A legjobb VPN a Kodi számára

A Kodi növekvő népszerűségnek örvend a világ minden tájáról, de még mindig sokan nem hallottak erről az innovatív szolgáltatásról. Azok közül, akik ezt használják, néhányan még felfedezték, hogy a VPN használata kritikus fontosságú, ha a Kodi-nal streamál.

Ez a cikk bevezetésként szolgál Kodi számára. A fő hangsúly azonban annak felvázolása, hogy miért nélkülözhetetlen a VPN használata a Kodi-val. Talán éppúgy, mint létfontosságú, az átfogó tesztelés eredményeit is belefoglaljuk annak meghatározására, hogy mely VPN szolgáltatók az abszolút legjobb lehetőségek a Kodi-val való használatra..

Több száz VPN van odakint, de nem mindegyik kompatibilis a Kodi-val. Az itt felsorolt ​​választások azért végezték a vágást, mert kevés hatással voltak az adatátviteli sebességre, és mivel biztonságos kapcsolatot biztosítottak. Miért olyan fontos a biztonságos kapcsolat? Ugyanez az oka annak, hogy miért csak a legjobb otthoni biztonsági rendszert vásárolja meg. Az adatok és az ingatlan biztonságának megőrzése csak megadja szellemi béke.

Olvassa tovább, hogy mindent megtudjon a a legjobb VPN-k a Kodi számára.

A legjobb VPN-k a Kodi számára

Ha izgatottan fedez fel mindent, amit Kodi kínál, akkor először meg kell keresse a legfelső Kodi VPN-t. Több száz VPN-szolgáltatóval együtt nyilvánvaló, hogy ezek közül néhány megbízhatóbb, mint mások.

Ezért vettünk időt sok VPN-szolgáltatás tesztelésére, hogy meghatározzuk azokat, amelyek a rendszer teljesítményét optimálisnak tartják, miközben megóvják az internetes forgalmat a kíváncsiságtól. Egy kimerítő folyamat után azonosítottuk hat szolgáltató, amelyek gyors, megbízható szolgáltatásokat kínálnak. Ha VPN-t keres a Kodi számára, akkor ezek közül az egyik lehet a tökéletes választás.

NordVPN

A 60 országban található, több mint 5100 szerver gyűjteményével a NordVPN az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb hálózata. az 30 napos pénzvisszafizetési garancia rengeteg időt biztosít a szolgáltatás kipróbálására, mielőtt elgondolkodik.

A panamai székhellyel rendelkező NordVPN jóval túlságosan tizennégy ország hatáskörébe tartozik. 256 bites dupla titkosítást használnak, és támogatást nyújtanak az összes fő operációs rendszert futtató Kodi eszközökhöz. A NordVPN-t széles körben elismerték a piacon lévő egyik leggyorsabb VPN-ként, csak néhány versenytárs képes a legjobb adatátviteli sebességre.

Előnyök

 • Nagyon kompatibilis a Kodi-val
 • A székhely Panamában található
 • Robusztus, földrajzilag változatos szerverhálózat
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Nincs szivárgás a tesztelés során
 • Nem vezet naplókat

Hátrányok

 • Nincs lehetőség egyedi kiszolgálók kiválasztására, csak helyek
 • Nincs a leginkább intuitív felület

Jellemzők

A NordVPN robusztus biztonsági funkciókkal ellátott menüjével rendelkezik, beleértve a katonai titkosítást és a használati lehetőséget dupla VPN. Ez a szolgáltatás az exkluzív CyberSec eszközt is biztosítja, hogy a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat zökkenőmentesen megőrizzék.

Az OpenVPN protokoll tovább garantálja a biztonságot, csakúgy, mint a DNS szivárgás elleni védelem és az automatikus megszakító kapcsoló. Egy fiókkal legfeljebb hat készüléket lehet védeni. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető.

