Surfshark szolgáltatása 30 napig felhasználható pénz-visszatérítési garanciával. Még akkor is, ha fizetnie kell, havonta 1,99 dollárért csekély mértékben használhatja a szolgáltatást. Majdnem olyan, mintha egyáltalán nem fizetne. Ezt az összeget valószínűleg minden hónapban megtalálhatja a földön járás közben.

Jellemzők: 24 órás élő chat, fantasztikus alkalmazások, korlátlan mindent, abszurd titkosítási protokoll, naplózás nélkül és növekvő szerverbázis

A Surfshark a biztonság és a magánélet szempontjából rendben van, és valójában lehetőségeket kínál a titkosítási protokoll szempontjából. Először: soha nem jelentkeznek. Másodszor, a vállalat támogatja az IPv6 protokollt. E protokoll használatával képesek egy korlátlan számú IP-cím az ügyfelek számára.

A sok VPN által használt régi IPv4 protokoll korlátozott számú egyedi IP-vel rendelkezik a hozzárendeléshez. Ez súlyosan akadályozhatja a streaming képességeidet. A Surfshark különféle VPN-protokollokat is támogat, ideértve az OpenVPN és az IKEv2 protokollokat is, vagyis az útválasztók és eszközök sokaságára telepíthető..

Ajánlom a Surshark-ot?

Igen. Ők a kedvenc VPN szolgáltatóim, akiket már néhány hónapja használom. Az első dolog, ami felhívta a figyelmét, az alacsony ár volt, de akkor rájöttem, mennyire biztonságos a szolgáltatás.

A VPN néhány hónapos tesztelése után észrevettem, hogy hány szervert adtak hozzá rövid idő alatt. Nagyon kedvelem az ambiciózus és növekvő vállalkozásokat, amelyek nagyszerű szolgáltatást akarnak nyújtani. Ami a biztonságot, az árakat és a felfelé irányuló előrejelzéseket illeti, a Surfshark a legjobb VPN.

Ha szeretne többet tudni, olvassa el a Surfshark áttekintés. 

 • Előnyök

  Feloldja a Netflix és más média streaming szolgáltatások működését, kiválóan használható torrent és P2P fájlmegosztásra, bejelentkezési házirendre, korlátlan mindent tartalmaz, olyan országban található, ahol nincs adatmegőrzési vagy jelentési törvény, kiváló biztonság és titkosítás

 • Hátrányok

  Kisebb szerverhálózat, mint a többi VPN-nél (de növekszik), a sebesség kiszolgálónként változhat, az alkalmazás felületén nincs a tervezés optimalizálása

2. Nord VPN (75% kedvezmény)

Nincs sávszélesség és adatkorlát, erős titkosítás, nincs naplózás, kiváló ügyfélszolgálat

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Próbaidő Egyik sem
Fizetési lehetőségek Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Kedvezmények / kuponok 15% -os diákkedvezmény és folyamatosan változó promóciós árképzés

Mi a Nord VPN??

A Nord VPN az egyik a piacon a legismertebb és legismertebb VPN-k. Gyors hálózati sebességgel és több mint 750 szerverhelyen gyorsan népszerűvé válnak.

Az OpenVPN UDP-n keresztül a helyi kiszolgálóhoz csatlakoztatva 30% -os sebességcsökkenéssel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki szoftveréből. Ez a Panama-alapú szolgáltatás számos fejlett funkcióval és hat egyidejű kapcsolattal büszkélkedhet. Ez több párhuzamos kapcsolat, mint a listán szereplő bármely más VPN.

A Nord VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával és P2P képességgel jár. Kap egy kill kapcsolót, Tor VPN-t, intelligens DNS szolgáltatást, dedikált IP-t és Socks5 proxykat.

Több mint 60 ország szervereivel nyilvánvaló, hogy miért tekintik őket a termés krémjének a Reddit és más közösségi média platformok felhasználói által.

A Nord VPN kapcsolat sebessége

 • Ping: 40 ms
 • Letöltés: 100 Mbps-ból 16.11 Mbps
 • Feltöltés: 12.83 Mbps

Ezek a sebességek meglehetősen tisztességesek az ingyenes VPN-kipróbáláshoz.

A Nord VPN intelligens DNS-technológiája lehetővé teszi a földrajzi csalást azáltal, hogy a DNS-kéréseket egy adott helyre rendezi. Ez azt jelenti, hogy megnézheti kedvenc epizódját Trónok harca egy Melbourne-i vagy akár Vancouver-i kávézóból anélkül, hogy aggódnia kellene az adatok vagy a szoftver veszélyeztetése miatt.

Amíg be van jelentkezve Nord VPN-fiókjába, több mint 150 streaming szolgáltatáshoz férhet hozzá.

A streaming szolgáltatások között szerepel az Amazon Prime, a Crackle, a Discovery, a Hulu, az ABCGo, a Sundance.tv és a TNT Drama. Használd az egyiket VPN-k a Netflix számára ha streaming közben aggódik a kapcsolat sebessége vagy a naplók miatt.

