Najboljši VPN-ji za Netflix (2020)

Ko sem bil mlad, sem ljubil naravo in večino svojega časa preživel ob Murrayju, toda vsak fant, ki se je v zadnjem delu 90-ih zrel, vam lahko pove, da vam zunaj čez nekaj časa postane dolgočasno in si želite resnične zabave.


Na žalost zame in mojih prijateljev je bilo težko priti do zabave. Ko ste premladi za kanček jantarne tekočine in se pubertetnik zajame v hekerje, se napijete in pospravite, ne pride v poštev. ��

Takrat in do danes se obračam na ameriške filme, da potešim žejo navdušenja. Toda Južna Avstralija je zajebavna pri filmih. Vsaj takrat je bilo. Edini kino, ki se ga spominjam, je zgodovinsko gledališče Capri, ki je bilo oddaljeno 60 kilometrov. Boo!!

Ko sta moja starša in moj brat dobila računalnik, sva bila čez luno. Končno bomo lahko gledali YouTube in prenašali filme. Dovolj je reči, zabavno je bilo, dokler je trajalo.

Kot ve vsak Aussie, je vlada močno napadla piratske strani, saj je blokirala kar 59 hudourniških spletnih mest. In to še ni vse. Ameriška videofteka Netflix tudi v Avstraliji ni na voljo, kot sta tudi mesta Hulu in Crackle.

Da bodo stvari še slabše, nas lahko vsebina, ki je še vedno na voljo Aussiesu, usmeri v nezaželeno oglaševanje, zlonamerno programsko opremo in viruse ter ukrade naše osebne podatke.

Brezplačno pomeni, da ste izdelek

Napadi z odkupno programsko opremo, kot so NotPetya, Locky, Jigsaw in CrySis, so nas v zadnjih nekaj letih stali denarja in občutljivih osebnih podatkov, kar pa ne kaže na upočasnitev. Od oktobra se je v Avstraliji povečal kibernetski napad.

Niso samo banke in velike korporacije ranljive za takšne napade. Če nas je Jigsaw karkoli naučil, je povprečen državljan lahko tarča in njegove osebne podatke drži talci z nekaterimi vratnimi bradavicami z bliskavico v gumi.

Na srečo je tam nekaj odličnih VPN-jev (virtualnih zasebnih omrežij), s katerimi lahko naša spletna izkušnja postane zasebna in varna. Z vojaškim šifriranjem vam bodo te VPN omogočile brskanje po spletu ali pretakanje vaših najljubših filmov & TV-oddaje brez skrbi zaradi blokade ali ponarejanja.

Ko uporabljate večino VPN-jev, ob poskusu dostopa do storitev, kot je US Netflix, neizogibno dobite sporočilo o napaki proxy. Toda to je težava, ki se zlahka odpravi z izbiro pravega VPN-ja za to delo.

Vsak VPN na tem seznamu je priporočljivo posebej zaradi njihove sposobnosti izogibanja blokiranim vsebinam, zlasti Netflixa. Če uporabljate enega od teh VPN-jev, si boste lahko ogledali ameriški Netflix in katalog Netflix katere koli druge države v kristalno čisti HD kakovosti. Če iščete brezplačno zasebno omrežje, vam svetujemo, da bo to preveč počasi za zanesljiv pretok videoposnetkov.

Spodaj bomo podrobneje opisali, kaj je Netflix VPN, in zakaj lahko za vas odblokira knjižnico storitve pretakanja. Preučili bomo vsak VPN, ki deluje v ta namen, in zakaj ga nekaterih ni vredno uporabljati. Kot dodatno pomoč bom razpravljal o tem, kako v ta namen nastavite VPN.

Naj se pokvarijo!

NordVPN

Napredno zaznavanje groženj + Kill Switch + Vojaška ocena šifriranja

PREDNOSTI

Različne cene in načini plačila
Dostop do Netflixa
Omogoča hudourništvo
Enostavna namestitev računa
Varno šifriranje
Odličen vmesnik
Elegantna spletna zasnova
Raznolikost dodatkov
Pomoč strankam

SLABOSTI

Hitrost je v določenih delih sveta počasna.

NordVPN deluje zunaj pristojnosti Paname, daleč stran od Štirinajstih oči, VPN, ki ji lahko zaupate, da bodo vaši podatki zaupni. So imun na zakone o piratstvu kar pomeni, da se boste lahko kadar koli povezali kjer koli.