Árazás

A hároméves terv havi 2,99 dollárért vásárolható meg. Ez a teljes költség 107,55 USD. A havi terv 11,95 dollárt fizet havonta, de pénzt takaríthat meg, ha egy évre feliratkozik, havonta 6,99 dollárt, teljes költsége 83,88 dollár. A kétéves terv szintén megfizethető, havi 3,99 dollárba kerül, teljes összege 95,75 dollár.

Fakitermelés

Az NordVPN szigorúan nulla naplózási politikát követ. Mivel a székhelye Panamában van, bízhat abban, hogy nem vezetnek nyilvántartást rólad vagy az online tevékenységekről.

nordvpn naplózási politika

Sebesség

A NordVPN nem volt a leggyorsabb VPN, amelyet Kodival teszteltünk. A bekapcsolás előtt sebességünk 26 Mbps volt. A NordVPN futásával a sebességünk öt Mbps-ra csökkent. Ennek ellenére biztonságos, megbízható kapcsolat volt.

ExpressVPN

Az ExpressVPN számolja magát a Kodi első számú VPN-ként, és bár egyetértünk abban, hogy nagyon jó teljesítményt nyújt, inkább az NordVPN funkcionalitását és biztonságát részesítjük előnyben.

Ennek ellenére az Express VPN székhelye a Brit Virgin-szigetek, tehát jóval meghaladja a 14 szemmel elérhető országot. Nem vezet naplókat, és támaszkodhat katonai titkosításra. Minden Kodi eszköz támogatott. Ennek köszönhetően ez a Kodi egyik legjobb VPN-je adatátviteli sebesség.

Előnyök

 • Támogatja az összes Kodi eszközt
 • Dedikált alkalmazások Kodi-használatra
 • Jó adatátviteli sebesség
 • Megbízható szolgáltatások az adatvédelem és a biztonság szempontjából
 • 24/7 támogatás

Hátrányok

 • Drágább, mint a verseny

Jellemzők

Az ExpressVPN több mint 3000 szerverrel büszkélkedhet 94 országban. Az OpenVPN protokoll és az AES 256 bites titkosítás biztosítja az anonimitást és az adatvédelmet. Van egy kill kapcsoló, és az útválasztók mellett alkalmazásokat talál a Mac, a Windows és a Linux számára. Az ExpressVPN szilárd adatvédelmi politikával rendelkezik az ügyfelek védelme érdekében.

Árazás

Az ExpressVPN egy hónapja 12,95 dollárba kerül. Fokozza a hat hónap fedezettségét, havonta 9,99 dollárt, vagy használja a 12 hónapos opciót, havonta 8,32 dollárért.

Fakitermelés

Az ExpressVPN szigorú naplózási politikával ragaszkodik, amely titokban tartja személyazonosságát és tevékenységeit.

kifejezetten vpn adatvédelmi irányelvet

Sebesség

Az ExpressVPN nem zavart túl sokat az adatátviteli sebességünkben. VPN használata előtt 26 Mbps sebességgel teszteltük. Az ExpressVPN bekapcsolása megváltoztatta az adatátviteli sebességünket 12 Mbps-ra.

VyprVPN

Noha a VyprVPN naplókat vezetett, most harmadik fél által végzett független ellenőrzésen esnek át, hogy igazolják, hogy nincs nyilvántartás. Hálózatuk több mint 700 szerverrel büszkélkedhet, körülbelül 70 helyen. Választhat számos VPN-protokoll közül, és a VyprVPN védett termékei közül is Kaméleon technológia célja a VPN-blokkolás megkerülése.

A VyprVPN székhelye Svájcban található. Noha ez a nemzet nem része a 14 szem hálózatának, fontos megérteni, hogy Svájc gyakran szorosan együttműködik az e hálózatok részét képező országokkal. Ennek megfelelően egy másik szolgáltató jobb adatvédelmi és névtelenséget kínálhat.

