Legjobb VPN útválasztók (+ Telepítési útmutató)

A VPN útválasztók robosztusabb, biztonságosabb és következetesebb élményt nyújtanak, mint a szokásos ügyfélminőségi útválasztók.

A VPN-útválasztó szinte azonos a normál útválasztóval. A különbség az, hogy a VPN útválasztón van telepítve a VPN kliens szoftver. Ennek eredményeként, minden eszköz, amely a VPN útválasztóhoz kapcsolódik, védett a VPN által.

hogyan vpn-router-művek

Azok az eszközök, amelyekre VPN-szoftvert telepítettek, csak az adott eszközön kapnak titkosítási védelmet. Ezzel szemben a VPN hálózati útválasztó képes egyszerre több eszköz védelmére ugyanazon a hálózaton.

Ezek lehetnek táblagépek, okostelefonok, számítógépek vagy bármilyen számítógépes eszköz. Egy kapcsolattal a VPN útválasztó egyetlen forrásból képes titkosítani a hálózat összes eszközét egyetlen kapcsolattal.

A VPN útválasztókat kifejezetten úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék a hálózati kommunikációt VPN környezetben. Lehetővé teszik a kommunikációt és a kapcsolatokat számos VPN végkészülék között, amelyek általában külön helyekben találhatók.

A szokásos útválasztóhoz hasonlóan a VPN útválasztó lehetővé teszi az alapcsomag-útválasztást és a hálózati kommunikációs szolgáltatásokat. Az egyetlen különbség az, hogy ez a VPN környezetben történik. Lehetővé teszi a virtuális magánhálózat megosztását és összekapcsolhatóságát számos különböző végberendezéssel.

vpn szerver beállítása

A hordozható VPN útválasztók konfigurálhatók és telepíthetők a következő helyen: bármely olyan hely, ahol van internet kapcsolat. A felhasználók vezeték nélküli hálózaton, vezetékes LAN-on vagy soros interfészek útján csatlakozhatnak az útválasztóhoz. A VPN-útválasztó egy vagy több hálózati / alagút-protokollt használhat, amelyek lehetővé teszik a kezelését és kezelését kommunikációt hozhat létre a VPN alagutakban.

Contents

Pre-flash & VPN kompatibilis útválasztók

Mielőtt túl sokat haladnánk, tisztáznunk kell egy pontot. Vannak VPN-szolgáltatások, amelyeket telepíthet a szokásos útválasztóra. Telepítéskor ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a VPN megosztását bármilyen csatlakoztatott eszközzel. Másrészt vannak olyan útválasztók, amelyek kifejezetten VPN számára.

Flash előtti útválasztók

Akár hozzáértő VPN-felhasználó, akár újonc, előzetesen villogott VPN útválasztó vásárlása hasznos lehet az Ön számára. Ha ezt megteszi, akkor nem kell átmennie a helyes firmware villogásának bonyolult folyamatán a VPN-be. A szükséges firmware a forgalomirányító típusától és specifikációjától függően változhat.

router kapcsolat vektorArra számíthat, hogy fizet egy kicsit többet az előre telepített VPN útválasztóért. Ennek oka az, hogy azok a vállalatok, amelyek előrevillogott útválasztókat árusítanak, a telepítést végzik az Ön számára. Ezek az útválasztók általában a szükséges funkciókkal vannak ellátva, például titkosított plug-and-play és egyéb teljesítménynövelő funkciók. Sokan úgy érzik, hogy a külön árat fizetnek érte megéri.

Dobozban lévő VPN kompatibilis útválasztók

A VPN-kompatibilis útválasztók általában a OpenVPN protokoll. Ennek eredményeként tudnia kell használni szinte minden kívánt VPN-szolgáltatót ezekkel. Mivel ezek az útválasztók beépítették a VPN képességeket, nem kell új firmware-t villanni, és nem is kell csatlakoztatni az ilyen típusú útválasztót egy másodlagos útválasztóhoz..

