Trust.Zone VPN pregled 2020 – VPN na Sejšelima – Privatnost u Australiji

Kako idete, prijatelji? Ja sam Isaac Turner i u ovom ćemo pregledu pregledati sve prednosti i nedostatke na koje sam naišao prilikom testiranja ovog VPN-a na svom Macbooku.

Ova tvrtka sa sjedištem na Sejšelima (Trusted Solutions, Ltd.) postoji od 2014. godine. Trust.Zone za anonimnu VPN koja sprečava vašeg davatelja internetskih usluga (davatelja internetskih usluga) da ne vidi što namjeravate.

Kad su me počela uključivati ​​neka od najvećih imena u tehnološkim medijima, primjetila sam odluku i odlučila ih isprobati sama. Trebala sam znati mogu li vjerovati svim hirovima.

Kao što vjerujem, vidjet ćete u ovoj recenziji, rezultati su bili iznenađujući, posebno za uslugu koja postoji samo nekoliko godina.


Povjerite zoni iznutraU ovom ćemo vam pregledu reći sve o rezultatima brzih testova VPN-a, upotrebljivosti Trust.Zone-a, pouzdanosti i korisnosti njihove korisničke podrške i mojem ukupnom iskustvu s ovom uslugom..

Prije nego što uskočimo u to, dopustite da vam kažem nešto više o tvrtki koja stoji iza Trust.Zone-a.

Za početak se njihova web stranica može pohvaliti zabavnim i živopisnim izgledom s malim crtanim crtanim crtanim filmovima koji jasno predstavljaju zaštitu koju pružaju. Jedna od prvih stvari koja primjećujete je da nam križani križar predstavlja ogroman popust od 50%. To su neki sjajne uštede za prvog korisnika.

Vrlo malo VPN-a nudi tako velike popuste odmah od šišmiša, radije nude besplatna ispitivanja kako bi potencijalnim pretplatnicima mogli prodati skupe godišnje planove. Trust.Zone je očito prepoznao ovaj trend u cijeloj industriji i odlučio imati prednost konkurencije tako što je mladencima dao značajan poticaj za pridruživanje.

Stranica izgleda pouzdano i čini se zakonitim, ali kao što svi znamo, ne možete uvijek suditi o knjizi po naslovnici.

Idemo pravo na to.

Što Trust.Zone kaže o sebi:

Vaš ISP i posjećene web stranice vide IP adrese naših poslužitelja s kriptiranim prometom. Svi prijenosi sadržaja, osobni podaci, chatovi su sigurni.

Trust.Zone je usluga sa Sejšela.

Pregled Trust.Zone

FeaturesInformation
Upotrebljivost: Vrlo jednostavan za upotrebu
Pravila zapisivanja: Nema pravila za prijavu
Veličina poslužitelja: 130 ++ poslužitelja
Distribucija poslužitelja: 32 zemlje
Podrška: Sustav ulaznica
Torrenting: dopušteno
streaming: dopušteno
VPN protokol i šifriranje: OpenVPN i L2TP; 256-bitna AES enkripcija
Zapovjedništvo: Sejšeli
Cijena: 3,33 $ / mjesečno
Službena stranica: https://trust.zone/

Zašto je to važno?

Trusted Solutions, Ltd nalazi se u Maheu, Sejšeli, što je demokracija bez ograničenja na VPN-ove. Upotreba VPN-a u mnogim je zemljama zabranjena, a vladine institucije često zahtijevaju da VPN usluge predaju zapisnike o sjednicama korisnika kao dokaz u sudskim predmetima.

Uz IP adrese na bazi Sestchellesa, Trust.Zone, to neće biti slučaj. Zakoni o zadržavanju podataka na njih se ne odnose. Nećete se morati brinuti da li o osjetljivim podacima pregledavaju vlade ili treće strane.

Sejšeli su također raj na Zemlji, zaista je prekrasan. Definitivno mjesto za provjeru možete li si priuštiti putovanje. I kao što svaki turista koji je posjetio Sejšele može vam reći, važno je imati VPN prilikom putovanja. Kibernetski kriminalci plijene turiste jer misle da su iz dubine.

