Najboljši usmerjevalniki VPN (+ vodič za nastavitev)

Usmerjevalniki VPN ponujajo bolj robustno, varno in dosledno izkušnjo v primerjavi s standardnimi usmerjevalniki.


Usmerjevalnik VPN je skoraj enak običajnemu usmerjevalniku. Razlika je v tem, da je v usmerjevalniku VPN nameščena programska oprema za odjemalce VPN. Kot rezultat, vsaka naprava, ki se poveže z usmerjevalnikom VPN, je zaščitena s strani VPN.

kako-vpn-usmerjevalnik deluje

Naprave, ki imajo nameščeno programsko opremo VPN, prejemajo zaščito šifriranja samo v tej napravi. Usmerjevalnik omrežja VPN na drugi strani lahko hkrati zaščiti več naprav v istem omrežju.

To so lahko tablični računalniki, pametni telefoni, računalniki ali res katera koli računalniška naprava. Z eno povezavo lahko usmerjevalnik VPN šifrira vse naprave v omrežju iz enega vira samo z eno povezavo.

Usmerjevalniki VPN so posebej zasnovani tako, da omogočajo omrežno komunikacijo v VPN okolju. Omogočajo komunikacijo in povezave med več končnimi napravami VPN, ki se običajno nahajajo na ločenih lokacijah.

Podobno kot običajni usmerjevalnik tudi usmerjevalnik VPN omogoča usmerjanje jedrnih paketov in omrežne komunikacijske storitve. Razlika je le v tem, da se to zgodi znotraj okolja VPN. Omogoča skupno rabo in zagotavljanje povezljivosti virtualnega zasebnega omrežja s številnimi različnimi končnimi napravami.

vpn nastavitev strežnika

Prenosne usmerjevalnike VPN lahko konfigurirate in namestite na kjer koli z internetno povezavo. Uporabniki se lahko na usmerjevalnik povežejo prek brezžičnega omrežja, žičnega LAN ali serijskih vmesnikov. Usmerjevalnik VPN lahko uporablja enega ali več protokolov omrežja / tuneliranja, ki mu omogočajo upravljanje in ustvarite komunikacijo v tunelih VPN.

Contents

Pred Flash & Usmerjevalniki, združljivi z VPN

Preden gremo preveč naprej, moramo razjasniti eno točko. Obstajajo storitve VPN, ki jih lahko namestite na običajni usmerjevalnik. Ko so nameščene, vam te storitve omogočajo skupno rabo VPN-ja z vsemi napravami, ki so nanj povezane. Po drugi strani pa so usmerjevalniki, ki so posebej zasnovan za VPN.

Usmerjevalniki pred bliskavico

Ali ste pametni uporabnik VPN ali ste novinec, nakup predhodno utripajočega usmerjevalnika VPN bi vam lahko koristil. Če to storite, vam ne bo treba zapeti skozi zapleten postopek utripa pravilne strojne programske opreme na vaš VPN. Vdelana programska oprema se bo razlikovala glede na vrsto usmerjevalnika, ki ga imate, in njegove specifikacije.

vektor povezave usmerjevalnikaMorate pričakovati, da boste plačali nekoliko več za vnaprej nameščen usmerjevalnik VPN. To je zato, ker bodo podjetja, ki prodajajo vnaprej utripajoče usmerjevalnike, poskrbela za namestitev za vas. Ti usmerjevalniki ponavadi dobijo funkcije, ki jih boste potrebovali, kot so šifrirani plug-and-play in druge izboljšave delovanja. Mnogi menijo, da je dodatna cena, ki jo plačujejo za to vredno.

Usmerjevalniki, ki niso združljivi z VPN

Usmerjevalniki, združljivi z VPN, običajno delujejo s pomočjo OpenVPN protokol. Kot rezultat, bi morali imeti možnost uporabe skoraj o vsakem ponudniku VPN, ki ga želite s temi. Ker imajo ti usmerjevalniki vgrajene zmogljivosti VPN, ni treba bliskati nove strojne programske opreme, prav tako ni treba povezati te vrste usmerjevalnika s sekundarnim usmerjevalnikom..

