A legjobb hitelkártyák Ausztráliában

képet mutató hitelkártya pénztárcaAz elmúlt 4 évben hitelkártya-gyűjtőm lettem. A pénztárcám normál méretről olyan nagyméretű téglákra vált, amelyek alig férnek el a zsebében.


Sorta így: de kevesebb pénzzel. ��

És bár mi, ausztráliai emberek, valószínűleg nem válogathatunk a figyelemfelkeltő feliratkozási bónuszokkal, amelyeket az Egyesült Államokban élő barátaink élveznek, magasan és alacsonyan kerestem magam, hogy valóban lenyűgöző ajánlatokat találjak..

Az út során heckuva sokat tanultam arról, hogyan lehet elérni a legjobb árakat, hogyan lehet elkerülni a díjakat, és elég szerencsések voltam, hogy az elmúlt négy évben többnyire pontokon utaztam..

Nagyon szerencsés, hogy több webes vállalkozást indítottam a biztonsági téren, és a digitális fizetések olyan dolgok, amelyekről sokat tanultam..

Hogyan értékeltem ezeket a kártyákat ✅

A WestPac Black kivételével az összes kártyát felhasználtam ebben a felülvizsgálatban. Azt gondolhatnánk, hogy ezeknek a termékeknek a többsége díjak, pontok és visszacsatolások meglehetõsen egyenlõek lesznek, de csak erről nincs szó.

Ezeknek a kártyáknak a díjai, a cashback és a kamatfizetés függvényében nagy eltérések vannak. Minden tőlem telhetőt megtettem annak érdekében, hogy mindenki számára szétválogassam az adatokat, és segítsenek megérteni a nevetségesen hosszú finom nyomtatást az egyes kártyaalkalmazásokban (mert tudom, hogy ezt nem fogod elolvasni ��).

Ez az oldal folyamatban van, de nyitva vagyok bármilyen további javaslatra. Köszönöm mindenkinek!

Contents

Különböző hitelkártyák különböző igényekhez

Mint már említettem, a kártyák nem válnak egyenlővé, és amit nem tudsz a hordozott hitelkártyáról, árthat neked.

A bankok és a kártyakibocsátók ezeket a jellemzőket arra használják, hogy megkülönböztessék magukat versenytársaiktól, és egy adott ügyfélprofil célzása mellett.

Más szavakkal, mindegyik kártya rendelkezik egy rést tartalmazó piaccal, amelyre szakosodott. Ezt szem előtt tartva a kártyakibocsátók megtervezik termékeiket, hogy vonzóvá váljanak a megcélzott ügyfelek számára. Az alábbi szakaszban �� Megpróbáltam kategóriák szerint rendezni őket.

Ezért Ön, mint vásárló, felelőssége, hogy megtaláljon egy kártyát a kínált sokaság között, amely lehetővé teszi a kiadások kiegyenlítését, és így jutalmat kap az élvezett életmódért. Egyszerűen fogalmazva: válasszon egy hitelkártyát, amely inkább az Ön számára, és nem veled szemben fog működni.

Ezt az ausztráliai Legjobb Hitelkártyák darab célja. Gyűlöljük, hogy röviddel látjuk Önt, egyszerűen azért, mert tudatlanság alapján nem választja meg a megfelelő kártyát.

Tökéletes hitelkártya megtalálása magad számára

Ezen túlmenően, oly sok hitelkártyával a piacon, nincs mindenki számára megfelelő, mindenkinek megfelelő kártya.

Annak érdekében, hogy a legjobbakat nyújthassuk, elkészítettünk egy mélyreható kiállítást, amelyen a kártyákat tartjuk a fajtájuk legjobbjainak, valamint azokat az okokat, amelyek mindegyiket látványossá teszik.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a kategóriákat, amelyeket a hitelkártyák osztályozására használtak az ausztrál nyelven. Tekintse azt egyaránt körvonalaként és referencialistaként, tehát nyugodtan ugorhat bármelyik elemre kattintva.

Hitelkártya a pontokhoz
Hitelkártya a pontokhoz

Üzleti hitelkártya
Üzleti

Qantas pontok
Qantas pontok

Utazókártya
Utazás

Jutalom kártya
Jutalom

sebesség kártya
Sebesség

Kamatmentes
Kamatmentes

Egyenlegátutalások
Egyenlegátutalások

Nincs éves díj
Nincs éves díj

Kamatkártya
Alacsony kamat

Közzététel: Adatvédelem Ausztrália közösség által támogatott. Jutalékot szerezhetünk, ha ezen a poszton keresztül feliratkozik hitelkártyára. Ezt a pénzt fizetem a webhely karbantartására, valamint támogatom a digitális kutatás és a digitális adatvédelem megismerésére irányuló további kutatásokat és támogatást is. A Privacy Australia számos magánélet-védelmet támogató csoport aktív támogatója, ideértve az Electronic Frontiers Foundation és a MAPs. Tudj meg többet.

Kezdő lépések - Ha továbbra is szüksége lehet erre az információra, akkor is, ha nem kezdő:

Beépítettük az Első lépések részt, hogy segítsenek azoknak, akik csak a hitelkártyákkal kezdik megismerkedni a hitelkártyák működésével. Ebben a szakaszban elmagyarázzuk, hogyan működnek a hitelkártyák, hogyan járul hozzá a hiteltörténet a hitelképességi pontok meghatározásához, a rendelkezésre álló hitelkártyák típusaihoz.

Mivel a kezdőknek szól, célszerű ugrás az igényeinek megfelelőbb szakaszokra.

Ez azonban továbbképzési tanfolyamként szolgálhat azok számára, akik frissíteni akarják tudásukat a hitelkártyák alapjairól.

Jó étvágyat kívánunk!

A legjobb 3 hitelkártya (Ausztrália) ����

Azokat a kártyákat, amelyek ebbe a legjobb kategóriába kerültek, nem feltétlenül választottuk meg, mert bármelyik tulajdonságban vagy jellemzőben kiemelkedő vezetők voltak (bár szinte mindegyik független testületek által nyert díjat).

Azért vannak itt, mert a nagy értékű haszon-költség arány hatékony kombinációjával, valamint támogató jutalmakkal és kényelemmel vannak ellátva, amelyek elválasztják őket az állománytól.

1. American Express Velocity Platinum kártya

Vásárlási arány: 20,74% olvadáspont.

Kamatmentes napok: 55days

Éves díj: 375 USD p.a.

Késedelmes fizetési díj: $ 30

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. az első 12 hónapban 1% -os egyenlegátutalási díjjal.

