1Password Review – még mindig megéri az árát? (Frissítve: 2020)

Mi a közös az "Open Sesame" és a "Joshua"??

Ezek a következők a történelem során használt leghíresebb kitalált jelszavak.


Az „Open Sesame” volt a varázslatos kifejezés, amelyet Ali Baba használt a barlangba való belépéshez, ahol a negyven tolvaj összegyűjtötte és ellopta ellopott zsákmányát. Az emberek azt mondták: "Nyitott szezám" 10 évszázad.

Joshua egy mesterséges intelligencia konstrukció volt, amely irányította az atomfegyverek arzenálját az 1983-as filmben Harci játékok. Ugyancsak ez volt a jelszó, amelyet a biztonságos hálózathoz való hátsó ajtó eléréséhez használtak.

Ezen jelszavak népszerűsége és története vezet sokan választják meg őket saját jelszóként.

énadathalászatn 2017-ben egy információbiztonsági kutató több mint 590 millió millió hatalmas hulladékkal csapkodott fel feltört internetes számlákra, és megállapította, hogy az „Open Sesame” és a „Joshua” is egyszer használatosak. 

Amint valószínűleg rájöttél már, a népszerű filmek és a népmesék jelszavainak használata nem része a jó online biztonsági stratégiának. Nem olyan rossz, mint a „123456” vagy a „qwerty123” használata, de megkapod az ötletet.

Az erős jelszóvédelem meglehetősen fontos, ezért létezik olyan szoftver, mint az 1Password. 

Miért van szüksége erős jelszóbiztonságra

2019 áprilisában egy sztereolitográfia technológiát használó 3D nyomtatóval felfegyverzett információbiztonsági kutató a saját mutatóujjának faxával becsapta a Samsung S10 + ujjlenyomat-érzékelőt..

A személyazonosító azonosító, az arcfelismerés és az egyéb felmerülő technológiák eddig ismertek nem tudta bizonyítani, hogy készek cserélni felhasználónév / jelszó kombinációk.

A fiókok hitelesítő adatainak átváltása a biometrikus adatokra olyan, ami nem fog történni egyik napról a másikra; Valójában évtizedekig tarthat, amíg ezt megteszik, mivel paradigmaváltást a hardver és a digitális hálózati architektúra szempontjából.

A jelszavak nem haladnak el hamarosan, és ehhez stratégiai és kényelmes jelszóbiztonság szükséges. A jelszavak nemcsak a digitális személyazonosságát, hanem az is megakadályozzák az online fiókokhoz való jogosulatlan hozzáférést amelyek valóban fontosak az online létezés szempontjából.

Beszélünk bankszámlák, e-mail, azonnali üzenetküldő alkalmazások, közösségi hálózatok, és mások. A fiókokhoz való jogosulatlan hozzáférés megszerzése mindig is a rosszindulatú hackelés tevékenységeinek élvonalában volt; Valójában a jelszó-feltörőket - akik egyértelműen jelszavak meghatározását végzik - nagyban tiszteletben tartják a számítógépes bűnözés körében.

erős jelszóbiztonságA jelszó-krakkolók elleni védelem legjobb módja a használjon hosszú és összetett betûket, számokat és szimbólumokat. A jelszavak olyanok, mint a ház kulcsa. Nem számít, ha a falai megerősített acélból és betonból készülnek - a legjobb otthoni biztonsági rendszer segítségével meg lehet vásárolni, ha az ajtók zárjai nem működnek. 

Olyan gyenge jelszó, mint a „123456” használata hasonló dobja le a kulcsokat és a szalvára írt otthoni címet egy helyi bárban, ahol ismertek a betörők.

Ugyanazon bejelentkezési hitelesítő adatok használata a különböző fiókok között az egyik leghatékonyabb intézkedés, amelyet az online biztonság szempontjából is használhat. A probléma az, hogy megsértették a hálózatokat, és ezeknek az eseteknek néhány eredménye a felhasználónév és a jelszó kombinációinak lopása..

Képzelje el, hogy egy hacker megszerezte a Gmail-címet és jelszót, amelyet szintén banki, hitelkártya- és Facebook-fiókja eléréséhez használ.

Valószínűleg nem akarja, hogy ez megtörténjen. Ez az oka elengedhetetlen, hogy manapság használjon egy jó jelszókezelőt.

