Najboljši VPN za Kodi

Kodi uživa vse večjo priljubljenost po vsem svetu, vendar je še vedno veliko ljudi, ki niso slišali za to inovativno storitev. Med tistimi, ki ga uporabljajo, nekateri še niso odkrili, da je uporaba VPN-ja ključnega pomena pri pretakanju s Kodi-jem.


Ta članek služi kot uvod v Kodi. Vendar je glavni poudarek na tem, zakaj je uporaba VPN-ja s Kodijem bistvenega pomena. Mogoče prav tako vitalno vključujemo tudi rezultate našega celovitega testiranja, s katerim ugotovimo, kateri ponudniki VPN so absolutno najboljše možnosti za uporabo s Kodi.

Na stotine VPN-jev ni, vendar niso vsi združljivi s Kodijem. Izbire, ki smo jih našteli tukaj, so se zmanjšale, ker so imele majhen učinek na hitrost prenosa podatkov in ker so zagotavljale varno povezavo. Zakaj je ta varna povezava tako ključna? To je isti razlog, zakaj bi kupili samo najboljši varnostni sistem za dom. Samo varovanje podatkov in lastnine vam omogoča brezskrbnost.

Nekaj ​​branja, če želite izvedeti vse o najboljši VPN-ji za Kodi.

Najboljši VPN-ji za Kodi

Če ste navdušeni nad raziskovanjem vsega, kar ponuja Kodi, morate najprej poiskati vrh Kodi VPN. Pri več sto ponudnikih VPN-jev je nedvomno, da so nekateri zanesljivejši od drugih.

Zato smo vzeli čas, da preizkusimo številne VPN storitve, da prepoznamo storitve, ki bodo izboljšale delovanje vašega sistema in hkrati zaščitile vaš spletni promet pred radovednimi očmi. Po izčrpnem postopku smo se identificirali šest ponudnikov, ki ponujajo hitre, zanesljive storitve. Če iščete VPN za Kodi, je ena od njih morda odlična možnost.

NordVPN

NordVPN ima zbirko več kot 5100 strežnikov, ki se nahajajo v 60 državah, eno najmočnejših omrežij v poslu. Njihovi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja vam ponuja veliko časa, da preizkusite storitev, preden se odločite.

NordVPN s sedežem v Panami močno presega pristojnost celo 14 držav. Uporabljajo 256-bitno dvojno šifriranje in nudijo podporo za Kodi naprave, ki poganjajo vse večje operacijske sisteme. NordVPN je splošno priznan kot eden hitrejših VPN-jev na trgu, le nekaj konkurentov je lahko najbolje doseglo hitrost prenosa podatkov.

Prednosti

 • Zelo združljiv s Kodi
 • Sedež ima v Panami
 • Trdno, geografsko različno omrežje strežnikov
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Pri testiranju ni puščanja IP
 • Ne vodi dnevnikov

Slabosti

 • Ni možnosti izbire posameznih strežnikov, samo lokacije
 • Nima najbolj intuitiven vmesnik

Lastnosti

NordVPN ima močan meni varnostnih funkcij, vključno z vojaškim šifriranjem in možnostjo uporabe dvojni VPN. Storitev ponuja tudi ekskluzivno orodje CyberSec, s katerim ohranjate oglase in zlonamerno programsko opremo.

OpenVPN protokol dodatno zagotavlja varnost, prav tako zaščito pred puščanjem DNS in samodejno stikalo za ubijanje. Z enim računom je lahko zaščitenih do šest naprav. Storitev za stranke je na voljo 24/7.

Cenitev

Triletni načrt je mogoče kupiti za samo 2,99 dolarja na mesec. To izračuna na skupne stroške 107,55 USD. Mesečni načrt stane 11,95 USD na mesec, denar pa lahko prihranite tako, da se za eno leto prijavite v višini 6,99 dolarja na mesec za skupne stroške v višini 83,88 dolarja. Dvoletni načrt je tudi cenovno ugoden in stane 3,99 dolarja na mesec za skupno plačilo 95,75 dolarja.

Zapisovanje dnevnikov

NordVPN se drži stroge politike brez zapisovanja. Če je njihov sedež v Panami, lahko zaupate, da ne vodijo evidenc o vas ali vaših spletnih dejavnostih.

nordvpn beleženje

Hitrost

NordVPN ni bil najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili pri Kodi-ju. Pred vklopom je bila naša hitrost 26 Mbps. S tekom NordVPN smo hitrost znižali na pet Mb / s. Kljub temu je šlo za varno in zanesljivo povezavo.

