A legjobb VPN-k a Netflix számára (2020)

Amikor fiatal voltam, szerettem a természetet, és időm nagy részét a Murray mellett töltöttem, de bárki, aki a kilencvenes évek második felében érkezett, elmondhatja, hogy a szabadban egy idő után unatkozni kell, és valódi szórakozásra van szüksége.


Sajnos nekem és társaimnak nehéz volt a szórakozás. Ha túl fiatal vagy egy kicsit a borostyánfolyadékhoz és a pubertás elkapta az ackert, akkor nem lehet részeg és megbotrázni. ��

Akkoriban, és a mai napig az amerikai filmekkel fordulok, hogy enyhítsem az izgalom szomjúságát. Dél-Ausztrália viszont zavaros a filmekkel kapcsolatban. Legalább akkoriban volt. Az egyetlen mozi, amire emlékszem, a történelmi Capri Színház volt, amely 60 kilométerre volt. Lehurrogás!!

Amikor a szüleim számítógépet kaptak nekem és a bátyámnak, a hold fölött voltunk. Végül megnézhetjük a YouTube-ot és letölthetünk filmeket. Elegendő mondani, hogy szórakozás volt, amíg tartották.

Mint minden Aussie tudja, a kormány keményen felzárkóztatta a kalózhelyeket, és legalább 59 torrent weboldalt blokkolt. És ez még nem minden. A Netflix amerikai videókönyvtára szintén nem érhető el Ausztráliában, csakúgy, mint a Hulu és a Crackle webhelyek.

A helyzet még rosszabbá tétele érdekében az ausztrália számára továbbra is könnyen elérhető tartalom nem kívánt reklámokkal, rosszindulatú szoftverekkel és vírusokkal célozhat meg bennünket, és ellophatja személyes adatainkat..

Ingyenes eszközök, hogy te vagy a termék

Az olyan Ransomware támadások, mint a NotPetya, a Locky, a Jigsaw és a CrySis, az elmúlt években pénzbe kerültek és érzékeny személyes adatokba kerültek, és ez nem utal a lassulás jeleire. Október óta Ausztráliában növekszik a számítógépes támadások száma.

Az ilyen támadásoknak nem csak a bankok és a nagyvállalatok vannak kitéve. Ha a Jigsaw valamit megtanított nekünk, az az, hogy egy átlagpolgárt megcélozhatunk és személyes adatait túszul tarthatjuk egy nyakpántos személynél, egy flash meghajtóval a gumibotjában.

Szerencsére vannak olyan nagyszerű VPN-k (virtuális magánhálózatok), amelyek online tapasztalatainkat magán- és biztonságossá teszik. Katonai titkosításnak köszönhetően ezek a VPN-k lehetővé teszik az interneten való böngészést vagy a kedvenc filmek streamingjét & TV-műsorok blokkolás vagy hamisítás nélkül.

A hátránya, hogy amikor a legtöbb VPN-t használja, akkor elkerülhetetlenül proxy hibaüzenetet kap, amikor megpróbál hozzáférni olyan szolgáltatásokhoz, mint az US Netflix. Ez azonban egy olyan probléma, amelyet könnyen meg lehet oldani a feladathoz megfelelő VPN kiválasztásával.

A listán szereplő összes VPN van kifejezetten a blokkolt tartalmak, különösen a Netflix megkerülésére képesek. Ha valamelyik ilyen VPN-t használja, akkor az USA Netflix és bármely más ország Netflix katalógusát kristálytiszta HD minőségben tekintheti meg. Ha ingyenes VPN-t keres, akkor azt tanácsolnánk, hogy túl lassú lesz a videók megbízható streamingje.

Az alábbiakban pontosan megvizsgáljuk, mi a Netflix VPN, és miért engedi fel az Ön számára a streaming szolgáltatás könyvtárának blokkolását. Megvizsgáljuk az összes VPN-t, amely ennek érdekében működik, és miért nem érdemes néhányat használni. Kiegészítő segítségként megvitatom, hogyan állít be VPN-t erre a célra.

