Pregled zaštitne točke: brzi VPN s pitanjima sigurnosti i privatnosti

Ova tvrtka trpi zbog neugodne količine istjecanja. DNS curenje koje je. Ako je internetska privatnost na vašem popisu prioriteta malo, to možda neće biti problem.


Ako vam ukradeni internetski privatni podaci - uključujući financijske transakcije, povijest pretraživanja interneta, e-poštu i još više - čine vaš želudac smirenim, možda je došlo vrijeme za virtualnu privatnu mrežu (VPN).

Tamo su oko sto bilijuna usluga na izbor, a pregledavamo ih sve, jednu po jednu.

Naš pregled Hotspot Shield pokazat će vam može li vam ova virtualna privatna mreža, koju koristi više od 600 milijuna ljudi širom svijeta, pomoći u kontroli privatnosti i zaštiti svoj identitet.

Pregled

Hotspot Shield AnchorFree široko je korištena VPN usluga koja nudi besplatni račun kao i plaćenu uslugu.

FeaturesInformation
Upotrebljivost: Jednostavan za korištenje
Pravila zapisivanja: Nema pravila za prijavu
Veličina poslužitelja: 2500+ poslužitelja
Distribucija poslužitelja: 27 zemalja
Podrška: Sustav ulaznica
Torrenting: dopušteno
streaming: Vrlo ograničen
VPN protokol i šifriranje: Katapult Hydra; 128-bitna AES i 256-bitna AES enkripcija
Zapovjedništvo: SAD
Cijena: 7,99 € / mjesec
Službena stranica: https://hotspotshield.com
vpn privatnostPros za Hotspot štit:
 • Velike brzine preuzimanja
 • Niska cijena
 • Sedam dana besplatno probno razdoblje
Protiv oklopne točke:
 • Ograničene lokacije poslužitelja
 • Ograničene mogućnosti konfiguracije
 • Nemogućnost povezivanja s streaming uslugama poput Netflixa i Hulu izvan Sjedinjenih Država
Značajke dostupne uz pretplatu na Elite:
 • Poslužitelji u 25 zemalja
 • 45 dana garancije povrata novca
 • Ubojiti prekidač
 • Automatsko povezivanje putem Wi-Fi zaštite
 • IPv6 i internetska komunikacija u stvarnom vremenu
 • Istovremeno povežite pet uređaja
 • Blokada oglasa, blokada kolačića, blokator tracker-a
 • Split tuneliranje
 • Poboljšana tehnologija protokola prijevoza
 • Dopuštene su peer-peer veze
 • Neograničeno podataka i neograničena propusnost s pretplatom Elite
 • Dostupno je više jezika

Može li se vjerovati štitu Hotspot?

HotSpot Shield ponosi se time što korisnicima nudi privatnost, anonimnost i povjerenje. Međutim, postoje broj zabrinjavajućih područja zbog čega će pojedinac koji je iskren o sigurnosti dvaput razmisliti prije korištenja ove usluge.

obavijest e-poštom na mobiteluPrilikom prijave za uslugu, Hotspot Shield zahtijeva adresu e-pošte i zaporku. Ovo je standardna cijena za većinu VPN usluga. Hotspot Shield omogućuje korisnicima unošenje slabih lozinki, a ne potiče korisnike da koriste sigurnije lozinke.

Na vašu adresu e-pošte šalje se potvrda da biste potvrdili da ste vlasnik adrese e-pošte prije odobravanja pristupa nadzornoj ploči Hotspot Shield..

