A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Vagy

Hívja most 1800-316-817

A legjobb otthoni biztonsági kamerákkal könnyedén megvédheti otthonát a nap 24 órájában és a hét minden napján. Összeállítottuk a legjobb beltéri és kültéri otthoni biztonsági kamerák listáját, így megtalálhatja a megfelelőt otthoni megfigyelésére. Készen áll, hogy vessen egy pillantást lehetőségeire? Nézze meg legjobb beltéri és kültéri biztonsági kameráinkat, hogy kiválassza otthonának a legjobbat.

Contents

A 2020 legjobb otthoni biztonsági kamerái

Legjobb beltéri kamerák

 • ADACS 2MP beltéri - Legjobb ausztrál beltéri biztonsági kamera
 • Nest Cam beltéri - Legjobb barkácsolás biztonsági lehetőség
 • Amcrest ProHD - A legjobb önálló kamera
 • Amazon Cloud Cam (Key Edition) - Legjobb kézbesítő kamera
 • Logitech Circle 2 - A legjobb vezeték nélküli opció

A legjobb kültéri kamerák

 • ADACS 2MP kültéri - Legjobb ausztrál kültéri biztonsági kamera
 • Amcrest UltraHD 2K - A legjobb önálló kamera
 • Nest Cam kültéri - Legjobb barkácsolás biztonsági lehetőség
 • TP-Link Kasa Cam kültéri - A legjobb csupaszcsontos kamera
 • EZVIZ Full HD 1080p kültéri - A legjobb olcsó lehetőség

Teljes részletek: A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera

Beltéri biztonsági kamerák

Amellett, hogy bármikor figyelheti családját, a beltéri biztonsági kamerákkal valóban biztonságban is tarthatja őket. Lehet nagy testvér!


A beltéri biztonsági kamerák valósága az, hogy nem tartják távol a betörőket a meglévőktől. Ez a kültéri biztonsági kamerában található. A beltéri biztonsági kamerák jól működnek, ha biztosítja családja biztonságát a betörés ellen.

Fontos lehet a családtagok tartása, különösen a fiatalabb gyermekek esetén. A mozgásérzékelő kamerák riaszthatnak, ha hazaértek az iskolából, és megmondhatják, ha valaki a szokásosnál korábban lépett be. A fülek tartása a bébiszitternél szintén a beltéri biztonsági kamera fő feladata.

Ahogy a gyerekek öregednek, a biztonsági kamera nagyszerű felhasználása lehet annak biztosítása, hogy nincsenek vendégeik, amikor nem kellene,.

A beltéri biztonsági kamera sokféleképpen használható, biztos vagyok benne, hogy ezt már szem előtt tartja, ha ezt az oldalt olvassa.

Legjobb ausztrál beltéri biztonsági kamera

ADACS 2MP
benti

Látogassa meg az ADACS biztonságot

Vagy

HÍRJON MOST 1800-316-817

Ha nem tudnak az ADACS biztonságról, ez az egyik legmegbízhatóbb ausztrál biztonsági cég. Az ausztrál tulajdonú és üzemeltetett ADACS megőrizte jó hírnevét megfizethető otthoni biztonsági szolgáltatóként, és a legjobb biztonsági kamerákat kínálja az ausztrál háztartások számára.

Míg az ADACS kiváló fényképezőgépeket készít, azok is segíthetnek, ha biztonsági riasztásokra, érzékelőkre, intelligens automatizálásra vagy általános megfigyelésre van szüksége. A cég nagyszerű tényezője, hogy a támogatási és felügyeleti csapata 24 órán keresztül elérhető, és mindig hajlandó beszélni veled bármilyen felmerülő aggályról vagy kérdésről..

Noha mindez jó és jó, itt beszélünk az ausztrál piac legjobb beltéri kamerájáról. Ez a megtiszteltetés az ADACS 2MP Indoor-hez terjed, és az a tény, hogy a legjobb ausztrál biztonsági rendszerbe integrálható, további bónuszt jelent..

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Képmeghatározás

A kamera neve 2MP-je 2 megapixeles. Ez lehetővé teszi a kamera számára, hogy 1080p felbontású videofelvételt készítsen. Az 1080p valóban nagy felbontású, amely lehetővé teszi az élő streaming és lejátszott videó másodpercenkénti 30 képkockájának megjelenését. Ez a világ bármely pontjáról elérhető telefonjáról vagy számítógépről.

felvételek

A fő ok, amiért szeretjük az ADACS kamerát, a felvételi funkciók funkcionalitása és sokoldalúsága. Csakúgy, mint más kamerák, az összes felvételt kiváló minőségű lejátszhatja, de ez csak a jéghegy csúcsa.

Az ADACS olyan eseményfelvételeket használ, amelyeket automatikusan és biztonságosan tárolnak a felhőben. Értesítést kaphat, ha valami kiváltja ezeket az eseményeket, így maradhat otthonának felügyelete mellett.

A felvételeket egyedi gyártású receptekkel is elindíthatja. Ezek a receptek az ADACS alkalmazásban készülnek, és beállíthatják a fényképezőgépeket, hogy rögzítsék a házban meghatározott helyeket meghatározott időpontokban.

A régi felvételek ellenőrzése rendkívül egyszerű az alkalmazás naptárában, és ezeket a felvételeket bármikor letöltheti.

Egyszerű beállítás

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

A fényképezőgép beállítása rendkívül egyszerű, mivel a wifi engedélyezve van, és beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik. Miután beállította, használhatja a kétirányú hangot az alkalmazáson keresztül gyermekeivel való beszélgetéshez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy működik-e.