Kao što sam već spomenuo, Trust.Zone je prikupio neke stvarno pozitivne kritike na mreži. Neki stručnjaci za VPN nazivaju ih „neposrednim VPN-om s dobro dizajniranim Windows klijentom“.

Kao što je rečeno, oni također upozoravaju svoje čitatelje o nepostojanju naprednih značajki i niskih brzina Zone-a kao što možemo vidjeti ovdje:

Otkad je TechRadar izdao ovo upozorenje, čini se da je Trust.Zone poduzeo mjere kako bi poboljšao njihove značajke, brzine i mogućnosti za mobilne klijente.

No prije nego što prodremo u brzine, servere i napredne značajke Trust-a, pogledajmo njihovu kompatibilnost.

Što nudi povjerenje.Zona nudi?

Trust.Zoneov VPN podržava sve sljedeće operativne sustave i uređaje:

 • iOS
 • Android
 • Windows
 • MAC
 • Linux

Ova VPN usluga omogućuje vam anonimno surfanje Internetom prikrivajući vašu IP adresu i lokaciju.

Tvrde da sprečavaju davatelje internetskih usluga da prate vaše mrežne aktivnosti i odvoje od cyber prijetnji poput zlonamjernog softvera, ransomwarea itd..

Uz Trust.Zone, dobivate mnoštvo značajki koje ljudi očekuju od VPN-a poput pravila o nepostojanju dnevnika, neograničene propusnosti i još mnogo toga.

Jedna od glavnih stvari koju bi korisnici uvijek trebali uzeti u obzir prije pretplate na VPN je široka dostupnost. Sa 131 poslužitelja u više od 32 zemlje, Trust.Zone možete dobiti gotovo bilo gdje. Imaju smještaj u većini većih gradova širom svijeta.

Trust.Zone također nudi prekidač master kill, što je sjajna značajka u slučaju da se vaš WiFi izda i izgubite sigurnu VPN vezu. Bez prekidača kill, vaša mrežna aktivnost bit će izložena vašem stvarnom davatelju internetskih usluga.

Ali s prekidačem za ubijanje, sesija pregledavanja automatski se svodi kako biste sakrili svoju aktivnost od znatiželjnih očiju.

Dodatne mogućnosti

Ako vaš usmjerivač podržava OpenVPN ili L2TP / IPSec VPN klijent, Trust.Zone se može koristiti na vašem usmjerivaču..

Njihov je priručnik Stranica ručnog postavljanja vodi vas kroz stvaranje VPN postava usmjerivača.

Trust.Zone VPN kompatibilan je i s punom verzijom DD-WRT firmware-a. Kao i na njihovoj stranici za ručno postavljanje, oni pružaju upute na svojoj stranici s DD-WRT uputama. To vam omogućuje pronalaženje i odabir VPN-a koji je najbliži vašoj trenutnoj lokaciji. Koraci su lako slijediti.

Omogućuju dijeljenje datoteka P2P i omogućuju pristup blokiranim Netflix katalozima. Svatko tko je koristio VPN može vam reći koliko je ovo vrijedno kao što su bujica i strujanje dvije su najčešće aktivnosti koje su blokirane ili zabranjene u nekoliko zemalja.

cijena & Planovi

Kad sam ih odlučio isprobati, stranica Trust.Zone nudi trodnevno probno razdoblje s ograničenim vremenom. Njihov besplatni test uključuje prijenos podataka od 1 GB što je poprilično ogromno za besplatnu VPN uslugu.

Većina besplatnih VPN-ova ili VPN besplatna ispitivanja ograničavaju korisnike na manje od gigabajta. Nije neobično pronaći ponudu koja nudi manje od 500 MB.

Štoviše, Trust.Zone korisnicima daje 110 lokacija s neograničenom propusnošću. Jedina mana ovoga je da dobijete samo jednu simultanu vezu tako da nećete moći pokrenuti VPN na mnoštvu uređaja, ali u svrhu isprobavanja, ovo je više nego dovoljno.

