Kako gledati HBO u Australiji

HBO je desetljećima bio zabavni i kulturni fenomen u Sjedinjenim Državama i mnogim drugim zemljama. Trenutno više od 100 milijuna pretplatnika širom svijeta, ovo je daleko od 365 pretplatnika koje je imao oko područja Pensilvanije kada je debitovao 1972..


Tijekom prvih nekoliko godina, rast je bio spor. Nije postojala infrastruktura potrebna za rast HBO-a. Istodobno su se suočili s nekim protivljenjem velikih televizijskih mreža iz straha da će kabel opljačkati njihovu publiku i ukrasti prihod. Međutim, u kasnim 70-ima do ranih 80-ih došlo je do brojnih poboljšanja infrastrukture kao i promjena u parnicama koje su pogodovale kablovskoj televiziji i HBO-u..

HBO logotipDo 1982. HBO je imao 8,9 milijuna pretplatnika, 440 milijuna dolara prodaje i 100 milijuna dolara dobiti. Do 1983. taj je broj skočio na 13,4 milijuna pretplatnika. Upravo se u to vrijeme HBO počeo baviti izradom originalnih komičnih programa. Krajem 80-ih i ranih 90-ih činilo se da HBO gubi dio utjecaja. To je dijelom i zbog popularnosti iznajmljivanja kućnih filmova.

HBO je reagirao nizom strategija i agresivnim reklamnim kampanjama. Tražili su licencu za sportsko programiranje. I do 1993. njihova pretplatnička baza dosegla je 24,7 milijuna.

Streaming HBO

Streaming na HBO sada je stvarnost. Njihove usluge HBO Go i HBO Now nevjerojatno su popularne. HBO-Now omogućuje svima koji imaju internetsku vezu da se prijave za ovu premium uslugu i uživaju u HBO-ovom sadržaju.

HBO GO logotipLijepo je što HBO-Now ima prilično sve programe koji bi dobio pojedinac koji bi se pretplatio na kabelski kanal. To znači da možete uživati ​​u programima poput True Blood, True Detective, Game of Thrones i još mnogo toga.

Ovo sve zvuči sjajno sve dok živite u Sjedinjenim Državama. Ako se nalazite izvan SAD-a, na primjer u Australiji, ne postoji direktan način gledanja ovog sadržaja. Ne dajte se u očaj. Pripremite se jer u ovom ćemo vodiču razmotriti načine kako se zaobići geo blokiranje kako biste mogli uživati ​​u ovom HBO-u u Australiji.

�� TL; DR - Ako želite kratku i slatku verziju ove. Preporučujemo da pogledate SurfShark. Ovaj pridošlica na VPN prostoru pruža velike brzine i streaming usluge ne samo za Netflix, već i HBO, Hulu, Amazon Prime i još oko 12 prodajnih mjesta. Posjetite Surfshark ili pročitajte našu recenziju. ��

Kako strujati HBO u Australiji

Mogli biste pomisliti sami, zar to ne zvuči mnogo kao proxy? Postoje neke sličnosti između njih dvoje. Jedna od glavnih razlika je ona s VPN tunelom veza je šifrirana. To znači da niko ne može presresti podatke koje šaljete naprijed i nazad. VPN tunel je sigurniji, nudi bolje brzine i daje bolje rezultate.

VPN omogućuje vam stvaranje sigurne veze između uređaja i druge mreže putem Interneta.

U biti, omogućuje vam pregledavanje Interneta pomoću mreže poslužitelja koji se nalazi u drugom dijelu svijeta. Ako ste u Australiji i pokušavate pristupiti HBO-ovom sadržaju putem poslužitelja u Sjedinjenim Državama, HBO poslužitelji vjeruju da ste u SAD-u, pa dobijate pristup sadržaju.

