Najbolji VPN-ovi za torrenting (2020)

Zaštita vašeg identiteta putem interneta danas je nužna. To se posebno odnosi na dijeljenje datoteka P2P jer ne znate uvijek što preuzimate niti tko gleda..

Pri odabiru treba uzeti u obzir puno najbolji VPN za bujice. Morate se boriti s hakerima i vladinim nadzorom u naravi.

U Australiji je više od 55 međunarodnih gusarskih web stranica za bujice blokirano zahvaljujući presudi suda u kolovozu 2017. Čak i u doba Creative Commons Licence, korisnicima je ograničen pristup sadržaju.

Dobra vijest je da postoje sjajni VPN-ovi koji vam omogućuju da zaokružite ovo blokiranje tako da kad god želite, možete pogledati i preuzeti sve filmove, TV emisije i sportske specijalitete..


Ali odabir pravog je druga priča, ona koja može biti klizava staza ako nemate iskustva s VPN-ovima. Iz tog sam razloga sastavio popis najbolji VPN-ovi za bujice.

Moj se popis temelji na temeljitim testiranjima i istraživanjima kako bismo osigurali da ćete čitati samo one najpopularnije dostupne.

Nakon testiranja više od 25 VPN-a i preuzimanja (ili pokušaja preuzimanja) 250+ datoteka svuda od Melbournea do Canberre. S najboljim VPN-ima uspio sam koristiti BitTorrent, preuzeti filmove i strujati svaku epizodu Igra prijestolja. ��

Umu će možda trebati knjige jer je mač potreban kamen, ako ga želim održati na rubu, ali mom umu trebaju neograničena preuzimanja i s najboljim VPN-ovima na ovom popisu mogu preuzeti u svoje srce (i um) sadržaj.

NordVPN

Izbor 1, izvrstan balans privatnosti & Brzina, dvostruka enkripcija podataka

Pros

Dodatna zaštita, šifriranje vojnog stupnja, različite mogućnosti određivanja cijena, jednostavno podešavanje, razni načini plaćanja uključujući Bitcoin, servere u 61 zemlji

Cons

Sporije su brzine od nekih njihovih konkurenata, nema telefonske podrške

NordVPN postoji već duže vrijeme i vrlo su popularni iz očitih razloga. S NordVPN-om dobijate neograničeno dijeljenje P2P-a, DNS blokatora propuštanja, prekidač kill i a 30-dnevna garancija povrata novca.

Nadalje, oni koriste vojno šifriranje i svojim korisnicima pružaju CyberSec koji automatski blokira stvari poput zlonamjernog softvera tako da se nećete morati brinuti o cyber prijetnjama dok su bujice ili strujanje blokiranog sadržaja.

CyberSec štiti i od napada DdoS (Distributed Denial of Service). DDOS napad je vrsta napada gdje se koristi više kompromitiranih sustava da ciljaju posebno jedan sustav. Vaš sustav. CyberSec vas štiti od takvog napada.

Ostale napredne značajke uključuju Dvostruki VPN koji dvaput kriptira vaš internetski promet da bi stvorio dodatni sloj privatnosti. Ovaj postupak povezivanja poslužitelja omogućuje vam da se sakrijete iza brojnih poslužitelja radi bolje zaštite svog identiteta.

Ovo su samo neke od značajki koje možete očekivati ​​od NordVPN-a. Pogledajte naš cijeli NordVPN pregled ovdje.

Surfshark

# 2 Najjeftinija mogućnost bujice

Pros

Velika brzina, čvrsta podrška i jedna od najnižih cijena za kvalitetu / brzinu. 

Deblokira Netflix i ostale usluge strujanja medija

Cons

Spor odgovor tima za podršku putem e-pošte

Surfshark je relativno nov pridošlica na VPN sceni, ali oni su porasli u popularnosti svojim snažnim mrežnim osnovama, raznolikošću podataka centara i strogim pravilima zapisivanja bez dnevnika..