Hitrost in zmogljivost usmerjevalnika VPN

Ko ljudje govorijo o usmerjevalnikih VPN, se pritožujejo, da so počasni v primerjavi z običajnimi usmerjevalniki. V tem primeru si oglejte dva dejavnika, ki lahko vplivata na delovanje usmerjevalnika. To so:

 • Usmerjevalnik je procesor
 • The VPN storitev biti izkoriščen

Zaradi argumentacije domnevamo, da uporabljate najboljši VPN na trgu. V tem primeru morate poglejte CPU usmerjevalnika in določite, kako vpliva na hitrost usmerjevalnika. Običajna pritožba procesorjev in usmerjevalnikov uporabniških ocen je, da nimajo dovolj moči za pravilno upravljanje šifriranja z VPN.

Na srečo, ko se VPN-ji vse pogosteje pojavljajo, novejši usmerjevalniki na trgu obravnavajo to težavo. Podjetje Sabai Technology, ki ponuja usmerjevalnike, o katerih bomo razpravljali nekoliko kasneje v tem pregledu, to vprašanje napajanja obravnava s svojimi lastniški pospeševalnik VPN.

procesor-vpn-hitrost-test

Nekateri procesorji so opremljeni s AES - NI. Ta tehnologija omogoča hitrejše šifriranje VPN. Mnogi so ugotovili, da to močno vpliva na učinkovitost usmerjevalnikov VPN. Asus, podjetje z usmerjevalniki, o katerem bomo kasneje razpravljali v tem pregledu, ima nekaj usmerjevalnikov, GT-AC5300 in RT-AC86U, ki koristijo tej tehnologiji..

Tu je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali povečati hitrost usmerjevalnika VPN:

 • Vzdržujte usmerjevalnik posodobitev vdelane programske opreme
 • Uporabi ugledna storitev VPN
 • Vaš usmerjevalnik bi moral imeti a CPU z najmanj 800 MHz. Več, bolje. Ne zamenjujte brezžičnega signala z močjo vašega CPU-ja. Oboje je izraženo v Hz.
 • Uporabi VPN strežnik, ki vam je blizu in ima zadostno količino razpoložljive pasovne širine
 • Pridobite najboljši možni načrt NBN za boljše delovanje

Kako namestiti usmerjevalnik VPN za storitve VPN

Ko izberete usmerjevalnik, boste morali poiščite ponudnika VPN. Nekaj ​​naprej v tem priročniku bomo razpravljali o nekaterih naših najboljših kravah. Zaradi te razlage bomo uporabili ExpressVPN. Postopek se bo nekoliko razlikoval, odvisno od storitve VPN, ki jo uporabljate.

Ko pridete do domače strani podjetja ExpressVPN, Prva stvar, ki jo želite narediti, je prenos programske opreme ExpressVPN. Če želite to narediti, boste morali:

 1. Ustvari Račun ExpressVPN.
 2. Pojdite na stran za nastavitev in kliknite "Usmerjevalnik”.
 3. Boš videl aktivacijsko kodo. Kopirajte aktivacijsko kodo in jo shranite v drug dokument. Ti si bo to kasneje potrebno.
 4. Izberite model usmerjevalnika, ki ga morate prenesite ustrezno strojno programsko opremo.

Ko naložite vdelano programsko opremo, je čas, da priključite usmerjevalnik. Nastavitev bo drugačna, odvisno od modela usmerjevalnika, ki ga uporabljate. V večini primerov, priporoča, da imate dva usmerjevalnika in internetno povezavo.

Najprej konfigurirajte svoj primarni usmerjevalnik tako, da bo omogočil prehod VPN. Ko to storite, vsaki napravi, ki jo povežete s svojim primarnim usmerjevalnikom, dovolite zagnati programsko opremo za odjemalce VPN.

Zdaj povežite svoj primarni usmerjevalnik s svojim sekundarnim usmerjevalnikom. To lahko storite z naslednjim korakoms:

 1. Na ethernetni kabel priključite Vrata LAN vašega primarnega usmerjevalnika. Priključite drugi konec ethernetnega kabla v WAN vrata vašega usmerjevalnika VPN.
 2. Na kabel priključite še en Ethernet kabel Vrata LAN usmerjevalnika VPN na svoje LAN vrata računalnika.
 3. Če uporabljate brezžično povezavo, potem svojo Usmerjevalnik VPN se bo povezoval brezžično do vaših končnih naprav.

omrežni usmerjevalnik

Usmerjevalnik VPN z žično in brezžično povezavo uporablja internetno povezavo vašega primarnega usmerjevalnika za povezavo z internetom..