VPN útválasztó sebessége és teljesítménye

Amikor az emberek VPN útválasztókról beszélnek, azt panaszkodnak, hogy lassúak a szokásos útválasztókhoz képest. Ebben az esetben két tényezőt kell megvizsgálnia, amelyek befolyásolhatják az útválasztó teljesítményét. Ők:

 • A routeré feldolgozó
 • Az VPN szolgáltatás használt

Az érvek kedvéért feltételezzük, hogy Ön a piacon a legjobb VPN-t használja. Ha ez a helyzet, akkor ezt meg kell tennie nézd meg a router CPU-ját és meghatározza, hogy ez hogyan befolyásolja az útválasztó sebességét. A fogyasztói minőségű processzorokkal és útválasztókkal kapcsolatos általános panasz az, hogy nem rendelkeznek elegendő energiával a VPN-titkosítás megfelelő kezeléséhez.

Szerencsére, mivel a VPN-ek egyre gyakoribbak, a piacon újabb útválasztók foglalkoznak ezzel a kérdéssel. A Sabai Technology, amely útválasztókat kínál, amelyeket egy kicsit később fogunk megvitatni ebben az áttekintésben, ezt az energiaügyi problémát a szabadalmaztatott VPN-gyorsító.

processzor-vpn-sebesség-teszt

Néhány processzor fel van szerelve AES - NI. Ez a technológia gyorsabbá teszi a VPN titkosítási sebességet. Sokan megjegyezték, hogy ez jelentős különbséget jelent a VPN útválasztók teljesítményében. Az Asus, az útválasztókkal foglalkozó cégről, amelyet később ebben a leírásban tárgyalunk, van néhány útválasztója, a GT-AC5300 és az RT-AC86U, amelyek részesülnek e technológia előnyeiből..

Íme néhány tipp a VPN-útválasztó sebességének maximalizálásához:

 • Karbantartja az útválasztót a firmware legfrissebb
 • Használj megbízható VPN szolgáltatás
 • Az útválasztójának a CPU legalább 800 MHz-rel. Minél több, annál jobb. Ne keverje össze a vezeték nélküli jelet a CPU-val. Mindkettőt Hz-ben fejezzük ki.
 • Használj Önhöz közeli VPN-kiszolgáló és ennek elegendő sávszélessége van
 • Szerezd meg a lehető legjobb NBN tervet a jobb teljesítmény érdekében

Hogyan telepítsünk egy VPN útválasztót a VPN szolgáltatásokhoz

Miután kiválasztotta az útválasztót, akkor ezt meg kell tennie keressen egy VPN szolgáltatót. Kicsit tovább ebben az útmutatóban a legjobb válogatások néhány részét tárgyaljuk. E magyarázat kedvéért felhasználjuk ExpressVPN. A folyamat a használt VPN-szolgáltatástól függően kissé változhat.

Amikor eljut az ExpressVPN honlapjára, a Az első dolog, amit meg szeretne csinálni, az az ExpressVPN firmware letöltése. Ehhez a következőket kell tennie:

 1. Hozzon létre egy ExpressVPN fiók.
 2. Lépjen a beállítási oldalra és kettyenés Router”.
 3. Meglátod egy aktiválási kód. Másolja az aktiváló kódot, és tárolja egy másik dokumentumban. Te vagy később erre lesz szüksége.
 4. Válassza ki a kötelező útválasztó modelljét töltse le a megfelelő firmware-t.

Miután letöltötte a firmware-t, ideje csatlakoztatni az útválasztót. A beállítás eltérő lesz, a használt útválasztótól függően. Az esetek többségében, javasoljuk, hogy legyen két útválasztója és egy Internet kapcsolat.

Először állítsa be az elsődleges útválasztót a VPN áthatolás engedélyezéséhez. Amikor ezt megteszi, minden olyan eszközt megad, amelyet az elsődleges útválasztóhoz csatlakoztatott, a VPN kliens szoftver futtatásához.

Most csatlakoztassa az elsődleges útválasztót a másodlagos útválasztóhoz. Ezt megteheti a következő lépéssels:

 1. Csatlakoztasson egy Ethernet kábelt a Az elsődleges útválasztó LAN portja. Csatlakoztassa az Ethernet kábel másik végét az aljzatba A VPN-útválasztó WAN-portja.
 2. Csatlakoztasson egy másik Ethernet kábelt a A VPN-útválasztó LAN portja neked a számítógép LAN portja.
 3. Ha vezeték nélküli kapcsolatot használ, akkor a A VPN útválasztó vezeték nélkül csatlakozik a végkészülékeihez.

hálózati útválasztó

Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal egyaránt a VPN-útválasztó az elsődleges útválasztó internetkapcsolatát használja az internethez való csatlakozáshoz.

