A legjobb NBN tervek összehasonlítva ár és sebesség

Internet sebességMindannyian ugyanazt a dolgot keressük ... őrülten gyors internet. ��️


Ez az útmutató segít megérteni a különböző NBN terveket.

Ha megpróbál olyan országos szélessávú hálózatot választani, amely megfizethető áron biztosít gyors internet-hozzáférést, nehéz lehet megtalálni a tökéletes tervet. Sokszor észreveszi, hogy ahhoz, hogy gyors sebességet érjen el, többet kell fizetnie. Senki sem akarja, hogy a videó streaming szolgáltatása elkezdi a pufferolást egyik kedvenc műsoruk közepén, amelyet néznek.

Az alábbiakban a legjobb átfogó tervről, a legjobb sebességről és néhány becsületes szolgáltatói véleményről olvashat. Az összehasonlított két fő jellemző a sebesség és a költség volt. Még ennél is könnyebbé tettük a dolgokat azáltal, hogy beszéltünk a legjobb NBN szolgáltatótól Ausztrália minden népszerű városának. Végül egy kicsit megvitatjuk arról, hogy mit kell keresnie, amikor vásárol a következő internetszolgáltatójánál.

Miért bízz bennem? ����

A nevem Will, és az elmúlt három évben ezt a biztonsági blogot működtettem, amely segít az ausztráliaknak a digitális adatvédelem jobb megértésében (hatalmas útmutató itt). Az ausztrál körüli vállalatokkal dolgoztam, hogy segítsem nekik a hálózatok és webhelyek biztonságát. Ez az utazás két-két dolgot is megtanított nekem az internetszolgáltató ipar működéséről.

Ennek az útmutatónak az a célja, hogy megosszam tapasztalataimat az alábbiakban szereplő összes NBN terv felhasználásával, miközben biztonságos informatikai infrastruktúrát hozok létre Sydney és Melbourne körüli kisvállalkozások számára.

Ez a cikk folyamatban van, de bátran forduljon hozzám, ha bármilyen kérdése van, vagy segítségre van szüksége a megfelelő NBN terv kiválasztásában. Örömmel ��

Contents

Is Mi az NBN? ��

Ausztrália az NBN vagy a nemzeti szélessávú hálózat kifejezést használja, amikor a nagysebességű szélessávú cégekről beszél, amelyek internetes szolgáltatásokat nyújtanak Ausztrália polgárai számára. Szolgáltatásokat kínálnak, mint például biztonság, szórakozás, mobil és még az e-egészségügy is.

Van egy maroknyi különféle technológia, amelyeket a nemzeti szélessávú hálózatok szolgáltatásaik vásárlásához használnak, de erről később bővebben fogunk beszélni. Az NBN hasonló ahhoz, amit az amerikaiak hívnak internetszolgáltatónak, mivel lényegében ugyanazok, különféle technológiákat használva.

�� A legjobb NBN szolgáltató - 6 terv összehasonlítva ��

Jól van mindenkinek, itt az ideje. Húzza be, és kezdjük el internetes utazásunkat az Aussie ISP jelenet királyának megtalálására.

1. Legjobb általános választás - A legjobb NBN terv korlátlan adat

Ausztráliában a legjobb választás a legjobb NBN tervhez, korlátlan adatforgalommal, az Internode. Ezt a társaságot közel 30 éve hozták létre, és a székhelye Adelaide-ban, Ausztráliában található. Az internode a iiNet egyik ága. Nem kétséges, hogy ők az első számú válogatók, mivel Ausztrália egészében a leginkább használt internetszolgáltató.