Jellemzők: Intelligens játék, Dupla VPN, Torn VPN felett, DHE-RSA-AES356-SHA titkosítási csomag, iOS alkalmazás, IKE rejtjelek, ingyenes próbaverzió, pénzvisszafizetési garancia

A NordVPN az egyik legfejlettebb VPN, amely ingyenes próbaverziót kínál. Titkosításuk konkrét, és tervük adatkapcsolat nélkül készül. Lehet, hogy valamivel drágábbak, mint más fizetett VPN-k, de rengeteg terv közül lehet választani, ha úgy dönt, hogy velük marad.

Ajánlom a Nord VPN-t?

Határozottan megteszem! Valójában egy mesés VPN, amely optimális biztonságot és adatvédelmet biztosít a meglévő ügyfelek gazdagsága számára. Érdemes megnézni őket a fejlett funkciók puszta mennyisége miatt.

 • Előnyök

  P2P, Tor VPN felett, Socks5 proxyk, IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP vagy IPSec protokollok választása, Dupla VPN, Dedikált IP, hat egyidejű kapcsolat, ingyenes próbaverzió, 30 napos pénz-visszafizetési garancia, hirdetésgátlás, CyberSec, nincs naplózás

 • Hátrányok

  Lassabb sebesség, mint néhány versenytársuknál, a fizetés a CloudVPN, Inc.-en keresztül történt, amely az Egyesült Államokból székhellyel rendelkezik, öt szemből álló joghatósággal rendelkezik.

3. ExpressVPN

Korlátlan GB, korlátlan sávszélesség, nincs havi sapka, nincs fojtás

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Próbaidő 12 hónapos vásárlás szükséges (ingyenes 3 hónapot tartalmaz), az ár megújításkor havi 12,95 dollárra növekszik
Fizetési lehetőségek Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Kedvezmények / kuponok Az ExpressVPN rendszeresen frissíti promóciós árait

Mi az ExpressVPN??

Az ExpressVPN egy prémium VPN-szolgáltatás, amely a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtja körül. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával bírnak és a piacon az egyik legmegbízhatóbb VPN-megoldás.

Több mint 10 millió elégedett ügyféllel és több mint 3000 szerver 160 városban, 94 országban, globális szolgáltatók, amelyek mindenki számára élvezhetők.

Más VPN-k adatkezelő korlátot helyeznek a havi használatára, de az ExpressVPN korlátlan.

Az ExpressVPN ingyenes próbaverziója 30 napig tart (vagy annál hosszabb a megfelelő kedvezménykóddal). Ha tetszik, amit lát, dönthet úgy, hogy feliratkozik, vagy ha úgy dönt, hogy egy másik ingyenes szolgáltatással foglalkozik, kérheti vissza a pénzét, és visszatérítést kap az első hónapjáért. Nincs kockázat.

Jellemzők: 24/7 élő chat, díjnyertes alkalmazások minden eszköz számára, korlátlan hozzáférés az összes tartalomhoz, megosztott alagút, sebességteszt, nincs naplózás.

Szerver-összeköttetésben bármilyen 145 szerverhez kapcsolódhat a következő helyeken:

 • Egyesült Államok
 • Ázsia-csendes-óceán
 • Európa
 • Afrika
 • Közel-Kelet
 • India

Webhelyük szerint nem naplózza az Ön felhasználói munkameneteit vagy személyes adatait. Sőt, sokféle fizetési mód van, mint például a PayPal, a Bitcoin, a WebMoney, a Carte Bleue, az UnionPay, a Giropay és számos más kriptovaluta..

A végső névtelenséget igénylő igényes felhasználó számára az ExpressVPN-t nem lehet legyőzni anonim fizetésekkel kapcsolatban. És ha ez nem az abszolút szélsőséges helyzetbe hozza a mobilitást, akkor mobilalkalmazásuk ergonómikus, mivel mindenki kijön, és könnyen kezelhető felületet kínál, amely intuitív és hibákat nem tartalmaz..

Ajánlom az ExpressVPN-t?

Igen. Ők a kedvenc VPN szolgáltatóim, akiket már több mint két éve használok. Gazdag helyük, torrent képessége, nem létező adatkapcsolata és innovatív technológiája teszik őket a legjobb VPN IMO-ra. Ami az ingyenes próbaverziókat illeti, ők az egyetlen VPN, amely nem korlátozza a kezdőt.

Ha többet szeretne tudni, olvassa el az Express VPN áttekintést. 

 • Előnyök

   30 napos ingyenes próbaverzió, nincs naplózás, maximális csatlakozási sebesség, 94 különböző szerverhely, 3+ egyidejű kapcsolat

 • Hátrányok

  Nincs dedikált IP, drágább, mint más VPN szolgáltatások, miután az ingyenes próbaverzió befejeződött, korlátozott beállítások és konfigurációk vannak.

