SaferWeb Review: Obećavajuća usluga koju nije moguće isporučiti

Saferweb VPN usluga ovdje je uzela čitav dan i otišla sutra previše ozbiljno.


SaferWeb VPN je britanska tvrtka koja je relativno novi ulazak u svijet VPN-a. SaferWeb obećava svojim klijentima vojnu sigurnost, široku pokrivenost poslužitelja i korisničku podršku 24 sata dnevno sedam dana u tjednu.

Mnogo smo pozitivnih stvari koje smo zabilježili u vezi s uslugom. No, postoji niz politika i značajki koje nas sumnjaju je li zaista najbolji VPN za većinu ljudi.

A onda je tu jedan STVARNO veliki problem o kojem ćemo razgovarati za nekoliko minuta.

Logo Saferweb-a

Pregled

FeaturesInformation
Upotrebljivost: Jednostavan za korištenje
Pravila zapisivanja: Nema pravila za prijavu
Veličina poslužitelja: 33 poslužitelja
Distribucija poslužitelja: 27 zemalja
Podrška: 24/7 live chat, sustav ulaznica i baza znanja
Torrenting: dopušteno
streaming: dopušteno
VPN protokol i šifriranje: OpenVPN, L2TP, PPTP protokoli; 256-bitna enkripcija
Zapovjedništvo: Ujedinjeno Kraljevstvo
Cijena: 3,99 $ / mjesečno
Službena stranica: https://www.saferweb.com/
Pros:
 • Usluga je jednostavna za korištenje
 • IKEv2 podrška
 • Nisu otkrivena curenja DNS / IP-a
 • Aplikacije za mnoge platforme
 • P2P je dopušten
Cons:
 • Oni vode zapise o vezama
 • Kompanija sa sjedištem u Velikoj Britaniji

Trebam li vjerovati sigurnijoj VPN?

SaferWeb je tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Kao rezultat toga, EU mora slijediti vrlo stroge zakone Ujedinjenog Kraljevstva o čuvanju i praćenju podataka. Ujedinjeno Kraljevstvo je jedno od najgora mjesta na svijetu imati VPN pružatelja usluga. VPN-ovi su već dužni na zahtjev prenijeti dobar dio podataka koje pohranjuju. Sada, uz Snoopers povelju na rubu da postanu zakon, VPN davatelji u Velikoj Britaniji imat će još manje mogućnosti zaštite privatnosti svojih tvrtki.

Snaga šifriranja VPN-a govori puno o tome koliko će vaša privatnost biti zaštićena. 256-bitna enkripcija zaposlenika SaferWeb-a. Oni se trude održavati svoje mreže optimiziranima kako bi svojim klijentima pružili najbolju brzinu.

SaferWeb obećava da neće čuvati zapise o korištenju. Međutim, oni spremaju zapisnike veza u skladu s njihovim pravilima o privatnosti.

značajke sigurnije mrežeNeke informacije koje pohranjuju uključuju vašu IP adresu, korišteni protokol, vremenske oznake itd.

Oni će čak pohraniti telefonske razgovore koje imaju s vama.

Kada koristite društvene medije, oni mogu pohranjivati ​​podatke s web stranica treće strane i vjerodajnice koje se koriste za prijavu na web mjesta društvenog umrežavanja, uključujući vaše ime i vašu adresu e-pošte. Oni također mogu pohraniti informacije kojima je dopušten njihov pristup na web mjestu vaših društvenih medija, ovisno o razini sigurnosti koju imate na web mjestu društvenih medija.

Pohranit će informacije koje dajete putem anketa, informacije koje mogu naći u javnosti, kao i podatke koje prihvaćate da ih dobivaju preko trećih strana.

Prema njihovim pravilima o privatnosti, ove se informacije mogu koristiti za nadgledanje funkcioniranja njihovih usluga, za poboljšanje njihovih usluga, za poboljšanje njihovog marketinga, za oglašavanje usluga trećih strana, za ciljanje potencijalnih kupaca i na druge načine koji su opisani u politiku privatnosti.