SPECIFIKÁCIÓK

 • Ingyenes beállítás elérhető: igen
 • Modem kölcsönzési / vásárlási lehetőség: igen
 • A tervek havi 50 és 100 dollár között mozognak
 • Elérhető csomagcsomagok: igen
 • Kiegészítők: Telefon, internetcsomag, Fetch, csatornacsomagok

Előnyök

Áropciók széles választéka
Fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre
Nincs szerződéses időtartam
Az ügyfélszolgálat elképesztő

CONS

Kevesebb, mint az átlag MBps, mint más ausztráliai NBN-eknél

Nincs szerződés, nincs probléma

Nagyszerű dolog az, hogy havonta fizeti a telefonos szolgáltatást és a szélessávú szolgáltatást. Nincs olyan bonyolult szerződés, amelyet alá kell írnia, és ez a társaság valójában díjakat nyert vevői elégedettségükért. Van egy szabványos esti sebesség, kb. 44 Mbps. Ez a cég korlátlan mennyiségű adatot kínál, körülbelül 50 dollárért havonta.

Más, mint a többi

Noha észreveheti, hogy másodpercenként körülbelül 6 megabittel kevesebbet kap, mint a többi országos szélessávú hálózat szolgáltatója, a havi hónapokban történő fizetés képességeinek kiváló lehetőségei nagyszerű ügyfélszolgálatot nyújtanak, és egyetlen szerződés sem állítja fent az Internode Unlimited tervet. a maradék. Üzleti terveket és egyéb telekommunikációs szolgáltatásokat is kínálnak.

Díjnyertes

A díjakról az Internode rengeteg nyert. Van egy, a hónap internetszolgáltatója, június, július és augusztus 2019-ben. Két év egymást követően megnyerték az év otthoni szélessávú szolgáltatója díját is. Végül megnyerték a Kommunikációs Szövetség innovációs díját.

2. Legjobb sebesség - Aussie szélessávú

Amikor a legjobb nagysebességű NBN-tervről van szó, az egyik legjobb lehetőséget találtuk az Ön számára. Itt indul az Aussie Broadband. Az Aussie Broadband-t 2008-ban alapították, és egy magántulajdonban lévő társaság. A központ székhelye Morwell, Ausztrália. Internetes és mobil szolgáltatásokat kínálnak olyan területeken, mint Victoria, Darwin, Lynbrook és Morwell.

SPECIFIKÁCIÓK

 • Ingyenes beállítás érhető el: igen, ha maga csinálja
 • Modem kölcsönzési / vásárlási lehetőség: igen (és telefonkölcsönzés)
 • A tervek havonta 69 és 199 dollár között mozognak
 • Elérhető csomagcsomagok: igen
 • Kiegészítők: szórakoztató csomagok

Előnyök

Villámgyors sebesség
Nem fizet a zsebéből
Nem kell szerződést aláírni
Könnyen elérhető az egész országban

CONS

A tervek drága lehet

Őrült gyors sebesség

100/40-es korlátlan csomagjuk van. A tipikus esti sebessége alig 90 Mbps. Korlátlan mennyiségű adatot fog kapni, és az átlagos ár havi 100 dollár körül alakul. Ezt a prémium tervet elég nehéz átadni. Az NBN szolgáltató átlagos sebessége Ausztráliában körülbelül 80 Mbps, míg az Aussie Broadband közelebb van a 90 Mbps-hoz.

Ez kockázatmentes

Ez is nagyszerű lehetőség, ha valamit keres, amely gyakorlatilag kockázatmentes. Nem kell elköteleznie magát határozott idejű szerződésre, vagy fizetnie kell minden zsebéből bármilyen felállítási díjért. Ez akkor tökéletes, ha nem biztos benne, hogy milyen sebességre van szüksége, vagy a felhasznált adatmennyiségre. Könnyedén válthat a tervek között, ha többé-kevésbé szüksége van valamire.

3. A legjobb Telstra NBN terv

A Telstra Ausztrália egyik legismertebb és leginkább használt nemzeti szélessávú hálózata. Már évek óta működnek, és székhelye Melbourne-ben, Ausztráliában található. Maroknyi egyszerű kötegeket kínálnak, amelyek közül könnyű választani. A legjobb Telstra NBN terv kidolgozásakor figyelembe kell vennie, hogy mennyi adatra van szüksége havonta.