Hotspot Shield prihvaća plaćanje kreditnom karticom, PayPal kao i niz drugih platnih sustava. Tamo je nema mogućnosti da se anonimno plati ili polu-anonimno plaćanje korištenjem gotovine ili kripto valuta poput BitCoina. No, postoji mogućnost korištenja darovnih kartica, uključujući i one Target, Best Buy i Starbucks.

plaćanje vruće točke

Pravila o privatnosti Hotspot Shielda kažu da neće dugoročno pohranjivati ​​vašu IP adresu. Međutim, prikupljaju podatke o web lokacijama koje posjećujete i aplikacijama koje koristite. AnchorFree, matična tvrtka koja stoji iza Hotspot Shielda, kaže da se te informacije prikupljaju samo u analitičke svrhe i za rješavanje problema. Navode da se podaci koje prikupljaju ne upotrebljavaju za vašu identifikaciju. To može biti dovoljno dobro za neke korisnike. Međutim, ako niste sigurni u privatnost, Hotspot Shield možda nije prava opcija za vas.

Hotspot Shield će prikupljati podatke kao što su OS verzija koju koristite, preglednik koji koristite, informacije o vašoj mobilnoj mreži kao i hardver koji koristite. Hotspot Shield kaže da se te informacije nikad ne povezuju s vama i koriste se samo u analitičke svrhe.

Pojedinci koji koriste besplatnu verziju riskiraju da će njihovi osobni podaci procuriti na oglašivače. Premium verzija Hotspot Shield-a ne predstavlja rizik. Međutim, dobro je to imati na umu, posebno ako koristite uslugu koja podržava oglas i želite zadržati svoju privatnost.

Centar za demokraciju i tehnologiju podnio je žalbu FTC-u navodeći da Hotspot Shield, protivno njihovim obećanjima, prikuplja podatke o korisnicima. To čine aktivnim ubrizgavanjem JavaScript koda radi oglašavanja. Zatim presreću promet i preusmjeravaju korisnike na određene stranice za e-trgovinu.

Nakon što pregledate politiku privatnosti Hotspot Shielda i pogledate njihovu povijest, morat ćete utvrditi je li razina sigurnosti koju nude dovoljno da biste im vjerovali. Ako vam je glavna briga šifriranje pregledavanja, kako biste tada mogli sigurno surfati bez obzira gdje se nalazite Pravi odgovor je Shield Hotspot za tebe.

Gdje se nalaze poslužitelji štitova žarišta?

Pregled zaštitne točke: brzi VPN s pitanjima sigurnosti i privatnostiTočna točka Shield ima više od 2.500 poslužitelja u 27 zemalja. Usluga Hotspot Shield Elite pouzdana je i brza usluga. Korisnicima omogućuje pristup broju dobro šifriranih IP adresa. Usluga čini dobar posao u skrivanju podataka koji se prenose.

Hotspot Shield ima više poslužitelja u Sjedinjenim Državama. Međutim, lokacija poslužitelja i IP adresa ne pružaju se uslugom. Članovima Hotspot Shield Elite obećana je neograničena propusnost, međutim, oni mogu imati ograničenja zbog pravila svog davatelja internetskih usluga. Trebali biste imati na umu da brzina vaše internetske usluge tijekom korištenja Hotspot Shield-a dijelom određuje stvarnu lokaciju vaše internetske usluge.

Je Hotspot Shield jednostavan za korištenje?

Hotspot Shield osmislio je njihove usluge jednostavnim i jednostavnim za korištenje. Svoju lokaciju možete promijeniti samo jednim klikom gumba, a možete se povezati sa sustavom i po potrebi promijeniti lokaciju. Sustav jasno pokazuje kada ste zaštićeni, a kada niste.

Jednom kada se povežete, vidjet ćete zaslon koji prikazuje vaše vrijeme, širinu pojasa, virtualnu IP adresu i trenutačnu lokaciju. koje možete promijeniti.

test povezivanja vruće zaštite

Kad pogledate u gornji lijevi kut, vidjet ćete izbornik koji se može saviti. Kada kliknete na ovaj izbornik, odaberite samo nekoliko stavki. Možete prilagoditi način rada aplikacije. Na primjer, možete odabrati želite li da se aplikacija automatski pokrene prilikom pokretanja vašeg OS-a, ako želite omogućiti prekidač za zaustavljanje ili želite omogućiti ili onemogućiti curenje IP-a.

