Najbolji VPN za Kodi

Kodi uživa u sve većoj popularnosti širom svijeta, ali još uvijek ima puno ljudi koji nisu čuli za ovu inovativnu uslugu. Među onima koji ga koriste, neki tek otkrivaju da je korištenje VPN-a presudno za streaming s Kodi-jem.


Ovaj članak služi kao uvod u Kodi. Međutim, glavni fokus je nacrtati zašto je upotreba VPN-a s Kodijem neophodna. Možda jednako vitalno uključujemo i rezultate našeg sveobuhvatnog testiranja kako bismo utvrdili koji su VPN pružatelji apsolutno najbolje mogućnosti za upotrebu s Kodi-jem.

Stotine VPN-a postoje vani, ali nisu svi kompatibilni s Kodi-jem. Odabir koji smo ovdje naveli smanjio se jer su imali malo učinka na brzinu prijenosa podataka i jer su osigurali sigurnu vezu. Zašto je ta sigurna veza toliko presudna? To je isti razlog zašto biste kupili samo najbolji sigurnosni sustav kuće. Čuvanje podataka i imovine imat će vam upravo na raspolaganju duševni mir.

Nastavite čitati da biste naučili sve o tome najbolji VPN-ovi za Kodi.

Najbolji VPN-ovi za Kodi

Ako ste uzbuđeni istražiti sve što Kodi može ponuditi, prvo morate pronaći gornji Kodi VPN. Sa stotinama VPN pružatelja usluga vani, postoji razlog da su neki od njih pouzdaniji od drugih.

Zbog toga smo uzeli vremena da testiramo mnoge VPN usluge kako bismo identificirali one koji će optimizirati rad vašeg sustava, a istovremeno zaštititi vaš web promet od znatiželjnih očiju. Nakon iscrpnog procesa, identificirali smo se šest pružatelja usluga koji nude brze i pouzdane usluge. Ako tražite VPN za Kodi, jedna od njih mogla bi biti savršena opcija.

NordVPN

S kolekcijom od više od 5.100 poslužitelja smještenih u 60 zemalja, NordVPN ima jednu od najjačih mreža u poslu. njihov 30-dnevna garancija povrata novca pruža vam dovoljno vremena da isprobate uslugu prije nego što se odlučite.

Sjedište Sjedišta u Panami je daleko izvan nadležnosti čak 14 zemalja s očima. Koriste 256-bitnu dvostruku enkripciju, a nude podršku za Kodi uređaje koji pokreću sve glavne operativne sustave. NordVPN je široko prepoznat kao jedan od bržih VPN-a na tržištu, sa samo nekoliko konkurenata koji su u mogućnosti najbolje iskoristiti njegove brzine prijenosa podataka.

prozodija

 • Vrlo kompatibilan s Kodi-jem
 • Sa sjedištem u Panami
 • Robusna, geografski raznolika mreža poslužitelja
 • 30-dnevna garancija povrata novca
 • Nema testiranja IP-a prilikom testiranja
 • Ne čuva zapisnike

kontra

 • Nema mogućnosti izbora pojedinih poslužitelja, već samo lokacija
 • Nema najintimitivnije sučelje

Značajke

NordVPN ima robustan izbornik sigurnosnih značajki, uključujući šifriranje vojne klase i mogućnost upotrebe dvostruki VPN. Usluga također nudi ekskluzivni alat CyberSec za održavanje oglasa i zlonamjernog softvera.

OpenVPN protokol dodatno osigurava sigurnost kao i DNS zaštita od propuštanja i automatski prekidač. Do šest uređaja može biti zaštićeno s jednim računom. Služba za korisnike dostupna je 24 sata dnevno.

cijena

Trogodišnji plan može se kupiti za samo 2,99 dolara mjesečno. Izračunava se na ukupne troškove od 107,55 USD. Mjesečni plan košta 11,95 USD mjesečno, ali možete uštedjeti novac tako da se pretplatite na godinu dana po 6,99 USD mjesečno, ukupni troškovi od 83,88 USD. Dvogodišnji plan je također pristupačan i košta 3,99 dolara mjesečno uz ukupno plaćanje od 95,75 dolara.

sječa drveta

NordVPN se pridržava stroge politike nulte zapisanosti. Budući da je njihovo sjedište u Panami, možete vjerovati da oni ne vode evidenciju o vama ili vašim mrežnim aktivnostima.

nordvpn pravila zapisivanja

Ubrzati

NordVPN nije bio najbrži VPN koji smo testirali s Kodijem. Prije uključivanja, naša brzina bila je 26 Mbps. Kad je NordVPN pokrenut, naša brzina se smanjila na pet Mbps. Unatoč tome, bila je to sigurna i pouzdana veza.

