Najboljši VPN Avstralije 2020

Contents

Ocene in tehnične primerjave

Preizkusili smo prvih 20 VPN-jev, da bi našli najhitrejše in najvarnejše storitve VPN.

najboljši vpn

Med brskanjem po internetu in branje tega trenutno ste povezani z virtualnim zasebnim omrežjem (VPN)?

Če ne, bi morali biti ...

Danes se računalniški kraji in kibernetski napadi dogajajo z alarmantno pravilnostjo. Še več, svet postaja vse bolj mobilen, potovanja in delo na daljavo pa postajajo norma.

Ko več naših osebnih podatkov prehaja v "oblak", postajamo bolj povezani, pa tudi veliko bolj ranljivi.

Tu pride VPN.

Preprosto povedano, VPN omogoča povezovanje z internetom prek zasebnega šifriranega tunela, kar znatno zmanjša možnost, da boste postali žrtev kibernetske kriminalitete.

Poleg tega so enostavne za uporabo in cenejše, kot si morda mislite. Osebno sem preizkusil vse najboljši VPN v Avstraliji v tujini in v tem priročniku zbrali rezultate teh testov.

Pokaži pogosta vprašanja Vsebina

Pogosto zastavljena vprašanja

 • Kaj je VPN in kako deluje?
 • Kakšne so prednosti uporabe VPN-ja?
 • Ali je zakonito uporabljati VPN v Avstraliji?
 • Kateri VPN mi omogoča pretakanje Netflixa?
 • VPN-ji spremljajo, kaj počnem v spletu, in hranim datoteke?
 • So VPN varni za hudourništvo?
 • Lahko nastavite VPN na usmerjevalniku?
 • Ali lahko nastavite VPN na igralni konzoli ali pametnem televizorju?
 • Kaj je najboljši brezplačni VPN za Avstralijo?
 • Kaj je najhitrejši VPN tam?
 • Koliko stanejo VPN-ji?
 • Ali obstaja nevarnost uporabe VPN-ja?
 • Ali lahko VPN naredi moj internet hitrejši?
 • Ali se lahko VPN blokira?
 • Ali vas lahko spremljate, če uporabljate VPN?

Testiranje VPN-jev - moj korak za korakom

Ne glede na to, kam greste na svetu, želite, da je vaš VPN hiter in varen, sicer ga nima veliko smisla. Zapleteni del je presejanje več sto podjetij, ki ponujajo storitev, da ugotovijo, kateri VPN je najboljši.

V zasebnosti Australia imamo radi po vsem svetu v redu, vendar je naše poslanstvo najti in priporočiti storitve, s katerimi bomo pomagali našim ostalim Aussiesom, da ostanejo varni na spletu. Več o našem podrobnem postopku testiranja si lahko preberete tukaj.

Za določitev najboljši VPN Na splošno je ta postopek testiranja kritičen. Tako odkrivamo ranljivosti programske opreme in varnostne luknje.

Osredotočimo se na nekaj pomembnih kriterijev:

 • Pristojnost - Kje so vključeni?
 • 5 oči - Ali delijo vaše podatke?
 • Politika beleženja - Če je odgovor pritrdilen, je veliko ne gre.
 • Hitrost - Počasnih VPN-jev v resnici ni vredno uporabljati
 • Blokira P2P - Nič več Netflixa
 • Število povezav - 1 Naprava ali 3?

Oglejte si spodnji grafikon, razvrstili smo več kot 45 podjetij in pregledali politiko zasebnosti, pogoje storitve in hitrostne preizkuse.

Upoštevajte tudi: vsi bralci lahko prepustite mnenja o vsaki storitvi VPN prek obrazca, ki je na voljo za vsako recenzijo. 

VPNJurisdiction5 EyesLoggingSpeed ​​# strežnikov # istočasnih povezavBlocks P2P
NordVPN Panama Ne Ne Hitro 5.231 6 Ne
Surfshark VPN britanski Deviški otoki Ne Ne Hitro 800+ strežnikov Neomejeno naprav (hkrati pa lahko uporabljate samo 1) Ne
ExpressVPN britanski Deviški otoki Ne Ne Hitro 2.000 3 Ne
VyprVPN Švica Zadruga Ne Hitro 700 5 Ne
Zasebni predor ZDA 5 oči Da Povprečna 50 3 - Neomejeno Da
Zaupanje.Zone Sejšeli Ne Da Povprečna 164 3 Da
IzginilaVPN Avstralija Ne Da Povprečna Neznano 3 Da
Zasebni dostop do interneta ZDA 5 oči Da Povprečna 3.243 5 Da
PureVPN Hong Kong Ne Da Povprečna 2.134 5 Da
IPVanish ZDA 5 oči Da Povprečna 1.100 10 Da
TunnelBear Kanada 5 oči Da Povprečna 350 5 Da
VPN Neomejeno ZDA 5 oči Da Povprečna 400 5 Da
Ščit omrežne točke ZDA 5 oči Da Povprečna 500 5 Da
Avast Secureline VPN Češka Zadruga Da Povprečna 52 5 Da
WindScribe Kanada 5 oči Da Povprečna 480 Neomejeno Da
TorGuard ZDA 5 oči Da Povprečna 3.000 5 Da
Skrij.me VPN Malezija Ne Da Počasi 35 5 Da
Hola VPN Izrael Zadruga Da Povprečna 0 3 Da
Skupaj VPN UK 5 oči Da Povprečna 45 3 Da
Avira Phantom VPN Nemčija 5 oči Da Počasi 40 Neomejeno Da
CyberGhost VPN Romunija Ne Da Povprečna 3.519 7 Da
Opera VPN Norveška 5 oči Da Počasi 3 1 Da
SaferWeb ZDA Ne Da Počasi 30 2 Da
ProtonVPN Švica Zadruga Da Povprečna 347 10 Da
Betternet Kanada 5 oči Da Počasi 11 5 Da