Što se tiče bujice, glavni razlog zašto Surfshark imamo kao najbolji izbor je sigurnost. Surfharkovi VPN protokoli koriste 256-bitnu AES enkripciju vojnog stupnja.

Međutim, tvrtka ide na tržište dodatni korak uključivanja 2048-bitne DHE-RSA razmjene ključeva i SHA512 provjere autentičnosti za dodatnu sigurnost (prijevod: najbolja moguća enkripcija i sigurnost). Tu je i DNS i WebRTC zaštita od prokiranja utkana u tehnologiju koja pokreće ovu mrežu. Više o tome pročitajte u našoj recenziji ovdje.

Sveukupno Surfshark je odličan izbor za ljude koji traže anonimnost i privatnost nečega poput Nord VPN-a bez plaćanja ruku i nogu..

ExpressVPN

Br. 3 i brzi IP adrese

Pros

Najbrže brzine, nenadmašna usluga kupcima, napredne značajke, bez zapisa, potpuna privatnost

Cons

Najbrže brzine, nenadmašna usluga kupcima, napredne značajke, bez zapisa, potpuna privatnost

ExpressVPN ima čvrstu politiku bez zapisa, što znači da možete sigurno koristiti uTorrent ili bilo koji drugi BitTorrent klijent za dijeljenje datoteka s potpuno anonimnošću.

Jednostavno se prijavite, slijedite njihove osnovne upute i za nekoliko minuta moći ćete se povezati s bilo kojim njihovim poslužiteljem. Odatle možete sigurno i sigurno preuzeti uTorrent i započeti koristiti njihovu aplikaciju za početak bujice. Njihova značajka Smart Location može čak odabrati i optimalno mjesto za vašu mrežu.

Koriste najvišu razinu enkripcije (256-bitni AES) i omogućuju vam korištenje bilo kojeg od glavnih protokola (OpenVPN, L2TP, PPTP i SSTP).

S ExpressVPN-om, ti dobiti sve značajke koje smo ranije spomenuli—24/7 živa korisnička podrška, ubojice brzine, prekidač kill, neograničena propusnost i još više.

Kupljeni VPN

# 4 Nedostaje brzina / sigurnost

Pros

Posebne ponude, bez zapisa, brzi poslužitelji, 256-bitna enkripcija Blowfish, neograničena propusnost, 5 simultanih veza, korisnička podrška 24 sata dnevno

Cons

Nije najjeftinije VPN rješenje, bez blokiranja oglasa nema naprednih značajki

Uz solidne međunarodne rezultate brzog ispitivanja i pouzdanog klijenta, jasno je zašto Kupljeni VPN osvojio je nagrade i istaknuta u velikim tehnološkim publikacijama poput Wired Magazine. Oni su renomirana tvrtka koja očito brine o svojim kupcima.

Svake godine ova tvrtka sa sjedištem u Budimpešti dodjeljuje 5000 do 5 studenata kako bi im pomogli u pokrivanju obrazovanja na sveučilištu. Nude podružničnu podršku i posvećenu korisničku podršku.

Za razliku od nekih svojih konkurenata, oni ne postavljaju apsolutno nikakva ograničenja korisnicima koji žele dijeliti datoteke. Imat ćete njihov potpuni pristup torrentima sa svojim softverom. Koristeći njihovu tehnologiju, moći ćete zaobići vladine uplitanje i deblokirati bilo koji sadržaj koji želite pogledati ili preuzeti.

Maskiranjem vaše IP adrese i pravilnim šifriranjem internetskog prometa, napunjeni VPN daje vam sve što trebate za deblokiranje torrent stranica i uživanje u sadržaju koji ste svrbili da biste provjerili.

Također je vrijedno spomenuti da neke VPN web stranice izgledaju kao da ih je nečiji mali brat srušio zajedno tokom dugog vikenda. Buffered.com ne bi mogao izgledati bolje. Zahvaljujući banerima koji prikazuju činjenicu da su predstavljeni u filmu Time, Success i spomenutom Wiredu, stranice su jednostavne za oči i jednostavne su za kretanje. Njihovo sučelje je također lako za kretanje.