Fontos megjegyezni, hogy bár ebben a példában két útválasztót ajánlunk, erre nem mindig van szükség. Például vannak olyan Linksys útválasztók, amelyeket úgy terveztek, hogy az elsődleges útválasztók legyenek.

Most, hogy csatlakoztatta az útválasztóit, el kell végeznie az útválasztó villogásának folyamatát. A folyamat az Ön által használt router típusától és márkájától függően változik.

A többi lépés a következőket foglalja magában:

 • Szerver helyének kiválasztása
 • Eszközök kezelése
 • Az alapértelmezett SS ID jelszó megváltoztatása

Ha megszokta egy ingyenes böngésző VPN használatát, nagy lépés lehet a VPN útválasztó megvásárlásához való lépés. Azon személyek számára, akik komolyan veszik a magánéletüket és biztonságos böngészési élményt akarnak, megéri a beállítási többletköltséget és időt..

Míg a fent említett lépések specifikusak voltak az ExpressVPN használatával az útválasztón, a folyamat nagyban azonos, függetlenül a használt VPN-szolgáltatástól. A legfontosabb, hogy alapos legyen, kövesse minden olyan lépést, amelyet a VPN-szolgáltatás szorosan nyújt, és a VPN-nek rövid idő alatt fel kell készülnie.

A top 4 VPN szoftver útválasztókhoz

Most, hogy egy kicsit megvitattuk a VPN-útválasztó beállításáról, szeretnénk egy kis időt fordítani arra, hogy áttekintsük a a rendelkezésre álló legjobb VPN szolgáltatások. Azok, amelyekről beszélünk, fizetős előfizetési szolgáltatással rendelkeznek. Lehet, hogy ingyenes VPN szolgáltatást telepíthet egyetlen eszközre, de nagyon kevés olyan ingyenes VPN található, amelyek útválasztó szolgáltatásokat kínálnak.

1. NordVPN - Kiváló egyéni adatvédelem & Sebesség, dupla adattitkosítás

A NordVPN már jó ideje működik, és nyilvánvaló okok miatt nagyon népszerűek. A NordVPN használatával korlátlan P2P megosztást, DNS szivárgásgátlót, megszakító kapcsolót és a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Sőt, katonai titkosítást használnak, és a felhasználók számára a CyberSec szolgáltatást nyújtják automatikusan blokkolja a rosszindulatú programokat így nem kell aggódnia a számítógépes fenyegetések miatt a blokkolt tartalmak torrentálásakor vagy streamingjeként.

A CyberSec védelmet nyújt a DDoS (Distributed Denial of Service) támadásokkal szemben is. A DDoS támadás egyfajta támadás, ahol több veszélyeztetett rendszert használnak, különösen egy rendszer, az Ön rendszerének megcélzására. A CyberSec megóv egy ilyen támadástól.

Előnyök - amit szeretünk a NordVPN-ről
 • Katonai titkosítás
 • Lehetővé teszi a torzítást
 • Hozzáférés több mint 150 streaming szolgáltatáshoz, beleértve a Netflixet is
 • Több mint 5100 szerver 61 országban
 • Könnyen kezelhető
 • Korlátlan sávszélesség
Hátrányok - Mi javítható
 • Néhány kiszolgálón a sebesség közepes
Sebesség

Nem olyan régen, a NordVPN hírnevét képviselte kiváló biztonságot, de meglehetősen átlagos átviteli sebesség mellett. Noha sebességük még nem egyezik meg az adott ágazat vezetőjével abban a mutatóban, minden bizonnyal javították a játékot. Az alábbiakban Európából származó eredményeket találhatunk, amelyek referencia-letöltési sebessége 104 Mbps.

New York szerver

UK Server

A felhasználóknak akár hat kapcsolat is tarthat egyszerre, és vannak alkalmazásuk iOS, Mac, Windows és Android eszközökhöz. Online oktatóanyagok érhetők el. Ide tartoznak az útmutatók a NordVPN útválasztókkal, RaspberryPi-vel és különféle mobil operációs rendszerekkel való használatához. Ezenkívül az NordVPN kompatibilis az Onion Routerrel, így még nagyobb identitásvédelmet biztosíthat böngészésekor.

