Най-добрите VPN за Netflix (2020)

Когато бях малък, обичах природата и прекарвах по-голямата част от времето си на Мъри, но всеки човек, който е остарял в последната част на 90-те, може да ви каже, че на открито след известно време става скучно и искате истинско забавление.

За съжаление за мен и моите приятели, забавлението беше трудно за постигане. Когато сте прекалено млади за малко кехлибарена течност и пубертета ви засипват в акер, напиване и тормоз не е редно. ��

Тогава и до ден днешен се обръщам към американски филми, за да утоля жаждата си за вълнение. Но Южна Австралия е отвратителна, що се отнася до филмите. Поне тогава беше. Единственото кино, което помня, е историческият театър Капри и това беше на 60 километра. марихуана!!

Когато родителите ми взеха мен и брат ми компютър, бяхме над Луната. И накрая, ще можем да гледаме YouTube и да изтегляме филми. Достатъчно е да се каже, че беше забавно, докато продължи.

Както всеки Aussie знае, правителството се разрази силно на пиратски сайтове, блокирайки не по-малко от 59 торент уебсайта. И това не е всичко. Американската видеотека на Netflix също не е налична в Австралия, както и сайтове като Hulu и Crackle.

За да влошим нещата, съдържанието, което все още е лесно достъпно за Aussies, може да ни насочи с нежелана реклама, злонамерен софтуер и вируси и да открадне личните ни данни.

Contents

Безплатно означава, че сте продуктът

Атаките с Ransomware като NotPetya, Locky, Jigsaw и CrySis през последните няколко години ни костваха пари и чувствителна лична информация и това не показва никакви признаци за забавяне. От октомври кибер атаките бяха в подем в Австралия.

Не само банките и големите корпорации са уязвими от подобни атаки. Ако Jigsaw ни научи на нещо, то средният гражданин може да бъде прицелен и личните му данни да бъдат държани в заложници от някоя врата на врата с флаш устройство в джоба му.

За щастие, има няколко страхотни VPN (Virtual Private Networks), които могат да направят онлайн изживяването ни частно и сигурно. С криптиране с военна оценка тези VPN мрежи ще ви позволят да сърфирате в интернет или да предавате любимите си филми & Телевизионни предавания без притеснение за блокиране или подправяне.

Надолу, когато използвате повечето VPN, неизбежно получавате съобщение за грешка в прокси сървъра, когато се опитвате да получите достъп до услуги като US Netflix. Но това е проблем, който лесно се отстранява чрез избора на подходящия VPN за работата.

Всяка VPN в този списък е препоръчани специално за способността им да заобикалят блокирано съдържание, по-специално Netflix. Ако използвате някоя от тези VPN мрежи, ще можете да видите US Netflix и каталога на Netflix на всяка друга държава в кристално чисто HD качество. Ако търсите безплатен VPN, съветваме го, че ще бъде твърде бавно за надеждно предаване на видеоклипове.

По-долу ще разгледаме какво точно е VPN на Netflix и защо може да деблокира библиотеката на услугата за стрийминг за вас. Ще разгледаме всяка VPN, която работи за тази цел и защо някои не си струва да се използват. Като допълнителна помощ ще обсъдя как ще настроите VPN за тази цел.

Нека да пукнем!

NordVPN

Разширено разпознаване на заплахи + Превключвател за убийство + Шифроване на военна степен

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Разнообразие от опции за ценообразуване и начини на плащане
Достъп до Netflix
Позволява порой
Лесна настройка на акаунта
Сигурно криптиране
Отличен интерфейс
Плъзгащ уеб дизайн
Разнообразие от добавки
Поддръжка на клиенти

CONS

Ускорението е бавно в определени части на света.

Работейки извън юрисдикцията на Панама, далеч от Четиринадесетте очи, NordVPN е VPN, на който можете да се доверите, за да запазите поверителна информацията си. Те са имунизиран срещу законите за пиратството което означава, че ще можете да се свържете навсякъде по всяко време.