Pored toga, ovo je zaista fenomenalno jer većina besplatnih VPN-a ograničava pristup na samo jednu ili dvije lokacije.

Planovi Trust.Zone uključuju višemjesečni paket, tromjesečni paket ili jednogodišnji plan. Kad sam ih testirao, vidio sam da imaju godišnji plan. Ako odlučim dugoročno ići s njima, to je vjerojatno plan.

Svaki njihov plan korisnicima omogućuje pristup svim svojim 131 lokacijama bez ograničenja podataka i neograničenog propusnog opsega. Dobit ćete tri istodobne veze i neograničeno prebacivanje poslužitelja.

Trenutno imaju zimsku rasprodaju, tako da je sada pravo vrijeme da se prijavite za popust.

 • Connector.Connector.

  Mjesečni plan iznosi 9,20 AUD mjesečno.

  Ovo je mjesečni plan, cijene se temelje na njihovoj želji da vas ostanu pretplaćeni. Kao takve, cijene su stvarno dobre. Mnogi VPN-ovi koje sam pregledao ne pružaju vam ništa drugo nego da se posvete cijeloj godini kako biste dobili sniženje cijene. Većina njih nikad ne završi mnogo manje od 13,15 AUD mjesečno.

 • Connector.Connector.

  Njihov tromjesečni paket iznosi 6,50 AUD mjesečno.

  To znači da je kompletna cijena za vaša prva tri mjeseca samo 19,52 AUD. To je as! Govorite o 29% popusta na mjesečni paket.

 • Connector.Connector.

  Jednogodišnji paket iznosi 4,37 AUD mjesečno.

  Godišnji plan će vam uzvratiti 52,53 AUD što predstavlja 43% popusta na prvi plan.

Ako se osjećate skeptično, možete se prijaviti na besplatno probno razdoblje ili započeti njihov mjesečni plan. No, novčana korist od dobivanja njihovog godišnjeg plana prilično je očita.

Prihvaćaju različite načine plaćanja uključujući Bitcoin, PayPal, paypro i avangate.

Trust.Zone nudi i 10-dnevna garancija povrata novca sve dok upotreba propusne širine ne premašuje taj 1 GB. Ovo je uz njihov besplatni test. To vam daje dvije metode pomoću kojih ih možete provjeriti i vidjeti vrijede li novac.

Cijene na početku zvuče prilično dobro, da?

Ali kako se uspoređuju sa svojim konkurentima? Otkrijmo odmah.

Posjetite Trustzone.com

Kao uslugu koja nije toliko dugo (Proš. 2014), oprostiti će vas jer očekujete neke nedostatke u njihovom softveru. Ali rado ću izvijestiti da to izgleda nije slučaj s Trust.Zone-om.

Zapravo sam se doista šargirao koliko je moje iskustvo s njihovom uslugom uglađeno. Jasno znaju što rade i rade dobro.

Evo temeljitog popisa područja s kojima sam bio zadovoljan kad sam ih isprobao.

sigurnosti & Privatnost

Ovo je najvažniji aspekt bilo kojeg VPN-a - sigurnost. Ruke dolje, to je razlog broj jedan za korištenje VPN-ova.

U redu je i na svojoj početnoj stranici staviti simpatični mali crtani lik kako bi izgledao privlačno potrošačima, ali ako ne možete upariti taj dizajn sa čvrstim enkripcijama, nećete imati nikakvu dugovječnost kao VPN.

Srećom, kako za korisnike tako i za tvrtku koja stoji iza usluge, Trust.Zone isporučuje robu tamo gdje je najvažnija. Vaša mrežna aktivnost istinski je sigurna i privatna kada koristite svoj račun.

Njihova AES-256-bitna enkripcija osigurava vam dobivanje najjačih algoritama koji se koriste u simetričnoj ključnoj kriptografiji.

Povjerenje. Šifriranje zone

Ovo strašno šifriranje sadrži AES-256-CBC šifra, SHA256 provjera autentičnosti i RSA-2048 stisak ruke. Ovo su stvari vojnog razreda na dohvat ruke.

