Najbolji VPN Australije 2020

Contents

Recenzije i tehničke usporedbe

Testirali smo prvih 20 VPN-a da bismo pronašli najbrže i najsigurnije VPN usluge vani.


najbolje vpn

Dok pregledavate internet i sada ovo čitate, jeste li povezani s virtualnom privatnom mrežom (VPN)?

Ako ne, trebali biste biti ...

Danas se računalni hakovi i cyber-napadi događaju uz alarmantnu pravilnost. Štoviše, svijet postaje pokretniji, a putovanja i rad na daljinu brzo postaju norma.

Što više naših osobnih podataka odlazi u "oblak", postajemo međusobno povezani, ali i mnogo ranjiviji.

Tu dolazi VPN.

Jednostavno rečeno, VPN omogućava povezivanje s Internetom putem privatnog šifriranog tunela koji značajno smanjuje šansu da postanete žrtvom kibernetičkog kriminala.

Nadalje, oni su jednostavni za upotrebu i jeftiniji nego što mislite. Osobno sam sve testirao najbolji VPN-ovi u Australiji i inozemstvu, te su sastavili rezultate tih testova u ovom vodiču.

Prikaži FAQ Sadržaj

Često postavljana pitanja

 • Što je VPN i kako funkcionira?
 • Koje su prednosti upotrebe VPN-a?
 • Je li legalno koristiti VPN u Australiji?
 • Koji VPN omogućuje mi strujanje Netflixa?
 • Prave li VPN-ovi što radim na mreži i čuvam datoteke datoteka?
 • Jesu li VPN sigurni za torrenting?
 • Možete li postaviti VPN na usmjerivač?
 • Možete li postaviti VPN na igraću konzolu ili pametni televizor?
 • Koji je najbolji besplatni VPN za Australiju?
 • Koji je najbrži VPN vani?
 • Koliko koštaju VPN-ovi?
 • Postoje li opasnosti korištenja VPN-a?
 • Može li VPN učiniti moj Internet bržim?
 • Može li se blokirati VPN?
 • Mogu li vas pratiti ako koristite VPN?

Testiranje VPN-ova - moj korak po korak

Bez obzira gdje putujete u svijetu, želite da vam VPN bude brz i siguran, jer u protivnom nema puno smisla imati ga. Škakljiv dio je prolazak kroz stotine tvrtki koje nude uslugu kako bi shvatili koji je VPN najbolji.

U Privacy Australia, volimo ostatak svijeta u redu, ali naša misija je pronaći i preporučiti usluge kako bismo pomogli našim kolegama iz Aussies-a da budu sigurni na mreži. Više o našem detaljnom postupku testiranja možete pročitati ovdje.

Da bi se utvrdilo najbolji VPN sveukupno, ovaj je postupak testiranja presudan. Na taj način otkrivamo ranjivosti softvera i sigurnosne rupe.

Usredotočili smo se na nekoliko važnih kriterija:

 • Nadležnost - Gdje su oni inkorporirani?
 • 5 očiju - Dijele li vaše podatke?
 • Pravila prijavljivanja - Ako da, veliko je odustajanje.
 • Ubrzati - Spori VPN-i nisu zaista vrijedni upotrebe
 • Blokovi P2P - Nema više Netflixa
 • Broj priključaka - 1 Uređaj ili 3?

Pogledajte naš grafikon dolje, poredali smo preko 45 tvrtki i prošli kroz svaku politiku privatnosti, uvjete usluge i testove brzine.

Također imajte na umu - svi čitatelji mogu ostaviti recenzije o svakoj VPN usluzi putem obrasca koji je dostupan u svakoj recenziji. 

VPNJurisdiction5 EyesLoggingSpeed ​​# poslužitelja # istovremenog povezivanjaBlocks P2P
NordVPN Panama Ne Ne Brzo 5231 6 Ne
Surfshark VPN Britanski djevičanski otoci Ne Ne Brzo 800+ poslužitelja Neograničeni uređaji (ali istovremeno se može koristiti samo 1) Ne
ExpressVPN Britanski djevičanski otoci Ne Ne Brzo 2000 3 Ne
VyprVPN Švicarska Zadruga Ne Brzo 700 5 Ne
Privatni tunel SAD 5 očiju Da prosječan 50 3 - Neograničeno Da
Trust.Zone Sejšeli Ne Da prosječan 164 3 Da
VanishedVPN Australija Ne Da prosječan Nepoznata 3 Da
Privatni pristup internetu SAD 5 očiju Da prosječan 3243 5 Da
PureVPN Hong Kong Ne Da prosječan 2134 5 Da
IPVanish SAD 5 očiju Da prosječan 1100 10 Da
TunnelBear Kanada 5 očiju Da prosječan 350 5 Da
VPN Neograničeno SAD 5 očiju Da prosječan 400 5 Da
Štit za žarište SAD 5 očiju Da prosječan 500 5 Da
Avast Secureline VPN Češka Republika Zadruga Da prosječan 52 5 Da
WindScribe Kanada 5 očiju Da prosječan 480 Neograničen Da
TorGuard SAD 5 očiju Da prosječan 3000 5 Da
Sakrij.me VPN Malezija Ne Da Usporiti 35 5 Da
Hola VPN Izrael Zadruga Da prosječan 0 3 Da
Ukupna VPN Velika Britanija 5 očiju Da prosječan 45 3 Da
Avira Phantom VPN Njemačka 5 očiju Da Usporiti 40 Neograničen Da
CyberGhost VPN Rumunjska Ne Da prosječan 3519 7 Da
Opera VPN Norveška 5 očiju Da Usporiti 3 1 Da
SaferWeb SAD Ne Da Usporiti 30 2 Da
ProtonVPN Švicarska Zadruga Da prosječan 347 10 Da
Betternet Kanada 5 očiju Da Usporiti 11 5 Da