4. VyprVPN

1 GB / hónap, 2 egyidejű kapcsolat, kiváló titkosítás, tűzfal, ingyenes

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás Nincs ingyenes próbaverzió használata esetén, 30 napos garancia fizetéskor
Próbaidő 3 napos ingyenes próbaverzió vásárláskor
Fizetési lehetőségek MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Kedvezmények / kuponok A Vypr VPN rendszeresen frissített promóciós árakat kínál

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mi a VyprVPN??

A VyprVPN Free egy egyedülálló terv, amely két egyidejű kapcsolatot, különféle protokollokat, titkosított üzenetküldő alkalmazást és NAT tűzfalat kínál teljesen ingyenes.

A NAT tűzfal blokkolja a hacker támadások széles skáláját, megakadályozva, hogy azok elérjék a számítógépet.

Míg a listán szereplő más VPN-k korlátlan sávszélességet vagy több gigabájtot adnak ügyfeleiknek, a VyprVPN Free csak 1 GB-ot ad, de ez még mindig sokkal jobb, mint az TunnelBear. Mint mondtam, mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai, és ez előfordulhat, hogy túlmutat ezen a területen.

Jellemzők: Több hely, sima alkalmazás (beleértve az ingyenes Cyphr üzenetküldő alkalmazást), gyors sebesség, nincs napló, nincs fojtás

Számos hely kínál Önnek:

 • Észak Amerika
 • Európa
 • Ázsia
 • Óceánia
 • Afrika
 • Közép-Amerika
 • Dél Amerika
 • Közel-Kelet

A VyprVPN egyik hátránya, hogy a Netflix a múltban blokkolta őket. De a VyprVPN rendelkezik egy rep-rel a geoblock optimalizálása érdekében, és könnyen megkerülhetik a tartalom nagy részét, ha nem is az egészet.

Ajánlom a VyprVPN-t?

Határozottan megteszem. Bőségesen teszteltem őket, és úgy találtam, hogy a leginkább legitim VPN-ek a nagyközönség számára elérhetők. Különösen szeretem a több protokolljukat (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), különösképpen az aláírásuk Chameleon Protokollját, amely szinte minden blokkolási kísérletet alávetett.

 • Előnyök

  Elkötelezettségük az új technológia és a nyílt internet iránt, a sebesség mellett & teljesítmény, fedélzeten való felszállás & ergonómia, szerver opciók, biztonság & titkosítás, ügyfélszolgálat

 • Hátrányok

  Nincs visszatérítés, tartsa fenn a naplófájlokat, nem fogadja el a Bitcoin-ot, korlátozott számú csatlakoztatható eszköz.

5. WindScribe.com

10 GB / hónap adatkapacitás, 11 hely

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás 3 napos pénz-visszafizetési garancia vagy 10 GB felhasználás
Próbaidő Ingyenes felhasználás az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Hongkongban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Svájcban, Norvégiában és Romániában
Fizetési lehetőségek Legfontosabb hitelkártyák, PayPal, Visa / Mastercard márkájú bankkártyák, legtöbb kriptovaluta és mobil alkalmazáson belüli vásárlás. A böngésző alapú kripto-bányász segítségével akár frissítéseket is végezhet.
Kedvezmények / kuponok Az enyém a böngésző alapú kripto-bányász használatával történő frissítéshez.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mi a WindScribe??

Ezt a kanadai székhellyel rendelkező társaságot 2015-ben alapították, és a VPN-megoldások szempontjából egyike lett a blokk új gyermekeinek.

Annak ellenére, hogy új a játékban, A WindScribe jó hírnévnek örvend a VPN közösség körében. A Reddit ragaszkodott ehhez a szolgáltatáshoz, megjegyezve a hatalmas havi sávszélességét és a felhasználói ösztönzőket (Ha Tweet @WindScribe küld, akkor automatikusan további 5 GB-ot kap).

A legtöbb ingyenes VPN korlátozza sávszélességüket, és azoknak, akiknél nincs adatkapcsolat, általában lassú a kapcsolat sebessége. A 100 Mbps-os kapcsolataimmal a következőt néztem a WindScribe-rel:

windscribe ingyenes vpn szolgáltatássebesség-teszt

 • Ping: 61ms
 • Letöltés: 39,81 Mbps a 100-ból
 • Feltöltés: 100-ból 19,77 Mbps

Egy ingyenes VPN-hez ez eléggé jó. Egyes fizetett VPN-k, mint például a tiszta VPN, valójában lassabbak, mint a WindScribe.

Jellemzők: Adblock, tűzfal, nincs naplózás, 11 hely

A szabad felhasználók csak bizonyos funkciókhoz férhetnek hozzá, de ezek a funkciók fantasztikusak. Ide tartoznak a WindScribe beépített tűzfala és a hirdetések blokkolása. P2P képességet is megszerez.

A hátránya, hogy nem kap OpenVPN konfigurációkat, és nem kapja meg azok prémium funkcióit.

Szerver-szempontból 46 telephelyen csatlakozhat a 11 szerverükhöz:

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Hong Kong
 • Franciaország
 • Németország
 • Luxemburg
 • Hollandia

Webhelyük szerint a WindScribe nem naplózza az üléseit / adatait, és e-mail nélkül regisztrálhat a szolgáltatásukra. A felhasználók is fizetni névtelenül a Bitcoin.