Pomembno je upoštevati, da v tem primeru priporočamo uporabo dveh usmerjevalnikov, to ni vedno potrebno. Na primer, obstajajo usmerjevalniki Linksys, ki so zasnovani kot edini primarni usmerjevalnik.

Zdaj, ko imate usmerjevalnike priključene, boste morda morali skozi postopek utripajočega usmerjevalnika. Postopek se bo razlikoval glede na model in znamko usmerjevalnika, ki ga uporabljate.

Drugi koraki bodo vključevali:

 • Izbira lokacije strežnika
 • Upravljanje naprav
 • Spreminjanje privzetega gesla za SS ID

Če ste navajeni na uporabo brezplačnega brskalnika VPN, se lahko zdi skok do nakupa usmerjevalnika VPN velik korak. Vendar pa je za posameznike, ki se resno ukvarjajo s svojo zasebnostjo in si želijo varne izkušnje brskanja, dodatni stroški in čas za nastavitev vredni tega.

Korak, ki smo ga omenili zgoraj, je bil specifičen z uporabo ExpressVPN na usmerjevalniku, postopek je skoraj enak ne glede na storitev VPN, ki jo uporabljate. Ključno je biti temeljit, sledite vsakemu koraku, ki ga ponuja storitev VPN, in vaš VPN naj bo sproten.

Naše top 4 VPN programske opreme za usmerjevalnike

Zdaj, ko smo malo razpravljali o nastavitvi usmerjevalnika VPN, bi radi posvetili nekaj časa za pregled tega, za kar menimo, da je najboljše VPN storitve na voljo. Tisti, o katerih bomo razpravljali, imajo plačljivo naročnino. Morda boste našli brezplačno storitev VPN za namestitev v eno napravo, vendar je zelo malo brezplačnih VPN-jev, ki ponujajo usmerjevalne storitve.

1. NordVPN - Odlična uravnoteženost zasebnosti & Hitrost, dvojno šifriranje podatkov

NordVPN obstaja že kar nekaj časa in so iz očitnih razlogov zelo priljubljeni. Z NordVPN dobite neomejeno skupno rabo P2P, blokator puščanja DNS, stikalo za odstranjevanje in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Še več, uporabljajo šifriranje vojaškega razreda in svojim uporabnikom zagotavljajo CyberSec, ki samodejno blokira stvari, kot so zlonamerna programska oprema tako da vam ne bo treba skrbeti za kibernetske grožnje med hudournikom ali pretakanjem blokirane vsebine.

CyberSec ščiti tudi pred napadi DDoS (Distributed Denial of Service). DDoS napad je vrsta napada, pri katerem se za ciljanje na en sistem, na vaš sistem, uporablja več ogroženih sistemov. CyberSec vas ščiti pred takšnim napadom.

Pros - Kaj imamo radi pri NordVPN
 • Šifriranje vojaškega razreda
 • Omogoča hudourništvo
 • Dostop do več kot 150 storitev pretakanja, vključno z Netflixom
 • Več kot 5.100 strežnikov v 61 državah
 • Enostaven za uporabo
 • Neomejena pasovna širina
Slabosti - kaj je mogoče izboljšati
 • Hitrost je na nekaj strežnikih povprečna
Hitrost

Nedolgo nazaj je imel NordVPN sloves po zagotavljanju odlične varnosti, vendar po dokaj povprečnih hitrostih prenosa. Čeprav se njihova hitrost še ne ujema z vodilnim v tej meritvi, so svojo igro zagotovo izboljšali. Spodaj so rezultati iz Evrope z referenčno hitrostjo prenosa 104 Mbps.