Najbolje VPN usluge - Naše recenzije

1. NordVPN - najbolji opći izbor za VPN s brojem 1 Australije

"Pouzdan, siguran, 5000+ poslužitelja"

nordvpn logo

POUZDAN
NAJIGURNIJE
5000+ SERVERA

NordVPN je vrlo popularna VPN usluga s ogromnom korisničkom bazom. Usluga NordVPN, najčešće preporučena VPN usluga, na mnogim web lokacijama potpomognuta je pouzdanošću njihove usluge, nultom politikom evidentiranja, maksimalnom sigurnošću i potpunim pristupom geoblokiranom sadržaju s njihovom zaštićenom značajkom SmartPlay.

Sigurnost na razini CIA-e i potpuna anonimnost

Ako su vam sigurnost i anonimnost glavni prioritet, čeka vas velika poslastica. Budući da su prijetnje previše složene da bi ih se čak i opisalo, mogli biste se ugodno razgledati dok pregledavate znajući da možete koristiti njihov OpenVPN protokol tuneliranja, koji je najsigurniji koji danas postoji. Za razliku od drugih pružatelja VPN-a, NordVPN-ova inačica AES-256 enkripcije opremljena je 2048-bitnim Diffie-Hellman ključem umjesto RSA ključem, jer ima savršenu tajnu unaprijed..

NordVPN se također može pohvaliti dvostrukom enkripcijom, što NordVPN čini glavnim odabirom za države s drakonskim zakonima (Sjeverna Koreja, Kina itd.). Čak i s dubinskim pregledom paketa, praktički je nemoguće probiti ovu razinu enkripcije.

DNS zaštita od istjecanja i značajke automatskog prekidača ugrađene su u bilo koji od NordVPN-ovih paketa i dodatno osiguravaju da je vaša aktivnost uvijek zaštićena.

NordVPN također ima jedan od najjednostavnijih i najsigurnijih upravitelja lozinki za uparivanje sa svojim VPN uslugama pod nazivom NordPass.

Poslužitelji i Geo-blokirani sadržaj

Njihova vlasnička SmartPlay tehnologija omogućuje vam pristup stotinama stranica za strujanje na bilo kojem mjestu na svijetu. SmartPlay je sigurno rješenje proxy usluga koje većinu, ako ne i sve njihove poslužitelje, čini održivom pristupnom točkom za streaming servise poput Netflixa, Kodl, Hulu i drugih.

NordVPN vrlo dobro odgovara pohlepnim putnicima s pristupom 5200 poslužitelja, raspoređenih u 62 zemlje na 6 kontinenata. Možete Netflix i hladiti gdje god želite. ��

2. Surfshark - najbolji VPN „proračun“

"Sigurni, jeftini, 800+ poslužitelji"

Surfshark logo

JEFTIN
IZUZETNO SIGURNO
800+ SERVERA

Surfshark stranica

Za početnike

Surfshark je definicija novog djeteta na bloku. Ovi momci su najnoviji VPN koji smo pregledali i sviđa nam se ono što vidimo do sada. Čak imaju potencijal da u budućnosti budu broj jedan.

Ovdje mnogo govorimo o lokaciji zbog nadležnosti i uplitanja vlade. Surfshark je preuzeo prebivalište na Britanskim Djevičanskim ostrvima, što je vjerovatno najbolje mjesto za VPN, a također je prebivao na našem drugom mjestu na ovom popisu..

Cijena dugoročnog ugovora u osnovi se čini kao da vam ga poklanjaju besplatno u iznosu od 1,99 USD mjesečno, a pretplata vam daje fantastičnu vrijednost. Čini se da Surfshark svakodnevno dodaje novi poslužitelj i uvijek nastoji pružiti više za svoje korisnike. Tvrtka VPN trenutno ima preko 800 poslužitelja u više od 50 zemalja.

Sigurnost i privatnost

Surfshark radi kako treba u pogledu sigurnosti i privatnosti i zapravo vam daje mogućnosti u pogledu protokola šifriranja. Prvo, nikad se ne prijave. Drugo, tvrtka ima podršku za nekoliko protokola, uključujući 256-bitne AES / OpenVPN, IPSec i IKEv2 (ali ne i IPv6). Korištenjem ovih protokola mogu svojim kupcima pružiti gotovo neograničen broj IP adresa.