SaferWeb će podijelite svoje podatke sa svojim partnerima, trećim dobavljačima, i za pravne svrhe. Oni će također dijeliti vaše osobne podatke s članovima njihove korporativne obitelji.

Ako vas brine privatnost, čitanje njihovih pravila o privatnosti dovoljno je da vam krv prohladi. U osnovi, SaferWeb poručuje da će prikupljati čitav niz informacija o vama i dijelit će ih s vladinim dužnosnicima, oglašivačima i drugima. Svi koji su zabrinuti za svoju privatnost trebali bi dvaput razmisliti o korištenju SaferWeb-a.

Koliko je brz SaferWeb VPN?

test brzine sigurnijeg svjetla

Performanse SaferWeb-a testirane su na više poslužitelja koristeći PPTP protokol. Ispitivanje je provedeno s povezivanjem od 10 MB u sekundi. Test se usredotočio na poslužitelje koji su imali veće opterećenje od ostalih, poput onih u Europi i onih u Sjedinjenim Državama.

Naglasak je stavljen na brzinu struje, kao i na sposobnost rada s bujicama. Kao što se vidi u testu, amsterdamski poslužitelj izgubio gotovo 60 posto njegove širine pojasa. Rezultati su bili bolji u Stockholmu i Londonu. Zanimljivo je da je Stockholm poslužitelj posebno dizajniran za preuzimanje bujica.

SaferWeb nema ograničenje propusnosti ili brzine. Uz dodatni trošak, možete dobiti pristup "supercharged lokacijama". To su super brzi poslužitelji dizajnirani za pojedince koji žele mnogo preuzeti i koji žele da njihova preuzimanja budu brza..

Korisnička podrška

podrška uživoKorisnička je podrška ključna za dobro funkcioniranje VPN-a. Kad VPN tvrtka može pružiti odgovarajuću korisničku podršku, pokazuju da im je stalo do svojih kupaca. SaferWeb VPN nudi zvjezdanu korisničku podršku. To čine na različite načine. Imaju 24/7 chat uživo. Nude tehničku podršku. Imaju sustav ulaznica. Imaju bazu znanja. I oni imaju često postavljana pitanja.

Testirali smo značajku razgovora uživo i otkrili da jest vrlo odzivan. Dobili smo gotovo trenutno rješenje našeg problema. Agenti koji su komunicirali s nama bili su vrlo upućeni i relativno ljubazni.

Kao i u mnogim pozivnim centrima, bilo je jasno da engleski nije prvi jezik predstavnika koji komunicira s nama. Međutim, imali su dovoljno jezika koji im je omogućio slobodnu komunikaciju i izražavanje ideja na jasan i precizan način.

Lokacije poslužitelja

mjesta sigurnijeg poslužiteljaMnogi se VPN ponose time što imaju poslužitelje na velikom broju lokacija. SaferWeb je drugačiji. Fokus im je na postojanju dobra pokrivenost na područjima koja su vrlo tražena od strane VPN korisnika. Iz tog razloga, SaferWeb ima lokacije u New Yorku, Tokiju, Londonu, Hong Kongu itd.

Usluga pruža oko 60 poslužitelja iz cijelog svijeta. Pretplatnici imaju pristup 30 lokacija u 24 zemlje.

SaferWeb VPN korisnicima nudi dodatnu korist. Uz dodatnu naknadu, na raspolaganju su posluženi super serveri. To korisniku omogućava pristup bržim brzinama poslužitelja na određenim mjestima. Ove se brže brzine postižu minimiziranjem broja korisnika na ovim poslužiteljima. Kao rezultat toga, svaki korisnik ima pristup većoj propusnosti.

cijena

SaferWeb VPN ima vrlo jednostavnu shemu cijena.

sigurnije cijeneNjihova premium usluga nudi se za 3,99 dolara mjesečno. To korisnicima omogućuje pristup do sedam lokacija sa neograničena propusnost i neograničen prijenos podataka. Svi protokoli su dostupni, a korisnici mogu povezati jedan uređaj po vezi.

