A legjobb torrenting VPN-k (2020)

Az identitás online védelme manapság szükségszerű. Ez különösen igaz a P2P fájlmegosztásra, mivel nem mindig tudja, mit tölt le, és ki sem néz.


A kiválasztás során nagyon sok szempontot figyelembe kell venni a legjobb VPN a torrentinghez. Meg kell küzdenie a hackerekkel és a természetbeni kormányzati ellenőrzéssel.

Ausztráliában több mint 55 nemzetközi kalóz torrent webhelyet blokkoltak a 2017. augusztusi bírósági határozatnak köszönhetően. Creative Commons licencek, a felhasználók számára korlátozott a tartalom elérése.

A jó hír az, hogy van néhány nagyszerű VPN, amelyek lehetővé teszik a blokkolás kijátszását, hogy bármikor megtekinthesse és letölthesse a kívánt filmeket, TV-műsorokat és sporteseményeket, amikor csak akarja..

A megfelelő kiválasztása azonban egy másik történet, amely csúszós lejtő lehet, ha nincs tapasztalata a VPN-ekkel kapcsolatban. Ezért összeállítottam a legjobb torzító VPN-k.

A listám alapos tesztelésen és kutatáson alapul annak biztosítása érdekében, hogy csak a rendelkezésre álló legmegbízhatóbbokról olvasson el.

Több mint 25 VPN tesztelése és 250+ fájl letöltése (vagy letöltésének megkísérlése után) bárhol, Melbourne-től Canberra-ig. A legjobb VPN-ekkel képes voltam használni a BitTorrent fájlokat, letölteni filmeket és streaming minden epizódot Trónok harca. ��

Lehet, hogy egy elmenek könyvekre van szüksége, mivel a kardhoz szüksége van valami hangmérlegre, hogy megtartsa élét, de gondolkodásomhoz korlátlan letöltésre van szükség, és a listán szereplő legjobb VPN-ekkel letölthetem a szívembe (és az elmémbe) tartalmat.

NordVPN

# 1 választás, kitűnő adatvédelmi egyensúly & Sebesség, dupla adattitkosítás

Előnyök

Extra védelem, katonai szintű titkosítás, különféle árazási lehetőségek, egyszerű beállítás, sokféle fizetési módszer, beleértve a Bitcoin szolgáltatást, szerver 61 országban

CONS

Lassabb sebesség, mint néhány versenytársuknál, nincs telefonos támogatás

A NordVPN már jó ideje működik, és nyilvánvaló okok miatt nagyon népszerűek. A NordVPN használatával korlátlan P2P megosztást, DNS szivárgásgátlót, megszakító kapcsolót és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Ráadásul katonai titkosítást használnak, és a felhasználók számára a CyberSec szoftvert biztosítják, amely automatikusan blokkolja a rosszindulatú programokat, így nem kell aggódnia a számítógépes fenyegetések miatt a blokkolt tartalmak torrentálásakor vagy streamingjeként..

A CyberSec védelmet nyújt a DdoS (Distributed Denial of Service) támadásokkal szemben is. A DDOS támadás egyfajta támadás, ahol több veszélyeztetett rendszert használnak, különösen egy rendszer célzásához. A rendszer. A CyberSec megóv egy ilyen támadástól.

Egyéb speciális szolgáltatások közé tartozik Dupla VPN, amely kétszer titkosítja az internetes forgalmat, hogy további adatvédelmi réteget hozzon létre. A kiszolgálók láncolásának ez a folyamata lehetővé teszi, hogy számos kiszolgáló mögött elrejtse az identitás jobb védelme érdekében.

Ez csak néhány olyan szolgáltatás, amelyre számíthat az NordVPN-ből. Nézze meg a teljes NordVPN áttekintést itt.

Surfshark

# 2. Legolcsóbb torrenting lehetőség

Előnyök

Nagy sebesség, szilárd támogatás és a minőség / sebesség egyik legalacsonyabb ára. 

Feloldja a Netflix és más média streaming szolgáltatások blokkolását

CONS

Lassú válasz az e-mail támogató csoporttól

A Surfshark relatív újonc a VPN-környezetben, de népszerűsége növekedett erős hálózati alapjaikkal, az adatközpontok sokféleségével és a szigorú naplózási politikákkal szemben..