CyberSec tehnologija s podpisom NordVPN v realnem času vsebuje seznam spletnih mest, ki gostijo zlonamerno programsko opremo, vohunsko programsko opremo in sledilce. aOdkrijte škodljivo programsko opremo ali smrkače, ko obiščete nevarno spletno mesto. Na ta način vam lahko preprečijo dostop do spletnega mesta, ki bo ogrozilo vaše podatke.

Z vojaško šifriranje in dvojno VPN (dva sloja zaščite), NordVPN vas med brskanjem po spletu ali prenašanjem vsebine ohranja trdno pokrita..

Osebno mi je všeč njihova zaščita pred puščanjem DNS (najboljše, kar sem jih naletel) in "Čebula prek VPN-ja" (vaša sporočila so v šifriranih plasteh kot plasti čebule).

Žal, NordVPN ne ponuja aplikacije za blokiranje oglasov, vendar razen, da imajo večino funkcij, ki bi jih iskali v VPN - zaščita DNS, stikalo za ubijanje itd..

Lastnosti

CyberSec, neomejeno nalaganje, skupna raba datotek, požarni zidovi in ​​varnost; Zaščita pred puščanjem DNS, 6 hkratnih povezav, 24/7 klepet v živo, 99,9% uptime, 1000+ strežnikov

Celoten pregled NordVPN preberite tukaj.

Surfshark

Superior Šifriranje, Neomejene povezave, Vgrajeno Kill stikalo

Surfshark logotip

PREDNOSTI

Odblokira Netflix in druge storitve pretakanja medijev
Deluje dobro pri hudourniškem in deljenju datotek P2P
Stroga politika brez dnevnika
Neomejeno naslovov IP, pasovne širine in povezav
Vrhunska varnost in šifriranje
Kill stikalo vključeno v vse načrte
Na voljo v državah z neto cenzuro ali bloki
Brezplačna preizkusna in 30-dnevna garancija za vračilo denarja
Zaščita pred puščanjem DNS, IPv6 in WebRTC

SLABOSTI

Manjša mreža strežnikov kot drugi VPN-ji
Hitrost se lahko razlikuje od strežnika do strežnika
Vmesnikom aplikacij manjka optimizacija oblikovanja

Sufshark je nova storitev VPN v bloku. Podjetje raste vsak dan in zdi se zavezano, da bo končala kot najboljši VPN na trgu. Storitev ima a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja in hitro gradi enega najboljših sloves na bloku.

Ko se je Surfshark prvič začel, je večina ljudi dvomila v njih. Še ena VPN? Podjetje je jasno videlo trg in mislilo, da bi lahko naredili boljše. Ima že več kot 800 strežnikov v več kot 50 državah. Zdi se tudi, da sta dodajanje več strežnikov vsak dan.

Zakaj je na našem seznamu Netflix tako visoko? Ena od stvari, ki jih ima več storitev VPN, je podpora protokolu IPv6. Z uporabo tega protokola lahko zagotovijo neomejeno število naslovov IP svojim strankam.

Stari protokol IPv4, ki ga uporablja veliko VPN-jev, ima omejeno število edinstvenih IP-jev. To je pomembno razlikovanje kot Netflix in druga podjetja lahko zaznajo VPN in sprožijo blokade zaradi na tisoče uporabnikov iz istega naslova IP.

Lastnosti

24/7 Live Chat, fantastične aplikacije, neomejeno vse, nesmiselni protokol šifriranja, brez beleženja in vse večja baza strežnikov.

Preberite naš celoten pregled Surfshark in analizo tukaj.

ExpressVPN

Hitro, varno in tone strežnikov

PREDNOSTI

145 lokacij strežnika
Možnosti različnih cen & načini plačila
Združljivost z več napravami
Odblokirajte Netflix ZDA in Ameriško Samoo
Neomejena hitrost in pasovna širina
RSA-4096 & SHA-512 HMAC overjanje
Vrhunska uspešnost v 90+ državah
Vrhunska storitev za stranke
Namenski IP-ji

SLABOSTI

Možnost cenejša od drugih
Omejene nastavitve in konfiguracije
Brez telefonske podpore

To je ena izmed mojih najljubših fajn, ko gre za ugledne VPN, ki jih lahko ponudimo. Najhitreje dosežejo hitrost, zagotavljajo pa neomejene prenose in izjemno varno 256-bitno šifriranje.

