Най-добрите „безплатни“ VPN мрежи (през 2020 г.)

Ако сте като мен, обичате идеята за БЕЗПЛАТНИ неща. ��


Сега всъщност е възможно да получите безплатен VPN софтуер. VPN мрежите (виртуални частни мрежи) ви дават поверителността и сигурността, от които се нуждаете отчаяно, когато сте онлайн.

В ден и възраст, в които киберпрестъпленията причиняват щети на милиарди долари, а атаките за износ на софтуер са все по-често срещани, има смисъл само всеки да използва Виртуални частни мрежи.

Експертите прогнозират, че 2020 г. ще бъде скално време за хората, които прекарват прекомерно много време онлайн. Те също са предвидили, че киберпрестъпниците ще се насочват към андроидите със злонамерен софтуер и че откупният софтуер ще остане глобална пандемия.глобални заплахи за интернет

Нещо повече, вашето доставчикът на интернет услуги може да продаде историята ви на сърфиране на трети страни. И от април 2017 г. по закон те се задължават да събират „метаданни“ за обмена на своите клиенти. Това включва всичко - от вашия адрес, дата на раждане и имейл адрес до детайлите на хората, с които общувате онлайн.

Тази задължителна схема за запазване на данни беше обект на много спорове в Австралия, като водещите групи за поверителност като Digital Rights Watch подчертават важността да се оборудват с инструментите, необходими за избягване на надзора.

Ще поговорим за това повече на секунда, но достатъчно е да кажем, че няма по-добро време от сега, за да се защитим правилно от кибер заплахи и контрол..

В миналото Австралия е виждала нашите банки, правителствени агенции и UGL да станат жертва на нарушение на данните. Тези видове атаки се извършват с по-голяма честота от всякога и никой не е безопасен от нея, освен ако не предприеме действия, за да се предпази от уязвимост.

И какво може да бъде по-добре, отколкото да го правите 100% безплатно?

Да си признаем, празниците са зад гърба ни, но все още усещаме финансовата жилка. Последното нещо, от което се нуждаем в момента, е поредната месечна такса, когато все още сме в дългове от закупуването на всички онези панделки и големи билетни артикули за законите и децата.

Всички бихме могли да използваме малко повече Безплатно в нашия живот и сега можем да го оправим у дома.

Contents

Безплатен VPN срещу платена VPN - истината, която трябва да знаете

За да бъдем ясни, щом става въпрос за сигурността онлайн, винаги е по-добре да отидете с един от тях нашите препоръчани VPN ако можете да си го позволите. Те са по-добри от безплатните по редица причини и са сравнително евтини за получената стойност.

За начало обикновено получавате повече гигабайти и честотна лента, а често премиум планът предоставя по-разширени функции като откриване и предотвратяване на проникване. Като общо правило - те все още са сравнително достъпни и няма да разбият банката.

Но има по-зловеща причина, поради която изборът на изцяло безплатен VPN е наистина лош избор. 

Това е частта, на която искате да обърнете внимание. VPN мрежите се управляват от групи хора и както всички знаем алтруизма настрана, хората не правят неща безплатно. Когато използвате безплатен VPN - вие ставате продуктът.

Те правят това по много начини:

 1. Инсталиране на зловреден софтуер, който или проследява вашите данни, или използва вашия компютър - (Източник)
 2. По-голямата част от безплатния VPNS ще проследява всичко, което правите и ще продава тези данни (също финансови данни) - (Източник)
 3. Седемдесет и пет процента от всички приложения за VPN за Android, изследователите тестваха използван софтуер за проследяване на трети страни, за да следят движенията на потребителите в интернет (Източник)
 4. 82 процента поиска достъп до лични данни, като потребителски акаунти и текстови съобщения. (Източник)

Бих могъл да продължа за това известно време, но това е основна причина, поради която решихме да не включваме 100% безплатен VPNS в този списък и вместо това просто проучете най-евтините и рентабилни опции.

Ако търсите сигурен 100% анонимен VPN сървър, отколкото ние не знаем за такъв. Вие или търгувате вашата сигурност, данни или компютър в замяна на услугата. Предпочитаме да не приемаме тази игра.

10 най-добри напълно БЕЗПЛАТНИ VPN през 2020 г.

По-долу можете да сравните десетте най-добри безплатни VPN мрежи по техните функции, сървъри, ограничение на данните и съвместимост на устройството.

Решихме да създадем този препоръчителен списък въз основа на VPN компании, които правят безплатно 30 дневни изпитания на техните услуги. С повечето от тях можете да отмените по всяко време преди ограничението от 30 дни.

1. Surfshark (83% отстъпка)

Неограничени IP адреси, честотна лента и връзки към устройството, без регистрация, разширено шифроване

VPNLink
Политика за възстановяване 30 дни
Пробен период Нито един
Начини на плащане PayPal, Google Pay, криптовалута, Alipay, Dragon Pay
Отстъпки / купони Уводен купон, акула старт

Какво е Surfshark?

