Kako nabaviti američki Netflix u Australiji

Netflix ima više od 158 milijuna pretplatnika (i brojanje…).  


To je vjerojatno više od onoga o čemu su mogli sanjati osnivači tvrtke kada su 1998. pokrenuli tvrtku kao mjesto za iznajmljivanje videozapisa putem Interneta. Netflix je u to vrijeme postao dijelom poznat zahvaljujući ponudi tvrtke s neograničenim DVD-om, što bi bilo poslana u vašu kuću.

otključati netflixKad se ova ideja prvi put pojavila na sceni, bila je revolucionarna. Ideja da ne treba ići u Blockbuster da bi posudila DVD promijenila je sve. Amerikanci su shvatili koncept.

2002. godine Netflix je imao samo 700 000 pretplatnika. Do 2005. godine njihova je pretplata skočila na 3,6 milijuna. Ono što Netflix i oni koji su bili ljubitelji programa nisu razumjeli jest da postoji nešto još bolje u napadu.

U 2007. godini Netflix je pokrenuo svoju značajku za strujanje. Dakle, niste trebali čekati da vam dođe DVD u vaš dom. Na zahtjev možete dobiti film po vašem izboru. Osnivači Netflixa rekli su da su zainteresirani za početak streaminga puno ranije, ali tadašnje brzine Interneta to nisu omogućile. Tako je - bili su ispred svog vremena.

Kako je popularnost Netflix streaminga počela rasti, počela se podržavati na igraćim konzolama, ručnim uređajima i televizorima. Zanimljivo je da su u tom trenutku usluge strujanja putem Netflixa bile dostupne samo u Sjedinjenim Državama.

Sve bi se to promijenilo 2010. godine kada su Latinska Amerika i Kanada, kao i Karibi 2011. godine, mogli pristupiti usluzi Netflix streaming. Iste godine Netflix je počeo proizvoditi vlastiti originalni sadržaj. Godine 2013. debitirala je Kuća karata. Bio je to neupitni pogodak.

Činilo se da je Netflix imao jedan uspjeh za drugim. Pogledajte samo programe poput:

 • Stranije stvari
 • Narančasta je nova crna
 • Kruna

Netflix programiranje

2012. godine Netflix je napravio skok preko ribnjaka, postajući dostupan u Velikoj Britaniji. Ubrzo nakon što je postao Netflix dostupno na većini tržišta širom svijeta.

TL; DR - Nabavite VPN (virtualnu privatnu mrežu).

�� TD; LR - Jedino pravo rješenje za dobivanje trajnog radnog rješenja za Netflix pristup je korištenjem VPN-a. Iako nekoliko web stranica preporučuje korištenje proxyja ili čak TOR-a, ne ispričaju vam cijelu priču. Proxyima nedostaje enkripcija i sigurnost koju pruža VPN tijekom upotrebe TOR-a potpuno spušta vašu brzinu na maksimalnih samo Kb / s.
�� Ali molimo vas DA MOLIMO što god činite, izbjegavajte „besplatne“ VPN-ove. Čak su i najbolji besplatni VPN-ovi desetak desetaka. Toplo vam preporučamo klonite se besplatnih VPN-ova jer oni uglavnom nisu najbolja rješenja za Netflix. Njihove sigurnosne politike često su oštre i mogu učiniti vaš uređaj ranjivim za napade. Njihove brzine su vrlo male. Imaju jeziva pravila za bilježenje, pa prate mjesta koja posjećujete i ono što radite dok ste na mreži.

Ako želite najbolje VPN-ove, predlažemo bilo koji od tri:

 1. Pročitajte cijelu našu NordVPN pregled ili posjetiti NordVPN
 2. Pogledajte noviju Surfshark, pruža usluge streaminga ne samo za Netflix, već i za HBO, Hulu, Amazon Prime i još 12 prodajnih mjesta. Posjetite Surfshark ili pročitajte našu recenziju.
 3. Ako je proračun manje briga, nastavite ExpressVPN. Oni su malo brži Nord i SurfShark i imaju ljepši interfejs na svojim mobilnim i stolnim aplikacijama.

