Най-добрите VPN рутери (+ Ръководство за настройка)

VPN маршрутизаторите предлагат по-здрав, сигурен и постоянен опит в сравнение със стандартните рутери за оценка на клиентите.

VPN рутер изглежда почти идентичен с нормален рутер. Разликата е, че на VPN рутера има инсталиран VPN клиентски софтуер. Като резултат, всяко устройство, което се свързва към VPN рутера, е защитено от VPN.

как-VPN-рутер завода

Устройствата, които имат инсталиран VPN софтуер, получават защита от криптиране само на това устройство. VPN мрежовият рутер, от друга страна, е в състояние едновременно да защитава множество устройства в една и съща мрежа.

Това могат да бъдат таблети, смартфони, компютри или наистина всяко компютърно устройство. С една връзка VPN рутер може да криптира всички устройства в мрежата от един източник само с една връзка.

VPN маршрутизаторите са специално проектирани да позволяват мрежовите комуникации в VPN среда. Те позволяват комуникации и връзки между редица VPN крайни устройства, които обикновено са разположени на отделни места.

Подобно на стандартния рутер, VPN маршрутизаторът прави възможно маршрутизиране на основни пакети и мрежови комуникационни услуги. Единствената разлика е, че това се случва в VPN средата. Той дава възможност за споделяне и предоставяне на свързаност на виртуалната частна мрежа към редица различни крайни устройства.

vpn настройка на сървъра

Преносимите VPN рутери могат да бъдат конфигурирани и инсталирани на всяко място, което има интернет връзка. Потребителите могат да се свържат към рутера чрез безжична мрежа, кабелна LAN или серийни интерфейси. VPN рутер може да използва един или няколко мрежови / тунелни протоколи, които му позволяват да управлява и създайте комуникация вътре в VPN тунели.

Contents

Pre-Flash & VPN съвместими рутери

Преди да отидем твърде много по-далеч, трябва да изясним една точка. Има VPN услуги, които можете да инсталирате на обикновения си рутер. Когато са инсталирани, тези услуги ви позволяват да споделяте своя VPN с каквито и устройства да са свързани към него. От друга страна има рутери, които са специално създаден за VPN.

Предварително флаш рутери

Независимо дали сте разумен VPN потребител или сте новак, закупуването на предварително мигащ VPN рутер може да бъде от полза за вас. Ако направите това, няма да се налага да преминавате през сложния процес на мигане на правилния фърмуер към вашата VPN. Фърмуерът, който ще ви е необходим, ще варира в зависимост от вида на рутера, който имате и неговите спецификации.

вектор за свързване на рутерТрябва да очаквате да платите малко повече за предварително инсталиран VPN рутер. Това е така, защото компаниите, които продават предварително флаш рутери, ще се справят с инсталацията вместо вас. Тези рутери обикновено се предлагат с функции, които ще ви трябват, като криптирани plug-and-play и други подобрения в производителността. Мнозина смятат, че допълнителната цена, която плащат за тях, е струва си.

Маршрутизатори, съвместими с VPN, извън кутията

VPN съвместимите рутери обикновено функционират с помощта на OpenVPN протокол. В резултат на това трябва да можете да използвате почти за всеки доставчик на VPN, който искате с тези. Тъй като тези маршрутизатори имат вградени VPN възможности, не е необходимо да мигате нов фърмуер, нито е необходимо да свързвате този тип рутер към вторичен рутер.

Скорост и производителност на VPN рутера

Когато хората говорят за VPN рутери, те се оплакват, че са бавни в сравнение с обикновените рутери. В такъв случай трябва да разгледате два фактора, които могат да повлияят на работата на рутера. Те са:

 • Рутерът е процесор
 • Най- VPN услуга използван

В интерес на спора, ние приемаме, че използвате най-добрия VPN на пазара. Ако това е така, трябва да го направите погледнете процесора на вашия рутер и определете как влияе върху скоростта на рутера. Често срещано оплакване за процесорите и маршрутизаторите на потребителите е, че те нямат достатъчно мощност, за да обработват правилно криптирането с VPN.