ExpressVPN

ExpressVPN se ponaša kot prvi VPN za Kodi, in čeprav se strinjamo, da prinaša nekaj solidnih zmogljivosti, imamo raje funkcionalnost in varnost NordVPN na splošno..

Še vedno pa je Express VPN s sedežem na Britanskih Deviških otokih, zato je precej zunaj dosega 14 držav. Ne vodi dnevnikov in se lahko zanesete na šifriranje vojaškega razreda. Vse naprave Kodi so podprte. To je eno najboljših VPN-jev za Kodi hitrosti prenosa podatkov.

Prednosti

 • Podpira vse Kodi naprave
 • Namenske aplikacije za uporabo Kodi-ja
 • Dobre hitrosti prenosa podatkov
 • Zanesljive funkcije za zasebnost in varnost
 • 24/7 podpora

Slabosti

 • Dražje od konkurence

Lastnosti

ExpressVPN se ponaša z več kot 3000 strežniki v 94 državah. OpenVPN protokol in AES 256-bitno šifriranje zagotavljata vašo anonimnost in zasebnost. Obstaja stikalo za ubiranje in poleg usmerjevalnikov boste našli tudi aplikacije za Mac, Windows in Linux. ExpressVPN ima trdno politiko zasebnosti za zaščito svojih strank.

Cenitev

En mesec ExpressVPN vas bo stal 12,95 USD. Porabite do šest mesecev kritja za 9,99 USD na mesec ali pojdite z 12-mesečno možnostjo za 8,32 USD na mesec.

Zapisovanje dnevnikov

ExpressVPN se drži stroge politike brez zapisovanja, ki vaši identiteto in dejavnosti skriva.

izrecno vpn politiko zasebnosti

Hitrost

ExpressVPN se ni preveč vmešal v naše hitrosti prenosa podatkov. Pred uporabo VPN smo testirali hitrosti 26 Mbps. Če vklopite ExpressVPN, smo hitrost prenosa podatkov spremenili v 12 Mbps.

VyprVPN

Čeprav je VyprVPN uporabljal za vodenje dnevnikov, so zdaj podvrženi neodvisni reviziji tretjih oseb, s katero so dokazali, da niso shranjeni zapisi. Njihovo omrežje se ponaša z več kot 700 strežniki na približno 70 lokacijah. Izbirate lahko med različnimi protokoli VPN in lastniškim sistemom VyprVPN Kameleonska tehnologija je zasnovan tako, da vam pomaga odpraviti kakršno koli blokiranje VPN-ja.

Podjetje VyprVPN ima sedež v Švici. Čeprav ta narod ni del mreže 14 oči, je pomembno razumeti, da Švica pogosto tesno sodeluje z državami, ki so del teh mrež. V skladu s tem lahko drug ponudnik ponudi boljšo zasebnost in anonimnost.

Prednosti

 • Podpora za različne naprave Kodi
 • Ni zaznanih uhajanj IP
 • Brez dnevnikov
 • Dobri varnostni ukrepi

Slabosti

 • Omejeno omrežje strežnikov
 • Samo tridnevno brezplačno preskušanje

Lastnosti

Z VyprVPN dobite neomejen prenos podatkov in ničelno znanje DNS. NAT požarni zid vam nudi dodatno varnost in na voljo vam bo tehnična podpora 24/7. Izberite najboljši protokol VPN za vas. VyprVPN je združljiv z večino naprav in usmerjevalnikov.

Cenitev

Pridobite VyprVPN na treh napravah za 5 USD na mesec. Nadgradite na paket Premium, da zaščitite pet naprav, pridobite Chameleon protokol in pridobite dostop do oblaka VyprVPN za 6,67 USD na mesec.

Zapisovanje dnevnikov

Podjetje VyprVPN je že dolgo obdržalo pošteno količino hlodov, vendar je pred kratkim spremenilo njihove pravilnike glede na zaščito kupcev. Od takrat sledijo pravilniku o beleženju, v resnici so tako resni glede svoje nove podobe, da so zdaj podvrženi neodvisna revizija redno.

dnevnik zasebnosti vyprvpn

Hitrost

Testiranje hitrosti z VyprVPN je bilo ravno tako. Naša hitrost pred VPN je znašala 26 Mbps, vendar nas je uporaba VyprVPN upočasnila na 7,7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost je še en ponudnik VPN-jev, ki je svoj Kodi združil spredaj in v sredino, z več kot 3.600 strežniki, ki se nahajajo v 60 državah.