Ez a kártya a prototípus utazó szem előtt tartásával készült. Ha gyakran üzleti vagy szórakozási célokra kell utaznia, és meglehetősen kifizethető jövedelemmel és keresőképességgel rendelkezik, akkor lehetősége van arra, hogy ezt a kártyát megkapja..

Sebességpontok keresése

Ez a rejtett listát tette, mivel amellett, hogy a Velocity Points egyik legjobban kereső mutatóját kínálja, még sokat kell tennie. A hegesztett termékek listája tartalmazza két ingyenes visszatérő Economy belföldi járat évente a Virgin Australia-val, a Virgin Ausztráliában tett társalgós látogatások mellett. Az American Express társalgó szintén szerepel a jutalomcsomagban, hasonló feltételek mellett.

Minden dollárért, amelyet egy kártyatulajdonos költ, 2,25 sebességpontot szerez. Ez az alábbiak szerint oszlik meg: 1,25 sebességpontot kapnak minden elköltött dollárért. Az egyetlen kivétel az ausztrál kormányzati ügynökségek esetében, ahol a hozam mértéke 0,5 pont / 1 dollár.

Ha a vásárlásokat a Virgin Australia-nál végzik, akkor minden további elköltött dollárért 1 további Velocity Point-ot keresnek. A legtöbb kártyával ellentétben azonban nincs korlátozva a sebességpontok száma, amelyet a kártyatulajdonos potenciálisan megszerezhet, és az aránypontjaikat havonta azonnal átviszik számlájukra..

És még a legjobbakat sem sikerült elérnünk. Ez a kártya kiürül 100 000 bónusz sebességpont, ha jelentkezik, és 2020. február 12-én vagy azt megelőzően hagyják jóvá. Ezt követően legalább 3000 dollárt kell költenie a kártyára a jóváhagyás első három hónapjában, hogy megszerezze az ellátást.

a ingyenes utazási biztosítás a belföldi és a nemzetközi járatokra terjed ki. Az utazási kellemetlenségek biztosítása fedezi az elmulasztott összeköttetéseket, a repülési késéseket és a késett poggyászot. Évente tagságának teljes időtartama alatt, ha 50 000 dollárt költesz, akkor 100 Gyorsszintű Gyakori Szórólap státuszt kap..

Dönthet úgy, hogy növeli a pontszámot, ha további 4 kártyát ad hozzá a barátok vagy a család számára, külön díj nélkül.

Éves díjak?

Vannak, akik összecsapnak a matrica sokkján, amikor fizetnek a 375 USD éves díj, de ha figyelembe veszi az általa kínált előnyök széles választékát, a nagylelkű jutalompontoktól, az ingyenes belföldi járatoktól és a lounge bérletektől, akkor már több, mint amit állítólag túlzott éves díjnak tett ki.

Ne feledje, hogy néhány belföldi visszatérő járat 375 dollárt vagy ennél magasabbba kerül, ami azt jelenti, hogy egyetlen díjjal visszatérítheti az éves díját..

2. Bankwest More World Mastercard

Vásárlási arány: 19,99% olvadáspont.

Kamatmentes napok: 44days

Éves díj: 270 USD p.a.

Késedelmes fizetési díj: $ 25

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. kezdeti 6 hónapban 1% -os egyenlegátutalási díjjal, majd 19,99% -ra tér vissza

Ez a kártya megtalálta azt a különleges képességet, hogy összekapcsolja azokat a nagyszerű szolgáltatásokat, amelyek mind a pontgyűjtők, mind az utazók boldoggá teszik. Ez a prémium hitelkártya kiváló választás a gyakori utazók számára, akiket arra is ösztönöznek, hogy magasabb keresetet szerezzenek, mint a normál Platinum vagy Classic kártyák..

A kerítéshez a Bankwest More World Mastercard hintát helyez, amely figyelemre méltó 2,5 pontot kínál minden elköltött dollárért, anélkül, hogy korlátozná a kiadási korlátokat. Ideális azok számára, akik rendelkeznek eszközzel nagy költeni, évente 115 000 bónuszpontot biztosít ha teljesült egy minimális éves kiadás.

A bónusz perspektíva szempontjából ez megegyezik egy Davis Jones 300 dolláros értékű ajándékkártya 100 000 ponttal történő megváltásával. Eleinte elpirul, úgy tűnik, hogy egy igazi bummer sokat kell költened - legalább 84 000 dollár ezen bónusz pontok megszerzéséhez. A Bankwest More azonban éves bónuszát többszintű rendszeren működteti a kártya státusának megfelelően, tehát Önnek képesnek kell lennie arra, hogy másik kártyát találjon a pénzügyi helyzetének megfelelő szinten..

További bónuszok

Ugyanakkor meglehetősen praktikus műanyag darab, amelyet utazás közben kell beszerezni, külföldi tranzakciós díjak felszámítása nélkül, valamint a belföldi és a tengerentúli utazást egyaránt magában foglaló utazási biztosítással. A Bankwest More szolgáltatást nyújt 10 ingyenes repülőtéri belépési látogatás minden évben azzal a további előnnyel jár, hogy világszerte több mint 1000 társalgóba férhetnek hozzá Önnek és vendégeinek a LoungeKey használatával.

Míg a Bankwest More 0% -ot kínál az egyenlegátutalásokra egy 6 hónapos időtartamra, csak vegye figyelembe, hogy nem kapna pontokat ezen a tranzakción. De a világos oldalán legalább ezt az alacsony kamatot fel lehet használni a fennálló adósság megfizetésére.

3. Banki első Visa Platinum hitelkártya

Vásárlási arány: 0% p.a. Az első hat hónapban

Kamatmentes napok: 44days

Éves díj: 99 USD p.a.

Késedelmes fizetési díj: $ 20

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. kezdetben 6 hónapig 1% -os egyenlegátutalási díjjal, majd 19,99% -ra tér vissza

Ami különlegesvé teszi ezt a kártyát, és egyedi vonzerejének részét képezi a története. A Bank First egy kölcsönös társaság, amely azt sugallja, hogy közösség-központú elkötelezettségére van szövés a sajátosságain és gyakorlatán keresztül.

Mivel néhány tanár indította el, a Bank First ügyfelei iránti elkötelezettsége tükröződik díjaiban, előnyeiben és tapasztalatában. Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy az összes ausztráliát szolgálja, tehát nem kell oktatásban lennie, hogy megkapja a kártyát vagy a kölcsönt..

Bónusz funkciók

A Bank First Visa Platinum az a ritka fajta kártya, amely kínál ingyenes kamatlábak mind a vásárlásokra, mind az egyenlegátutalásokra. Ez a jelenlegi kedvezmény akkor érvényes, ha a kártyatulajdonos 2019. december 31-én vagy azt megelőzően jelentkezik.