Da budem iskren, ne možete pogriješiti ni s jednom od gore navedene tri VPN usluge. Sve rade otprilike isto i omogućuju vam da gledate svoje omiljene Netflix emisije s bilo kojeg mjesta u Australiji.

Trebate više informacija? Nastavi čitati..

Američki Netflix nije "širom svijeta" Netflix

Putnici iz Sjedinjenih Država često su iznenađeni kada žele gledati američki Netflix u Australiji i ne vide mnoge omiljene emisije. Razlog za to je taj što je američki Netflix u Australiji geo blokiran.

Sigurno ćete moći gledati Netflix, ali kad budete u Australiji će vam nedostajati tona sadržaja. Dobivate i prilično puno sadržaja, ovisno o tome kako gledate.

Netflix Australia ima izdašnu biblioteku filmova. Australci imaju pristup originalnom sadržaju Netflixa. To uključuje TV emisije, filmove, dječje programe, dokumentarne filmove i komedije.

Kao dodatni bonus, australijski korisnici dobivaju pristup australijskim naslovima koje američki gledatelji nisu vidjeli i u većini slučajeva nikada nisu čuli. Konačno, u nekim slučajevima australski gledatelji mogu emitirati emisije kada stignu nove epizode, dok američki pretplatnici moraju pričekati dok se ne završi cijela sezona.

Najveća razlika koju ćete vidjeti je kada pogledate licencirani sadržaj. Kao primjer, Prijatelji, nevjerojatno popularna američka TV serija, dostupna je na američkom Netflixu. Ali to se ne može naći na Netflix Australia. Isto je i sa emisijama poput:

 • Zločinački umovi
 • Breaking Bad
 • Hodajući mrtvaci
 • nadnaravan

Istina, neke emisije možete vidjeti na konkurentnim platformama streama. Samo ne Netflix. To vrijedi i ako gledate gledajući Osvetnici: Beskonačni rat i Nevjerojatnosti 2.

Usporedba troškova: US Netflix i australska Netflix

Zanimljiva je činjenica da Australci ne plaćaju toliko manje od američkih stanovnika za Netflix. Stanovnici Australije mogu startni paket kupiti po 9,99 USD mjesečno. Za 13,99 USD mjesečno mogu imati strujanje s velikom dubinom. Uz 17,99 USD mjesečno, Australci mogu dobiti najbolji paket koji Netflix nudi na tom području, sa svim dodanim zvoncima i zviždaljkama.

U Sjedinjenim Američkim Državama 2020. godine donosi sa sobom 18 postotni porast cijene standardnog Netflix paketa. Ići će od 10,99 USD mjesečno do 12,99 USD mjesečno. Premijski plan skočit će s 13,99 USD mjesečno na 15,99 USD mjesečno. A osnovni plan kreće se od 7,99 USD mjesečno do 8,99 USD mjesečno.

Da bi bili pošteni, Netflix naporno radi na tome da njihov sadržaj postane globalnim. No, postoje brojna pitanja licenciranja koja se pojavljuju u igri. Stoga se postavlja pitanje kako Australci koji žele gledati američki Netflix dobiti pristup američkoj knjižnici? Postoji nekoliko opcija.

Kako Netflix Geo Blokira sadržaj?

Geoblokiranje, ukratko, događa se kada je sadržaj koji želite gledati blokiran na vašem zemljopisnom položaju, slično kao i web-lokacije koje su blokirane. Netflix koristi geo blokiranje kao način podjele svijeta na tržišne segmente. To im omogućuje prodaju svojih proizvoda po različitim cijenama, povećavajući zaradu za razliku od one cijene i jedne politike širom svijeta.

Netflix nije jedina strujna tvrtka koja to radi. I to ne uspijeva uvijek u korist Sjedinjenih Država. Na primjer, stanovnici Velike Britanije u Sjedinjenim Državama mogu biti šokirani kada BBC iPlayer ne radi.