Rukovanje RSA-om je imperativ jer se koristi za osiguravanje vašeg prijenosa podataka tajnim ključem za dešifriranje. Pomoću RSA-a korisnik stvara i objavljuje javni ključ, što znači da igrate ulogu u vlastitom šifriranju.

Rukovanje RSA-2048 ne može se probiti, što ga čini jednim od najsigurnijih rješenja.

Dozvoljeno je bujica?

Da. Trust.Zone omogućuje neograničeno preuzimanje i dijeljenje datoteka. Neograničeni P2P promet može biti prilično rijedak kod puno VPN-ova na tržištu, ali ovaj vas na ovom području ne ograničava. Ako želite više o bujicama, pročitajte naš vodič ovdje.

Pravila prijavljivanja

Trust.Zone nemaju čvrstu politiku zapisivanja.

Kao što sam napomenuo prije, Sejšeli nemaju zakone o zadržavanju podataka, tako da nemaju razloga čuvati vaše podatke.

To je apsolutno kritično kod odabira VPN-a, jer sam testirao mnoge VPN-ove za koje kaže da ne vode zapisnike, ali mnogi od njih objavili su vijest o predaji dnevnika sesija korisnika u provedbu zakona i slično u svrhu pokušaja i osuđujuće korisnike.

Brzina veze (jedna od najbržih)

Mnoge VPN usluge tvrde da nude brzinom munje, uključujući Trust.Zone. U nastojanju da vidim koliko su tačne njihove tvrdnje, izveo sam vlastiti brzi test kako bih utvrdio gdje su u ovom području..

Evo rezultata mojih testova koje sam završio s internetskom vezom od 100 Mbps:

 • Američki poslužitelj

  • Ping: 195 ms
  • Preuzmite: 60,61 Mbps
  • Prijenos: 36.75 Mbps
 • EU poslužitelj

  • Ping: 43 ms
  • Preuzmite: 69,46 Mbps
  • Prijenos: 46.12 Mbps
 • Azija poslužitelja

  • Ping: 315 ms
  • Preuzmite: 14,51 Mbps
  • Prijenos: 7,14 Mbps

Kao što vjerojatno možete pretpostaviti, bio sam vrlo zadovoljan brzinom koju sam postigao. Kad su postavljeni u usporedbi sa svojim konkurentima, čak i s već postojećim, Trust.Zone je izašao na vrh kao jedan od najbržih dostupnih VPN-ova..

Upotrebljivost

Iskoristivost Trust.Zone-a bila je konzistentna i laka za upotrebu.

Neki VPN-ovi, čak i izuzetno brzi, mogu osjetiti zaostajanje ili povremenu tromost. Drugi su vrlo složeni nakon što su ih instalirali. To nije bio slučaj kada sam testirao Trust.Zone.

Uspio sam preuzeti više od 230 datoteka s dosljednom brzinom i bez problema s povezivanjem.

Jednom kada stvorite svoj račun i instalirate program, odmah krećete u utrke.

Evo kako klijent izgleda nakon što ga učita:

Kartice za Status, Postavke i tako dalje lako su prepoznati i lako ih je odabrati. Gumbi su prilično intuitivni čak i na pametnom telefonu, tako da vam neće trebati skupi Stylus za rad.

Kada kliknete na karticu Poslužitelji, prikazat će se popis poslužitelja s kojih možete odabrati željeni izbor:

Ovdje možete pogledati i neke podatke o pretplati:

Kartica Postavke reći će vam sve što trebate znati o vašoj vezi i mogućnostima koje imate na raspolaganju za svoj priključak.

Primijetit ćete opciju "Kill switch" u postavkama vaše veze. Obavezno se pridržavajte.

Da biste isključili VPN, samo se pojavite na kartici Izlaz i kliknite "U redu." Jednostavno kao piss.

Radi li Trust.Zone na Netflixu?