За щастие, тъй като VPN стават все по-често, по-новите рутери на пазара се занимават с този проблем. Sabai Technology, който предлага рутери, които ще обсъдим малко по-късно в този преглед, се занимава с този проблем с захранването патентован VPN ускорител.

процесор VPN-бързо тест

Някои процесори идват оборудвани с AES - NI. Тази технология прави VPN шифроването скорости по-бързо. Мнозина отбелязват, че това прави голяма разлика в работата на VPN рутери. Asus, компания с рутери, които ще обсъдим по-нататък в този преглед, има няколко рутера, GT-AC5300 и RT-AC86U, които се възползват от тази технология.

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да увеличите максимално скоростта на своя VPN рутер:

 • Поддържайте рутера си актуализиран фърмуер
 • Използвай реномирана VPN услуга
 • Вашият рутер трябва да има a CPU с минимум 800 MHz. Колкото повече, толкова по-добре. Не бъркайте безжичния сигнал със силата на вашия процесор. И двете са изразени в Hz.
 • Използвай VPN сървър, който е близо до вас и това има достатъчно количество налична честотна лента
 • Вземете най-добрия възможен план на NBN за по-добри резултати

Как да инсталирате VPN рутер за VPN услуги

След като сте избрали рутер, ще трябва намерете доставчик на VPN. Малко по-нататък в това ръководство ще обсъдим някои от нашите най-добри снимки. В името на това обяснение ще използваме ExpressVPN. Процесът ще варира малко, в зависимост от VPN услугата, която използвате.

Когато стигнете до началната страница на ExpressVPN, първото нещо, което искате да направите, е да изтеглите фърмуера на ExpressVPN. За да направите това, ще трябва:

 1. Създайте ExpressVPN акаунт.
 2. Отидете на страницата за настройка и кликване "Router".
 3. Ще видиш код за активиране. Копирайте кода за активиране и го съхранявайте в друг документ. Ти си ще има нужда от това по-късно.
 4. Изберете модела на рутера, който трябва изтеглете подходящия фърмуер.

След като изтеглите фърмуера, е време да свържете вашия рутер. Настройката ще бъде различна, в зависимост от модела рутер, който използвате. В по-голямата част от случаите, препоръчително е да имате два рутера и интернет връзка.

Първо, конфигурирайте основния си рутер, за да разрешите VPN преминаване. Когато правите това, оставяте всяко устройство, което свързвате към основния си рутер, да стартира вашия клиентски софтуер за VPN.

Сега свържете основния си рутер към вторичния си рутер. Можете да направите това, като използвате следната стъпкас:

 1. Свържете Ethernet кабел към LAN порт на основния ви рутер. Включете другия край на Ethernet кабела към WAN порт на вашия VPN рутер.
 2. Свържете друг Ethernet кабел към LAN порт на вашия VPN рутер Към твоя LAN порта на компютъра.
 3. Ако използвате безжична връзка, тогава вашата VPN рутер ще се свърже безжично към крайните ви устройства.

мрежов рутер

Както с жична, така и с безжична връзка, вашият VPN рутер използва интернет връзката на основния ви рутер, за да се свърже с интернет.

Важно е да се отбележи, че докато в този пример препоръчваме използването на два рутера, това не винаги се изисква. Например, има рутери Linksys, които са проектирани да бъдат единственият първичен рутер.

Сега, когато имате свързани рутери, може да се наложи да преминете през процеса на мигане на вашия рутер. Процесът ще варира в зависимост от модела и марката на рутера, който използвате.

Други стъпки ще включват:

 • Избор на местоположение на сървъра
 • Управление на устройства
 • Промяна на вашата парола за идентификация по подразбиране

Ако сте свикнали да използвате безплатен VPN на браузъра, прескачането до закупуване на VPN рутер може да изглежда като голяма стъпка. Въпреки това, за хора, които сериозно се отнасят към поверителността си и които искат сигурно преживяване при сърфиране, допълнителните разходи и време за настройване си заслужават.