Otpornici vruće točke:
 • 128-bitna AES enkripcija
 • 256-bitna AES enkripcija
 • Vlasnički protokol Catapult Hydra za kompresiju podataka

Koliko je brz štit vrućih mjesta?

AV - Test proveo je neovisnu studiju u kojoj je procijenio sigurnost, brzinu i performanse VPN-a te uporedio Hotspot Shield Elite s konkurencijom.

vpn rezultat grafikona rezultata kašnjenja

Test je ispitivao kašnjenje različitih VPN usluga. Latencija je vrijeme potrebno da podatkovni paket dođe do poslužitelja. Očito, što su daljnji korisnik i poslužitelj jedan od drugog, to je veći kašnjenje. Što je niža kašnjenje, brža je veza i brže uočena veza.

Gornji graf prikazuje prosječnu kašnjenje tjedno za različite VPN-ove. Budući da šifrirane i SSL šifrirane veze nisu pokazale veliku razliku u kašnjenju, prosjeci su kombinirani, pružajući ukupni rezultat.

Da bi se stvorili jednaki testni slučajevi za sve proizvode, VPN poslužitelji su ručno izabrani da budu isti u svim proizvodima. Zapadna obala odabrana je za VPN-ove u Sjedinjenim Državama, a Velika Britanija odabrana za VPN-ove u EU. U ovom su testu uzeti u obzir različiti faktori. Na primjer, imali bi EU korisnika koji se povezuje s drugim korisnikom iz EU-a putem VPN poslužitelja sa sjedištem u SAD-u. To je značilo da bi veza morala dvaput preći Atlantik.

Kao što vidite, najbrži VPN trebalo je gotovo dvostruko duže da dosegne određeni poslužitelj kao referentni, koji nije bio povezan s VPN-om. Hotspot Shield Elite uskočio je u blizinu sekunde, što ga čini jednom od najbržih dostupnih VPN usluga.

Brzina struje

Ista studija pokazala je da Hotspot Shield Elite ima dobru brzinu prijenosa. To ga čini dobrom opcijom za pojedince koji žele uživati ​​u čistom i tekućem strujanju. Kad pogledate brzinu struje u kilobajtima u sekundi, primijetit ćete da je Hotspot Shield Elite samo nešto sporiji od referentne brzine koja nije bila povezana s VPN-om..

vpn grafikon rezultata brzine protoka

Brzina bujice

Popularna upotreba VPN-a skriva identitet kada se koriste usluge peer-to-peer. Postoji nekoliko razloga za to. Neki davatelji internetskih usluga ograničit će protokol bujice ili ga u potpunosti blokirati. Drugi se mogu brinuti da će dobiti obavijesti zbog kršenja zakona o vlasniku prava intelektualnog vlasništva. Torent može biti izazovan i imati pristojnu brzinu za preuzimanje. Pročitajte naše VPN-ove za bujice.

vpn grafikon rezultata brzine torrenta

Kao što pokazuje gornji graf, Hotspot Shield Elite je oko 20 posto brži od sljedeće skupine proizvoda.

downlink

Brzina preuzimanja izravno utječe na brzinu prelaska sadržaja s Interneta na vaš uređaj. To je najvažniji faktor pri određivanju uspješnosti VPN-a. To izravno utječe na to koliko brzo ćete biti u mogućnosti otvarati web stranice, preuzeti sadržaj itd.

vpn dijagram rezultata nizvodne veze

Kao što jasno vidite na grafikonu, testovi veze koji su izvedeni s Hotspot Shield Eliteom rangirani su kao najbolji VPN sa brzinom koja je bila otprilike jedna trećina sporija od referentne, a na njega nije bio priključen VPN.

uplink

Brzina uzlazne veze je brzina kojom se podaci šalju od korisnika na poslužitelje koji se postavljaju na Internet. Ta će brzina odrediti koliko brzo možete pristupiti oblačnim uslugama, prenijeti sigurnosne kopije ili host servere ili dijeliti informacije koje želite objavljivati ​​na društvenim mrežama.

vpn uzlazni grafikon rezultata

Radi li Hotspot Shield s Netflixom?

netflix nije uspioJedan od glavnih razloga zašto ljudi traže VPN-ove, posebno ako žive izvan Sjedinjenih Država ili Velike Britanije, je pristup pristunskom premium streamingu poput Netflixa.