Sufshark е новата VPN услуга на блока. Компанията се разраства с всеки изминал ден и изглежда ангажирана да завърши като най-добрата VPN на пазара. Услугата има 30-дневна гаранция за връщане на парите и бързо изгражда една от най-добрите репутации на блока.

Когато Surfshark за първи път започна, повечето хора се съмняваха в тях. Друг VPN? Компанията ясно видя пазара и помисли, че могат да се справят по-добре. Той вече има над 800 сървъра в повече от 50 страни. Също така изглежда, че са добавяне на повече сървъри всеки ден.

Услугата на Surfshark може да се използва за 30 дни с гаранцията им за връщане на парите. Дори когато в крайна сметка се налага да плащате, можете да използвате услугата за ниски $ 1,99 на месец. Това е почти все едно не плащате изобщо. Вероятно можете да намерите тази сума всеки месец на земята, докато се разхождате.

Характеристика: 24/7 чат на живо, фантастични приложения, неограничено всичко, абсурден протокол за криптиране, без регистрация и нарастваща сървърна база

Surfshark прави нещата по отношение на сигурността и поверителността и всъщност ви дава опции по отношение на протокола за криптиране. Първо, те никога не влизат. Второ, компанията има поддръжка за протокола IPv6. Използвайки този протокол, те могат да предоставят неограничен брой IP адреси до своите клиенти.

Старият IPv4 протокол, използван от много VPN, има ограничен брой уникални IP адреси за присвояване. Това може сериозно да попречи на поточните ви способности. Surfshark също поддържа различни VPN протоколи, включително OpenVPN и IKEv2 протоколи, което означава, че може да бъде инсталиран на редица рутери и устройства.

Препоръчвам ли Surshark?

Да. Те са любимият ми доставчик на VPN, който използвам от няколко месеца. Първото нещо, което ми хвърли окото, бяха ниските им цени, но тогава разбрах колко сигурна е услугата всъщност.

След тестване на VPN за няколко месеца забелязах колко сървъра са добавили за кратко време. Аз съм фен да се привързвам към амбициозни и разрастващи се компании, които искат да предоставят страхотна услуга. Що се отнася до сигурността, ценообразуването и възходящите прогнози, Surfshark е най-добрият VPN.

Ако искате да знаете повече, прочетете нашите Surfshark преглед. 

 • Професионалисти

  Деблокира Netflix и други услуги за стрийминг на медии, работи добре за торент и споделяне на файлове в P2P, политика без регистрация, неограничено всичко, намира се в страна без закони за запазване на данни или отчитане, превъзходна сигурност и криптиране

 • Против

  По-малка мрежа от сървъри в сравнение с други VPN (но нарастващи), скоростите могат да варират от сървър до сървър, в интерфейса на приложението липсва оптимизация на дизайна

2. Nord VPN (75% отстъпка)

Без честотна лента и ограничение на данните, силно шифроване, без регистрация, превъзходна поддръжка на клиенти

VPNLink
Политика за възстановяване 30-дневна гаранция за връщане на парите
Пробен период Нито един
Начини на плащане Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Отстъпки / купони 15% отстъпка за ученици и постоянно променящи се промоционални цени

Какво е Nord VPN?

Nord VPN е един от повечето известни и уважавани VPN мрежи на пазара. С бързи мрежови скорости и повече от 750 сървърни места те бързо нараснаха в популярността си.

С спад от 30% на скоростта, когато са свързани с локален сървър чрез OpenVPN UDP, потребителите получават максимума от своя софтуер. Тази услуга, базирана в Панама, може да се похвали с множество разширени функции и шест едновременни връзки. Това е по-едновременни връзки от всички други VPN в този списък.

Nord VPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите и P2P възможност. Получавате превключвател за убийство, Tor над VPN, Smart DNS услуга, специализиран IP и Socks5 прокси.

Със сървъри в над 60 страни е очевидно защо те са считани за кризата на реколтата от потребителите в Reddit и други социални медийни платформи.

Скорост на връзката Nord VPN

 • Ping: 40 ms
 • Изтегляне: 16.11 Mbps от 100 Mbps
 • Качване: 12.83 Mbps

Тези скорости са доста справедливи за безплатна пробна версия за VPN.

Интелигентната DNS технология на Nord VPN ви позволява да извършвате геопокривка чрез уреждане на вашите DNS заявки на конкретно място. Това означава, че можете да гледате любимия си епизод на Игри на тронове от кафене в Мелбърн или дори във Ванкувър, без да се притеснявате за компрометиране на вашите данни или софтуер.

Ще имате достъп до повече от 150 стрийминг услуги, докато сте влезли в своя VP VPN акаунт.

Стрийминг услугите включват Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv и TNT Drama. Използвайте едно от тях VPN за Netflix ако се притеснявате за скоростта на връзката или регистрационните файлове по време на потока.