SPECIFIKÁCIÓK

 • Ingyenes beállítás elérhető: igen
 • Modem kölcsönzési / vásárlási lehetőség: igen
 • A tervek havonta 75 - 120 dollár
 • Elérhető csomagcsomagok: igen
 • Kiegészítők: szórakoztató csomag, Xbox összes hozzáférés

Előnyök

Versenyképes sebességcsomagok
Ingyenes modem elérhető az alkalmazható feltételekkel
Nem pufferoló Netflix

CONS

Ez drága

Bundles Galore!

A kötegek a kapott adatok mennyiségén alapulnak. 100 GB-os, 200 GB-os és korlátlan tervet kínálnak. Sok más szolgáltatóhoz hasonlóan kiegészítőket is kínálnak, például TV-szolgáltatásokat, beleértve a Netflixet. Ha a Telstra NBN átfogó legjobb tervét kellett volna választanunk, akkor a korlátlan tervre kellene mennünk. Ezzel számlázási időszakonként 90 dollárt fizet, és korlátlan adatot kap 50 NBN sebességgel.

Van egy standard plusz esti sebesség, egy 216 dolláros modem, amely ingyenes, ha a szolgáltatást 24 hónapig használja, kedvezmények a csatlakozási díjakhoz, sőt, korlátlan helyi és országos telefonhívás is benne van..

Extra szórakoztató lehetőségek érhetők el

A Telstra nagyszerű, mert rengeteg szórakoztató lehetőséget kínál. A tervét szintén prémium NBN 100 sebességre frissítheti, ha jogosult vagy rá. Végül, nincs kötési szerződés. Ez nagyszerű az ügyfelek számára, akik elkötelezettséggel küzdenek, vagy ha gyakran költöznek.

Vevőszolgálat

Ügyfélszolgálatuk szintén megkülönbözteti ezt a társaságot a rendelkezésre álló lehetőségektől. Számos módja van az ügyfélszolgálati munkatárs megszerzésének. Beszélhet valakivel telefonon, e-mailt küldhet, vagy akár élő csevegést is képesített ügyfélszolgálati képviselőjével a saját otthonának kényelme alapján.

NBN terv vélemények - Egyéb nagyszerű választások

4. TPG NBN tervek

A TPG egy újabb csodálatos szolgáltató az ausztráliai lakosok számára. Ez a cég több mint 5000 alkalmazottat foglalkoztat, és 2015 augusztusától Ausztrália második legnagyobb internetszolgáltatója. Az egyik dolog, amit az emberek nem tudnak a társaságról, az, hogy a TPG a Total Peripherals Group. Ezt a csoportot 1986-ban alapították és alapították.

SPECIFIKÁCIÓK

 • Ingyenes beállítás elérhető: igen
 • Modem kölcsönzési / vásárlási lehetőség: igen
 • A tervek havonta 60–90 dollár
 • Elérhető csomagcsomagok: igen
 • Kiegészítők: Telefon, internetes csomag, szórakozás, sport

Előnyök

Rengeteg kiegészítő lehetőség
Nincs zárási szerződés
Ingyenes felállítás 18 hónapos szerződéssel

CONS

Olcsóbb, mint az átlagos sebesség

A tervek széles választéka

Különböző különféle terveket kínálnak, amelyek mindegyike korlátlan adatot tartalmaz. Ezek a havi 60 dollártól a havi 90 dollárig terjednek. Köztudott, hogy a leggyorsabb teljesítményt nyújtják, ha az esti sebesség átlagosan 88 Mbps. Ezenkívül olcsóbb csomagjukkal korlátlan adatot kapnak, szerződés nélküli időtartamra, 11,1 megabites / s tipikus esti sebességre, havonta 60 dollárral..

A középtávú havi 70 dolláros terv korlátlan adathoz vezet, szerződési idő nélkül, és csaknem 44 Mbit / s sebességgel. Végül, ha drágább csomagért fizetnek, havonta 90 dollárral jár szerződéskötési idő, 78,2 Mb / s szokásos esti sebesség és természetesen korlátlan adat.

5. A Vodafone NBN tervek

A Vodafone Ausztrália egész területén ismert vállalat. Ironikus módon a cég székhelye Berkshire-ből, az Egyesült Királyságból származik. Maga a társaságot 1982-ben alapították Newbury-ben, az Egyesült Királyságban, ám Ausztráliában meglehetősen új. Körülbelül 2500 alkalmazottat foglalkoztatnak, és székhelyük Észak-Sydney-ben található.