Csináljunk crackint ”!

NordVPN

Fejlett fenyegetésérzékelés + gyilkos kapcsoló + katonai fokozat titkosítás

Előnyök

Különféle árazási lehetőségek és fizetési módok
Hozzáférés a Netflixhez
Lehetővé teszi a torzítást
Könnyű fiókbeállítás
Biztonságos titkosítás
Kiváló felület
Sima webdesign
Különféle kiegészítők
Vevőszolgálat

CONS

A világ bizonyos részein a sebesség lassú.

A panama joghatóságain kívül, a tizennégy szemtől távol helyezkedik el, a NordVPN egy olyan VPN, amelyben megbízhat, hogy adatait bizalmasan kezeli. Ők védett a kalózkodásról szóló törvényekkel szemben ami azt jelenti, hogy bármikor csatlakozhat.

A NordVPN aláírása alatt álló CyberSec technológia valós idejű blokkok listáját tartalmazza a rosszindulatú programokat, kémprogramokat és nyomkövetőket tároló webhelyekről egyble veszélyes webhely felkeresésekor a káros szoftverek vagy szippantók észlelésére. Ilyen módon megakadályozzák, hogy hozzáférjen egy olyan webhelyhez, amely veszélyezteti az Ön adatait.

Val vel katonai titkosítás és dupla VPN (két rétegű védelem), a NordVPN határozottan rejtett titokban tartja magát az interneten való szörfözés vagy tartalom letöltés közben..

Személy szerint szeretem a DNS-szivárgás elleni védelmet (a legjobban találkoztam) és az „Onion over VPN” -et (az üzeneteidek titkosítási rétegekben vannak elrendezve, mint például a hagyma rétegei).

Sajnos, a NordVPN nem kínál hirdetés-blokkoló alkalmazást, de azon kívül, hogy a VPN-ben keresett szolgáltatások legtöbbjének megvan - DNS védelem, kill kapcsoló stb..

Jellemzők

CyberSec, korlátlan letöltés, fájlmegosztás, tűzfalak és biztonság; DNS szivárgás elleni védelem, 6 egyidejű kapcsolat, 24/7 élő chat, 99,9% üzemidő, 1000+ szerver

Olvassa el a teljes NordVPN áttekintést itt.

Surfshark

Kiváló titkosítás, korlátlan kapcsolat, beépített gyilkos kapcsoló

Surfshark logó

Előnyök

Feloldja a Netflix és más média streaming szolgáltatások blokkolását
Jól működik a torrent és a P2P fájlmegosztásban
Szigorú bejelentkezési szabályok
Korlátlan IP-címek, sávszélesség és kapcsolatok
Kiváló biztonság és titkosítás
A gyilkos kapcsoló minden tervhez tartozik
Nettó cenzúrával vagy blokkokkal rendelkező országokban kapható
Ingyenes próbaverzió és 30 napos pénz-visszafizetési garancia
DNS, IPv6 és WebRTC szivárgásvédelem

CONS

Kisebb kiszolgálói hálózat, mint más VPN-eknél
A sebesség kiszolgálónként változhat
Az alkalmazás felületén nincs a tervezés optimalizálása

A Sufshark az új VPN szolgáltatás a blokkban. A cég minden nap növekszik, és úgy tűnik, elkötelezett amellett, hogy a piac legjobb VPN-ként váljon le. A szolgáltatás a 30 napos pénzvisszafizetési garancia és gyorsan építi a blokk egyik legjobb hírnevét.

A Surfshark első indulásakor a legtöbb ember kételkedett benne. Egy másik VPN? A társaság egyértelműen látta a piacot és azt gondolta, hogy jobban tudnak. Már több mint 800 szerverrel rendelkezik több mint 50 országban. Úgy tűnik, hogy ők is minden nap további kiszolgálók hozzáadása.

Miért olyan magas a Netflix listánk? Az egyik dolog, amely sok VPN-szolgáltatással szemben rendelkezik, az IPv6 protokoll támogatása. E protokoll használatával képesek egy korlátlan számú IP-cím az ügyfelek számára.