Véleményünk

Az ADACS 2MP Indoor a legjobb beltéri biztonsági kamera, amely néhány okból elérhető Ausztráliában. Először is, ez egy kiváló minőségű kamera, amely jól teljesít minden olyan kategóriában, amelyben a fogyasztó érdekel.

Mint korábban már említettük, ennek egyik oka a funkcionalitás és a felvételek kezelésének könnyűsége. A másik fő ok a kamera mellett

A harmadik ok az, hogy minden ADACS kamera képes integrálni egy szélesebb ADACS rendszerbe - ami a legjobb biztonsági rendszer Ausztráliában.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

ADATOK
 • Méretek: 108x102x127mm
 • Formátum: H.264 MJPEG
 • Felbontás: 1920 × 1080 @ 30 kép / mp 1 / 2,7 CMOS
 • Hang: Mikrofon, hangszóró, 3 mm-es audio kimenet
 • Érzékelő: 1 / 2,7 CMOS
 • Lencse: 4,2 mm-es
 • Látószög: 60 ° vízszintes, 100 ° átlós
 • wifi: Igen
 • Pan / Tilt: Függőleges 120 °, vízszintes 290 °
 • Éjszakai látás: 10 LED, 6 méteres tartományban

Legjobb barkácsolás biztonsági lehetőség

Nest Cam beltéri

Értékelés: ★★★★★

Nest Cam beltéri vásárlása

A Nest nagyszerű tényezője az, hogy az általuk készített összes termék beprogramozható együttműködésre. A Nest valószínűleg a Google tulajdonában van, amely a Google termékeit a Nest segítségével programozhatóvá teszi. Ha teljes DIY okos otthont keres, akkor a Nest Cam Indoor a választás.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

A programozhatóság mellett a termék tényleges hardvere és funkcionalitása is kiemelkedő. Az éjjellátó látás, a telefon riasztások, a szupersight és a talk + listen használatával nem fog hiányozni a legfejlettebb szolgáltatások közül. A Nest Cam Indoor valószínűleg a legkönnyebb fényképezőgép a piacon.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Szög

A Nest Cam beltéri látószöge átlósan 130 ° -os, így biztosítva az egész helyiséget. Nem kell aggódnia a sarokszék és a kanapé falhoz való rögzítése miatt, mivel ezt a látószöget mindkettő könnyen lefedheti.

érzékelők

A-”3 megapixeles érzékelő lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép mozgás közben felvegye a felvételt. Az alkalmazás minden alkalommal rögzít egy rövid klipet, és értesítést küld Önnek, így később megnézheti a felvételeket. Mindig tudni fogja, mi indította el a mozgás- vagy hangérzékelőket.

Véleményünk

A Nest Cam Indoor a második legjobb beltéri kamera, amely biztonságban tartja Önt és családját. A kamera az egyik legjobb beltéri biztonsági kamera a piacon, könnyű beállítással és használhatósággal. A kamera széles látószögű lencséjét és a kristálytiszta 1080p felbontást csak a lenyűgöző éjjellátó képesség küzd

ADATOK
 • Méretek: 2,8 hüvelyk x 4,5 hüvelyk.
 • Erő: Hálózati adapter
 • Nyelvek: Angol. Francia, holland, spanyol
 • Bemenet: 100–240 V AC 0,2A
 • DC-kimenet: 5VDC 2.0A
 • Kamera bemenet: 5VDC 1.0A
 • Vezeték nélküli kapcsolat: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • WiFi titkosítás: WEP, WPA, WPA2 támogatott
 • Üzemi hőmérséklet: 0 ° –40 ° C (32 ° –104 ° F)
 • Hang & Lámpák: Hangszóró és RGB LED
 • Videó: Legfeljebb 1080p
 • Éjszakai látás: 8 nagy teljesítményű infravörös LED

A legjobb önálló kamera

Amcrest ProHD

Értékelés: ★★★★★

Vásároljon Amcrest ProHD-t

Az Amcrest nevet adott a biztonsági kamera világában kültéri kameráival. Azokat, amelyekbe a kültéri kamera szakaszban jutunk.

Az Amcrest ProHD a beltéri kamera, amelyet az Amcrest hozott piacra. Noha a funkcionalitás és a szolgáltatások nem egészen olyan messze vannak, mint az ADACS opciók vagy a Nest programcsomag, Amcrestnek valószínűleg a legjobb fényképezőgépe van, ha önálló terméket keres. Ha vásárolni szeretné az Amcrest kültéri kamerát, akkor használhatja a beltéri kamerát is.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Az Amcrest rendszer nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket a legtöbb háztulajdonos keres. A legfontosabb választásokat nehéz megkülönböztetni, mivel ezek többsége elképesztő értéket kínál.
A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Szög

Az Amcrest ProHD látószöge átlósan 90 °. Ez a fő ok néhány olyan egyszerű használat mellett, amelyek miatt az Amcrest ProHD második helyen áll a Nest Cam Indoor mögött. A legtöbb szobát továbbra is 90 ° -os látószöggel lehet rögzíteni, de néha jó, ha még fényképezőgép beállításánál sem kell aggódnia..

érzékelők

Az Amcrest termékek képérzékelője egy Sony által készített 1 / 2,7 ”2 megapixeles progresszív szkennelésű CMOS-érzékelő, az Amcrest ProHD kamera képes 1080p-es videóminőséget közvetíteni. Jó lenne, ha a videó 60 kép / mp sebességgel képes lenne streamálni, de a 30 kép / mp nem túl kopott. A minőség még mindig meglehetősen lenyűgöző az 1920x1080p felbontással.