Докато стъпките, които споменахме по-горе, бяха специфични използвайки ExpressVPN на вашия рутер, процесът е почти същия, независимо от VPN услугата, която използвате. Ключът е да бъдете задълбочени, следвайте всяка стъпка, която VPN услугата предоставя отблизо, и вашата VPN трябва да бъде активирана за нула време.

Нашите топ 4 VPN софтуер за рутери

Сега, когато обсъдихме малко за настройката на вашия VPN рутер, бихме искали да отделим малко време за преглед на това, което смятаме за най-добрите VPN услуги на разположение. Тези, които ще обсъдим, имат услуга за платен абонамент. Може да намерите безплатна VPN услуга, която да инсталирате на едно устройство, но има много малко безплатни VPN, които предлагат рутер услуги.

1. NordVPN - Отличен баланс на поверителност & Скорост, двойно криптиране на данни

NordVPN съществува от доста време и те са много популярни по очевидни причини. С NordVPN получавате неограничено споделяне на P2P, блокиране на течове на DNS, превключвател за убийство и a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Нещо повече, те използват военно криптиране и предоставят на своите потребители CyberSec, който автоматично блокира неща като зловреден софтуер така че да не се налага да се притеснявате от кибер заплахи, докато изтегляте или стриймирате блокирано съдържание.

CyberSec защитава също от DDoS (Distributed Denial of Service) атаки. DDoS атаката е вид атака, при която се използват множество компрометирани системи, за да се насочи по-специално към една система, вашата система. CyberSec ви предпазва от подобна атака.

Плюсове - какво обичаме за NordVPN
 • Криптиране с военен клас
 • Позволява порой
 • Достъп до повече от 150 стрийминг услуги, включително Netflix
 • Над 5100 сървъри в 61 страни
 • Лесен за използване
 • Неограничена честотна лента
Минуси - какво може да се подобри
 • Скоростта е посредствена на няколко сървъра
скорост

Не толкова отдавна NordVPN имаше репутация за осигуряване на отлична сигурност, но със сравнително средна скорост на трансфер. Въпреки че скоростта им все още не отговаря на лидера в тази индустрия, те със сигурност са подобрили играта си. По-долу са резултатите от Европа със сравнителна скорост на изтегляне от 104 Mbps.

Ню Йорк сървър

Великобритания сървър

Потребителите могат да имат до шест връзки едновременно, и имат приложения за iOS, Mac, Windows и Android устройства. Предлагат се онлайн уроци. Те включват инструкции за използване на NordVPN с рутери, RaspberryPi и различни мобилни операционни системи. NordVPN освен това е съвместим с The Onion Router, така че можете да получите още повече защита на идентичността при сърфирането си.

Политика за поверителност

NordVPN се отличава със своята стриктна политика „без регистрация“. В него се посочва, че от момента, в който потребителят влезе в услугата, целият им уеб трафик е кодиран, така че никой, дори и техният интернет доставчик, не може да го шпионира. Политиката продължава да посочва, че Панама няма закони относно отчитането или съхранението на данни. Ако служителите на реда или друга трета страна идва да чука, NordVPN по никакъв начин не е задължен да споделя нищо.

nordvpn политика за логване

NordVPN е един от най-модерните VPN, които предлагат безплатна пробна версия. Криптирането им е конкретно и плановете им идват без ограничение на данните. Те могат да са малко по-скъпи от другите платени VPN мрежи, когато става въпрос за месечните им планове, но те имат много планове за избор от това, което поставя това процент до 2,99 долара на месец ако решите да останете при тях.

Всички тези функции, поверителност и скорост, съчетани с 24/7 поддръжка на чат на живо, на практика можете да гарантирате получаването на невероятно изживяване от тях.

2. ExpressVPN - шампион по скорост и сигурност

Когато разглеждате отзиви за VPN услуги, често ще намерите ExpressVPN в горната или в горната част. Една от причините за това е, че ExpressVPN си изгради репутация на това VPN услуга, която взима сериозно поверителността на своите потребители. Те се ангажират да не съхраняват файлове като DNS заявки, IP адреси или метаданни.

Има няколко случая с висок профил, при които държавните институции се опитват да получат информация за клиентите на ExpressVPN, като търсят техните сървъри. Тъй като ExpressVPN не пази лична информация за своите клиенти, тези правителствени образувания не успяха да намерят нищо.