Stari IPv4 protokol koji koriste mnogi VPN ima ograničen broj jedinstvenih IP-ova za dodjelu. To može ozbiljno ometati vaše streaming sposobnosti. Podrška Surfsharka za razne VPN protokole znači da se on može instalirati na niz usmjerivača i uređaja.

Surfshark VPN protokoli koriste najbolju dostupnu 256-bitnu AES enkripciju. Tvrtka također koristi 2048-bitnu DHE-RSA razmjenu ključeva i SHA512 provjere autentičnosti. Budući da većina ljudi ne zna što to znači, samo znate da je to doslovno najbolja enkripcija koju možete imati. Surfshark također ima DNS i WebRTC zaštitu od curenja u cijeloj njihovoj mreži.

Cijena i ostatak

Što se tiče cijena, Surfshark je najbolji izbor u pogledu vrijednosti koju pruža. To se nije događalo ni prije nekoliko godina, jer je Surfshark bio samo blistavo oko očiju oca morskog psa. Kada su u pitanju kratkoročni planovi, trošak je razuman. Ako gledate dvogodišnji plan, možete plaćati 1,99 USD mjesečno što nadmašuje svaki drugi sjajan VPN.

Sjajna stvar Surfshark VPN-a je da svaki mjesec možete jednostavno pregledati rezervne izmjene s kauča kako biste platili uslugu..

3. ExpressVPN - najbolji izbor za brzinu

"Brzo, sigurno, 700+ lokacija"

ExpressVPN

NAJBRŽI
IZUZETNO SIGURNO
700+ LOKACIJA

Za početnike

Ova britanska Djevičanska ostrva (lokacija je važna) posluje od 2009. godine i osvaja našu ljubav kao drugi najbolji VPN za sve Australije. Iz nekoliko razloga iznosimo tu tvrdnju.

Za cijenu pojedine pretplate, korisnici dobijaju pristup bilo kojoj pretplati 2000+ brzi ExpressVPN poslužitelji nalazi se u 94 zemlje. U slučaju da se pitate, ovo je prilično široka pokrivenost i to je dobra stvar.

Sigurnost i privatnost

Okosnica VPN-a leži u standardu šifriranja koji on razvija. AES-256 je izbor ExpressVPN-a. Ne morate biti glupan tehnologija da biste shvatili da će trebat će deseci superračunala koji provjeravaju ključeve u sekundi milijarde godina da bi se takva vrsta šifriranja grubom snagom probila. Pročitajte više o tome kako šifriranje djeluje ovdje.

Ne želite imati ikakve veze s VPN-om koji ima curenje WebRTC-a, instalacijske datoteke zaražene zlonamjernim softverom ili slaba pravila evidentiranja. Iz našeg testiranja, ExpressVPN je čist kao zvižduk i može se pohvaliti strogim pravilima zapisivanja bez zapisnika, kao što ćete i naći.

Za početnike na VPN lingo-u, ako nema zapisnika znači da ne vode evidenciju vašeg korištenja njihovih usluga. Vjerovali ili ne, neke tvrtke to čine. Te tvrtke nisu na našem popisu.

Tražite uslugu koja omogućuje besprijekorno mučenje i pristup Kodi i Netflixu s bilo kojeg mjesta? To je jedan od glavnih razloga što neki koriste VPN uslugu i ExpressVPN dobro provjerava.

Cijena i ostatak

Najbolji dio je što ćete dobiti sve ove izuzetne značajke, a i dalje možete uživati ​​u jednom od najbržih VPN iskustava koje možete pronaći. Jedina nit koju bi mi odabrali je ExpressVPN, pomalo dolazi do visoke cijene, u rasponu od 6,67 do 12,95 dolara mjesečno, ovisno o dužini ugovora i pogodnostima koje bi mogle imati..

Korisnička podrška je važna. Izmislili smo nekoliko pitanja kako bismo testirali dobru reputaciju osoblja ExpressVPN-a.

Ukratko, stvarno su dobro uspjeli.

Iako ne predlažemo da uparujete dječiji fakultetski fond da biste dobili ovu VPN uslugu, ne bi vas nužno trebalo učiniti lošom osobom.

4. VyPrVPN - Četvrti izbor, ali još uvijek prilično dobar

"Brza, sjajna cijena, manje mjesta"

Vypr VPN

NAJBOLJA CIJENA
NEKIH IPSOVA KOJIH SE POVEZUJE
BRZO

Istina je, ne bismo se bavili time da ste odlučili VyprVPN umjesto naše preporuke # 1. To je tako dobro, ali netko mora biti drugi i većina stvari koje moramo reći o ovoj tvrtki su pozitivne raznolikosti.

Iako je podatak ispod # 3 standarda poslužitelja u 94 zemlje, VyPrVPN se može pohvaliti 70 zemalja, koja nije mutna.

Neograničeno znači neograničeno

Ali ono što stvarno volimo je neograničeni aspekt struje ove usluge, što znači da možete doslovno ostati na mreži 24/7 ostatak svog života, ako želite, nikada neće naići na propusnost ili ograničenje performansi. Ne mogu sve VPN usluge podnijeti tu tvrdnju.

Sigurnost je važna u VPN igri. Bez toga, uopće nema smisla kupovati uslugu. VyPrVPN posjeduje i održava sve njihove poslužitelje u kući. To znači manje mogućnosti da vaši osobni podaci ugledaju svjetlost dana pogrešnim postupkom.

