Най-добър VPN за Kodi

Kodi се радва на все по-голяма популярност по целия свят, но все още има много хора, които не са чували за тази иновативна услуга. От тези, които го използват, някои все още не са открили, че използването на VPN е от решаващо значение при поточно предаване с Kodi.


Тази статия служи като въведение към Kodi. Основният акцент обаче е да се очертае защо използването на VPN с Kodi е от съществено значение. Може би също толкова жизненоважно, ние също включваме резултатите от нашето цялостно тестване, за да определим кои VPN доставчици са абсолютно най-добрите възможности за използване с Kodi.

Стотици VPN мрежи са там, но не всички са съвместими с Kodi. Изборите, които изброихме тук, намалиха, защото те имаха малък ефект върху скоростта на пренос на данни и защото осигуриха сигурна връзка. Защо тази сигурна връзка е толкова важна? Това е същата причина, поради която бихте закупили само най-добрата система за домашна сигурност. Запазването на вашите данни и собствеността ви просто ви дава спокойствие.

Продължете да четете, за да научите всичко за най-добрите VPN за Kodi.

Contents

Най-добрите VPN за Kodi

Ако сте развълнувани да разгледате всичко, което Kodi може да предложи, тогава първо трябва да намерите топ VPN на Kodi. Със стотици VPN доставчици там, е безспорно, че някои от тях са по-надеждни от други.

Ето защо ние отделихме време да тестваме много VPN услуги, за да идентифицираме тези, които ще поддържат ефективността на вашата система оптимална, като същевременно защитават вашия уеб трафик от любопитни очи. След изчерпателен процес се идентифицирахме шест доставчици, които предлагат бързи и надеждни услуги. Ако търсите VPN за Kodi, една от тях може да е идеалната опция.

NordVPN

С колекция от повече от 5100 сървъри, разположени в 60 държави, NordVPN има една от най-здравите мрежи в бизнеса. Техен 30-дневна гаранция за връщане на парите Ви дава достатъчно време да опитате услугата, преди да решите.

Базирана в Панама, NordVPN е далеч извън юрисдикцията на дори 14 страни. Те използват 256-битово двойно криптиране и предлагат поддръжка за Kodi устройства, работещи с всички основни операционни системи. NordVPN е широко признат за един от по-бързите VPN на пазара, като само няколко конкуренти са в състояние да постигнат най-добрите скорости на трансфера на данни.

Професионалисти

 • Високо съвместим с Kodi
 • Със седалище в Панама
 • Здрава, географски разнообразна сървърна мрежа
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Няма течове на IP при тестване
 • Не съхранява дневници

Против

 • Няма възможност за избор на отделни сървъри, а само локации
 • Няма най-интуитивен интерфейс

Характеристика

NordVPN има стабилно меню от функции за защита, включително криптиране от военна степен и опцията за използване двойна VPN. Услугата предоставя и изключителен инструмент CyberSec за поддържане на реклами и зловреден софтуер.

OpenVPN протоколът допълнително гарантира сигурност, както и защитата от течове на DNS и превключвател за автоматично убиване До шест устройства могат да бъдат защитени с един акаунт. Обслужването на клиенти е достъпно 24/7.

Ценообразуване

Тригодишен план може да бъде закупен само за 2,99 долара на месец. Това се изчислява на обща цена от 107,55 долара. Месечният план струва $ 11,95 на месец, но можете да спестите пари, като се регистрирате за една година при $ 6,99 на месец при обща цена от 83,88 $. Двугодишният план също е достъпен и струва $ 3,99 на месец за общо плащане от $ 95,75.

Влизане

NordVPN се придържа към строга политика за нулева регистрация. Тъй като централата им е в Панама, можете да се доверите, че не водят записи за вас или вашата онлайн активност.

nordvpn политика за логване

скорост

NordVPN не беше най-бързият VPN, който тествахме с Kodi. Преди да го включим, скоростта ни беше 26 Mbps. При работа с NordVPN скоростта ни се понижи до пет Mbps. Независимо от това, това беше безопасна и надеждна връзка.

ExpressVPN

ExpressVPN се представя като # 1 VPN за Kodi и макар да сме съгласни, че осигурява доста солидна производителност, предпочитаме функционалността и сигурността на NordVPN като цяло..

Все пак Express VPN е със седалище на Британските Вирджински острови, така че е далеч извън обсега на 14-те страни. Той не поддържа регистрационни файлове и можете да разчитате на криптиране от военна степен. Всички Kodi устройства се поддържат. Това е един от най-добрите VPN за Kodi благодарение на него скорост на предаване на данни.