Плюсове - какво обичаме за ExpressVPN
 • Бърза скорост на изтегляне
 • Позволява порой
 • Преминава гео ограниченията на Netflix
 • Повече от 3000 сървъра
 • Лесен за използване
Минуси - какво може да се подобри
 • Скъпо за потребители от месец на месец
 • Позволява само три едновременни връзки
скорост

Expressvpn лого

Една от най-големите точки на продажба на ExpressVPN е бързото им качване и изтегляне. Започвайки от базова скорост от 98 Mbps, тествахме ефективността на ExpressVPN на няколко сървъра и това открихме:

Базова скорост

Франкфурт, Германия

Когато се свързаха с Ню Йорк, те имаха скорост на изтегляне от 60,04 Mbps и скорост на качване от 30,41 Mbps.

Тези резултати правят ExpressVPN една от най-бързите VPN услуги на пазара. Докато редица неща могат да повлияят на скоростта ви в интернет, включително рутера, който закупувате, вашата интернет връзка и вашите компютърни спецификации. Тестът ни доказва, че ExpressVPN винаги може да предоставя бързи връзки.

ExpressVPN предлага повече от 3000 сървъра в 94 държави. Някои от функциите за поверителност, които предлагат, включват:

 • Kill превключвател
 • P2P сървъри
 • Съвместимост с Netflix
 • Анонимен IP

expressvpn устройства с рутерExpressVPN поддържа редица устройства и операционни системи, включително Mac, Android, Windows и iOS. Има голям и непрекъснато нарастващ брой рутери, които се поддържат от ExpressVPN.

Основна продажна точка за ExpressVPN е местоположението на компанията. Той се основава на Британски Вирджински острови. Това означава, че от местната власт не се изисква да предават данните на своя сървър. Това добавя допълнителен слой защита за техните клиенти. Съчетайте това с факта, че предлагат силен AES 256 с помощта на OpenVPN платформа и можете да си починете лесно като знаете, че ExpressVPN няма да бъде компрометиран в скоро време.

Оферти ExpressVPN безпрецедентна поддръжка на клиенти 24/7 на живо което е една от най-добрите VPN услуги, които можете да използвате

3. VyprVPN - Впечатляващи функции за скорост и собственост

Защитата, която предлага VyprVPN, надхвърля тяхното криптиране и сигурност. Авторитетните режими, като тези, открити в Северна Корея и Китай, са назначили „Дълбока проверка на пакети“. Това сканира метаданните, търсейки доказателство, че човек използва VPN. След като тези авторитетни режими подозират, че дадено лице използва VPN, те ще ограничат използването на Интернет в даден човек, което им прави невъзможно да използват VPN.

Виждайки необходимостта да се направи нещо по този въпрос, VyprVPN представи хамелеон. Това е собствена технология, която ще кодира вашите метаданни и ще ви позволи да използвате VPN, без да задействате DPI сканиране. За лица, използващи VPN в страни като Турция, Русия или Китай, тази технология може буквално да означава разлика между живота и смъртта.

Плюсове - какво харесваме в VyprVPN
 • Тридневна безплатна пробна версия
 • Работи с Netflix
 • Без трупи
 • Няма течове на DNS
 • Силно криптиране
Минуси - какво може да се подобри
 • Не се допускат анонимни плащания
 • Торентът не се насърчава

Vyprvpn лого

VyprVPN заявява основната си мисия на своя уебсайт. Просто е "да защитите вашата поверителност онлайн, да защитите вашата интернет връзка и да възстановите свободата си", а те правят това, като предлагат услугата си, като използват OpenVPN протокол. Всичките ви данни се криптират с помощта на ключ за криптиране AES 256. Това са същите стандарти, които държавните институции използват, като се започне от НСА до ЦРУ до ФБР.