Torrenti, Kodi i Netflix

VyPrVPN tehnički radi s bujicom, Kodijem i Netflixom, ali ne uvijek bez ikakvih psovki i bacanja stvari. Torrente su dozvoljene, ali nisu ohrabrene i vaše torrentne aktivnosti mogu se zabilježiti.

Kodi djeluje dobro, mada ga trebate postaviti ručno. A zahvaljujući ratu Netflixa oko VPN-a, sve je teže pronaći poslužitelj koji pouzdano radi s ovom uslugom.

Suđenje bez rizika

Kao i NordVPN, i VyprVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako ste novi u svemu tome, to znači mnogo jer je to vaš plan za bijeg u slučaju da iznenada nakažete i odlučite da više nikada nećete koristiti Internet.

Novi VyprVPN kupci dobivaju 50% sniženje cijena kao zahvalnicu kompanije što ste isprobali njihovu uslugu. Iako je vrlo brzo, možda najistaknutija karakteristika je njihova posvećenost čuvanju vaših osobnih podataka.

5. Čisti VPN

"Čvrsti izbor, ali lagan korak dolje"

Čisti VPN logotip

SKUPLJE
NEZAKONITO BRZO
NIZI IPSI

Prema našem načinu razmišljanja, stvarno ne biste trebali ići na internet bez VPN-a, ali stvarnost je da novčići mogu biti kruti, pa čak i relativno skromni troškovi NordVPN-a i ExpressVPN-a mogu rezultirati preskočenim obrocima.

Za one koji imaju strogi proračun, nudimo PureVPN na razmatranje.

Kad je trošak veliki posao

Suština je da dobijete većinu karakteristika vrhunskih pasa, poput garancije povrata novca, potpuno odgovarajuću podršku i svu anonimnost i privatnost koje očekujete od VPN-a s gornje police - ali po nižoj cijeni.

Nećemo sjediti ovdje i tvrditi da je PureVPN kvaliteta pomalo jedna od prethodne dvije odluke, jer nije, ali usluga je potpuno u redu ako trebate kontrolirati troškove.

Prva stvar koju ćete vjerojatno primijetiti kada sletite na web-lokaciju PureVPN jest da izgleda kao da imaju obilje mogućnosti. U pravu si. Oni čine.

Obilje značajki

Govorimo o softveru protiv zlonamjernog softvera i virusa, blokiranju oglasa, otkrivanju i sprečavanju provale, filtriranju aplikacija i popis se nastavlja. Nećete pronaći tu razinu sofisticiranosti sigurnosti s drugim uslugama sličnih cijena.

Dodajte tome čvrstu politiku „ne-sjedanja“ i ono što bi moglo biti najjednostavnije korisničko sučelje u industriji i imate prokleto dobar izbor za Australce koji znaju da im treba VPN, ali također trebaju uštedjeti zarad ili dva.

Torrenting, itd.

Ako je bujica vaš cilj s VPN-om, ovdje nema što vidjeti. PureVPN blokira sve bujice onoga što mi možemo reći. Poput većine ostalih VPN usluga, očekujte da će im problem pouzdano pristupiti US Netflix s većine njihovih poslužitelja. Ako ste ipak na Kodi, PureVPN nudi službeni dodatak zbog kojeg se može povjetovati.

6. Privatni pristup internetu

"Jeftino, brzo i sporo"

privatnost pristup internetu

SKUPLJE
NEZAKONITO BRZO
NIZI IPSI

Privatni pristup internetu (PIA) postavlja pravu desnu tračnicu u sredinu paketa kada su u pitanju kvalitetne VPN usluge za Australce. To znači da postoji malo dobra, malo ne baš dobra, a sve to dobivate po prilično pristojnoj cijeni.

Jedan zanimljiv aspekt ove VPN usluge jest taj što možete dobro odlučiti smanjiti razinu šifriranja vaše veze u zamjenu za veću brzinu pregledavanja. Na površini, čini se da bi se ovaj izbor odnosio samo na one koji su gutali previše čipsa u boji kao dijete.

Ali drži se!

Želite Manje šifriranja?

Recimo da znate da se nalazite na relativno sigurnoj mreži i shvaćate da vam prelazak na 128-bitnu enkripciju (s 256-bitnog šifriranja) i dalje ostavlja čvrsti sloj kriptografske zaštite.

Brzina koju dobijete možda se itekako isplati.

Dok PIA posjeduje poslužitelje, oni obuhvaćaju samo 28 zemalja. Underwhelming. Dno crta - ako niste u jednoj od tih zemalja, očekujte brzine vezane za kornjače čak i ako ste potpuno uklonili enkripciju (očito, ne preporučujemo to).

Evo uzbudljivog dijela ako volite jeftinost. Ovisno o duljini ugovora i drugim opcijama koje odaberete, mjesečna cijena ovog VPN-a vjerojatno će pasti u mjesečnom rasponu od 3 do 7 USD.