Težko bi našli en sam VPN, ki bi se lahko ujemal s ExpressVPN za prijazno, dobro podporo strankam in vrhunsko varnost. Njihovi 30-dnevna garancija za vračilo denarja in 24/7 klepet v živo so bonusi za vse bedake, ki se jih ne morete truditi, da sami razmislite.

Pomagali vam bodo pri kakršnih koli težavah in zagotovili pozitivno izkušnjo z uporabo njihovih strežnikov ali dobili celotno povračilo.

Lastnosti

Vsebina od koder koli, brez dnevnikov, 145 lokacij strežnika, hitrostni preizkus podpisa ExpressVPN, nagrajene aplikacije, podpora strankam 24/7 in ločeno tuneliranje.

(Preberite naš celoten pregled ExpressVPN tukaj)

PureVPN

Odlična varnost, hitra hitrost in odlična storitev

PREDNOSTI

Neposreden vmesnik
Pet edinstvenih prednastavitev
Odlične hitrosti
P2P je dovoljen
Brez pravilnikov o dnevnikih
Močno šifriranje
Prilagodljivost plačila

SLABOSTI

Pretekli pojavi puščanja DNS
Dnevniški žigi in pasovna širina
NAT požarni zid in drugi dodatki stanejo dodatno

Če želite pošteno predstaviti Netflix, je PureVPN VPN za vas. To je deluje 100% časa, ali si želite ogledati ameriški katalog Netflix ali si oglejte Hulu, Kodi in / ali Amazon Prime.

Njihovi strežniki podpirajo tudi skupno rabo P2P, kar pomeni, da boste lahko odblokirali vsa tista torrent spletna mesta, ki nam jih vlada poskuša odvzeti. Z 80.000+ strežnikov, PureVPN je eden največjih in najpogostejših VPN-jev okrog in imajo prekleto dober ugled za zaščito pred puščanjem DNS.

PureVPN je združljiv z iOS in Android in ponuja vrsto protokolov, od OpenVPN in L2TP do IKEv2 in SSTP.

Ne sprejemaj moje besede. Mashables in The New York Times sta tudi tokrat pohvalili njihovo močno šifriranje in neverjetne cene. Če ste kakšen pretepač, ki si ne more privoščiti, da bi celotno vato spustil na varno brskanje po internetu, boste s PureVPN srečni kot prašiči v dreku..

So poceni in enostavno nastaviti. In glazura na torti je njihovo sedemdnevno jamstvo za vračilo denarja. Če to ni dovolj spodbuda, upoštevajte dejstvo, da omogočajo pet hkratnih povezav. To sta dve povezavi kot večina njihovih tekmecev.

Lastnosti

Hitre hitrosti, politika brez zapisov, garancija za vračilo denarja, deblokiranje Netflixa in hudournikov, preizkušeni in odobreni

(Preberite naš celoten pregled PureVPN tukaj)

VyprVPN

Več kot 70 strežnikov, močno šifriranje, odlično za Netflix

PREDNOSTI

Strežniki v več kot 70 državah
Hitrost strele (idealno za pretakanje)
Močno šifriranje
V celoti opremljena varnost
Odblokira Netflix

VyprVPN je izbira za Netflix in druge storitve pretakanja. Zagotavljajo a kamnita trdna enkripcija in vse napredne varnostne funkcije, ki jih lahko zahtevate. Govorimo o vojaškem šifriranju, izjemnih hitrostih in storitvah v več kot 70 državah.

Od njihove ergonomske programske opreme do njihove združljivost z več napravami, VyprVPN je velikan med VPN-ji in tako kot ExpressVPN svojim strankam zagotavljajo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Osebno mi ni najbolj všeč njihova skupina za podporo strankam (skrit in ne vse tako informativen), vendar je to majhna cena za dostojno šifriranje in popolno anonimnost.

In za borce, ki se ne želijo deliti s svojimi dolarji takoj, ponudite 3-dnevno brezplačno preskusno različico tako si lahko ogledate, kako deluje, preden kupite načrt.

Lastnosti

Neomejeno prenašanje in pretakanje, 3 hkratne povezave, garancija za vračilo denarja, premakanje droženja, več protokolov, protokol Chameleon, integracija več aplikacij

(Preberite naš celoten pregled VyprVPN tukaj)

TorGuard

Ne toliko lokacij, ampak popolna zasebnost

PREDNOSTI

Hitre povezave
Odkleni Netflix US
Uporabnost na vseh platformah
Napredne funkcije
24/7 podpora strankam
TSL in 256-bitno šifriranje

TorGuard Anonymous VPN je izvedljiva možnost za tiste, ki ne pričakujejo sto tisoč naslovov IP ali sto lokacij strežnikov.

