Nestali VPN pregled – upitna brzina i sigurnost

VanishedVPN je australijska VPN usluga koja postoji samo nešto više od godinu dana. Kao takve, prilično su neprovjerene i nisu točno prodrle na tržište na način na koji ih imaju drugi davatelji VPN usluga.

Njihova velika tvrdnja o slavi bila je dodatak Lifehackera koji ih je nazvao "omiljenim VPN-om za pristup američkom Netflixu".

Dok nekolicina tvrtki živi do prevare, i češće nego ne, većina ih nema. VanishedVPN je u centru pažnje otkad je ovaj plug iz Lifehackera. Hajde da skočimo u nju da vidimo jesu li živjeli do nakaze!

Pogledajmo bliže! ili posjetite web stranicu VanishVPN-a.


Pregled nestalog VPN-a

FeaturesInformation
Upotrebljivost: Jednostavan za korištenje
Pravila zapisivanja: Dvojeznačna je bez pravila zapisivanja
Veličina poslužitelja: 1300 ++ poslužitelja
Distribucija poslužitelja: neotkriven
Podrška: E-mail
Torrenting: dopušteno
streaming: ograničen
VPN protokol i šifriranje: neotkriven
Zapovjedništvo: Australija
Cijena: 8,33 $ / mjesečno
Službena stranica: https://www.vanishedvpn.com/

Što je VanishedVPN?

VanishedVPN je nešto više od prosječnog pokretanja VPN-a mlina. Sama VPN usluga oglašava se kao idealna za kupovinu u inozemstvu, internetske igre, sport i streaming. Usluga je rješenje virtualne privatne mreže izvan našeg omiljenog mjesta na svijetu, Australije.

Ako vam je sve o tom zaljubljenom ponosu onda sjednite, uronite u kookaburra smijeh, uđite na internet i počnite surfati VanishedVPN.

Osim što je Aussie VPN, VanishVPN nije samo VPN. Također je stvorio Invizbox.

Nestali VPN pregled - upitna brzina i sigurnost

Invizbox je mini usmjerivač koji korisnicima omogućuje povezivanje Smart TV-a, Playstation-a ili Xbox-a na VPN-ovom poslužitelju. To je prilično genijalan uređaj koji ovu VPN uslugu preuzima s uobičajenog VPN-a sa sjedištem u Australiji do onoga koji razmišlja izvan okvira.

Nastavite čitati da biste saznali više o Invizboxu i kakve posljedice imaju kada je riječ o sjedištu u Australiji.

Nestala VPN Sigurna VPN rješenja za pregledavanje interneta

Prosine nestalihVPN

VanishedVPN je daleko od savršene VPN usluge. Tri su glavna aspekta koja naglašavaju pozitivne stavke VanishedVPN: Geoblokiranje, Invizbox i jednostavna upotreba. Imaju i preko 1300 poslužitelja i omogućuju bujicu s do 3 istodobne veze.

Rješenje za geoblokiranje

Geoblokiranje se odnosi na web mjesta koja blokiraju ljude u drugim zemljama da gledaju ograničeni sadržaj.

Ako ste živjeli u Australiji neko vrijeme, znat ćete da su zemljopisna ograničenja pravi ubojica za uživanje u sadržaju do kojeg ostatak svijeta koji govori engleski jezik ima jednostavan pristup. Za Aussies željne gledanja svojih omiljenih američkih TV emisija, VanishedVPN izgleda kao održiva opcija.

S VanishedVPN moći ćete doći do najnovije epizode Game of Thrones i uživati ​​u starim favesima poput Dextera, Breaking Bad ili Netflixovom showu Orange is the New Black. VanishedVPN može dobiti pristup BBC iPlayeru, ITV-u, Hulu, Crackleu i drugim geo-blokiranim streaming uslugama.

Invizbox

Ovo bi trebalo biti sve o VPN usluzi VanishedVPN, ali Invizbox je previše kul da se ne pretvara u malo. Osobno, ovo nam je najdraža stvar u vezi VanishedVPN-a. Gotovo se čini kao da su tvorci VanishedVPN stvorili Invizbox, a zatim stvorili VPN uslugu zajedno sa svojim hardverom. Uz sve što su postigli s Invizboxom, vjerujem da će VanishedVPN ispraviti probleme u koje ću ući kasnije.

Sve što trebate učiniti s Invizbox-om je spojiti ga na usmjerivač. Jednom kada se spoji na vaš usmjerivač, možete početi koristiti uređaje kao i obični. Samo priključivanjem Invizboxa, sav se vaš internetski promet šifrira.

Način rada uređaja prilično je cool jer možete koristiti četiri različita VPN poslužitelja odjednom. To je vrlo dobro za strujanje različitih sadržaja.

Invizbox nije savršen, ali je prilično inovativan i definitivno ga vrijedi provjeriti.