Előnyök

 • Különféle Kodi eszközök támogatása
 • Nem észleltek IP-szivárgást
 • Nincs napló
 • Jó biztonsági intézkedések

Hátrányok

 • Korlátozott szerverhálózat
 • Csak egy háromnapos ingyenes próbaverzió

Jellemzők

A VyprVPN segítségével korlátlan adatátvitelt és nulla ismeretű DNS-t kap. A NAT tűzfal extra biztonságot nyújt, és technikai támogatást nyújt Önnek, 24 órás, 7 órás alapon. Válassza ki az Ön számára a legjobb VPN protokollt. A VyprVPN kompatibilis a legtöbb készülékkel és útválasztóval.

Árazás

Get VyprVPN három eszközön, havonta 5 dollárért. Frissítsen a prémium csomagra öt eszköz védelme érdekében, szerezze be a Chameleon protokollt, és havonta 6,67 dollárért férjen hozzá a VyprVPN felhőhöz..

Fakitermelés

A VyprVPN méltányos mennyiségű naplót tartott fenn, de a közelmúltban megváltoztatta irányelveit az ügyfelek védelme szem előtt tartásával. Azóta nulla naplózási politikát követnek, sőt, annyira komolyan veszik az új imázsukat, hogy most átesnek független könyvvizsgálat rendszeresen.

vyprvpn adatvédelmi napló

Sebesség

A sebesség-tesztelés a VyprVPN-rel éppen olyan volt. A VPN előtti sebességünk 26 Mbps volt, de a VyprVPN használata 7,7 Mbps-ra lelassított minket.

CyberGhost

A CyberGhost egy másik olyan VPN-szolgáltató, amely a Kodi kompatibilitási rendszert előtérbe helyezi és középpontjában áll, több mint 3600 szerverrel 60 országban..

Ha szereti élvezni a testreszabott élményt, a CyberGhost mindenféle alkalmazással és lehetőséggel választja ki, hogy melyik szervert használja. A cég garantálja az adatátviteli képességét, de az nyilvántartást vezet, amely rögzíti az online munkamenetek hosszát és a DNS-lekérdezéseket. A Kodi eszközök támogatása a Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, az Amazon Fire TV vagy a Stick és az Android TV támogatását tartalmazza.

Előnyök

 • A központ Romániában található
 • Kompatibilis sok Kodi eszközzel
 • Nagyon testreszabható
 • Nincs szivárgás az IP-n

Hátrányok

 • Tartja a csatlakozási naplókat

Jellemzők

A CyberGhost erős titkosítást biztosít, és szinte minden eszközön használható. Viszonylag robusztus szerverhálózattal és hozzáférés a NoSpy szerverekhez, bízhat benne, hogy anonim tapasztalattal rendelkezik. A román székhely plusz, de ez a társaság kezeli a csatlakozási naplókat.

Árazás

A CyberGhost megfizethető egy hároméves tervvel, amely havonta 2,75 dollárba kerül. Ehhez egy 45 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik. Egy hónap 12,99 dollárt fog fizetni, míg egyéves szolgáltatási feliratkozás 5,99 dollárba kerül. Két év jobb ajánlat, havonta 3,69 dollár.

Fakitermelés

Ez egy nagy akadály a CyberGhost számára. Azt állítják, hogy nem vezetnek naplókat, de azt is mondják, hogy néhány nyilvántartást vezetnek. Az adatvédelmi képviselők számára ez az nem mindig elég jó.

A legjobb VPN a Kodi számára

Sebesség

A CyberGhost átlagos adatátviteli sebességet szállított. Nélkül a sebességünk 26 Mbps volt. A CyberGhost bekapcsolása után az adatátviteli sebességünk öt Mbps-ra csökkent.

Privát internet-hozzáférés

Ez egy olcsó opció, amely Linux vagy Android rendszert futtató Kodi készülékeken működik. A Private Internet Access alkalmazásai kompatibilisek a MacOS, iOS, Windows, Android és Linux rendszerekkel. Lehet, hogy olcsó és kevesebb csengővel és sípmal rendelkezik, mint a verseny, de ezt a társaságot titkosításának és biztonsági tulajdonságainak köszönhetően továbbra is a Kodi legfőbb VPN-évé lehetne nevezni. A privát internet-hozzáférés több mint 30 országban a VPN és a proxyszerverek kombinációját használja. A kiszolgálók száma jelenleg 3 307.