Kao što možda znate, Netflix blokira VPN usluge lijevo, desno i u sredini. Zauzeli su glasno stajalište protiv piraterije i morali su ograničiti regionalni pristup većem dijelu svoje biblioteke zbog prava na licenciranje mnogih njihovih emisija i filmova koji nisu dostupni na određenim teritorijima..

Kao takvi, korisnici su uvijek u potrazi za VPN-om koji može deblokirati Netflix kataloge u SAD-u, Američkoj Samoi, Portoriku i tako dalje.

Djelomično zbog nedostatka prepoznavanja imena (relativno nova tvrtka čije ime nije poznato) korisnici mogu pristupiti Netflixu s lakoćom. Savršeno je funkcioniralo kad sam ga testirao i bio sam u mogućnosti da struji što god poželim iz američkog kataloga.

Upravo sam odabrao kompatibilni poslužitelj, prijavljen na svoj Netflix račun i Bobin ujak! bio sam u.

Prvo što sam vidio bili su strani naslovi prikazani gore. Kliknuo sam na film Will Smith i igralo se bez ... Hitch.

:: cvrčci ::

Povjerenje.Zone Cons

I dok sam bio zadovoljan gotovo svime što se tiče mog iskustva s Trust.Zoneom, od njihove snažne enkripcije i brzih brzina do korisničkog sučelja i pristupačne cijene, Primijetio sam jedan negativan aspekt njihove usluge:

Ograničena korisnička podrška

Mnogi od najboljih VPN-a, poput NordVPN, ponuda Opcije korisničke podrške 24/7 kao što su live chat. Ovo je njihov način da osiguraju da se njihovi kupci brinu svakodnevno i da se sve štucanje koje se dogode brzo riješi.

Jao, to nije bio slučaj sa Trust.Zone. Oni nude samo sustav prodaje karata za korisničku podršku i dostupni su samo za postavljanje vaših pitanja ili nedoumica Od ponedjeljka do petka, od 04:00 AEST do 02:00 AEST.

To bi moglo predstavljati problem mnogim ljudima, ovisno o tome gdje žive u svijetu.

Evo kako izgleda njihov obrazac za korisničku podršku:

Također možete pristupiti njihovom padajućem izborniku za više opcija:

Pored toga, možete odabrati stupanj važnosti, bilo da je riječ o „trivijalnoj“ ili „kritičnoj“.

Nakon što postavite pitanje, na nadzornoj ploči vidjet ćete da je vaša ulaznica dodana.

Srećom po mene, na moje je pitanje odgovoreno za samo nekoliko sati, ali još uvijek sam mogao vidjeti kako to može spriječiti aktivnost korisnika koji ima stvarni tehnički problem koji ometa njegovu sposobnost obavljanja određenog vremenski osjetljivog internetskog zadatka..

Preporučujem li Trust.Zone?

Definitivno jesam.

Nakon pažljivog pregleda, s pouzdanjem mogu reći da Trust.Zone pruža solidnu privatnost i sigurnost, vrhunske značajke i solidno šifriranje. Oni su ujedno i jedno od najlakših VPN rješenja za upotrebu.

Njihova pristupačnost i široka dostupnost dodatni su bonus.

Brzina preuzimanja i prenošenja uživo za svaki od njihovih poslužitelja uzima glavobolju da se trude otkriti koji odabrati.

A s obzirom na njihov zemljopisni položaj, znat ćete da će ih biti nema zadržavanja podataka od strane tvrtke ili treće strane.

 • Pros

   Kompatibilno je s većinom uređaja
   dostupnost
   Velike brzine
   Jaka enkripcija
   Adekvatni sustav ulaznica
   Dopušteno je bujica
   Deblokira Netflix
   Mnogo servera širom svijeta
   Nema zapisnika
   Upotrebljivost
   Povratne informacije o brzini za svaki poslužitelj

 • Cons

  Ograničene mogućnosti korisničke podrške

Nadam se da ovaj pregled pomaže, a za više informacija pogledajte vodič za besplatni VPN-ovi a također i naš popis preporučenih aplikacije za upravljanje lozinkom.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me