Najboljši VPN-ji za hudourništvo (2020)

Zaščita svoje identitete na spletu je danes nujna. To še posebej velja, če gre za skupno rabo datotek P2P, saj vedno ne veste, kaj prenašate, niti kdo gleda.


Pri izbiri je treba upoštevati veliko najboljši VPN za hudourništvo. Morate se spoprijeti s hekerji in vladnimi pregledi v naravi.

V Avstraliji je bilo zaradi sodbe sodišča avgusta 2017. več kot 55 mednarodnih piratskih hudourniških spletnih strani blokiranih tudi v starosti Creative Commons Licence, uporabnikom je prepovedan dostop do vsebine.

Dobra novica je, da obstaja nekaj odličnih VPN-jev, ki vam omogočajo, da obkrožite to blokado, tako da si lahko kadar koli želite ogledati in naložiti vse filme, TV-oddaje in športne ponudbe..

Toda izbira pravega je druga zgodba, ki je lahko drsna, če nimate izkušenj z VPN-ji. Zaradi tega sem sestavil seznam najboljši VPN-ji za hudourništvo.

Moj seznam temelji na temeljitem testiranju in raziskavah, da boste lahko brali le o najbolj uglednih, ki so na voljo.

Po preizkusu več kot 25 VPN-jev in prenosu (ali poskusu nalaganja) 250+ datotek povsod od Melbourna do Canberre. Z najboljšimi VPN-ji sem lahko uporabljal BitTorrent, prenašal filme in pretočil vsako epizodo Igra prestolov. ��

Um bo morda potreboval knjige, saj meč potrebuje ohranitveni kamen, če hoče ohraniti rob, toda moj um potrebuje neomejeno število prenosov in z najboljšimi VPN-ji na tem seznamu lahko prenesem na srce (in svoje misli) vsebino.

NordVPN

Izbira 1, odlično ravnovesje zasebnosti & Hitrost, dvojno šifriranje podatkov

PREDNOSTI

Dodatna zaščita, vojaško šifriranje, različne možnosti določanja cen, enostavna namestitev, različni načini plačila, vključno z Bitcoin, strežniki v 61 državah

SLABOSTI

Manjše hitrosti kot nekateri njihovi tekmeci, brez telefonske podpore

NordVPN obstaja že kar nekaj časa in so iz očitnih razlogov zelo priljubljeni. Z NordVPN dobite neomejeno skupno rabo P2P, blokator puščanja DNS, stikalo za odstranjevanje in a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Še več, uporabljajo šifriranje vojaškega razreda in svojim uporabnikom zagotavljajo CyberSec, ki samodejno blokira stvari, kot so zlonamerna programska oprema, tako da vam ne bo treba skrbeti zaradi kibernetskih groženj med hudournikom ali pretakanjem blokirane vsebine.

CyberSec ščiti tudi pred napadi DdoS (Distributed Denial of Service). DDOS napad je vrsta napada, pri katerem se za ciljanje zlasti na en sistem uporablja več ogroženih sistemov. Vaš sistem. CyberSec vas ščiti pred takšnim napadom.

Druge napredne funkcije vključujejo Dvojni VPN, ki dvakrat šifrira vaš internetni promet in tako ustvari dodatno plast zasebnosti. Ta postopek povezovanja strežnikov vam omogoča, da se skrijete za več strežnikov in tako bolje zaščitite svojo identiteto.

To je le nekaj funkcij, ki jih lahko pričakujete od NordVPN. Oglejte si naš celoten pregled NordVPN tukaj.

Surfshark

# 2 Najcenejša možnost hudourništva

PREDNOSTI

Velika hitrost, trdna podpora in ena najnižjih cen za kakovost / hitrost. 

Odblokira Netflix in druge storitve pretakanja medijev

SLABOSTI

Počasen odziv ekipe za podporo po e-pošti

Surfshark je sorazmeren novinec na prizorišču VPN, vendar so postali priljubljeni s svojimi močnimi omrežnimi osnovami, raznolikostjo podatkovnih centrov in strogimi pravili brez beleženja.