Előnyök

 • Kodi támogatás Android és Linux eszközökre
 • Nagyon megfizethető

Hátrányok

 • Proxykiszolgálókat használ
 • Szerverhálózat nem olyan földrajzilag különféle, mint a verseny
 • Székhelye az Egyesült Államokban.

Jellemzők

A több mint 3000 szervert tartalmazó hálózat meglehetősen versenyképes. Ráadásul megengedett a torzítás és nincs szivárgás a tesztelés során fedezték fel. Legalább a kiszolgálók egy része a Netflix-rel működik, és az alkalmazott titkosítási módszerek erősek és megbízhatók. Az USA-ban való tartózkodás nem más, mint kár.

Árazás

Ha a magán-Internet hozzáférés havonta fizeti, akkor 9,95 dollárt fog elérni havonta. Frissítsen egy éves tervre, havonta 5,99 dollárra, vagy vegye igénybe a legjobban megtérülő kétéves tervet, amely havi 3,49 dollárba kerül..

Fakitermelés

A privát internet-hozzáférés egyértelművé teszi, hogy nem tartanak semmilyen forgalmi naplót. Azonban a központja az Egyesült Államokban., rájuk számos adatmegőrzési törvény vonatkozik, amelyeket úgy lehet tekinteni, hogy megsértik az Ön személyes adatait.

A PIA adatvédelmi politikája

Sebesség

A magán-Internet hozzáférés sebességének teljesítménye rendben volt. A 26 Mbit / s-os kiindulási ponttól kezdve a magán-Internet hozzáférés mintegy négy Mbps-ra lelassította a dolgokat.

PureVPN

Egy dedikált Kodi VPN beépülő modullal a PureVPN jól működik ezzel a nyílt forrású szoftverrel. A központ székhelye Hong Kongban van, és tiszteletre méltó hálózattal rendelkezik, alig több mint 2000 szerverrel, 140 országban. A 256 bites titkosítás elengedhetetlen jellemző, de a DNS-szivárgást a tesztelés során észlelték.

Előnyök

 • Könnyen kezelhető felület
 • Teljes támogatás a Kodi számára
 • Hongkongi joghatóság
 • Olcsó

Hátrányok

 • DNS-szivárgásokat észleltek
 • Tartja a sávszélesség és a kapcsolat naplóit
 • Nyugtalanító ügyfélszolgálat

Jellemzők

Ha egy felső Kodi VPN-t keres, akkor örömmel látja, hogy a PureVPN támogatást nyújt olyan Kodi eszközökhöz, mint a Raspberry Pi, a Play Station, az Amazon FireStick, a Roku, a Linux, az iOS, az Android, a Mac és a Windows..

Noha a PureVPN-nek nincs annyi szervere, mint a listán szereplő többi opciónak, büszkélkedhetnek lenyűgöző földrajzi sokféleség. Ez jó hír, mert gyorsabb adatátviteli sebességet jelenthet, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz a világon.

Noha a PureVPN azt hirdeti, hogy nulla naplót tartanak fenn, politikájuk közelebbi áttekintése rávilágít, hogy ez az nem igaz. Ennek ellenére katonai titkosítást kap, amely lehetővé teszi a megosztott alagút kialakítását és a korlátlan sávszélességet. Ha szeretné, P2P védelmet adhat a csomaghoz.

Árazás

Minden PureVPN terv a 31 napos pénz-visszafizetési garancia. A szolgáltatás havonta elérhető, 10,95 dollárért, míg az egyéves előfizetés havi 3,33 dollárért fizetendő. A legjobb ajánlat a kétéves terv, amely havi 2,88 dollárba kerül.