A sok VPN által használt régi IPv4 protokoll korlátozott számú egyedi IP-vel rendelkezik a hozzárendeléshez. Ez fontos megkülönböztetés, mint A Netflix és más vállalatok képesek felismerni a VPN-ket és kezdeményezni a blokkokat ugyanazon IP-címről származó ezer felhasználó miatt.

Jellemzők

24 órás élő chat, fantasztikus alkalmazások, korlátlan mindent, abszurd titkosítási protokoll, naplózás nélkül és növekvő szerverbázis.

Olvassa el a teljes Surfshark-áttekintést és az analíziseket itt.

ExpressVPN

Gyors, biztonságos és rengeteg szerver

Előnyök

145 szerverhely
Különféle árképzési lehetőségek & fizetési módok
Több eszköz kompatibilitása
Feloldja a Netflix amerikai és amerikai szamoa blokkolását
Korlátlan sebesség és sávszélesség
RSA-4096 & SHA-512 HMAC hitelesítés
Kiváló teljesítmény több mint 90 országban
Kiváló ügyfélszolgálat
Dedikált IP-k

CONS

Olcsóbb lehetőség, mint mások
Korlátozott beállítások és konfigurációk
Nincs telefonos támogatás

Ez az egyik legfontosabb problémám, amikor jó hírű VPN-kre számíthatunk. A leggyorsabb sebességgel rendelkeznek, és korlátlan letöltést és egy szuper biztonságos 256 bites titkosítást biztosítanak..

Nagyon nehéz lesz egy VPN megtalálása, amely megfelelhet az ExpressVPN-nek a barátságos, tájékozott ügyfélszolgálat és a végső biztonság érdekében. az 30 napos pénz-visszafizetési garancia és 24/7 élő chat bónusz mindazok számára, akik nem tudnak belefáradni a dolgok kitalálásába.

Segítenek minden probléma megoldásában, és biztosítják, hogy pozitív tapasztalataik vannak a szerverük használatában, vagy hogy teljes visszatérítést kapjon.

Jellemzők

Bármely tartalom, nincs napló, 145 szerverhely, ExpressVPN aláírási sebességteszt, díjnyertes alkalmazások, 24 órás ügyfélszolgálat és megosztott alagút.

(Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt)

PureVPN

Kiváló biztonság, gyors sebesség és nagyszerű szolgáltatás

Előnyök

Egyszerű felület
Öt egyedi beállítás
Kiváló sebesség
P2P megengedett
Nincs naplózási politika
Erős titkosítás
Fizetési rugalmasság

CONS

A DNS-szivárgások korábbi előfordulása
Naplózza az időbélyegzőket és a sávszélességet
A NAT tűzfal és más kiegészítők extra költségekkel járnak

Ha tisztességes akciót szeretne elérni a Netflixnél, akkor a PureVPN a VPN az Ön számára. Azt az idő 100% -a működik, függetlenül attól, hogy felfedezi az USA Netflix katalógusát, vagy megnézheti a Hulu, Kodi és / vagy az Amazon Prime szolgáltatást.

Szervereik támogatják a P2P megosztást is, ami azt jelenti, hogy feloldhatja azokat a torrent webhelyeket, amelyeket a kormány megpróbál elvonni tőlünk. Val vel 80 000+ szerver, A PureVPN az egyik legnagyobb és legelterjedtebb VPN, és a DNS szivárgás elleni védelemre átkozottul jó hírnevet kaptak..

A PureVPN iOS és Android kompatibilis, és számos protokollt kínál az OpenVPN-től és az L2TP-től az IKEv2-ig és az SSTP-ig.

De ne vegye meg a szavamat érte. A Mashables és a The New York Times szintén elismerést adtak az erős titkosítás és verhetetlen árak miatt. Ha olyan harcos vagy, aki nem engedheti meg magának, hogy biztonságos internetes böngészés közben eldobja az egész gátját, akkor boldog lesz, mint egy szar disznómaga a PureVPN-vel.