IPVanish

Još jedan snažni suparnik

Pros

Bez dnevnika, čvrsta enkripcija, više poslužitelja, bujica nije prihvaćen, ne prihvaća Bitcoin

Cons

Sjedište SAD-a gdje NSA može doći kucajući, manje od uzorne korisničke podrške

IPVanish je odličan za početnike i iskusne korisnike. Uz robustan paket sigurnosnih alata, IPVanish je san torrentera. Kao i kod ExpressVPN i NordVPN, IPVanish pruža idealnu enkripciju za dijeljenje datoteka i streaming.

Ovaj nagrađivani VPN održava vašu privatnost putem Socks5, proxy funkcije koja vam omogućava da ostanete privatni skrivajući svoju stvarnu IP adresu prilikom prolaska vašeg P2P prometa kroz neku od njihovih 40.000+ IP adresa na jednom od njihovih mnogih poslužitelja.

Imaju dva poslužitelja u Melbourneu i ukupno njih 950+ poslužitelja u 60+ zemalja, što ih čini jednim od najraširenijih VPN rješenja na svijetu. Oni također nude tri pristupačna plana.

Privatna VPN

Čvrsti trkač gore

Pros

Snažan OpenVPN, nema pravila dnevnika, pristupačne cijene, sedmodnevna garancija povrata novca, poslužitelji u 29 zemalja

Cons

Nema ugrađenu DNS pokrivenost propuštanjem

Pristup povoljnom proračunu za štedljivijih korisnika koji i dalje želi mogućnost bujice, Private VPN koristi konkretnu kriptografiju kako bi vas učinio anonimnima. Njihova usluga ima: ugrađeni prekidač ubistva i drže čvrstu politiku bez trupaca.

Pomoću privatne VPN možete deblokirati sadržaj specifičan za regiju i blokirana web mjesta. Njihovi brzi serveri su neki od najpouzdanijih, a njihovo postavljanje jednim klikom uklanja glavobolju prilikom prijave i početka rada.

Kompatibilan je na svim uređajima, privatna VPN usluga je koju cijenimo zbog svoje ljubazne usluge kupcima i brze veze.

Nažalost, svaka ruža ima svoj trn i to je nedostatak DNS zaštite od curenja. Ali za povremenog korisnika ovo je lijep, jeftin izbor koji će vjerojatno obaviti posao.

CyberGhost

2. trkač gore

Pros

Privatno, sa sjedištem u Rumunjskoj (bez vladinog preskakanja), dobar izgled i jednostavan za korištenje softver, pet istodobnih veza, razgovor uživo 24 sata dnevno, DNS zaštita od propuštanja, prekidač za ubijanje, dopušteno dijeljenje P2P

Cons

Zbunjujuće cijene, loša reputacija među bivšim kupcima

Ovaj je softver izuzetno jednostavan za korištenje i ima sva zvona i zviždanja skupljih VPN rješenja. Sa sjedištem u Rumunjskoj, CyberGhost pruža izuzetne brzine na obližnjim poslužiteljima i ne zadržava apsolutno nikakve zapise korisničkih sesija.

Blokira Torrent protokol na svim poslužiteljima, normalizirajući promet i omogućava upotrebu svih P2P mreža. Jedino upitno o CyberGhostu je da ga možete preuzeti potpuno besplatno.

Besplatni VPN-ovi nešto su s čime korisnici moraju biti oprezni jer većina besplatnih VPN-ova nije zaista besplatna. Imaju lošu reputaciju prikupljanja vaših podataka i njihove prodaje trećim osobama kako bi platili njihovu besplatnu uslugu.

U skladu s tim, nakon što smo pokrenuli test sa CyberGhostom, nismo našli dokaze da je to bio slučaj te nisu otkrivena curenja DNS-a. S obzirom na sve, CyberGhost izgleda kao održiva opcija za korisnika koji ima mali proračun.

Zaštiti sebe sada

Vaša privatnost je bitna, posebno kada je riječ o dijeljenju P2P datoteka. Torrenting može biti vrlo opasan. To može rezultirati pravnim problemima, napadima zlonamjernog sadržaja ili zlonamjernog softvera. To može rezultirati curenjem podataka i krađom osjetljivih podataka.