Najboljše VPN storitve - Naše ocene

1. NordVPN - najboljša splošna izbira za zasebno zasebno zasebno spletno mesto v Avstraliji

"Zanesljiv, varen, 5000+ strežnikov"

nordvpn logotip

ZANESLJIVO
NAJBOLJ VARNE
5000+ strežnikov

NordVPN je zelo priljubljena storitev VPN z ogromno bazo strank. Storitev NordVPN je pogosto najbolj priporočljiva storitev VPN na številnih spletnih mestih, podprta pa je z njihovo zanesljivostjo, ničelno politiko beleženja, največjo varnostjo in popolnim dostopom do geoblokirane vsebine s svojo zaščiteno funkcijo SmartPlay.

Varnost na ravni CIA in popolna anonimnost

Če sta za vas glavna prednostna naloga varnost in anonimnost, se vam obeta velika poslastica. Ker so grožnje preveč zapletene, da bi jih sploh lahko opisali, bi se lahko med brskanjem počutili udobno, saj veste, da lahko uporabite njihov protokol za tuneliranje OpenVPN, ki je najbolj varen danes. Za razliko od drugih ponudnikov VPN je različica šifriranja AES-256 NordVPN namesto ključa RSA opremljena s 2048-bitnim Diffie-Hellmanovim ključem in ne RSA..

NordVPN se ponaša tudi z dvojno šifrirno funkcijo, zaradi česar je NordVPN najboljši izbor za države z drakonskimi zakoni (Severna Koreja, Kitajska itd.). Tudi pri globinskem pregledu paketov je praktično nemogoče razbiti to raven šifriranja.

DNS zaščita pred uhajanjem in funkcije samodejnega stikala za ustavljanje so vgrajene v katerega koli od paketov NordVPN, kar še naprej zagotavlja, da je vaša dejavnost vedno zaščitena.

NordVPN ima tudi enega najpreprostejših in najbolj varnih upravljalcev gesel za povezavo s storitvami VPN, ki se imenujejo NordPass.

Strežniki in geo-blokirana vsebina

Njihova lastniška tehnologija SmartPlay vam omogoča dostop do stotine spletnih strani za pretakanje kjer koli na svetu. SmartPlay je zaščitena rešitev za proxy storitve, ki na večini, če ne na vseh njihovih strežnikih postane sprejemljiva dostopna točka za pretočne storitve, kot so Netflix, Kodl, Hulu in drugi.

NordVPN zelo ustreza navdušenim popotnikom, ki imajo dostop do 5200 strežnikov, razporejenih po 62 državah na 6 celinah. Netflix in hladite lahko kjer koli želite. ��

2. Surfshark - najboljši VPN za proračun

"Varni, poceni, 800+ strežniki"

Surfshark logotip

NEZAKONITO
IZJEMNO VARNO
800+ SERVERJEV

Surfshark Site

Za začetnike

Surfshark je definicija novega otroka v bloku. Ti fantje so najnovejši VPN, ki smo ga pregledali, in všeč nam je to, kar smo videli do zdaj. Imajo celo potencial, da bodo v prihodnosti številka ena.

Tukaj veliko govorimo o lokaciji zaradi pristojnosti in vmešavanja vlade. Surfshark se je naselil na Britanskih Deviških otokih, kar je verjetno najboljše mesto za VPN in se je tudi naselil na drugem mestu na tem seznamu..

Cene za dolgoročno pogodbo so v bistvu videti, kot da vam jih brezplačno dodelijo v višini 1,99 USD na mesec, naročnina pa vam nudi fantastično vrednost. Zdi se, da Surfshark vsak dan dodaja nov strežnik in vedno išče, da bi svojim uporabnikom zagotovil več. Podjetje VPN ima trenutno več kot 800 strežnikov v več kot 50 državah.

Varnost in zasebnost

Surfshark naredi varnost kar zadeva varnost in zasebnost in vam dejansko daje možnosti v smislu šifrirnega protokola. Prvič, nikoli se ne prijavijo. Drugič, podjetje ima podporo za več protokolov, vključno z 256-bitnimi AES / OpenVPN, IPSec in IKEv2 (vendar ne IPv6). S pomočjo teh protokolov lahko svojim strankam zagotovijo skoraj neomejeno število naslovov IP.

Stari protokol IPv4, ki ga uporablja veliko VPN-jev, ima omejeno število edinstvenih IP-jev. To lahko močno ovira vaše pretočne sposobnosti. Podpora Surfsharka za različne protokole VPN pomeni, da ga je mogoče namestiti na številne usmerjevalnike in naprave.