ExpressVPN

ExpressVPN sebe smatra kao # 1 VPN za Kodi, i iako se slažemo da nudi prilično solidne performanse, više volimo funkcionalnost i sigurnost NordVPN-a u cjelini..

Ipak, Express VPN sjedište je na Britanskim Djevičanskim ostrvima, tako da je daleko izvan domašaja zemalja s 14 očiju. Ne drži zapisnike i možete se osloniti na vojno šifriranje. Svi Kodi uređaji su podržani. Ovo je jedan od najboljih VPN-ova za Kodi zahvaljujući njegovom brzina prijenosa podataka.

prozodija

 • Podržava sve Kodi uređaje
 • Namjenske aplikacije za upotrebu Kodi-ja
 • Dobre stope prijenosa podataka
 • Pouzdane značajke za privatnost i sigurnost
 • 24/7 podrška

kontra

 • Skuplje od konkurencije

Značajke

ExpressVPN ima više od 3.000 poslužitelja u 94 zemlje. OpenVPN protokol i AES 256-bitna enkripcija osiguravaju vašu anonimnost i privatnost. Postoji prekidač za zaustavljanje i pored usmjerivača naći ćete aplikacije za Mac, Windows i Linux. ExpressVPN ima čvrstu politiku privatnosti radi zaštite svojih kupaca.

cijena

Mjesec ExpressVPN koštat će vas 12,95 USD. Iskoristite do šest mjeseci pokrića za 9,99 USD mjesečno ili prijeđite na opciju 12 mjeseci za 8,32 USD mjesečno.

sječa drveta

ExpressVPN drži se stroge politike bez zapisnika koja čuva vaš identitet i aktivnosti u tajnosti.

izričiti vpn politiku privatnosti

Ubrzati

ExpressVPN se nije previše miješao u naše brzine prijenosa podataka. Testirali smo brzinom od 26 Mbps prije upotrebe VPN-a. Uključivanjem ExpressVPN-a promijenili smo brzinu prijenosa podataka u 12 Mbps.

VyprVPN

Iako je VyprVPN nekad vodio zapisnike, sada prolaze neovisnu reviziju treće strane kako bi se dokazalo da se ne čuvaju nikakve evidencije. Njihova mreža ima više od 700 poslužitelja na otprilike 70 lokacija. Možete odabrati između raznih VPN protokola i VyprVPN-ovih vlasničkih Kameleonska tehnologija osmišljeno je da vam pomogne da izbjegnete bilo koje VPN blokiranje.

VyprVPN ima sjedište u Švicarskoj. Iako ova nacija nije dio mreže s 14 očiju, važno je razumjeti da Švicarska često usko surađuje sa zemljama koje su dio tih mreža. Sukladno tome, drugi pružatelj usluga može ponuditi bolju privatnost i anonimnost.

prozodija

 • Podrška za razne Kodi uređaje
 • Nije otkriveno propuštanje IP-a
 • Nema trupaca
 • Dobre mjere sigurnosti

kontra

 • Ograničena mreža poslužitelja
 • Samo trodnevno besplatno probno razdoblje

Značajke

Pomoću VyprVPN-a dobijate neograničen prijenos podataka i DNS-a sa nula znanja. NAT vatrozid vam pruža dodatnu sigurnost, a imat ćete tehničku podršku 24 sata dnevno. Odaberite najbolji VPN protokol za vas. VyprVPN kompatibilan je s većinom uređaja i usmjerivača.

cijena

Nabavite VyprVPN na tri uređaja za 5 USD mjesečno. Nadogradite na Premium paket kako biste zaštitili pet uređaja, nabavili Chameleon protokol i dobili pristup VyprVPN Cloudu za 6,67 USD mjesečno.

sječa drveta

VyprVPN je održavao priličnu količinu trupaca, ali je donedavno promijenio njihova pravila, imajući u vidu zaštitu korisnika. Od tada slijede politiku nulte evidentiranja, u stvari su toliko ozbiljni u svom novom imidžu da su sada podvrgnuti neovisna revizija na redovnoj osnovi.

vyprvpn dnevnik privatnosti

Ubrzati

Ispitivanje brzine pomoću VyprVPN-a bilo je upravo tako. Naša pre-VPN brzina iznosila je 26 Mbps, ali upotreba VyprVPN usporila nas je na 7,7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost je još jedan pružatelj VPN-a koji svoj Kodi kompatibilnost postavlja ispred i u sredinu, s više od 3.600 poslužitelja smještenih u 60 zemalja.