Adatvédelmi irányelvek

Az NordVPN kiválóan alkalmazza szigorú „nincs naplózása” politikáját. Azt állítja, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor a felhasználó bejelentkezik a szolgáltatásra, az összes webes forgalmuk titkosítva van, így senki, még az internetszolgáltató sem, nem tud kémkedni rajta. A politika emellett rámutat arra, hogy Panama nem rendelkezik törvényekkel az adatok jelentésére vagy tárolására vonatkozóan. Ha rendészeti tisztviselők vagy más harmadik fél kopogtat, Az NordVPN semmilyen módon nem köteles semmit megosztani.

nordvpn naplózási politika

A NordVPN az egyik legfejlettebb VPN, amely ingyenes próbaverziót kínál. Titkosításuk konkrét, és tervük adatkapcsolat nélkül készül. Lehet, hogy egy kicsit drágább, mint a többi fizetett VPN, ha a havi tervükről van szó, ám sok terv közül választhatnak, amelyek azt jelentik, hogy ráta havonta 2,99 dollárra ha úgy dönt, hogy velük marad.

Mindezek a szolgáltatások, a magánélet és a sebesség, valamint a 24/7 élő chat támogatás, gyakorlatilag garantálhatja, hogy elképesztő élményt kapjon tőlük.

2. ExpressVPN - Bajnok a sebességben és a biztonságban

A VPN-szolgáltatásokról szóló vélemények áttekintésekor gyakran az ExpressVPN van a tetején vagy a tetején. Ennek egyik oka az, hogy az ExpressVPN hírnevet szerzett magának olyan VPN szolgáltatás, amely komolyan veszi a felhasználók magánéletét. Elkötelezettek abban, hogy nem tárolnak olyan fájlokat, mint a DNS-lekérdezések, IP-címek vagy metaadatok.

Néhány kiemelkedő esete volt, amikor a kormányzati intézmények megkíséreltek információkat szerezni az ExpressVPN ügyfelekről a kiszolgálóik mosásával. Mivel azonban az ExpressVPN nem tárol személyes információkat ügyfeleiről, ezek az állami szervezetek semmit sem találtak.

Előnyök - amit szeretünk az ExpressVPN-ről
 • Gyors letöltési sebesség
 • Lehetővé teszi a torzítást
 • Megkerüli a Netflix földrajzi korlátozásait
 • Több mint 3000 szerver
 • Könnyen kezelhető
Hátrányok - Mi javítható
 • Drága egy hónapig tartó felhasználók számára
 • Csak három egyidejű csatlakozást tesz lehetővé
Sebesség

Expressvpn logó

Az ExpressVPN egyik legnagyobb értékesítési pontja a gyors feltöltési és letöltési sebesség. A 98 Mbps alapsebességtől kiindulva néhány kiszolgálón teszteltük az ExpressVPN teljesítményét, és ezt találtuk meg:

Alapsebesség

Frankfurt, Németország

Amikor csatlakoztak New York-ba, letöltési sebessége 60,04 Mbps, és feltöltési sebessége 30,41 Mbps volt.

Ezen eredmények alapján az ExpressVPN az egyik leggyorsabb VPN-szolgáltatás a piacon. Míg számos dolog befolyásolhatja az internet sebességét, ideértve a megvásárolt útválasztót, az internetkapcsolatot és a számítógép műszaki adatait. Tesztelésünk bizonyítja, hogy az ExpressVPN mindig gyors csatlakozási sebességet képes biztosítani.

Az ExpressVPN több mint 3000 szervert kínál 94 országban. Az általuk kínált adatvédelmi funkciók közé tartozik:

 • Öld meg a kapcsolót
 • P2P szerverek
 • Netflix kompatibilitás
 • Névtelen IP

expressvpn eszközök routerrelAz ExpressVPN számos eszközt és operációs rendszert támogat, beleértve a Mac, Android, Windows és iOS rendszereket. Nagyon sok és egyre növekszik az útválasztók száma, amelyeket az ExpressVPN támogat.

Az ExpressVPN egyik fő értékesítési pontja a társaság székhelye. Alapja a Brit Virgin szigetek. Ez azt jelenti, hogy a helyi önkormányzatok nem kötelesek kiszolgálójuk adatait átadni. Ez extra védelmet nyújt ügyfeleik számára. Párosítsd ezt azzal a ténygel, hogy az OpenVPN platformon keresztül erős AES 256-at kínálnak, és könnyedén pihenhet, tudván, hogy az ExpressVPN nem haladja meg a veszélyt bármikor.