Bemutatjuk az 1Password-t, egy valóban biztonságos jelszókezelőt

Az 1Password története 2005-re nyúlik vissza, amikor két kereskedelmi webes fejlesztő rájött, hogy biztonságos és hatékony módszerre van szükségük az ügyfelek nevében létrehozott számos jelszó kezelésére és megosztására..

Ez az igény belső kódolási projektgé vált, amely a tervek szerint működött, és így vezet Roustem Karimov és David Teare gondolkodniuk kell arról, hogyan oszthatják meg ezt az ötletet az internetes felhasználókkal szerte a világon.

A webfejlesztésről a fogyasztóközpontú információbiztonsági cégre való áttéréskor Teare és Karimov megalapította az AgileBits Inc.-et. Az Apple PowerBooks alkalmazásával felfegyverkezve és a Java programozás alapos ismeretével a kódolókat az internetes felhasználók annyira nagy mennyiségű online űrlapja megvilágította. a 2000-es évek közepén.

Az a gondolat, hogy az űrlapmező adatait a hitelesítő adatokkal együtt el tudjuk menteni, olyan jelszókezelővé vált, amelyet sok technológiai áttekintő és újságíró szerint a legjobb.

A webfejlesztésről a fogyasztóközpontú információbiztonsági cégre való áttéréskor Teare és Karimov megalapította az AgileBits Inc.-et. Az Apple PowerBooks alkalmazásával felfegyverkezve és a Java programozás alapos ismeretével a kódolókat az internetes felhasználók annyira nagy mennyiségű online űrlapja megvilágította. a 2000-es évek közepén, és az a gondolat, hogy az űrlapadatok adatait a hitelesítő adatokkal menthetők, olyan jelszókezelővé vált, amelyet sok technológiai áttekintő és újságíró tartott a legjobbok között.

Érdekes megjegyezni, hogy a projekt indult jelszókezelőként a Mac OS X számára. A vállalat első éveiben az 1Password-áttekintést csak az Apple Mac-re szentelt webhelyek találhatják meg. A kezdetektől fogva az 1Password-t jó jelszókezelőnek tartották, bár csak a Mac felhasználók számára.

Körülbelül 10 év telt el, mire az AgileBits megoldást nyújtott a jelszókezelő megoldások iránti növekvő kereslethez az összes platformon. Manapság a cég megbízható szolgáltatást kínál a macOS, iOS, Windows és Android eszközökhöz.

Annak megértése, hogy mit kínál az 1 jelszó

Egy jó jelszókezelő generál, tárol, titkosít, és apportkészség összetett felhasználónév / jelszó hitelesítő adatok. Az 1Password felülvizsgálatának oka az, hogy az bejelöli ezeket a dobozokat

Még néhány lépéssel tovább halad a fejlett funkciókkal, hogy könnyebbé és biztonságosabbá tegye a felhasználók online életét.

A szolgáltatás középpontjában az internetes biztonság szempontjából egyetemesvé vált stratégia található: nagyon erős és egyedi jelszavak használata minden fiókhoz. 

Olyan erős betűk, számok és szimbólumok kombinációjának létrehozása, amelyet a jelszó-feltörőknek még az erős dekódoló eszközökkel is nagyon nehéz megfejteniük, valószínűleg néhány perc alatt megtanulhatják..

A probléma az, hogy az ilyen jelszavakat nagyjából lehetetlen megjegyezni. 

Az alább felsorolthoz hasonló jelszó az Egyesült Államok Nemzetbiztonsági Ügynökségének hírszerzési szakértőit ​​évszázadokon keresztül fogja megtörni:

Jelszó-repedés időtáblája

A jelszavak emlékezete a fentihez nem olyan, amit az átlag ember képes elérni. Képzelje el most, hogy megpróbál különféle jelszavakat kipróbálni több webhely és fiók számára. Csak nem fog megtörténni.

A bonyolult jelszavak írása a notebookokba és a cetlik nem praktikus. Még a mnemonikus eszközök sem fognak emlékezni a modern online fiókok által megkövetelt karakterláncokra.

Lényegében a jelszómegőrző összegyűjti az összes online hitelesítő adatot, elősegíti a biztonság javítását, rendkívül biztonságos tárolóban tárolja, és a csak egy gombnyomással és egyetlen jelszó. Nagyon ügyes.