Ako želite uživati ​​u prilagođenom iskustvu, CyberGhost vam nudi sve vrste aplikacija i mogućnost odabira poslužitelja koji koristite. Tvrtka jamči vašu sposobnost strujanja, ali to vodi evidenciju o trajanju mrežnih sesija i vašim DNS upitima. Podrška za Kodi uređaje uključuje Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV ili Stick i Android TV.

prozodija

 • Sa sjedištem u Rumunjskoj
 • Kompatibilan je s mnogim Kodi uređajima
 • Vrlo prilagodljiv
 • Nema propuštanja IP-a

kontra

 • Čuva zapisnike veza

Značajke

CyberGhost pruža snažnu enkripciju i može se koristiti na gotovo svim uređajima. Uz relativno robusnu poslužiteljsku mrežu i pristup NoSpy poslužiteljima, možete vjerovati da ćete imati anonimno iskustvo. Rumunjsko sjedište je plus, ali ova tvrtka vodi evidencije veza.

cijena

CyberGhost je pristupačan s trogodišnjim planom koji košta 2,75 dolara mjesečno. Ovo dolazi sa 45-dnevnim jamstvom povrata novca. Mjesec dana će vam potrošiti 12,99 USD, a prijava za godinu dana usluge košta 5,99 USD. Dvije godine je povoljnija ponuda od 3,69 dolara mjesečno.

sječa drveta

Ovo je glavni kamen spoticanja za CyberGhost. Tvrde da ne vode zapisnike, ali kažu i da čuvaju nekoliko zapisa. Za zagovornike privatnosti to je nije uvijek dovoljno dobar.

Najbolji VPN za Kodi

Ubrzati

CyberGhost je isporučio prosječne brzine prijenosa podataka. Bez njega naša je brzina izmjerila 26 Mbps. Nakon uključivanja CyberGhosta, brzina našeg prijenosa podataka pala je na pet Mbps.

Privatni pristup internetu

Ovo je jeftina opcija koja radi na Kodi uređajima koji imaju Linux ili Android. Aplikacije s privatnog pristupa internetu kompatibilne su s MacOS-om, iOS-om, Windows-om, Androidom i Linuxom. Možda je jeftin i ima manje zvona i zvižduka od konkurencije, no ova se tvrtka još uvijek može nazvati vrhunskim Kodi VPN-om zahvaljujući šifriranju i sigurnosnim značajkama. Privatni pristup internetu koristi kombinaciju VPN-a i proxy poslužitelja u više od 30 zemalja. Ukupan broj poslužitelja trenutno je 3.307.

prozodija

 • Podrška Kodi za Android i Linux uređaje
 • Doista pristupačno

kontra

 • Koristi proxy poslužitelje
 • Mreža poslužitelja nije geografski toliko raznolika kao konkurencija
 • Sa sjedištem u Sjedinjenim Državama.

Značajke

Mreža s više od 3.000 poslužitelja prilično je konkurentna. Osim toga, bujica je dozvoljena i nema propuštanja otkriveni su tijekom ispitivanja. Barem neki od poslužitelja rade s Netflixom, a korištene metode šifriranja snažne su i pouzdane. Budući da je sa sjedištem u SAD-u, ne može se promatrati ništa drugo nego šteta.

cijena

Ako plaćate privatni pristup internetu mjesečno, dobit ćete vam 9,95 USD mjesečno. Nadogradite na godišnji plan za 5,99 USD mjesečno ili idite s dvogodišnjim planom s najboljom vrijednošću koji košta samo 3,49 USD mjesečno.

sječa drveta

Privatni pristup internetu jasno daje do znanja da ne vode nikakve zapisnike o prometu. Međutim, sa a sjedište u SAD-u., podliježu brojnim zakonima o čuvanju podataka za koje se može smatrati da narušavaju vašu privatnost.