Njihov super premium plan omogućuje pristup do 30 lokacija poslužitelja. Neograničena širina pojasa i prijenos podataka također su osigurani. Sa super premium paketom mogu se istovremeno uspostaviti tri veze uređaja.

SaferWeb VPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Da biste dobili jamstvo, trebali biste otkazati uslugu u prvih 30 dana korištenja. Otkaz mora biti a pismeni zahtjev timu za podršku SaferWeb. U roku od 90 dana od pismenog otkaza trebali biste dobiti povrat svih pristojbi koje ste platili. Povrat je bio ograničen na osnovne usluge i neće uključivati ​​stvari poput administrativnih naknada, naknada za instalaciju ili naknada za postavljanje. Ako zahtjev za povratom ne bude u odgovarajućem vremenskom okviru, nisu dostupni povrati.

Nažalost, SaferWeb ne nudi nikakvo besplatno probno razdoblje. Jedini način da znate da li je usluga prava za vas je kupnja nekog od planova. Dostupne su opcije plaćanja uključujući kreditne kartice i PayPal. Nema mogućnosti korištenja a cryptocurrency poput BitCoina.

Postupak prijave

seferweb sigunpDa biste se prijavili na SaferWeb, potrebna vam je adresa e-pošte i ime. Od kupaca se traži da zajedno sa svojim računom stvore lozinku. Mnogi su kupci frustrirani zbog toga što se odlučna SaferWeb trudi da proda svoju uslugu.

Nakon stvaranja računa i plaćanja usluge, uslugu možete instalirati na računalo. Nakon preuzimanja usluge i prolaska kroz postupak instalacije, SaferWeb djeluje kao i svaki drugi VPN koji koristi openVPN.

Klijent je imao dva načina pregleda. Postoji jednostavan i napredni način rada. Kao što naziv govori, jednostavan je način dizajniran za ljude koji prvi put koriste VPN. Samo se klikom na gumb povežete na poslužitelj koji vam je najbliži. Napredni način omogućuje korisnicima odabir servera i protokola.

Zaobilaženje geo ograničenja

vpn netflixNa svojoj odredišnoj stranici SaferWeb može se pohvaliti svojom sposobnošću zaobići geo ograničenja za streaming sadržaja, poput one koju pruža Netflix. Sposobnost gledanja geo ograničenih sadržaja jedan je od glavnih razloga zašto ljudi koriste VPN usluge.

Kao odgovor na to, usluge strujanja poput Netflixa postale su vrlo stroge u svojim anti-VPN pravilima. Pronalazak VPN-a koji omogućava pristup Netflixu i istodobno održavanje velikog kapaciteta za streaming predstavlja izazov.

SaferWeb VPN uspio je deblokirati Netflix kao i ostale strujne osnove, poput Hulu i BBC.

Kill Switch značajka

sigurnosni prekidač za ubijanjeBez obzira na zvjezdani VPN, zaštitit će vas samo ako stvarno funkcionira. Uz svaki VPN dolazi do prekida rada. Mogle bi biti samo sekunda ili dvije gdje se VPN usluga prekine i ponovno poveže. U onim trenucima kada postoje problemi s vezom, vaša je stvarna IP lokacija izložena. ubiti prekidač značajka štiti vas skrivanjem stvarnog IP-a.

SaferWeb VPN dolazi s prekidačem za uklanjanje koji štiti vas i vaš ID u slučaju pada veze. Prekidač kill prekinuti će internetsku vezu tako da se podaci ne mogu prenijeti dok VPN nije spojen.

savitljivost

Svi najbolji VPN-ovi fleksibilni su. Oni rade na većini operativnih sustava na tržištu, uključujući radne površine, mobilne uređaje i jedinice za igre. SaferWeb dizajniran je za rad na gotovo svim uređajima.

Kompatibilnost SaferWeb

Preporučujemo li sigurniju VPN?