Характеристики: Smart Play, Double VPN, Tor over VPN, DHE-RSA-AES356-SHA пакет за криптиране, приложение за iOS, IKE шифри, безплатна пробна версия, гаранция за връщане на парите

NordVPN е един от най-модерните VPN, които предлагат безплатна пробна версия. Криптирането им е конкретно и плановете им идват без ограничение на данните. Те може да са малко по-скъпи от другите платени VPN мрежи, но има много планове за избор, ако решите да останете с тях.

Препоръчвам ли Nord VPN?

Определено го правя! Те са наистина страхотен VPN, който осигурява оптимална сигурност и поверителност на тяхното богатство от съществуващи клиенти. Струва си да ги проверите само за самия обем от разширени функции.

 • Професионалисти

  P2P, Tor над VPN, Socks5 прокси, избор на IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP или IPSec протоколи, Double VPN, Специализиран IP, шест едновременни връзки, безплатна пробна версия, 30-дневна гаранция за връщане на пари, блокиране на реклами, CyberSec, без регистрация

 • Против

  По-ниска скорост от някои от техните конкуренти, плащането, извършено през CloudVPN, Inc., компания, базирана извън САЩ, юрисдикция с пет очи

3. ExpressVPN

Неограничен GB, Неограничена честотна лента, Без месечна капачка, Без Дроселиране

VPNLink
Политика за възстановяване 30-дневна гаранция за връщане на парите
Пробен период Необходима е 12-месечна покупка (включва безплатни 3 месеца), като цената се увеличава до $ 12,95 на месец при подновяване
Начини на плащане Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Отстъпки / купони ExpressVPN актуализира редовно своите промоционални цени

Какво е ExpressVPN?

ExpressVPN е първокласна VPN услуга, която предоставя най-бързата и надеждна услуга наоколо. Те разполагат с 30-дневна гаранция за връщане на парите, те са едно от най-надеждните VPN решения на пазара.

С повече от 10 милиона доволни клиенти и над 3000 сървъра в 160 града в 94 държави, те са глобален доставчик, който може да се ползва от всички и всички.

Други VPN поставят ограничения за данни при месечната ви употреба, но ExpressVPN е неограничен докрай.

Безплатната пробна версия на ExpressVPN продължава 30 дни (или повече с правилния код за отстъпка). Ако ви харесва това, което виждате, можете да изберете да се регистрирате или ако решите да отидете с друга безплатна услуга, можете да поискате парите си обратно и ще получите възстановяване за първия си месец. Без риск.

Характеристики: 24/7 чат на живо, наградени приложения за всички устройства, неограничен достъп до цялото съдържание, разделно тунелиране, тест за скорост, без регистрация.

Можете да се свържете с всеки от техните 145 сървъра на следните места:

 • Съединени щати
 • Азиатско-тихоокеански
 • Европа
 • Африка
 • Близкия Изток
 • Индия

Според уебсайта им, те не регистрират вашите потребителски сесии или лични данни. Нещо повече, те разполагат с широк спектър от методи за плащане, като PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay и редица други криптовалути.

За претенциозния потребител, който иска абсолютна анонимност, ExpressVPN не може да бъде победен, когато става въпрос за анонимни плащания. И ако това не води до неприкосновеност на личния живот до крайност, техните мобилни приложения са ергономични, тъй като всички излизат, осигурявайки лесен за използване интерфейс, който е интуитивен и без никакви грешки.

Препоръчвам ли ExpressVPN?

Да. Те са любимият ми доставчик на VPN, който използвам повече от две години. Богатството им от локации, способността на торенти, несъществуващата капачка за данни и иновативната технология ги правят най-доброто VPN IMO. Що се отнася до безплатните тестове, те са единствената VPN, която не поставя ограничения за начинаещи.

Ако искате да знаете повече прочетете нашия рецензент на VPN Express. 

 • Професионалисти

   30-дневна безплатна пробна версия, без регистрация, максимална скорост на връзката, 94 различни места на сървъра, 3+ едновременни връзки

 • Против

  Без специализиран IP, по-скъп от другите VPN услуги, след като безплатната ви пробна версия е изчерпана, ограничени настройки и конфигурации.

4. VyprVPN

1 GB / mo, 2 едновременни връзки, превъзходно криптиране, защитна стена, безплатно

VPNLink
Политика за възстановяване Няма при използване на безплатна пробна версия, 30-дневна гаранция при плащане
Пробен период 3-дневна безплатна пробна версия при покупка
Начини на плащане MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Отстъпки / купони Vypr VPN предлага редовно актуализирани промоционални цени

# footable_parent_4314 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Какво е VyprVPN?

VyprVPN Free е уникален план, който дава на потребителите две едновременни връзки, разнообразие от протоколи, приложение за криптирани съобщения и NAT защитна стена напълно безплатно.

NAT защитната стена блокира голямо разнообразие от хакерски атаки, като не им позволява да достигнат до вашия компютър.

Докато други VPN мрежи в този списък дават на клиентите си неограничена честотна лента или множество гигабайта, VyprVPN Free ви дава само 1 GB, но това е все още много по-добре от TunnelBear. Както казах, има плюсове и минуси на всички тези неща и това се случва да превъзхожда в тази област.