Véleményünk

Szeretjük az Amcrest termékeket a Privacy Canada-nál, és elfogult lehetünk, mert mindannyian támaszkodunk kültéri kamerájukra. Az igazság az, hogy az Amcrest ProHD majdnem olyan jó, mint a Nest beltéri kamera, és nehéz volt megválasztani, hogy ki helyezze a második helyet. Lehet, hogy először a második lett volna, de a rendelkezésre álló szolgáltatások újbóli tesztelése és újbóli kiértékelése után a Nest beltéri kamera a második választás, és az ADACS vezet a csomaghoz.

ADATOK
 • Hatékony képpontok: 1080P (1920 × 1080)
 • Beolvasó rendszer: Haladó
 • Digitális zoom: 16x
 • Zajcsökkentés: 2D
 • Adatvédelmi maszkolás: Legfeljebb 4 terület
 • Lencse típusa: Rögzített lencse
 • Video tömörítés: H.264H / H.264B / H.264
 • Audio tömörítés: G.711MU, G711A, AAC
 • WiFi: (802.11b / g)
 • Streaming módszer: Unicast / Multicast
 • Kompatibilitás: ONVIF, CGI
 • Max. Felhasználói hozzáférés: 20 felhasználó
 • Élek tárolása: NAS, Helyi PC, MicroSD kártya (128G)

Legjobb kézbesítő kamera

Amazon Cloud Cam (Key Edition)

Értékelés: ★★★★★

Vásároljon Amazon Cloud Cam-ot (Key Edition)

Az Amazon Cloud Cam nem olyan, mint a többi biztonsági kamera. Nem talál részletes műszaki előírásokat a termékoldalon, és nem dicsekedhet a legmagasabb minőségű képpel. Ezt a kamerát az Amazon Prime vásárlóinak tervezték, hogy megfigyeljék az Amazon Key szállításait.

Az Amazon Key használatával a szállítók beléphetnek házába, így a csomagod belül maradhat. Ez érthető módon tette az embereket nyugtalanná, így az Amazon kiadott egy biztonsági kamerát.

Amazon Cloud Cam

Ez a kamera nemcsak az Amazon Key számára készült, hanem fantasztikus beltéri kameraként működik, amelyet egyéb biztonsági célokra is lehet használni.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Véleményünk

Ha olcsóbb beltéri kamerát keres, csak azért, hogy a fülén tartsa szem előtt a kézbesítőt és a családot, akkor az Amazon Cloud Cam jó választás. A fényképezőgéppel nem túl sok speciális funkció kínálkozik, de rendkívül egyszerűen használható, és meg fogja végezni a munkát. Még beszélgethet a kézbesítővel, és értesítést kaphat, amikor mozgást észlelnek

ADATOK
 • Méretek: 1,7 hüvelyk x 2,8 hüvelyk x 4,1 hüvelyk.
 • Szín: fehér
 • Erő: 10 méteres USB
 • Wireless: Wi-Fi képesség
 • Hang: Kétirányú
 • Videó tárolása: Felhő-tárolás
 • Tárolási idő: Alapértelmezés szerint 24 óra
 • VEZETTE: Zöld
 • Minőség: 1080p

A legjobb vezeték nélküli opció

Logitech Circle 2

Értékelés: ★★★★★

Vásároljon Logitech Circle 2-t

A Logitech Circle 2, ha egy szórakoztató kamera, mert belülről vagy kívülről is használható, és csatlakoztatás nélkül is használható. Így van, csak fel tudja tölteni ezt a rosszfiút, és egy-két napig bárhova elteheti. Ha azt gyanítják, hogy a szomszéd gyerek lopott valamit, csak ragassza be a garázsába. Ha gyanúja gyanúja, hogy lop valamit, csak tegye a nappaliba - a lehetőségek végtelenek!

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

A Circle 2 tele van rendkívül könnyen használható funkciókkal, és elforgathatóan vezérelhető. Szeretjük ezt a kamerát, de van néhány hátránya, például a testreszabhatóság hiánya a telepítés után és a késleltetett felvételek, amelyek időnként előfordulnak.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

ADATOK
 • Vezeték nélküli protokoll: 802,11 a / b / g / n
 • WiFi frekvencia: 2,4 GHz vagy 5,0 GHz
 • Képkockasebesség (max): 1080p HD, 30 kép / mp, H.264
 • Lencse és érzékelő típusa: Üveg
 • Fókusztípus: 180 fokos expanziós FOV üveglencse
 • Hangszóró típusa: Beépített monó hangszóró
 • Biztonsági protokoll: Azonnali adattitkosítás SSL-sel
 • Időjárásálló értékelés: IPX65
 • Éjszakai látás: Automatikus 15 lábig
 • Kamera forgása: 360-fok
 • Elemtípus: Li-ion újratölthető elem

Kültéri biztonsági kamerák

Azok a dang gyerekek folytatják a gyepedet! Tudni szeretné, mikor vannak ott, így rázhat rájuk, és kiabálni: „Dang gyerekek! Szállj le a gyekemről! ”

A saját házában való élet egyik legjobb időtöltése a gyermekek kiabálása, igaz? Lehet, hogy nem - de megvan a joga annak, hogy biztonságban tartsa.

Az egyik legjobb módja annak, hogy házát biztonságban tartsa, egy kamera beszerelése. A kültéri kamera puszta jelenléte megakadályozza a legtöbb rosszindulatú fenyegetést. Kézzel válogatottunk négy, a szabadban álló, ausztráliai kültéri biztonsági kamerát.