New York Server

UK Server

Uporabniki imajo lahko do šest povezav hkrati, in imajo aplikacije za naprave iOS, Mac, Windows in Android. Na voljo so spletne vadnice. Sem spadajo navodila za uporabo NordVPN z usmerjevalniki, RaspberryPi in različnimi mobilnimi operacijskimi sistemi. NordVPN je tudi združljiv z usmerjevalnikom Onion, tako da boste lahko še bolj zaščitili identiteto za svoje brskanje.

Politika zasebnosti

NordVPN je odličen s svojo strogo politiko "brez beleženja". Navaja, da je od trenutka, ko se uporabnik prijavi na storitev, ves njihov spletni promet šifriran, da ga nihče, niti njihov ponudnik internetnih storitev, ne more vohuniti. Ta politika še naprej poudarja, da Panama nima zakonov o poročanju ali shranjevanju podatkov. Če pride uradnik pregona ali druga tretja oseba, ki potrka, NordVPN ni dolžan ničesar deliti.

nordvpn beleženje

NordVPN je eden najnaprednejših VPN-jev, ki ponuja brezplačno preskusno različico. Njihove šifriranje je konkretno, njihovi načrti pa so brez omejitve podatkov. Mogoče so nekoliko cenejši od drugih plačljivih VPN-jev, ko gre za njihove mesečne načrte, vendar imajo veliko načrtov za izbiro, kar pomeni, da stopnja do 2,99 USD na mesec če se odločite ostati pri njih.

Vse te funkcije, zasebnost in hitrost skupaj s podporo 24/7 klepetanja v živo, praktično lahko zagotovite, da boste od njih dobili neverjetno izkušnjo.

2. ExpressVPN - prvak v hitrosti in varnosti

Ko si ogledujete preglede storitev VPN, boste na vrhu ali blizu vrha pogosto našli ExpressVPN. Eden od razlogov za to je, ker si je ExpressVPN ustvaril sloves, da je storitev VPN, ki zasebnost svojih uporabnikov jemlje resno. Zavezani so, da ne bodo hranili datotek, kot so poizvedbe DNS, naslovi IP ali metapodatki.

Bilo je nekaj odmevnih primerov, ko so vladne institucije poskušale pridobiti informacije o strankah ExpressVPN z iskanjem njihovih strežnikov. Ker pa ExpressVPN ne hrani osebnih podatkov o svojih strankah, so ti vladni subjekti niso mogli najti ničesar.

Pros - Kaj imamo radi pri ExpressVPN
 • Hitrost prenosa
 • Omogoča hudourništvo
 • Obide Netflixove geo omejitve
 • Več kot 3000 strežnikov
 • Enostaven za uporabo
Slabosti - kaj je mogoče izboljšati
 • Drage za mesečne uporabnike
 • Dovoli samo tri hkratne povezave
Hitrost

Logotip Expressvpn

Eno največjih prodajnih točk ExpressVPN je hitrost prenosa in prenosa. Z osnovno hitrostjo 98 Mb / s smo preizkusili delovanje ExpressVPN na nekaj strežnikih in to smo ugotovili:

Osnovna hitrost

Frankfurt, Nemčija

Ko so se povezali z New Yorkom, so imeli hitrost prenosa 60,04 Mbps in hitrost nalaganja 30,41 Mbps.

Zaradi teh rezultatov je ExpressVPN ena najhitrejših storitev VPN na trgu. Na vašo hitrost interneta lahko vplivajo številne stvari, vključno z usmerjevalnikom, ki ga kupite, internetno povezavo in računalniškimi specifikacijami. Naš test dokazuje, da lahko ExpressVPN vedno zagotavlja hitrost povezave.

ExpressVPN ponuja več kot 3.000 strežnikov v 94 državah. Nekatere funkcije zasebnosti, ki jih ponujajo, vključujejo:

 • Kill stikalo
 • P2P strežniki
 • Združljivost z Netflixom
 • Anonimni IP

expressvpn naprave z usmerjevalnikomExpressVPN podpira številne naprave in operacijske sisteme, vključno z Mac, Android, Windows in iOS. Obstaja veliko in vedno večje število usmerjevalnikov, ki jih podpira ExpressVPN.