VPN-ovi mogu odbiti sve ove cyber prijetnje i pomoći vam u održavanju diskrecije.

Ako još uvijek niste sigurni u upotrebu neke od ovih usluga, imajte na umu da VPN-ovi na ovom popisu sadrže garancije povrata novca. Možete isprobati njihovu uslugu i provjerite je li vam dobro.

Kako me štite VPN-ovi za torrenting?

VPN šifriranje i jedinstvene IP adrese osiguravaju da vaš ISP (davatelj internetskih usluga) ne može vidjeti što radite na internetu jer su svi podaci koji se s vašeg računala prenose putem VPN poslužitelja sakriveni.

Budući da je jedan od glavnih razloga što je bujica velika ne-ne, zbog sadržaja zaštićenog autorskim pravima, davatelji VPN-a na kraju dobivaju pozadinu od vlasnika autorskih prava umjesto vas. To je zato što vaša stvarna IP adresa nije izložena.

Spajanjem na VPN poslužitelji koji se nalaze u zemljama koje ne cenzuriraju web mjesta zbog autorskih prava, možete učinkovito deblokirati bujice i vidjeti što god želite.

Razumijevanje zakona

Neke zemlje (među kojima su Ujedinjeno Kraljevstvo i Indija) krše se kada je riječ o internetskim kršenjima autorskih prava, ali većina zemalja piratstvo smatra građanskom, a ne kaznenom. Ovdje je popis zemalja i njihovi povezani zakoni o VPN-u.

Jedna od najrasprostranjenijih posljedica piratstva je pismo upozorenja vašeg davatelja internetskih usluga. Ako koristite pravilno zaštićen VPN, nećete naići na ovaj problem jer vašu stvarnu IP adresu neće vidjeti nitko.

Kako osigurati da vas VPN za mučenje štiti

Ako želite znati jeste li istinski sigurni i privatni, posjetite IPLeak.com. Ako ne vidite svoju stvarnu IP adresu ili je imate od davatelja internetskih usluga, zaštitit ćete vas VPN.

Za dodatnu sigurnost možete provjeriti je li vaš BitTorrent klijent propustio vašu stvarnu IP adresu pomaknite se prema dolje do Detekcije adrese torrenta i dodajte magnetsku vezu vašem BitTorrent klijentu. Ovo će pratiti vašu aktivnost bujice i otkriti bilo kakve curenja.

Što treba uzeti u obzir prije prijave na VPN

Kad je u pitanju odabir najboljeg VPN-a za bujicu, trebate znati puno toga.

Dijeljenicima datoteka Torrent i P2P potrebna je privatnost, ali trebaju i priličan strop kada su u pitanju ograničenja podataka. Mala brzina i tjelesna propusnost stvarat će problem onima koji žele preuzeti ili prenijeti pristojnu količinu sadržaja.

Imajući to na umu, evo nekoliko čimbenika koje treba razmotriti prije nego što se naselite na VPN za vaše potrebe buke:

  • sigurnosti
  • Pravila prijavljivanja
  • Ograničenje propusnosti
  • Učinkovitost ispitivanja brzine

Najvažniji razlog prilikom traženja VPN-a za bujicu je kriptografija koja stoji iza softvera. Pravilna enkripcija osigurava korisnika da niti jedna treća strana neće moći špijunirati njihovu aktivnost ili ih ciljati oglasima ili virusima.

Bolji VPN-ovi na tržištu nude OpenVPN protokol, sigurnosni model sigurnog tunelnog prijevoza. To zadržava davatelje internetskih usluga (davatelja internetskih usluga), bez obzira na stvari poput obaveznog zadržavanja podataka. Na taj način zaustavljate ih da prikupljaju vaše osobne podatke i podatke onih s kojima komunicirate putem interneta.