A kínzó kínálat szempontjából a Surfshark legfőbb oka a biztonság. A Surfshark VPN-protokolljai katonai szintű 256 bites AES titkosítást használnak.

A társaság azonban megy a extra lépés egy 2048 bites DHE-RSA kulcscsere és SHA512 hitelesítési hash beépítésével a további biztonságért (fordítás: a lehető legjobb titkosítás és biztonság). A hálózatot működtető technológiához szövött DNS és WebRTC szivárgásvédelem is található. Tudjon meg többet erről az áttekintésünkben itt.

Összességében a Surfshark kiváló választás azok számára, akik kar és a láb fizetése nélkül keresnek valami hasonlót, mint például a VPN anonimitását és magánéletét..

ExpressVPN

# 3 Gyors és sok IP-cím

Előnyök

Leggyorsabb sebesség, verhetetlen ügyfélszolgálat, fejlett funkciók, nincs napló, teljes magánélet

CONS

Leggyorsabb sebesség, verhetetlen ügyfélszolgálat, fejlett funkciók, nincs napló, teljes magánélet

Az ExpressVPN-nek nincs rögzített naplózási politikája, ami azt jelenti, hogy biztonságosan használhatja az uTorrent-t vagy bármely más BitTorrent-klienst a fájlok teljes névtelenségének megosztására.

Egyszerűen feliratkozik, követi az alapvető utasításokat, és percek alatt képes csatlakozni bármelyik szerverükhöz. Innentől biztonságosan letöltheti az uTorrent fájlt, és elkezdheti használni az alkalmazásukat a torrent elindításához. Intelligens helymeghatározásuk révén kiválaszthatják a hálózat optimális helyét.

A legmagasabb szintű titkosítást (256 bites AES) használják, és lehetővé teszik a fő protokollok (OpenVPN, L2TP, PPTP és SSTP) használatát..

Az ExpressVPN segítségével Ön az összes olyan szolgáltatás, amelyet korábban említettünk—24/7 élő ügyfélszolgálat, gyilkos sebesség, gyilkos kapcsoló, korlátlan sávszélesség és így tovább.

Pufferelt VPN

# 4 Hiányzik a sebesség / biztonság

Előnyök

Különleges ajánlatok, nincs napló, nagysebességű szerverek, 256 bites Blowfish titkosítás, korlátlan sávszélesség, 5 egyidejű kapcsolat, 24 órás ügyfélszolgálat

CONS

Nem a legolcsóbb VPN-megoldás, nincs hirdetés-blokkolás, hiányzik a fejlett szolgáltatások

A szilárd nemzetközi sebességteszt pontszámokkal és megbízható ügyféllel egyértelmű, hogy miért A pufferelt VPN díjakat nyert és bemutatták a nagyobb technológiai kiadványokban, például a Wired Magazine-ban. Ezek egy jó hírű társaság, amely nyilvánvalóan törődik ügyfeleivel.

Ez a budapesti székhelyű vállalat évente 5000–5 dollárt ítél oda, hogy segítse az egyetemi oktatás fedezését. Leányvállalati támogatást és dedikált ügyfélszolgálatot kínálnak.

Néhány versenytársukkal ellentétben, egyáltalán nem szabnak korlátozást azoknak a felhasználóknak, akik meg akarják osztani a fájlokat. Teljes zsaroló hozzáférésük lesz a szoftverükhöz. Technológiájuk felhasználásával megkerülheti az állami beavatkozást, és feloldhatja a megtekinteni vagy letölteni kívánt tartalmak blokkolását..

Az IP-cím elrejtésével és az online forgalom megfelelő titkosításával a pufferelt VPN mindent megad, amire szüksége lehet a torrent webhelyek blokkolásának feloldásához és a rejtett tartalom élvezetéhez, amelyet ellenőrizni szeretne.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy néhány VPN-webhely úgy néz ki, mintha valaki kis testvére egy hosszú hétvégén csapta őket össze. A Buffered.com nem tűnt jobban. Azok a büszkék zászlók, amelyek megmutatják, hogy szerepeltek a Idő, Siker és a fent említett Vezetékes oldalon, az oldalak könnyen láthatók és könnyen navigálhatók. Interfészükön is könnyű navigálni.