Netflix, torrenti i Kodi

Pitanje koje mnogi od vas postavljaju je djeluje li PIA s tim vrstama usluga. Možete istresti Netflix s popisa jer nijedan VPN ne radi pouzdano s ovom uslugom u 2019. Možda ćete imati sreće i sada pronađete poslužujući poslužitelj i to je to. S druge strane, ova VPN usluga podržava podršku bujice i dobro radi s Kodi-jem.

Neki ozbiljni nedostaci

PIA se nalazi u SAD-u, što predstavlja ozbiljan nedostatak sa stajališta privatnosti (pročitajte o 5 očiju). Još jedan nedostatak vrijedan spomena je da nema značajke za chat uživo.

Sooo ... nije loša usluga, ali ne možemo stvoriti veliko oduševljenje.

7. Povjerenje.Zone

"Brzo ... i malo"

Najbolji VPN Australije 2020

SKUPLJE
NEZAKONITO BRZO
NIZI IPSI

Ponekad veličina nije bitna, ali nekad jest.

Trust.Zone VPN usluga puno radi. Jedno je da nije broj i lokacija poslužitelja. Govorimo o ispraznim 135 u 31 zemlji. Dno crta je da se, bez obzira koliko brze brzine veze, tvrtka ne uspoređuje povoljno s otiskom koji tvrtke ostavljaju prema vrhu našeg popisa.

Snježna velika brzina

Ako živite u zemlji u blizini jednog od njihovih poslužitelja, vjerojatno ćete imati veliku brzinu veze. Sve u svemu, Povjerenje.Zona je bila druga najbrža od ispitanih. To nije malo postignuće.

Vrhunska sigurnost

Još jedan znak u njihovu korist je posvećenost sigurnosti. Smještena u egzotičnoj tropskoj zemlji čuda na Sejšelima, PIA ima tendenciju spuštanja u hirovite prilaze kada je zatražena da preda korisničke podatke vladama koje vole tražiti takve stvari. Govorimo o uobičajenim osumnjičenima: SAD, Velika Britanija, Australija ... imate ideju.

Ako ste raspoloženi za bujicu, ova VPN usluga nema ograničenja. Jeste li spremni za Netflix i prohladiti u zemlji dolje? Meh, to može raditi za tebe, a možda neće. Geo-ograničenja uspjeli smo zaobići na samo tri od sedam poslužitelja koje smo pokušali, pa smo odustali.

Ovaj je također jedan od vaših najbolje oklade ako želite koristiti Kodi.

Čvrsti standardi šifriranja i najniži raspon cijena čine PIA odličnim izborom - ako ste jedan od sretnih osoba u blizini poslužitelja.

8. Sakrij dupe

"Smiješno ime, trula usluga"

HMAVoljeli bismo da je Hide My Ass bila velika šala. Oprosti. Nije. Usluga zapravo postoji i naplaćuje ljude da sudjeluju u vlastitoj posebnoj marki nesposobnosti i lubanje.

Da je u Australiji postojala kategorija za najmanje preporučenu VPN uslugu, Hide My Ass (HMA) očistila bi zlatne, srebrne i brončane medalje.

Recimo to što je moguće jasnije. HMA je užasna usluga na svim razinama koja išta znači. Preporučujemo vam da se zauvijek zaklonite od interneta i svih povezanih tehnologija, premjestite u Outback i pridružite se aboridžinskom plemenu prije nego što se prijavite s ovom VPN-om..

Ozbiljno. To je tako loše.

Iako se naš HMA test naglo završio, nije bilo dovoljno brzo. Proveli smo cijeli tjedan pokušavajući se povezati s Netflixom i bujicom - nema sreće. To se osim pokretanja nasumično i često iz naše veze.

Kada smo pokušali nazvati podršku, nije bilo odgovora na e-poštu, chat chat, telefonski poziv ili signal dima.

Napokon su samo deaktivirali račun bez upozorenja. Dodajte ovoj paradi nesposobnosti činjenice da su brzine veza spore do nepostojeće, poznato je da spremaju sesije dnevnika i surađuju s policijom, a vi ste stvorili stvarno lošu uslugu.

Preporučujemo li HMA? To shvatite.

VPN-ove koje smo testirali i kako smo to napravili

Dostupno je na stotine VPN proizvoda, ali prema našem mišljenju, samo oko dvije tuce su čak vrijedne testiranja. Prvotnu smo odluku donijeli na osnovu kojih su se oni odrezali na temelju raspoloženja na mreži i vlastite stručnosti u industriji.

Zatim je uslijedio temeljit postupak testiranja koji je išao ovako:

 • konektor.

  Kupite softver

  Zapravo smo stupili na internet i kupili proizvod po punoj cijeni od dobavljača, instalirali ga na naš prijenosni laptop i testirali ga tjedan dana.

 • konektor.

  Test brzine

  Odaberi sedam različitih slučajnih geografskih lokacija. Testirao je svaki VPN kandidat s ovih lokacija.

 • konektor.

  Provjerite curenja

  Postoji nekoliko izvora propuštanja (WebRTC, itd.) Koji vam mogu u trenu ukloniti privatnost i anonimnost i znak su loše VPN usluge.

 • konektor.