ExpressVPN ajánlatok páratlan élő 24 órás ügyfélszolgálat így ez az egyik legjobb VPN szolgáltatás, amelyet használhat

3. VyprVPN - lenyűgöző sebesség és védett biztonsági szolgáltatások

A VyprVPN által nyújtott védelem túlmutat a titkosításon és a biztonságon. A tekintélyes rendszerek, mint például az észak-koreai és kínai rendszerek, „mély csomag ellenőrzését” alkalmazták. Ez beolvassa a metaadatokat, és igazolja, hogy egy személy VPN-t használ. Amint ezek a tekintélyes rendszerek gyanítják, hogy egy személy VPN-t használ, akkor gátolják az egyén internethasználatát, így lehetetlenné teszi számukra a VPN használatát.

Mivel látta, hogy valamit meg kell tenni ezzel kapcsolatban, a VyprVPN bemutatta Kaméleon. Ez egy szabadalmaztatott technológia, amely átcsavarja a metaadatokat, és lehetővé teszi VPN használatát anélkül, hogy DPI-vizsgálatokat indítna el. A magánszemélyek számára, akik VPN-t használnak olyan országokban, mint Törökország, Oroszország vagy Kína, ez a technológia szó szerint jelentheti a különbség az élet és a halál között.

Előnyök - Amit mi szeretünk a VyprVPN-ről
 • Háromnapos ingyenes próbaverzió
 • Együttműködik a Netflix-szel
 • Nincs napló
 • Nincs DNS-szivárgás
 • Erős titkosítás
Hátrányok - Mi javítható
 • A névtelen fizetések nem engedélyezettek
 • A zaklatást nem ösztönzik

Vyprvpn logó

A VyprVPN webhelyén közli elsődleges küldetését. Ez egyszerűen az "online magánélet védelme, az internet-kapcsolat biztonságának biztosítása és a szabadság visszaállítása", és ezt úgy teszik, hogy OpenVPN protokollon keresztül nyújtják szolgáltatásaikat. Az összes adatot az AES 256 titkosítási kulcs segítségével titkosítják. Ugyanezek a standardok, amelyeket a kormányzati intézmények alkalmaznak, kezdve az NSA-től a CIA-ig az FBI-ig.

Adatvédelmi irányelvek

Az elmúlt években az embereknek naplózási politikájuk miatt problémái voltak a VyprVPN-rel. Akár 30 napig megőrizhetik ügyfeleikkel kapcsolatos információkat, ideértve:

 • A felhasználó által használt VPN-cím
 • Amikor elkezdték és megszakították a kapcsolatukat
 • Összes felhasznált bájt

Az írás idején azonban, A VyprVPN teljesen átdolgozta politikáját. Most megerősíthetjük, hogy valóban nem vezetik ügyfeleik naplóit.

Sebesség

A VyprVPN gyors. Láthatja, hogy amikor ezt a példát nézi, amelynek alapvető 98 Mbps letöltési sebessége és 53 Mbps feltöltési sebessége van.

Alapsebesség

Frankfurt, Németország

Az eredmények kissé kevésbé voltak lenyűgözőek, ha kapcsolatot létesítenek más szerverrel az Egyesült Államokban és a világ más tájain:

USA szerver (New York)

 • Letöltés: 51,09 Mbps
 • Feltöltés: 3.17 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Letöltés: 54,29 Mbps
 • Feltöltés: 8,22 Mbps

A VyprVPN szervereit az EU-ban úgy optimalizálták, hogy a felhasználók gyors letöltést és gyors feltöltési sebességet biztosítsanak. Ugyanez nem igaz az Egyesült Államokban vagy más országokban működő szerverekre. Ennek ellenére a biztonság és a magánélet iránti elkötelezettségük egyensúlyba hozza a nem csillagsebességet.

Geo Restricted Material

A VyprVPN sújtotta és hiányzik ezen a területen. Szervereik az Egyesült Államokban hihetetlenül jól működnek. Bármilyen probléma nélkül képes streamálni. Amikor azonban az ő szervereiket Egyesült Királyságban vagy Kanadában használja, akkor blokkolódik. Ennek ellenére nézőpontból ez nyer, mivel nehéz megtalálni a VPN-t, amely egyáltalán működni fog a Netflixnél. A VyprVPN számos eszközön elérhető, beleértve az útválasztót.