Kako Netflix zna u kojoj se zemlji nalazite? Na temelju vaše IP adrese. Svaki uređaj koji je povezan s računalom ili Internetom ima IP adresu. Kada posjetite web stranice, IP adresa govori Internetu gdje treba poslati informacije.

Još jedan sjajan primjer ovdje je Youtube koji također blokira sadržaj ovisno o vašem zemljopisnom položaju. Youtube SAD nije Youtube Australija, čak i ako se tako čini. (Pročitajte više: Deblokirajte Youtube)

Vašu IP adresu pruža vaš ISP ili davatelj internetskih usluga. Na isti način na koji fizička adresa govori svijetu u kojem se nalazite, tako i vaša IP adresa prikazuje vašu lokaciju, što vam olakšava praćenje.

Usluge strujanja mogu iskoristiti te informacije kada odlučuju koji će korisnici sadržaja moći vidjeti na temelju njihove lokacije. Ako se pokušate povezati pomoću IP adrese koja je blokirana, dobit ćete strašan ekran s pogreškama na Netflixu.

netflix nije uspio

To se događa čak i ako platite uslugu poput Netflixa. Amerikanci koji putuju na odmor ili u posao vidjeli su to iz prve ruke.

Neograničen pristup Netflixu

Dugo i kratko je da trebate pronaći način da nađete uslugu strujanja koja će vjerovati da se nalazite na drugom zemljopisnom mjestu. Postoji nekoliko održivih načina za to, ali mi ćemo se fokusirati samo na najbolje radno rješenje za dobivanje Netflix US-a.

Zapamtite, želite imati pravi alat za pravi posao. Na primjer, najbolji upravitelj lozinki neće učiniti ništa što će zaštititi vaše prijave da ne završe u pogrešnim rukama. Stoga trošenje novca na pogrešno rješenje za zaobilaženje geo blokiranja samo će vas ostaviti frustrirano ili još gore, naštetiti vašoj privatnosti na mreži.

Dno crta, nabavite bilo koji od testiranih VPN-a u nastavku. Ovo su najbolji VPN-ovi za Netflix.

# 1 NordVPN - najbolje Netflixovo rješenje za strujanje

NordVPN je uvijek bio na vrhu od njihovog početka. Uz preko 5000 servera širom svijeta, NordVPN pokriva ogromno zemljopisno područje koje se proteže na 6 kontinenata, pružajući usluge svima kojima je potrebna zaštita.

Svojim vlasničkim SmartPlay tehnologija, većina, ako ne i svih njihovih 5.000 poslužitelja, može pristupiti američkom Netflixu i bilo kojem drugom Netflixu i strujati se bez navođenja grešaka. Ne možete to dobiti kod nijednog drugog pružatelja VPN-a.

prozodija

 • SmartPlay tehnologija
 • Deblokira Netflix iz bilo koje zemlje
 • OpenVPN protokol sa AES-256 bitnom enkripcijom
 • Besplatno probno razdoblje
 • Povrat novca zagarantovan
 • Politika nulte evidentiranja

kontra

 • Brzina može biti prilično nedosljedna

NordVPN je tad skuplji od mnogih plaćenih VPN-a. Međutim, kad počnete gledati njihove dostupne planove, primijetit ćete koliko počinjete štedjeti kada proučite duže uvjete. U stvari, mjesečni troškovi toliko padaju da su na kraju jedan od najjeftinijih VPN planova koji ikad možete dobiti ako pogledate njihov trogodišnji plan.

 • Iz mjeseca u mjesec - 11,95 USD svaki mjesec.
 • Godišnje - 83 USD godišnje ili 6,99 USD mjesečno.
 • Dvogodišnji plan - 95,75 dolara za dvije godine. Ovo se ruši na 3,99 dolara mjesečno.
 • Trogodišnji plan - Plaćanje unaprijed iznosi 107,55 USD, odnosno oko 2,99 USD mjesečno.