Pravila o privatnosti PIA-e

Ubrzati

Brzinska izvedba privatnog pristupa internetu bila je sasvim u redu. S naše osnovne razine od 26 Mbps, privatni pristup internetu usporio je stvari na oko četiri Mbps.

PureVPN

Sa posvećenim Kodi VPN dodatkom, PureVPN dobro funkcionira s ovim softverom otvorenog koda. Sjedište je u Hong Kongu i ima respektabilnu mrežu od nešto više od 2.000 poslužitelja u 140 zemalja. 256-bitna enkripcija ključna je značajka, ali neki testovi DNS-a otkriveni su tijekom testiranja.

prozodija

 • Jednostavno korištenje sučelja
 • Potpuna podrška za Kodi
 • Jurisdikcija Hong Konga
 • Jeftin

kontra

 • Otkriveno je propuštanje DNS-a
 • Čuva zapise širine pojasa i veze
 • Neimpresivna korisnička podrška

Značajke

Ako tražite vrhunski Kodi VPN, rado ćete vidjeti da PureVPN nudi podršku za Kodi uređaje poput Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac i Windows.

Iako PureVPN nema toliko poslužitelja kao druge opcije na ovom popisu, oni se hvale impresivna geografska raznolikost. Ovo je dobra vijest jer može značiti brže brzine prijenosa podataka bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

Iako PureVPN oglašava da vodi nulte zapise, pomniji pogled njihove politike otkriva kako je to nije istina. Unatoč tome, dobivate šifriranje vojnog stupnja, mogućnost za podijeljeno tuneliranje i neograničenu propusnost. Ako želite, možete dodati P2P zaštitu u svoj paket.

cijena

Svi PureVPN planovi dolaze s a 31-dnevno jamstvo povrata novca. Usluga je dostupna na mjesečnoj osnovi za 10,95 USD mjesečno, dok jednogodišnja pretplata traje 3,33 USD mjesečno. Najbolji posao je dvogodišnji plan, koji se isplati do 2,88 dolara mjesečno.

sječa drveta

Kao i mnogi davatelji VPN-a, PureVPN oštro poručuje da ne vode nikakve zapisnike. Međutim, ako u pravilima o privatnosti pročitate sitne otiske, otkrit ćete da to jednostavno nije istina.

PureVPN zapisnici

Evidencije u vezi s vezom i širinom pojasa čuva PureVPN. Oni tvrde da se ti zapisnici čuvaju jednostavno radi održavanja performansi usluge. Ako je to istina, zašto se ne biste unaprijed pozabavili tim postupkom, umjesto da ga pokopate u politici privatnosti? Pravi zagovornici privatnosti željeli bi potražiti drugdje.

Ubrzati

Testiranje brzine prijenosa podataka bilo je prilično respektabilno. Naša brzina bez upotrebe VPN-a bila je 26 Mbps. S PureVPN brzina prijenosa podataka pala je na 8,6 Mbps, što je unutar prihvatljivih raspona.

Što je Kodi?

Kodi je predstavljen 2002. godine kao Xbox Media Player. Ubrzo nakon toga, preimenovan je u Xbox Media Center, ime koje je zadržalo do 2014. Fondacija XBMC, koja je odgovorna za Kodi, tada je usluzi dala trenutni naziv.

Pod svakim od svojih imena Kodi je osigurao način pristupa i pohrane sadržaja. Ovaj sadržaj može uključivati ​​videozapise i glazbu, među mnogim drugim medijskim oblicima. Kompatibilan je s impresivno velikom raznolikošću operativnih sustava i uređaja. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS i Raspberry Pi svi rade sa softverom. Ako koristite Linux, provjerite upotrebljavate li grafičku karticu koja je proizvedena najmanje u posljednjem desetljeću. AMD / ATI, NVIDIA ili Intel kartice koje podržavaju barem OpenGL 2.0 trebaju biti dovoljne. Sustavima na kojima je pokrenut Windows savjetuje se korištenje hardvera GPU koji podržava Direct3D. Ljudi često koriste Kodi u vezi s njihovom televizijom, računalom, prijenosnim računalom, pametnim telefonom i Raspberry Pi-om.