Ponuja proxy Socks5 in namenski IP, Torguardov anonimni VPN svojim uporabnikom omogoča pretakanje blokirane vsebine in nalaganje hudournikov s popolno zasebnostjo.

Saj boš lahko anonimno dostopajo do vsega, od Netflixa in Huluja do Pandore in Crackle.

Ena od stvari, ki mi je najbolj všeč pri njih, so njihovi načini plačila. Poleg večjih kreditnih kartic in Google Denarnice lahko plačujete z Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash in Money Bookers.

Čeprav je TorGuard nekoliko gole kosti v primerjavi z drugimi VPN-ji na tem seznamu, je še vedno varna in hitra rešitev VPN, ki podpira OpenVPN, PPTP ali L2TP.

S strežniki v Avstraliji in Novi Zelandiji ter v 98 drugih državah boste vedeli, da se boste lahko povezali in iz programske opreme dobili kar želite.

Lastnosti

Podpira vse naprave, vključno z Xbox 360, 5 sočasnimi povezavami, podporno vozovnico, podporo po e-pošti, 100+ strežnikov v 37 državah, vojaško šifriranje

(Preberite naš celoten pregled TorGuarda tukaj)

Gos VPN

Dobro, vendar na poti preveč padcev povezave

PREDNOSTI

Ugodne cene
Dostop do Netflixa
Podpora P2P
Ergonomska programska oprema
Brez pravilnikov o dnevnikih

SLABOSTI

Brez klepeta v živo
Manjše hitrosti kot večina, zlasti pri uporabi OpenVPN
Usmerjevalnik je težko konfigurirati
Povezave so pogosto izgubljene

Goose VPN dobi 75-odstotno oceno od mene, ker so zagotovo ugledni VPN, vendar so daleč od najboljših. Ta nizozemska storitev je ena novejših VPN-jev na trgu in morda se bo sčasoma izboljšala.

Kot je trenutno, jim primanjkuje naprednih funkcij ali pa številnih protokolov, ki jih pričakujem zaradi rešitve VPN na zgornji polici.

Ob tem dobite dostop do Netflixa, podpore P2P in neomejene povezave. Njihova programska oprema je dovolj enostavna za namestitev in ponuja brezplačno 30-dnevno brezplačno preskusno različico, tako da se lahko sami prepričate, ali jih je vredno uporabiti.

Najboljše, kar lahko rečem o Goose VPN, je, da so dokaj cenovno in ponudite toliko hkratnih povezav, kot bi si želeli. Prvi jih ravno ne naredijo izjemne (veliko je poceni VPN-jev), toda slednji so precej edinstveni. Pravzaprav se ne spomnim, da sem preizkusil en sam VPN, ki je ponudil več kot šest istočasnih povezav.

Če lahko ravnajte s kapljicami pri hitrostih prenosa, zato boste morda želeli iti na Goose VPN. Zagotovo lahko naredite veliko slabše (glejte: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Lastnosti

30-dnevna brezplačna preskusna različica, močno šifriranje, brez pravilnikov o dnevnikih

Ali lahko dobim brezplačno VPN za Netflix?

brezplačno vpnČe ste novi v VPN-jih in si želite ogledati, kako delujejo ali če imate določen dohodek in si ne morete privoščiti plačljive rešitve VPN, lahko veliko teh odličnih VPN-jev preverite brezplačno, običajno za poskusno uporabo obdobje tedna ali meseca. Ne pričakujte, da boste z brezplačno programsko opremo odklenili Netflix in podobne storitve pretakanja.

Žalostna resnica je, da Netflix močno razbija na strežnikih, ki pripadajo VPN-jem. Zato ga lahko prekličejo le premium VPN storitve. Dobra novica je, da je večina VPN-jev na tem seznamu zelo poceni, tako da ne boste prekinili banke, ki bi jo preizkusila.

Odblokirajte Netflix od koder koli

Najboljši VPN-ji za Netflix (2020)Na Netflixu se vsi radi vračajo, saj so velikani moderne zabave. Ogromen obseg filmov, TV oddaj in dokumentarnih filmov, ki jih ponujajo v svojem pošastnem katalogu, navdušuje.

Čeprav je knjižnica Netflix ogromna, se lahko gledalci, ki niso iz ZDA, veselijo, če bodo deblokirali ameriški katalog Netflix. Ameriški naročniki Netflix dobijo na tone vsebine, ki je druge države ne prejemajo.