  Geo-Kompatibilnost

  Sposobnost da se buji i rade oko geografskih ograničenja Netflix / Kodi jedan su od razloga što su VPN-ovi popularni. Procijenili smo te značajke.

 • konektor.

  Jednostavnost korištenja

  Provjereno koliko je korisničko sučelje i odaziv korisnika usluga.

 • konektor.

  Trošak u odnosu na vrijednost

  jer nemamo svi zlatni nuggets i bitcoin koji ispadaju iz naših džepova.

 • konektor.

  Značajke privatnosti / sigurnosti

  Razlog VPN-a.

Iako se testiranje nastavlja, za ljestvicu 2019. godine procijenili smo 20 vrhunskih usluga. Okolina za testiranje s računalom i operativnim sustavom bila je ista, kako bi se dobio iskren rezultat.

Samo u slučaju da se nismo dovoljno očitovali, ne preuzimamo poticaje - financijske ili druge - kako bismo došli do preporuka na ovoj stranici. Ovo su naša vlastita mišljenja, do kojih se došlo znojem našeg obrva, i dosta vremena provedenog na prstima na tipkovnici.

"Dakle, vi ste kupili i platili 20 pretplata putem VPN-a ?!"

Očito je odgovor na to pitanje da. Također biste trebali zabilježiti sličnost između razdoblja testiranja i besplatnog probnog razdoblja koje nudi većina servisa. Ma daj, nisi mislio ...?

Ovdje radimo ukočenosti i naš poziv je bio viši od toga da budemo samo još jedna gomila Aussiesa s previše pretplata VPN.

Često postavljana pitanja

slika koja prikazuje šifrirani tunel za VPN-oveŠto je VPN i kako funkcionira?

Šifrirana veza između vašeg računala i interneta.

Zasebno od svog davatelja internetskih usluga, VPN usmjerava podatke generirane vašom mrežnom aktivnošću preko drugog poslužitelja, skrivajući vašu stvarnu lokaciju dodjeljivanjem druge IP adrese. Uz to, podaci su šifrirani kako bi ih spriječili hakeri.

VPN pruža mnogo višu razinu privatnosti i anonimnosti od dostupne putem vašeg davatelja internetskih usluga. Većina VPN usluga izrađuje otvorene protokole poput Open VPN-a.

Kako radi

Iako bi vam glava mogla obrušiti ako ste morali ispočetka izgraditi radnu VPN vezu, postupak njezine upotrebe nije kompliciran.

 1. Preuzmite VPN softver i instalirajte ga na svoj uređaj.
 2. Započnite sesiju pregledavanja otvaranjem softvera.
 3. Vaši podaci su šifrirani prije nego što napuste vaše računalo.
 4. Nakon šifriranja vaši podaci prelaze na VPN poslužitelj.
 5. Nakon prolaska kroz VPN poslužitelj, vaši se podaci (još uvijek šifrirani) preusmjeravaju na vaše odredište na mreži - poput web stranice banke ili stranice vaše omiljene društvene mreže.
 6. S internetskog odredišta vidi se da su podaci nastali s VPN poslužiteljem.

Velika stvar u svemu tome je što su zahvaljujući protokolu šifriranja podaci u tranzitu (poput kreditne kartice ili brojeva socijalnog osiguranja) nečitljivi svima koji uspijeju hakirati sustav i pogledati ga..

Zamislite VPN vezu kao siguran tunel kroz koji mogu putovati sve informacije povezane s internetskom sesijom, skrivene sigurno od vanjskog svijeta.

Koje su prednosti upotrebe VPN-a?

Dosegnite na potpuno novu razinu internetske sigurnosti i privatnosti.

Zahvaljujući šifriranju, korištenje VPN-a uvelike smanjuje šanse da će vaši podaci biti ukradeni i prodani na Mračnom webu ili oglašivačima bez vašeg pristanka. Uz to, vaša IP adresa izgleda kao da pristupate internetu s fizičke lokacije VPN poslužitelja, stvarajući razinu anonimnosti neusporedivu s tradicionalnim ISP-om.

Je li legalno koristiti VPN u Australiji? profil privatnosti australia

Za sada je zakon, no nedavna zakonska regulativa mogla bi biti klizava staza.

Većina zapadnih zemalja, uključujući Australiju, dopuštaju nesmetano korištenje VPN usluga. Ali zakon iz 2015. godine omogućio je da oni koji posjeduju autorska prava koja se krše mogu dobiti nalog saveznog suda da ga blokiraju u zemlji.

Do sada nije učinjeno daljnje zakonodavne poteze protiv VPN-ova. Mnogi Australci koriste ove vrste usluga da bi zaobišli napore vlade u uređivanju sadržaja.

Pogledajte naš popis zemalja koje su zabranile upotrebu VPN-a.

Koji VPN omogućuje mi strujanje Netflixa?

Odaberite uslugu pažljivo ako želite američki Netflix.