Kodi sučelje

Kodi je softver otvorenog koda, što znači da je besplatno dostupan svima. Razvojni programeri širom svijeta mogu unositi izmjene ili dopune u tu svrhu ako to odluče. Mnoge od njih dostupne su ostalim Kodi korisnicima putem dodataka. Kodi ne dolazi opterećen nikakvim sadržajem. Umjesto toga, svaki korisnik mora učitati vlastiti sadržaj u softver koristeći sve lokalne ili mrežne pohrane koje trenutno imaju.

Što možete učiniti s Kodi-jem?

Kodi je nevjerojatno svestran softver koji se može koristiti za gotovo bilo koju vrstu zabave. Slušajte svu svoju omiljenu glazbu. Kodi prihvaća to u formatima datoteka poput OGG, MP3 i AAC. Uz pametne popise za reprodukciju i mogućnost označavanja pjesama vaša glazbena kolekcija nikad nije bila tako organizirana.

Među video formatima koji su kompatibilni s Kodi su H.264, 3D i ISO. Možete čak i koristiti Internet za strujanje sadržaja putem Kodi-ja. Uvezite svoje omiljene filmove, a zatim zatražite softver da dodate najave, plakate filmova i još mnogo toga za poboljšanje iskustva.

Ako volite TV, Kodi će biti pobjednik za vas. Sadrži mogućnost pohrane svojih omiljenih programa kako biste ih mogli gledati kad god želite. Plakati, oznake i opisi pomažu vam da sve organizirate. Možete čak i strujati i snimati televiziju uživo sve dok dodate pomoćnu uslugu poput NextPVR, TVheadend ili MediaPortal.

Kodi dodaci

Kodi ima čak i funkcionalnost koja vam omogućuje pohranjivanje i sortiranje svih vaših fotografija. To je najlakši način za dijeljenje slika na svim svojim uređajima.

Je li Kodi ilegalan?

Kodi nije ilegalan. U stvari, to je softver otvorenog koda koji je kreirala XBMC Foundation. Da biste dobili Kodi, sve što morate učiniti je posjetiti službenu web stranicu na https://kodi.tv/download. Dok ga preuzimate slobodno dodajte bilo koji službeni dodatak.

Na nekim uređajima je Kodi unaprijed instaliran. Ovo je ujedno i savršeno legalan način nabavke softvera. Ove verzije Kodi ne sadrže dodatke drugih proizvođača koji mogu omogućiti ilegalno strujanje.

Pravni problemi potencijalno se susreću kada Kodi korisnici odluče instalirati i pokretati dodatke treće strane koji pružaju pristup sadržaju zaštićenom autorskim pravima. Taj sadržaj obično uključuje trenutne filmove i televizijske emisije, a drugdje nisu dostupni. Ti se dodaci često oslanjaju na bujicu kako bi osigurali sadržaj. Možda ste svjesni da vas bujica otvara sigurnosnim ranjivostima. Nadalje, dijeljenje materijala zaštićenih autorskim pravima može biti ilegalno. Ako ćete Kodi koristiti za bujicu ili strujanje materijala zaštićenog autorskim pravima, tada morate odabrati jedan od najboljih VPN-ova za Kodi prije nego što to učinite..

Što je s dodacima treće strane?

Tijekom godina, treći programeri stvorili su sve vrste dodataka koji su dizajnirani kako bi poboljšali funkcionalnost i upotrebljivost Kodi-ja. Na primjer, preporučujemo da softver dodate vremensku aplikaciju ili čuvare zaslona.

Ako tražite televiziju i filmove, obradovat ćete se dodacima iz programa Bravo, DIY Network, ABC Family i mnogih drugih. Podcasti se mogu strujati putem dodataka kao što su Apple iTunes Podcasts. Ili možda želite dodati mogućnost pregleda tekstova pjesama koje reproducirate. Dodatak na Twitteru pomaže vam biti u toku s onim što se događa na društvenim medijima.

Kodi dodaci

No, preporučljivo je postupiti oprezno pri odabiru dodataka. Sve ovo razvijeno je neovisno bez nadzora od strane ljudi koji stoje iza Kodija. To znači da su neki od njih funkcionalniji od drugih.

Također, imajte na umu da neki dodaci omogućavaju preuzimanje i pohranu nelegalno stečenog materijala koji je pod autorskim pravima. Posjedovanje takvih medija može značiti da krcate zakon.

Zašto trebam koristiti VPN s Kodi-jem?

Najbolji VPN-ovi štite vas od špijuna svih vrsta. Jeste li znali da ako ne koristite VPN, vaš pružatelj internetskih usluga može vidjeti apsolutno sve što radite na mreži?