Če bi radi uživali v prilagojeni izkušnji, vam CyberGhost ponuja vse vrste aplikacij in možnost izbire strežnika, ki ga uporabljate. Podjetje jamči za vašo sposobnost pretakanja, vendar to vodi evidenco o trajanju spletnih sej in poizvedbah DNS. Podpora za naprave Kodi vključuje Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV ali Stick in Android TV.

Prednosti

 • S sedežem v Romuniji
 • Združljivo z mnogimi Kodi napravami
 • Zelo prilagodljiv
 • Ni puščanja IP

Slabosti

 • Vodi dnevnike povezav

Lastnosti

CyberGhost zagotavlja močno šifriranje in ga je mogoče uporabiti v skoraj vseh napravah. Z razmeroma močnim strežniškim omrežjem in dostop do strežnikov NoSpy, lahko zaupate, da boste imeli anonimno izkušnjo. Romunski sedež je plus, vendar to podjetje vodi dnevnike povezav.

Cenitev

CyberGhost je cenovno dostopen s triletnim načrtom, ki stane 2,75 dolarja na mesec. Priloženo je 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. En mesec vam bo porabil 12,99 USD, medtem ko se prijava na eno leto storitve stane 5,99 USD. Dve leti je boljši posel s 3,69 dolarja na mesec.

Zapisovanje dnevnikov

To je velik kamen spotike za CyberGhost. Trdijo, da ne vodijo dnevnikov, vendar tudi pravijo, da vseeno vodijo nekaj zapisov. Za zagovornike zasebnosti je to ni vedno dovolj dober.

Najboljši VPN za Kodi

Hitrost

CyberGhost je dal povprečne hitrosti prenosa podatkov. Brez njega je naša hitrost merila 26 Mbps. Po vklopu CyberGhosta se je hitrost prenosa podatkov zmanjšala na pet Mbps.

Zasebni dostop do interneta

To je poceni možnost, ki deluje na napravah Kodi z operacijskim sistemom Linux ali Android. Aplikacije iz zasebnega dostopa do interneta so združljive z MacOS, iOS, Windows, Android in Linux. Morda je poceni in ima manj zvončkov kot konkurenca, vendar je to podjetje še vedno lahko imenovano kot vrhunski Kodi VPN zahvaljujoč šifriranju in varnostnim funkcijam. Zasebni dostop do interneta uporablja kombinacijo VPN in proxy strežnikov v več kot 30 državah. Skupno število strežnikov trenutno znaša 3.307.

Prednosti

 • Podpora Kodi za naprave Android in Linux
 • Res cenovno ugodno

Slabosti

 • Uporablja proxy strežnike
 • Strežniško omrežje ni tako geografsko raznoliko kot konkurenca
 • S sedežem v ZDA.

Lastnosti

Omrežje z več kot 3000 strežniki je dokaj konkurenčno. Poleg tega so hudourniki dovoljeni in ni puščanja so bili odkriti med testiranjem. Vsaj nekateri strežniki delujejo z Netflixom, uporabljeni načini šifriranja pa so močni in zanesljivi. S sedežem v ZDA ne moremo razumeti nič drugega kot škodo.

Cenitev

Če mesečno plačujete za zasebni dostop do interneta, boste porabili 9,95 USD na mesec. Nadgradite na letni načrt za 5,99 USD na mesec ali pojdite na dveletni načrt z najboljšo vrednostjo, ki stane le 3,49 USD na mesec.

Zapisovanje dnevnikov

Zasebni dostop do interneta jasno kaže, da ne vodijo nobenih prometnih dnevnikov. Vendar pa z a sedež v ZDA., zanje veljajo številni zakoni o hrambi podatkov, za katere se lahko šteje, da posegajo v vašo zasebnost.

Politika zasebnosti PIA

Hitrost

Hitrost zasebnega dostopa do interneta je bila v redu. Zasebni dostop do interneta je od naše izhodiščne vrednosti 26 Mbps upočasnil stvari na približno štiri Mbps.