ők olcsó és könnyen beállítható. És a torta jegesedése a hét napos pénz-visszafizetési garancia. Ha ez nem elég ösztönző, vegye figyelembe azt a tényt, hogy öt egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé. Ez két további kapcsolat, mint a legtöbb versenytársuknál.

Jellemzők

Gyors sebesség, nincs naplózási politika, pénz-visszatérítési garancia, feloldja a Netflix és a torrenting funkciókat, tesztelt és jóváhagyott

(Olvassa el a teljes PureVPN áttekintésünket itt)

VyprVPN

Több mint 70 szerver, erős titkosítás, nagyszerű a Netflix számára

Előnyök

Szerverek több mint 70 országban
Villámgyors sebesség (ideális streaminghez)
Erős titkosítás
Teljes körű biztonság
Feloldja a Netflix szolgáltatást

A VyprVPN egy ász választás a Netflix és más streaming szolgáltatások számára. Biztosítják a sziklaszilárd titkosítás és az összes fejlett biztonsági funkció, amelyet kérhet. Több mint 70 országban beszélünk katonai titkosítással, kivételes sebességgel és szolgáltatással.

Az ergonómikus szoftverektől kezdve a több eszköz kompatibilitása, A VyprVPN óriás a VPN-k között, és az ExpressVPN-hez hasonlóan 30 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtanak ügyfeleiknek..

Személy szerint nem nagyon szeretem az ügyfélszolgálati csapataimat (kudarc és nem minden ilyen informatív), de ez egy alacsony ár, amelyet fizetni kell a tisztességes titkosításért és a teljes névtelenségért..

És azoknak a harcosoknak, akik nem akarnak a denevérükről közvetlenül a denevérről elválni, ők kínálnak egy 3 napos ingyenes próbaverziót így a terv megvásárlása előtt megnézheti, hogyan működik.

Jellemzők

Korlátlan letöltés és streaming, 3 egyidejű csatlakozás, pénz-visszatérítési garancia, gázpedál legyőzése, több protokoll, Chameleon protokoll, multi-alkalmazás integráció

(Olvassa el a VyprVPN teljes véleményét itt)

TorGuard

Nem olyan sok hely, hanem a teljes adatvédelem

Előnyök

Gyors csatlakozások
Feloldja a Netflix USA feloldását
Használhatóság minden platformon
Speciális szolgáltatások
24 órás ügyfélszolgálat
TSL és 256 bites titkosítás

A TorGuard Anonymous VPN életképes lehetőség azok számára, akik nem számítanak százezer IP-címre vagy több száz szerverhelyre..

A Torguard Anonymous VPN Socks5 proxy-t és dedikált IP-t kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a blokkolt tartalmak streamingjét és a magánélet letöltését..

Te leszel névtelenül mindent elérhet, a Netflix-től a Hulu-tól a Pandora-ig és a Crackle-ig.

Az egyik dolog, ami legjobban szereti őket, a fizetési módok. Fizethet Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash és Money Bookers mellett, a legfontosabb hitelkártyák és a Google Wallet mellett..

Noha a TorGuard kissé csupasz csont a listán szereplő többi VPN-hez képest, ez továbbra is biztonságos és gyors VPN-megoldás, amely támogatja az OpenVPN, PPTP vagy L2TP fájlokat..

Az ausztráliai és új-zélandi, valamint 98 másik ország szervereivel Ön tudja, hogy képes lesz csatlakozni és megszerezni a kívánt szoftvert szoftvereikből.