Surfshark VPN protokoli uporabljajo najboljše razpoložljive 256-bitne AES enkripcije. Podjetje uporablja tudi 2048-bitno izmenjavo ključev DHE-RSA in hash-ov overjanja SHA512. Ker večina ljudi ne ve, kaj to pomeni, vedite, da je to dobesedno najboljše šifriranje, ki ga lahko imate. Surfshark ima tudi zaščito pred puščanjem DNS in WebRTC v svojem omrežju.

Cena in počitek

Kar zadeva ceno, je Surfshark najboljša izbira glede na vrednost, ki jo zagotavlja. To še nekaj let nazaj ni bilo, saj je bil Surfshark v očesu svojega morskega psa le blisk. Ko gre za kratkoročne načrte, so stroški razumni. Če si ogledujete dveletni načrt, lahko plačujete 1,99 USD na mesec, kar premaga vsak drugi odličen VPN.

Odlična stvar pri Surfshark VPN je, da lahko vsak mesec preprosto poiščete rezervno spremembo s svojega kavča in plačate storitev.

3. ExpressVPN - najboljša izbira za hitrost

"Hitro, varno, več kot 700 lokacij"

ExpressVPN

HITREJŠE
IZJEMNO VARNO
700+ LOKACIJ

Za začetnike

To britansko Deviško otočje (lokacija je pomembna) posluje od leta 2009 in je naša ljubezen kot 2. najboljši VPN za vse Avstralce. Za to trdimo več razlogov.

Za ceno ene naročnine kupci dobijo dostop do katerega koli od 2000+ hitrejši strežniki ExpressVPN Nahaja se v 94 držav. V primeru, da se sprašujete, je to precej široka pokritost in to je dobra stvar.

Varnost in zasebnost

Hrbtenica VPN je v šifrirnem standardu, ki ga uporablja. AES-256 je izbira ExpressVPN. Ni treba, da ste tehnološki nergavec, če želite razumeti, da bi potrebovali na desetine superračunalnikov, ki bi preverili milijarde ključev na sekundo milijard let, da bi to šifriranje s polno silo pokvarilo. Več o tem, kako šifriranje deluje, preberite tukaj.

Ne želite imeti ničesar z VPN, ki ima puščanje WebRTC, namestitvene datoteke, okužene z zlonamerno programsko opremo, ali šibko politiko beleženja. Iz našega testiranja je ExpressVPN čist kot piščalka in se ponaša z enako strogo politiko brez zapisovanja..

Za novorojenčke na jeziku VPN, brez beleženja pomeni, da ne vodijo evidence vaše uporabe njihove storitve. Verjeli ali ne, neka podjetja to počnejo. Teh podjetij ni na našem seznamu.

Iščete storitev, ki omogoča brezplačne hudournike in dostop do Kodija in Netflixa od koder koli? To je eden glavnih razlogov, da nekateri uporabljajo storitev VPN in ExpressVPN preverja dobro.

Cena in počitek

Najboljši del je, da dobite vse te zgledne funkcije in STILL lahko uživate v eni najhitrejših izkušenj z VPN. Edina nit, ki bi jo izbrali pri ExpressVPN, je nekoliko na visoki ceni, in sicer od 6,67 do 12,95 dolarja na mesec, odvisno od dolžine pogodbe in posebne ponudbe..

Podpora strankam je pomembna. Izpravili smo nekaj vprašanj, s katerimi smo preizkusili dober ugled osebja podjetja ExpressVPN.

Kratka zgodba, res so bili dobri.

Medtem ko ne predlagamo, da izkoristite otroški sklad za pridobitev te storitve VPN, ne bi bilo nujno, da bi postali slaba oseba.

4. VyPrVPN - Četrta izbira, vendar še vedno precej dobra

"Hitro, odlične cene, manj lokacij"

Vypr VPN

NAJBOLJŠA CENA
NEKATERI IPS ZA POVEZAVO
HITRO

Resnici na ljubo, tega ne bi storili veliko, če bi se odločili VyprVPN namesto našega # 1 priporočila. To je dobro, toda nekdo mora biti drugi in večina stvari, ki jih moramo povedati o tej družbi, je pozitivnih.

Medtem ko je todi pod # 3 standard strežnikov v 94 državah, se lahko VyPrVPN pohvali 70 držav, ki ni obrit.

Neomejeno pomeni neomejeno

Toda v resnici nam je všeč neomejen pretakni vidik te storitve, kar pomeni, da lahko dobesedno ostanite na spletu 24/7 preostali del vašega življenja, če želite, ne bo nikoli posegel v pasovno širino ali omejitev zmogljivosti. Te zahteve ne morejo podati vse storitve VPN.

Varnost je pomembna v igri VPN. Brez tega sploh ni smiselno kupovati storitve. VyPrVPN ima v lasti in vzdržuje vse njihove strežnike interno. To pomeni manj možnosti, da bodo vaši osebni podatki luči dneva ugledali z neprimernim ravnanjem.