Legjobb ausztrál kültéri biztonsági kamera

ADACS 2MP
Szabadtéri

Látogassa meg az ADACS biztonságot

Vagy

HÍRJON MOST 1800-316-817

Kutatásunk során azt találtuk, hogy a beltéri kamerák olyan fajta mögött vannak, amely a kültéri kamerák mögött van, mivel nagyon sok szeretettel rendelkezünk. Ezt különféle külső tényezők okozhatják, de a legfontosabb szempont, amelyet át akarunk jutni, az, hogy nagyon sok nagyszerű kültéri kamera áll rendelkezésre az ausztrálok számára.

A három legfontosabb kültéri kamera nevetségesen nehéz volt rangsorolni. Mindhárom rendkívül hasonló minőségű, és egymással versengő tulajdonságokkal rendelkezik. A szél az ADACS 2MP Outdoor felé ment.

A 2MP Outdoor hasonló a testvére kamerájához, a 2MP Indoor, és ugyanazt a felvételi és alkalmazási funkciókat kínálja. Ez annak az oka, hogy ezt a kamerát első számúnak minősítettük - szépen illeszkedik a biztonsági eszközök ADACS repertoárjába.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Pan / billentés vezérlés

Az egész udvar befogása nehézkes lehet attól függően, hogy mekkora földön ülsz. Az ADACS 2MP Outdoor lehetővé teszi a kamera nézet egyszerű mozgatását élő közvetítések közben. Azt is lehetővé teszi, hogy mozogjon a videó lejátszása közben, hogy beállítsa a kamera látóterét.

Helyi felvétel

Az összes ADACS kamera tárolja a felvételeket a felhőben. Néhány modelljük, például a 2MP Outdoor, szintén támogatja a helyi felvételt. Ez a kamera 64 GB-os MicroSDTM kártyát tartalmaz, amely lehetővé teszi a 7 napos folyamatos felvétel mentését.

Éjszakai látás

A 2MP kültéri éjszakai látás minősége szempontjából határozottan a csúcsminőségű. Az éjjellátó látványelemek 22 LED-et tartalmaznak és 20 méteres távolságot képesek felvenni.

Véleményünk

Általánosságban igyekszünk tartózkodni attól, hogy ugyanazon társaság több termékét ajánlja különféle kategóriákban. A helyzet az, hogy az ADACS biztonsági termékeket ausztrálok készítik az ausztrálok számára. Teljes szolgáltatáscsomagja teszi az ügyfelet, ha magas színvonalú biztonsági berendezéseket keres.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

ADATOK
 • Méretek: 215x130x237mm
 • Formátum: H.264 MJPEG
 • Felbontás: 1920 × 1080 @ 30 kép / mp 1 / 2,7 CMOS
 • Érzékelő: 1 / 2,7 CMOS
 • Lencse: 6 mm-es
 • Látószög: 65 ° vízszintes, 75 ° átlós
 • wifi: Igen
 • Memóriakártya: 64 GB-os 10. osztályú MicroSDTM
 • Pan / Tilt: Igen
 • Éjszakai látás: 22 LED, 20 méter távolságban

A legjobb önálló kamera

Amcrest UltraHD 2K

Értékelés: ★★★★★

Vásároljon Amcrest UltraHD 2K-t

Ferrarit vagy Lamborghini-t akar, de nem engedheti meg magának? Ugyanaz ... de megengedhetem magamnak a kültéri biztonsági kamerák Ferrari számára. Remélhetőleg te is!

Az Amcrest UltraHD 2K a mai piac egyik legjobb biztonsági kamerája. Lehet, hogy ismeri a beltéri kamerát, amely a legjobb beltéri biztonsági kamerák listáján a 3. számmal érkezik.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Kültéri biztonsági kamerákkal kapcsolatban az Amcrest közel áll az első számú helyünkhöz. Ezt úgy teszi, hogy minden kültéri biztonsági kamera funkciót felkínál, amire szüksége lehet, miközben félelmetesnek tűnik, és lenyűgöző videó minőséget nyújt.

Amcrest UltraHD 2k

Szög

Az Amcrest 2K 3MP látószöge átlósan 100 °, amely nem a legszélesebb látókeret, de a tornácot és az első udvar, a hátsó udvar és az oldalsó udvar nagy részét el kell érnie.

érzékelők

Az Amcrest kültéri kamera érzékelői valóban megegyeznek a fészekkamerákkal. A-”3 megapixeles érzékelő lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép mozgás közben felvegye a felvételt. Az alkalmazás minden alkalommal rögzít egy rövid klipet, és értesítést küld Önnek, így később megnézheti a felvételeket.

Véleményünk

Véleményem szerint a biztonsági kameráknak megijeszteniük kell a betörőket. Az Amcrest 2K 3MP golyó kialakítása éppen ezt teszi. Nagyon ijesztő nézni. Csodálatos videóminőséggel az Amcrest kamera jóval messze meghaladja a listán szereplő többi kamerát. A funkcionalitás és a könnyű használat nagyjából megegyezik a Nest Cam Outdoor kamerával, de a videó minősége a kamerát a második helyre helyezi.