A Bank First Visa Platinum hitelkártya a 99 USD versenyképes éves díj és a bevezető türelmi időt meghaladó alacsony kamatlábak 9,84% -ának, valamint a legalacsonyabb költségeknek a figyelembevételével jelenti az ügyfelek ár-érték arányának meghatározását..

Ez a közösségi gondolkodásmód tükröződik az olyan gyakorlatokban, mint a banki csomagok, amelyek díjmentes, lekötött betétek, amelyek célja az iskolák ellátása az ösztöndíjak tervezésének és elrendezésének megkönnyítése érdekében..

Kártyatulajdonosként kellemesen lepni fogod, hogy az ilyen jellegű tulajdonságai vannak ingyenes utazási biztosítás, akár nemzetközi járatok esetén ugyanúgy jön a napi 24 órás platina portaszolgálat előnyei, amelyekkel meg tudja kezelni az Ön szórakozási és életmódbeli igényeit.

A kártya azon kevés hibájának egyike, amely büszkélkedhet nincs jutalom program, bár a tagokat automatikusan felveszik a Visa Entertainment programba, exkluzív engedményeket biztosítva életmód témájú termékekhez, például sporthoz és zenéhez.

Legjobb ausztrál hitelkártyák - kategória szerint

Az alábbiakban megtalálja a legjobb hitelkártyákat az egyedi igények kielégítésére vagy az adott kategóriákban kitűnő hitelkártyák felsorolására:

# 1 - a NAB Qantas Rewards Signature Card

A legjobb hitelkártya a pontokhoz

Vásárlási arány: 19,99% olvadáspont.

Kamatmentes napok: 44days

Éves díj: 295 USD p.a. az első évben, ezután 395 dollárra ugrik

Késedelmes fizetési díj: $ 15

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. kezdeti 6 hónapban 2% -os egyenlegátutalási díjjal, majd visszatér 21,74% -ra

Csata volt a választás közül a NAB Qantas Rewards Signature Card vagy a Qantas Premier Platinum hitelkártya között. De végül úgy döntöttünk, hogy a NAB Qantas-szal indulunk, miközben a Qantas Premier Platinum hitelkártyát a kategória legjobbjaként jelöltük ki a Qantas pontokhoz.

Ez azonban szoros hívás volt, mivel mindkét kártya nehézsúlyú a jutalom pontok kategóriájában, és megérdemelt módon.

Költségkövetelmények

A NAB Qantas lehetővé teszi szerezzen akár 120 000 bónusz Qantas pontot, amint képes teljesíteni a kiadási követelményeket. Ezen követelmények egyike előírja, hogy képesnek kell lennie arra, hogy 12 hónapig nyitva tartsa.

A követelmények felosztása a következőképpen oszlik: ha a kártyatulajdonos 60 napon belül teljesíti a 3000 dolláros költekezés követelményét (csak az elfogadható vásárlásokra), akkor 90 000 bónusz Qantas pontot kap. A fennmaradó rész (30 000 bónuszpont) ezután a kártya megnyitásától számított 13. hónapban áll rendelkezésre.

Az első év után a kártyatulajdonosok jogosultak a kedvezményes éves díj 295 dollárból, ezután 395 dollárra tér vissza. Ennek ellenére az éves díj mindkét irányban továbbra is meglehetősen túlságosan magas.

Bár jutalompontot kap minden elköltött dollárért, sajnos ez az legfeljebb 20 000 dollár és az összegyűjtött pontok nem maradnak egyenértékűek minden egyes kiadás 1 USD-ján. Az első 5000 dollárért 1 Qantas-pontot kapsz 1 dollárért, de utána 0,5 Qantas-pontra tér vissza, 1 000 dollár és 20 000 dollár között költött 1 dolláronként minden egyes nyilatkozási időszakra..

Mint láthatja, a kiadási követelmények és a komló, amelyet át kell menned a bónusz pontok megszerzéséhez, kissé rettenetes. Ráadásul a kártya nem érkezik azoknak a megbízható jövedelmeknek, amelyek más kártyákhoz tartoznak, például utazási jóváíráshoz vagy társalgóhoz.

A ragyogó pont az, hogy ha 120 000 bónuszpontot kereshet, akkor ez elég ahhoz, hogy Melbourne-ből vagy Sydney-ből Hong Kongba repülhessen, és vissza a prémium turista osztályba.

A gyakori repülés előnyei

Ez egy olyan kártya, amelyet azoknak a szokásos szórólapoknak a hasznára terveztek, akik a kártyán töltött pontok összegyűjtése mellett a kártya egyéb jellemzőinek előnyeinek kihasználása mellett akarnak pontokat gyűjteni. Az a tény, hogy Visa-kártya, virtuálisan az összes üzletről elfogadja ezt a kártyatípust, új lendületet ad a jutalomköltéseknek.

A kártya egyéb kiemelései között szerepel a NAB concierge szolgáltatás nyújtása éjjel-nappal az utazási és egyéb szolgáltatások elősegítése. Az ingyenes biztosítás fedezi a tengerentúli utazást, amelyet akkor nyújtanak, ha legalább 500 dollárt használ fel a kártyával előre lefoglalt utazási vásárlásokra..

# 2 - American Express Business Explorer

Legjobb üzleti hitelkártya

Vásárlási arány: 16,99% olvadáspont.

Kamatmentes napok: 55 nap

Éves díj: 395 $

Késedelmes fizetési díj:

Egyenleg átviteli sebessége: N / A

A hatalmas előnyök és az üzleti lojalitási bónuszok csak néhány olyan előny, amely elérhető azoknak a vállalkozásoknak, amelyek úgy döntenek, hogy az American Express Business Explorer hitelkártyával járnak..

Ezzel a kártyával növelheti vállalata vásárlóerejét, különösen akkor, ha minden hónapban költséges és drága üzleti vásárlásokat kell végrehajtania. A vállalkozások akár 100 000 bónuszt kaphatnak tagsági jutalom pontokat.

Úgy működik, hogy minden tagsággal elköltött dollárért 2 tagsági jutalompontot kínál, ha a kártyát 2020. január 15-én vagy azt megelőzően igénylik, és havonta, legalább 3 hónapra 3000 dollár kiadási mintát állapítanak meg. Összehasonlításképpen, a káderek legtöbb kártyája csak 2 hónapos időkeretet tesz lehetővé.

A jelenlegi kártyabirtokosokat szintén nem zárják ki a bónuszkínálatból 50.000 bónuszpont Rájuk terjedő előnyök, ha legalább 12 000 dollárt költenek kártyájukra 12 havonta. A mártás másik titka, hogy gyorsabban felgyorsíthatja jutalmainak keresetét, ha munkavállalói kártyákat fizet fel további fiókjába.