Ajánlom a WindScribe-t?

Igen. Ők az elérhető legjobb ingyenes VPN-k, és nagyon sokféle helyen vannak. Hasonlóan az ExpressVPN-hez, torrent lehet a WindScribe-rel és egy hatalmas adatkapocsdal. Ezek határozottan a leginkább jogszerű VPN-megoldások közé tartoznak a jelenlegi piacon.

Szeretne többet megtudni? Olvassa el a Windscribe véleményünket.

 • Előnyök

   100% -ban ingyenes, nincs naplózás, maximális csatlakozási sebesség, 11 különböző szerverhely, adblock & tűzfal

 • Hátrányok

  1 egyidejű csatlakozás max.

6. TunnelBear

5 GB / hónap, legalább 20 szerverhely, 5 egyidejű kapcsolat, ingyenes

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás Egyik sem
Próbaidő Ingyenes 500 MB adat havonta
Fizetési lehetőségek MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin és Jars of Honey
Kedvezmények / kuponok A promóciók gyakran megjelennek a közösségi médiában

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header {
háttér szín: # 003a70;
szín: #fff! fontos;
betűméret: 15 képpont;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! fontos;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mi az az TunnelBear??

Ezt a kanadai kétkapcsoló VPN-szolgáltatást 2011-ben alapították. Ez egy meglehetősen népszerű VPN, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a blokkolt tartalmakhoz világszerte hozzáférjenek..

Noha amatőr tervezésük alapján elképzelhető, hogy elhanyagolhatóak, az igazság az, hogy egyszerűek. Az TunnelBear szuper-felhasználóbarát, és elkötelezett ügyfelei kielégítése iránt.

A felhasználók kihasználhatják havi 1 GB-os Tweet promócióját, ingyenes koncertet kapva minden alkalommal, amikor a Twittert küldik.

Ami a szabad VPN-ket érinti, A TunnelBear az egyik legjobb a gyorsabb sebességhez. Ha ideális streamingre törekszik, az TunnelBear lehetővé teszi, hogy megkerülje a hálózati gridlockot, és egy pillanat alatt észrevegye a kapcsolatot.

A Mac, Windows, iOS és Android kompatibilitással ezt számos eszközön is felhasználhatja.

Jellemzők: 900 szerver több mint 20 helyen, gyors sebesség, fejlett szolgáltatások, nincs naplózás

Számos leendő helyet kínál Önnek:

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Kanada
 • Franciaország
 • Brazília
 • Németország
 • Ausztrália
 • Hong Kong
 • Hollandia
 • Mexikó
 • Japán
 • Dánia
 • Singapore
 • Svédország
 • India
 • Svájc
 • Norvégia

A tortán a jegesedés az a tény, hogy az TunnelBear megkerüli a geoblokkolást. Ez egyike azon kevés VPN-ek közül, amelyek képesek becsapni a BBC iPlayer-t.

Az egyetlen igazi hátránya a szabad terv korlátozása. Az ingyenes felhasználók havi 500 MB-tal kezdik el.

TunnelBear VPN kapcsolatok sebessége:

alagút nélküli vpn sebesség tesztelés

 • Ping: 98ms
 • Letöltés: 15,09 Mbps a 100 Mbps-ból
 • Feltöltés: 7,49 Mbps / 100

Nyilvánvaló, hogy ez nem lenyűgöző eredmény. Ilyen sebességgel elfelejtheti a termelékenységet.

Szabad terv feltételei & Magánélet

Nehéz pontosan megmondani, mit kap a TunnelBear-rel, mivel a webhelyükön hiányos az információ. Nincs protokoll, titkosítás, kapcsolatok vagy sávszélesség-információ.

Ajánlom az TunnelBear alkalmazást?

Igen. Annak ellenére, hogy messze vannak az első javaslatomatól a VPN-megoldást keresők számára, jó hírű társaság, ergonómikus szoftverrel és megfelelő szolgáltatásokkal.

 • Előnyök

  Könnyű beállítás, szép kialakítás, több eszköz, széles körű hálózat, nincs napló, blokkolási lehetőség, gyors sebesség, fejlett funkciók (GhostBear, Vigilant Mode)

 • Hátrányok

  Lackluster 500 MB ingyenes felhasználók számára

7. ProtonVPN.com

Nincs adat sapka, csak Windows

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás 30 napos pénzvisszafizetési garancia
Próbaidő Ingyenes szolgáltatás alacsonyabb sebességgel és csak három országban
Fizetési lehetőségek PayPal, Visa, MasterCard
Kedvezmények / kuponok A Proton VPN kuponokat kínál a VPN és az e-mail szolgáltatások egyesítéséhez. A forgó kuponkódok megtalálhatók például: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header {
háttér szín: # 003a70;
szín: #fff! fontos;
betűméret: 15 képpont;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! fontos;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mi a ProtonVPN??