SPECIFIKÁCIÓK

 • Ingyenes beállítás elérhető: igen
 • Modem kölcsönzési / vásárlási lehetőség: igen
 • A tervek havi 59 és 69 dollár között mozognak
 • Elérhető csomagcsomagok: igen
 • Kiegészítők: Wi-Fi hub, telefon

Előnyök

Pénzt takarít meg, amikor csomagol
Ingyenes Wi-Fi hub
Azonnali csatlakozás
4G biztonsági mentés

CONS

A streaming csak több eszközön érhető el drágább tervük alapján

Gyors sebesség alacsony áron

Négy fő tervük áll rendelkezésre, amelyek meglehetősen költséghatékonyak. Első tervük havonta körülbelül 60 dollárba kerül, és korlátlan adatot fog kapni, szerződés nélküli időtartamot és 23 Mbps szokásos esti sebességet fog kapni..

Ezután havonta 70 dollárral 83 MB / s sebességgel tipikus esti sebességet, korlátlan adatot, szerződéskötési időt nem kap, és gyakran találja meg ezt a tervet havonta 20 dollárért. Végül egy újabb 70 dolláros havi opció korlátlan adathoz, új szerződéses időtartamhoz és 45 Mbps szokásos esti sebességhez vezet..

Ez egy új társaság

Ez a vállalat meglehetősen új, amikor a nemzeti szélessávú hálózatokat illeti, ám nagyszerűek abban, amit csinálnak. Ha a Vodafone eszközt használja mobil eszközéhez, akkor 5% és 20% közötti értéket fog mondani, amikor szélessávú tervet ad hozzá.

6. A Tangerine Telecom NBN tervei

Ezután van a Tangerine Telecom. Ezt a társaságot 2013-ban alapították, és körülbelül 50 alkalmazottal rendelkezik. Az egyik dolog, amely az emberek szerint kiemelkedik a Tangerine Telecom esetében, az, hogy tíz másodperces hívásfogadási ideje van munkaidőben. Ez azt jelenti, hogy amikor munkaidőben hív, 10 másodpercen belül valódi emberrel fog beszélni. Elmúltak a várakozási idők az örökké.

SPECIFIKÁCIÓK

 • Ingyenes beállítás elérhető: igen
 • Modem kölcsönzési / vásárlási lehetőség: igen
 • A tervek havonta 64,90 - 89,90 USD
 • Elérhető csomagcsomagok: igen
 • Kiegészítők: mobil sim, telefon

Előnyök

14 napos kockázatmentes próbaverzió
0 dollár beállítási díj
Gyakran vannak promóciók

CONS

Drága modemek
Az árak az első 6 hónap után emelkednek

Pénz-megtakarító ajánlatok

Gyakran promóciós ajánlatokkal és akár kéthetes kockázatmentes próbaverzióval is rendelkeznek, hogy kipróbálhassák szolgáltatásaikat. A három, korlátlan adattal bíró terv, amelyet ez a cég kínál, a havi 55 dollártól a havi 80 dollárig terjed. Az olcsóbb terv havi 54,90 dollárra kezdődik, és korlátlan adatot kínál, szerződéses időtartam nélkül, és 21 Mb / s tipikus esti sebességet kínál..

Méltányos árak

Ezután havonta 59,90 dollárért korlátlan adatkezeléssel és 42 Mbit / s szokásos esti sebességgel jegyzett szerződéses szolgáltatást kap. Legdrágább tervük havonta 79,90 dollár. Ez korlátlan adatot, 83 Mbit / s szokásos esti sebességet, és határozatlan idejű szerződést eredményez.

7. Exetel NBN tervek

Az utolsó tisztelt említés az Exetel. Székhelyük az ausztráliai Sydney-ben található, és a társaság 2001 őszétől működik. Magántulajdonban lévő társaság, amelynek kb. 300 alkalmazottja van az írás megírásának idején..