Pitanje je sada najbolje VPN usluga za usmjeravanje HBO-a 2020? Evo mojih prijedloga:

1. NordVPN - Brze brzine, Ogroman broj poslužitelja

NordVPN vašu privatnost shvata ozbiljno. Trenutno imaju 5.230 poslužitelja širom svijeta. Svi njihovi planovi omogućuju vam povezivanje šest uređaja istovremeno. Ako niste zadovoljni njihovim proizvodom, imaju 30-dnevno jamstvo povrata novca.

prozodija
 • Više od 5200 poslužitelja
 • Jedinstveni specijalizirani poslužitelji
 • Omogućuje šest istodobnih veza
 • Snažan stav o privatnosti kupaca
 • Radi s HBO-om i ostalim geoograničenim servisima za streaming
kontra
 • Ne mogu se kupiti dodatne istodobne veze

Jedna od pritužbi koje ljudi imaju u vezi s NordVPN-om je njihova cijena, odnosno njihov mjesečni plan je skuplji od nekih drugih VPN opcija. Cijena mjesečno postaje drastično jeftinija što duže obvezujete. Ona se rastavlja na sljedeći način:

 • Mjesečni plan koštat će vas 11,95 dolara mjesečno.
 • Ako se pretplatite na jednu godinu, platit ćete ukupno 83,88 USD godišnje. Ovo se smanjuje na 6,99 USD svakog mjeseca.
 • Ako se pretplatite na dvogodišnji plan, uplatit ćete unaprijed 95,75 USD. Ovo je samo nešto više od onoga što plaćate za godišnji plan. Raspad je 3,99 dolara mjesečno.
 • Ako se pretplatite na trogodišnji plan, uplatit ćete unaprijed 107,55 USD. Tri godine dobivate 2,99 dolara mjesečno.

SmartPlay jedinstvena je usluga koju nudi NordVPN. Omogućuje vam lakši pristup geo ograničenom sadržaju širom svijeta. Kombinira najbolje značajke VPN-a i pametnog DNS-a. Sa SmartPlay tehnologijom ne morate razmišljati ni o jednoj konfiguraciji. Sve što trebate povezati je s NordVPN poslužiteljima i moći ćete uživati ​​u prednostima.

Napokon, NordVPN je posvećen zaštiti vaše privatnosti. Imaju testirano i poštuju nijednu politiku zapisivanja. To znači da neće zabilježiti nikakve podatke o vama ili onome što gledate na mreži Ako želite saznati više informacija, pogledajte naše podatke NordVPN pregled.

2. Surfshark - visoke brzine, niske cijene

HBO usluge mogu biti skupe i kad morate koristiti VPN za pristup svojim omiljenim emisijama, ne želite trošiti previše više novca. Tu dolazi Surfshark. Pristupite svim svojim omiljenim filmovima i HBO emisijama za nekoliko dodatnih dolara mjesečno, a ne udvostručujući na HBO-ovoj cijeni.

prozodija
 • Preko 800 poslužitelja
 • Najbolja cijena u industriji
 • Sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima
 • Jednostavan za korištenje
 • Velike brzine
 • Radi s HBO-om i ostalim geoograničenim servisima za streaming
kontra
 • Novija i relativno nedokazana
 • Povremeno usporite podršku e-poštom

Ušteda novca nije jedini razlog korištenja Surfshark-a, iako je 1,99 USD mjesečno gotovo dovoljan razlog da ih isprobate - usluga nudi i u pogledu brzine i sigurnosti.

Također ne postoji ništa gore od sjesti na svoj kauč da biste pregledali cijeli Entourage, samo da biste ga dočekali s porukom o ograničenju geo. Baš kao i ostali VPN-ovi na ovom popisu, Surfshark deblokira HBO bez brige.

I ne samo to, Surfshark ne pohranjuje nikakve podatke s obzirom na aktivnost, IP adrese, ime, lokaciju, povijest, vremenske oznake, širinu pojasa ili promet. Uistinu ste u sigurnim rukama s najboljim standardima šifriranja u industriji i kulturom bez zapisnika.

Ako ste na ogradi oko toga što ćete novom djetetu u bloku pružiti priliku, pogledajte naš cjeloviti pregled Surfsharka i pružite sebi malo više informacija.