Az alacsony, 16,99% -os p.a kamatláb mellett, akár 99 alkalmazotti kártya felvételének a lehetősége is, ez az egyik legszélesebb körű üzleti hitelkártya, amely a vállalat arzenáljában található. És ó, ez lehetővé teszi az üzleti költségek kényelmes nyomon követését Ausztrália MYOB üzleti szoftver megoldásán keresztül, az összes munkavállalói kiadás egy számlán történő összevonásával.

A biztosított költségkövetésen kívül a megszerzett tagsági pontok felhasználhatók az utazás, valamint a repülőtéri társalgó és az ingyenes biztosítás fedezésére. A legjobb az egészben, hogy széles választási lehetősége van arra, hogy hogyan használja ezeket a jutalompontokat.

Dönthet úgy, hogy pontokat átad az Ön által választott pontok közül 8 légitársasági partner tömbje. Vagy inkább a jutalmak széles választéka között terjed el, a járatokon kívül, például online vásárlásnál a David Jonesnál, ajándékkártyák, repülőtéri társalgók, vagy kihasználhatja őket a kártya egyenlegének kifizetésére..

A repülőtéri társalgók 2 belépést tartalmaznak, lehetőségük van választani az American Express Lounge-ban akár Melbourne-ben, akár a Sydney nemzetközi repülőterein..

Más hitelkártyákkal ellentétben lehetővé teszi, hogy ezeket a pontokat felhalmozhassa olyan észlelhető sapkák nélkül, amelyek korlátozzák a megszerezhető pontokat, a lejárati idő hiánya mellett.

Noha nagyvonalú üdvözlőbónuszt kínál, a 395 dolláros éves díja továbbra is viszonylag magas és nem túl versenyképes.

# 3 - Qantas Premier Platinum hitelkártya

A legjobb hitelkártya a Qantas pontokhoz

Vásárlási arány: 19,99% olvadáspont.

Kamatmentes napok: 55 nap

Éves díj: 199 $

Késedelmes fizetési díj:

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. 18 hónapig (Ne feledje azonban, hogy a kamatmentes napok nem vonatkoznak az új vásárlásokra, miközben a kártyatulajdonos egyenlegátutalással jár.)

A Qantas Premier Platinum hitelkártya egyszerűen megráz! Ez a kártya lehetőséget nyújt Önnek keresj egy óriási 120.000 bónuszt a Qantas pontokkal. Kell ennél többet mondanom?

Ha nem vagy meggyőződve arról, mi lenne az a tény, hogy az első évre kedvezményesen kerül forgalomba, és lehetővé teszi, hogy 2 pontot szerezzen minden egyes 1 dollárért, amelyet a támogatható tételekre költesz. Ez a kártya felépítésére készül kínálnak luxus előnyeket és prémium jutalmakat a gyakori szórólapok számára, valamint bónuszpontokkal és exkluzív Qantas-ajánlatokkal.

A Qantas pontok szinte kiaknázatlan potenciálját arra számítják, hogy havonta legalább 1500 dollár engedélyezett vásárlást költenek a összesen 120.000 bónuszpont az első 6 hónap alatt.

Az a bontás, hogy a kártyatulajdonos havonta 20 000 pontot kap, teljesíti a kiadási követelményeket, a kártya jóváhagyásának időpontjától kezdve (legfeljebb 120 000 bónusz Qantas pont elérésekor). Tehát, bár a bónusz ajánlat magas, mégis fokozott figyelmet kell fordítania, hogy betarthassa a meghatározott feltételeket.

Bónuszok

Perks tartalmaz 2 ingyenes meghívást a Nemzetközi Üzleti Társalgókba, amelyeknek évente Qantas Clubnak vagy Qantas által működtetett létesítménynek kell lenniük..

A Qantas Premier Platinum hitelkártyával integrált további előnyök ingyenes utazási biztosítás, emellett 20% -os megtakarítást jelent a kiválasztott Qantas és QantasLink belföldi járatok számára a kártyatulajdonos és legfeljebb 8 utazó számára.

Fontos megjegyzés ezzel a kártyával, hogy annak ellenére, hogy 0% kamatot nyújt az első 18 hónapra az egyenlegátutalásoknál, a kamatláb visszatükröződik a készpénz előlegének tükrözésére, miután ez a türelmi idő lejárt..

Ezenkívül minimális hitelkerete 6000 dollár, amely biztosítja, hogy a kártya sok költési kilométert biztosítson a tagok számára. A másik oldalról azonban ez magas hitelminőség megakadályozhatja az igazán érdeklődő embereket abban, hogy a képesítésbe kerüljenek, ha hitelük nem csillagos.

A lehető legjobb kilométer elérése érdekében javasoljuk, hogy használja ki annak versenyképességét, és növelje meg a jutalom bónuszokat..

Tiszteletbeli említés

A Qantas American Express Ultimate Card-ot már a 3 legjobb összkártya egyikeként neveztük el, tehát nem tudjuk biztosan, hogy ez túlzott-e. De nem kétséges, hogy a Qantas American Express Ultimate Card megszerezte a jogot arra, hogy itt vezető kategóriás versenyzőként említsék.

# 4 - Bankwest Zero Platinum Mastercard

A legjobb hitelkártya az utazáshoz

Vásárlási arány: 17,99% olvadáspont.

Kamatmentes napok: 55 nap

Éves díj: $ 0

Külföldi tranzakciós díj: $ 0

Késedelmes fizetési díj: $ 30

Egyenleg átviteli sebessége: 2,99% olvadáspont az első 9 hónap egyenlegátutalásain.

Az utazás önmagában elég nagy kihívást jelent, azzal a kellemetlenséggel, hogy elhagyja a földrajzi kényelmi zónát, és olyan ársorozatokkal foglalkozik, mint amelyekhez Ön általában nem szokott..

Az ausztrálieknek szerencsére van egy kártya, amely csökkenti az utazás nehézségeit azáltal, hogy nem dupla, hanem a hármas fenyegetés akcióteljesítmény költségmegtakarítás, ingyenes kedvezmények és alacsony összegű egyenlegátutalások.

Amint helyesen leírják ezt a webhelyen, a Bankwest Zero Platinum Mastercard azt akarja, hogy élvezze az „állkapocs-csepegtető látványt, nem pedig az állkapocs-csepp díjat az online és a tengerentúli vásárlásoknál”.

Utazás a tengerentúlon

Ez kétségkívül a legjobb alacsony kártyás társ a tengerentúli utazásához. A kiállítás: ez a ritka fajtájú kártyák egyike nincs éves díj és külföldi tranzakciós díj is. Ugyanakkor más díjak és díjak vonatkozhatnak, beleértve a tengerentúli ATM-ek használatát is.