SPECIFIKÁCIÓK

 • Ingyenes beállítás elérhető: igen
 • Modem kölcsönzési / vásárlási lehetőség: igen
 • A tervek havonta 69 - 99 dollár
 • Elérhető csomagcsomagok: igen
 • Kiegészítők: telefonos szolgáltatás

Előnyök

A tervek megváltoztatása ingyenes
Nincs zárási szerződés
Sebesség-ellenőrzés elérhető
Sok köteg opció

CONS

Magasabb előzetes költségek

Megbízható ausztrál cég

A három fő korlátlan tervük havi 69 dollártól havonta 99 dollárig terjed. A legdrágább tervnél korlátlan mennyiségű adatot fog kapni, szerződés nélküli időtartamra és 77 Mbps szokásos esti sebességgel 100 dollár alatt..

Középtervük 79 dollár, és 40 MB / s sebességet fog elérni tipikus esti sebességgel, korlátlan adatmennyiséggel, és tudom, hogy a szerződés időtartama is érvényes. A legköltséghatékonyabb, korlátlan adatátviteli lehetőséggel szerződés nélküli szerződéses időtartamúak és 20 Mbps jellemző esti sebességűek.

NBN tervek városonként

Mivel az NBN tervei úgy tűnik, hogy eltérnek attól, hogy melyik városban élsz, szeretnénk lebontani Ausztrália legnépszerűbb városai számára rendelkezésre álló lehetőségeket. Sok NBN szolgáltató nyújt szolgáltatást több városba vagy akár az ország nagy részéhez.

A legjobb NBN tervek Melbourne-ben

1. Korlátlan Belong

tartozik logó

Az első NBN-terv, amely jól illeszkedik a Melbourne-ben lakó személyekhez, a Unlimited Belong. Ennek a tervnek nincs általános aktiválási díja, és nulla dollár modem díjat számít fel, ha 12 hónapos szerződést köt.

Korlátlan havi adatokat kap szabványos plusz 50 Mbps sebességgel. A legrövidebb tervük 12 hónap, és csak szélessávú hozzáférést tesz lehetővé. Ez havi 65 dollárba kerül. 24 ügyfélszolgálatot is nyújtanak.

2. TPG Plus

tpg logó

A TPG Plus egy újabb remek lehetőség melbourne-i tartózkodáshoz. Ez a terv havonta korlátlan adatot szolgáltat, kevesebb, mint 60 dollárért. A sebesség egy kicsit lassabb, az alapsebesség 12 Mbps.

Ennek ellenére a legtöbb ember számára ennek továbbra is elegendő sebességnek kell lennie. Végül szerződésük 18 hónapos, és széles sávú és otthoni telefoncsomagot kínálnak.

3. Sumo Single Saver

sumo egyetlen megtakarító

A Sumo Single Saver 50 Mbps korlátlan szolgáltatást kínál havonta. Ez a lehetőség nagyszerű, mert nem kell szerződést aláírnia, és a futamidő hossza hónapoktól függ.

Csak szélessávú csomagokat kínálnak, kevesebb, mint 65 dollár havonta. Megtakaríthat havonta öt dollárt is, ha a szélessávú szolgáltatási tervét a Sumo Electricity egyik tervéhez köti.

4. Dodo - Standard Plusz terv

Az utolsó lehetőség, amiről Melbourne-nek beszélni fogunk, egy csomag Dodo-tól. Dodo madár Havonta 70 dollárért korlátlan mennyiségű adatot kap 50 Mbps sebességgel. Szerződésük 12 hónap hosszú, és csomagot szélessávú és otthoni telefont kínálnak. Hihetetlenül gyors internet megfizethető áron, főleg ha ez egy csomag.

A legjobb NBN tervek Perth-hez

Perth az összes tervét felsorolta, amelyet Melbourne felsorolt, de szeretnénk egy-egy maroknyi kifejezést belefoglalni a Perth-be.

1. iiNet korlátlan

Az iiNet Unlimited szélessávú internetet és otthoni telefonszolgáltatást tartalmaz csomagban. iiNet logóKorlátlan adatot és 50 Mbps sebességet kap. Terveik hat hónaposak és havonta 75 dollárba kerülnek.