IPVanish

Egy újabb erős versenyző

Előnyök

Nincsenek naplók, szilárd titkosítás, több szerver, torrenting megengedett, nem fogadja el a Bitcoin

CONS

Az Egyesült Államokban található, ahol az NSA kopoghat, kevésbé mint a példaértékű ügyfélszolgálat

Az IPVanish nagyszerű kezdőknek és tapasztalt felhasználóknak egyaránt. Az erőteljes biztonsági eszközökkel felszerelt IPVanish egy torrenter álma. Mint az ExpressVPN és a NordVPN esetében, az IPVanish ideális titkosítást biztosít a fájlmegosztáshoz és az adatfolyamhoz.

Ez a díjnyertes VPN fenntartja az Ön személyes adatait a Socks5 segítségével, amely egy proxy szolgáltatás lehetővé teszi, hogy magántulajdonban maradjon azáltal, hogy elrejti a valódi IP-címét, amikor a P2P-forgalmat az egyikükön keresztül 40 000+ IP cím a sok szerverükön.

Melbourne-ben két szerverük van, és összesen 950+ szerver több mint 60 országban, így a világ egyik legelterjedtebb VPN-megoldása. Három megfizethető tervet kínálnak.

Privát VPN

Szilárd második helyezett

Előnyök

Erős OpenVPN, nincs naplózási politika, megfizethető árképzés, hét napos pénz-visszafizetési garancia, szerver 29 országban

CONS

Nincs beépített DNS-szivárgás-lefedettség

Költségvetés-barát lehetőség azoknak a takarékosabb felhasználóknak, akik továbbra is szeretnék kínzó képességeiket. A Private VPN konkrét kriptográfiát használ, hogy név nélkül maradjon. Szolgáltatásuk jellemzői a beépített kill kapcsoló és szigorúan nem naplózási politikát tartanak fenn.

A Privát VPN segítségével feloldhatja a régió-specifikus tartalmak és a blokkolt webhelyek blokkolását. A nagysebességű szerverek a legmegbízhatóbb körülmények között működnek, és az 1 kattintással történő beállításuk miatt a fejfájás elkerülhető a regisztráció és az indulás során.

Az összes eszköz számára kompatibilis, a Private VPN egy szolgáltatás, amelyet barátságos ügyfélszolgálata és gyors kapcsolatai miatt nagyra becsülnek.

Sajnos minden rózsa megvan a tövisével, és ennek hiánya a DNS szivárgás elleni védelem. De az alkalmi felhasználók számára ez egy szép, olcsó választás, amely valószínűleg elvégzi a munkát.

CyberGhost

Második helyezett

Előnyök

Privát, Romániában székhellyel (nincs kormányos szippantás), jó megjelenésű és könnyen használható szoftver, öt egyidejű kapcsolat, 24/7 élő chat, DNS szivárgás elleni védelem, megszakító kapcsoló, P2P megosztás engedélyezett

CONS

Zavaros árképzés, rossz hírnév a volt ügyfelek körében

Ez a szoftver rendkívül egyszerűen használható, és a drágább VPN-megoldások csengőivel és sípjeivel rendelkezik. Székhelye Romániában, a CyberGhost kivételes sebességet biztosít a közeli szervereknél, és egyáltalán nem tárolja a felhasználói munkamenetek naplóit.

Blokkolja a Torrent protokollt minden szerveren, normalizálja a forgalmat és lehetővé teszi az összes P2P hálózat használatát. Az egyetlen megkérdőjelezhető dolog a CyberGhost esetében, hogy teljesen ingyenesen letöltheti.

Az ingyenes VPN-ket a felhasználók számára óvatosan kell kezelni, mivel a legtöbb ingyenes VPN nem igazán ingyenes. Rossz hírnevük van az Ön adatainak összegyűjtésében és harmadik fél számára történő értékesítésében azért, hogy fizetni tudják az ingyenes szolgáltatásukat.

Ennek ellenére a CyberGhost teszt futtatása után nem találtunk bizonyítékot arra, hogy erről van szó, és DNS-szivárgást sem észleltek. Mindent figyelembe véve a CyberGhost a következőnek tűnik életképes lehetőség a szűk költségvetéssel rendelkező felhasználó számára.