4. Tökéletes adatvédelem

A Perfect Privacy erős titkosítási protokollokat használ, beleértve a 256 bites titkosítást és az OpenVPN protokollokat. Ez a megfelelő lehetőség, ha Ön olyan típusú személy, akit aggódik a jelszókezelők, a kormányzati felügyelet és az internetes böngészés magántulajdonban tartása.

A Perfect Privacy szoftver inkább a magánéletre összpontosított, mint a földrajzi korlátozások megkerülésére. Azt tapasztaltuk, hogy attól függően, hogy a kiszolgálóhoz kapcsolódik-e, megkerülhetik a Netflix halálának fekete képernyőjét. A Netflix azonban számos tesztelt szervert blokkolt. Ha pusztán a földrajzi korlátozások kiküszöbölésére keres szolgáltatást, lehet, hogy nem ez a szolgáltatás az Ön számára.

Előnyök - amit szeretünk a tökéletes adatvédelemről
 • Svájc joghatósága
 • Együttműködik a Netflix-szel
 • Korlátlan eszköz
 • Öld meg a kapcsolót
 • Torrenting megengedett
 • Nincs naplózás
Hátrányok - Mi javítható
 • Közepes sebesség
 • Drága
 • Nehéz használni Android / Mac / iOS rendszeren
Adatvédelmi irányelvek

Tökéletes adatvédelmi logó

Az egyik dolog, amit szeretünk a tökéletes adatvédelemnél, az, hogy adatvédelmi politikájuk világos és könnyen érthető. Egyes VPN-szolgáltatók sok technikai zsargon mögött próbálnak elrejtőzni, és azt a benyomást keltik, hogy védik ügyfeleik magánéletét, amikor ténylegesen eladják ügyfeleik adatait..

tökéletes adatvédelmi naplózási politika

Könnyen használható alkalmazás

Gondolod, hogy a legtöbb VPN-szolgáltató könnyen használható alkalmazást hoz létre. Meglepődtünk, hogy a VPN-ek milyen bonyolultan használhatók. A tökéletes adatvédelem éppen az ellenkezője. Ezek példája az egyszerűség.

Ha bármilyen kérdése van, e-mailben kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal, megbeszélheti a fórumon felmerülő kérdéseket, valamint áttekintheti a GYIK részt. Az egyik hátránya, hogy nincsenek élő csevegési lehetőségeik.

Sebesség

Amint az a következő sebesség-tesztből látható, a referencia-sebesség 98,71 Mbps volt letöltéskor és 53 Mbps feltöltési sebesség.

Alapsebesség

Nem szörnyűek, de a sebesség szempontjából határozottan nem olyanok, amiről otthon tudnak írni.

Amszterdam, Hollandia

New York, Egyesült Államok

A Perfect Privacy számos oktatóanyagot kínál, amelyek segítségével beállíthatja szolgáltatásaikat az útválasztóval. Ezek lehetővé teszik korlátlan eszközök csatlakoztatását egyetlen előfizetéssel. Ez olyasmi, ami szinte hallhatatlan. Ezenkívül névtelenül fizethet kriptovalutákkal. De erre számíthat egy olyan VPN-től, amely arra koncentrál, hogy a felhasználók számára a lehető legtöbb privát élményt nyújtsa.

A legjobb előre konfigurált VPN útválasztók (fizikai eszközök)

1. Sabai Technology VPN router - élvonalbeli technológia

A Sabai Technology VPN útválasztót felhasználóbarát módon fejlesztették ki, és rendelkezik a VPN által kívánt funkciókkal. A Sabai operációs rendszer firmware-jét a Tomato-ra alapozza. Az operációs rendszer azonban sokkal több szolgáltatást kínál, és rendszeresen frissül.

sabai technológiai útválasztó

Valami, amit úgy érezzünk, hogy élvezni fogja, amikor a Sabai OS használatakor az átjáró funkció. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az összes eszköz szelektív útvonalát, amely a hálózathoz kapcsolódik. Ez azt jelenti, hogy meghatározhatja, hogy az irodájában lévő számítógépet át kívánja-e vezetni a VPN-en keresztül, miközben a gyermekeinek használt iPadjét titkosítatlan kapcsolaton keresztül tartja fenn..