Torrenti, Kodi in Netflix

VyPrVPN tehnično deluje s hudourniki, Kodi in Netflixom, čeprav ne vedno brez priseganja in metanja stvari. Torrenti so dovoljeni, vendar ne spodbujajo, vaše dejavnosti hudourništva pa so lahko zabeležene.

Kodi deluje dobro, čeprav ga je treba nastaviti ročno. In zahvaljujoč se vojni Netflix za VPN-je, je težje najti strežnik, ki s to storitvijo zanesljivo deluje.

Preizkus brez tveganja

Tako kot NordVPN tudi viprVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če ste novi pri vsem tem, to veliko pomeni, ker je to vaš načrt pobega, če nenadoma zbegate in se odločite, da ne bo nikoli več uporabljal interneta.

Novi kupci VyprVPN dobijo 50% znižanje cen kot zahvala podjetja za poskus njihove storitve. Čeprav je zelo hitra, morda najbolj izstopa njihova popolna predanost varovanju vaših osebnih podatkov.

5. Čisti VPN

»Trdna izbira, vendar rahlo stopnica navzdol«

Čisti logotip VPN

DRAŽJE
NEZAKONITO HITROST
NEKATERI IPS

Glede na naš način razmišljanja res ne bi smeli spletati brez VPN-ja, toda resničnost je takšna, da so denarji lahko tesni in celo relativno skromni stroški NordVPN in ExpressVPN lahko povzročijo preskočene obroke.

Za tiste, ki imajo strog proračun, vam ponujamo PureVPN v premislek.

Ko je strošek velik posel

Zaključek je v tem, da dobite večino funkcij vrhunskih psov, na primer garancijo za vračilo denarja, popolnoma ustrezno podporo in vso anonimnost in zasebnost, ki jo pričakujete od VPN-ja na zgornji polici - vendar po nižji ceni.

Zdaj ne bomo sedeli tukaj in trdili, da je kakovost PureVPN vsake toliko enaka prejšnji izbiri, ker ni, vendar je storitev popolnoma v redu, če morate nadzorovati stroške.

Prva stvar, ki jo boste verjetno opazili, ko pristanete na spletnem mestu PureVPN, je, da se zdi, kot da ima veliko funkcij. Prav imaš. To počnejo.

Mnogo funkcij

Govorimo o proti-malware in virus software, blokiranje oglasov, odkrivanje in preprečevanje vdorov, filtriranje aplikacij in seznam se nadaljuje. To stopnjo varnosti varnosti ne boste našli pri drugih storitvah s podobnimi cenami.

Temu dodajte trdno politiko beleženja brez seje in tisto, kar je morda najlažji uporabniški vmesnik v industriji in imate prekleto dobro izbiro za Avstralce, ki vedo, da potrebujejo VPN, vendar pa morajo prihraniti tudi dolar ali dva.

Torrenting, itd.

Če je hudourništvo vaš cilj z VPN, tukaj ni ničesar za videti. PureVPN blokira vse hudournike pred tem, kar lahko povemo. Kot večina drugih VPN storitev pričakujte, da bodo imeli težave pri zanesljivem dostopu do US Netflix z večine njihovih strežnikov. Če ste vključeni v Kodi, pa PureVPN ponuja uradni dodatek, ki ga lahko z lahkoto uporabljate.

6. Zasebni dostop do interneta

»Poceni, hitro in počasi«

zasebnost dostop do interneta

DRAŽJE
NEZAKONITO HITROST
NEKATERI IPS

Zasebni dostop do interneta (PIA) postane pravi zalogaj na sredini, ko gre za kakovostne storitve VPN za Avstralce. To pomeni, da je nekaj dobrega, malo ne tako dobrega in vse to dobite po precej spodobni ceni.

Eden zanimivih vidikov te storitve VPN je, da se lahko z veseljem odločite za znižanje ravni šifriranja vaše povezave v zameno za večjo hitrost brskanja. Na prvi pogled se zdi, da bi ta izbira veljala le za tiste, ki so kot otrok zaužili preveč barvnih čipov.

Ampak počakajte!

Želite manj šifriranja?

Recimo, da veste, da ste v razmeroma varnem omrežju in se zavedate, da vam degradiranje na 128-bitno šifriranje (s 256-bitno šifriranje) še vedno pušča trdno plast kriptografske zaščite.

Hitrost, ki jo pridobite, se morda dobro splača.

Medtem ko je PIA strežnikov polna, imajo le 28 držav. Premagovanje. Bottom line - če niste v eni od teh držav, pričakujte hitrost povezave z želvo tudi če ste šifriranje odstranili v celoti (očitno tega ne priporočamo).

Tukaj je razburljiv del, če vam je všeč poceni. Glede na dolžino pogodbe in druge možnosti, ki jih izberete, bo vaša mesečna cena za ta VPN mesečno verjetno padla v razponu od 3 do 7 USD na mesec.

Netflix, Torrents in Kodi

Veliko vas zastavlja vprašanje, ali PIA deluje s tovrstnimi storitvami. Netflix lahko izbrišete s seznama, ker noben VPN ne deluje zanesljivo s to storitvijo v letu 2019. Morda boste imeli srečo in zdaj najdete sodelujoči strežnik in to je to. Poleg tega je ta VPN storitev zelo naklonjena hudournikom in dobro deluje pri Kodiju.