С подписване на блокове в реално време на уебсайтове, които хостват зловреден софтуер, шпионски софтуер и тракери, CyberSec технологията с подпис на NordVPN аble, за да откриете вреден софтуер или смъркащи, когато посещавате опасен сайт. По този начин те са в състояние да ви блокират достъпа до сайт, който ще компрометира вашите данни.

с криптиране с военен клас и Double VPN (два слоя защита), NordVPN ви държи здраво защитена в тайна, докато сърфирате в интернет или изтегляте съдържание.

Лично аз харесвам тяхната защита от течове на DNS (най-доброто, на което се натъкнах) и „Лукът над VPN“ (вашите съобщения са в криптирани слоеве като слоевете лук).

Уви, NordVPN не предлага приложение за блокиране на реклами, но освен, че имат повечето функции, които бихте искали в VPN - DNS защита, превключвател за убиване и др.

Характеристика

CyberSec, неограничено изтегляне, споделяне на файлове, защитни стени и сигурност; Защита от течове на DNS, 6 едновременни връзки, 24/7 чат на живо, 99,9% ъптайм, 1000+ сървъри

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN тук.

Surfshark

Превъзходно криптиране, неограничени връзки, вграден превключвател за убийство

Surfshark лого

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Деблокира Netflix и други услуги за стрийминг на медии
Работи добре за торентинг и споделяне на P2P файлове
Строга политика без регистрация
Неограничени IP адреси, честотна лента и връзки
Превъзходна сигурност и криптиране
Kill превключвател, включен във всички планове
Предлага се в страни с нетна цензура или блокове
Безплатна пробна версия и 30-дневна гаранция за връщане на парите
DNS, IPv6 и WebRTC защита от теч

CONS

По-малка мрежа от сървъри от други VPN
Скоростта може да варира от сървър до сървър
В интерфейса на приложението липсва оптимизация на дизайна

Sufshark е новата VPN услуга на блока. Компанията се разраства с всеки изминал ден и изглежда ангажирана да завърши като най-добрата VPN на пазара. Услугата има a 30-дневна гаранция за връщане на парите и бързо изгражда една от най-добрите репутации на блока.

Когато Surfshark за първи път започна, повечето хора се съмняваха в тях. Друг VPN? Компанията ясно видя пазара и помисли, че могат да се справят по-добре. Той вече има над 800 сървъра в повече от 50 страни. Също така изглежда, че са добавяне на повече сървъри всеки ден.

Защо тя е толкова висока в нашия списък на Netflix ?. Едно нещо, което има над много VPN услуги, е поддръжката на IPv6 протокола. Използвайки този протокол, те могат да предоставят неограничен брой IP адреси до своите клиенти.

Старият IPv4 протокол, използван от много VPN, има ограничен брой уникални IP адреси за присвояване. Това е важно отличие, както Netflix и други компании са в състояние да открият VPN и да инициират блокове поради хиляди потребители, идващи от един и същ IP адрес.

Характеристика

24/7 чат на живо, фантастични приложения, неограничено всичко, абсурден протокол за криптиране, без регистрация и нарастваща сървърна база.

Прочетете нашия пълен преглед и анализи на Surfshark тук.

ExpressVPN

Бързи, сигурни и тонове сървъри

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

145 местоположения на сървъра
Различни опции за ценообразуване & начини за плащане
Съвместимост на много устройства
Разблокирайте Netflix САЩ и Американска Самоа
Неограничена скорост и честотна лента
RSA-4096 & SHA-512 HMAC удостоверяване
Превъзходно представяне в 90+ страни
Превъзходно обслужване на клиентите
Специализирани IP адреси

CONS

Опция по-скъп от другите
Ограничени настройки и конфигурации
Без телефонна поддръжка

Това е един от най-общите ми фаворити, когато става въпрос за реномирани VPN мрежи, които могат да се предложат. Те имат най-бързите скорости и осигуряват неограничени изтегляния и супер сигурно 256-битово криптиране.