Védje meg magát most

Az adatvédelem számít, különösen, ha a P2P fájlmegosztásról van szó. A zaklatás nagyon veszélyes lehet. Jogi problémákat, rosszindulatú tartalmak vagy rosszindulatú programok támadásait eredményezheti. Ez adat szivárgást és érzékeny információk lopását eredményezheti.

A VPN-k elháríthatják ezeket a számítógépes fenyegetéseket, és segítenek a diszkréció fenntartásában.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy igénybe veszi e szolgáltatások egyikét, ne feledje, hogy a listán szereplő VPN-ek pénz-visszafizetési garanciákkal járnak. Ingyenesen kipróbálhatja szolgáltatásaikat, és megnézheti, hogy ez az Ön számára megfelelő-e.

Hogyan védik a torrent VPN-ek??

A VPN-titkosítás és az egyedi IP-címek biztosítják, hogy az internetszolgáltató (Internet Service Provider) ne látja, amit csinál az interneten, mivel a számítógépről a VPN-kiszolgálón keresztül továbbított összes adat rejtett.

Mivel a kínzó fájdalom egyik fő oka a szerzői jog által védett tartalom, ezért a VPN szolgáltatók a helyett a szerzői jogtulajdonosoktól kapják meg a figyelmeztetést. Ennek oka az, hogy a valódi IP-címed nincs kitéve.

Csatlakozás a Azon országokban található VPN-kiszolgálók, amelyek szerzői jogok alapján nem cenzúrálják a webhelyeket, hatékonyan feloldhatja a torrent webhelyek blokkolását, és bármit megnézhet.

A törvény megértése

Néhány ország (köztük az Egyesült Királyság és India) megtorpant az online szerzői jogsértésekkel kapcsolatban, ám a legtöbb ország a kalózkodást inkább polgári, mint büntetőjogi ügynek tekinti. Itt található az országok listája és a hozzájuk kapcsolódó VPN-törvények.

A kalózkodás egyik legszélesebb körű következménye az internetszolgáltató figyelmeztető levele. Ha megfelelően biztonságos VPN-t használ, akkor nem fog felmerülni ez a probléma, mivel az aktuális IP-címét senki sem látja.

Hogyan győződjön meg arról, hogy a torrenting VPN védi meg

Ha azt szeretné tudni, hogy valóban biztonságos és magánbiztos-e, látogasson el az IPLeak.com webhelyre. Ha nem látja valós IP-címét, vagy egy az internetszolgáltatójától, akkor a VPN védi Önt.

További bizonyosságot nyújthat annak ellenőrzéséhez, hogy a BitTorrent kliens szivárog-e az Ön valós IP-címén, ha lefelé görgeti a Torrent Cím-felismerés pontot, és hozzáadja a mágneses linket a BitTorrent klienséhez. Ez figyeli a torzító tevékenységet és észleli a szivárgásokat.

Fontos szempontok a VPN-feliratkozás előtt

A torrentinghez legmegfelelőbb VPN kiválasztásakor sokat kell tudni.

A Torrent és a P2P fájlmegosztóknak adatvédelemre van szükségük, de méltányos felső határra van szükségük az adatkorlátozásokra is. A lassú sebesség és a testtávú sávszélesség problémát jelent azok számára, akik megfelelő mennyiségű tartalmat szeretnének letölteni vagy feltölteni..

Ezt szem előtt tartva, itt van néhány tényező, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt a VPN-re beállítanák a torzító igényeidet:

  • Biztonság
  • Naplózási politika
  • Bandwitdth Limit
  • Sebességteszt teljesítmény

Az első számú szempont, amikor VPN-t keresnek a torrenthoz, a szoftver mögötti kriptográfia. A megfelelő titkosítás biztosítja a felhasználót abban, hogy harmadik felek nem képesek kémkedni tevékenységükre, vagy hirdetéseket vagy vírusokat megcélozni..

A piacon található jobb VPN-k OpenVPN protokollt kínálnak, amely egy biztonságos alagút-szállítás biztonsági modellje. Ez megtartja az internetszolgáltatókat (internetszolgáltatók), tekintet nélkül olyan dolgokra, mint a kötelező adatmegőrzés. Ilyen módon megakadályozza őket abban, hogy összegyűjtsék személyes adatait és az online kapcsolattartók adatait.