A ProtonVPN az egyik legújabb VPN-megoldás, ám ezek az egyik legjobbak az ingyenes VPN-szolgáltatás vonatkozásában is. A Proton AG a harvardi tudósok és a magánélet védelmének támogatója.

Miután a magánipar megváltoztatásáért (protonmail) vád vezetett, a ProtonVPN fokozta játékát, mivel a forgalmára nem szabott sávszélesség-korlátot..

Szolgáltatásuk kiváló kapcsolódási sebességet biztosít minden felhasználó számára, különös tekintettel az ingyenes fiókokra.

ProtonVPN csatlakozási sebesség

A proton VPN sebesség-tesztelés magyarázata

 • Ping: 44 ms
 • Letöltés: 34,40 Mbps / 100 Mbps
 • Feltöltés: 100-ból 23,15 Mbps

Határozottan szolgáltatás, megfelelő sebességgel, ingyenes tervhez és teljesen adatkorlát nélkül. A legtöbb ingyenes VPN alacsony adatkorlátozással rendelkezik, ám ez megkapja az árut. Ez minden bizonnyal vonzza őket.

Figyelem: Ne várja el, hogy ezek a sebességek tartósan fennálljanak. Mivel a szolgáltatás népszerűsége növekszik az egész világon, az ingyenes felhasználók nem fognak számítani ilyen gyors csatlakozási sebességre.

Ingyenes terv feltételei, adatvédelem & VPN kliens

Az ingyenes kiszolgálók számára a következő kiszolgálók állnak rendelkezésre:

 • Japán
 • Hollandia
 • Svájc
 • Egyesült Államok

Ez körülbelül fél tucat szervert jelent. Ezek közül a szerverek közül egyik sem geoblokk-optimalizált vagy P2P-alapú optimalizálású (vagyis torrent). Olvassa el a mi legjobb torzító VPN-k itt.

Az ingyenes felhasználók nem férhetnek hozzá fejlett funkcióikhoz (Secure Corse, Tor, stb.). A másik nagy hátrány itt az önálló ügyfelek hiánya az operációs rendszerekhez. Nincsenek Android, iPhone vagy Mac alkalmazások. Ha nincsen Windows, akkor nem akarja használni a ProtonVPN-t.

Ajánlom a ProtonVPN-t?

Ingyen? Egyértelműen. Fizetett szolgáltatásként. Határozottan nem. Érdemes ingyenes fiókot szereznie magának, amíg jó a beszerzés, de ne várja el, hogy ez hosszú távon érdemes legyen, mivel a sebességek valószínűleg a dinoszaurusz utat mutatják, mivel egyre többen tudnak meg erről a VPN megoldásról..

 • Előnyök

  Nincs adatkorlát, tisztességes letöltési és feltöltési sebesség

 • Hátrányok

  Nincs alkalmazás Mac, iOS vagy Android számára, nincs Netflix, nincs Torrenting.

8. Trust.Zone

3 napos ingyenes teszt, 1 GB / hónap, 109 hely, korlátlan sávszélesség

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás Egyik sem
Próbaidő 3 napos ingyenes próbaverzió
Fizetési lehetőségek Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, banki átutalások, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi és még sok más
Kedvezmények / kuponok A Trust.Zone rendszeresen frissíti a promóciós árazást webhelyén

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header {
háttér szín: # 003a70;
szín: #fff! fontos;
betűméret: 15 képpont;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! fontos;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mi az a Trust.Zone?

Szlogenjük: „Azokra támaszkodni”, és könnyen érthető, miért. A Trust.Zone elismerést kapott a DNS szivárgás elleni védelme miatt. A WebRTC védelmi eszközének és a beépített megszakító kapcsolójának használatával biztosítja, hogy ne szivároghasson, és semmilyen szivárgás ne forduljon elő, amikor a Trust.Zone fiókot használja. Kattintson ide, hogy olvassa el a teljes oldalt Trust Zone VPN áttekintés.

az rendszerszintű hardverszigetelés teszi őket a 2018 egyik legmegbízhatóbb ingyenes VPN-jévé. Szigorú naplózási politikájuk csak az egyik dolog, ami érdemes megoldást jelent számukra..

Sajnos az ingyenes felhasználók egyszerre csak egy eszközt csatlakoztathatnak. De ha megpróbál nekik, és tetszik, amit lát, akkor fizetős számlát választhat, és három egyidejű kapcsolatot kaphat.

A Trust.Zone különféle szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve OpenVPN megoldást AES-256 alapértelmezett titkosítással és L2TP IPSec-en keresztül 256 bites AES titkosítással.

Jellemzők: Kiváló titkosítás, megbízható ügyfélszolgálat, antivírus, 200 IP cím, elfogadva a Bitcoin

Sajnos nehéz meghatározni a Trust.Zone kapcsolat sebességét, mivel a felhasználók nem tudják pingolni a Trust.Zone gazdagépeket. De a Trust.Zone arra figyelmezteti ügyfeleit, hogy a jobb eredmények elérése érdekében a házhoz közelebb lévő kiszolgálókat használják.

Ajánlom a Trust.Zone-t?