2. A Köztársaság korlátlan alapvető terve

myrepublic-logo

A Köztársaságomnak korlátlan alapvető terve van, amelyet Perth emberei élveznek. Ezzel a tervvel korlátlan adatért havonta 75 dollárt fizet. Terveik 12 hónaposak és csak szélessávú szolgáltatásokat kínálnak. Sok más szolgáltatóhoz hasonlóan, a terv szabványos plusz sebessége 50 Mbps.

3. iPrimus korlátlan terv

iprimus logó

Ezután megkapjuk az iPrimus Unlimited Plan-t. Ez a terv egy szélessávú internet- és otthoni telefonszolgáltatás-csomag. Havonta 80 dollárért korlátlan adatot kap 15 Mbps sebességgel. Terveik 12 hónap egy időben, és vonalbérlet is benne van.

4. Telstra Casual Unlimited

Telstra-logo

Ha hónapokról szeretne valamit keresni, akkor a Telstra Casual Unlimited rendelkezik egy otthoni szélessávú csomaggal, amely érdekli lehet. Havonta 90 dollárért szélessávú internetet és otthoni telefonszolgáltatást kap. A standard plusz esti sebességük 50 Mbps.

5. Optus

optus logó

Végül, Perth esetében létezik Optus. Az Optus korlátlan adatmennyiséget kínál 50 Mbps sebességgel havonta 90 dollárért. Ez magában foglalja a szélessávú internetet és az otthoni telefoncsomagot. Szolgálati idejük egyszerre 24 hónap.

A legjobb NBN tervek Adelaide-ra

1. Korlátlan Belong

tartozik logó

Melyek az Adelaide-ban élők számára a legjobb választási lehetőségek az Unlimited Belong szélessávú terv. Havonta 65 dollárért korlátlan adatot kap 12 hónapig. Ez csak szélessávú csomag, és van egy szabványos plusz sebessége 50 Mbps. Ezzel a tervvel ingyenes aktiválást, ingyenes modemet és 24 hét ügyfélszolgálatot kap.

2. Sumo Single Saver

sumo egyetlen megtakarító

A Sumo Single Saver újabb megjelenést mutat, ezúttal az Adelaide-i embereknek. Ezzel a tervvel csak havonta fizet, és továbbra is korlátlan szolgáltatást kap. A tervek alig 65 dollárba kerülnek, és van egy további lehetőség arra, hogy havonta további öt dollárt takarítson meg, amikor csak a szélessávú sávú tervet köti össze a Sumo Electricity tervvel. Ezzel a tervvel megkapja a normál 50 Mbps-ot.

3. TPG Plus

tpg logó

Ez a következő lehetőség egy kicsit hosszú távú, és a sebesség egy kicsit lassabb. A TPG Plus alaptervének köszönhetően 12 Mbps sebességet élvezhet. Ez a terv 18 hónap hosszú, és korlátlan adatot tartalmaz. Ez egy csomag otthoni telefonszolgáltatás és szélessávú internet, kevesebb, mint 60 dollárért havonta.

4. Optus

optus logó

Az Optus korlátlan csomagcsomagot kínál Adelaide lakosainak. Mint valószínűleg kitalálta, ezzel a tervvel korlátlan mennyiségű adatot fog kapni. Magában foglalja a szélessávú internet szolgáltatást és az otthoni telefont. A terv 24 hónapos, havi 70 dollárba kerül, szabványa plusz 50 Mbps sebességgel jár.

5. Dodo

Dodo madár

Végül, de nem utolsósorban Ausztrália ezen részén, a Dodonak is van egy terve! Ez egy korlátlan terv, amely magában foglalja az otthoni telefonvonal bérlését az otthoni telefonszolgáltatás és a szélessávú internetcsomag számára. A terv kicsit hosszabb, összesen 24 hónap. 50 MB / s szokásos plusz sebességet kap, havonta 70 dollárért.