Ez sokkal erősebb pénzügyi helyzetbe hozza az utazást, mivel nem kell aggódnia a külföldi tranzakciós díjakért, hogy lyukat merítsen a zsebében..

Annak érdekében, hogy békében maradjon egy idegen országban is, a Bankwest Zero Platinum Mastercard ingyenes tengerentúli biztosítási fedezetet nyújt, valamint államközi repülési kellemetlenségek biztosítását. Minimális hitelkerete 6000 USD, amely biztosítja, hogy van a likviditási kiadások jelentős csökkenése külföldön.

Attól függően, hogy hogyan néz ki, nehéz lehet teljesíteni e hitelkeret jóváhagyási követelményét, ha a hitelminősítés nem különösebben csillagos.

A Bankwest Zero Platinum Mastercard nem számít fel tengerentúli ATM-fizetési díjat, bár 2% -ot vagy 4 USD-t igényel, attól függően, hogy melyik nagyobb mind a helyi, mind a tengerentúli készpénz-előlegek esetén. A bevezető időszak vége után a kártya folytatja a kártyatulajdonosok töltését.

# 5 - American Express Westpac magassági platinacsomag

Legjobb jutalom hitelkártya

Vásárlási arány: 20,49% olvadáspont. (American Express: 20,24% p.a., Mastercard: 20,49% p.a.)

Kamatmentes napok: 45 napig

Éves díj: A Westpac Altitude Platinum Mastercard esetében 150 dollár az első évre (199 dollár később). Az American Express Westpac Altitude Platinum Kártya esetében az első évben 0 dollár, azután 49 dollár kerül felszámolásra.

Max. Szabad napok: N / A

Késedelmes fizetési díj: $ 30

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. az első 12 hónap egyenlegátutalásain

Az American Express Westpac magassági platinacsomag biztosítja, hogy egynél több kártyája legyen a magassági pontok megszerzéséhez. Az American Express (Amex) mellett a Mastercard tulajdonosok magassági pontokat is kereshetnek, 1 és 3 magassági pontok között mozogva minden elköltött dollárért.

Más szavakkal: a kártyatulajdonos összesen 200 dollárt szerezhet 110 000 bónuszpont 3000 dollár költésével az első három hónapban (90 nap) mindegyik kártyán. Ha azonban úgy gondolja, hogy problémát jelenthet a teljes kiadási követelmények teljesítése, akkor talán összpontosítsa vásárlásait a kevésbé szigorú Mastercard követelményekre. A Mastercard segítségével azonban a kártyatulajdonosok 80 000 pontot kapnak, ami a sokkal alacsonyabb bónusz egyenértékű összegre és időszakra.

Külön jutalom számlák

Megjegyzendő még, hogy bár mindkét kártya ugyanahhoz a jutalmazási programhoz és fiókhoz kapcsolódik, ők különböző kibocsátó cégektől származnak. Ezért, mivel az Amex az American Express-től származik, és a Westpacot a Mastercard adta ki, akkor két különféle hitelkártya-számlára lesz szükséged. Ez magában foglalja a különféle díjak, fizetési ütemezések és különálló kimutatások kezelését.

A felső oldal azonban meghaladja ezeket a kis kellemetlenségeket. A kártyatulajdonosok magassági pontokat kereshetnek minden dollárért, amelyet elfogadható vásárlásokra költenek, ráadásul 49 dollár megtakarításával is kedvezményes éves díj 150 dollár az első évben. Hozzáférést kapnak továbbá olyan ingyenes platinafedezetekhez is, amelyek ingyenes utazási biztosítást is tartalmaznak.

Ez az ingyenes biztosítás kiterjed a kiterjesztett garanciákra, a tengerentúli utazásokra és más egzotikus szolgáltatásokra, például vásárlásbiztonsági tranzit balesetekre. Mivel az American Express Westpac Altitude Platinum Card két kártyát tartalmaz, mindegyiknek megvan a maga jövedelemrátája, díja és kamatlába. Bizonyos területeken átfedésben vannak, de meg kell határozni az eltérő területeket.

# 6 - American Express Westpac magasság
Fekete hitelkártya csomag (sebesség)

Legjobb Velocity hitelkártyák

Vásárlási arány: 20,49% olvadáspont

Kamatmentes napok: 45 napig

Éves díj: Ez csökken az első évben - 399 dollár p.a. az első évben (az Amex esetében - 99 USD, míg a Mastercard esetében - 250 USD, beleértve az 50 USD éves Velocity Rewards díjat).
A második évben - 499 dollár p.a. (199 dollár pv.a. az American Express-hez, plusz 250 dollár pp.a. a Mastercard®-nál, beleértve 50 dollárt, amely a belépési díj a Velocity Rewards számára).

Max. Szabad napok: N / A

Késedelmes fizetési díj: $ 15

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. az első 12 hónap egyenlegátutalásain

Ez ötvözi a fajta kétszeresét a kétkártya Amex és Westpac csomagban, és lehetővé teszi, hogy akár 100 000 bevételt szerezzen a regisztrációs bónusz Velocity Pontokban. Erre akkor jogosult, ha 2020. március 31. előtt jelentkezik.

A követelmények teljesítése és az azt követő jóváhagyás után kap egy kártyát nincs éves díj hozzá. Ezenkívül a kártyatulajdonosok 1,25 sebességpontot is kereshetnek minden dollárért, amelyet költenek. Potenciálisan 160 000 pontot szerezhet az első 12 hónapban.

Az A Westpac Altitude Black Mastercard® előkészíti az utat hogy a kártyatulajdonosok akár 80 000 sebesség bónusz pontot szerezzenek. Ehhez 4000 dollárt kell költeniük engedélyezett vásárlásokra, mind a jóváhagyástól számított 90 napon belül.

Másrészt 20 000 bónusz áll rendelkezésre az American Express Westpac Altitude Black Card tagjai számára, akik legalább 3000 dollár értékű támogatható vásárlást költenek mindaddig, amíg a számla jóváhagyása 90 napon belül esik..

Hozzáadott bónuszok

Számos kedvezményt kap ez a kártya, például a két Ingyenes Economy ülés-frissítési utalványok. Bár ezek évente elérhetők, csak akkor szerezhetők be, ha a kártyatulajdonos a Virgin Australia járatokra költi a Mastercard-on a kiválasztott belföldi járatokra történő felhasználásra..

A kártyatulajdonosok megkapják azt is, amit 2 ingyenes társalgó látogatásnak neveznek az American Express-rel évente Ausztrália nemzetközi repülőterein. A Fekete Mastercard 2 ingyenes látogatást fog eredményezni a Virgin Australia Otthoni társalgóban. Természetesen a támogathatósági kritériumok mindkettőre továbbra is érvényesek.