Професионалисти

 • Поддържа всички Kodi устройства
 • Специализирани приложения за използване на Kodi
 • Добри скорости на трансфер на данни
 • Надеждни функции за поверителност и сигурност
 • 24/7 поддръжка

Против

 • По-скъпо от конкуренцията

Характеристика

ExpressVPN може да се похвали с над 3000 сървъра в 94 държави. OpenVPN протокол и AES 256-битово криптиране гарантират вашата анонимност и поверителност. Има превключвател за убийство и в допълнение към рутери ще намерите приложения за Mac, Windows и Linux. ExpressVPN има стабилна политика за поверителност, за да защити своите клиенти.

Ценообразуване

Един месец на ExpressVPN ще ви струва $ 12,95. Стъпка до шест месеца покритие за $ 9,99 на месец или преминете с опцията за 12 месеца за $ 8,32 на месец.

Влизане

ExpressVPN се придържа към стриктна политика без регистрация, която пази вашата идентичност и дейности в тайна.

изрична политика за поверителност на vpn

скорост

ExpressVPN не се намеси твърде много в скоростите на трансфер на данни. Тествахме със скорост от 26 Mbps, преди да използваме VPN. Включването на ExpressVPN промени скоростта на трансфер на данни на 12 Mbps.

VyprVPN

Въпреки че VyprVPN използва за водене на журнали, сега те се подлагат на независим одит на трети страни, за да се докаже, че не се съхраняват записи. Тяхната мрежа може да се похвали с повече от 700 сървъра на приблизително 70 места. Можете да избирате от различни VPN протоколи и собственост на VyprVPN Хамелеон технология е създаден да ви помогне да заобиколите всяко блокиране на VPN.

VyprVPN е със седалище в Швейцария. Въпреки че тази нация не е част от мрежата с 14 очи, важно е да се разбере, че Швейцария често работи в тясно сътрудничество със страни, които са част от тези мрежи. Съответно друг доставчик може да предложи по-добра поверителност и анонимност.

Професионалисти

 • Поддръжка за различни Kodi устройства
 • Не са открити течове на IP
 • Без трупи
 • Добри мерки за сигурност

Против

 • Ограничена сървърна мрежа
 • Само тридневна безплатна пробна версия

Характеристика

С VyprVPN получавате неограничен трансфер на данни и DNS с нулево познание. NAT защитната стена ви осигурява допълнителна сигурност и ще имате техническа поддръжка на 24 часа в денонощието. Изберете най-добрия VPN протокол за вас. VyprVPN е съвместим с повечето устройства и рутери.

Ценообразуване

Вземете VyprVPN на три устройства срещу $ 5 на месец. Надстройте до пакета Premium, за да защитите пет устройства, да получите протокола Chameleon и да получите достъп до облака VyprVPN за $ 6.67 на месец.

Влизане

VyprVPN използва за поддържане на доста количество трупи, но съвсем наскоро промени политиките им, като се има предвид защитата на клиента. Оттогава следват политика за нулева регистрация, всъщност те са толкова сериозни към новия си имидж, че сега се подлагат независим одит редовно.

vyprvpn дневник за поверителност

скорост

Скоростното тестване с VyprVPN беше просто толкова. Скоростта ни преди VPN беше 26 Mbps, но използването на VyprVPN ни забави до 7,7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost е друг доставчик на VPN, който поставя своята съвместимост с Kodi отпред и в центъра, с повече от 3600 сървъри, разположени в 60 държави.

Ако искате да можете да се наслаждавате на персонализирано изживяване, CyberGhost ви предлага всички видове приложения и възможност да изберете кой сървър да използвате. Компанията гарантира вашата способност за поточно предаване, но това запазва записи, записвайки колко дълги са онлайн сесиите и вашите DNS заявки. Поддръжката за Kodi устройства включва Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV или Stick и Android TV.

Професионалисти

 • Със седалище в Румъния
 • Съвместим с много Kodi устройства
 • Силно адаптивни
 • Няма течове на IP

Против

 • Поддържа дневници за връзка

Характеристика

CyberGhost осигурява силно криптиране и може да се използва на почти всички устройства. С относително здрава сървърна мрежа и достъп до сървърите на NoSpy, можете да се доверите, че ще имате анонимно изживяване. Румънската централа е плюс, но тази компания поддържа дневници за връзка.

Ценообразуване

CyberGhost е достъпен с тригодишен план, струващ $ 2,75 на месец. Това идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите. Един месец ще ви струва $ 12,99, докато записването за една година услуга струва $ 5,99. Две години е по-добра сделка с $ 3.69 на месец.