Glavno prodajno mesto za ExpressVPN je lokacija podjetja. Temelji na izhodišču britanski Deviški otoki. To pomeni, da njihova lokalna uprava ne zahteva predaje podatkov svojega strežnika. To dodaja dodatno plast zaščite za svoje stranke. To združite z dejstvom, da ponujajo močan AES 256 z uporabo platforme OpenVPN in lahko brez težav veste, da ExpressVPN ne bo kmalu ogrožen.

ExpressVPN ponuja 24-dnevna podpora za stranke brez primere v živo kar je ena najboljših storitev VPN, ki jo lahko uporabite

3. VyprVPN - impresivne hitrosti in lastniške varnostne funkcije

Zaščita, ki jo nudi VyprVPN, presega njihovo šifriranje in varnost. Verodostojni režimi, kakršni so bili v Severni Koreji in na Kitajskem, so uporabljali "inšpekcijo globokih paketov". Ta skenira metapodatke in išče dokaz, da oseba uporablja VPN. Ko ti verodostojni režimi sumijo, da posameznik uporablja zasebno zasebno omrežje (VPN), bodo človeku preprečili uporabo interneta, zaradi česar jim ni mogoče uporabljati VPN.

Videl, da je treba v zvezi s tem nekaj storiti, je predstavil VyprVPN Kameleon. To je lastniška tehnologija, ki bo začrtala vaše metapodatke in vam omogočila uporabo VPN-ja, ne da bi sprožili skeniranje DPI. Za posameznike, ki uporabljajo VPN v državah, kot so Turčija, Rusija ali Kitajska, bi ta tehnologija lahko dobesedno pomenila razlika med življenjem in smrtjo.

Pros - Kaj nam je všeč pri VyprVPN
 • Tridnevno brezplačno preizkušanje
 • Deluje z Netflixom
 • Brez dnevnikov
 • Brez puščanja DNS
 • Močno šifriranje
Slabosti - kaj je mogoče izboljšati
 • Anonimna plačila niso dovoljena
 • Torrenting se ne spodbuja

Vyprvpn logotip

VyprVPN na svojem spletnem mestu navede svoje prvo poslanstvo. Preprosto je, da "zaščitite spletno zasebnost, zagotovite internetno povezavo in obnovite svobodo", in to storijo tako, da ponudijo svojo storitev z uporabo protokola OpenVPN. Vsi vaši podatki so šifrirani s šifrirnim ključem AES 256. To so isti standardi, ki jih uporabljajo vladne institucije, od NSA do CIA do FBI.

Politike zasebnosti

V preteklih letih so imeli ljudje težave z VyprVPN zaradi njihove politike beleženja. Podatke o svojih strankah bi hranili do 30 dni, vključno z:

 • Naslov VPN, ki ga uporablja uporabnik
 • Ko so začeli in prekinili povezavo
 • Skupaj uporabljenih bajtov

Vendar od trenutka pisanja, VyprVPN je v celoti prenovil njihove politike. Zdaj lahko potrdimo, da res ne vodijo dnevnika svoje stranke.

Hitrost

VyprVPN je hiter. To lahko vidite, če pogledate ta primer, ki ima osnovno hitrost prenosa 98 Mbps in hitrost nalaganja 53 Mbps.

Osnovna hitrost

Frankfurt, Nemčija

Rezultati so bili nekoliko manj impresivni, ko se vzpostavijo povezave z drugimi strežniki v ZDA in drugimi kraji po vsem svetu:

Ameriški strežnik (New York)

 • Prenos: 51.09 Mbps
 • Naložite: 3,17 Mbps

Azijski strežnik (Hong Kong)

 • Prenos: 54.29 Mbps
 • Naložite: 8,22 Mbps

Strežniki VyprVPN v EU so bili optimizirani tako, da uporabnikom omogočajo hiter prenos in hitrost prenosa. Enako ne velja za njihove strežnike v ZDA ali v drugih državah. Še vedno pa njihova zavezanost varnosti in zasebnosti uravnava manj kot zvezdne hitrosti.