Kako koristiti VanishedVPN

Jedna od dobrih stvari o kojoj možemo reći o VanishedVPN je da su prilično informativne u pogledu konfiguracije. Nude detaljne vodiče za postavljanje za iPhone, iPad, Mac, Windows, Android, ATV, PS4, PS3, sport, Chromecast, površinu, rutere i još mnogo toga.

Ako ste se odlučili na VanishedVPN, postupak prijave / postavljanja prilično je jednostavan. Jednostavno registrirajte svoj račun unošenjem adrese e-pošte i stvaranjem lozinke. Nakon što dovršite prijavu, vodiči za njihovo postavljanje vodit će vas kroz postupak pristupa njihovom sučelju na raznim kompatibilnim uređajima.

Za one koji koriste Windows, morat ćete preuzeti aplikaciju OpenVPN i primijenite VanishedVPN konfiguracijske datoteke openVPN. To će trajati oko pet minuta.

Od tamo je stvarno jednostavno.

 1. Preuzmite i instalirajte OpenVPN softver s openvpn.net. Biti siguran za dopustite TAP upravljačkim programima instalirati kad kasnije tijekom instalacije primite skočni prozor.
 1. Ovdje preuzmite konfiguriranu datoteku VanishedVPN OpenVPN za poslužitelj koji želite (tj. Usa.ovpn za VPN SAD-a za gledanje američkog Netflixa).
 1. Pomaknite datoteku koju ste preuzeli (USA.ovpn u našem primjeru) u svoju konfiguracijsku mapu OpenVPN na adresi (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Kliknite za nastavak kada ste zatražili pristup administratora za nastavak.
 2. Kliknite desnom tipkom miša na Prečac OpenVPN GUI-a na radnoj površini i odaberite "pokreni kao administrator".
 1. Kliknite desnom tipkom miša na ikonu OpenVPN na programskoj traci pri dnu zaslona.
 2. Odaberite željenu vezu (SAD u našem primjeru) i na padajućem izborniku odaberite "poveži se".
 1. Kopirajte i zalijepite svoje VPN korisničko ime (svoju adresu e-pošte) i zaporku koje možete vidjeti na nadzornoj ploči 'moj račun' na našoj web stranici. To su velika i mala slova.
 1. Ikona bi trebala postati zelena kako bi pokazala da ste povezani.
 2. Da biste provjerili da ste povezani, pokušajte reproducirati neki sadržaj s lokacije na kojoj ste sada spojeni (na primjer, ako ste povezani sa SAD-om, idite na netflix.com i trebali biste vidjeti američki katalog).

Sve ste spremni, prijatelju!

Negativi nestalog VPN-a

Želimo voljeti VanishedVPN više od bilo kojeg drugog VPN-a jer je smješten u našoj zemlji. Međutim, još uvijek ima puno pitanja koja treba riješiti. Mora se reći da je usluga relativno nova, pa im preostaje malo vremena da se postanu veliki igrač.

Australijski VPN?

Sjedište u Australiji je sjajno i sve, ali to nije baš dobro za nas Aussies jer je Australija član Četrnaest očiju, multinacionalne zadruge koja skuplja signalnu inteligenciju i dijeli je jedno s drugim. Ovo znači to vaši osjetljivi podaci nikada neće biti sigurni, bez obzira da li koristite VPN ili ne.

Velika većina uglednih VPN-ova održava strogu politiku "bez zapisa" koja jamči korisnicima da njihove sesije neće biti snimljene niti prodane trećim stranama. VanishedVPN otvoreno priznaje spremanje podataka u periodu od 30 dana. To uključuje vašu IP adresu izvora i vrijeme početka i zaustavljanja veze. Pročitajte više o VPN evidentiranju ovdje.

Iako VanishedVPN tvrdi da nikad ne bilježi promet korisnika ili sadržaj komunikacija navedenog korisnika, ali je li to zaista tvrdnja koju mogu iznijeti po dobroj savjesti?

Prema UKUSA Sporazumu i svim povezanim izmjenama, australijska vlada može služiti VPN-ovima sa pozivima ili potjernicama, a VPN bi bio u obavezi dijeliti zapisnike svojih korisnika.

Koliki su troškovi nestalog VPN-a?

Postoje samo dvije opcije cijene s VanishedVPN, a nijedna od njih nije vrlo uzbudljiva.

Oni nude standardni plan ili plan "najbolje ponude" (godišnji).

 • Standardni plan
  • $ * 11.99
  • Naplaćuje se svaki mjesec
  • 3 istodobne veze
 • Planirajte najbolju ponudu
  • 8,33 $ / mjesečno
  • Naplaćuje se godišnje u iznosu od 99,99 USD
  • 43,89 USD uštede
  • 3 istodobne veze

Iskreno, nismo toliko zainteresirani za pakete Standard vs. Best Offer jer volimo "plaćati kako idete", i ne možemo zaista vjerovati VPN-u koji ne nudi garanciju povrata novca ili besplatnu probnu verziju.