Ne. Nekoliko stvari koje nas brinu o ovoj tvrtki. Prvo, njihova naplatna praksa je upitna. Uvodna cijena koju nude nije ista cijena koju plaćate kao i mjeseci kako prolaze.

Ta tvrtka kontinuirano pokušava prodati njihov proizvod. Naša je preferencija raditi s VPN-ovima koji nude sve svoje usluge unaprijed, čak i ako je cijena pretplate nešto viša od konkurencije. Bolje je znati kompletan trošak, za razliku od toga da vam novac zaraste ničarom i ne zatamni.

Praksa privatnosti ove tvrtke je gadna. Ne samo da prikupljaju podatke, već i jasno dodaju da će vaše podatke upotrijebiti za oglašavanje i pružiti ih uslugama trećih strana. Otvoreni su za dajući svoje podatke vladi.

Ono što nas je posebno zastrašilo bile su informacije koje ovaj VPN prikuplja od ljudi putem svojih društvenih medija. Ako ne pročitate sitne otiske, mogli biste se izložiti brojnim potencijalnim opasnostima.

SaferWeb sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Ovo bi trebao biti znak upozorenja svima koji su zabrinuti zbog privatnosti. Daleko od toga da je tajna privatnosti, Velika Britanija poduzima stalne korake za napad na privatnost na webu.

**Ažuriraj**

Imali smo razgovor sa korisničkom podrškom za SaferWeb. Tražimo pojašnjenja o cijenama. U razgovoru se pokazalo da SaferWeb VPN više ne nudi njihovu uslugu.

razgovor za podršku saferweb-a

Izjavili su da postojećim klijentima još uvijek nude korisničku podršku. Čak i ako ste bili spremni zanemariti sve negativne aspekte ove usluge, poput pitanja brzine, problema s prijavom, pitanja privatnosti i pitanja o naplati, SaferWeb VPN više nije dostupna opcija.

VPN usluga koja se neće nestati sutra

Želite li VPN uslugu u koju možete vjerovati da će vam se nuditi godinama koje dolaze? Preporučujemo NordVPN.

NordVPN ima preko 5.000 poslužitelja koji se nalaze u 61 različitim zemljama širom svijeta. Imaju jasnu politiku bez evidentiranja i nude najbolju korisničku podršku koju smo vidjeli.

NordVPN posluje od 2008. godine. Izgradili su reputaciju za stavljanje svojih kupaca na prvo mjesto. Ovo je vrhunski VPN. Nema skrivenih naknada ili klauzula. U mogućnosti ste zaštititi do 6 uređaja sa samo jednom pretplatom.

Ovaj paneli temeljen na Panami često su broj jedan na popisima najboljih VPN-a. Neki od razloga za to su:

 • NordVPN nudi a 24/7 chat uživo
 • NordVPN omogućuje bujicu
 • NordVPN planira troškove 2,99 dolara mjesečno do 11,95 dolara mjesečno
 • NordVPN ima posebni poslužitelji izdvojeni kako bi vam pomogli da zaobiđete P2P usluge dijeljenja datoteka ili bujice
 • NordVPN surađuje s desetak usluga streaminga, uključujući Netflix

Dodajte svoju recenziju:

Dajemo sve od sebe za neovisno istraživanje proizvoda kako bismo bolje pomogli našim čitateljima u donošenju odluka. Kad se to kaže, želimo čuti i vaša mišljenja. Prihvatamo pojedinačne recenzije koje su informativne i ne promotivne. Ispunite donji obrazac i objavit ćemo vašu recenziju. Reklamne recenzije samih tvrtki neće biti objavljene. Hvala!

--- Odaberite brzinu ---
prosječan
Usporiti
Brzo
?>

--- Odaberite upotrebljivost ---
Jednostavan za korištenje
Malo komplicirano
Vrlo komplicirano
?>

Klikom na donji gumb potvrđujem da sam pročitao i prihvaćam Uvjete korištenja.

DODAJ MOJI PREGLED

0
1771

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me