Kar zadeva hudournike, je glavni razlog, da imamo Surfshark kot naš glavni izbor varnost. VPN protokoli Surfsharka uporabljajo 256-bitno AES šifriranje vojaškega razreda.

Vendar podjetje gre dodatni korak vključevanja 2048-bitne DHE-RSA izmenjave ključev in SHA512 overjanje hash za dodatno varnost (prevod: najboljše možno šifriranje in varnost). Na voljo je tudi zaščita pred uhajanjem DNS in WebRTC v tehnologijo, ki napaja to omrežje. Več o tem si preberite v našem pregledu tukaj.

Na splošno je Surfshark odličen izbor za ljudi, ki iščejo anonimnost in zasebnost nečesa, kot je Nord VPN, ne da bi plačali za roko in nogo..

ExpressVPN

# 3 Hitro in veliko naslovov IP

PREDNOSTI

Najhitrejše hitrosti, nepremagljiva storitev za stranke, napredne funkcije, brez dnevnikov, popolna zasebnost

SLABOSTI

Najhitrejše hitrosti, nepremagljiva storitev za stranke, napredne funkcije, brez dnevnikov, popolna zasebnost

ExpressVPN ima trdno politiko brez zapisov, kar pomeni, da lahko varno uporabljate uTorrent ali katero koli drugo stranko BitTorrent za skupno rabo datotek s popolno anonimnostjo.

Enostavno se prijavite, upoštevate njihova osnovna navodila in v nekaj minutah se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežnikov. Od tam lahko varno in varno prenesete uTorrent in začnete uporabljati njihovo aplikacijo za začetek hudourništva. Njihova funkcija Smart Location lahko celo izbere optimalno lokacijo za vaše omrežje.

Uporabljajo najvišjo raven šifriranja (256-bitni AES) in omogočajo uporabo katerega koli od glavnih protokolov (OpenVPN, L2TP, PPTP in SSTP).

Z ExpressVPN, ti pridobite vse funkcije, ki smo jih omenili prej—24/7 živa podpora za stranke, hitrost ubijanja, stikalo za ubijanje, neomejena pasovna širina in še več.

Profilirani VPN

# 4 primanjkuje hitrosti / varnosti

PREDNOSTI

Posebne ponudbe, brez dnevnikov, hitri strežniki, 256-bitno šifriranje Blowfish, neomejena pasovna širina, 5 hkratnih povezav, 24/7 podpora strankam

SLABOSTI

Niti najcenejša rešitev VPN, brez blokiranja oglasov nimajo naprednih funkcij

S trdnimi mednarodnimi rezultati hitrostnih preizkusov in zanesljivo stranko je jasno, zakaj Kupljeni VPN je osvojil nagrade in bil predstavljen v večjih tehnoloških publikacijah, kot je Wired Magazine. So ugledno podjetje, ki očitno skrbi za svoje stranke.

Vsako leto to podjetje s sedežem v Budimpešti dodeli od 5000 do 5 študentom, da pomagajo pri izobraževanju na univerzi. Ponujajo podružnično podporo in namensko podporo strankam.

Za razliko od nekaterih svojih konkurentov ne postavljajo nobenih omejitev za uporabnike, ki želijo deliti datoteke. Imeli boste popoln dostop do hudournikov s svojo programsko opremo. Z uporabo njihove tehnologije boste lahko zaobšli vmešavanje vlade in odblokirali katero koli vsebino, ki si jo želite ogledati ali prenesti.

Z zamaskiranim IP-naslovom in pravilno šifriranjem spletnega prometa vam napolnjeni VPN omogoča vse, kar boste potrebovali, da odblokirate spletna mesta, ki vas zanimajo, in uživate v vsebini, ki jo srbite, da preverite..

Omeniti velja tudi, da so nekatera spletna mesta VPN videti, kot da jih je nekdanji mali brat zložil v dolgem vikendu. Buffered.com ne bi mogel videti bolje. S stranicami, ki prikazujejo dejstvo, da so bili predstavljeni v oddaji Time, Success in že omenjeni Wired, so strani enostavno na očeh in lahke za iskanje. Njihov vmesnik je tudi enostaven za krmarjenje.