Nekaj ​​resnih slabosti

PIA ima sedež v ZDA, kar je resna pomanjkljivost z vidika zasebnosti (preberite si o 5 Oči). Druga pomanjkljivost, ki jo velja omeniti, je, da ni funkcije za klepet v živo.

Sooo… ni slaba služba, vendar ne ena, nad katero lahko vzbudimo veliko navdušenja.

7. Zaupanje.Zone

"Hitro ... in majhno"

Najboljši VPN Avstralije 2020

DRAŽJE
NEZAKONITO HITROST
NEKATERI IPS

Včasih velikost ni pomembna, včasih pa je.

Storitev VPN Trust.Zone veliko dela. Ena stvar, ki je ni, sta število in lokacija strežnikov. Govorimo o slabih 135 v 31 državah. Izhodišče je, da se družba, ne glede na to, kako visoke so hitrosti povezave, ne primerja na odtis, ki ga puščajo podjetja na vrhu našega seznama..

Presežna velika hitrost

Če živite v državi blizu enega od njihovih strežnikov, boste verjetno imeli veliko hitrost povezave. Na splošno, Trust.Zone je bil drugi najhitrejši od preizkušenih. To ni majhen dosežek.

Vrhunska varnost

Druga znamka v njihovo korist je predanost varnosti. Nahaja se v eksotični tropski čudoviti državi na Sejšelih, PIA se ponavadi spusti v hihitajoče primere, ko jih prosi za posredovanje uporabniških podatkov vladam, ki radi zaprosijo za take stvari. Govorimo o običajnih osumljencev: ZDA, Velika Britanija, Avstralija ... razumete.

Če ste razpoloženi za hudournike, ta storitev VPN nima omejitev. Ste pripravljeni na Netflix in ohladite v deželi spodaj? Meh, lahko bi delal zate in morda ne bo. Geo omejitve smo lahko obšli le na treh od sedmih strežnikov, ki smo jih preizkusili, zato smo obupali.

Tudi ta je ena izmed vaših najboljše stave, če želite uporabiti Kodi.

Visoki standardi šifriranja in cenovno ugoden razpon cen so PIA odlična izbira - če ste eden izmed srečnejših v bližini strežnika.

8. Skrij rit

»Smešno ime, gnile storitve«

hmaŽelimo si, da bi bila Hide My Ass ena velika šala. Oprosti. Ni. Storitev dejansko obstaja in bremeni ljudi, da sodelujejo v svoji posebni znamki nesposobnosti in lobanje.

Če bi v Avstraliji obstajala kategorija za najmanj priporočljivo VPN storitev, bi Hide My Ass (HMA) čisto pometel zlato, srebrno in bronasto odličje.

Recimo to čim bolj nazorno. HMA je strašna storitev na vseh ravneh, ki karkoli pomeni. Priporočamo, da za vedno prisegate na internet in vso povezano tehnologijo, se preselite v Outback in se pridružite plemstvu Aboriginal, preden se prijavite s tem VPN.

Resno. To je tako slabo.

Čeprav se je naš test HMA nenadoma končal, še ni bilo dovolj kmalu. Cel teden smo se trudili, da bi se povezali tako z Netflixom kot s hudourniki - ni sreče. Poleg tega, da se iz naše povezave zaganjamo naključno in pogosto.

Ko smo poskušali poklicati podporo, ni bilo odgovora na e-pošto, klepet, telefonski klic ali signal dima.

Končno so račun brez opozorila izključili. Tem paradi nesposobnosti dodajte, da so hitrosti povezav pravzaprav počasne do neobstoječe, znano je, da shranjujejo seje dnevnikov in sodelujejo z organi kazenskega pregona, vi pa imate zelo slabo storitev.

Ali priporočamo HMA? To ugotovite.

VPN-jev, ki smo jih preizkusili in kako smo to izvedli

Na voljo je na stotine izdelkov VPN, vendar je po našem mnenju le približno dva ducata celo vredno preizkusiti. Prvotne odločitve smo sprejeli na podlagi internetnih občutkov in lastnega strokovnega znanja.

Nato je sledil temeljit postopek testiranja, ki je šel nekako takole:

 • Konektor.

  Nakup programske opreme

  Dejansko smo šli po spletu in izdelek kupili po polni ceni pri prodajalcu, ga namestili na naš prenosni računalnik in ga preizkusili en teden.

 • Konektor.

  Hitrostni test

  Izberite sedem različnih naključnih geografskih lokacij. Testiral je vsakega kandidata za VPN s teh lokacij.

 • Konektor.

  Preverite puščanje

  Obstaja več virov puščanja (WebRTC itd.), Ki vam lahko v trenutku odtrgajo zasebnost in anonimnost in so znak slabe storitve VPN.

 • Konektor.

  Geokompatibilnost

  Sporočila VPN so priljubljena zaradi zmožnosti hudournikov in obvladovanja geografskih omejitev Netflix / Kodi. Ocenili smo te lastnosti.

 • Konektor.

  Enostavnost uporabe

  Preveril sem, kako prijazen je bil uporabniški vmesnik in odzivnost storitev za stranke.