Характеристики: Няколко локации, гладко приложение (включително безплатното им приложение за съобщения Cyphr), бързи скорости, без регистрационни файлове, без заглушаване

Предлагат ви множество локации:

 • Северна Америка
 • Европа
 • Азия
 • Океания
 • Африка
 • Централна Америка
 • Южна Америка
 • Близкия Изток

Един недостатък на VyprVPN е, че те са били блокирани от Netflix в миналото. Но VyprVPN има представител за това, че е оптимизиран за geoblock и те лесно заобикалят повечето, ако не и всички от това съдържание.

Препоръчвам ли VyprVPN?

Определено го правя. Тествах ги широко и открих, че са едни от най-законните VPN, достъпни за широката публика. Особено ми харесва техните множество протоколи (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), особено техния протокол Chameleon за подпис, който подчинява почти всички опити за блокиране.

 • Професионалисти

  Техният ангажимент към новите технологии и отворен интернет, скорост & производителност, на борда & ергономия, опции на сървъра, сигурност & криптиране, обслужване на клиенти

 • Против

  Без възстановяване на средства, пазете лог файлове, не приема биткойни, ограничен брой устройства, които могат да бъдат свързани.

5. WindScribe.com

10GB / mo капачка за данни, 11 локации

VPNLink
Политика за възстановяване 3-дневна гаранция за връщане на парите или 10 GB ползване
Пробен период Използвайте безплатно в САЩ, Канада, Великобритания, Хонконг, Франция, Германия, Холандия, Швейцария, Норвегия и Румъния
Начини на плащане Основни кредитни карти, PayPal, маркови дебитни карти Visa / Mastercard, повечето криптовалути и покупки за мобилни приложения. Можете дори да моите за ъпгрейди, използвайки базиран на браузър криптовалута.
Отстъпки / купони Моят за ъпгрейди, използвайки базиран на браузър крипто-миньор.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Какво е WindScribe?

Тази базирана в Канада компания е основана през 2015 г., което ги прави едни от новите деца на блока по отношение на VPN решения.

Въпреки, че е нов в играта, WindScribe има изключително добра репутация сред VPN общността. Reddit се възхищава на тази услуга, отбелязвайки щедрата си месечна честотна лента и стимули за потребителите (Ако изпратите Tweet @WindScribe, автоматично получавате допълнителни 5 GB).

Повечето безплатни VPN ограничават честотната си лента, а тези без ограничение на данните обикновено имат бавна скорост на връзката. Със своята 100 Mbps връзка това гледах с WindScribe:

безплатен тест за скорост на vpn услуга

 • пинг: 61ms
 • Изтегли: 39,81 Mbps от 100
 • Качване на: 19,77 Mbps от 100

За безплатен VPN това е доста добре. Някои платени VPN мрежи като Pure VPN всъщност са по-бавни от WindScribe.

Характеристики: Adblock, защитна стена, без регистрация, 11 места

Безплатните потребители получават достъп само до определени функции, но тези функции са страхотни. Те включват вградената защитна стена на WindScribe и блокирането на реклами. Вие също получавате P2P възможност.

Отдолу не получавате OpenVPN конфигурации и няма да получите нито една от техните премиум функции.

Можете да се свържете с всеки от 11-те им сървъра на 46 места:

 • Съединени щати
 • Великобритания
 • Хонг Конг
 • Франция
 • Германия
 • Люксембург
 • Холандия

Според сайта им, WindScribe не регистрират вашите сесии / данни и можете да се регистрирате за тяхната услуга без имейл. Потребителите също могат плащайте анонимно с Bitcoin.

Препоръчвам ли WindScribe?

Да. Те са едни от най-добрите налични безплатни VPN мрежи и имат голямо разнообразие от места. Подобно на ExpressVPN, можете да торент с WindScribe и с огромна капачка за данни. Те определено са сред по-законните безплатни VPN решения на настоящия пазар.

Искате ли да знаете повече? Прочетете нашия преглед на Windscribe.

 • Професионалисти

   100% безплатно, без регистрация, максимална скорост на връзката, 11 различни места на сървъра, adblock & защитна стена

 • Против

  1 едновременна връзка макс.

6. TunnelBear

5 GB / Mo, 20+ сървърни места, 5 едновременни връзки, Безплатни

VPNLink
Политика за възстановяване Нито един
Пробен период Безплатно за 500 MB данни на месец
Начини на плащане MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin и Jars of Honey
Отстъпки / купони Рекламите често се появяват в акаунти в социалните медии

# footable_parent_6168 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
цвят на фона: # 003a70;
цвят: #fff! важно;
размер на шрифта: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>врекламния>TR>th {
подплънки: .6em .78571429em! важно;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Какво е TunnelBear?

Тази базирана в Канада VPN услуга с две превключвания е създадена през 2011 г. Това е доста популярна VPN, която позволява на потребителите да имат достъп до блокирано съдържание по целия свят..

Въпреки че любителският им дизайн може да ви накара да повярвате, че те са непочтителни, истината е, че те са просто прости. TunnelBear е супер удобен за потребителите и посветен на удовлетворяването на своите клиенти.