IPVanish

Še en močan kandidat

PREDNOSTI

Bitcoin ne sprejema nobenih dnevnikov, trdne enkripcije, več strežnikov, hudournikov

SLABOSTI

S sedežem v ZDA, kjer bi lahko nedržavni akterji prišli do trka, manj kot zgledna podpora strankam

IPVanish je odličen tako za začetnike kot za sezonske uporabnike. IPVanish, ki vsebuje močan nabor varnostnih orodij, je sanjska torrenterjeva. Tako kot pri ExpressVPN in NordVPN tudi IPVanish ponuja idealno šifriranje za skupno rabo datotek in pretakanje.

Ta nagrajena VPN ohranja vašo zasebnost prek Socks5, proxy funkcije, ki vam omogoča, da ostanete zasebni s prikrivanjem svojega resničnega naslova IP, ko svoj P2P promet prenašate prek enega od njihovih 40.000+ IP naslovov na enem od njihovih številnih strežnikov.

V Melbournu imajo dva strežnika in skupaj 950+ strežnikov v 60+ državah, zaradi česar so ena najbolj razširjenih rešitev VPN na svetu. Ponujajo tudi tri cenovno dostopne načrte.

Zasebni VPN

Trdni tekač gor

PREDNOSTI

Močan OpenVPN, brez pravilnika o dnevnikih, dostopnih cenah, sedemdnevna garancija za vračilo denarja, strežniki v 29 državah

SLABOSTI

Ni vgrajene pokritosti puščanja DNS

Zasebna VPN je cenovno ugodna možnost za bolj varčnega uporabnika, ki si še vedno želi zmožnosti torrentinga, s pomočjo konkretne kriptografije pa ostane anonimna. Njihova storitev vsebuje a vgrajeno stikalo za ubijanje in ohranjajo trdno politiko brez zapisov.

Z zasebnim VPN lahko odblokirate vsebino, specifično za regijo, in blokirana spletna mesta. Njihovi hitrostni strežniki so nekateri najbolj zanesljivi, njihova nastavitev z enim klikom pa glavobol povzroči, da se prijavite in začnete.

Zasebni VPN je združljiv v vseh napravah in je zelo cenjen zaradi svoje prijazne storitve za stranke in hitrih povezav.

Na žalost ima vsaka vrtnica trn in to je pomanjkanje zaščite pred puščanjem DNS. Toda za navadnega uporabnika je to lepa in poceni izbira, ki bo verjetno opravila delo.

CyberGhost

2. tekač gor

PREDNOSTI

Zasebno, s sedežem v Romuniji (brez vladnega drsanja), dober videz in enostavna programska oprema, pet hkratnih povezav, 24/7 klepet v živo, zaščita pred puščanjem DNS, stikalo za ubijanje, dovoljena skupna raba P2P

SLABOSTI

Zmedene cene, slab ugled med nekdanjimi strankami

Ta programska oprema je izredno enostavna za uporabo in ima vse zvonove dražjih rešitev VPN. S sedežem v Romuniji, CyberGhost zagotavlja izjemne hitrosti na bližnjih strežnikih in ne ohranja nobenih dnevnikov uporabniških sej.

Blokira Torrent protokol na vseh strežnikih, normalizira promet in omogoča uporabo vseh P2P omrežij. Edina vprašljiva stvar CyberGhosta je, da ga lahko prenesete popolnoma brezplačno.

Uporabniki morajo biti previdni, če je večina brezplačnih VPN-jev resnično brezplačna. Imajo slab ugled, da zbirajo vaše podatke in jih prodajo tretjim osebam, da lahko plačajo brezplačno storitev.

Potem ko smo izvedli test s CyberGhostom, nismo našli nobenih dokazov, da je bilo tako, prav tako ni bilo zaznanih puščanj DNS. Glede na vse stvari je CyberGhost videti kot izvedljiva možnost za uporabnika, ki ima zelo majhen proračun.

Zaščitite se zdaj

Vaša zasebnost je pomembna, zlasti ko gre za skupno rabo datotek P2P. Hudourništvo je lahko zelo nevarno. To lahko povzroči pravne težave, napade zlonamerne vsebine ali zlonamerne programske opreme. Posledica tega je lahko uhajanje podatkov in kraja občutljivih informacij.