PureVPN

PureVPN s posebnim namenskim vtičem Kodi VPN dobro sodeluje s to programsko opremo z odprto kodo. Sedež ima v Hong Kongu in ima ugledno mrežo nekaj več kot 2000 strežnikov v 140 državah. 256-bitno šifriranje je bistvena lastnost, vendar so med testiranjem zaznali nekaj puščanja DNS.

Prednosti

 • Preprost za uporabo vmesnik
 • Popolna podpora za Kodi
 • Pristojnost Hong Konga
 • Poceni

Slabosti

 • Zaznano je puščanje DNS
 • Vodi dnevnike pasovne širine in povezave
 • Neimpresivna podpora strankam

Lastnosti

Če iščete vrhunski Kodi VPN, boste z veseljem videli, da PureVPN ponuja podporo za Kodi naprave, kot so Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac in Windows.

Čeprav PureVPN nima toliko strežnikov kot drugih možnosti na tem seznamu, se ponašajo impresivna geografska raznolikost. To je dobra novica, saj lahko pomeni hitrejše hitrosti prenosa podatkov ne glede na to, kje se nahajate na svetu.

Čeprav PureVPN oglašuje, da vodijo ničelne dnevnike, podrobnejši pogled na njihovo politiko razkrije, da je to tako ni res. Kljub temu dobite vojaško šifriranje, možnost za razdelitev tunelov in neomejeno pasovno širino. Če želite, lahko v svoj paket dodate zaščito P2P.

Cenitev

Vsi načrti PureVPN prihajajo z a 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Storitev je na voljo mesečno na mesec za 10,95 USD na mesec, medtem ko enoletna naročnina traja 3,33 USD na mesec. Najboljša ponudba je dvoletni načrt, ki deluje na 2,88 dolarja na mesec.

Zapisovanje dnevnikov

Tako kot mnogi ponudniki VPN tudi PureVPN ostro trdi, da ne vodijo nobenih dnevnikov. Če pa preberete droben tisk v njihovi politiki o zasebnosti, boste kmalu ugotovili, da to preprosto ni res.

PureVPN dnevniki

Zapise o povezavi in ​​pasovni širini vodi PureVPN. Trdijo, da se ti dnevniki vodijo preprosto, da se ohrani delovanje storitve. Če je to res, zakaj ne bi bili vnaprej glede tega, namesto da bi ga zakopavali v politiko zasebnosti? Pravi zagovorniki zasebnosti bodo radi iskali drugje.

Hitrost

Preizkušanje hitrosti prenosa podatkov je bilo dokaj ugledno. Naša hitrost brez uporabe VPN je bila 26 Mbps. S PureVPN se je hitrost prenosa podatkov zmanjšala na 8,6 Mbps, kar je v sprejemljivem območju.

Kaj je Kodi?

Kodi je bil predstavljen leta 2002 kot Xbox Media Player. Kmalu zatem se je preimenoval v Xbox Media Center, ime, ki ga je obdržalo do leta 2014. Fundacija XBMC, ki je odgovorna za Kodi, je potem službi dala ime..

Pod vsakim svojim imenom je Kodi zagotovil dostop do vsebine in shranjevanje vsebine. Ta vsebina lahko med drugimi oblikami medijev vključuje videoposnetke in glasbo. Združljiv je z impresivno široko paleto operacijskih sistemov in naprav. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS in Raspberry Pi delujejo s programsko opremo. Če uporabljate Linux, se prepričajte, da uporabljate grafično kartico, ki je bila izdelana vsaj v zadnjem desetletju. Zadostne naj bodo kartice AMD / ATI, NVIDIA ali Intel, ki podpirajo vsaj OpenGL 2.0. Sistemom z operacijskim sistemom Windows svetujemo uporabo strojne opreme GPU, ki podpira Direct3D. Ljudje Kodi pogosto uporabljajo v povezavi s svojo televizijo, računalnikom, prenosnikom, tabličnim računalnikom, pametnim telefonom in Raspberry Pi.

Kodi vmesnik

Kodi je odprtokodna programska oprema, kar pomeni, da je prosto dostopna vsem. Razvijalci po vsem svetu lahko vnesejo spremembe ali dopolnitve, če se tako odločijo. Mnoge od teh so prek dodatkov na voljo drugim uporabnikom Kodi-ja. Kodi ni obremenjen z nobeno vsebino. Namesto tega mora vsak uporabnik v programsko opremo naložiti svojo vsebino z uporabo lokalnega ali omrežnega pomnilnika, ki ga trenutno ima.