Az 1Password áttekintése

Ha egy jelszókezelőt keres, akkor alapvetően két dolgot vizsgál, ha normális ember vagy.

 1. Tetszik a felület??
 2. Működik?
 3. Mennyibe kerül?

Ha elégedett ezzel a három kérdéssel, akkor valószínűleg használni szeretné a szoftvert. Most megválaszolom ezeket a kérdéseket. 

 1. A legtöbb jelszókezelő nagyon szép felülettel rendelkezik. Határozottan tetszik az 1Password felülete, ugyanúgy, mint a többi lehetőség, és sok esetben még inkább.
 2. Igen, elég jól működik.
 3. A szoftver használata havi 5 dollárnál nem magasabb. Az árképzés további részleteivel foglalkozunk.

Ha nem tud semmit a kriptográfiáról, akkor valószínűleg itt állsz meg. Ha több információt szeretne tudni arról, hogy az 1Password hogyan biztosítja az Ön dolgait, akkor az alábbiakban találjuk meg:

 • Nulla tudásprotokoll: Ez az okos felhasználói hitelesítés azt jelenti, hogy nem cserélnek jelszavakat, ez pedig azt jelenti jelszó lopás nem lehetséges.
 • Titkos kulcs: Ahogy a neve is sugallja, a szolgáltatás használatához csak egy jelszót kell megjegyeznie, de a titkos kulcs funkció újabb biztonsági réteget ad hozzá, amely több évtizede elviszi a nagy teljesítményű számítógépekkel felfegyverzett NSA ügynökeit.
 • WebCrypto: Ez egy JavaScript alkalmazás programozási felület, amely megtartja az alkalmazások és a vállalat szerverei közötti kommunikáció titkosítva és biztonságos hogy ne kelljen aggódnia a közép-ember támadások vagy más kifinomult csapkodási tevékenységek miatt, miközben online.
 • AES-GCM: 2011 óta az AgileBits 256 bites Advanced Encryption Standard kulcsokat használ annak érdekében, hogy a dolgok valóban bonyolulttá váljanak a számítógépes bűnözők, az állami szponzorált hackerek és a jelszókezelők számára. Tegyük fel, hogy egy szélhámos állapot képes kiszolgáló szinten betörni az 1Password tárolóba; az információk titkosításához használt blokk rejtjelek Galois / Counter módjának feltörésére, több millió évbe telik.
 • Aszimmetrikus kriptográfia: Ez egy számítógépes biztonsági szabvány, amely párosít két kulcsot, az egyik ismert és a másik titkos online tranzakciók hitelesítése mint például a hozzáférés jelszóval védett webhelyek.

CBC mód titkosítás

Hogyan állítsuk be az 1 jelszót

Az 1Password telepítésére van néhány módszer. 

Mint el tudod képzelni, a kettő közül a legnépszerűbbek az iOS és az Android készülékek mobilalkalmazásai. Az 1Password alkalmazás nyugalmat biztosít Önnek, mivel minden időben biztonságban és közel áll a jelszavakhoz. 

Arra is lehetősége van, hogy alkalmazásokat telepítsen Windows, macOS, Chrome OS, sőt még Linux. Az utóbbi operációs rendszer vonatkozásában választhat egy grafikus felület vagy parancssori alkalmazás között, amelyhez a terminálról férhet hozzá.

1 jelszó letöltése

A telepítés után az alkalmazások végigvezetik a biztonságos törzsjelszó létrehozásának folyamatát, valamint tippeket, hogy emlékezzen rá. 

Nem kell manuálisan tárolnia az összes felhasználónevet és a fiók hitelesítő adatait. A webböngésző-kiterjesztés funkció a következőket fogja végezni biztonságosan rögzítse ezeket az adatokat, amikor bejelentkezik a fiókjába. Az automatikus űrlap kitöltő egy gombnyomással vagy egyetlen kattintással hozzáférést biztosít számláihoz. 

1A jelszó nem csak a jelszavakat tárolhatja. Képes érzékeny dokumentumokat, hangfelvételeket és digitális videókat tárolni a személyes boltozatában.

Tegyük fel, hogy személyes célokra Android okostelefont és iPad-et használ, a szolgáltatás lehetővé teszi az adatok szinkronizálását zökkenőmentesen az eszközök között. Ezt a funkciót kiterjesztheti munkahelyi számítógépre vagy laptopra is.