VPN-ji lahko preprečijo vse te kibernetske grožnje in vam pomagajo pri vzdrževanju diskrecijske pravice.

Če še vedno niste prepričani o uporabi ene od teh storitev, ne pozabite, da VPN-ji na tem seznamu vsebujejo garancije za vračilo denarja. Prosto preizkusite njihovo storitev in preverite, ali je pravi za vas.

Kako me zaščitijo VPN-ji za hudourništvo?

Šifriranje VPN in edinstveni naslovi IP zagotavljajo, da vaš ISP (ponudnik internetnih storitev) ne vidi, kaj počnete v internetu, saj so vsi podatki, ki se iz računalnika prenašajo prek strežnika VPN, skriti.

Ker je eden glavnih razlogov za hudourništvo velik ne-ne, je zaradi zaščitene avtorske vsebine ponudniki VPN na koncu dobili namesto vas imetnikov avtorskih pravic. To je zato, ker vaš resnični naslov IP ni izpostavljen.

Z navezavo na Strežniki VPN, ki se nahajajo v državah, ki na podlagi avtorskih pravic ne cenzurirajo spletnih mest, lahko učinkovito odblokirate hudourniška mesta in si ogledate, kar želite.

Razumevanje zakona

Nekatere države (med njimi tudi Združeno kraljestvo in Indija) si prizadevajo, ko gre za kazniva dejanja kršenja avtorskih pravic na spletu, vendar večina držav piratstvo meni kot civilno. Tu je seznam držav in z njimi povezane zakone o VPN.

Ena najbolj razširjenih posledic piratstva je opozorilno pismo vašega ponudnika internetnih storitev. Če uporabljate pravilno varen VPN, ne boste naleteli na to težavo, saj vašega dejanskega naslova nihče ne bo videl.

Kako zagotoviti, da vas VPN za hudourništvo ščiti

Če želite vedeti, ali ste resnično varni in zasebni, obiščite IPLeak.com. Če v svojem ponudniku internetnih storitev ne vidite pravega naslova IP ali enega, vas bo zaščitil VPN.

Za dodatno zagotovilo lahko preverite, ali odjemalec BitTorrent pušča vaš resnični IP naslov tako, da se pomaknete navzdol do Torrent Address Detection in dodate magnetno povezavo do vaše stranke BitTorrent. Tako boste spremljali vašo aktivnost hudournikov in odkrivali puščanje.

O čemer morate razmisliti, preden se prijavite z VPN

Ko gre za izbiro najboljšega VPN-ja za hudourništvo, morate vedeti veliko.

Izmenjevalniki datotek Torrent in P2P potrebujejo zasebnost, vendar pa potrebujejo tudi pošteno zgornjo mejo, ko gre za omejitve podatkov. Počasne hitrosti in telesna pasovna širina bodo predstavljali težavo za tiste, ki želijo prenesti ali naložiti spodobno količino vsebine.

Glede na to je nekaj dejavnikov, ki jih morate upoštevati, preden se postavite na VPN za vaše potrebe po hudourništvu:

  • Varnost
  • Politika beleženja
  • Omejitev pasu
  • Uspešnost testiranja hitrosti

Prva številka pri iskanju VPN-ja za hudourništvo je kriptografija za programsko opremo. Ustrezno šifriranje je tisto, kar uporabniku zagotavlja, da nobena tretja oseba ne bo mogla vohuniti njihovih dejavnosti ali jih ciljati z oglasi ali virusi.

Boljši VPN-ji na trgu ponujajo OpenVPN protokol, zaščitni model za varen transport v tunelih. To ohranja internetne ponudnike (ponudnike internetnih storitev), ne glede na stvari, kot je obvezno hramba podatkov. Na ta način jim preprečite zbiranje vaših osebnih podatkov in podatkov tistih, s katerimi komunicirate prek spleta.

Zasebna podjetja že dolgo uporabljajo VPN-je za tovrstno nevidno varnost, zdaj pa je na voljo širši javnosti in na trgu je veliko rešitev VPN, od katerih mnoga ponujajo varnostno programsko opremo z lastnimi algoritmi za podpisovanje za betonsko šifriranje.