Čak vam i neki od najgorih VPN-ova nude minimalno 3-dnevno besplatno probno razdoblje tako da se možete upoznati s njihovom uslugom i reći im da li su legalni.

Otkazivanje usluge VanishedVPN

Ne kažemo da biste htjeli otkazati, ali ovako funkcionira ako ikad učinite.

Svi korisnici mogu otkazati svoju uslugu u bilo kojem trenutku, no važno je imati na umu da se povrat sredstava ne izdaje. Budući da VanishedVPN ne vraća povrat sredstava, korisnicima koji su kupili godišnju pretplatu neće se nadoknaditi dio preostalog vremena na računu.

Jedini način da se dobije povrat na godišnjem planu pretplate je otkazati u prvih 30 dana usluge. Otkazivanje stupa na snagu čim se VanishedVPN obavijesti da želite otkazati.

Je li VanishedVPN siguran?

Stranica "Značajke" VanishedVPN-a pojavila se prazna posljednji put kada smo je koristili. Stoga nije bilo načina da potvrdimo da je njihova usluga sigurna. Za razliku od gotovo svih ostalih dostupnih VPN-a, ne spominju njihov precizni protokol ili enkripciju.

Samo bi se pravi drongo osjećao kao da može slobodno lutati Internetom putem VPN-a koji ne otkriva svoju kriptografsku metodu. To je siguran način da vas se uhvate u grundovima.

VanishedVPN test brzine

Osobno, to je moj najveći problem s VanishedVPN. Oni jednostavno nemaju brze poslužitelje.

Da bismo osigurali točnost ovog pregleda, odlučili smo pokrenuti brzi test pomoću Speedtest.net-a na 100 Mbps poslužitelju u AU. Da biste to istaknuli, tada smo bili u Sydneyu. Dakle, na izvedbu nisu utjecali ni robusni uvjeti ni bilo što.

Evo rezultata testa:

 • AU Server (Sydney)
  • Ping: 49 ms
  • Brzina skidanja: 9.37 Mb
  • Upload brzina: 0.47 Mbps
 • Američki poslužitelj (New York)
  • Ping: 140 ms
  • Brzina skidanja: 29.74 Mb
  • Upload brzina: 2,07 Mbps

Iz tih nalaza očito je da brzina nije odijelo VPN-aZapravo, činilo se da je brzina "nestala". Nigdje na svojoj web stranici potencijalni kupci ne znaju ništa o njihovim poslužiteljima ili protokolima. Odlučili su se proći s najopakijim detaljima. Moglo bi se reći i to da je "nestalo".

Većina VPN-a ponose se nabrajanjem svog mnoštva lokacija poslužitelja. VanishedVPN ne otkriva nijednu od ovih podataka.

Kvaliteta korisničke podrške

služba za korisnikeVanishedVPN ne nudi 24/7 chat uživo poput nekih boljih VPN rješenja na tržištu. Naprotiv, ograničeni ste samo na mogućnost e-pošte za podnošenje žalbe ili postavljanje bilo kakvih tehničkih pitanja.

Njihov tim za korisničku podršku dovoljno je stručan, ali to nigdje nije tako sjajno kao što nude usluge NordVPN ili Surfshark. Neke se web lokacije oslanjaju samo na sustav ulaznica, a druge su na mreži kako bi vam pomogle u stvarnom vremenu. Nažalost, VanishedVPN nije jedan od posljednjih.

Preporučujemo li VanishedVPN?

VanishedVPN daleko je od najgoreg ili najskupljeg VPN-a. Zapravo, mnogi recenzenti hvale cijenu, iako smo i drugdje vidjeli mnogo bolje ponude. Međutim, mi bismo preporučili ovaj VPN ako tražite samo nešto što može zaobići geo ograničenja ili ako stvarno mislite na kupnju Invizbox-a.

Postoji relativno mala cijena cjenovnih opcija. Mnogo VPN web mjesta nude besplatne probne i tromjesečne pakete. VanishedVPN nudi samo mjesečni ili godišnji plan naplate, niti jedno od njih nije posebno značajno u pogledu cijene. Na tržištu postoje sigurno pristupačniji VPN-ovi, od kojih su mnogi s solidnom reputacijom i uspješnim transparentnošću.

Suprotno tome, VanishedVPN pruža minimalne informacije o svojim postupcima i politikama. No, iako je nedostatak naprednih značajki nedostatak u očima ovog iskusnog VPNera, možemo vidjeti kako bi se to moglo svidjeti manje iskusnom korisniku koji samo želi privatnost i sigurnost VPN-a za povremeno surfanje ili povremeni streaming..

Za sve ostale korisnike toplo vam preporučujemo da se odlučite za više uspostavljene i cjelovite usluge poput NordVPN. Ako želite kremu od usjeva, imate sreće. Pregledali smo više od 80 različitih VPN-a smještenih na različitim dijelovima svijeta i filtrirali ih do zlatnih minčića. Evo naših najboljih odabira najboljih VPN-ova.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me