Geo omejeno gradivo

VyprVPN je na tem področju zadet in zgrešen. Njihovi strežniki v ZDA delujejo neverjetno. Brez težav lahko pretakate vsebino. Ko pa v Združenem kraljestvu ali Kanadi uporabljate njihove strežnike, vas blokirajo. Z našega stališča je vseeno zmaga, saj je težko najti VPN, ki bo sploh sodeloval z Netflixom. VyprVPN je na voljo v številnih napravah, vključno z usmerjevalnikom.

4. Popolna zasebnost

Perfect Privacy uporablja močne protokole šifriranja, vključno z 256-bitnim šifriranjem in OpenVPN protokoli. To je prava možnost za vas, če ste tip osebe, ki skrbi skrbnike gesel, nadzor države in ohranjanje zasebnega brskanja po internetu.

Perfect Privacy je programska oprema, ki je bolj osredotočen na zasebnost kot na obiskovanje geo omejitev. Ugotovili smo, da bi lahko glede na strežnik, na katerega je povezan, lahko obšli Netflixov črni zaslon smrti. Vendar je lepo število testiranih strežnikov blokiralo Netflix. Če iščete storitev izključno za omejitev geografskih omejitev, to morda ni storitev za vas.

Pros - Kaj nam je všeč popolna zasebnost
 • Švicarska pristojnost
 • Deluje z Netflixom
 • Neomejeno naprav
 • Kill stikalo
 • Torrenting je dovoljen
 • Brez beleženja
Slabosti - kaj je mogoče izboljšati
 • Posredne hitrosti
 • Draga
 • Težko za uporabo v sistemu Android / Mac / iOS
Politika zasebnosti

Popoln logotip o zasebnosti

Ena od stvari, ki so nam pri Perfect Privacy všeč, je, da je njihova politika zasebnosti jasna in enostavna za razumevanje. Nekateri ponudniki VPN se poskušajo skriti za številnimi tehničnimi žargoni in dajejo vtis, da ščitijo zasebnost svoje stranke, ko res prodajajo podatke o svoji stranki.

popolna pravila za prijavo zasebnosti

Enostavna uporaba

Mislili bi, da bi večina ponudnikov VPN ustvarila preprosto uporabo. Presenečeni smo bili nad kako zapleteno uporabo nekaterih VPN-jev. Popolna zasebnost je ravno obratna. Navajajo preprostost.

Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete na njihovo podporo strankam po e-pošti, razpravljate o težavah na njihovem forumu in pregledate njihov oddelek s pogostimi vprašanji. Slaba stran je, da nimajo na voljo klepeta v živo.

Hitrost

Kot lahko vidite v naslednjem hitrostnem testu, je bila referenčna hitrost 98,71 Mbps za prenos in 53 Mbps hitrost nalaganja.

Osnovna hitrost

Niso grozni, vendar zagotovo niso nekaj, o čemer bi lahko hitro pisali doma.

Amsterdam, Nizozemska

New York, Združene države Amerike

Perfect Privacy ponuja številne vadnice, ki jih lahko uporabite pri nastavitvi njihove storitve z usmerjevalnikom. Omogočajo vam povezavo neomejenih naprav samo z eno naročnino. To je nekaj, kar skoraj ni bilo slišati. Poleg tega lahko plačujete anonimno z uporabo kripto valut. To pa bi lahko pričakovali od VPN-ja, ki se osredotoča na to, da svojim uporabnikom omogoči čim več zasebnih izkušenj.

Najboljši predhodno konfigurirani usmerjevalniki VPN (fizične naprave)

1. Sater Technology VPN Router - tehnologija rezanja

Usmerjevalnik VPN Sabai Technology je zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in ima funkcije, ki jih želite od VPN-ja. Sabai temelji na strojni opremi operacijskega sistema na Tomato. Vendar njihov operacijski sistem ponuja veliko več funkcij in ima redne posodobitve.

usmerjevalnik tehnologije Sabai

Nekaj, za kar menimo, da boste uživali, ko uporabljate Sabai OS, je funkcija prehoda. Ta funkcija omogoča, da selektivno usmerite vse naprave, ki se povežejo v vaše omrežje. To pomeni, da lahko ugotovite, ali želite, da se računalnik v vaši pisarni usmeri prek VPN-ja, pri tem pa iPad, ki ga vaši otroci uporabljajo, povezan prek šifrirane povezave.