Nije tajna da ostatak svijeta požudi za američkom verzijom Netflixa. Tri su razloga za to: izbora, izbora, izbora. Veliki strujni gigant nudi različite izbore u različitim dijelovima svijeta i ako vam se rođeno pravo dogodi na pogrešnom mjestu, nemate sreće osim ako…

Pogodio si. Odabirom VPN-a smještenom u uzvišenoj zemlji slobodnog i hrabrog doma, možete zavarati Big Brother Netflixa da misli da ste obojeni Yankee u vuni i odlučiti se iz FULL kataloga. Imajte na umu da je Netflix na križnom ratu kako bi blokirao sve VPN-ove da otključaju svoju uslugu.

Evo naših odabira najboljih VPN-ova za Netflix, tj. Onih koji rade u gotovo svim zemljama i za gotovo sve web stranice.

Prave li VPN-ovi što radim na mreži i čuvam datoteke datoteka? vpn tablica pravila za bilježenje pravila

Ovisno o tome koju uslugu koristite, odgovor na oba je - vrlo moguće.

Iako praćenje vaših mrežnih aktivnosti i spremanje datoteka dnevnika koje dokumentiraju isto izgledaju u suprotnosti s čitavim razlogom upotrebe VPN-a, nemojte pogriješiti što mnogo se službi bavi tim praksama.

Iako je zapisivanje problema potrebno za rješavanje problema i ispravno administriranje računa, mnogi od najpopularnijih servisa zalutali su u blizini koncepta upada u privatnost..

Možda će vas zanimati čitanje našeg članka o tome koji točno VPN-ovi ne prate mrežne aktivnosti ili zapisuju podatke o identifikaciji.

Jesu li VPN sigurni za torrenting?

Dobri VPN-ovi - svakako. Loši VPN-i - nije toliko.

Torrenting, inače poznat kao peer-to-peer (P2P) dijeljenje datoteka, je Divlji zapad Interneta. Nigdje na mreži više niste odgovorni za preuzimanje virusa ili zlonamjernog softvera ili naletjeti na službenika za provođenje zakona koji se predstavljaju kao Johnny prekršitelj autorskih prava.

Ako se čini da bi moglo biti dobro iskoristiti VPN prije nego što krenemo prema nekoj od ovih znamenitosti, ovdje smo da kažemo da je to mudra odluka.

Bez obzira želite li zaobići razne pokušaje cenzure vlade ili preuzeti piratsku datoteku vašeg omiljenog filma (Ma dajte, 2020. nema smisla pretvarati se da nije), odabir kvalitetnog VPN-a trebao bi biti obavezan. Kako znate koji?

Ovaj članak otkriva četiri najbolja VPN-a za bujice koje bismo mogli pronaći.

Možete li postaviti VPN na usmjerivač? slika postave vpn usmjerivača

Učinite svoju cijelu Wi-Fi vezu privatnom.

Korištenje VPN usluge na primarnom internetskom uređaju je dobro, ali može biti još bolje ako ga postavite za pokretanje kroz usmjerivač i privatizaciju cijele Wi-Fi mreže. Postoji Djed Mraz i da, možete to učiniti.

Tamo su nekoliko prednosti za VPN uslugu utemeljenu na usmjerivaču koje nadilaze poboljšanu sigurnost i privatnost što ih već tradicionalna instalacija pruža.

 1. Održavajte aktivnu VPN vezu stalno
 2. Povežite više uređaja na jedan račun
 3. Bacite širu, sigurniju mrežu preko kućanstva

Odabir i postavljanje VPN rutera nadilazi opseg ovog članka, ali vodiči su u izobilju na Googleu.

Možete li postaviti VPN na igraću konzolu ili pametni televizor?

Ako prvo VPN-izete svoj usmjerivač.

Zapravo je nekoliko različitih načina kože za ovu mačku. Prvo bi bilo preuzeti i instalirati VPN aplikaciju izravno na vaš pametni televizor, mada nemaju svi tu mogućnost. Još jedan način da se to postigne bilo bi pokretanje VPN veze putem vašeg kućnog usmjerivača (vidi prethodno pitanje).

Budući da vaša igraća konzola ili pametni televizor primaju internetski signal iz kućne mreže, zaštitit će ih VPN-usmjerivač koji kreirate.

Koji je najbolji besplatni VPN za Australiju?

Plaćena VPN usluga uvijek je bolja, ali postoje besplatne mogućnosti.

Možda ste čuli staru izreku: "Ako je proizvod besplatan, Vi ste proizvod.

Suština je da se malo tvrtki oblikuje iz dobrog srca CEO-a i obećava pružiti uslugu / proizvod svjetske klase bez ikakvih troškova. Trebali biste razumjeti da ako se VPN usluga oglašava kao besplatna, to jednostavno znači da zarađuju svoj novac netradicionalnim sredstvima poput:

 1. Omogućite minimalnu uslugu bez ikakvog troška, ​​ali udarite vas prodajom kako biste uklonili ograničenja brzine ili propusnosti koji umanjuju korisnost.
 2. Prikupljanje / prodaja vaših podataka oglašivačima ili na Mračnom webu.
 3. Prodajte oglase koji popunjavaju svaki kut zaslona.

Iako možda mislite da nešto dobijate besplatno, niste. Način na koji ćete na kraju platiti možda nije lako vidljiv, ali na kraju će igrati svoju ruku.

Ipak odlučan u pronalaženju besplatne VPN usluge?