Kaj lahko storite s Kodijem?

Kodi je neverjetno vsestranska programska oprema, ki jo je mogoče uporabiti za skoraj vse vrste zabave. Poslušajte vso svojo najljubšo glasbo. Kodi ga sprejema v oblikah datotek, kot so OGG, MP3 in AAC. S pametnimi seznami predvajanja in zmožnostjo označevanja skladb vaša glasbena zbirka še nikoli ni bila tako organizirana.

Med video formati, ki so združljivi s Kodi, so H.264, 3D in ISO. Internet lahko celo uporabljate za pretakanje vsebine preko Kodija. Uvozite svoje najljubše filme, nato pa zahtevajte programsko opremo, da dodate napovednike, posterje filmov in drugo za izboljšanje izkušnje.

Če imate radi TV, bo Kodi zmagovalec za vas. Odlikuje ga možnost shranjevanja vaših najljubših programov, tako da si jih lahko ogledate kadarkoli želite. Plakati, oznake in opisi vam pomagajo organizirati vse. Lahko celo predvajate in snemate televizijsko oddajo v živo, če dodate storitev zaledne poti, kot so NextPVR, TVheadend ali MediaPortal.

Kodi dodatki

Kodi ima celo funkcionalnost, ki vam omogoča shranjevanje in razvrščanje vseh fotografij. To je najpreprostejši način za skupno rabo slik v vseh napravah.

Je Kodi nezakonit?

Kodi ni nezakonit. V resnici gre za programsko opremo z odprto kodo, ki jo je ustanovila fundacija XBMC. Če želite pridobiti Kodi, morate samo obiskati uradno spletno stran na naslovu https://kodi.tv/download. Medtem ko ga prenašate, lahko dodatno naložite kateri koli uradni dodatek.

Nekatere naprave so zdaj opremljene s predhodno nameščeno Kodi. To je tudi popolnoma zakonit način za pridobitev programske opreme. Te različice Kodija ne vsebujejo nobenih drugih dodatkov, ki bi lahko omogočili nezakonito pretakanje.

Pravne težave se lahko srečajo, ko se uporabniki Kodi odločijo za namestitev in zagon dodatkov drugih proizvajalcev, ki omogočajo dostop do vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami. Običajno ta vsebina vključuje trenutne filme in televizijske oddaje, ki drugje niso na voljo. Ti dodatki se za zagotavljanje vsebine pogosto zanašajo na hudournike. Morda se zavedate, da vas hudourništvo odpira do varnostnih ranljivosti. Poleg tega je nabiranje avtorsko zaščitenega gradiva lahko nezakonito. Če boste Kodi uporabljali za hranjenje ali pretakanje gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, morate pred tem izbrati enega najboljših VPN-jev za Kodi..

Kaj pa dodatki drugih proizvajalcev?

Skozi leta so zunanji razvijalci ustvarili vse vrste dodatkov, ki so zasnovani za izboljšanje funkcionalnosti in uporabnosti Kodija. Na primer, v programsko opremo morda želite dodati vremensko aplikacijo ali ohranjevalnike zaslona.

Če iščete televizijo in filme, vas bodo razveselili dodatki podjetja Bravo, omrežje DIY, družine ABC in številnih drugih. Podcasti se lahko pretakajo prek dodatkov, kot so Apple iTunes Podcasti. Lahko pa dodate možnost ogledovanja besedil za skladbe, ki jih predvajate. Twitter dodatek vam pomaga, da ostanete na tekočem z dogajanjem v družbenih medijih.

Kodi dodatki

Vendar je priporočljivo, da pri izbiri dodatkov nadaljujete previdno. Vsi ti so razviti neodvisno, brez nadzora nad ljudmi, ki stojijo za Kodijem. To pomeni, da so nekatere od njih bolj funkcionalne kot druge.

Upoštevajte tudi, da nekateri dodatki omogočajo nalaganje in shranjevanje nezakonito pridobljenega gradiva, ki je pod avtorskimi pravicami. Če imate takšne medije, lahko pomeni, da spoštujete zakon.

Zakaj naj uporabljam VPN z Kodi?

Najboljši VPN-ji vas ščitijo pred vohuni vseh vrst. Ali ste vedeli, da lahko ponudnik internetnih storitev, če ne uporabljate VPN, vidi popolnoma vse, kar počnete v spletu?