Ennek a kártyacsomagnak az a hátránya, hogy az első év után a nászút kezd csökkenni. A kártyatulajdonosok tapasztalata a jelentős növekedés az éves díjban 499 dollárból p.a. Ez 199 dollárra esik le. az American Express kártyák esetében (az előző évi 99 dollárról nőtt); 250 dollár p.a. a Mastercard® számára. Ezenkívül további 50 USD van a Velocity Rewards csatlakozási díján, de úgy tűnik, hogy ez csak a Mastercard® tagokra vonatkozik..

Bár vannak hasonlóságai, például a vásárlások kamatlába azonos, 20,24% -onként (a Mastercard® változó vásárlási arányként sorolja fel az övékét), a csomagban szereplő mindkét kártya eltérő módon különbözik egymástól: az Amex minimális hitelkerete 3000 dollár. míg a Mastercard® sokkal jelentősebb 15 000 dollárnál.

# 7 - Commonwealth Bank alacsony díjú arany

Legjobb érdeklődés nélküli hitelkártya

Vásárlási arány: 0% p.a. Az első 15 hónapban a türelmi idő után visszatérve a 19,74% -ra.

Kamatmentes napok: Legfeljebb 55 nap

Éves díj: Az első évben 0 dollár, azután 89 dollár kerül felszámolásra, ha az előző évben nem költenek legalább 10 000 dollárt.

Max. Szabad napok: N / A

Késedelmes fizetési díj: $ 20

Egyenleg átviteli sebessége: 5,99% olvadáspont de csak 5 hónapig, utána visszatér a 21,24 p.a-ra.

Ez nagylelkû megtakarítást jelent a 0% kamatláb a vásárlásokhoz jelentős 15 hónapos időtartamra, ha 2020. február 29-én vagy azt megelőzően jelentkezik. Ez egyike azon kevés kártyáknak, amelyek ingyenes kamatlábakat kínálnak, 0 dollár mellett az első év éves díjain.

Vannak más olyan kedvező feltételek is, amelyeket a kártyatulajdonosoknak szem előtt kell tartaniuk és ki kell használniuk.

Mire számíthat

Azok a tagok, akik kihasználják ezt az üzletet, nem csak ezt az ingyenes éves díjat biztosítják, de a kártyakibocsátó továbbra is lemond az éves díjáról minden évben, ha a kártyatulajdonos az előző évre vonatkozóan legalább 10 000 dollár kiadásokat képes fenntartani..

A kiadások csak készpénzes előlegekre és vásárlásokra vonatkoznak. Ha nem így tesz, az éves díj visszakerül az éves 89 dollárhoz. Még ha nem is tudják kibővíteni ezt az éves díjkedvezményt, a kártyatulajdonosok tárolják más méltó ingyenes méheket és hegyeket, például fizetést 0% a nemzetközi díjakért (az online vásárlásokra is vonatkozik), plusz ingyenes utazási és vásárlási biztosítás.

Sajnos ennek az alacsony vagy nem létező nemzetközi díjnak a kompromisszuma az, hogy végül Ön lesz ne hagyja ki a drágább kártyák által kínált egyéb kedvezményeket például jutalomprogramok, amelyek célja az utazási élmény fokozása.

A kamatláb az eredeti 15 hónap letelte után visszatér a 19,74% p.a. Ugyanakkor a szokásos kamatmentes időszak.

Más funkciók

Ez egy Mastercard típus díjnyertes online és mobil alkalmazások amely biztosítja a banki szolgáltatásokhoz való hozzáférés kényelmét. Azok, akiknek tengerentúli utazási biztosítása 3 hónapra vonatkozik Önre, olyan robusztus biztosítási kötvényekkel jár, mint például vásárlási védelem, amely pótolja vagy javítja vásárlásait, ha 90 hónapon belül ellopják, elveszik vagy megsérülnek..

Noha ez a kártya érdekes lehet az érdeklődése és az éves díjak átadása során, a többi kártya versenyképesebb, ha van egyensúly, amelyet szeretne konszolidálni. Ezenkívül a jelenlegi vásárlási ráták (19,74%) és a készpénz-előlegek (21,24%) magasak.

Mivel a vásárlási arány magas, akkor csak akkor szabad megragadnia ezt a kártyát, ha biztosítani tudja, hogy havonta teljes egészében kifizeti az egyenlegét.

# 8 - Westpac alacsony tarifájú kártya

A legjobb hitelkártyák az egyenlegátutalásokhoz

Vásárlási arány: 13,74% olvadáspont.

Kamatmentes napok: 55 nap

Éves díj: 59 USD p.a.

Késedelmes fizetési díj: $ 15

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. egyenlegátutalások az első 16 hónapra.

Miért kell egy egyenlegátutalást végrehajtania? A NerdWallet személyes pénzügyi munkatársai szerint: „Az egyenlegátutalás lehetővé teszi az adósság áthelyezését egyik hitelkártyáról egy másikra, alacsonyabb kamatlábmal - lehetőleg 0% -kal”.

A 0% -os egyenlegátviteli sebességgel pontosan ez a, amit a Westpac alacsony tarifa kártya segít. Alacsony éves díjjal versenyképes egyenlegátutalás, A SmartPlan és a SmartPlan részletfizetési lehetőségei révén a kártyatulajdonosoknak óriási költségmegtakarítást kínálnak.

Egyéb figyelembe veendő költségek

Noha az egyenleg nélküli átviteli sebesség 16 hónapig tart, az arénálában más költségmegtakarító funkciók is vannak, például egy viszonylag alacsony 13,74% -os vásárlási arány. Ez a kártya tökéletes azok számára, akik minimális extrákkal rendelkező kártyát akarnak rOck alsó töltések az egyéb tranzakciók többségét, például a 2% -os készpénz-előleget, akár helyi, akár külföldön.

Hátránya azonban, hogy ez az áhított nulla egyenlegátvitel végül visszatér a magas készpénz előleg 21,49% p.a. a bevezető időszak lejártát követően. De legalább ezt édesíti a meglehetősen szerény 59 dolláros éves díj.

# 9 - American Express alacsony kamatú hitelkártya

A legjobb hitelkártya éves díj nélkül

Vásárlási arány: 8,99% p.a., 0% bevezető THM 15 havi vásárlások esetén, majd változó THM, 14,49% –25,49%.

Kamatmentes napok: 55 nap

Éves díj: $ 0

Max. Szabad napok: N / A

Késedelmes fizetési díj: $ 30

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. az első 15 hónap egyenlegátutalásain, majd 1% -kal.