A Politika beleženja VPN je zelo pomembna ker je to tisto, kar določa, ali je vaša spletna dejavnost resnično zasebna ali pa je samo nekakšna, nekakšna zasebna. Nekateri VPN-ji vam bodo povedali, da nimajo nobenega dnevnika, kar pomeni, da ne shranjujejo vaših uporabniških sej, ampak v mnogih primerih to je napačna trditev.

Uporabniki na Redditu in drugih forumih so poklicali VPN-je, kot je HideMyAss, za zbiranje svojih podatkov in skupno rabo teh informacij z drugimi. Podobne obtožbe so bile izrečene na Pure VPN, čeprav so te trditve večinoma neutemeljene.

Poleg izbire VPN-ja s strogim pravilnikom brez dnevnikov boste morali poiskati tudi enega z veliko pasovne širine. Seveda hitrost vašega VPN ni izključno odgovornost VPN-ja, s katerim greste, temveč tudi vaša odgovornost.

Če uporabljate VPN, ki trdi, da ima visoke hitrosti, in se vam zdi, da so počasne, razmislite o uporabi bližjega strežnika. V večini primerov ima VPN strežnike v vaši bližini. Vedno uporabljajte strežnik, ki ustreza vašemu namenu.

Drug način za povečanje hitrosti je uporaba protokola PPTP. PPTP pomeni Protokol o tuneliranju od točke do točke. Je eden najstarejših in najpreprostejših protokolov in računalniško najhitrejši. Upoštevajte pa, da ste ne boste dobili največje varnosti s PPTP protokolom tako da se resnično vrti med vrhunsko varnostjo in vrhunsko hitrostjo.

Preizkušanje hitrosti je še eno vprašanje. ExpressVPN je moj najljubši VPN zaradi njihove preglednosti in predanosti svojim strankam. Bili so prvi VPN, ki je uvedel orodje za hitro preizkušanje, ki vam v realnem času pokaže, kakšne hitrosti dosežete s povezavo s strežnikom..

Za resnično optimizacijo hitrosti morate nadgraditi svojo hitrost povezave prek lastnega ponudnika internetnih storitev. Pred uporabo VPN-ja se prepričajte, da to storite. Prav tako ne uporabljajte brezplačnega VPN-ja za hudournike ali pretakanje. Če želite več informacij o hitrosti, preberite naš odličen vodnik za pospeševanje interneta.

Kateri VPN so torej najboljši za hudourništvo v letu 2018? Natančno smo si ogledali vse glavne VPN-je na trgu (in nekatere manjše, ki se jim boste radi izognili za vsako ceno) in jih razvrstili glede na hitrost, funkcije, šifriranje, cenovno ceno, storitve za stranke in večino kar je pomembno, zasebnost.

Zaključek

Mislim, da se boste strinjali, da je uporaba VPN veliko prednosti.

Z močnim VPN se boste lahko izognili vsemu, od ponarejanja Wi-Fi in napadov Honeypot, do Firesheep-a in odkupovalne programske opreme, medtem ko anonimno prenašate in nalagate vsebino..

Tudi če se želite samo povezati s prijatelji ali sorodniki, vam VPN-ji povrnejo zaščito gesel in osebnih pogovorov pred radovednimi očmi korporacij, hekerjev in vladnih institucij.

Zdaj, ko ste videli naših šest najboljših izborov, ste morda imeli težave s poravnavo samo enega. V tem primeru priporočam, da preizkusite enega ali dva, da občutite, katera ustreza vašim potrebam.

Če bi moral izbrati svoje najboljše tri, jazDefinitivno bi šel z NordVPN, Surfshark, in ExpressVPN. Vsak od njih ima dobre hitrosti, zanesljivo podporo, zanesljivo šifriranje in posebne ponudbe za tiste, ki se prvič prijavijo.

VPN-ji so pomemben vir in zdaj imate znanje, ki ga potrebujete za začetek nakupovanja za rešitev, ki je sposobna preživeti. Veselo pretakanje.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me