Политики за поверителност

В миналото години хората имаха проблеми с VyprVPN поради тяхната политика за сеч. Те ще съхраняват информация за своите клиенти до 30 дни, включително:

 • VPN адрес, използван от потребителя
 • Когато започнаха и спряха връзката си
 • Общо използвани байтове

Обаче към момента на това писане, VyprVPN обнови изцяло техните политики. Сега можем да потвърдим, че те наистина не водят дневниците на клиента си.

скорост

VyprVPN е бърз. Можете да видите, че когато разгледате този пример, има базова скорост на изтегляне 98 Mbps и скорост на качване от 53 Mbps.

Базова скорост

Франкфурт, Германия

Резултатите бяха малко по-малко впечатляващи, когато се правят връзки с други сървъри в Съединените щати и други места по целия свят:

Американски сървър (Ню Йорк)

 • Изтегляне: 51.09 Mbps
 • Качване: 3.17 Mbps

Азия сървър (Хонг Конг)

 • Изтегляне: 54.29 Mbps
 • Качване: 8.22 Mbps

Сървърите на VyprVPN в ЕС са оптимизирани да предоставят на потребителите бързо изтегляне и бързи скорости на качване. Същото не е вярно за техните сървъри в САЩ или в други страни. И все пак техният ангажимент за сигурност и поверителност балансират по-ниските им от звездни скорости.

Гео ограничен материал

VyprVPN е ударен и пропуснат в тази област. Техните сървъри в САЩ работят невероятно. Можете да поточно без проблеми. Въпреки това, когато използвате техните сървъри в Обединеното кралство или Канада, вие ще бъдете блокирани. Все пак от наша гледна точка това е печалба, защото е трудно да се намери VPN, който изобщо да работи с Netflix. VyprVPN е наличен на редица устройства, включително вашия рутер.

4. Перфектна поверителност

Perfect Privacy използва силни протоколи за криптиране, включително 256-битово криптиране и OpenVPN протоколи. Това е правилният вариант за вас, ако сте типът човек, който се интересува от мениджърите на пароли, правителствения мониторинг и поддържането на интернет сърфирането ви частно.

Perfect Privacy е софтуер, който е се фокусира повече върху поверителността, отколкото да заобикаля географските ограничения. Установихме, че в зависимост от сървъра, към който е свързан, те могат да заобиколят черния екран на смъртта на Netflix. Въпреки това, доста от сървърите, които тествахме, бяха блокирани от Netflix. Ако търсите услуга, за да заобиколите гео ограниченията, това може да не е услугата за вас.

Плюсове - какво харесваме за перфектната поверителност
 • Юрисдикция на Швейцария
 • Работи с Netflix
 • Неограничени устройства
 • Kill превключвател
 • Позволението на торент е разрешено
 • Без регистрация
Минуси - какво може да се подобри
 • Средни скорости
 • скъп
 • Трудно се използва в Android / Mac / iOS
Политика за поверителност

Перфектно лого за поверителност

Едно от нещата, които харесваме при Perfect Privacy е, че тяхната политика за поверителност е ясна и лесна за разбиране. Някои доставчици на VPN се опитват да се скрият зад множество технически жаргони, създавайки впечатление, че защитават поверителността на клиента си, когато наистина продават информацията на клиента си.

перфектна политика за регистриране на поверителност

Лесно за използване приложение

Бихте си помислили, че повечето VPN доставчици ще създадат лесно за използване приложение. Изненадахме се колко сложно е да се използват някои от VPN. Перфектната поверителност е точно обратното. Те са пример за простота.

Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с тяхната поддръжка по имейл, да обсъдите проблеми на техния форум, както и да прегледате секцията им с често задавани въпроси. Един недостатък е, че те не разполагат с чат на живо.

скорост

Както можете да видите в следния тест за скорост, еталонната скорост беше 98,71 Mbps за изтегляне и 53 Mbps скорост на качване.

Базова скорост

Не са ужасни, но определено не са нещо, за което да пишат вкъщи по отношение на бързината.

Амстердам, Холандия

Ню Йорк, САЩ

Perfect Privacy предлага редица уроци, които можете да използвате за това как да настроите тяхната услуга с вашия рутер. Те ви позволяват да свързвате неограничени устройства само с един абонамент. Това е нещо, което е почти нечувано. Освен това можете да плащате анонимно, използвайки криптовалути. Но това бихте очаквали от VPN, който се фокусира върху предоставянето на възможно най-частния опит на техните потребители.