Igen. Megbízható VPN-szolgáltatások, átláthatóak, amikor a termékük teljesítményét mutatják. Mindig kipróbálhatja, mielőtt vásárol, és három egyidejű kapcsolatot kap. A Trust.Zone rendelkezik egy beépített kill kapcsolóval is.

 • Előnyök

  Ingyenes próba, P2P, megfelelően biztonságos, nincs napló, Bitcoin elfogadva

 • Hátrányok

  Csak jegy alapú támogatás

9. Privát alagút

Perfect Forward Secrecy (PFS), 2 GB ingyenes

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás Egyik sem
Próbaidő 7 napos ingyenes próbaverzió
Fizetési lehetőségek Legfontosabb hitelkártyák, nagybetéti kártyák, PayPal, banki átutalások
Kedvezmények / kuponok A Private Tunnel jelenleg nem kínál kuponokat

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header {
háttér szín: # 003a70;
szín: #fff! fontos;
betűméret: 15 képpont;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! fontos;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mi az a privát alagút??

A Private Tunnel az OpenVPN Technologies kereskedelmi célú hajtása. Az ingyenes próbaverzióhoz nincs csatolva karakterlánc, bármikor visszavonhatja, de valószínűleg nem akarja, hogy ha egyszer meghallja a megfizethető terveket, amelyek 100–500 GB-ot biztosítanak.

Noha a kiszolgálók esetében meglehetősen korlátozottak (körülbelül hét az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság, Svájc és Hollandia között), szolgáltatásuk kompatibilis egy csomó platformon, a Windows-tól az OSX-től a Mac-ig (ez utóbbi esetében szüksége lesz a GPLv2 alatt kiadott nyílt forráskódú Tunnelblick felületre).

Sajnálatos módon a Private Tunnelnek van néhány beillesztési lehetősége, ha jobb VPN-ekkel, például ExpressVPN stb. Akarnak versenyezni. A Mac OSX verziójában szivárog az adat, így a vásárló vigyázzon.

Jellemzők: Kivételes titkosítás OpenVPN protokollal, könnyen használható szoftver, 2 GB ingyenes próbaverzió, csoporttervek vállalkozások számára, elfogadva a Bitcoin

Noha sok jó dolog mondani a Private Tunnel-ről, az igazán megkérdőjelezhető dolog az, hogy az Egyesült Államokban vannak. Ez a rossz jel a lelkes VPN-felhasználók számára. Az USA adatmegőrzési törvényei azt jelentenék, hogy a Private Tunnel kénytelen lesz az érzékeny felhasználói információkat átadni egy kormányzati intézménynek.

A teljes adatvédelem érdekében a felhasználóknak jobb lenne egy biztonságosabb, fizetett VPN-megoldást választani, de ez nem azt jelenti, hogy a Private Tunnel nem jó. Éppen ellenkezőleg, bebizonyították, hogy 128-bites AES-GCM titkosítással megvédik a névtelenséget online.

Privát alagút VPN csatlakozási sebessége:

 • Ping: 25 ms
 • Letöltés: 50 Mbps / 100 Mbps
 • Feltöltés: 26 Mbps a 100-ból

Ingyenes próbaszolgáltatáshoz ezek a sebességek nagyon jóak. 7 napos ingyenes próbaverziójuk PayPal kártya használatával megszerezhető. Ha lemond a 7 napos ablakon belül, a PayPal-számláját nem terheljük meg.

Ingyenes szolgáltatásuk kompatibilis a Windows, Mac, Android és iOS rendszerekkel.

 • Japán
 • Hollandia
 • Svájc
 • Egyesült Államok

Ez körülbelül fél tucat szervert jelent. Ezek közül a szerverek közül egyik sem geoblokk-optimalizált vagy P2P-alapú optimalizálású (vagyis torrenting).

Az ingyenes felhasználók nem férhetnek hozzá fejlett funkcióikhoz (Secure Corse, Tor, stb.). A másik nagy hátrány itt az önálló ügyfelek hiánya az operációs rendszerekhez. Nincsenek Android, iPhone vagy Mac alkalmazások. Ha nincsen Windows, akkor nem akarja használni a ProtonVPN-t.

Ajánlom a privát alagútot??

Igen, a magánélet és a biztonság megbízható forrása, pénz-visszatérítési garanciával. Ez egy kockázatmentes próbaverzió, amely kiváló titkosítást biztosít.

 • Előnyök

  Jó letöltési és feltöltési sebesség, a legtöbb eszközön ingyenesen működik az első hét napban

 • Hátrányok

  A társaság székhelye egy olyan országból van, ahol nehézkes számítógépes adatvédelmi törvények vannak érvényben

10. Eltűnt VPN

3 x több Netflix tartalom, Lifehacker által ajánlott, 3 napos ingyenes próbaverzió

VPNLink
Pénzvisszatérítési eljárás Egyik sem
Próbaidő 3 napos ingyenes próbaverzió
Fizetési lehetőségek Visa, MasterCard, American Express
Kedvezmények / kuponok Egyik sem

# footable_parent_6168 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header {
háttér szín: # 003a70;
szín: #fff! fontos;
betűméret: 15 képpont;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>thead>tr>th {
padding: .6em .78571429em! fontos;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329 .foo-table img {
maximális szélesség: 100%;
margin-bottom: 0;
betűméret: 17 képpont;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
margin: 0 auto;
kijelző: blokk;
maximális szélesség: 300 képpont;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
párnázás: 0.5em;
betűméret: 15 képpont;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Mi az a eltűnt VPN??