Влизане

Това е основна спънка за CyberGhost. Те твърдят, че не водят журнали, но също така казват, че водят няколко записа. За защитниците на поверителността това е не винаги достатъчно добър.

Най-добър VPN за Kodi

скорост

CyberGhost предостави средни скорости на трансфер на данни. Без него скоростта ни измери 26 Mbps. След включване на CyberGhost, скоростта на пренос на данни спадна до пет Mbps.

Частен достъп до Интернет

Това е евтина опция, която работи на Kodi устройства, работещи под Linux или Android. Приложения от частен достъп до Интернет са съвместими с MacOS, iOS, Windows, Android и Linux. Може да е евтино и да има по-малко звънци от конкуренцията, но тази компания все още може да бъде наречена топ Kodi VPN благодарение на криптирането и защитните си функции. Частният Интернет достъп използва комбинация от VPN и прокси сървъри в повече от 30 държави. Общият брой на сървърите в момента е 3,307.

Професионалисти

 • Поддръжка на Kodi за устройства с Android и Linux
 • Наистина достъпни

Против

 • Използва прокси сървъри
 • Сървърната мрежа не е толкова географска, колкото конкуренцията
 • Със седалище в САЩ.

Характеристика

Мрежа от повече от 3000 сървъра е доста конкурентна. Плюс това, торентът е разрешен и няма течове бяха открити по време на тестване. Поне някои от сървърите работят с Netflix, а използваните методи за криптиране са силни и надеждни. Базирането в САЩ не може да се разглежда като нищо друго освен като вреда.

Ценообразуване

Плащането за частен достъп до интернет месечно на месец ще ви носи 9,95 долара на месец. Надстройте до годишен план за 5,99 долара на месец или преминете с двугодишен план с най-добра стойност, който струва само 3,49 долара на месец.

Влизане

От частния достъп до Интернет става ясно, че те не водят никакви дневници за трафик. Въпреки това, с a седалище в САЩ., те са обект на многобройни закони за запазване на данни, за които може да се счита, че нарушават вашата поверителност.

Политика за поверителност на PIA

скорост

Скоростното изпълнение на частния достъп до Интернет беше точно ОК. От нашата основна линия от 26 Mbps, частният интернет достъп забави нещата до около четири Mbps.

PureVPN

С специален плъгин Kodi VPN, PureVPN работи добре с този софтуер с отворен код. Той е със седалище в Хонконг и има уважавана мрежа от малко над 2000 сървъра в 140 страни. 256-битовото криптиране е съществена характеристика, но някои течове на DNS бяха открити по време на тестване.

Професионалисти

 • Лесен за използване интерфейс
 • Пълна поддръжка на Kodi
 • Хонконгска юрисдикция
 • евтин

Против

 • Открити са течове на DNS
 • Поддържа дневници на честотна лента и връзка
 • Не впечатляваща поддръжка на клиенти

Характеристика

Ако търсите топ коди VPN, ще се радвате да видите, че PureVPN предлага поддръжка за Kodi устройства като Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac и Windows.

Докато PureVPN няма толкова сървъри, колкото други опции в този списък, те се хвалят впечатляващо географско разнообразие. Това е добра новина, защото може да означава по-бързи скорости на трансфер на данни, независимо от това къде се намирате в света.

Въпреки че PureVPN рекламира, че поддържат нулеви дневници, по-внимателно разглеждане на тяхната политика разкрива, че това е така не е вярно. Независимо от това, вие получавате военно криптиране, опция за разделно тунелиране и неограничена честотна лента. Ако желаете, можете да добавите P2P защита към вашия пакет.

Ценообразуване

Всички планове PureVPN се предлагат с a 31-дневна гаранция за връщане на парите. Услугата се предлага месечно на месец за 10,95 долара на месец, докато едногодишният абонамент работи 3,33 долара на месец. Най-добрата сделка е двугодишният план, който работи до $ 2,88 на месец.

Влизане

Подобно на много доставчици на VPN, PureVPN грубо заявява, че не водят никакви регистрационни файлове. Ако обаче прочетете дребния шрифт в тяхната политика за поверителност, скоро ще откриете, че това просто не е вярно.

PureVPN дневници

Записите относно връзката и ширината на лентата се съхраняват от PureVPN. Те твърдят, че тези дневници се водят просто, за да се поддържа ефективността на услугата. Ако това е вярно, защо да не бъдете предварително за това, вместо да го погребвате в политиката за поверителност? Истинските защитници на личния живот ще искат да потърсят другаде.

скорост

Тестване на скоростта на трансфер на данни беше доста уважавано. Скоростта ни без използване на VPN беше 26 Mbps. С PureVPN скоростта на предаване на данни спадна до 8,6 Mbps, което е в допустимите граници.