Sjajna stvar je to svi NordVPN planovi dolaze s 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Također ima 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ako vam se tijekom prvih trideset dana ne sviđa ono što vidite, možete ga zatvoriti i vratiti sav svoj novac

Možete vjerovati NordVPN da čuva vašu privatnost. Ovo možda i nije toliko velika stvar kada govorimo o filmovima koje emitirate na američkom Netflixu. Međutim, možda bi to bio veći problem kada govorimo o drugim mrežnim aktivnostima.

nordvpn pravila zapisivanja

NordVPN su revidirale računovodstvene tvrtke, a te tvrtke svjedoče o činjenici da kad kažu da ne vode zapisnike, ne vode evidencije.

# 2 Surfshark - najjeftinije Netflix strujno rješenje

NordVPN je poznat u Netflix streaming areni zbog velikog broja servera. Imajući toliki broj poslužitelja otežava Netflixu da blokira bilo koji od njih.

NordVPN košta dobar dio promjena u odnosu na naš izbor drugog mjesta na ovoj listi. Surfshark nema problema s pristupom Netflixu i to je otprilike pola cijene NordVPN-a. S obzirom da Netflix s vremena na vrijeme povećava njihove cijene, dobro je koristiti VPN koji ne košta gotovo koliko i pretplata na sam Netflix.

prozodija

 • jeftino
 • Deblokira Netflix iz bilo koje zemlje
 • Iznad standardnog šifriranja industrije
 • Nulta evidentiranje
 • Jednostavan za korištenje

kontra

 • Manje poslužitelja od ostalih opcija

Kada odaberete noviju tvrtku koja će obavljati uslugu važnu koliko i deblokiranje geo ograničenja prilikom korištenja Netflixa, ima smisla biti skeptičan. Odlazak na novo dijete na blok može se činiti opasnim potezom. Kada je u pitanju Surfshark, zapravo je prilično siguran.

Surfshark je fantastičan izbor za ljude koji žele zaobići geo-ograničenja bez da su u osnovi plaćali još jednu pretplatu na Netflix. Pošteno je da drugi VPN-i naplaćuju premiju za svoju uslugu jer su godinama nudili kvalitetne tunele za šifriranje. Isto je tako što je Surfshark došao i ponudio istu kvalitetnu uslugu za djelić cijene.

Toplo preporučujemo da pogledate web stranice Surfsharka kako biste utvrdili njihove trenutne uvodne cijene. Ako ste i dalje sumnjičavi prema ovom VPN-u, pogledajte cjelovitu Surfshark recenziju za više informacija.

# 3 ExpressVPN - Odlična ravnoteža brzine i sigurnosti

Ako iz nekog razloga NordVPN za vas nije održiva opcija, naša bi sljedeća preporuka na listi bila ExpressVPN. Ovo je VPN usluga na Britanskim Djevičanskim otocima. Nudi brojne zadivljujuće osobine i ima fenomenalnu snagu.

Slično dometu NordVPN-a, ExpressVPN također ima veliku mrežu koja je trenutno na 3.000 poslužitelja u 160 gradova koji su raspoređeni u 90 zemalja. Za one koji su zainteresirani za gledanje Netflixa u Sjedinjenim Državama, rado će vam znati da SAD imaju neke od najboljih informacija o ovom VPN-u..

prozodija

 • Velike brzine
 • Jaka enkripcija
 • Radi na većini platformi
 • Fenomenalna podrška
 • Radi s američkim Netflixom

kontra

 • Možete istovremeno spojiti samo tri uređaja
 • Malo skuplje čak i u njihovom najdužem planu
 • Spotty veza s Netflix Australia

Jedna od nedostataka ExpressVPN-a je činjenica da s jednim računom možete povezati samo tri uređaja. Međutim, čak ni ovo nije toliko loša strana. Razmislite o tome, koliko uređaja treba većina ljudi istovremeno povezati s VPN-om? Obično samo jedan. A ako trebate povezati cijelu kuću, ExpressVPN nudi podršku VPN usmjerivača. (Pročitajte još: Najbolji VPN ruter)

Još jedna od nedostataka je cijena. ExpressVPN je jedan od najskupljih VPN-a koji ćete pronaći. Ako mjesečno kupujete njihovu uslugu, mjesečno ćete trošiti 12,95 USD. Ako koristite njihovu šestomjesečnu uslugu, platit ćete unaprijed 59,95 USD, što prosječno iznosi 9,99 USD mjesečno. Ako krenete za njihov 15-mjesečni program, platit ćete unaprijed naknadu u iznosu od 99,95 USD. Ovo se ruši na 6,67 dolara mjesečno.