ADATOK
 • Progresszív letapogatás: CMOS
 • Hatékony képpontok: 2304 (H) x 1296 (V)
 • Hossz: 98ft
 • Zoomolás: 16x
 • Zajcsökkentés: 3D
 • Adatvédelmi maszkolás: Legfeljebb 4 terület
 • Video tömörítés
 • WiFi (802.11b / g)
 • Max. Felhasználói hozzáférés: 20 felhasználó
 • Élek tárolása: NAS, FTP, helyi PC, MicroSD kártya (128 GB)

Legjobb barkácsolás biztonsági lehetőség

Nest Cam kültéri

Értékelés: ★★★★★

Nest Cam kültéri vásárlása

A Nest Cam Outdoor ismerősnek tűnik. Ennek oka az, hogy a Nest Cam Indoor a második hely volt a beltéri biztonsági kamerák számára.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Egy dolgot, amelyet világossá kell tenni, ha a Nest Cam Indoor használatát tervezi, akkor a Nest Cam Outdoor alkalmazást kell használnia. Ez lehetővé teszi, hogy mindent összekapcsoljon, és ugyanazt az alkalmazást használja mindkettő irányításához.

A Nest Cam Outdoor nem egy hatalmas látószögű, fantasztikus funkciókkal, időjárásálló, DIY telepítés és a talk + listen funkcióval ellátott lejtő. Nagyjából csak időjárásálló biztonsági kamera.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Szög

A Nest Cam Outdoor 130 ° -os átlószöggel rendelkezik, hogy teljes udvar vagy veranda befedhető legyen. Nem kell aggódnia az autó és az oldalfa elfogása miatt.

érzékelők

A-”3 megapixeles érzékelő lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép mozgás közben felvegye a felvételt. Az alkalmazás minden alkalommal rögzít egy rövid klipet, és értesítést küld Önnek, így később megnézheti a felvételeket. Mindig tudni fogja, mi indította el a mozgás- vagy hangérzékelőket.

Véleményünk

A Nest Cam Outdoor a rendelkezésre álló harmadik legjobb kültéri kamera, amely biztonságban tartja Önt és családját. Az egyik dolog, amelyet figyelembe kell venni, hogy a Nest termékek hihetetlenül jól működnek együtt. Ha teljes DIY intelligens otthont keres, akkor a Nest kamerák valószínűleg a legjobb választás.

A fényképezőgép beállítása a legegyszerűbb, és a fényképezőgép használható, a széles látószögű lencsét és a kristálytiszta 1080p felbontást csak a lenyűgöző éjszakai látás veszi át..

ADATOK
 • Méretek: 2,8 H-ben • 2,8 W-ban
 • Erő: Hálózati adapter
 • Kamera bemenet: 5 V DC 1.0A
 • Biztonság: 128 bites AES TLS / SSL-vel
 • Wireless: 802.11 a / b / g / n (2.4GHz / 5GHz)
 • Wi-Fi titkosítás: A WEP, WPA, WPA2 titkosítás támogatott
 • Időjárási ellenállás: IP65 besorolás
 • Hang: Hangszóró mikrofon
 • Kamera: ⅓ ”3 megapixeles érzékelő
 • Látómező: 130 ° átló
 • Éjszakai látás: 8 nagy teljesítményű infravörös LED
 • Lámpák: RGB LED

A legjobb csupaszcsontos kamera

TP-Link Kasa Cam szabadban

Értékelés: ★★★★★

Vásároljon TP-Link Kasa Cam Outdoor-t

A TP-Linkről ismert, hogy olyan nagyszerű tulajdonságokkal bíró termékeket hoz létre, amelyek általában kissé eltérően működnek, mint a versenytársak, kedvező áron. Szinte olyan, mintha a társaság figyelmen kívül hagyná a versenyt, és csak a saját dolgait tenné. Mindannyian értünk.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

A KC200 Kasa Cam Outdoor nem rendelkezik az összes csengővel és sípszóval, mint a listán szereplő többi kamera, de van egy jó darabja és rendkívül jól teljesíti az alapokat.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Szög

A Kasa Cam Outdoor ugyanazzal a látószöggel rendelkezik, mint a Nest Cam Outdoor, 130 ° átlósan, így biztosítva az egész udvar vagy veranda befogadását. Nem kell aggódnia az egész udvar elfogása miatt.

Véleményünk

A Kasa Cam Outdoor nem a legkifinomultabb kültéri biztonsági kamera, de a megfelelő áron kapható, és mindent kínál, amit valakinek szüksége lehet egy kültéri biztonsági kamerával.

Még olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek másoknak nincsenek, például egy sziréna az emberek elriasztására. Tartsa távol ezt a funkciót az apjaktól, akik szeretik megijeszteni gyermekeiket.

ADATOK
 • Bemeneti trigger: Mozgásérzékelés, hangérzékelés, kamera
 • Kimeneti értesítés: Értesítés, pillanatkép, klipek
 • Videó zoom: 2x 360p esetén, 6X 720p esetén, 8X 1080p esetén
 • Termék méretei (Sz x H x H): 2,91 x 2,90 x 3,40 hüvelyk.
 • Felbontás: 1920 x1080
 • Éjszakai látás: 30 lábig
 • Időjárásálló értékelés: IP65
 • Audio kommunikáció: Kétirányú hang
 • Mikrofon: Legfeljebb 20 méter távolságra egyértelműen felveszi a hangokat
 • Sziréna hang: 80dB egy méteren
 • Biztonság: 128 bites AES titkosítás SSL / TLS-sel

A legjobb olcsó kamera

EZVIZ Full HD kültéri

Értékelés: ★★★★★

Vásároljon EZVIZ Full HD Outdoor készüléket

Az EZVIZ Outdoor hamarosan semmilyen díjat nem fog nyerni, ám fantasztikusan olcsó az egész kültéri fényképezőgéppel történő felszerelés. Megragadhatsz négyet az Amazon-ról 200 dollárért, és úgy érzel, mint egy erődítmény.