Fakitermelés

Sok VPN-szolgáltatóhoz hasonlóan a PureVPN nyilvánvalóan kijelenti, hogy nem tart naplót. Ha azonban olvassa el az apró nyomtatást az adatvédelmi politikájukban, hamarosan rájössz, hogy ez egyszerűen nem igaz.

PureVPN naplók

A csatlakozással és a sávszélességgel kapcsolatos nyilvántartásokat a PureVPN vezeti. Azt állítják, hogy ezeket a naplókat egyszerűen a szolgáltatás teljesítményének fenntartása céljából tartják. Ha ez igaz, miért ne kezdje el előre, ahelyett, hogy beleteszi az adatvédelmi irányelvekbe? Az igazi adatvédelmi képviselők másutt akarnak keresni.

Sebesség

Az adatátviteli sebesség tesztelése elég tiszteletre méltó volt. A VPN használata nélküli sebességünk 26 Mbps volt. A PureVPN esetén az adatátviteli sebesség 8,6 Mbps-ra esett, ami elfogadható tartományon belül van.

Mi az a Kodi?

A Kodi-t 2002-ben mutatták be Xbox Media Player néven. Röviddel ezután átnevezték az Xbox Media Center néven, amelyet 2014-ig tartottak fenn. A Kodiért felelős XBMC Alapítvány ezután a szolgálatnak a jelenlegi nevét adta..

Mindegyik neve alatt a Kodi lehetőséget biztosított a tartalom elérésére és tárolására. Ez a tartalom tartalmazhat videókat és zenét, sok más média formája között. Kompatibilis lenyűgözően sokféle operációs rendszerrel és eszközzel. A Windows, MacOS, Linux, Android, iOS és Raspberry Pi mind működnek a szoftverrel. Ha Linuxot használ, ellenőrizze, hogy legalább az elmúlt évtizedben gyártott grafikus kártyát használ-e. AMD / ATI, NVIDIA vagy Intel kártyáknak, amelyek legalább OpenGL 2.0-t támogatnak, elegendőnek kell lenniük. A Windows rendszert futtató rendszereknek javasoljuk a Direct3D-t támogató GPU hardver használatát. Az emberek gyakran használják a Kodi-t televíziójukkal, számítógépükkel, laptopjukkal, táblagépükkel, okostelefonjukkal és Raspberry Pi-vel kapcsolatban.

Kodi interfész

A Kodi nyílt forráskódú szoftver, ami azt jelenti, hogy mindenki számára szabadon elérhető. A fejlesztők szerte a világon változtatásokat vagy kiegészítéseket végezhetnek, ha úgy akarják. Ezek közül sok a Kodi többi felhasználó számára elérhető kiegészítőkön keresztül. A Kodi nem tölt be semmilyen tartalmat. Ehelyett minden felhasználónak saját tartalmát kell betöltenie a szoftverbe, a jelenlegi helyi vagy hálózati tároló segítségével.

Mit tehetsz Kodival??

A Kodi hihetetlenül sokoldalú szoftver, amelyet szinte bármilyen szórakozáshoz felhasználhat. Hallgassa meg kedvenc zenéit. A Kodi olyan formátumban fogadja el, mint például OGG, MP3 és AAC. Az intelligens lejátszási listákkal és a zeneszámok címkézésével a zenegyűjtemény még soha nem volt ilyen szervezett.

A Kodi-val kompatibilis videoformátumok között szerepel a H.264, a 3D és az ISO. Még az internetet is felhasználhatja a tartalom streamingre a Kodi-on keresztül. Importálja kedvenc filmjeit, majd kérje meg a szoftvert, hogy adja hozzá az előzeteket, a film posztereit és még sok minden mást, hogy fokozza az élményt.

Ha szereted a TV-t, a Kodi nyeri Önnek. Jellemzője a kedvenc műsorok tárolása, hogy bármikor megnézhesse őket. A plakátok, címkék és leírások segítenek mindent megszervezni. Akár élő televíziós csatornákat is közvetíthet és rögzíthet, amíg hozzáad egy háttér-szolgáltatást, például a NextPVR, a TVheadend vagy a MediaPortal.