Kao što zabrinjava, vlada može pratiti i vaša kretanja. Ditto za hakere i druge operatore crnaca koji se nadaju da će zaraziti vaš sustav zlonamjernim softverom, špijunskim softverom i otkupnim softverom.

kako vpn djela teče

Svi žele znati što radite na mreži, uključujući i web stranice koje posjećujete. Pitaju se kako provodite svoje vrijeme na društvenim mrežama, a sve vrste zloglasnih glumaca ne bi željeli ništa drugo nego da dođu do njihovih brojeva kreditne kartice i bankovnih računa.

Što VPN čini za vas? Prekriva vašu IP adresu tako da vas nitko ne može špijunirati. Idealno koristi 256-bitnu AES enkripciju za zaštitu cijelog vašeg web prometa. Može čak i izgledati kao da sjedite u Montrealu kad ste zapravo u Sydneyu. U osnovi, VPN pruža potpuno privatno i anonimno internetsko iskustvo.

Možete postaviti pitanje je li to potrebno. Uostalom, mislite da ne radim ništa putem interneta što moram sakriti.

Je li to stvarno istina? Koliko ste uzbuđeni zbog toga što samo itko može vidjeti vaše bankarske transakcije ili pratiti vaše navike kupnje na mreži? Ne zvuči toliko privlačno, zar ne? Pouzdan VPN štiti vas od svih špijuna i uljeza. Ovo znači to možete obavljati svoje bankarstvo ili gledati vašu omiljenu televizijsku emisiju na Kodi, ne brinući se o tome tko će gledati preko ramena.

Završne misli

Bilo koji VPN-a koji smo ovdje pregledali obećava pouzdano funkcioniranje tijekom korištenja softvera Kodi. Većina njih također nudi pristojnu brzinu i pouzdane veze.

Međutim, u to vjerujemo NordVPN pruža najbolji opći paket za Kodi korisnike. NordVPN-ova kombinacija sigurnosti, funkcionalnosti, značajki i pouzdanosti čine ovu uslugu našim najboljim izborom.

Budući da već pokušavate poboljšati internetsku sigurnost, možda biste trebali malo razmisliti i o upotrebi upravitelja lozinki. Najbolji upravitelj lozinki osigurava da možete pratiti snažne, složene, jedinstvene lozinke za sve vaše mrežne račune. Kao i pomoću VPN-a, upravitelj lozinki čuva vaše podatke privatnima.

Pitanja i odgovori

P: Koji je najbolji VPN sveukupno za 2020. godinu?

A: NordVPN ima impresivnu mrežu poslužitelja, a na poslužitelj možete istovremeno povezati čak šest uređaja. Štoviše, oni se hvale svim vrstama vrhunskih sigurnosnih značajki, a prijateljski su i prema BitTorrentu. Uz dobru korisničku uslugu i strogu politiku nepisivanja trupaca, NordVPN je možda najbolji VPN na tržištu u 2020. godini.

P: Zna li moj davatelj internetskih usluga kako struji na Kodi putem VPN-a?

A: Kada koristite pouzdan VPN, vaš ISP ne može znati što struji na Kodi-ju. Štoviše, oni ne poznaju nijednu web stranicu koju posjetite niti mogu špijunirati vaše financijske transakcije. Korištenje VPN-a znači potpunu anonimnost i privatnost na mreži, posebno kada pažljivo odaberete svoj VPN.

P: Koji su najbolji dodaci za Kodi?

A: Kodi se može pohvaliti beskonačnim popisom dodataka. Odlučiti koji su najbolji je na vama. Sjetite se samo da neki funkcioniraju bolje od drugih. Najbolji izbor uključuje Exodus za gledanje filmova i TV emisija, kao i Yoda, koji filmovima i televiziji također nudi širok izbor žanrova i jezika. KidsTube zadovoljava mališane s crtićima, a SportsDevil je tu za sve one koji ne mogu dobiti dovoljno atletske akcije.

P: Je li legalno koristiti Kodi?

A: Kodi je legalan. Međutim, neki dodaci mogu pružiti pristup sadržaju zaštićenom autorskim pravima koji tehnički nije zakonit za strujanje. Nastavite s oprezom ako želite biti sigurni da se držite desne strane zakona i uvijek koristite VPN kada koristite Kodi.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me