3. ExpressVPN - najbrži i pouzdan VPN

ExpressVPN je sebi dao ime kao jedna od najboljih VPN usluga na planeti. Poznati su po tome što upravljaju privatnošću. Bilo je nekoliko slučajeva vrlo važnih slučajeva u kojima su vlade i druge agencije pokušale doći do osobnih podataka o korisnicima ExpressVPN-a. Međutim, budući da te podatke ne čuvaju tamo, nisu pronađeni podaci.

prozodija
 • Nadležnost Britanskih Djevičanskih otoka
 • Dnevnici se ne čuvaju
 • Velika brzina s jakom enkripcijom
 • Radi s HBO-om i ostalim geoograničenim servisima za streaming
kontra
 • Cijena
 • Podržava samo tri istodobna povezivanja

ExpressVPN ima dobre brzine poslužitelja. To vrijedi čak i kod veza na daljinu. Aplikacija ExpressVPN prilagođena je korisnicima i nudi rad na svim dostupnim platformama jaka enkripcija i sjajne sigurnosne značajke.

Slično kao kod NordVPN, ExpressVPN je na cijenama.

 • Ako plaćate mjesec po mjesec, ExpressVPN će vam naplaćivati ​​12,95 USD mjesečno.
 • Ako kupite njihov šestomjesečni plan unaprijed, platit ćete protuvrijednost 9,99 USD mjesečno.
 • Ako kupite 15-mjesečni plan, u osnovi ćete plaćati 6,67 dolara mjesečno.

ExpressVPN nudi 160 lokacija VPN poslužitelja u 94 zemlje s više od 3000 VPN poslužitelja širom svijeta, a njihova korisnička usluga jedna je od koristi. Ako želite saznati više o usluzi, pročitajte cijeli članak ExpressVPN pregled.

Koristite proxy

kako djeluje proxyProxy poslužuje kao posrednik između vašeg uređaja i weba. Kad koristite proxy, čini se da zahtjevi koje postavljate dolaze od proxyja. Prednost proxyja je u tome što oni mogu keširati web stranice koje su posjetili u prošlosti, što vam čini bržim da ih posjetite u budućnosti.

Proxy poslužitelj može vam omogućiti da zaobiđete geo HBO-a koji neko vrijeme blokira. Problem je u tome proksiji nemaju sigurnost. Podaci koji se prenose nisu šifrirani, pa ih se može presresti. Drugo, mnogi proxy poslužitelji, posebno oni koji su besplatni, zasićeni su korisnicima. Dakle, vaša brzina interneta usporit će se.

Drugi problem proxyja je da ako koristite HTTP veze, vašu stvarnu IP adresu može vidjeti pojedinac ili ustanova koja je vlasnik proxyja (Pročitajte više: Sakrijte svoju IP adresu).

Koristite Smart DNS

Kako pametni DNS radePametni DNS ili DNS proxy neće sakriti vašu IP adresu. Međutim, ona će sakriti DNS adresu koju vam je dodijelio dobavljač internetskih usluga. Vaša DNS adresa sadrži informacije koje omogućuju drugim web lokacijama, u ovom slučaju HBO, da znaju gdje se nalazite na planeti. Pametni DNS zamijenio će vam dodijeljeni DNS s lokacije koja nema geo ograničenje.

Pametni DNS ili DNS proxy presresti će zahtjeve za povezivanjem i ukloniti iz tih podataka podatke koji se mogu povezati s vašim mjestom. Zatim zamjenjuje uklonjene podatke podacima povezanim s različitim zemljopisnim položajem.

Slično kao proxy, pametni DNS ne koristi enkripciju. Sa pozitivne strane, informacije se mogu prenijeti bez smanjenja brzine Interneta. S druge strane, informacije koje se prenose putem interneta ranjive su jer ne postoji šifriranje veze.

Koristite TOR

Kako tor djelujeTor je usluga koja skriva vašu IP adresu dok ste na Internetu. Vaš mrežni promet biva prepušten između više različitih poslužitelja. Rezultat je to vaši digitalni otisci su sakriveni. Tor dobro radi na skrivanju IP adrese i otklanjanju nekih geografskih ograničenja. Međutim, kada se otkriju releji koje koristi da bi odskočio vašu internetsku komunikaciju, davatelji internetskih usluga mogu ih blokirati. Sa Torom ćete doživjeti a slabija brzina interneta.