Какво е Коди?

Kodi е представен през 2002 г. като Xbox Media Player. Малко след това той е преименуван на Xbox Media Center - име, което запазва до 2014 г. Фондацията XBMC, която отговаря за Kodi, след това дава на услугата настоящото си име.

Под всяко от имената си Kodi е предоставил средство за достъп и съхраняване на съдържание. Това съдържание може да включва видеоклипове и музика сред много други медийни форми. Той е съвместим с впечатляващо голямо разнообразие от операционни системи и устройства. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS и Raspberry Pi работят със софтуера. Ако използвате Linux, уверете се, че използвате графична карта, произведена поне през последното десетилетие. AMD / ATI, NVIDIA или Intel карти, които поддържат поне OpenGL 2.0, трябва да са достатъчни. Системите, работещи с Windows, се препоръчва да използват хардуер на графичния процесор, който поддържа Direct3D. Хората често използват Kodi във връзка с тяхната телевизия, компютър, лаптоп, таблет, смартфон и Raspberry Pi.

Kodi интерфейс

Kodi е софтуер с отворен код, което означава, че е свободно достъпен за всички. Възможно е разработчиците по целия свят да направят промени или допълнения към него, ако решат. Много от тях се предоставят на други потребители на Kodi чрез добавки. Kodi не се зарежда с никакво съдържание. Вместо това, всеки потребител трябва да зареди собственото си съдържание в софтуера, използвайки локалното или мрежовото съхранение, което разполага в момента.

Какво можете да направите с Kodi?

Kodi е невероятно универсален софтуер, който може да се използва за почти всеки тип развлечения. Слушайте цялата си любима музика. Kodi го приема във файлови формати като OGG, MP3 и AAC. С интелигентни плейлисти и възможностите за маркиране на песни, вашата музикална колекция никога не е била така организирана.

Сред видео форматите, които са съвместими с Kodi, са H.264, 3D и ISO. Можете дори да използвате Интернет, за да предавате съдържание през Kodi. Импортирайте любимите си филми, след което помолете софтуера да добавите трейлърите, филмовите плакати и други, за да подобрите изживяването.

Ако обичате телевизия, Kodi ще бъде победител за вас. Той разполага с възможността да съхранявате любимите си програми, така че да можете да ги гледате, когато пожелаете. Плакати, етикети и описания ви помагат да поддържате всичко организирано. Можете дори да предавате и записвате телевизия на живо, стига да добавите резервна услуга като NextPVR, TVheadend или MediaPortal.

Коди добавки

Kodi дори разполага с функционалност, която ви позволява да съхранявате и сортирате всички свои снимки. Това е най-лесният начин да споделяте снимки на всичките си устройства.

Незаконен ли е Коди?

Kodi не е незаконно. Всъщност това е софтуер с отворен код, който е създаден от фондацията XBMC. За да получите Kodi, всичко, което трябва да направите, е да посетите официалния уебсайт на адрес https://kodi.tv/download. Докато го изтегляте, не се колебайте допълнително да изтеглите някоя от официалните добавки.

Някои устройства сега се предлагат с предварително инсталиран Kodi. Това също е напълно легален начин за получаване на софтуера. Тези версии на Kodi не съдържат добавки на трети страни, които могат да позволят незаконно предаване.

Правни проблеми потенциално се срещат, когато потребителите на Kodi решат да инсталират и изпълняват добавки на трети страни, които предоставят достъп до съдържание, защитено с авторски права. Обикновено това съдържание включва текущи филми и телевизионни предавания, които не са достъпни другаде. Тези добавки често разчитат на торент, за да предоставят съдържание. Може да сте наясно, че торент ви отваря пред уязвими места. Нещо повече, погребването на материали, защитени с авторски права, може да бъде незаконно. Ако ще използвате Kodi за изтегляне или стрийминг на защитени с авторски права материали, тогава трябва да изберете един от най-добрите VPN за Kodi, преди да го направите.

Какво ще кажете за добавките на трети страни?

С течение на годините, разработчиците на трети страни създават всякакви добавки, които са предназначени да подобрят функционалността и използваемостта на Kodi. Например, може да искате да добавите приложение за времето или екранна защита към софтуера.

Ако търсите телевизия и филми, ще се радвате на добавки от Bravo, мрежата "Направи си", ABC Family и много други. Подкастите могат да се стриймират чрез добавки като Apple iTunes Podcast. Или може да искате да добавите възможност за преглед на текстове за песните, които свирите. Добавка за емисии в Twitter ви помага да сте в течение на това, което се случва в социалните медии.