 • Konektor.

  Cena v vrednosti

  ker nimamo vseh zlatnikov in bitcoinov iz žepa.

 • Konektor.

  Funkcije zasebnosti / varnosti

  Smisel VPN-ja.

Čeprav se testiranje nadaljuje, za lestvico 2019 ocenili smo 20 vrhunskih storitev. Preskusno okolje za računalnik in operacijski sistem je bilo enako, da bi dobili poštene rezultate.

Za primer, če nismo dovolj jasno povedali, ne sprejemamo spodbud, finančnih ali kako drugače, da bi sprejeli priporočila na tej strani. To so naša lastna mnenja, do katerih je prišlo skozi znoj čela, in veliko časa, porabljenega za nanašanje prstov na tipkovnico.

"Torej, vi ste kupili in plačali 20 naročnin VPN ?!"

Očitno je odgovor na to vprašanje pritrdilen. Upoštevati morate tudi podobnost med obdobjem testiranja in brezplačnim preskusnim obdobjem, ki ga ponuja večina storitev. Daj no, nisi mislil ...?

Tukaj delamo toge in naš klic je bil višji kot le še en kup Aussies s preveč naročnin na VPN.

Pogosto zastavljena vprašanja

slika, ki prikazuje šifriran tunel za VPNKaj je VPN in kako deluje?

Šifrirana povezava med računalnikom in internetom.

VPN ločeno od svojega ponudnika internetnih storitev usmerja podatke, ustvarjene z vašo spletno dejavnostjo, prek drugega strežnika in tako skriva vašo dejansko lokacijo z dodelitvijo drugega naslova IP. Poleg tega so podatki šifrirani, da jih hekerji ne bi videli.

VPN zagotavlja veliko višjo raven zasebnosti in anonimnosti, kot je na voljo prek vašega ponudnika internetnih storitev. Večina VPN storitev sestavlja odprtokodne protokole, kot je Open VPN.

Kako deluje

Čeprav bi vam lahko glava vsrkala, če bi morali zgraditi delujočo povezavo VPN iz nič, postopek njene uporabe ni zapleten.

 1. Prenesite programsko opremo VPN in jo namestite v svojo napravo.
 2. Začnite sejo brskanja z odpiranjem programske opreme.
 3. Vaši podatki so šifrirani, preden zapustijo računalnik.
 4. Po šifriranju se vaši podatki odpravijo na strežnik VPN.
 5. Po prehodu skozi strežnik VPN se vaši podatki (še vedno šifrirani) preusmerijo na vašo spletno destinacijo - na primer na bančno spletno mesto ali na vašo najljubšo stran v družabnih medijih..
 6. Z vidika spletnega cilja se zdi, da so podatki, pridobljeni s strežnikom VPN.

Velika težava pri vsem tem je, da so zahvaljujoč protokolu za šifriranje podatki v tranzitu (na primer kreditna kartica ali številke socialnega zavarovanja) neberljivi za vsakogar, ki uspe vdreti v sistem in si ogledati..

Vzpostavite povezavo VPN kot varen predor, skozi katerega lahko potujejo vse informacije, povezane s spletno sejo, skrito skrite pred zunanjim svetom.

Kakšne so prednosti uporabe VPN-ja?

Doseg popolnoma nove ravni spletne varnosti in zasebnosti.

Zahvaljujoč šifriranju uporaba VPN močno zmanjšuje možnosti, da bodo vaši podatki ukradeni in prodani na Temnem spletu ali oglaševalcem brez vašega soglasja. Poleg tega je vaš naslov IP videti, kot da dostopate do interneta s fizične lokacije strežnika VPN, kar ustvarja raven anonimnosti, ki ni enaka tradicionalnemu ponudniku internetnih storitev.

Ali je zakonito uporabljati VPN v Avstraliji? spletni zasebnostni profil avstralske države

Za zdaj zakonito, a najnovejša zakonodaja je lahko drseče pobočje.

Večina zahodnih držav, vključno z Avstralijo, omogoča neovirano uporabo storitev VPN. Toda zakon iz leta 2015 je dopuščal, da lahko tisti, ki imajo avtorske pravice, ki se kršijo, dobijo odredbo zveznega sodišča, da jo blokirajo v državi.

Zaenkrat ni bilo nobenih dodatnih zakonodajnih korakov proti VPN-jem. Mnogi Avstralci uporabljajo te vrste storitev, da bi se izognili prizadevanjem vlade za urejanje vsebine.

Oglejte si naš seznam držav, ki so prepovedale uporabo VPN.

Kateri VPN mi omogoča pretakanje Netflixa?

Izberite svojo storitev previdno, če želite ameriški Netflix.

Ni skrivnost, da preostali svet poželi ameriško različico Netflixa. Za to obstajajo trije razlogi: izbire, izbire, izbire. Pretočni velikan ponuja različne izbire v različnih delih sveta, in če se po rojstni pravici znajdete na napačnem mestu, vam ne bo več sreče, razen ...