HBO emisije koje možete gledati

HBO je bio dom nekih od najpopularnijih i najutjecajnijih programa na televiziji. Stvorili su kulturni fenomen koji je promijenio način na koji ljudi razgovaraju, komuniciraju i gledaju svijet. Slijedi samo nekoliko popularnijih programa koje postavlja ova kabelska mreža.

Žica

Ova burna policijska drama ispitala je scenu s drogom u Baltimoreu. To je učinio iz perspektive tijela za provođenje zakona, kao i narko dilera. Ovaj je program bio izmjenjivač igara jer nije jednostavno predstavio policiju kao dobre momke ili dilere droge kao kriminalce. Umjesto toga, djelovalo je kako bi se prikazala nijansa problema iz svake perspektive, uključujući promatranje uloga političara, novinara i zajednice u ulozi bandijskog nasilja i bandi. Ovo je bila zamišljena jedinstvena serija koja je trajala pet sezona i 60 epizoda.

Soprani

Soprani su osvojili 21 Emmy nagradu sa 111 nominacija. Ovo je jedan od najcjenjenijih programa koji je HBO producirao. Bio je to revolucionarni niz koji je miješao sitnice obiteljske interakcije s intenzivnim nasiljem povezanim s vođenjem udruženja zločinaca. Glavni glumac emisije, Tony Soprano, radio je na uspostavljanju ravnoteže obitelji, živeći u predgrađu, štiteći svoj brak, stavljajući udarce svojim neprijateljima i bježeći iz FBI-a. Napadi panike naveli su ga da traži terapiju. To u kombinaciji sa njegovom pogrešnom, ali simpatičnom prirodom učinilo je Tonyja Soprana zlikovcem za kojeg su se ljudi ukorijenili. Finale serije ove televizijske emisije bilo je jedno od naj polarizirajućih u povijesti. Emisija je trajala šest sezona i imala je 86 epizoda.

Igra prijestolja

Ova lepršava serija utemeljena na knjizi Pjesme leda i vatre Georgea RR Martina jedan je dio političkog igranja, jedan dio zmajeva, jedan dio fantazije i jedan dio ratni ep. Serija ima nekoliko ponavljajućih likova, a svi čine svoj dio ponude za Željezno prijestolje. Bez obzira je li osoba ljubitelj mašte ili ne, priča je privlačna. To je složeno. A toliko je zaokreta da je šokantno. Igre prijestolja poznate su i po obilnom broju nasilja i bezobzirnom seksu. Godine 2020. Game of Thrones ušao je u svoju osmu i posljednju sezonu.

Kako HBO ograničava njihov sadržaj

Raspravljali smo o tome kako je sadržaj ograničen na geo. Ali pitanje o milijun dolara je, kako se to događa? To ima puno veze s načinom na koji internetski uređaji međusobno komuniciraju.

Da biste gledali HBO u Australiji, morate navesti HBO-ove poslužitelje da vjeruju da se nalazite u Sjedinjenim Državama. Kako se to radi?? Trebate promijeniti svoju IP adresu. Srećom, postoji niz alata koji vam mogu omogućiti da zaobiđete HBO-ovo geo blokiranje i struji željeni sadržaj.

Svaki uređaj koji komunicira s drugim uređajem na Internetu mora imati IP adresu. Možete razmišljati o IP adresi poput adrese e-pošte u stvarnom svijetu. Tvoja IP adresa neka drugi poslužitelji na Internetu znaju gdje treba dostaviti pakete. Ti paketi informacija mogu biti web stranice ili emisije koje se strujiju na Internetu.

Ako pokušavate gledati HBO u Australiji, HBO-ovim poslužiteljima javlja se da zahtjev stiže s uređaja izvan SAD-a. HBO poslužitelji odgovaraju slanjem poruke pogreške umjesto svoje omiljene emisije HBO.