Kodi addons

Препоръчително е обаче да продължите с повишено внимание при избора на добавки. Всички те са разработени независимо, без надзор от хората зад Коди. Това означава, че някои от тях са по-функционални от други.

Също така имайте предвид, че някои добавки позволяват изтеглянето и съхраняването на незаконно получени материали, които са под авторско право. Притежаването на такива медии може да означава, че спазвате закона.

Защо трябва да използвам VPN с Kodi?

Най-добрите VPN мрежи ви предпазват от шпиони от всяко разнообразие. Знаете ли, че ако не използвате VPN, вашият доставчик на интернет услуги може да вижда абсолютно всичко, което правите онлайн?

Точно както притеснително, правителството може да проследи и вашите движения. Ditto за хакери и други оператори с черни шапки, които се надяват да заразят вашата система със зловреден софтуер, шпионски софтуер и откуп.

как протича vpn

Всички те искат да знаят какво правите онлайн, включително кои уебсайтове посещавате. Те се чудят как прекарвате времето си в социалните медии и всякакви нечестиви актьори не биха искали нищо по-хубаво от това да си вземат ръцете на номера на кредитната ви карта и банковата си сметка..

Какво прави VPN за вас? Той прикрива вашия IP адрес, така че никой да не може да ви шпионира. Той в идеалния случай използва 256-битово криптиране AES, за да защити целия ви уеб трафик. Дори може да изглежда, че сядаш в Монреал, когато всъщност си в Сидни. По същество VPN ви предоставя напълно частно и анонимно онлайн изживяване.

Можете да поставите под въпрос дали това е необходимо. В крайна сметка си мислите, че не правя нищо онлайн, което трябва да скрия.

Наистина ли е това? Колко сте развълнувани от това, че просто всеки може да види банковите ви транзакции или да проследи вашите навици за пазаруване онлайн? Не звучи толкова привлекателно, нали? Надежден VPN ви защитава от всички шпиони и натрапници. Това означава, че можете да направите банковото си дело или да гледате любимото си телевизионно предаване на Kodi, без да се притеснявате, че някой гледа през рамото ви.

Заключителни мисли

Всеки от прегледаните тук VPN обещава надеждно функциониране, докато използвате софтуера Kodi. Повечето от тях предлагат също прилична скорост и надеждни връзки.

Ние обаче вярваме в това NordVPN предоставя най-добрият общ пакет за потребителите на Kodi. Комбинацията от сигурност, функционалност, функции и надеждност на NordVPN правят тази услуга наш най-добър избор.

Тъй като вече се опитвате да подобрите вашата онлайн сигурност, може да искате да помислите и за използването на мениджър на пароли. Най-добрият мениджър на пароли гарантира, че можете да следите силни, сложни, уникални пароли за всички ваши онлайн акаунти. Подобно на използването на VPN, мениджърът на пароли запазва данните ви поверителни.

Често задавани въпроси

В: Кой е най-добрият VPN като цяло за 2020 г.?

A: NordVPN има впечатляваща сървърна мрежа и можете да имате до шест устройства, свързани със сървъра наведнъж. Освен това, те могат да се похвалят с всякакви най-добрите функции за сигурност и са BitTorrent. С добро обслужване на клиентите и стриктна политика да не се съхраняват трупи, NordVPN е може би най-добрият VPN на пазара за 2020 г..

Въпрос: Моят интернет доставчик знае ли, че стриймирам на Kodi с помощта на VPN?

A: Когато използвате надежден VPN, вашият интернет доставчик няма начин да знае какво предавате на Kodi. Освен това те не знаят нито един уебсайт, който посещавате, нито могат да шпионират финансовите ви транзакции. Използването на VPN означава пълна анонимност и поверителност онлайн, особено когато внимателно изберете VPN.

Въпрос: Кои са най-добрите добавки за Kodi?

A: Kodi може да се похвали с безкраен списък от добавки. Да решите кои са най-добрите зависи от вас. Само не забравяйте, че някои функционират по-добре от други. Най-добрият избор включва Exodus за гледане на филми и телевизионни предавания, както и Yoda, който също предоставя на филми и телевизия богат избор от жанрове и езици. KidsTube се грижи за малките с анимационни филми, докато SportsDevil е там за всеки, който не може да получи достатъчно атлетични действия.

Въпрос: Легално ли е да използвате Kodi?

A: Kodi е законно. Някои добавки обаче могат да предоставят достъп до съдържание, защитено с авторски права, което технически не е законно за стрийминг. Продължете с повишено внимание, ако искате да сте сигурни, че ще държите от дясната страна на закона и винаги използвайте VPN, когато използвате Kodi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me