Još dvije stvari koje nam se sviđaju u ExpressVPN-u su njihove služba za korisnike i njihovi 30-dnevna garancija povrata novca. ExpressVPN je toliko siguran u njihov proizvod da, čak i nakon što platite proizvod, imate 30 dana da vratite novac bez ikakvih pitanja.

Korisnička usluga ExpressVPN nešto je najbolje što smo vidjeli. Imali smo brojne razgovore s njihovom tehničkom podrškom i uvijek smo otkrili da su poučni, korisni i vrlo dostupni.

Opcije servisa za korisnike ExpressVPN

Samo da dodate još jedno pero kapu ExpressVPN-a, njihova je politika privatnosti izvan prigovora. Iznova i iznova, vlade su pokušavale pristupiti informacijama o svojim klijentima. Međutim, budući da je ExpressVPN istinit svom obećanju, ne čuva trupce na svojim klijentima.

izričiti vpn politiku privatnosti

Pa kad vlade ili druge institucije pokušaju uhvatiti te zapise, ExpressVPN može iskreno reći da ne postoje.

# 4 VyprVPN - Iznenađujuća funkcionalnost + brzina i sigurnost

VyprVPN je a Švicarski VPN koji se fokusira na privatnost. Nude više od 700 poslužitelja i više od 70 lokacija poslužitelja. Glavni plus za ovaj VPN je taj što oni posjeduju i upravljaju svim vlastitim poslužiteljima. Ne koriste nikakve treće strane.

Njihov servis radi na brojnim platformama, uključujući Apple TV i Android TV. Neovisna revizija pokazala je da VyprVPN ne vodi dnevnike.

VyprVPN ima relativno jednostavne planove cijena. Ovi planovi omogućuju vam odabir da li ćete plaćati godišnje ili plaćati mjesečno.

prozodija

 • Kameleonski protokol
 • Dokazano nema pravila zapisivanja
 • Podrška za chat uživo
 • Radi s Netflixom sa sjedištem u SAD-u
 • 3-dnevno besplatno probno razdoblje

kontra

 • Nema garancije povrata novca
 • Problemi u povezivanju u Kini
 • Problemi s njihovim Windows klijentom

Odabir osnovnog mjesečnog plana iznosit će 9,95 USD mjesečno. To omogućuje istodobno povezivanje tri uređaja s uslugom. Ako plaćate cijelu godinu, dobijate istu uslugu 60 dolara godišnje, odnosno pet dolara mjesečno.

Ako se odlučite za njihov premijski plan, imate mogućnost plaćanja 12,95 USD mjesečno ili pretplatu za jednu godinu u iznosu od 80 dolara godišnje, što se ruši na 6,67 dolara mjesečno. S premium planom, u mogućnosti ste spojiti pet uređaja i iskoristiti svoje prednosti vlasnički protokol Chameleon dizajniran za obilazak usluga koje su napravljene da blokiraju VPN-ove tijekom streaminga.

Zašto biste trebali koristiti VPN?

Kada koristite VPN da biste zaobišli geoblokiranje Netflixa, imate dodatnu korist što ćete moći povezati svoj uređaj na poslužitelj ili neki drugi uređaj putem sigurne veze..

Možete nastaviti pregledavanje i strujanje znajući da su svi podaci koji se prenose na mreži šifrirani i da ih se ne može presresti. Tri VPN-a koja smo pregledali nude zvjezdane brzine, zvjezdane usluge i potpuno su posvećeni pomaganju u održavanju vaše privatnosti. Najbolje od svega je što su testirani i pokazano je da rade s američkim Netflixom.