Funkcija stikala kill je še en plus. Če določen prehod pade, recimo povezava VPN na usmerjevalniku s strežnikom VPN, bodo vse naprave, ki so dodeljene usmerjevalniku VPN, blokirane. To vas varuje in preprečuje uhajanje IP.

Sabai VPN Accelerator lahko pomaga pospešiti povezavo VPN. Ta tehnologija je mini računalnik, ki se poveže z usmerjevalnikom. Postane odgovoren za vso šifriranje VPN-ja. To pomeni, da med uporabo VPN ne boste opazili padca hitrosti povezave.

Sabai je opravil odlično delo in tako enostavno konfiguriral njihove usmerjevalnike. Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko pogovorite z njihovimi lastnimi tehniki. To je lepo, ker ne komunicirate s podporo drugih proizvajalcev, temveč s posamezniki, ki s tem usmerjevalnikom delujejo vsak dan.

Kar zadeva varnost, se programska oprema Sabai OS nenehno izboljšuje. Obstajajo redne varnostne posodobitve.

2. FlashRouters VPN usmerjevalnik - Podpora svetovnega razreda

Flashrouters je podjetje s sedežem v Združenih državah Amerike. Ustvarili so edinstveno nišo, saj prodajajo usmerjevalnike, ki so vnaprej utripani z DD - WRT ali Tomato vdelano programsko opremo.

izdelek bliskavicFlashRouters tesno sodelujejo z različnimi ponudniki VPN. To pomeni, da ne glede na VPN, ki ga imate, bodo usmerjevalniki delovali. FlashRouters ponuja usmerjevalne in usmerjevalne usmerjevalnike, ki z VPN-ji delujejo naravnost brez težav.

FlashRouters prodajajo med 15 in 20 različnih vrst usmerjevalnikov. Sodelujejo z vodilnimi proizvajalci, vključno z Netgearjem, Linksysom in Asusom. Ponujajo modele, ki so na spodnjem delu, na primer Linksys WRT1200, pa tudi zmogljive usmerjevalnike, vključno z ASUS RT-AC5300.

Usmerjevalniki iz FlashRouters so vedno vnaprej utripani. Ker to razveljavi garancijo proizvajalca, garancijo proizvajalca nadomestijo z lastno, ki ima prvotno trajanje 90 dni, vendar se lahko podaljša na dve leti. Vsi njihovi usmerjevalniki so brezplačno opremljeni z aplikacijo FlashRouters VPN.

3. Usmerjevalniki Asus VPN - Hitrost s stroškovno učinkovitostjo

Usmerjevalnik Asus VPNUsmerjevalniki Asus VPN so zelo široki, od vrhunskih do manj dragih modelov. Asus ustvarja novejše modele, ki zelo dobro obravnavajo šifriranje P. Nekatera poročila kažejo, da njihov novejši model, novi Asus RT-AC86U, z uporabo OpenVPN lahko prenese hitrosti nad 150 Mb / s..

Usmerjevalniki Asus VPN so stabilni, vsestranski in delujejo z veliko strojne programske opreme, vključno z:

 • Asus
 • Merlin
 • DD-WRT
 • Paradižnik
 • NaprednoTomato
 • OpenWRT
 • Sabai OS

Pogosta vprašanja

V: Kako postavim VPN na usmerjevalnik?

A: Na to vprašanje lahko odgovorite s postopkom v 4 korakih:

 1. Nakup usmerjevalnika VPN.
 2. Odprite račun pri ponudniku VPN.
 3. Sledite ponudnikovim navodilom za pripravo usmerjevalnika za VPN.
 4. Ko je usmerjevalnik pripravljen, upoštevajte navodila proizvajalca za povezovanje usmerjevalnika z omrežjem.
V: Kaj je usmerjevalnik VPN?

A: Usmerjevalnik VPN je usmerjevalnik, ki ima neposredno nameščen VPN. Usmerjevalnik upravlja z vsemi povezavami do strežnikov VPN. To je drugače kot odjemalci VPN, ki so nameščeni na posameznih napravah. Usmerjevalnik ščiti vsako napravo v omrežju, kar preprečuje potrebo po namestitvi programske opreme za stranke v vsaki napravi.