Mi a név? - kérdezte Shakespeare híresen. Ha más néven egy rózsa továbbra is édes illatú, akkor az American Express Alacsony ráta A hitelkártya továbbra is teljesíti azt az ígéretét, hogy segíti a költségek csökkentését azáltal, hogy ötvözi az éves díjakkal nem járó politikát minimális extrákkal.

Annak ellenére, hogy ez egy nagyszerű kártya, mégis szerény juttatásokkal rendelkezik, valamint a vásárlási és visszatérítési biztosítási fedezetekkel együtt.

Az alacsony mértékű előnyhöz fűződik az a törekvés, hogy ezt az előnyt tovább növeljék azoknak az első kártyabirtokosoknak is, akik általában másoknak jobban szükségesek. Ez a kártya egy bevezető 0% p.a. kamatláb az első 12 hónapban, amikor egy új Amex kártyatulajdonos kéri az egyenlegátutalást az alkalmazásukkor.

Van egy egyszeri ajánlat, amely utána visszatéríti az 1% -os egyenlegátutalási díjat. A maximális egyenlegátutalási korlátja 10 000 USD. Ez is jár minimális hitelkerettel, amely 1000 dollár, amely általában megfelelő az első kártyatulajdonosok számára akik valószínűleg még mindig megtanulják a hitelköltségek kezelésének felelősségét.

Vigyázzon dolgokra

Ezek a kombinált szolgáltatások teszik az egyik legversenyképesebb olcsó hitelkártyának. Ennek ellenére vannak hátrányai, mint például egy viszonylag ütő jelentős 30 USD késedelmi büntetés ha elmulasztja a minimális fizetéseket.

A kártya birtoklásának másik hátránya, hogy az America Express (Amex) kártyák nem részesültek ugyanolyan széles körben, mint a Visa vagy a Mastercard. Azonban egyre több üzlet, mint például éttermek, nagykereskedők, például áruházak és szupermarketek.

Bár ez nincs jutalmazási programja, néhány exkluzív vásárlási ajánlatot és promóciót tartalmaz az American Express hálózaton keresztül. Mobil fizetéseket kínál olyan rendszereken keresztül, mint a Samsung Pay, az Apple Pay vagy a Google Pay.

Egyéb előnyök közé tartozik az online csalás elleni védelem garantálása, a napi 24 órás számlabiztonsághoz való hozzáférés. Ugyanígy lehetővé teszi 4 ingyenes kártyatulajdonos felvételét a számlára.

# 10 - NAB alacsony tarifájú platina kártya

A legjobb alacsony kamatozású hitelkártya

Vásárlási arány: 0% p.a. az első 15 hónapban, majd ezt követően visszatér a 13,99% -ra.

Kamatmentes napok: 55 nap

Éves díj: 100 $

Max. Szabad napok: N / A

Késedelmes fizetési díj: $ 30

Egyenleg átviteli sebessége: 0% p.a. 6 hónapos egyenlegátutalások esetén, de 2% -os díj. A Balance Transfer Revert Rate alapértelmezés szerint visszaáll a 21,74% p.a készpénz előlegre.

A NAB alacsony tarifájú platinakártyája az egyik legalacsonyabb, 13,99% -os, és ez nem a legjobb tulajdonság. A kártya birtoklásának első 15 hónapjában ténylegesen fizetni kell zéró kamatdíj a vásárlásoknál.

Csak 100 USD éves díjjal ez a kártya ideális azoknak, akik hitelkártya-tartozással rendelkeznek, akik kihasználhatják a 0% p.a. egyenleg átutalás. Azonban azoknak, akik ezt ki aknák kihasználni, mindenképpen gondoskodniuk kell arról, hogy kifizetik a 6 hónapos egyenlegátutalási időszak vége előtt..

Ezen időszak után a készpénz-előlegek visszatérnek a magas 21,74% -ra, és a fennmaradó egyenlegek a normál kamatlábbal vonzzák a kamatot. Ezen felül a 2% -os egyenlegátviteli díjat is fel kell számolni, amelyet figyelembe kell venni.

Mikor nem kap NAB

Ha azonban hatalmas adósság terheli Önt, akkor jobb lehet, ha egy havonta hosszabb, 6 hónapnál hosszabb kártyát fizet az adósság kifizetésére, különösen, ha ennek megfelelő egyenlegátutalása van. De még akkor is, ha úgy dönt, hogy a NAB Low Rate Platinum kártyával kívánja fizetni, és nem tudja fizetni az adósságot a 6 hónapos időtartamon belül, a kártya viszonylag alacsony vásárlási arány, 13,99% továbbra is jó hír lehet az Ön számára.

A versenyképes kamatlábak, valamint a NAB hitelkártyáját prémium kártyává teszik, olyan előnyökkel, mint például személyi biztosítás, utazási biztosítás és személyes portaszolgálat. Lehetővé teszi, hogy új kártyát adjon fel további költségek nélkül, és kiegészítve van a NAB csalás elleni védelmével.

Ez NAB védelem proaktívan működik a csalások felderítésében és a megérdemelt nyugalom biztosításában. Ugyanakkor a platina kártya furcsasága jellemzi, hogy nincs semmilyen jutalomprogram.

Jó az utazás??

Ez a kártya ideális utazási társ is robusztus ingyenes utazási biztosítás hogy megvédje magát, amíg távol van. Ha a kártyatulajdonos csak 500 dollárt költ a szállás- vagy szállítási költségekre, miközben a NAB Low Rate Platinum kártyát tervezi, akkor azokat fedezik a tengerentúli orvosi költségek, és egyéb események, például az elveszett poggyász és az utazás törlése.

A kártya széles körű, ingyenes biztosítás-választékkal érkezik, összesen hét. Ez a biztosítás fedezi az államközi repülési kellemetlenségeket, a közlekedési baleseteket, az árvédelmet és a belföldi szállodai betöréseket.

Az ár / vásárlás elleni biztosítás meglehetősen ötletes, ugyanúgy, mint ez feljogosítja a legjobb ajánlatok megragadására Megállapíthatja, hogy a NAB segítségével visszatérítheti Önnek a fizetett ár és a hirdetett ár közötti különbséget, ha az alacsonyabb. Az ausztrál gyártó által az új háztartási készülékekre vonatkozó garancia mellett a NAB kiterjesztett jótállási biztosítással is rendelkezik, amely további 12 hónapos meghosszabbítást biztosít tagjainak.