Kodi kiegészítők

A Kodi olyan funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes fénykép tárolását és rendezését. A legegyszerűbb módszer a képek megosztása az összes eszközén.

Kodi illegális?

A Kodi nem illegális. Valójában nyílt forráskódú szoftvert készített az XBMC Alapítvány. A Kodi beszerzéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy ellátogat a hivatalos weboldalra a https://kodi.tv/download oldalon. Miközben letöltötte, nyugodtan töltse le a hivatalos kiegészítőket.

Néhány készülékhez a Kodi előre telepítve van. Ez egy teljesen legális mód is a szoftver beszerzésére. A Kodi ezen verziói nem tartalmaznak harmadik fél által készített kiegészítőket, amelyek lehetővé teszik az illegális adatfolyamot.

Jogi problémák merülhetnek fel, amikor a Kodi felhasználók telepítik és futtatják a harmadik féltől származó kiegészítőket, amelyek hozzáférést biztosítanak a szerzői joggal védett tartalomhoz. Ez a tartalom jellemzően olyan aktuális filmeket és televíziós műsorokat foglal magában, amelyek másutt nem érhetők el. Ezek a kiegészítők gyakran torzulásra támaszkodnak a tartalom biztosítása érdekében. Lehet, hogy tudatában van annak, hogy a torrenting megnyitja a biztonsági réseket. Ezenkívül a szerzői joggal védett anyagok kínozása illegális is lehet. Ha a Kodi-t használja a szerzői joggal védett anyagok torrentingjéhez vagy streamingjéhez, akkor mielőtt ezt megtenné, ki kell választania a Kodi egyik legjobb VPN-jét..

Mi a helyzet a harmadik fél kiegészítőivel??

Az évek során a külső fejlesztők mindenféle kiegészítőt létrehoztak, amelyek célja a Kodi funkcionalitásának és használhatóságának javítása. Érdemes lehet például hozzáadni egy időjárási alkalmazást vagy képernyővédőket a szoftverhez.

Ha tévét és filmet keres, akkor elégedett lesz a Bravo, a DIY Network, az ABC Family és még sok más kiegészítőivel. A podcast-ok olyan kiegészítőken keresztül továbbíthatók, mint például az Apple iTunes Podcast. Vagy érdemes lehet hozzáadni a lejátszott dalok dalszövegeinek megtekintési lehetőségét is. A Twitter hírcsatorna-kiegészítő hozzájárul ahhoz, hogy figyelemmel kísérje a közösségi médiában zajló eseményeket.

Kodi kiegészítések

A kiegészítők kiválasztásakor azonban ajánlatos körültekintően járni. Mindezeket önállóan fejlesztették ki, a Kodi mögött álló emberek felügyelete nélkül. Ez azt jelenti, hogy ezek közül néhány funkcionálisabb, mint mások.

Ezenkívül ne feledje, hogy egyes kiegészítők lehetővé teszik az illegálisan beszerzett anyagok szerzői joggal védett anyagának letöltését és tárolását. Az ilyen média birtoklása azt jelenti, hogy a törvényt betartják.

Miért kellene VPN-et használni a Kodi-val?

A legjobb VPN-k megvédnek mindenféle kémtől. Tudta, hogy ha VPN-t nem használ, akkor az Internet szolgáltatója teljesen mindent megtehet, amit online tesz?

Ugyanolyan aggasztó, mint a kormány is nyomon tudja követni az Ön mozgásait. Ditto azoknak a hackereknek és más black-hat operátoroknak, akik abban reménykednek, hogy megfertőzik a rendszert malware, spyware és ransomware.

hogyan folyik a vpn működése

Mindannyian szeretnék tudni, hogy mit csinál online, beleértve a meglátogatott webhelyeket is. Kíváncsi, hogy tölti az idejét a közösségi médián, és mindenféle rosszindulatú szereplők nem szeretnének semmi jobbat, mint hogy kezüket szerezzék a hitelkártyájukon és a bankszámlaszámokon.