A nap végén kamerára van szüksége a ház körül zajló események rögzítéséhez, miközben elriasztja a betörőket. Az EZVIZ Full HD 1080p kültéri eszköz ezt teszi, és néhány remek funkcióval is rendelkezik.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

Véleményünk

Nem fog elpusztítani senkit a lenyűgöző videóminőséggel ezekben a kamerákban. Ez nem azt jelenti, hogy a videó minősége szörnyű, mégis képes 1080p-es felvételt készíteni, csak a képkocka-sebesség meglehetősen lassú. Ezt a kamerát szeretné megvásárolni, ha azt akarja nézni, hogy mi történik a ház körül anélkül, hogy betörne a bankba.

ADATOK
 • Képérzékelő: 1/3 ″ progresszív szkennelés CMOS
 • Hatékony képpontok: 1930 (H) x 1088 (V)
 • Látószög: 91,3 ° (vízszintes), 49 ° (függőleges), 107,5 ° (átlós)
 • Szögbeállítás: 360 °
 • Videó képkockasebessége: 1080p @ 30fps
 • Üzemhőmérséklet: -40 ° F-tól 140 ° F-ig
 • Időjárásálló értékelések: IP66
 • Éjszakai látás környezeti fényben: egész sötétségben 65 lábig
 • Méretek: 2,75 × 6,46 hüvelyk.

Amit az otthon biztonsági kamerájából kellene szereznie

Természetesen minden biztonsági kamera különbözik, ám vannak közös közös jellemzőik. Attól függően, hogy mit tart fontosnak, és a ház felépítését, az egyik szolgáltatás sokkal fontosabb lehet, mint a másik. A legtöbb kamera legalább egy olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely különlegessé teszi őket. Ezeket a funkciókat kell megnéznie, amikor ki akarja választani.

Látómező

Ez arra utal, hogy a kamera milyen széles szöget tud elérni mozgatás nélkül. Általában a fényképezőgép látóterét meg tudja határozni a műszaki specifikációk áttekintése alapján. Ott látni fogja a „FOV (látómező)” numerikus fokát. Minél szélesebb a nézet, annál jobb lesz.

Egyes beállításoknak szélesebb FOV-ra van szükségük, mint másoknak. Ha csak egy kamerát keres az egész hátsó udvar figyelésére, akkor a lehető legszélesebb FOV lenne hasznos. Ha olyan kamerát próbál megkeresni, amely csak a bejárati ajtót figyeli, akkor nagyméretű FOV-ra nincs szükség.

Mozgásérzékelés

A mozgásérzékelők fontosak, mivel azt mondják a kamerának, hogy rögzítse a tevékenységet, amikor mozgást észlelnek. Ezenkívül értesítést küld, ha valami a fényképezőgép látványában történik. Ez a beltéri kamerák számára előnyös, mivel elmondhatja, ha gyermekei olyan területre lépnek, ahol nem kellene.

A mozgásérzékelés egyéb felhasználása az, ha valaki belép a házába, amikor nem számított rá, vagy akár annak biztosítására, hogy gyermekei az iskolából hazavitte.

A nagy mozgásérzékelés az, hogy nincs órája videó, amelyet válogathat, ha át szeretné tekinteni a felvételeket. A fényképezőgép egyetlen felvétele akkor lesz, ha valaki belép a keretbe.

Hang

Természetesen az otthoni biztonsági kamerának nem kell képesnek lennie a hang rögzítésére, ám ez értékes eszköz, ha meg akarja hallani, mi zajlik otthona körül. „Dada cam” esetén a kétirányú hang funkció hasznos forrás lehet. A kétirányú audióhoz tartozó legjobb biztonsági kamerák között a Netgear Arlo Pro 2 az egyik legszebb. Újratölthető, vezeték nélküli, 1080 p HD felbontású és az Amazon Alexa-val együtt működik. Ez még képeket is lehetővé tesz.

A hangzás fontos, mivel a kamerák nem mindig képesek mindent felvenni. Előfordulhat, hogy egy másik szobában lévő bébiszittert hallják. A folyosón lezuhanó zaj azt mondhatja neked, hogy a gyerek inkább a vázát szakította meg, mint a macskád.

Wi-Fi képesség

Olyan kamerát szeretne, amely csatlakoztatható az otthoni hálózathoz, mivel megakadályozza, hogy a betolakodó be tudja vágni a videohírcsatornát a külső huzal megszakításával. A Wi-Fi-hez való csatlakozással távolról megnézheti a hírcsatornát.

2020-ban nincs oka annak, hogy miért nem kellene fényképezőgép-val wi-fi-képességgel. Ha érdekli otthonának megfigyelése, távolról hozzáférnie kell a csatornához.

Vezetékes és vezeték nélküli biztonsági kamerák

A kortárs biztonsági kamerák túlnyomó része vezeték nélküli technológiát használ. Ez ideális azoknak az ügyfeleknek, akik nem akarnak vezetékeket vezetni egységükről otthonuk központi állomására, csak a videó elérése érdekében. A vezeték nélküli otthoni biztonsági kamerákkal általában a biztonsági felvételeket számítógépen vagy okostelefonon tekintheti meg a biztonsági kamera alkalmazásával.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

A vezeték nélküli technológia kiküszöböli a professzionális telepítés önkényes költségeit és a ház falainak szükségtelen lyukainak fúrását. Bár sok nagyvállalat vezetékes rendszereket használ, mint például a kimenő CCTV-kamerákat, a legtöbb háztulajdonos sikeresen meg tudja biztonságosítani otthonait vezeték nélküli kamerákkal, amelyek csatlakoznak a Wi-Fi hálózathoz.