Jellemzők

Támogatja az összes eszközt, beleértve az Xbox 360-at, 5 egyidejű kapcsolatot, támogatási jegyet, e-mail támogatást, 100+ szerver 37 országban, katonai titkosítás

(Olvassa el a teljes TorGuard-áttekintésünket itt)

Liba VPN

Jó, de túl sok a kapcsolatcsepp

Előnyök

Megfizethető árképzés
Netflix hozzáférés
P2P támogatás
Ergonómikus szoftver
Nincs naplózási politika

CONS

Nincs élő chat támogatás
A legtöbb sebesség lassabb, különösen OpenVPN használatakor
Nehéz konfigurálni az útválasztót
A kapcsolatok gyakran elvesznek

Liba VPN kap 75% -os pontszámot tőlem, mert határozottan jó hírű VPN-k, de messze nem a legjobbatól. Ez a holland alapú szolgáltatás az egyik újabb VPN a piacon, és valószínűleg idővel javulni fog.

Jelenleg hiányzik a fejlett szolgáltatások vagy protokollok széles skálája, amire számíthatok a legfelső VPN megoldásból.

Ennek ellenére hozzáférést kap a Netflixhez, a P2P támogatáshoz és a korlátlan kapcsolatokhoz. Szoftvereik telepítése elég könnyű, és kockázatmentes 30 napos ingyenes próbaverziót kínálnak, így megnézheti magának, hogy érdemes-e használni őket.

A legjobb dolog, amit elmondhatok a Goose VPN-ről, hogy ezek meglehetősen megfizethető és annyi egyidejű kapcsolatot kínál, amennyit csak akarhat. Az előbbi nem pontosan teszi őket figyelemre méltóvá (rengeteg olcsó VPN van odakint), de az utóbbi nagyon egyedi. Valójában nem emlékszem egy olyan VPN tesztelésére, amely hatnál több egyidejű kapcsolatot kínál.

Ha tudod kezelje a letöltési sebesség csökkenését, akkor érdemes lehet menni a Goose VPN-hez. Természetesen sokkal rosszabb is lehet (lásd: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Jellemzők

30 napos ingyenes próbaverzió, erős titkosítás, nincs naplózási politika

Kaphatok egy ingyenes VPN-t a Netflix számára?

ingyenes vpnHa még nem ismeri a VPN-ket, és csak azt szeretné megtudni, hogyan működnek, vagy ha fix jövedelemmel rendelkezik, és nem engedheti meg magának a fizetett VPN megoldást, ingyenesen megnézheti ezeket a kiváló VPN-ket, általában próbaidőszakra. egy hét vagy egy hónap. De ne várja el, hogy feloldja a Netflix és hasonló streaming szolgáltatásokat ingyenes szoftverrel.

A szomorú igazság az, hogy a Netflix keményen megrongálódik a VPN-ekhez tartozó szervereknél. Éppen ezért csak a prémium VPN-szolgáltatások képesek feloldni azt. A jó hír az, hogy a listán szereplő legtöbb VPN szuper olcsó, tehát nem fogja megtörni a bankot, ha kipróbálná.

A Netflix feloldása bárhonnan

A legjobb VPN-k a Netflix számára (2020)Mindenki szeretne szórakozni a Netflixben, mert ők a modern szórakozás óriásai. A szörnyű katalógusukban kínált filmek, TV-műsorok és dokumentumfilmek teljes mennyisége félelmetes.

Annak ellenére, hogy a Netflix könyvtár hatalmas, az Egyesült Államokon kívüli nézők sokat várnak, ha felszabadítják az USA Netflix katalógusát. Az USA Netflix előfizetői rengeteg tartalmat kapnak, amelyet más országok nem kapnak meg.

Mi a VPN a Netflix számára??

A VPN a virtuális magánhálózat. Ez a szolgáltatás olyanvá teszi, hogy úgy néz ki, mintha a világ más részeiről fogja elérni az internetet a VPN sokféle IP-címe révén, amelyek elrejtik a tényleges IP-címet.

Az egyik amerikai szerverük használatakor úgy tűnik, hogy az USA-ból hozzáfér a Netflixhez. Az eredmény egy katalógus, amely felkiáltja Önt: “Jól szoptasd meg!

Miért vannak különböző országokban különböző Netflix katalógusok??