Потребителите могат да се възползват от месечната си промоция от 1 GB Tweet, като получават безплатна игра всеки път, когато щракнете върху @TunnelBear.

Що се отнася до безплатните VPN мрежи, TunnelBear е един от най-добрите за по-бързи скорости. Ако търсите идеален поток, TunnelBear ви позволява да заобиколите мрежовата блокировка и да се свържете в момента, когато забележите.

С Mac, Windows, iOS и Android съвместимост ще можете да използвате това на редица устройства.

Характеристики: 900 сървъра на 20+ места, бързи скорости, разширени функции, без регистрация

Предлагат ви множество потенциални местоположения:

 • Съединени щати
 • Великобритания
 • Канада
 • Франция
 • Бразилия
 • Германия
 • Австралия
 • Хонг Конг
 • Холандия
 • Мексико
 • Япония
 • Дания
 • Сингапур
 • Швеция
 • Индия
 • Швейцария
 • Норвегия

Черешката на тортата тук е фактът, че TunnelBear заобикаля геоблокирането. Това е един от много малкото VPN, които могат да заблудят BBC iPlayer.

Единственият реален недостатък е ограничаването на безплатния план. Безплатните потребители започват с плачевни 500MB на месец.

Скорости на VPN връзки към TunnelBear:

тунел мечка безплатно vpn тестване на скоростта

 • Ping: 98ms
 • Изтегляне: 15.09 Mbps от 100 Mbps
 • Качване: 7,49 Mbps от 100

Очевидно това не е впечатляващ резултат. Можете да забравите за производителността при скорости като тези.

Безплатни условия за план & поверителност

Трудно е да се установи какво точно получавате с TunnelBear, защото има недостиг на информация на уебсайта им. Няма информация за протокол, криптиране, връзки или честотна лента.

Препоръчвам ли TunnelBear?

Да. Въпреки че те са далеч от първото ми предложение за тези, които търсят VPN решение, те са уважавана компания с ергономичен софтуер и адекватни функции.

 • Професионалисти

  Лесна настройка, приятен дизайн, множество устройства, широко разпространена мрежа, без регистрационни файлове, опции за блокиране, бързи скорости, разширени функции (GhostBear, бдителен режим)

 • Против

  Lackluster 500MB за безплатни потребители

7. ProtonVPN.com

Без капачка за данни, само за Windows

VPNLink
Политика за възстановяване 30-дневна гаранция за връщане на парите
Пробен период Безплатна услуга с по-ниска скорост и само в три страни
Начини на плащане PayPal, Visa, MasterCard
Отстъпки / купони Proton VPN предлага купони за групиране на VPN и имейл услуги. Въртящи се кодове на купони могат да бъдат намерени като: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
цвят на фона: # 003a70;
цвят: #fff! важно;
размер на шрифта: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>врекламния>TR>th {
подплънки: .6em .78571429em! важно;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Какво е ProtonVPN?

ProtonVPN е едно от най-новите VPN решения наоколо, но те са и едно от най-добрите, що се отнася до безплатната VPN услуга. Proton AG са група учени от Харвард и защитници на личния живот.

След като въведоха таксата за промяна на частната индустрия (protonmail), ProtonVPN засилиха играта си, като не наложиха ограничения на честотната лента на вашия трафик.

Услугата им осигурява отлични скорости за връзка за всички потребители, особено по отношение на безплатните акаунти.

Скорости на ProtonVPN връзка

Протонното VPN тестване на скоростта обясни

 • Ping: 44 ms
 • Изтегляне: 34,40 Mbps от 100 Mbps
 • Качване: 23.15 Mbps от 100

Определено услуга с прилична скорост за безплатен план и без абсолютно ограничение на данните. Повечето безплатни VPN имат ниско ограничение на данни, но това е стоката. Със сигурност това ги отличава.

Внимание: Не очаквайте тези скорости да продължат. Тъй като услугата нараства популярност в целия свят, безплатните потребители няма да могат да очакват толкова бързи скорости на връзката.

Безплатни условия за план, поверителност & VPN клиент

Единствените сървъри, които са достъпни за безплатни потребители, са следните:

 • Япония
 • Холандия
 • Швейцария
 • Съединени щати

Това е около половин дузина сървъри. От тези сървъри нито един от тях не е оптимизиран за geoblock или P2P (т.е. торент). Прочетете за нашите най-добрите VPN за торент тук.

Безплатните потребители нямат достъп до нито една от своите разширени функции (Secure Corse, Tor и др.). Другият голям недостатък тук е липсата им на самостоятелни клиенти за операционни системи. Няма приложения за Android, iPhone или Mac. Ако нямате Windows, не искате да използвате ProtonVPN.

Препоръчвам ли ProtonVPN?

Безплатно? Определено. Като платена услуга. Определено не. Струва си да си вземете безплатен акаунт, докато получаването е добро, но не очаквайте този да бъде полезен в дългосрочен план, тъй като скоростите вероятно ще преминат пътя на динозавъра, тъй като все повече и повече хора научават за това VPN решение.