Pročitajte naš članak o najboljim besplatnim opcijama.

Koji je najbrži VPN vani? Najbolji VPN Australije 2020

Šifriranje usporava VPN.

Možda niste razmišljali o tome, ali proces šifriranja svakog djelića podataka koji putuje vašom internetskom vezom sve usporava. To je problem s kojim se svaka VPN usluga suočava i neprestano se bori svladavanjem.

Ako je šifriranje prejako, brzina je mala. Ako je brzina velika, šifriranje je slabo.

Ali nekoliko je servisa uspjelo prevladati ovaj problem i održavati stalno velike brzine veze i nepropusnu sigurnost.

Bez obzira na to tko radi na ljestvici, NordVPN nastoji doći do vrha preporuka ili blizu njega kada je u pitanju brzina.

Pročitajte našu NordVPN recenziju, u slučaju da ste je propustili prvi put.

Koliko koštaju VPN-ovi?

Više od štapića gume, manje od Ferrarija.

Završimo suspenziju. Nisu oni sve skupi u većem planu stvari. Većina zakonitih VPN usluga pokreće vam između 2 i 10 USD mjesečno. Imajte na umu da je ovo usluga koju koristite zajedno s - ne umjesto - davateljem internetskih usluga.

Između njih dvojice trebali biste biti ne više od 20 dolara mjesečno.

Čini se kao prilično dobar posao za održavanje privatnosti na mreži i sprječavanje otmice i prodaje osobnih podataka najvišem ponuđaču.

Postoje li opasnosti korištenja VPN-a?

Ne kucaju, ako je to ono što tražite.

Jedini stvarni rizik povezan s upotrebom VPN-a je ako odaberete lolje usluge koji na vaše računalo instalira zlonamjerni softver ili prodaje vaše osobne podatke ili financijske podatke. To je vrlo stvarna opasnost koja najčešće dolazi iz besplatnih usluga.

To je razlog zašto PRAVO bi trebali prethodno napraviti svoje istraživanje (poput čitanja ove stranice - dobar posao) kako biste otklonili loše aktere.

Samo vam malo dubinske revnosti može spriječiti da se prijavite s jednim od ovih šaljivdžija. Oni koji čine loše, imaju puno nezadovoljnih bivših kupaca koji se ne boje ići na internet i ispričati sve o svom lošem iskustvu.

Ovaj članak koji smo napisali brzo će vas ubrzati zbog ranjivosti koje sjenovite VPN usluge mogu pokušati iskoristiti.

Može li VPN učiniti moj Internet bržim?

Osim ako se ne ukinu zakoni fizike.

Kao što je spomenuto ranije, postupak šifriranja koji VPN-u omogućuje sigurnije iskustvo pregledavanja ne čini ništa za povećanje brzine internetske veze. U stvari, osim vrlo malog broja pružatelja usluga, dodavanje VPN-a obično ima usporavajući učinak.

Za bržu internetsku vezu, trebali biste istražiti rješenja s ISP-om.

Pročitajte naš vodič za ubrzanje internetske veze pomoću nekoliko podešavanja i hakiranja.

Može li se blokirati VPN? popis zemalja u kojima su vpns zabranjeni ili ilegalni

Izlazi li sunce na istoku? Da.

Nažalost, vašu VPN uslugu možete blokirati bilo na ISP razini ili korištenjem DNS usmjerivača. Blokiranje VPN-a obično se povezuje s velikim paranoičnim organizacijama o računalnoj sigurnosti ili vladama uključenima u internetsku cenzuru.

To se može postići na nekoliko različitih načina.

 1. Blokiranje IP adresa koje su povezane s popularnim VPN uslugama. Neke vlade odlučuju blokirati sve IP adrese koje potječu izvan zemlje.
 2. Blokiranje portova koji podržavaju zajedničke VPN protokole za tuneliranje.

Dobra vijest je da ne postoji savršen način za trajno blokiranje SVIH VPN usluga. To je fluidna igra u kojoj se pravila stalno mijenjaju. Ako ustanovite da je vaša VPN veza stalno napadnuta, postoje i druge metode skrivanja vaše IP adrese.

Želite naučiti kako sakriti svoju IP adresu (zapravo je prilično jednostavno). Pogledajte ovaj članak kako biste vidjeli kako.

Mogu li vas pratiti ako koristite VPN?

Ništa nije glupo.

Dok pravilno funkcionirajuća VPN usluga otežava praćenje, budite sigurni da nema na raspolaganju zagarantovane tehnologije koja će vas učiniti nevidljivima. Evo samo nekoliko mogućnosti:

 1. Vaša VPN propušta vaš stvarni IP
 2. Vaš VPN poslužitelj se hakuje
 3. Vaša VPN usluga instalira zlonamjerni softver na vaše računalo
 4. Pametni hakeri mogu vas pronaći na druge načine osim IP adrese
 5. Ima ih mnogo, mnogo drugih ...

Suština je da VPN pruža više anonimnosti i sigurnije podatke, ali na ovoj zemlji ne može muškarac, žena ili dijete sigurno sa sigurnošću obećati da vas neće koristiti za praćenje korištenja VPN-a..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me