A Vanished VPN egy ausztráliai VPN-szolgáltatás, amely ideális azok számára, akik sok Netflix-tartalomra szeretnének hozzáférni, különösen azok számára, akik hozzáférést akarnak elérni a Netflix-könyvtárakhoz..

Aláírásukkal megkerülő megoldásuk lehetővé teszi, hogy rengeteg egyébként nem elérhető tartalmat streamingbe vegyen az egyik biztonságos proxyszerverük segítségével.

A Vanished VPN segítségével könnyedén beállíthat több kiszolgálót, amelyek mindegyike különböző országok tartalmához férhet hozzá (például egy szerver kanadai Netflix tartalomhoz, egy ázsiai tartalomhoz és így tovább).

A regisztráció és a beállítás nem olyan egyszerű a megszűnt VPN-nél, mint más VPN-eknél. Mivel a Vanished számára nincs beállítva alkalmazás, manuálisan kell beállítania a VPN-kapcsolatokat, és meg kell várnia egy e-mail érkezését a felhasználónevével és jelszavával.

Érdemes azonban megpróbálni, mivel háromnapos ablakot kap, ahol megnézheti őket, és ezután viszonylag olcsók.

Olyan alacsony sebességgel, mint 1 Mbps, a Vanished messze a legnagyobb ingyenes VPN-től, de ők szintén a legrosszabboktól. Ingyenes próbaverzió alatt számos hálózatról képes streaming tartalmat közvetíteni, és ezek nem fognak megőrizni felhasználói tevékenységeidet.

Jellemzők: Több eszköz kompatibilitása (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), geoblock optimalizálás, megfizethető tervek, naplók nélkül

Eltűnt a VPN meglehetősen csupasz csontozású weboldala, kevés információt nyújt az ingyenes tervről, ehelyett rávilágít téged a rejtélyre, hogy kipróbálhassa..

Indulásként nem a legbiztonságosabb VPN a piacon. Valójában, ha valami baj történik, akkor a felhasználókat ténylegesen elszámoltathatóvá kell tenni, és a webhelyen nem szerepel telefonszám (általában egy árnyékos művelet jele)..

Egy másik megkérdőjelezhető tényező a naplózási politikájuk. Habár Eltűnt a VPN igényei hogy nem menti és nem adja el a felhasználói adatokat, naplózza a forrás IP-címét, a kapcsolat indulási és leállási idejét, valamint az összes byte-számot, amelyet 30 napig használ..

Állítólag erre a szolgálatuk során elkövetett bűncselekmények hibaelhárítása, számlázása és kezelése céljából kerül sor. A 30 napos időszak eltelte után ezt az információt eltörlik, ám számunkra nem tudhatjuk, hogy valóban ez történik-e..

Ajánlom a megszűnt VPN-t?

Igen, de erõs figyelmeztetéssel. Nagyon egyszerű felhasználók számára, akiknek alkalmi böngészés közben szükségük van rövid távú névtelenségre, Eltűnt VPN lehet, hogy neked megfelelő.

Ha Ön olyan, mint mások, akik sok időt töltenek online, és egy dedikált gazdagépre van szükségük szilárd titkosítással és bevált hírnévvel a VPN-közösség körében, akkor ez nem a VPN-megoldás, amire szüksége van.

 • Előnyök

  A streaming tartalom széles választéka, jó letöltési és feltöltési sebesség, sok eszközön működik, és bármikor megszakíthatja.

 • Hátrányok

  Elhúzódó pufferolás a Netflix tartalom betöltésekor, a nemkívánatos hirdetések felbukkanása, az ügyfélszolgálat hiánya, nem oldja fel az USA Netflix feloldását.

Miért nem szeretjük az ingyenes VPN-ket

Néha figyelik az ön tevékenységét
Gyakran gyűjtenek adatnaplókat annak érdekében, hogy harmadik félnek eladhassák
Hirdetéseket jelenítenek meg, míg a legjobb VPN-k hirdetés-blokkoló funkciókat tartalmaznak
Az ingyenes VPN-k sebessége 70% -kal lassabb, mint a fizetett VPN-szolgáltatóké

A megbízható, teljesen anonim fizetett VPN villámgyors sebességet, szilárd „naplómentes házirendet”, széles körű elérhetőséget, 24 órás ügyfélszolgálatot és számos fejlett funkciót kínál, mint például sebességteszt, URL-szűrés, hirdetés-blokkolás, behatolás-észlelés & megelőzni és így tovább.