Ще ви бъде трудно да намерите един VPN, който да съвпада с ExpressVPN за приятелска, знаеща поддръжка на клиенти и максимална сигурност. Техен 30-дневна гаранция за връщане на парите и 24/7 чат на живо са бонуси за всички глупаци, които не могат да се притесняват сами да измислят нещата.

Те ще ви помогнат при всеки проблем и ще ви осигурят положителен опит с използването на техните сървъри или ще получите пълно възстановяване.

Характеристика

Съдържание отвсякъде, без регистрационни файлове, 145 местоположения на сървъра, тест за скорост на подпис на ExpressVPN, наградени приложения, денонощна поддръжка на клиенти и разделно тунелиране.

(Прочетете целия ни преглед на ExpressVPN тук)

PureVPN

Отлична сигурност, бързи скорости и страхотно обслужване

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Прав интерфейс
Пет уникални пресета
Отлични скорости
P2P е позволено
Няма политика за регистрация
Силно криптиране
Гъвкавост на плащането

CONS

Минали случаи на течове на DNS
Дневни часовни марки и честотна лента
NAT защитната стена и други добавки струват допълнително

Ако искате честно отиване в Netflix, PureVPN е VPN за вас. То работи 100% от времето, дали искате да разгледате каталога на Netflix в САЩ или да разгледате Hulu, Kodi и / или Amazon Prime.

Техните сървъри също поддържат споделяне на P2P, което означава, че ще можете да деблокирате всички онези торент сайтове, които правителството се опитва да ни отнеме. с 80 000+ сървъра, PureVPN е един от най-големите и разпространени VPN мрежи наоколо и те имат дяволска репутация за защита от течове в DNS.

PureVPN е съвместим с iOS и Android и предлага набор от протоколи от OpenVPN и L2TP до IKEv2 и SSTP.

Но не приемай думата ми за това. The Mashables и The New York Times също изпяха похвалите за силното си криптиране и непобедимите цени. Ако сте някой боец, който не може да си позволи да пусне цялата си вата при сигурно сърфиране в интернет, ще се радвате като прасе в лайна с PureVPN.

Те са евтини и лесни за настройка. А черешката на тортата е седемдневната им гаранция за връщане на парите. Ако това не е достатъчно стимулиращо, помислете за факта, че те позволяват пет едновременни връзки. Това са още две връзки от повечето им конкуренти.

Характеристика

Бързи скорости, без политика за регистрация, гаранция за връщане на парите, деблокира Netflix и торентинг, тестван и одобрен

(Прочетете пълния ни преглед PureVPN тук)

VyprVPN

Повече от 70 сървъра, силно криптиране, чудесно за Netflix

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Сървъри в повече от 70 страни
Светкавични скорости (идеални за поточно предаване)
Силно криптиране
Напълно включена охрана
Деблокира Netflix

VyprVPN е асо избор за Netflix и други стрийминг услуги. Те предоставят a криптиране на твърда скала и всички разширени функции за сигурност, които бихте могли да поискате. Ние говорим за военно криптиране, изключителни скорости и обслужване в повече от 70 страни.

От техния ергономичен софтуер до техния съвместимост на много устройства, VyprVPN е гигант сред VPN и подобно на ExpressVPN, те предоставят на своите клиенти 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Лично аз не съм особено любител на екипа им за поддръжка на клиенти (криво и не толкова информативно), но това е малка цена, която да платя за прилично криптиране и пълна анонимност.

И за бойци, които не искат да се разделят с парите си веднага от прилепа, те предлагат 3-дневна безплатна пробна версия така че можете да видите как работи, преди да закупите план.

Характеристика

Неограничено изтегляне и стрийминг, 3 едновременни връзки, гаранция за връщане на парите, побеждаване на дроселирането, множество протоколи, протокол Chameleon, интеграция на много приложения

(Прочетете пълния преглед на VyprVPN тук)

TorGuard

Не толкова места, но пълна поверителност

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Бързи връзки
Разблокирайте Netflix US
Използваемост на всички платформи
Разширени функции
24/7 поддръжка на клиенти
TSL и 256-битово криптиране

TorGuard Anonymous VPN е подходяща опция за онези, които не очакват стотици хиляди IP адреси или стотици сървърни местоположения.