Tako kot zaskrbljujoče lahko tudi vlada spremlja vaše premike. Ditto za hekerje in druge operaterje črnih klobukov, ki upajo, da bodo okužili vaš sistem z zlonamerno programsko opremo, vohunsko programsko opremo in odkupno programsko opremo.

kako vpn deluje tok

Vsi želijo vedeti, kaj počnete v spletu, vključno s spletnimi mesti, ki jih obiščete. Sprašujejo se, kako svoj čas preživljate na družbenih medijih, in vse vrste zloglasnih igralcev ne bi želeli ničesar boljšega, kot da bi dobili svoje roke na številkah vaše kreditne kartice in bančnega računa.

Kaj VPN naredi za vas? Prikrije vaš IP naslov, tako da vas nihče ne more vohuniti. V idealnem primeru uporablja 256-bitno šifriranje AES za zaščito vsega vašega spletnega prometa. Lahko je celo videti, da sedite v Montrealu, ko ste dejansko v Sydneyju. V bistvu vam VPN ponuja popolnoma zasebno in anonimno spletno izkušnjo.

Vprašate se, ali je to potrebno. Konec koncev, mislite, ne delam ničesar, kar bi moral skriti.

Je to res? Kako navdušeni ste nad tem, da lahko komur koli vidi vaše bančne transakcije ali spremlja vaše navade pri spletnem nakupovanju? Ne sliši se tako privlačno, kajne? Zanesljiv VPN vas ščiti pred vsemi vohuni in vsiljivci. To pomeni da lahko na Kodiju opravljate svoje bančništvo ali gledate svojo najljubšo televizijsko oddajo, ne da bi vas kdo skrbel, če bi gledal čez ramo.

Končne misli

Vsak VPN, ki je tukaj pregledan, obljublja zanesljivo delovanje med uporabo programske opreme Kodi. Večina jih ponuja tudi spodobno hitrost in zanesljive povezave.

Vendar temu verjamemo NordVPN zagotavlja najboljši celoten paket za Kodi uporabnike. Zaradi kombinacije varnosti, funkcionalnosti, funkcij in zanesljivosti NordVPN-a so ta storitev naša najboljša izbira.

Ker že poskušate izboljšati spletno varnost, boste morda želeli razmisliti tudi o uporabi upravitelja gesel. Najboljši upravitelj gesel zagotavlja, da lahko sledite močna, zapletena in edinstvena gesla za vse vaše spletne račune. Tako kot z uporabo VPN-a tudi skrbnik gesel vaše podatke ohranja zasebnost.

Pogosta vprašanja

V: Kateri je najboljši VPN na splošno za leto 2020?

A: NordVPN ima impresivno strežniško omrežje in na strežnik je lahko hkrati povezanih kar šest naprav. Poleg tega se ponašajo z vsemi vrstami vrhunskih varnostnih funkcij in so prijazne tudi BitTorrent. Z dobro storitvijo za stranke in strogo politiko ne hranjenja hlodov je NordVPN morda najboljši VPN na trgu leta 2020.

V: Ali moj ISP ve, da na Kodi pretakam prek VPN-ja?

A: Ko uporabljate zanesljiv VPN, vaš ponudnik internetnih storitev ne more vedeti, kaj prenašate na Kodi. Poleg tega ne poznajo nobenega spletnega mesta, ki ga obiščete, niti ne morejo vohuniti o vaših finančnih transakcijah. Uporaba VPN pomeni popolno spletno anonimnost in zasebnost, še posebej, če skrbno izberete svoj VPN.

V: Kateri so najboljši dodatki za Kodi?

A: Kodi se ponaša z neskončnim seznamom dodatkov. Odločitev, kateri so najboljši, je odvisno od vas. Ne pozabite le, da nekateri delujejo bolje kot drugi. Najboljša izbira vključuje Exodus za gledanje filmov in TV oddaj, pa tudi Yoda, ki filme in televizijo ponuja tudi širok izbor žanrov in jezikov. KidsTube poskrbi za malčke z risankami, SportsDevil pa je tam za vse, ki ne morejo dobiti dovolj atletske akcije.

V: Ali je Kodi zakonito uporabljati?

A: Kodi je zakonit. Nekateri dodatki pa lahko omogočajo dostop do vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, ki tehnično niso zakonite za pretakanje. Nadaljujte previdno, če želite biti prepričani, da se boste držali na desni strani zakona, in pri uporabi Kodi vedno uporabljajte VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me