Uganili ste. Z izbiro VPN-ja, ki se nahaja v vzvišeni deželi svobodnega in domovanja pogumnih, lahko zavedete Big Brother Netflix, da misli, da ste pobarvani Yankee v volni in se odločite iz celotnega kataloga. Upoštevajte, da je Netflix v križarski vojni, da vsem VPN prepreči odklepanje njihovih storitev.

Tukaj je naš izbor najboljših VPN-jev za Netflix, torej tistih, ki delujejo v skoraj vsaki državi in ​​za skoraj vsa spletna mesta.

VPN-ji spremljajo, kaj počnem v spletu, in hranim datoteke? Tabela rezultatov pravilnikov za beleženje vpn

Odgovor na oba je odvisno od tega, katero storitev uporabljate.

Medtem ko sledite svojim spletnim dejavnostim in shranjujete datoteke dnevnika, ki dokumentirajo isto, se zdi, da je v nasprotju s celotnim razlogom za uporabo VPN-a, ne zmotite, da veliko teh služb se ukvarja s temi praksami.

Čeprav je za odpravljanje težav in pravilno upravljanje računov potrebno nekaj beleženja, je večina najpopularnejših storitev blizu pojma o zasebnosti.

Morda bi vas zanimalo, če preberete naš članek o tem, katera VPN-jev ne sledijo spletnim aktivnostim ali zapisujejo identifikacijske podatke.

So VPN varni za hudourništvo?

Dobri VPN-ji - Seveda. Slabi VPN-ji - ne tako veliko.

Torrenting, sicer znan kot skupna raba datotek (P2P), je divji zahod interneta. Nikjer na spletu niste bolj zavezani, da boste pobrali virus ali zlonamerno programsko opremo ali se spotikali med policista, ki se predstavljajo kot Johnny kršitelj avtorskih pravic.

Če se vam zdi, da bi bilo dobro uporabiti VPN, preden se odpravite do ene od teh znamenitosti, smo tu, da rečemo, da je to pametna odločitev.

Ne glede na to, ali želite obiskati različne poskuse vladne cenzure ali prenesti piratsko datoteko svojega najljubšega filma (Daj no, leto 2020, smiselno se ne pretvarjaš, da ni), bi morala biti izbira kakovostne VPN obvezna. Kako veš, kateri?

Ta članek razkriva štiri najboljše VPN-je, ki jih lahko najdemo.

Lahko nastavite VPN na usmerjevalniku? slika nastavitve usmerjevalnika vpn

Naj bo celotna povezava Wi-Fi zasebna.

Uporaba storitve VPN na vaši primarni internetni napravi je dobra, vendar lahko postane še boljša, ko jo nastavite za zagon skozi usmerjevalnik in privatizacijo celotnega omrežja wi-fi. Božiček je in ja, lahko to storite.

Obstajajo a nekaj koristi za usmerjevalno storitev VPN ki presegajo večjo varnost in zasebnost, ki jo že zagotavlja tradicionalna namestitev.

 1. Ves čas vzdržujte aktivno VPN povezavo
 2. V en račun povežite več naprav
 3. Zaprite širšo, bolj varno mrežo nad svojim gospodinjstvom

Izbira in nastavitev usmerjevalnika VPN presega področje uporabe tega članka, toda vaje so v Googlu obilne.

Ali lahko nastavite VPN na igralni konzoli ali pametnem televizorju?

Če najprej usmerite VPN, usmerjevalnik.

Obstaja nekaj različnih načinov za to mačko. Prvi bi bil, da naložite in namestite aplikacijo VPN neposredno na vaš pametni televizor, čeprav nimajo vsi te možnosti. Drug način bi bil, da vzpostavite VPN povezavo prek domačega usmerjevalnika (glejte prejšnje vprašanje).

Ker vaša igralna konzola ali pametni televizor sprejemata internetni signal iz domačega omrežja, bi ju zaščitil usmerjevalnik, ki ga ustvari VPN.

Kaj je najboljši brezplačni VPN za Avstralijo?

Plačljiva storitev VPN je vedno boljša, vendar obstajajo brezplačne možnosti.

Mogoče ste že slišali stari rek: "Če je izdelek brezplačen, VI ste izdelek.

Zaključno je, da le malo podjetij oblikuje dobroto srca izvršnega direktorja in se zaveže, da bo brezplačno zagotavljalo storitev / izdelek svetovnega razreda. Vedeti morate, da če se storitev VPN oglaša kot brezplačna, to preprosto pomeni, da zaslužijo z netradicionalnimi sredstvi, kot so:

 1. Zagotovite si minimalno storitev brez stroškov, vendar vas bodo prizadevali za prodajo, da odstranite omejitve hitrosti ali pasovne širine, ki omilijo uporabnost.
 2. Zbiranje / prodaja vaših podatkov oglaševalcem ali na temnem spletu.
 3. Prodaja oglase, ki zapolnijo vsak kotiček zaslona.

Čeprav lahko mislite, da dobite nekaj brezplačno, pa niste. Način, na katerega boste na koncu plačali, morda ni očitno očitno, vendar bo na koncu igral svojo roko.

Še vedno odločen, da bo našel brezplačno kakovostno storitev VPN?

Preberite naš članek o brezplačnih najboljših možnostih.