A legjobb NBN tervek Brisbane-hez

1. iiNet korlátlan

iiNet logó

Az első Brisbane-terv, amelyről beszélni fog, a iiNet Unlimited-től származik. Ez a terv csak egy hat hónapos szerződést köt, és havi 75 dollár alatt fog fizetni. Kap egy csomagot szélessávú internet- és otthoni telefonszolgáltatást, szabványos plusz 50 Mbps sebességgel. Korlátlan mennyiségű adat van benne.

2. A Köztársaság korlátlan alapvető terve

myrepublic-logo

Ezután megvan a Saját Köztársaságom. A korlátlan alapvető tervvel havonta 75 dollárt fizet a korlátlan adatért, szabványos plusz 50 Mbps sebességgel. A terv csak a szélessávú sávot tartalmazza, és 12 hónapig tart.

3. Dodo

Dodo madár

A Dodo kiváló lehetőség a Brisbane-ben élők számára. Két tervhossz áll rendelkezésre: 12 és 24 hónap. Mindkettő havonta 70 dollárba kerül, és korlátlan adatot tartalmaz. Van egy otthoni telefonvonal-kölcsönzés mindkét tervvel, 50 Mb / s sebességgel és normál sebességgel. Ez a szélessávú internet és otthoni telefon szolgáltatás csomagban részesített lehetősége.

4. Optus

optus logó

Az Optus a Brisbane-i lakosoknak csomagolt szélessávú és otthoni telefon-szolgáltatási tervet kínál korlátlan adatokkal. Havonta 70 dollárért, 24 hónapig, 50 Mbps normál plusz sebességű internetet fog kapni.

5. Korlátlan Belong

tartozik logó

A korlátlan tartozás 12 hónapos, csak szélessávú szolgáltatásokat kínál, havonta 65 dollárért. Ezzel korlátlan mennyiségű adatot kap 50 Mbps normál plusz sebességgel, ingyenes aktiválással, 24 hét ügyfélszolgálattal és ingyenes Wi-Fi modemmel..

A legjobb NBN tervek Sydney-ben

1. Telstra Casual Unlimited

Telstra-logo

Ezzel a korlátlan adatcsomaggal havonta 90 dollárt fog fizetni. Nincs hosszú távú szerződés, és kap egy csomagot a szélessávú internet- és otthoni telefonszolgáltatási tervhez. A standard plusz esti sebesség 50 Mbps.

2. Korlátlan tartozás

tartozik logó

A Korlátlan Belong könnyen az egyik legjobb lehetőség, függetlenül attól, hogy hol tartózkodsz az országban. Legolcsóbb tervük korlátlan adatmennyiséggel, 50 Mb / s sebességgel és normál sebességgel érkezik. Ez csak a szélessávú szolgáltatás, 65 dollárba kerül.

A legjobb rész? Az aktiválás ingyenes, nem kell fizetnie a Wi-Fi modemért, és bármikor elérheti az ügyfélszolgálatot..

3. TPG Plus

tpg logó

A TPG ismét elkészíti a listát, ezúttal Sydney számára. Az alapcsomagjával havonta 59,99 USD-t fog fizetni mind a szélessávú, mind az otthoni telefonszolgáltatásért. 18 hónapig korlátlan adatot fog kapni 12 Mbps alapsebességgel.

4. iiNet korlátlan

iiNet logó

Havonta 74,99 dollárért kaphat egy csomagot a iiNet-ből, amely magában foglalja mind a szélessávú internetet, mind az otthoni telefon szolgáltatást. Terveik mindössze hat hónap hosszúak, és szabványos plusz 50 Mbps sebességet nyújtanak.

5. Sumo Single Saver

sumo egyetlen megtakarító

Végül, de nem utolsósorban Sydney számára a Sumo Single Saver terve. Havonta 64,95 dollár havi tervet kínálnak, amely korlátlan adattel és szabványos plusz 50 Mbps sebességgel rendelkezik. Korlátlan tervvel rendelkeznek, amely havonta 70 dollár, alapsebessége 12 Mbps, de miért fizetnek többet egy lassabb szolgáltatásért?