 • Професионалисти

  Без ограничение на данните, честно изтегляне и скорост на качване

 • Против

  Без приложение за Mac, iOS или Android, няма Netflix, няма Torrenting.

8. Trust.Zone

3-дневен безплатен тест, 1 GB / месец, 109 места, неограничена честотна лента

VPNLink
Политика за възстановяване Нито един
Пробен период 3-дневна безплатна пробна версия
Начини на плащане Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Банкови преводи, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi и други
Отстъпки / купони Trust.Zone актуализира редовно цените на промоциите на своя уебсайт

# footable_parent_6168 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
цвят на фона: # 003a70;
цвят: #fff! важно;
размер на шрифта: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>врекламния>TR>th {
подплънки: .6em .78571429em! важно;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Какво е Trust.Zone?

Техният лозунг е: „На кого да разчитаме“ и е лесно да разберем защо. Trust.Zone спечели награди за своята защита от течове в DNS. Използвайки техния инструмент за защита на WebRTC и ангажирайки вградения превключвател за убийство, вие ще гарантирате, че няма течове и няма да възникнат течове, когато използвате акаунта си Trust.Zone. Щракнете тук, за да ни прочетете пълното Trust Zone VPN преглед.

Техен системна хардуерна изолация ги прави едни от най-надеждните безплатни VPN-та на 2018 г. Тяхната стриктна политика без регистрации е само едно от нещата, което ги прави полезно решение.

Уви, безплатните потребители могат да свързват само едно устройство наведнъж. Но ако ги опитате и харесате това, което виждате, можете да се включите в платена сметка и да получите три едновременни връзки.

Trust.Zone предлага редица различни услуги, включително OpenVPN решение с криптиране по подразбиране AES-256 и L2TP през IPSec с 256-битово AES криптиране.

Характеристики: Отлично криптиране, надеждно обслужване на клиенти, антивирус, 200 IP адреса, приети биткойни

Уви, трудно е да се определи скоростта на връзката на Trust.Zone, тъй като потребителите не могат да пинг хостове на Trust.Zone. Trust.Zone предупреждава клиентите си да използват сървъри, които са по-близо до дома за по-добри резултати.

Препоръчвам ли Trust.Zone?

Да. Те са надеждна VPN услуга с прозрачност, що се отнася до ефективността на техния продукт. Винаги можете да опитате преди да купите и да получите три едновременни връзки. Trust.Zone разполага и с вграден превключвател за убийство.

 • Професионалисти

  Безплатна пробна версия, P2P, правилно защитена, без регистрационни файлове, биткойни приети

 • Против

  Поддръжка само на базата на билети

9. Частен тунел

Perfect Forward Secret (PFS), 2 GB безплатно

VPNLink
Политика за възстановяване Нито един
Пробен период 7-дневен безплатен пробен период
Начини на плащане Основни кредитни карти, основни дебитни карти, PayPal, банкови преводи
Отстъпки / купони Понастоящем частният тунел не предлага талони

# footable_parent_6168 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
цвят на фона: # 003a70;
цвят: #fff! важно;
размер на шрифта: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>врекламния>TR>th {
подплънки: .6em .78571429em! важно;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Какво е частен тунел?

Частният тунел е комерсиалният изстрел на OpenVPN Technologies. Безплатната ви пробна версия идва без прикачени низове, можете да отмените по всяко време, но вероятно няма да искате да чуете за техните планове на достъпни цени, които осигуряват от 100 до 500 GB.

Въпреки че са доста ограничени, що се отнася до сървърите (около седем между САЩ, Канада, Великобритания, Швейцария и Холандия, тяхната услуга е съвместима в куп платформи от Windows и OSX до Mac (в случай на последния, ще ви трябва интерфейс с отворен код Tunnelblick, пуснат под GPLv2).

За съжаление, Private Tunnel има някои препятствия, които могат да се справят, ако искат да се противопоставят на по-добри VPN мрежи като ExpressVPN и други подобни. Има изтичане на данни във версията на Mac OSX, така че внимавайте на купувача.

Характеристики: Изключително криптиране с OpenVPN протокол, лесен за използване софтуер, 2 GB безплатна пробна версия, групови планове за бизнес, приети биткойни

Въпреки че има много добри неща, които трябва да се каже за Private Tunnel, единственото наистина съмнително нещо, което може да се каже, е, че те са базирани в САЩ. Това е лош знак за повечето запалени VPN потребители. Американските закони за запазване на данни могат да означават, че Private Tunnel ще бъде принуден да предаде чувствителна информация на потребителите на правителствена институция.

За пълна поверителност, потребителите ще бъдат по-добре да преминат с по-сигурно платено VPN решение, но това не означава, че Private Tunnel не е от полза. Напротив, те доказаха, че могат да защитят вашата анонимност онлайн с 128-битовото си AES-GCM криптиране.