VPN je moja jedina opcija?

Za naš novac, dobivanje VPN-a je vaša najbolja opcija za zaobilaženje Netflixovog geoblokiranja. Međutim, to vam nije jedina opcija. Pametni proxyji za DNS dizajnirani su za preusmjeravanje prometa koji je svjestan geo lokacije. To znači da će, kada vaš promet bude blokiran izvan SAD-a, biti preusmjeren u SAD. Promet koji se usmjerava pomoću Smart DNS proxyja nije šifriran. To bi moglo imati neke pluseve kada govorimo o strujanju.

 • Budući da je samo mali dio vašeg prometa preusmjeren, brzina propusnosti je sačuvana.
 • Postavite ga vrlo jednostavno, čak i ako niste dobri s računalima.

Usluga funkcionira zamjenom DNS adrese koju vam je dodijelio ISP s novom koja nema podatke koji otkrivaju vašu stvarnu geo lokaciju.

Kako pametni DNS radeVaš zahtjev za povezivanje s web stranicom kojoj želite pristupiti presretan je. Svi podaci koji mogu procuriti u vašu geo-lokaciju zamjenjuju se novim podacima koji upućuju na lokaciju s koje želite pristupiti geo-blokiranom sadržaju. Radi naše rasprave, sve informacije koje vas identificiraju kao da ste u Australiji ili bilo kojoj drugoj zemlji zamjenjuju se informacijama zbog kojih se čini kao da se nalazite u Sjedinjenim Državama.

Koliko god ovo moglo zvučati, ne radi cijelo vrijeme. Naravno, možda ćete dobiti pristup, ali samo nakon što više puta pokušate prebaciti lokacije, svaki put kada ih pokušate gledati.

Završne misli

Netflix ima puno nevjerojatnog sadržaja. Zbog ograničenja licenci američki Netflix u Australiji nije dostupan. Ako ste frustrirani ovim ograničenjima, postoje opcije. Pametni DNS može raditi. Međutim, za naš novac najbolja je ponuda VPN-a. VPN će sakriti vašu IP adresu i istovremeno šifrirati podatke koje odašiljete i primate.

Od četiri VPN-a koje smo pregledali, NordVPN je najbolji na pristupu Netflixu. Međutim, i druga dva dobro rade posao. Rado bismo se javili s vama. Koje ste korake poduzeli da biste prebacili Netflix US u Australiju? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku. Također, u odjeljku Često postavljana pitanja potražite odgovore na često postavljana pitanja o strujanju Netflix US-a u Australiji. Hvala na čitanju.

Pitanja i odgovori

P: Je li privatna VPN u Australiji?

A: Da. VPN-ovi su zakoniti u Australiji. Kad koristite VPN da biste zaobišli geo blokirani materijal, poput američkog Netflixa, možda to činite protiv želje vlasnika prava. Međutim, zaobići geo ograničenja nije isto što i proviđati kraj najboljeg kućnog sigurnosnog sustava u susjedstvu i provaliti u dom. Kao i većina mrežnih tehnologija, i australsko zakonodavstvo malo je nejasno o tome što je, a što nije. Od danas u Australiji ne postoje zakoni koji vas sprječavaju u upotrebi VPN-a. Također nije ilegalno zaobići geo ograničenja.

P: Što besplatni VPN radi s Netflixom?

A: Niti jedan. Besplatni VPN-i ne vrijede. Njihova je usluga spora, pa čak i ako su u mogućnosti zaobići Netflixove geo-ograničenja, ne možete strujati videozapis. Besplatne VPN usluge vide vas kao robu. Oni kradu vaše privatne podatke i često ih koriste kako bi zaradili novac.

P: Mogu li gledati američki Netflix u Australiji bez VPN-a?

A: Pametni DNS može vam omogućiti gledanje američkog Netflixa u Australiji bez korištenja VPN-a. S tim u vezi, najsigurniji i najsigurniji način vatre je korištenje VPN-a, poput NordVPN, ExpressVPN ili VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me