Предлагайки Soxy5 прокси и посветен IP адрес, анонимният VPN на Torguard дава възможност на своите потребители да предават блокирано съдържание и да изтеглят торенти с пълна поверителност.

Ти ще си в състояние да получи достъп до всичко от Netflix и Hulu до Pandora и Crackle анонимно.

Едно от нещата, които ми харесват най-много при тях, са техните методи на плащане. Можете да плащате с Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash и Money Bookers в допълнение към основните кредитни карти и Google Wallet.

Въпреки че TorGuard е с малко голи кости в сравнение с другите VPN в този списък, той все още е сигурно и бързо VPN решение, което поддържа OpenVPN, PPTP или L2TP.

Със сървъри в Австралия и Нова Зеландия, както и в 98 други страни, знаете, че ще можете да се свържете и да получите каквото искате от техния софтуер.

Характеристика

Поддържа всички устройства, включително Xbox 360, 5 едновременни връзки, билет за поддръжка, поддръжка по имейл, 100+ сървъри в 37 държави, военно криптиране

(Прочетете пълния ни преглед на TorGuard тук)

Гъска VPN

Добър, но начин твърде много капки за връзка

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Достъпно ценообразуване
Достъп до Netflix
P2P поддръжка
Ергономичен софтуер
Няма политика за регистрация

CONS

Няма поддръжка за чат на живо
По-ниски скорости от повечето, особено при използване на OpenVPN
Трудно конфигуриране на рутер
Връзките често се губят

Goose VPN получава 75% оценка от мен, защото определено са уважаван VPN, но са далеч от най-добрите. Тази базирана в Холандия услуга е една от по-новите VPN мрежи на пазара и може би те ще се подобрят във времето.

Както е в момента, им липсват разширените функции или набор от протоколи, които очаквам от VPN решение на най-висок рафт.

Като се има предвид, вие получавате достъп до Netflix, P2P поддръжка и неограничени връзки. Техният софтуер е достатъчно лесен за инсталиране и предлага безрисков 30-дневен безплатен пробен период, за да можете сами да се убедите дали си струва да използвате.

Най-доброто, което мога да кажа за Goose VPN е, че те са доста достъпни и предлагат колкото се може повече едновременни връзки. Първите не ги правят точно забележителни (има много евтини VPN мрежи), но вторите са доста уникални. Всъщност не мога да си спомня да тествам един VPN, който предлагаше повече от шест едновременни връзки.

Ако можеш обработвайте капки в скоростта на изтегляне, тогава може да искате да отидете на Goose VPN. Със сигурност можете да направите много по-лошо (вижте: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Характеристика

30-дневен безплатен пробен период, силно криптиране, без политика на регистрация

Мога ли да получа безплатен VPN за Netflix?

безплатно vpnАко сте нови в VPN и просто искате да видите как работят или ако сте с фиксиран доход и не можете да си позволите платено VPN решение, можете да проверите много от тези отлични VPN, безплатно, обикновено за пробен период период от седмица или месец. Но не очаквайте да отключите Netflix и подобни поточни услуги с безплатен софтуер.

Тъжната истина е, че Netflix се разпада силно на сървъри, принадлежащи към VPN. Ето защо само премиум VPN услугите могат да го деблокират. Добрата новина е, че повечето VPN в този списък са супер евтини, така че няма да пробиете банката, като изпробвате такава.

Разблокирайте Netflix отвсякъде

Най-добрите VPN за Netflix (2020)Всички искат да си направят калпак в Netflix, защото са великаните на модерното забавление. Огромният обем от филми, телевизионни предавания и документални филми, които предлагат в техния чудовищен каталог, е вдъхновяващ.