Előnyei és hátrányai vannak mindegyiknek. Például egy vezetékes rendszer nem engedi meg a közeli vezeték nélküli eszközök általi jelinterferenciát, míg a vezeték nélküli rendszer ezt lehetővé teszi. Ez azt jelenti, hogy a vezeték nélküli technológia használatakor érzékenyebben reagálnak a hackerekre.

Itt található az egyes előnyök és hátrányok alapos felsorolása.

Vezetékes biztonsági kamera hátrányai

 • Gyors és egyszerű telepítés
 • Nem igényel fúrást vagy huzalokat
 • Könnyen mozgatható és átrendezhető
 • Felhasználóbarát
 • Távoli hozzáférést kínál

Vezetékes biztonsági kamera előnyei

 • Nehéz elakadni
 • Nem támadható meg távolról
 • Az akkumulátor tartalékára támaszkodik áramszünet esetén
 • Jobb választás nagyobb házakhoz

Kapcsolódás

Mint fentebb említettük, sok biztonsági kamera támaszkodik a Wi-Fi-re, de nem mindegyik függ kizárólag attól. Néhányan a Bluetooth-ot használják a helyi vezérléshez és az egyszerűbb beállításhoz az okostelefonon keresztül. Mások beépítik a független otthoni automatizálási hálózati szabványokat, hogy kommunikálhassanak más eszközökkel, mint például a Z-Wave.

Valószínűleg a videohírcsatornádhoz iPhone vagy Androidon vagy táblagépen is hozzáférhetsz. A legtöbb modern biztonsági kamera mobil alkalmazásokat kínál. Néhányan kifejezetten mobil eszközökhöz készültek.

Ki az?

Az intelligens otthoni biztonsági kamerák új hulláma, például a Nest Cam IQ és a Tend Secure Lynx Indoor, amelyek arcfelismerést kínálnak, így pontosan tudni fogja, ki van ott. Ezek a kamerák nagyítani tudják a látómezőbe belépő embereket, és riasztásokat küldhetnek a háztulajdonosnak, ha felismeri az ember arcát.

Ez miért fontos? Mivel figyelmezteti Önt, amikor nem ismeri fel az arcát, így biztosítva, hogy tudatában legyen annak, ha egy idegen az otthonának kíváncsi.

Melyik biztonsági kamera van az Ön számára?

Nem számít, hol száll meg a témán - akár úgy dönt, hogy vezeték nélküli kamerával, akár vezetékes rendszerrel jár - a célom az, hogy a lehető legtöbb hasznos információt szolgáltassam neked. Bízom benne, hogy ez az útmutató segítséget nyújt Önnek a gondos és indokolt döntés meghozatalában az Ön igényeinek megfelelő biztonsági kamera kiválasztásakor.

A listán szereplő összes otthoni biztonsági kamera életképes lehetőséget kínál otthona védelmére. Mindegyik számos értékes funkcióval rendelkezik.

A legfontosabb három válogatásom a Netgear Arlo Pro 2, a Yi Home Camera 2 és az iSmartAlarm iCamera KEEP Pro, mert ők voltak azok, amelyeket a legjobban kielégítőnek találtam. A Netgear Arlo Pro 2-et használom jelenleg, és soha nem volt probléma vele.

Tetszik az Arlo Pro 2, mert sokoldalú; beállíthatja beltéri vagy kültéri kameraként. Négyet vásároltam, és egyet tartok a házam elõtt, egyet a hátsóban, plusz egyet az előcsarnokban és egyet a második emeleti folyosón..

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020

A Netgear régebbi modelljéhez képest továbbfejlesztett PIR (passzív infravörös) mozgásérzékelés, mint a magasabb felbontás is, nagyon észrevehető. A kép, amilyen éles lehet, csak lehet.

A költségvetésben élők számára az indítókészlet két kamerával és egy bázisállomással érkezik, ami elég fantasztikus, figyelembe véve, hogy egyes vállalatok csak egy kamerát kínálnak azonos áron (körülbelül 603 USD)..

Még van egy „Elite” tervük, amely 60 nap tárolást biztosít akár 15 kamera számára. Ez a tökéletes csomag a kastélyban élők számára, akiknek sok talaja van a takaráshoz.

A Yi Home Camera 2 egy csúcs csúcskategóriás funkcióval rendelkezik alacsony költséggel, ideértve a kétirányú hangot, az intelligens érzékelést és a távoli nézetet. Ez a piacon az egyik legnépszerűbb kamera, mert kompakt és mégis sikerül párosítania a HD videót a beépített Ambarella S2LM IP-kamerával, SoC tech.

Az IsmartAlarm KEEP Pro a harmadik választásom, mert úttörő mozgáskövetési technológiát kínál a versenytársak költségeinek töredékénél.

Gondolkodni kell az otthoni biztonsági kamera vásárlása előtt

Mindig gondolni kell, miért van szükségük otthoni biztonsági kamerára. Szeretne valamit megakadályozni a betörőket? Vagy azért vásárol egyet, mert figyelni akarja a gyerekeit? Mielőtt elkezdené a szolgáltatások és specifikációk feltárását, szánjon rá időt, hogy eldöntse, miért van szüksége biztonsági kamerara.

Ez segít ésszerű döntés meghozatalában, amikor vásárolni kezd.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020Ha aggódik a behatolások miatt, akkor a legjobb választás lehet egy mozgásérzékelővel ellátott kültéri biztonsági kamera. Ha kipróbálás közben ellenőrizni szeretné a bokacsípőjét, akkor a beltéri kamera az út.