Zašto HBO ograničava strujanje

To može biti prilično mučno za američkog rezidenta koji putuju u inozemstvo koji je već pretplaćeni pretplatnik na HBO Go ili HBO-Now kada pokušaju pristupiti usluzi streaminga u inozemstvu i shvate da ne mogu. Prvo pitanje koje većina ljudi postavlja jest, zašto?

Postoji nekoliko razloga zbog kojih HBO međunarodnim gledateljima onemogućuje da gledaju njihov streaming sadržaj. Mnogo toga ima veze s ugovorima o distribuciji televizije u Sjedinjenim Državama. U mnogim su slučajevima ovi sporazumi zamišljeni samo tako da omoguće prikazivanje sadržaja američkim gledateljima u Sjedinjenim Državama. Isto je i s Netflixovim ograničenjima.

Kao i kod većine stvari, razlog za to se svodi na novac. Kreatori programa bolje štite financijsku održivost svog proizvoda bolje od najboljeg kućnog sigurnosnog sustava štiti dom super bogatog i privatno osviještenog pojedinca. Popularna emisija može se drugačije licencirati u drugoj državi, povećavajući prihod koji stvaraju tvorci programa.

Drugi razlog je taj što se sustav ocjenjivanja u jednoj vladi može potpuno razlikovati od drugog u vladi. Dakle, program poput Game of Thrones, koji je poznat po svom jezivom nasilju i grafičkom seksualnom sadržaju, je prihvatljiv u Sjedinjenim Državama, ali druge zemlje ga možda neće prihvatiti. Emisije o emisijama HBO-a osmišljen kako bi odgovarao smjernicama američkih radiodifuznih agencija. Budući da HBO ne prikazuje svoj sadržaj u inozemstvu, oni ne treba brinuti da li se također pokušava uklopiti u politike drugih zemalja.

Naravno, samo zato što politika ili vlada ne smatraju sadržaj prikladnim za njihovu zemlju, to ne znači da građani neće razviti apetit za njom. Internet širi ideje i kulture, posebno one predstavljene u popularnim medijima poput HBO-a širom svijeta. Tako da negdje drugdje postoji glad za ovim sadržajem. Uz to, postoji određeni broj ljudi koji su pretplatu platili kod kuće i žele ih moći koristiti dok putuju u inozemstvo.

Završne misli

HBO stvara fenomenalan sadržaj posljednjih pet desetljeća. Gledatelji u Sjedinjenim Državama uspjeli su strujati na HBO-u, dok su oni izvana ostali kako bi pokušali pronaći zaobilazno rješenje. Iako postoji nekoliko mogućnosti za zaobilaženje geo blokiranja, preporučujemo vam da koristite VPN, bilo da je NordVPN, Surfshark ili ExpressVPN. Ove su tri usluge sigurne, brze, pouzdane i najbolje su VPN-ove za Netflix.

Ako je vaš Internet još malo prespor za streaming Netflixa, provjerite našu analizu NBN planova. Hvala!

Kao i uvijek, voljeli bismo se javiti od vas. Recite nam što mislite o ovoj recenziji kao i uključite sve prijedloge koje imate u odjeljku komentara u nastavku.

Pitanja i odgovori

P: Zašto je HBO samo na Foxtelu?

A: 1. siječnja 2017. Foxtel je sklopio sporazum kojim su joj dodijeljena opsežna prava na HBO-ovu knjižnicu. Kao rezultat toga, Foxtel je postao neprikosnoveni "dom HBO-a".

P: Koliko košta HBO streaming?

A: HBO-Now košta 15 dolara mjesečno. To je samostalna pretplata koja ne zahtijeva HBO pretplatu. HBO Go je besplatan, sve dok imate HBO pretplatu.

P: Kakva je razlika između HBO GO i HBO-Now?

A: Oba servisa za streaming nude isti sadržaj. HBO Go namijenjen je osobama koje imaju pretplatu na HBO kabel. HBO-Now košta 15 dolara i namijenjen je onima koji nemaju pretplatu na HBO kabel.

P: Mogu li gledati Game of Thrones na HBO-Now-u?

A: Da. Nove epizode dostupne su na HBO Now u isto vrijeme kada se pojavljuju na kabelskom kanalu.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me