Mit jelent a VPN az Ön számára? Ez álcázza az Ön IP-címét, így senki sem kémkedhet téged. Ideális esetben 256 bites AES titkosítást használ az összes webes forgalom védelmére. Még úgy is kinézheti, hogy Montrealban ülsz, amikor valójában Sydney-ben vagy. Alapvetően a VPN tökéletesen magán és anonim online élményt nyújt.

Megkérdezheti, hogy ez szükséges-e. Végül is, azt gondolod, nem csinálok online semmit, amit el kell rejtenem.

Valóban igaz? Mennyire izgat, hogy bárki láthatja banki tranzakcióit vagy nyomon tudja követni az online vásárlási szokásait? Nem hangzik olyan vonzónak, igaz? A megbízható VPN megvédi Önt minden kémtől és betolakodótól. Ez azt jelenti banki tevékenységeket végezhet, vagy nézheti meg kedvenc televíziós műsorát a Kodi-n, anélkül, hogy aggódnia kellene a válla felett nézõk miatt.

Végső gondolatok

Az itt áttekintett VPN-ek bármelyike ​​megbízható működést ígér a Kodi szoftver használata közben. Legtöbbjük megfelelő sebességgel és megbízható csatlakozással is rendelkezik.

Hisszük azonban, hogy A Kodi felhasználók számára a NordVPN biztosítja a legjobb átfogó csomagot. A NordVPN biztonság, funkcionalitás, szolgáltatások és megbízhatóság kombinációja teszi ezt a szolgáltatást a legfontosabb választásunknak.

Mivel már megpróbálja javítani az online biztonságot, érdemes megfontolni egy jelszókezelő használatát is. A legjobb jelszókezelő biztosítja, hogy nyomon tudja követni az összes online fiókja erős, összetett, egyedi jelszavait. A VPN használatához hasonlóan a jelszókezelő az adatait privátként kezeli.

GYIK

Kérdés: Mi a legjobb VPN összességében 2020-ra?

A: A NordVPN lenyűgöző szerverhálózattal rendelkezik, és egyszerre hat eszköz csatlakoztatható a szerverhez. Sőt, mindenféle csúcsminőségű biztonsági funkcióval büszkélkedhetnek, és BitTorrent-barátságosak. A jó ügyfélszolgálatnak és a naplók vezetésének szigorú politikájának köszönhetően a NordVPN valószínűleg a legjobb VPN a piacon 2020-ra.

Kérdés: Tudja-e az internetszolgáltatóom, hogy a Kodi-on keresztül VPN-t közvetítek?

A: Ha megbízható VPN-t használ, az internetszolgáltatónak nincs lehetősége megtudni, hogy mit közvetít a Kodi-on. Sőt, nem ismernek olyan webhelyet, amelyet meglátogat, és nem tudnak kémkedni az Ön pénzügyi tranzakcióiról. A VPN használata teljes online névtelenséget és adatvédelmet jelent, különösen akkor, ha gondosan választja meg VPN-jét.

K: Melyek a legjobbak Kodi számára?

A: Kodi végtelen listájával büszkélkedhet. Ön dönti el, melyik a legjobb. Ne feledje, hogy egyesek jobban működnek, mint mások. A legnépszerűbbek közé tartozik az Exodus filmek és TV-műsorok nézésére, valamint a Yoda, amely filmeket és televíziókat kínál műfajok és nyelvek széles választékával. A KidsTube rajzfilmekkel látja el a kicsiket, míg a SportsDevil bárki számára elérhető, aki nem képes eleget tenni.

K: A Kodi használata jogszerű?

A: A Kodi legális. Néhány kiegészítés azonban hozzáférést biztosíthat olyan szerzői joggal védett tartalomhoz, amely műsorban nem engedélyezett a streaminghez. Vigyázzon, ha biztos abban, hogy a törvény jobb oldalán tartja magát, és a Kodi használatakor mindig használjon VPN-t.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me