Privatne tvrtke već duže vrijeme koriste VPN za takvu nevidljivu sigurnost, ali sada su one dostupne široj javnosti i na tržištu postoji mnoštvo VPN rješenja, od kojih mnoge nude sigurnosni softver sa vlastitim algoritmima potpisa za enkripciju betona.

VPN-ova politika prijavljivanja vrlo je važna jer to je ono što određuje je li vaša mrežna aktivnost doista privatna ili je samo "nekako, sorta privatna". Neki VPN-ovi će vam reći da nemaju politiku zapisivanja, što znači da ne spremaju vaše sesije korisnika, ali u mnogim slučajevima to je lažna tvrdnja.

Korisnici na Redditu i drugim forumima nazvali su VPN-ove poput HideMyAss-a radi prikupljanja svojih podataka i dijeljenja tih podataka s drugima. Slične optužbe iznesene su i kod Pure VPN-a, iako su ti navodi uglavnom neutemeljeni.

Osim odabira VPN-a sa strogim pravilima bez dnevnika, morat ćete potražiti i njega s dosta propusne širine. Naravno, brzina vašeg VPN-a nije isključivo odgovornost VPN-a s kojim idete, to je također vaša odgovornost.

Ako koristite VPN koji tvrdi da ima veliku brzinu, a smatrate da su spori, razmislite o korištenju bližeg poslužitelja. U većini slučajeva VPN ima poslužitelje u vašem području. Uvijek koristite poslužitelj koji odgovara vašoj svrsi.

Drugi način da povećate brzinu je korištenje PPTP protokola. PPTP označava Protokol tuneliranja od točke do točke. To je jedan od najstarijih i najjednostavnijih protokola i računski najbrži. Imajte na umu da ste vi neće dobiti maksimalnu sigurnost sa PPTP protokolom tako da je stvarno lopta između vrhunske sigurnosti i krajnje brzine.

Testiranje brzine je još jedno razmatranje. ExpressVPN je moj omiljeni VPN zbog njihove transparentnosti i posvećenosti svojim klijentima. Oni su prvi VPN koji je uveo alat za brzi test koji vam u stvarnom vremenu pokazuje koje točno brzine postižete vezom njihovog poslužitelja..

Da biste zaista optimizirali brzinu, trebali biste nadograditi brzinu vlastite veze putem vlastitog davatelja internetskih usluga. Obavezno to učinite prije upotrebe VPN-a. Također ne upotrebljavajte besplatni VPN za bujice ili strujanje. Za više informacija o brzini pročitajte naš sjajni vodič za brži rad interneta.

Dakle, koji VPN-ovi su najbolji za torrenting u 2018. godini? Pomno smo pogledali sve glavne VPN-ove na tržištu (i neke manje one koje ćete poželjeti izbjeći po svaku cijenu) i ocijenili ih na temelju brzine, značajki, enkripcije, cijene, korisničke usluge i većine važno, privatnost.

Zaključak

Mislim da ćete se složiti da ima mnogo koristi od korištenja VPN-a.

S jakim VPN-om moći ćete izbjeći sve, od Wi-Fi spoofinga i napada Honeypot-a do Firesheep-a i ransomwarea, dok anonimno preuzimate i prenosite sadržaj.

Čak i ako se samo želite povezati s prijateljima ili rođacima, VPN-ovi dobivaju leđa, štiteći vaše lozinke i osobne razgovore od znatiželjnih očiju korporacija, hakera i vladinih institucija.

Sada kada ste vidjeli naših šest najboljih izbora, možda imate problema s rješavanjem samo jednog. Ako je to slučaj, preporučujem vam da isprobate jedno ili dva kako biste osjetili koji vam odgovara.

Kad bih morao odabrati svoje najbolje tri, jaDefinitivno bih išao uz NordVPN, Surfshark, i ExpressVPN. Svaka od njih ima dobru brzinu, pouzdanu podršku, solidnu enkripciju i posebne ponude za one koji se prvi put prijavljuju.

VPN-ovi su vitalni resurs i sada imate znanje koje je potrebno da biste započeli s kupnjom za održivo VPN rješenje. Sretan streaming.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me