A magánvállalatok már régóta használják a VPN-eket ilyen jellegű láthatatlan biztonsághoz, de most a nyilvánosság számára elérhetővé tették, és rengeteg VPN-megoldás létezik a piacon, amelyek közül sokan biztonsági szoftvert kínálnak saját aláírási algoritmusukkal beton titkosításhoz.

A A VPN naplózási politikája nagyon fontos mert ez határozza meg, hogy az online tevékenysége valóban privát-e vagy csak "kinda, sorta private". Egyes VPN-k azt fogják mondani, hogy nincs naplózási szabályuk, azaz nem menti el a felhasználói munkameneteket, de sok esetben ez hamis állítás.

A Reddit és más fórumok felhasználói felhívták a VPN-ket, mint például a HideMyAss, az adatok összegyűjtésére és az információk megosztására másokkal. Hasonló vádakat fogalmaztak meg a Pure VPN-rel szemben, bár ezek az állítások nagyrészt nem bizonyítottak.

A szigorú naplózás nélküli VPN kiválasztása mellett a nagy sávszélességű gépet is érdemes keresni. Természetesen a VPN sebessége nem kizárólag a vele járó VPN felelőssége, hanem a felelőssége is.

Ha olyan VPN-t használ, amely állítja, hogy gyors, és azt találja, hogy lassú, fontolja meg egy közeli szerver használatát. A legtöbb esetben a VPN-nek szerverei vannak az Ön területén. Mindig használja a céljának megfelelő szervert.

A sebesség emelésének másik módja egy PPTP protokoll használata. A PPTP jelentése pont-pont alagút protokoll. Ez az egyik legrégebbi és legegyszerűbb protokoll, és számítási szempontból leggyorsabb. Ne feledje azonban, hogy te a PPTP-protokoll nem fogja maximális biztonságot elérni tehát valóban feldobja a végső biztonságot és a végső sebességet.

A sebesség tesztelése egy másik szempont. Az ExpressVPN a kedvenc VPN-je az átláthatóság és az ügyfelek iránti elkötelezettségük miatt. Ők voltak az első VPN, akik bevezettek egy Speed ​​Test eszközt, amely valós időben megmutatja, hogy pontosan milyen sebességet ér el a szerver kapcsolatával.

A sebesség valódi optimalizálása érdekében frissítenie kell saját kapcsolati sebességét a saját internetszolgáltatóján keresztül. A VPN használata előtt feltétlenül tegye ezt meg. Ne használjon ingyenes VPN-t torrentoláshoz vagy streaminghez. Ha többet szeretne tudni a sebességről, olvassa el az internetet gyorsabbá tevő útmutatónkat.

Szóval, mely VPN-k a legjobbak a 2018-as kínzáshoz? Figyelembe vettük a piacon lévő összes fő VPN-t (és néhány kisebb jelentőségű verziót, amelyeket minden áron el akar kerülni) és a sebesség, a szolgáltatások, a titkosítás, az ár pont, az ügyfélszolgálat és a legtöbb ami a magánélet.

Következtetés

Úgy gondolom, hogy egyetért azzal, hogy a VPN használatának számos előnye van.

Erős VPN segítségével elkerülheti a Wi-Fi hamisításoktól és a Honeypot támadásaitól a Firesheepig és a ransomware-ig terjedő mindent, a tartalom névtelen letöltése és feltöltése közben..

Még ha csak kapcsolatba akar lépni barátaival vagy rokonaival, a VPN-k megszerezték a hátad, megóvva jelszavait és személyes beszélgetéseit a vállalatok, hackerek és kormányzati intézmények kíváncsiságú szemétől..

Most, hogy meglátta a hat legjobb választásunkat, valószínűleg nehézségei vannak az, hogy csak egyet rendezzen. Ha ez a helyzet, azt javaslom, próbáljon ki egyet vagy kettőt, hogy megkapja az érzéseit, amelyik megfelel az Ön igényeinek.

Ha ki kellene választani az első háromt, énHatározottan megyek a NordVPN-hez, Surfsharkhoz, és ExpressVPN. Ezek mindegyike jó sebességgel, megbízható támogatással, sziklaszilárd titkosítással és különleges ajánlatokkal rendelkezik az első regisztrációhoz.

A VPN-k alapvető fontosságú erőforrások, és most már rendelkeznek ismeretekkel ahhoz, hogy vásárláshoz megkezdhessen egy életképes VPN-megoldást. Boldog streaming.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me