A Netflix számára engedélyezett mozifilmek és televíziós műsorok mögött a gyártó cégek által előírt engedélyezési korlátozások miatt a streaming királyok nem oszthatnak meg bizonyos korlátozott tartalmat az összes régióval.

Ez nem a Netflix hibája, az exkluzív tartalmak gazdagsága alapján nyilvánvaló, hogy néhány szórakoztató csúcsnévtől megrendelték őket, hogy erőfeszítéseket tesznek a tartalom világszerte történő továbbítása érdekében (Trónok játék, Narancs az új fekete, Sandy Wexler, a Punisher, Stranger Things, Cards of Cards).

Sajnos, amikor a már létező anyagról van szó, kezeik meg vannak kötve. De ez nem azt jelenti, hogy a kezed össze van kötve, és nem az. Legalább nem kell, hogy a VPN-kkel rendelkezzen.

Netflix Proxy Error - Proxy Blocks javítása

A múltban az emberek megpróbálták felfüggeszteni a Netflix amerikai katalógusának blokkolását proxyhelyek használatával. Ha nemrég kipróbáltad, akkor tudod, hogy már nem lehet megtenni, mivel a Netflix proxy-blokkolót használ.

Amikor ezt megpróbálja, hibaüzenet jelenik meg: „Hoppá, valami rosszra ment. Streaming hiba. Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

Tehát, bár egy DNS-proxy jó módszer volt erre a megoldáshoz, ez most nem fog működni az Ön számára. Az az egyetlen mód a sikeres eléréshez az Netflix VPN használatával.

Szerencsére a listán szereplő VPN-szolgáltatások megkerülik a Netflix proxyblokkot, és felszabadítják azt a szempillantásos tartalmat, amelyet nézni süttél..

Minden régió-specifikus Netflix katalógus kéznél lesz elérhető. A VPN a legjobb módszer a Netflix blokkok megkerülésére.

A Netflix használata bajba kerül?

Nem valószínű. Annak ellenére, hogy a Netflix szolgáltatási feltételei egyértelműen kimondják, hogy a felhasználó Netflix-fiókját levágják, ha VPN segítségével elkapják az alternatív katalógusok eléréséhez, nincs nyilvántartás arról, hogy valaha ezt tettek volna.

Egyetlen felhasználót sem vontak bíróság elé a VPN használatával a Netflix feloldásához, és nem vontak büntetőeljárásra más streaming szolgáltatás feloldása miatt sem..

Nagyon egyszerű az az oka annak, hogy a VPN-ek használata miatt nem engedték meg maguknak az embereket. Nem az a legjobb érdek, hogy elveszítsük az előfizetőket, csak azért, mert az előfizetők engedély nélküli tartalmat kaptak. Szóval tovább!

Legjobb Netflix VPN-k - Következtetés

A Netflix előfizetéssel rendelkezők számára a VPN a lehetőségek világát nyitja meg. A legtöbb előfizető szerte a világon lényegesen korlátozott a tartalom szempontjából. Szilárd VPN-vel mindent megnézhet, az Egyesült Államok Netflix katalógusától kezdve az Egyesült Királyság katalógusáig, az Amerikai Szamoa katalógusig és Puerto Rico katalógusáig, amelyek mindegyike rengeteg exkluzív anyaggal rendelkezik..

A Netflix számára a legjobb VPN-ekhez erősen ajánlom a három legfontosabb javaslatomat. NordVPN, Surfshark és ExpressVPN a titkosítás, a szolgáltatások, a kompatibilitás, az árképzés és az ügyfélszolgálat szempontjából a legnagyobb VPN-k között vannak.

Mindegyik A VPN fantasztikus sebességet kínál a HD streaminghez és az összes biztonsághoz rejtettnek kell lennie a Netflix könyvtárak böngészése közben. Ha javítani szeretné Netflix élményét, csak csatlakoztasson egy Netflix VPN-hez, és készen áll arra, hogy elszabaduljon!

Az utolsó kis ajánlás az online biztonsági rajongók számára az, ha megnézzük a legjobb jelszókezelő szoftverrel végzett teszteléseinket.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me