Най-добрите предварително конфигурирани VPN рутери (физически устройства)

1. Sab Technology VPN рутер - технология за рязане

VPN рутерът Sabai Technology е проектиран така, че да е удобен за потребителя и да притежава функциите, които искате от VPN. Sabai базира фърмуера на операционната си система на Tomato. Операционната им система обаче предлага много повече функции и има редовни актуализации.

Сауър технология рутер

Нещо, което смятаме, че ще се радвате, когато използвате Sabai OS, е функцията на шлюза. Тази функция ви позволява избирателно да маршрутизирате всички устройства, които се свързват към вашата мрежа. Това означава, че можете да определите дали искате компютърът във вашия офис да се движи през вашата VPN, като същевременно поддържате iPad, който децата ви използват свързани чрез нешифрована връзка.

Функцията за превключване на убийствата е още един плюс. Ако определен шлюз падне, да речем, VPN връзката на вашия рутер към VPN сървъра, всички устройства, които са назначени на VPN рутера, ще бъдат блокирани. Това ви предпазва и предотвратява течовете на IP.

Sabai VPN Accelerator може да помогне за ускоряване на вашата VPN връзка. Тази технология е мини компютър, който се свързва към вашия рутер. Той става отговорен за цялото криптиране за VPN. Това означава, че няма да имате спад в скоростта на връзката, когато използвате VPN.

Sabai свърши чудесна работа, като улесни конфигурирането на техните маршрутизатори. Ако имате някакви въпроси, можете да говорите с техните вътрешни техници. Това е хубаво, защото не общувате с поддръжка на трети страни, а с хора, които работят с този рутер ежедневно.

Що се отнася до сигурността, фърмуерът на Sabai OS постоянно се подобрява. Има редовни актуализации за сигурност.

2. FlashRouters VPN рутер - поддръжка от световна класа

Flashrouters е компания със седалище в Съединените щати. Те са създали уникална ниша, тъй като продават рутери, които са предварително флаш с фърмуера DD - WRT или Tomato.

продукт на светкавициFlashRouters работят в тясно сътрудничество с различни VPN доставчици. Това означава, че независимо от VPN, който имате, вероятно е рутерите, които предлагат, да работят. FlashRouters предлага Plug-and-play маршрутизатори, които работят директно с VPN-и.

FlashRouters продават между 15 и 20 различни типа рутери. Те работят с водещите производители, включително Netgear, Linksys и Asus. Те предлагат модели, които са в ниския край, като Linksys WRT1200, както и мощни рутери, включително ASUS RT-AC5300.

Рутерите от FlashRouters винаги са предварително мигани. Тъй като това отменя гаранцията на производителя, те заменят гаранцията на производителя със собствена, която е с първоначална продължителност 90 дни, но може да бъде удължена до две години. Всичките им маршрутизатори идват безплатно с VPN приложение FlashRouters.

3. Asus VPN маршрутизатори - скорост с ефективност на разходите

Asus VPN рутерAsus VPN рутерите се предлагат в голямо разнообразие, вариращи от висок клас до по-евтини модели. Asus създава по-нови модели, които се справят много добре с P криптирането. Някои доклади показват, че по-новият им модел, новият Asus RT-AC86U, може да се справи с скорост над 150 Mbps, използвайки OpenVPN.

Asus VPN рутерите са стабилни, универсални и работят с много фърмуер, включително:

 • Asus
 • чучулигар
 • DD-WRT
 • домат
 • AdvancedTomato
 • OpenWRT
 • Sabai OS

Често задавани въпроси

Q: Как да поставя VPN на рутера си?

A: На този въпрос може да се отговори чрез процес в 4 стъпки:

 1. Закупете VPN рутер.
 2. Отворете акаунт при доставчика на VPN.
 3. Следвайте инструкциите на доставчика за подготовка на вашия рутер за VPN.
 4. След като рутера е подготвен, следвайте указанията на производителя за свързване на рутера към вашата мрежа.
Q: Какво е VPN рутер?