V: Ali potrebujem usmerjevalnik za VPN?

A: Odgovor na to vprašanje je odvisen od tega, kaj želite od svojega brskanja po internetu. Če vas skrbi zasebnost, če bi radi obšli omejitev Geo in imate več naprav, ki bi jih radi povezali z VPN, je morda usmerjevalnik VPN prava izbira za vaše potrebe.

V: Kako deluje usmerjevalnik VPN?

A: Povezava VPN je zasnovana za šifriranje posamezne naprave. Usmerjevalnik omrežja VPN je zasnovan za zaščito več naprav hkrati. Ponuja udobje, da lahko šifrirate več naprav iz enega vira in uporabite samo eno povezavo.

V: Ali vsi usmerjevalniki podpirajo VPN?

A: Ne. VPN lahko namestite samo na usmerjevalnike, ki imajo vdelano programsko opremo, ki lahko upravlja s povezavami VPN. Vsakega usmerjevalnika ni mogoče konfigurirati kot usmerjevalnik VPN.

Končne misli

Upamo, da ste uživali v našem vodniku po usmerjevalniku VPN. Usmerjevalniki VPN ponujajo prednost zaščite vsake naprave, povezane z usmerjevalnikom. To vključuje naprave, ki ne morejo samodejno zagnati VPN, vključno s pametnimi televizorji in igralnimi konzolami. Usmerjevalnik VPN je samo ena povezava s strani vašega ponudnika. Posledično lahko prek usmerjevalnika VPN povežete toliko naprav, kot želite.

Zelo radi bi se oglasili od vas. Ali trenutno uporabljate usmerjevalnik VPN? Ali obstaja ena, ki bi jo priporočili, da o njej nismo razpravljali? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Dodajte svoje mnenje:

Trudimo se neodvisno, da izdelke raziskujemo in tako lažje pomagamo našim bralcem pri sprejemanju odločitev. Ob tem pa želimo slišati tudi vaša mnenja. Sprejemamo posamezne ocene, ki so informativne in ne promocijske. Izpolnite spodnji obrazec in objavili bomo vaše mnenje. Promocijski pregledi podjetij sami ne bodo objavljeni. Hvala!

--- Izberite hitrost ---
Povprečna
Počasi
Hitro
?>

--- Izberite uporabnost ---
Enostaven za uporabo
Rahlo zapleteno
Zelo zapleteno
?>

S klikom na spodnji gumb potrjujem, da sem prebral in sprejemam Pogoje uporabe.

DODAJ MOJ PREGLED

2
4440

Najboljši usmerjevalniki VPN (+ vodič za nastavitev)

Steve
5/10

Hitrost: Hitro
Uporabnost: enostavna za uporabo

20. januar 2020

Sabai Technology

Ljubi izdelek. Ena težava z operacijskim sistemom Sabai - vsaj na mojem usmerjevalniku. Netgear R7000. Črnega seznama ni mogoče posodobiti. Sabai pravi, da nimajo rešitve. Samo pritožba. Če bi odpravili to težavo, bi svojo oceno spremenil v 10.

Najboljši usmerjevalniki VPN (+ vodič za nastavitev)

Samuel Menzie
2/10

Hitrost: Povprečna
Uporabnost: rahlo zapletena

20. januar 2020

VPN je na usmerjevalnikih

Veliko sem upal na NordVPN, saj sem prebral ogromno pozitivnih kritik, ki sem jih prebral v zvezi s storitvijo VPN, vendar sem bil po 2 dneh poln preizkusu njihove storitve (s pomočjo pametnega telefona Android s sistemom Android Pie) prisiljen zahtevajte vračilo (ki je bilo takoj mimogrede zagotovljeno). Težava je bila v povezljivosti: VPN se je neprestano prekinjal po približno 15 sekundah uporabe. Nič, kar sem storil v nastavitvah aplikacij, tega ne bi preprečilo. Nobena količina klepetav z NordVPN-jem tudi v klepetu v živo ne bi. Po dveh polnih dneh te stalne, nerešene težave sem imel dovolj & zahtevali vračilo, ki je bilo zagotovljeno v 5 dneh.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me