Testirali smo Hotspot Shield i bili ne može se povezati s Netflixom. Mnogo smo puta dobili strašan ekran o pogrešci proxy poslužitelja Netflix.

To znači da je Netflix uspio otkriti našu VPN i spriječio nas u pristupu njihovoj usluzi.

cijena

Hotspot Shield nudi brojne mogućnosti određivanja cijena, počevši od njihova mjesečnog plana koji košta 12,99 USD mjesečno, pa sve do njihovog trogodišnjeg plana koji košta 3,49 dolara mjesečno. To čini Hotspot Shield jedan od skupljih VPN-a na tržištu.

Jedina razlika između onoga što dobijete za svaki plan je duljina vremena koje možete koristiti VPN-om Hotspot Shielda. Ispod je najnovija raščlamba njihovih cijena.

cijene vruće točke

Njihova cijena je prilično jednostavna. Nema skrivenih naknada, moći ćete pristupiti trenucima VPN-a nakon što ga platite i nema pokušaja nadogradnje. Uz to, ako niste zadovoljni uslugom prvih sedam dana, možete je besplatno otkazati. Ako prije 45 dana niste zadovoljni uslugom, u potpunosti će vam vratiti novac. Nema postavljenih pitanja. Lako dobijanje povrata za svoje kupce.

Služba za korisnike

operatori za chatZa nas je ovo jedno područje u kojem se Hotspot Shield definitivno poboljšao s vremenom. Ne tako davno, jedina opcija za podnošenje žalbe bila je putem ulaznice za podršku. Hotspot Shield imao je upitnu reputaciju kada je u pitanju brzina i učinkovitost kojom su odgovorili na ulaznice za podršku.

Sada imaju live chat. Više puta smo ga koristili za postavljanje različitih pitanja, a na svoja pitanja dobili smo odgovor u roku od nekoliko sekundi od postavljanja pitanja. Odgovori su bili iskreni, izravni i precizni.

Pored svog live chat-a, Hotspot Shield ima i niz informativnih blogova, članaka i često postavljanih pitanja koji su dizajnirani da pouče korisnike o najboljoj upotrebi njihovog proizvoda..

Je li štitnik vruće točke vrijedan novca?

Možda. Kao što vidite u našim pregledima, oni nude iznimno velike brzine, pojednostavljeno i jasno korisničko iskustvo i brojne značajke. Međutim, ako je vaš glavni razlog kupnje VPN-a zaštita privatnosti tijekom navigacije po webu, ova tvrtka možda nije prava opcija za vas.

Bilo je a broj upitnih aktivnosti koje uključuju ovu tvrtku i njihovu sposobnost ili želju da zaštite privatnost svojih klijenata. Bilježe podatke, a njihova je politika privatnosti namjerno dvosmislena, zbog čega dodatno ispitujemo njihovu posvećenost privatnosti njihovih klijenata..

Hotspot Shield će sakriti vašu IP adresu. Međutim, ona trpi zbog propuštanja DNS-a, što bi potencijalno moglo ugroziti vašu privatnost. To je pristojna opcija s puno potencijala. Međutim, postoje i druge opcije koje su iste cijene ili jeftinije (razmislite NordVPN) da se osjećamo bolje u skladu s računom.

Ocjenjujemo Hotspot Shield tri od pet zvjezdica.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me