Въпреки че библиотеката на Netflix е огромна, зрителите извън САЩ имат какво да очакват, ако деблокират каталога на Netflix в САЩ. Американските абонати на Netflix получават тонове съдържание, което другите страни не получават.

Какво е VPN за Netflix?

VPN означава Virtual Private Network. Тази услуга го прави така, че да изглеждате като достъп до интернет от друга част на света благодарение на множеството IP-адреси на VPN-та, които маскират действителния ви IP адрес.

Използвайки един от техните сървъри в САЩ, изглежда, че имате достъп до Netflix от САЩ. Резултатът е каталог, който ще ви накара да възкликнете: „Честно смучене на сава!“

Защо различните държави имат различни каталози на Netflix?

Поради лицензионните ограничения, налагани от продуцентските компании зад филмите и телевизионните програми, лицензирани за Netflix, стрийминг кралете не могат да споделят определено ограничено съдържание с всички региони.

Това не е виновно на Netflix, очевидно е от богатството на изключително съдържание, че са поръчали от някои от най-добрите имена в развлеченията, че полагат усилия да доставят съдържание до целия свят (Game of Thrones, Orange е The New Black, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, House of Cards).

За съжаление, когато става въпрос за предварително съществуващ материал, ръцете им са вързани. Но това не трябва да означава, че ръцете ви са вързани и това не означава. Поне не е необходимо да сте с VPN на ваше разположение.

Netflix Proxy Error - Fix Proxy Blocks

В миналото хората са се опитвали да отблокират каталога на Netflix в САЩ, използвайки прокси сайтове. Ако сте опитвали това наскоро, тогава знаете, че вече не може да се направи, тъй като Netflix използва прокси блокер.

Когато опитате това сега, се появява съобщение за грешка с четене: „Ами, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Така че докато DNS прокси е бил добър начин за това, сега няма да работи за вас. Най- единственият начин за успешен достъп до САЩ Netflix е използването на VPN на Netflix.

За щастие, VPN услугите в този списък ще заобикалят прокси блока на Netflix и ще разгърнат цялото онези изскачащи от окото съдържание, които сте сърбят, за да гледате.

Всеки специфичен за региона Netflix каталог ще бъде достъпен на една ръка разстояние. VPN е най-добрият начин да се заобиколи Netflix блокове.

Употребата на Netflix ще ви вкара в проблем?

Едва ли. Въпреки че в условията на услугата на Netflix ясно се посочва, че потребителят ще прекъсне акаунта си в Netflix, ако бъде хванат да използва VPN за достъп до алтернативни каталози, няма запис за това, че някога са го правили.

Никой потребител никога не е бил преследван за използване на VPN за деблокиране на Netflix, нито е бил преследван за деблокиране на друга услуга за стрийминг.

Причината, поради която не са се сблъскали трудно с хората за използване на VPN, е съвсем проста. Не е в техен интерес да губят абонати, само защото посочените абонати имат достъп до нелицензирано съдържание. Така че поток нататък!

Най-добрите Netflix VPN мрежи - заключение

За тези с абонамент за Netflix, VPN отваря свят на възможности. Повечето абонати по целия свят са значително ограничени по отношение на съдържанието. Със солиден VPN ще можете да разгледате всичко - от каталога на САЩ Netflix до каталога във Великобритания, каталога на американската Самоа и каталога на Пуерто Рико, всеки от които разполага с огромни количества ексклузивен материал.

За най-добрите VPN за Netflix, горещо препоръчвам моите най-добри три предложения. NordVPN, Surfshark и ExpressVPN са сред най-големите VPN, където се касае за криптиране, функции, съвместимост, цени и обслужване на клиенти.

Всяко от тях VPN мрежата предлага фантастични скорости за HD стрийминг и цялата сигурност ще трябва да се държите скрити, докато разглеждате библиотеките на Netflix. Ако искате да подобрите опита си в Netflix, просто се свържете с Netflix VPN и сте готови да бъдете взривени!

Последната малка препоръка за онлайн бъгове за сигурност е да проверите нашите тестове за най-добрия софтуер за управление на пароли.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me