A: VPN рутер е рутер, който има инсталиран VPN директно върху него. Всички връзки към VPN сървъри се управляват от рутера. Това е различно от VPN клиентите, които са инсталирани на отделни устройства. Рутерът защитава всяко устройство в мрежата, предотвратявайки необходимостта от инсталиране на клиентски софтуер на всяко устройство.

Q: Имам ли нужда от рутер за VPN?

A: Отговорът на този въпрос зависи от това какво искате от вашето сърфиране в Интернет. Ако сте загрижени за поверителността, ако искате да заобиколите ограничението на Geo и имате няколко устройства, които бихте искали да се свържете с VPN, тогава VPN рутер може да е подходящата опция за вашите нужди.

Q: Как работи VPN рутер?

A: VPN връзка е предназначена за криптиране на отделно устройство. VPN мрежовият рутер е проектиран да защитава няколко устройства едновременно. Той предлага удобството да можете да криптирате няколко устройства от един източник и да използвате само една връзка.

Q: Поддържат ли всички рутери VPN?

A: Не. VPN мрежите могат да бъдат инсталирани само на рутери, които имат фърмуер, способен да обработва VPN връзки. Не всеки рутер може да бъде конфигуриран да бъде VPN рутер.

Заключителни мисли

Надяваме се, че сте се насладили на нашето ръководство за VPN рутери. VPN рутерите предлагат предимството на защитата на всяко устройство, свързано към рутера. Това включва устройства, които не могат да стартират VPN самостоятелно, включително смарт телевизори и игрови конзоли. VPN рутер се разглежда като само една връзка от вашия доставчик. В резултат на това можете да свържете толкова устройства, колкото искате, към VPN чрез VPN рутера.

Ще се радваме да чуем от вас. В момента използвате ли VPN рутер? Има ли един, който бихте ми препоръчали, че не сме обсъждали? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Добавете свой собствен отзив:

Правим всичко възможно независимо изследване на продукти, за да помогнем на нашите читатели да вземат решения. Като се има предвид, ние също искаме да чуем вашите мнения. Приемаме индивидуални отзиви, които са информативни и не промоционални. Моля, попълнете формата по-долу и ние ще публикуваме отзива ви. Промоционални прегледи от самите компании няма да бъдат публикувани. Благодаря!

--- Моля, изберете скорост ---
Средно аритметично
Бавен
Бърз
?>

--- Моля, изберете използваемост ---
Лесен за използване
Леко усложнена
Много сложно
?>

С натискането на бутона по-долу потвърждавам, че съм чел и приемам Условията за ползване.

ДОБАВЕТЕ МОЯТ ПРЕГЛЕД

2
4440

Най-добрите VPN рутери (+ Ръководство за настройка)

стив
5/10

Скорост: Бърза
Използваемост: Лесен за използване

20 януари 2020 г.

Sabai Technology

Обичайте продукта. Един проблем със OS Sabai - поне на моя рутер. Netgear R7000. Не може да се актуализира черният списък. Сабай казва, че нямат поправка. Само оплакване. Бих променил рейтинга си на 10, ако този проблем е отстранен.

Най-добрите VPN рутери (+ Ръководство за настройка)

Самуел Мензи
2/10

Скорост: Средна
Използваемост: Леко усложнена

20 януари 2020 г.

VPN е на рутери

Имах много големи надежди за NordVPN, като се има предвид огромното количество положителни отзиви, които прочетох относно тяхната VPN услуга, обаче, след като дадох добра услуга на тяхната услуга за 2 пълни дни (използвайки моя смартфон с Android, работещ с Android Pie), бях принуден да поискайте възстановяване на сумата (която беше предоставена незабавно, между другото). Проблемът беше свързаността: VPN продължи да се прекъсва след около 15 секунди употреба. Нищо, което направих в настройките на приложенията, не би спряло това да се случва. Никакво количество чат на NordVPNs чат също няма. След 2 пълни дни на този постоянен, нерешен проблем имах достатъчно & поиска възстановяване на сумата, предоставено в рамките на 5 дни.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me