Hitelkártya-vásárlási útmutató

Hitelkártyák vásárlásakor különféle szempontokat kell figyelembe venni. Vessen egy pillantást a leggyakoribb hitelkártya-típusokra, a figyelemre méltó szolgáltatásokra és a gyakran ismételt kérdésekre:

Hitelkártya típusok

Általában három fő típusú hitelkártya van az általuk nyújtott hitel alapján:

 • Forgó hitel: Ezek maximális hitelfelvételi korlátot tartalmaznak, és Ön ennek ellenére vásárolhat. Ön azonban köteles minden hónapban fizetni a minimális összeget. A fizetendő összeg a fennmaradó költségek bármely részét teheti ki, a teljes összegig. Részleges kifizetés esetén a fennmaradó részét átviszi, vagy megtéríti az adósságot. A legtöbb hitelkártya megújuló hitelnek számít.
 • Töltőkártyák: Ezeket a kártyákat korábban a kiskereskedők adták ki közös alapon, kizárólag az üzemükben történő felhasználás céljából. A díjkártyák azonban jelenleg nagyon ritkák. A díjkártyákat ugyanúgy használják, mint a hitelkártyákat, ám ezek nem teszik lehetővé az egyenleg készítését: minden díjat havonta teljes egészében meg kell fizetni..
 • Szolgáltatási kártyák: Amint a név jelzi, ezek a kártyák sokféle szolgáltatóval foglalkoznak, például olyan szolgáltatókkal, amelyek közműveket és kényelmi szolgáltatásokat nyújtanak, mint például áram, gáz, tornaterem, mobiltelefon, kábel, internet és így tovább. Ezeket a szolgáltatásokat általában azzal a feltétellel nyújtják, hogy havonta fizetik őket. A legtöbb CRB és hitelpontosítási rendszer a végső pontszám részeként most tartalmazza a szolgáltatás kifizetéseinek előzményeit.

Hitelkártyák összehasonlítása

A hitelkártyák számos jellemző és jellemző között összehasonlíthatók. Összetettünk néhány rövid kommentárt azokra a tételekre, amelyeket tovább kell fejleszteni:

 • Ajánlott hitelpontszám
 • Nagyszerű
  • Utazás
   • A kártyák révén jutalmakat szerezhetnek repülőterekkel és szállodákkal
  • Egyenleg átutalás
   • Jó hitelkártya-adósság kifizetésére, különösen nulla vagy alacsony kamatlábbal
  • Jutalmak
   • Ajánlatokat kínál, például készpénzt és utazási jutalmakat
  • Bónusz ajánlatok
   • A feliratkozási bónuszok korlátozott ideig kínálnak pénzt vagy juttatásokat
  • Pénzvisszafizetés
  • Gáz
  • Rossz hitel
  • Alacsony kamat / nulla százalék
   • Ezzel a kártyával megszilárdíthatja meglévő adósságát vagy kifizetheti a nagy vásárlási tételeket
 • Éves díj
  • Ingyenes, 0 USD
  • Az első évre vonatkozó mentesség
 • Bónusz ajánlat
  • Élvezze az egyszeri bónuszt
 • Jutalom mértéke
 • Intro APR
 • Kimenő THM
 • Beszerzési ráta

Hitelkártya GYIK

Az első lépések - Hogyan működik a hitel?

Ha valami célját félreértik, növekszik a visszaélés valószínűsége. Ezért a hitelkártya hatékony és felelősségteljes használatának első lépése annak megértése, hogy hogyan működik.

„A hitelkártya a fedezetlen személyi kölcsön egyik formája.” Bár ez valószínűleg műanyag, a hitelkártyát ugyanolyan körültekintéssel kell alkalmazni, mint amit kétélű karddal adna. Mert ugyanúgy, mint az utóbbi, az is segíthet vagy bánthat, attól függően, hogy hogyan használja.

Mivel a kölcsön nem fedezett biztosítékkal, az egyetlen eszköz a bank számára, hogy megítélje hitelképességét, és ezzel minimalizálja a kitettség kockázatát, ha a pénzügyi kötelezettségeinek kezelése során értékelte hírnevét..

Mint mondják, a jövőbeli viselkedés legjobb mutatója a múltbeli cselekedet. Ezért elengedhetetlen a jó hitelképesség és a történelem fenntartása, mivel ez a leendő hitelezőknek - ebben az esetben a hitelkártya-kibocsátó cégnek - megmutatja, hogy jó a hitelképessége és a visszafizetése.

A jó vagy a kitűnő hitel sok pénzmegtakarítási lehetőség elsődleges kapuja. Mivel a hitel a bizalmon és a jó hírneveken alapszik, a jó hitelképesség receptje a kötelezettségek tiszteletben tartása a számlák időben történő kifizetésével és a fennmaradó adósság minimalizálásával..

Tehát, ha ebből a szakaszból csak egy dolgot tanul meg, legyen az az, hogy a hitelkártyák által nyújtott megtakarítások és jutalmak kiaknázása érdekében felelősségteljesen kell élnie, teljesítve kötelezettségeit..

A hitelképesség meghatározásához használt információk a következő történelmi részleteket tartalmazzák:

 • Az Ön nevében megnyitott hitelkártya-számlák száma és a hozzájuk csatolt pénzügyi adatok, például hitelkereteik és az ezen számlák által jelenleg felhalmozott fennálló egyenleg.
 • Annak mértéke, hogy a havi kifizetéseket haladéktalanul megfizették, vagy késedelmet szenvedtek el, vagy teljesen elmulasztottak.
 • Függetlenül attól, hogy tapasztalt-e bármilyen pénzügyi visszaesést és azok súlyosságát, például csődök, autó visszavásárlások és jelzálogkölcsönök.
 • Az Ön által igénybe vett kölcsönök és azok visszafizetésének mértéke.

Ez a lista nem teljes, de meg kell adnia egy olyan dolgot, amelyet figyelemmel kell kísérnie, hogy egészségi állapotát megőrizze.

Hogyan találok hitelképességi mutatómat Ausztráliában??

Ehhez egyszerűen kérjen be hitelminősítő jelentést egy nemzeti hitelinformációs testülettől (CRB), amely az ausztrál kormányügynökség honlapján felsorolt ​​akkreditált szervezetek..

Jelenleg felsoroltak a következők:

 • Equifax, telefonszám: 138 332
 • Experian, telefonszám: 1300 783 684
 • illúzió, telefonszám: 1300 734 806

Az Equifax (korábban Veda) Ausztrália legnagyobb hitelinformációs irodája, és az Equifax pontszám alapján pontozza Önt, amely 0 és 1200 közötti szám.

Biztosítania kell az azonosító információkat, hogy azok jól azonosíthassák Önt, de ez általában egy gyors folyamat, és azonnali visszajelzést és eredményt kell kapnia, amely bemutatja a teljes hiteljelentést.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me