Kaj je najhitrejši VPN tam? Najboljši VPN Avstralije 2020

Šifriranje upočasni VPN.

Mogoče niste razmišljali o tem, vendar postopek šifriranja vsakega kosa podatkov, ki potuje prek vaše internetne povezave, vse upočasni. To je težava, s katero se vsaka VPN storitev spopada in se nenehno bori za premagovanje.

Če je šifriranje zelo močno, je hitrost počasna. Če je hitrost velika, je šifriranje šibko.

Toda nekaj službam je uspelo premagati to težavo in ohraniti konstantno visoke hitrosti povezave in zrakotesno varnost.

Ne glede na to, kdo uvršča uvrstitev, NordVPN ponavadi pride do vrha priporočil ali blizu njega, ko gre za hitrost.

Preberite naš NordVPN pregled, v primeru, da ste ga prvič zamudili.

Koliko stanejo VPN-ji?

Več kot palica dlesni, manj kot Ferrari.

Zaključimo suspenz. V širši shemi stvari niso vse tako drage. Večina zakonitih VPN storitev vam bo privoščila med 2 in 10 USD na mesec. Upoštevajte, da je to storitev, ki jo uporabljate skupaj z - ne namesto - ponudnikom internetnih storitev.

Med obema bi morali biti ne več kot 20 USD na mesec.

Zdi se, da je dober dogovor za ohranjanje zasebnosti v spletu in preprečevanje ugrabitve in prodaje vaših osebnih podatkov najvišjemu ponudniku.

Ali obstaja nevarnost uporabe VPN-ja?

Ne grizejo, če to vprašate.

Edini resnično tveganje, povezano z uporabo VPN, je, če izberete neprijetno storitev ki v vaš računalnik namesti zlonamerno programsko opremo ali zbira vaše osebne podatke ali finančne podatke za prodajo. To je resnična nevarnost, ki najpogosteje izvira iz brezplačnih storitev.

Zato morate V resnici predhodno opraviti svoje raziskave (na primer prebrati to stran - dobro delo), da bi odstranili slabe igralce.

Samo malo skrbnosti vas lahko prepreči, da se prijavite z enim od teh šaljivcev. Tisti, ki delajo slabe stvari, imajo veliko nezadovoljnih bivših strank, ki se ne bojijo, da bi šli na splet in povedali vse o svoji slabi izkušnji.

Ta članek, ki smo ga napisali, vas bo hitro pospešil v ranljivostih, ki jih bodo senčne VPN storitve lahko poskusile izkoristiti.

Ali lahko VPN naredi moj internet hitrejši?

Razen če niso razveljavljeni zakoni fizike.

Kot smo že omenili, postopek šifriranja, ki VPN-ju omogoča varnejšo izkušnjo brskanja, ne povečuje hitrosti internetne povezave. Dejstvo je, da ima zelo malo ponudnikov storitev dodajanje VPN v mešanico počasno učinek.

Za hitrejšo internetno povezavo raziščite rešitve pri svojem ponudniku internetnih storitev.

Preberite naš vodnik za pospešitev internetne povezave z nekaj potegom in krampami.

Ali se lahko VPN blokira? seznam držav, v katerih je vpns prepovedan ali nezakonit

Ali sonce vzhaja na vzhodu? Da.

Žal je vašo storitev VPN mogoče blokirati bodisi na ravni ponudnika internetnih storitev bodisi z uporabo usmerjevalnika DNS. Blokiranje VPN-jev je običajno povezano z velikimi paranoičnimi organizacijami glede računalniške varnosti ali vladami, ki so vključene v internetno cenzuro.

To lahko dosežemo na nekaj različnih načinov.

 1. Blokiranje naslovov IP, ki so povezani s priljubljenimi storitvami VPN. Nekatere vlade se odločijo blokirati vse naslove IP, ki izvirajo izven države.
 2. Blokiranje vrat, ki podpirajo običajne protokole za tuneliranje VPN.

Dobra novica je, da ni popolnega načina za trajno blokiranje VSE VPN storitev. To je tekoča igra, v kateri se pravila nenehno spreminjajo. Če ugotovite, da je vaša povezava VPN nenehno napadna, obstajajo drugi načini skrivanja vašega naslova IP.

Želite izvedeti, kako skriti svoj IP naslov (pravzaprav je precej preprost). Oglejte si ta članek in si oglejte kako.

Ali vas lahko spremljate, če uporabljate VPN?

Nič ni varno.

Medtem ko pravilno delujoča storitev VPN otežuje sledenje, bodite prepričani, da ni na voljo nobene tehnologije, ki bi vas naredila nevidne. Tu je le nekaj možnosti:

 1. VPN pušča vaš pravi IP
 2. Vaš strežnik VPN se zlomi
 3. Vaša storitev VPN namesti zlonamerno programsko opremo v vaš računalnik
 4. Pametni hekerji vas lahko poiščejo na druge načine, kot je IP naslov
 5. Veliko jih je, še veliko drugih ...

Zaključek je, da VPN zagotavlja več anonimnosti in varnejših podatkov, vendar moški, ženska ali otrok na tej zemlji ne more z gotovostjo obljubiti, da vas pri uporabi VPN ne bodo nikoli spremljali..

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me