1 Jelszó árazás és speciális szolgáltatások

Megígértem, hogy több információt adok neked az árakról, és itt vagyunk!

Az AgileBits biztonságos felhő-tárolót kiszolgálóként szolgáltatásként szállítjuk, ami azt jelenti, hogy havonta néhány dollárt fizet az előfizetésért. 

A legjobb ajánlat a családi előfizetési terv, amely szintén csak néhány dollár havonta, ha évente számlázásra kerül. Öt tagra vonatkozik ez a terv, amely magában foglalja azt a lehetőséget, hogy akár öt vendég meghívását is lehetővé tegye a jelszókezelő szolgáltatás korlátozott megosztására. 

Minden előfizetés korlátlan eszközre vonatkozik, és ezek magukban foglalják ügyfélszolgálat éjjel-nappal.

1 jelszó családi árképzés

A kisvállalkozói csapatok számára speciális tervek és vállalati megoldások szintén elérhetők ésszerű előfizetési díjak ellenében. 

Az új speciális funkciók között szerepel az Utazási mód, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben biztonságosan kezeljék a személyes számítástechnikai eszközükön tárolt érzékeny adatokat. 

Abban az időben, amikor az Egyesült Államok Belbiztonsági Minisztériuma túlsúlyosnak találta az elektronika keresését a nemzetközi repülőterek érkezési szakaszaiban, az 1Password utazási mód funkció minden bizonnyal üdvözlendő.. A hozzáférés egyetlen kattintással visszaállítható mihelyt a felhasználók vámkezelést végeztek.

Záró gondolatok az 1Password-ról

A jelszókezelők értékelése során előfordulhat, hogy áttekint egy 1Password-áttekintést, amely sajnálja a helyi tároló tárolásának abbahagyását a felhőalapú társának javára.. 

Az AgileBits információbiztonsági szakemberei erősen javasolják a felhőkamrákat, mivel a hackereknek gyakran könnyebb megbontani az egyes eszközöket, mint az ultrabiztonságos AgileBits szervereknél..

Ha okostelefonját elveszik vagy ellopták A fiókja adatainak lekérése egyszerűen megtörténhet az 1Password webhelyről amíg megvan a fő jelszava.

Határozottan javasoljuk, hogy próbálja ki az 1Password-t.

Gyakran Ismételt Kérdések

K: A jelszókezelők biztonságban vannak?

A: Erős fő jelszóval és ésszerű biztonsági intézkedésekkel a jelszókezelők a legbiztonságosabb helyek az érzékeny információk tárolására.

Kérdés: Megtörhető az 1Padword?

A: Bármely információs technológiai rendszer megtámadható. A Shadow Brokers számítógépes bűnözői csoportjának például úgy gondolják, hogy belépett a Nemzeti Biztonsági Ügynökség által karbantartott szerverekbe a számítógépes harci fegyverek lopása céljából, ám ezek pontos módszere továbbra sem ismert. Még ha az AgileBits kiszolgálók is veszélybe kerülnek, hackerek számára évszázadokba telik, hogy feltörjék az AES-GCM titkosítást, amely védi az Ön adatait, feltételezve, hogy hozzáférésük van egy sarkvidéki erőteljes adatközponthoz, és elegendő pénzük van ahhoz, hogy minden ezer dollár elektromos számlát fizetjenek. hónap.

K: Mi az 1Password Őrtorony?

A: Ez egy információs szolgáltatás, amely figyelmezteti az adatok megsértésére azon webhelyeken, ahol fiókja van. Tegyük fel, hogy a Yahoo e-mail fiókjának hitelesítő adatai sérültek; Az 1Password Őrtorony azonnal értesíti Önt, hogy megváltoztassa a jelszavát, mielőtt hitelesítő adatait a föld alatti hackelési fórumokon értékesítik..

K: Az 1Password alkalmazásokkal működik?

A: Fokozza az űrlapok automatikus kitöltését és az AgileBits API-hoz történő kapcsolódást, amit sok alkalmazásfejlesztő felkarolt. Az Expedia és a Starbucks e tekintetben két példa; mások között szerepel a Chase mobil banki szolgáltatásokhoz és a népszerű Evernote szervezeti alkalmazás, amely erősen ajánlott.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me