A kill kapcsoló egy újabb plusz. Ha egy adott átjáró leesik, mondjuk a router VPN-kapcsolatát a VPN-kiszolgálóval, akkor a VPN-útválasztóhoz hozzárendelt összes eszköz blokkolva lesz. Ez biztonságot nyújt és megakadályozza az IP-szivárgásokat.

A Sabai VPN Accelerator elősegítheti a VPN-kapcsolat felgyorsítását. Ez a technológia egy mini PC, amely csatlakozik az útválasztóhoz. Felelőssé válik a VPN összes titkosításáért. Ez azt jelenti, hogy a VPN használatakor nem fog csökkenni a kapcsolat sebessége.

A Sabai nagy munkát végzett, hogy megkönnyítse az útválasztók konfigurálását. Ha bármilyen kérdése van, beszéljen a házon belüli szakemberekkel. Ez azért jó, mert nem harmadik féltől származó támogatással, hanem olyan személyekkel kommunikál, akik napi rendszerességgel dolgoznak ezzel a routerrel.

A biztonság szempontjából a Sabai OS firmware-jét folyamatosan fejlesztik. Rendszeres biztonsági frissítések vannak.

2. FlashRouters VPN Router - világszínvonalú támogatás

A Flashrouters az Egyesült Államokban található székhelyű vállalat. Egyedülálló rést hoztak létre abban a tekintetben, hogy forgalmaznak olyan útválasztókat, amelyeket előzetesen felvillannak a DD - WRT vagy Tomato firmware-rel..

flashrouters termékA FlashRouters szorosan együttműködik a különféle VPN-szolgáltatókkal. Ez azt jelenti, hogy a VPN-től függetlenül valószínű, hogy az általuk kínált útválasztók működni fognak. A FlashRouters plug-and-play útválasztókat kínál, amelyek közvetlenül a dobozból működnek a VPN-ekkel.

A FlashRouters 15 és 20 különféle típusú útválasztót értékesít. A vezető gyártókkal együttműködnek, köztük a Netgear, a Linksys és az Asus. Kínálnak alacsony szintű modelleket, mint például a Linksys WRT1200, valamint erős útválasztókat, köztük az ASUS RT-AC5300.

A FlashRouters útválasztói mindig elővillannak. Mivel ez érvényteleníti a gyártó szavatosságát, helyettesítik a gyártói szavatosságot, amelynek kezdeti időtartama 90 nap, de meghosszabbítható két évig. Minden útválasztójuk ingyenesen elérhető a FlashRouters VPN alkalmazással.

3. Asus VPN útválasztók - sebesség költséghatékonysággal

Asus VPN RouterAz Asus VPN útválasztók széles választékban találhatók, a csúcskategóriától az olcsóbb modellekig. Az Asus újabb modelleket hoz létre, amelyek nagyon jól kezelik a P titkosítást. Egyes jelentések azt mutatják, hogy újabb modelljük, az új Asus RT-AC86U 150 MB / s-nál nagyobb sebességet képes kezelni az OpenVPN használatával.

Az Asus VPN útválasztók stabilak, sokoldalúak, és rengeteg firmware-rel működnek, beleértve:

 • Asus
 • Kis sólyom
 • DD-WRT
 • Paradicsom
 • AdvancedTomato
 • OpenWRT
 • Sabai OS

GYIK

K: Hogyan tehetek VPN-t az útválasztómra?

A: Erre a kérdésre négylépcsős folyamat választ adhat:

 1. Vásároljon VPN útválasztót.
 2. Nyisson meg egy fiókot a VPN szolgáltatónál.
 3. Kövesse a szolgáltató útmutatásait az útválasztó VPN-re való felkészítéséhez.
 4. Miután az útválasztót elkészítették, kövesse az útválasztó gyártójának útmutatásait az útválasztó csatlakoztatásához a hálózathoz.
K: Mi a VPN útválasztó??

A: A VPN útválasztó egy olyan útválasztó, amelyhez közvetlenül van telepítve egy VPN. A VPN-kiszolgálókkal való összes kapcsolatot az útválasztó kezeli. Ez különbözik a VPN-kliensektől, amelyeket az egyes eszközökre telepítenek. Az útválasztó megvédi a hálózat minden eszközét, megakadályozva az ügyfélszoftver telepítését az egyes eszközökön.