Kutatásunk szerint a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb VPN-szolgáltatók NordVPN és Surfshark. Mindkét szolgáltatás biztonságos és könnyen használható. Ezek viszonylag olcsók és minden nagyobb platformon alkalmazhatók.

Ennek ellenére rengeteg ingyenes VPN-szolgáltató áll rendelkezésre, akik megfelelő sebességet és megfelelő szolgáltatásokat biztosítanak azok számára, akik nem akarnak dollárt költeni alapszörfözésre és streamingre. Ezek az okok ugyanazok a problémák, amelyek a legjobb webgazdagépekkel is felmerülnek. Az ingyenes gazdagépek, mint például az ingyenes VPN-ek hajlamosak felhasználói adatokat eladni.

GYIK A VPN-ekről ingyen

K: Mi a legjobb ingyenes VPN az Android számára?

A: Az Express VPN a legjobb ingyenes lehetőség az Android számára. 30 napos próbaverziót kínálnak, amelyet felhasználva kipróbálhatja androidos készüléken, hogy kiderítse, megéri-e.

K: Mi a legjobb ingyenes vpn a torrentinghez?

A: Hogy őszinte legyek, nincs ilyen. Az ingyenes VPN-k olyan proxykat használnak, amelyek pénzbe kerülnek a vásárláshoz. Ha 100% -ban ingyeneset használ, akkor a forgalom gyakran valóban rosszindulatú forgalommal irányul, amelyre valószínűleg nem akarja, hogy az IP.

K: Az ingyenes VPN veszélyes?

A: Igen. Gondolj bele így. Ingyenes VPN használata olyan, mintha nyilvános wifi-kávézóba kerülne, ahol mindenki ugyanazt az IP-t használja, és csatlakozni fog, és 20 ember helyett 100 000 van. Nincs magánélete, és bárki fizet az ingyenes VPN-hez tartozó proxyért, minden bizonnyal pénzt keres belőle.

K: Melyik ingyenes VPN a legjobb?

A: Erre válaszoltunk. Mindannyian szemét.

K: Mi a leggyorsabb ingyenes VPN?

A: Őszintén szólva, nem vagyok biztos benne, mert még ha gyorsat is találna, az nem lenne összehasonlítható a szokásos VPN-szolgáltatásokkal.

K: Mi a legjobb ingyenes VPN az iPhone-ra?

A: Az iStore VPN-alkalmazásának közel 80% -a csalás. Óvakodik.

Következtetés

Tehát megvan ez az átfogó útmutató a legjobb ingyenes VPN-khez 2020-ban. Ha továbbra sem biztos abban, hogy miért lenne szüksége VPN-megoldásra, hadd próbáljam összefoglalni, mi rendkívül fontos, hogy az emberek a VPN-ket használják. További részletekért tekintse meg a a legjobb VPN-ek Ausztráliában útmutató.

Ha Ausztráliában él, vagy akkor is, ha csak éppen látogat, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy magán- és állami támogatású szervezetek kémkednek téged. Ezek az intézmények figyelemmel kísérik és rögzítik az online tevékenységet.

Ausztrália az úgynevezett „tizennégy szem” közé tartozik, beleértve az Új-Zélandot, Kanadát és az Egyesült Államokat, amelyek megállapodást kötöttek, amelyben információkat gyűjtenek, elemeznek és megosztanak Önnel kapcsolatban. A magánszemélyek egyszerűen már nem magánszemélyek.

Annak megakadályozása érdekében, hogy érzékeny személyes adatait gyűjtsék, és megelőzzék a rosszindulatú számítógépes támadásokat, VPN-t kell használniuk. A listán szereplő VPN-k azon képesek, hogy blokkolják a hirdetéseket, feloldják a cenzúrázott tartalmat, és a lehető legnagyobb biztonságot nyújtják, amikor aktív az interneten.

A Surfshark lenne az első választásom, amelyet nagyon szorosan követne a NordVPN. Mindketten hangot adtak a szoftverekkel kapcsolatos minden hozzáállásnak, és következetesen kapcsolatba léptek az ügyfelekkel szolgáltatásaikkal kapcsolatos visszajelzésért. Könnyen kezelhetők, csodálatos titkosítással rendelkeznek, és sebessége a leggyorsabb. Az árak egyaránt ésszerűek, és ügyfélszolgálatuk az iparágban a legmegbízhatóbb.

A VyprVPN a negyedik kedvencem, mivel ezek lehetővé teszik az országhoz zárolt tartalom probléma nélküli megtekintését, és egyedi, jól átgondolt felülettel rendelkeznek. Rendszeresen fejlesztik technológiájukat is, amikor a telefonodra vonatkoznak.

Most, hogy tudom a legjobb válogatásaimról, ideje megadni nekik. Nem számít, hogy melyiket választja, tudom, hogy sokkal jobban érzi magát az online élmény kapcsán.

Kipróbálta ezeknek az ingyenes VPN-eknek, vagy másoknak? Kérjük, ossza meg velünk az oldal alján található „VPN-vélemény hozzáadása” gomb megnyomásával!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  A legjobb VPN Australia Australia 2020