Скорости за връзка с частен тунел VPN връзка:

 • Ping: 25ms
 • Изтегляне: 50 Mbps от 100 Mbps
 • Качване: 26 Mbps от 100

За безплатна пробна услуга тези скорости са наистина доста добри. Техният 7-дневен безплатен пробен период може да бъде получен чрез използване на PayPal карта. Ако се откажете в рамките на този 7-дневен прозорец, акаунтът ви в PayPal няма да бъде таксуван.

Безплатната им услуга е съвместима с Windows, Mac, Android и iOS.

 • Япония
 • Холандия
 • Швейцария
 • Съединени щати

Това е около половин дузина сървъри. От тези сървъри нито един от тях не е оптимизиран за geoblock или P2P (т.е. торент).

Безплатните потребители нямат достъп до никоя от своите разширени функции (Secure Corse, Tor и т.н.). Другият голям недостатък тук е липсата им на самостоятелни клиенти за операционни системи. Няма приложения за Android, iPhone или Mac. Ако нямате Windows, не искате да използвате ProtonVPN.

Препоръчвам ли частен тунел?

Да, те са надежден източник за поверителност и сигурност с гаранция за връщане на парите. Това е безрисково изпитание, което осигурява отлично криптиране.

 • Професионалисти

  Добра скорост на изтегляне и качване, работи на повечето устройства, безплатно през първите седем дни

 • Против

  Компанията е базирана извън държава със слаби закони за поверителност на кибер

10. Изчезнал VPN

3 x Повече съдържание на Netflix, препоръчано от Lifehacker, 3-дневна безплатна пробна версия

VPNLink
Политика за възстановяване Нито един
Пробен период 3-дневна безплатна пробна версия
Начини на плащане Visa, MasterCard, American Express
Отстъпки / купони Нито един

# footable_parent_6168 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-header th {
цвят на фона: # 003a70;
цвят: #fff! важно;
размер на шрифта: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>врекламния>TR>th {
подплънки: .6em .78571429em! важно;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329 .foo-table img {
максимална ширина: 100%;
марж-дъно: 0;
размер на шрифта: 17px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: задръжте {
марж: 0 авто;
дисплей: блок;
максимална ширина: 300px;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
подплънки: 0,5ем;
размер на шрифта: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Какво е изчезнал VPN?

Vanished VPN е базирана в Австралия VPN услуга, която е идеална за онези, които търсят достъп до много съдържание на Netflix, особено за тези, които искат достъп до Netflix библиотеки.

Подходът на подписите им ви позволява да предавате потоци от много иначе недостъпно съдържание с помощта на един от техните сигурни прокси сървъри.

С Vanished VPN можете лесно да настроите множество сървъри, всеки от които може да се използва за достъп до съдържание от друга държава (например един сървър за канадско съдържание на Netflix, един за азиатско съдържание и така нататък).

Регистрацията и настройката не са толкова лесни с изчезналите VPN, колкото с други VPN. Тъй като Vanished няма настроени приложения, трябва ръчно да зададете VPN връзките си и вие също трябва да изчакате да пристигне имейл с вашето потребителско име и парола.

Въпреки това си струва да опитате, тъй като получавате тридневен прозорец, за да ги проверите и те са сравнително евтини след това.

Със скорост от 1 Mbps, Vanished е далеч от най-големия безплатен VPN наоколо, но те също са далеч от най-лошите. Ще можете да предавате съдържание от многобройни мрежи по време на безплатната си пробна версия и те няма да запазват никакви дневници от вашата потребителска активност.

Характеристики: Съвместимост на много устройства (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), оптимизация на geoblock, достъпни планове, без регистрационни файлове

Уебсайтът на изчезналия VPN с голи кости предлага много малко информация за безплатния им план, вместо това ви примамва в мистерията да го пробвате.

Като стартиране, те не са най-сигурната VPN на пазара. В действителност, ако нещо се обърка, потребителите всъщност носят отговорност и няма телефонен номер, посочен на сайта им (обикновено това е знак за сенчеста операция).

Друг съмнителен фактор е тяхната политика за сеч. Макар че Изчезнали твърдения за VPN че те не запазват или продават потребителски данни, те записват вашия IP адрес на източника, време за стартиране и спиране на връзката и общия брой байтове, които използвате за период от 30 дни.

Това се твърди, че е направено с цел отстраняване на неизправности, фактуриране и справяне с всякакви престъпления, извършени през тяхната услуга. След изтичането на 30-дневния период се казва, че тази информация се изтрива, но няма начин да разберем дали това наистина се случва.

Препоръчвам ли изчезнал VPN?

Да, НО със силно предупреждение. За много основни потребители, които се нуждаят от краткосрочна анонимност, докато извършват небрежно сърфиране, Изчезнал VPN може да е точно за вас.

Ако сте нещо подобно на останалите от нас, които прекарват много време онлайн и се нуждаете от специализиран хост с непоколебимо шифроване и установена репутация сред VPN общността, това не е VPN решение, от което се нуждаете.

 • Професионалисти

  Голямо разнообразие от поточно съдържание, добра скорост на изтегляне и качване, работи на много устройства и можете да отмените по всяко време.