K: Szükségem van-e útválasztóra egy VPN-hez?

A: A kérdésre adott válasz attól függ, hogy mit szeretne az internetes böngészésből. Ha aggódik a magánélet miatt, ha szeretne megkerülni a földrajzi korlátozást, és több eszközöd van, amelyeket VPN-hez szeretne csatlakoztatni, akkor a VPN-útválasztó lehet a megfelelő lehetőség az Ön igényeinek.

K: Hogyan működik a VPN útválasztó??

A: A VPN-kapcsolatot úgy tervezték, hogy titkosítsa az egyes eszközöket. A VPN hálózati útválasztót több eszköz egyszerre történő védelmére tervezték. Kényelmet kínál, mivel számos eszközt egy forrásból lehet titkosítani, és csak egy kapcsolatot használhat.

K: Minden útválasztó támogatja a VPN-t?

A: Nem. A VPN-ek csak olyan útválasztókra telepíthetők, amelyek firmware-jével rendelkeznek a VPN-kapcsolatok kezelésére. Nem minden router konfigurálható VPN-routerré.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy élvezte a VPN útválasztó útmutatónkat. A VPN útválasztók előnyei az útválasztóhoz csatlakoztatott összes eszköz védelme. Ide tartoznak az olyan eszközök, amelyek önmagukban nem képesek VPN-ek futtatására, beleértve az intelligens TV-ket és a játékkonzolokat. A VPN-útválasztót a szolgáltató csak egyetlen kapcsolatnak tekinti. Ennek eredményeként annyi eszközt csatlakoztathat a VPN-hez a VPN-útválasztón keresztül.

Szeretnénk hallani rólad. Jelenleg VPN útválasztót használ? Van egy, amit ajánlana, hogy mi még nem tárgyaltunk? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban!

Adja hozzá saját véleményét:

Mindent megteszünk a termékek független kutatása érdekében, hogy jobban segítsük olvasóinkat a döntések meghozatalában. Ennek ellenére szeretnénk meghallgatni a véleményét is. Az informatikai és promóciós jellegű egyedi értékeléseket elfogadjuk. Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és közzétesszük az Ön véleményét. Maguk a cégek promóciós értékeléseit nem teszik közzé. Kösz!

--- Kérjük, válassza a sebességet ---
Átlagos
Lassú
Gyors
?>

--- Kérjük, válassza a használhatóságot ---
Könnyen kezelhető
Enyhén bonyolult
Nagyon bonyolult
?>

Az alábbi gombra kattintva tudomásul veszem, hogy elolvastam és elfogadtam a Felhasználási feltételeket.

FELVÉTELEK FELVÉTELE

2
4440

Legjobb VPN útválasztók (+ Telepítési útmutató)

Steve
5/10

Sebesség: Gyors
Használhatóság: Könnyen használható

2020. január 20

Sabai Technology

Szeretem a terméket. Egy probléma a Sabai operációs rendszerrel - legalábbis az útválasztón. Netgear R7000. A feketelistát nem lehet frissíteni. Sabai szerint nincs javításuk. Csak panasz. Ha 10 ez a probléma megoldódik, 10-esre változtatom a besorolást.

Legjobb VPN útválasztók (+ Telepítési útmutató)

Samuel Menzie
2/10

Sebesség: Átlagos
Használhatóság: kissé bonyolult

2020. január 20

A VPN az útválasztókon található

Nagyon nagy reményeket támaszkodtam a NordVPN-re, figyelembe véve a VPN-szolgáltatással kapcsolatos oly sok pozitív véleményt, amelyet olvastam, azonban miután két teljes nap alatt kipróbáltam szolgáltatásaikat (az Android okostelefonomat használva, az Android Pie-t futtatva), kénytelen voltam kérjen visszatérítést (amit egyébként azonnal biztosítottak). A probléma a csatlakoztathatóság volt: a VPN folyamatosan lekapcsolódott körülbelül 15 másodperc használat után. Semmi, amit az alkalmazások beállításaiban tettem, nem akadályozhatja meg ezt. A NordVPN-ekkel való közvetlen csevegés sem lenne elegendő. Két állandó nap után ezt az állandó, megoldatlan problémát eleget tettem & 5 napon belül visszatérítést kért.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me