Kaj je VPN za Netflix?

VPN pomeni Virtual Private Network. Ta storitev omogoča, da lahko izgledate, kot da dostopate do interneta iz drugega dela sveta, zahvaljujoč se številnim IP-naslovom VPN-jev, ki prikrivajo vaš dejanski naslov IP.

Če uporabljate enega od njihovih ameriških strežnikov, se zdi, da do Netflixa dostopate iz ZDA. Rezultat tega je katalog, na katerem boste vzklikali, "Prav zanič si!"

Zakaj imajo različne države različne kataloge Netflix?

Zaradi omejitev licenc, ki jih produkcijske družbe uvedejo za filmske filme in televizijske programe, ki so licencirane za Netflix, kralji za pretakanje ne morejo deliti omejene vsebine z vsemi regijami.

Za to ni kriv Netflix, iz bogastva ekskluzivnih vsebin je razvidno, da so si pri nekaterih najboljših imenih v zabavi naročili, da si prizadevajo za pošiljanje vsebine po vsem svetu (Game of Thrones, Orange je New Black, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, Hiša kartic).

Na žalost, ko gre za že obstoječi material, so roke vezane. Toda to ne bi smelo pomeniti, da so vam roke vezane in da ne. Vsaj ni treba, da so vam na voljo VPN-ji.

Napaka proxy Netflix - popravite bloke proxyja

V preteklosti so ljudje poskušali odblokirati ameriški katalog Netflix s pomočjo proxy spletnih mest. Če ste to poskušali pred kratkim, potem veste, da tega ni več mogoče storiti, saj Netflix uporablja proxy blocker.

Ko to poskusite zdaj, se prikaže sporočilo o napaki, ki se glasi: »Ups, nekaj je šlo narobe. Napaka v pretakanju. Zdi se, da uporabljate blokator ali proxy. Izklopite katero koli od teh storitev in poskusite znova. "

Čeprav je bil proxy DNS nekdaj dober način za to, vam zdaj to ne bo uspelo. The Edini način za uspešen dostop do ZDA Netflix je uporaba Netflix VPN.

Na srečo bodo storitve VPN na tem seznamu zaobšle blok proxy Netflix in sprostile vso tisto vsebinsko vsebino, ki ste jo srbeli pri gledanju.

Vsak katalog Netflix za posamezne regije bo dostopen na dosegu roke. VPN je najboljši način za obhod Netflixovih blokov.

Ali vam bo uporaba Netflixa povzročila težave?

Verjetno ne. Čeprav pogoji storitve Netflixa jasno navajajo, da bo uporabniku prekinjen račun Netflix, če ga bodo ujeli z uporabo VPN-ja za dostop do nadomestnih katalogov, nobenega zapisa o tem še niso storili.

Noben uporabnik ni bil nikoli preganjan zaradi uporabe VPN-ja za deblokiranje Netflixa, prav tako pa ni bil preganjan zaradi deblokiranja katere koli druge storitve pretakanja.

Razlog, zakaj se ljudje zaradi uporabe VPN-jev niso preveč strli, je preprost. Izgubiti naročnike ni v njihovem najboljšem interesu samo zato, ker omenjeni naročniki dostopajo do nelicencirane vsebine. Torej, pretakajte se naprej!

Najboljše Netflix VPN-je - zaključek

Za tiste, ki imajo naročnino na Netflix, VPN odpira svet možnosti. Večina naročnikov po vsem svetu je vsebinsko omejena. S trdnim VPN si boste lahko ogledali vse, od ameriškega kataloga Netflix do kataloga Združenega kraljestva, ameriškega kataloga Samoa in kataloga Portorika, od katerih ima vsaka ogromne količine ekskluzivnega materiala.

Za najboljše VPN-je za Netflix toplo priporočam svoje najboljše tri predloge. NordVPN, Surfshark in ExpressVPN so med največjimi VPN-ji tam, kjer gre za šifriranje, funkcije, združljivost, cene in storitve za stranke.

Vsak od teh VPN-ji ponujajo fantastične hitrosti za pretakanje HD in vso varnost med brskanjem po knjižnicah Netflix se boste morali skriti. Če želite izboljšati svojo izkušnjo z Netflixom, povežite se z Netflix VPN in že ste pripravljeni, da vas odpihne!

Zadnje majhno priporočilo za spletne varnostne varnostnike je, da si ogledate naše teste na najboljši programski opremi za upravljanje gesla.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me