Ne feledje, hogy a beltéri kameráknak nem kell ugyanolyan keménynek vagy robusztusnak lenniük, mint a kültéri kameráknak, mert nem kerülnek kitéve durva környezetnek. De nem feltűnőnek kell lenniük.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020Néhány ember megtalálhat egy beltéri kamerát, amely megfelel a ház dekorációjának. Ez nem rossz ötlet, mivel minél álcáfoltabb, annál kevésbé valószínű, hogy észreveszi a lelkes szemmel.

Nem számít, hogy milyen kamerával működik, feltétlenül derítse ki az áramellátását, és vegye figyelembe az áramforrás közelségét. Néhány kamera akkumulátorral működik, ebben az esetben ez nem lesz aggodalom, de a biztonsági megoldás kiválasztása előtt meg kell gondolni az összes esetleges eseményt..

Ne feledje, hogy utoljára szeretne egy halott biztonsági kamerát. Nem olyan jó lottó, ami betörés esetén meg fog tenni.

Gondoljon arra, hogy mekkora talajt kell lefednie. Ha a telek nagy, valószínűleg a kamerákat több helyre szeretné telepíteni az otthoni környezetben.

Nincs ok, hogy egyszerűen csak meg kell látnod, mi folyik itt. Azt is meg kell hallania, hogy mi folyik itt. Számos otthoni biztonsági kamera hangjelzéssel és mozgásérzékeléssel rendelkezik.

Legtöbbjük nem biztosítja a kétirányú hangot, így a kamera segítségével senkivel nem fog tudni kommunikálni, de hallhatja, mi folyik itt. Ez egy jó módja annak, hogy megmondhassuk, ha több fél összeesküvés-e az otthonán kívül.

Mint mindannyian tudjuk, az éjszaka halottaiban rendkívül sok otthoni invázió történik. Mint ilyen, olyan biztonsági kamerát szeretne, amely tiszta képeket nyújt bármilyen fényviszonyok között. Győződjön meg arról, hogy talál egy olyan, amely mozgással aktivált fényszórókkal és / vagy éjszakai látással rendelkezik.

A képfelbontás egy másik kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell venni. A kép minősége nagyban függ a felbontástól. Keressen egy otthoni biztonsági kamerát, amely nagy felbontású képeket eredményez.

A 9 legfontosabb otthoni biztonsági kamera 2020A „tárgyak internete” korszakában az okostelefonnak nem feltétlenül kell lennie az egyetlen okos dolognak. Néhány otthoni biztonsági kamera átalakíthatja házát okos otthonná. A legjobb biztonsági kamerák egyike kompatibilis olyan intelligens otthoni hubokkal, mint az Amazon Echo.

Ez megadja a betörés szélét, mivel mindent távolról vezérelhet, akár az ajtók bezárása, a lámpák bekapcsolása, akár a sziréna kikapcsolása érdekében. Az otthoni automatizálás az otthoni biztonság jövője, és kéznél van.

Egy másik fontos szempont a sávszélesség. A modern kamerák, amelyek riasztásokat küldnek a telefonra, és videókat továbbítanak, sok adatot használhatnak a hálózatán. Telepítése előtt ellenőrizze, hogy van-e elegendő adat az intelligens otthoni biztonsági kamera elhelyezéséhez.

Végső gondolatok

Ha beltéri vagy kültéri biztonsági kamera iránt érdeklődik, egyesek számára túlterhelés lehet. A nap végén, ha valami rosszul fordul, tudni akarja, mi történt?

A legtöbb embernek soha nem lesz szüksége biztonsági kamerára, de ha valami történik ott, ahol szükség van rá, akkor jobb, ha rendelkezik. A nyugalom biztosítása sokkal többet ér, mint bármi, amit egy adott biztonsági kamera fizet.

A Nest Cam vagy az Amcrest kiválasztásakor a kültéri vagy beltéri kamerák biztonsága szempontjából nem vágyakozik rá. Csak ügyeljen arra, hogy biztonságban maradjon!

GYIK

K: Mi a különbség a HD és az IP kamerák között?

V: A HD kamerák vagy a nagy felbontású kamerák analóg kamerák, amelyek pixelben mérik a felbontást. Olcsóbb és könnyebben telepíthető, mint bármely más CCTV kamera. Szükség van egy helyi felvevőkészülékre is, de általában tiszta és éles képet adnak.

Az IP-kamerák vagy az internetprotokoll-kamerák olyan kamerák, amelyek adatokat fogadnak és irányítanak az interneten keresztül. Nincs szükség helyi felvevőkészülékre, és az információkhoz közvetlenül hozzáférhet.

A HD kamerák általában alacsonyabb költségekkel járnak, és konfigurálhatók nagy hálózatban történő működésre, míg az IP kamerák távolról is elérhetők.

K: A vezetékes biztonsági kamerákat feltörhetik?

V: Ne feledje, hogy bármilyen kamerát feltörhet. A megfelelő biztonsági óvintézkedéseket minden esetben meg kell tenni.

A vezetékes kamerákat feltörheti, mivel a kamerát digitális video-felvevőhöz kell csatlakoztatni. Ez a felvevő olyan DVR video- és képkimeneteket biztosít, amelyek egyszerű biztonsági beállításokkal könnyen megtörhetők. A fejlett biztonsággal is mindenképpen lehetséges.

K: Használhat bármilyen DVR-t biztonsági kamerákkal?

V: Igen, de nem mindegyik. A DVR analóg kamerákkal, például HD kamerákkal és más régi iskolai technológiákkal működik, amelyeket már soha nem használnak. Az IP kamerák NVR-t használnak, amely hasonló, de csak szoftver.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me