 • Против

  Продължително буфериране при зареждане на съдържание на Netflix, нежелани изскачащи прозорци, липса на поддръжка на клиенти, вече не деблокира US Netflix.

Защо не харесваме безплатни VPN мрежи

Те понякога наблюдават вашата активност
Те често събират дневници с данни с цел да ги продадат на трети страни
Те показват реклами, докато най-добрите VPN разполагат с блокиране на реклами
Безплатните VPN мрежи имат скорост, която е със 70% по-ниска от платените VPN доставчици

Надежден, напълно анонимен платен VPN предлага мълниеносни скорости, твърда „политика без регистрация“, широка наличност, денонощна поддръжка на клиенти и разнообразни разширени функции като тестове за скорост, филтриране на URL адреси, блокиране на реклами, откриване на проникване & предотвратяване и др.

Според нашето изследване са най-доверените и надеждни доставчици на VPN NordVPN и Surfshark. И двете услуги са сигурни и лесни за използване. Те са сравнително евтини и могат да се използват във всички основни платформи.

Като се има предвид, има много безплатни VPN доставчици, които предоставят достатъчна скорост и адекватни функции за онези, които не искат да харчат $ $ за основно сърфиране и стрийминг. Тези причини са същите проблеми, които имаме и при най-добрите уеб хостове, безплатните хостове като безплатни vpns са склонни да продават потребителски данни.

Често задавани въпроси за VPN-тата

В: Кой е най-добрият безплатен VPN за Android?

A: Express VPN е най-добрата безплатна опция за Android. Те предлагат 30-дневна пробна версия, която можете да използвате, за да изпробвате устройството си с Android, за да видите дали си заслужава.

В: Кой е най-добрият безплатен vpn за торент?

A: За да бъда честен, няма такъв. Безплатните VPN използват прокси сървъри, които струват пари за закупуване. Ако използвате 100% безплатен, трафикът ви често се насочва с действително неприятен трафик, с който може да не искате вашия IP свързан с.

В: Опасни ли са безплатните VPN мрежи?

A: Да те са. Мислете за това така. Използването на безплатен VPN е като да отидете в обществено wifi кафене, където всички споделят един и същ IP и да се свържете и вместо 20 души имате 100 000. Нямате поверителност и който плати проксито за безплатния ви VPN, определено печели пари от него.

В: Кой безплатен VPN е най-добър?

A: Ние отговорихме на това. Всички са боклук.

В: Кой е най-бързият безплатен VPN?

A: За да бъда честен, не съм сигурен, защото дори и да сте намерили бърз, той няма да се сравни с обикновен VPN услуга.

В: Кой е най-добрият безплатен VPN за iPhone?

A: Почти 80% от VPN приложенията в iStore са измами. Внимавай.

заключение

И така, има го, нашето изчерпателно ръководство за най-добрите безплатни VPN мрежи през 2020 г. Ако все още не сте сигурни защо ще имате нужда от VPN решение, позволете ми да се опитам да обобщя какво е от първостепенно значение хората да използват VPN. За по-подробен преглед вижте нашите най-добрите VPN за Австралия ръководство.

Ако живеете в Австралия или дори просто посещавате, трябва да сте наясно с факта, че частните и спонсорираните от държавата организации ви шпионират. Тези институции наблюдават и записват вашата онлайн активност.

Австралия е сред така наречените „Четиринадесет очи“, кооператив на държави, включително Нова Зеландия, Канада и САЩ, които сключиха споразумение, чрез което ще събират, анализират и споделят разузнавателна информация… за ВАС. Частните граждани просто вече не са частни.

За да ги блокирате да събират вашите чувствителни лични данни и да предотвратите злонамерени кибер атаки, трябва да използвате VPN. VPN-ите в този списък са известни със способността си да блокират реклами, да деблокират цензурирано съдържание и да осигуряват максимална сигурност, когато сте активни в интернет.

Surfshark ще бъде първият ми избор, следван от NordVPN. И двамата са гласни за каквито и да било прегръдки в софтуера си и постоянно се обръщат към клиентите за обратна връзка относно тяхната услуга. Те са лесни за използване, имат невероятно криптиране и скоростта им е сред най-бързите. Ценообразуването е разумно и за двете и тяхната поддръжка на клиенти е най-надеждната в бранша.

VyprVPN е четвъртият ми фаворит, тъй като ви позволяват да преглеждате заключено за страната съдържание без проблем и разполагате с уникален, добре обмислен интерфейс. Те също така редовно се подобряват по отношение на технологиите си, когато става въпрос за приложения за вашия телефон.

Сега, когато знаете за моите най-добри снимки, е време да ги подтикнете. Без значение кой от тях решите да изберете, знам, че ще откриете, че се чувствате много по-добре от онлайн изживяването си.

Изпробвали ли сте някой от тези безплатни VPN или други? Моля, уведомете ни, като натиснете бутона „Добавяне на вашия преглед на VPN“ в долната част на тази страница!

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me