A legjobb NBN tervek Victoria-nak

1. Korlátlan Belong

tartozik logó

Victoria is szereti a Korlátlan Belongot. Van egy standard 12 hónapos terv, amely havonta 65 dollárba kerül. Ez magában foglalja a csak szélessávú és 50 Mbps szabványos plusz sebességet. Van egy terv, amely havonta 70 dollár.

Ez a terv egy havi, csak szélessávú korlátlan adatterv. 50 Mbps szabványos plusz sebességet is kapsz. A két terv közötti, a kifejezéstől eltérő fő különbség az, hogy az olcsóbb opcióval aktiválást és ingyenes Wi-Fi modemet is kapsz. Mindkét terv 24 órás ügyfélszolgálatot nyújt.

2. A My Republic korlátlan alapvető Flexi terv

myrepublic-logo

A Köztársaságomból származó alapvető Flexi terv havi 79 dollár havonta. Ezzel csak szélessávú, korlátlan adatmennyiséget és 50 Mbps szabványos plusz sebességet kapsz. Ez a cég egy 12 hónapos futamidőt is kínál, négy havonta kevesebb havonta.

3. iPrimus

iprimus logó

Az iPrimusnak két olyan terve elérhető, amelyek mindegyike 80 dollárba kerül, korlátlan adatforgalommal rendelkezik, szélessávú és otthoni telefonszolgáltatást tartalmaz, átlagos esti sebessége 50 Mbps. Az egyetlen különbség a tervek között, hogy az egyik 12 hónapos szolgálati idővel rendelkezik, míg a másik 24 hónapos szolgálati idővel rendelkezik. Mindkét tervhez vonalkölcsön tartozik.

4. Dodo

Dodo madár

A Dodo két tervet kínál Victoria-ban élők számára is. Ezek a tervek egyaránt havonta 70 dollárba kerülnek, korlátlan adatforgalommal rendelkeznek, szabványos plusz sebességük 58 Mbps, és szélessávú és otthoni telefonszolgáltatást tartalmaznak. Telefonos bérleti díjakkal is jönnek, de az egyik terv 12 hónap, a másik pedig 24 hónap.

5. Optus

optus logó

Az Optus utoljára teszi a listát. Tervük 24 hónap hosszú, és havonta 70 dollárba kerül. Ezzel korlátlan adatot és szélessávú csomagot kap otthoni telefonnal. Van egy szabványos plusz 50 Mbps sebesség.

Ausztrália NBN vásárlási útmutató

Nehéz tudni, hogy mit kell keresnie, amikor a következő NBN szolgáltatónál vásárol. Lehet, hogy fogalma sincs arról, hogy mennyi adatot használ, ha megéri-e egy csomag létrehozása, ha a szerződések rejtett információkat tartalmaznak, és más kapcsolódó tényezőkkel együtt. Ezért akartunk egy kicsit elmondani, mit kell keresnie, hogy segítsen megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb tervet. Az alábbiakban egy NBN vásárlási útmutató található, amelyet felhasználhat, amikor összehasonlítja az egyik szolgáltatót vagy a tervet a másikhoz.

felhasználások

Az első dolog, amelyet figyelembe kell venni, az amire az NBN-t fogja használni. Vessen egy pillantást az alábbiakban szereplő különféle kategóriákra.

Internet böngészés

Ha valaki sokat böngészi az internetet, akkor valószínűleg óránként 150-300 MB-ot fog használni. Ez olyan dolgokra vonatkozik, mint például az e-mail ellenőrzése, az interneten való szörfözés, az alkalmi közösségi média ellenőrzése vagy a rövid YouTube-video streaming.

Online játék

Az online szerencsejáték nagyon sokféle lehet, attól függően, hogy milyen típusú játékot játszol, és ha élő közvetítést közvetít a közönség számára. Általában a játékokhoz általában körülbelül 40 MB szükséges óránként. Ha virtuális valóságot játszik, az sokkal magasabb. Ha kombinálja a játékot, új játékok letöltését vagy a már meglévők frissítését, akkor valószínűleg havonta személyenként körülbelül 100-200 GB-os játékra lesz szüksége. Ismét sok tényező tartozik ebbe a kategóriába, tehát a felhasznált adatok mennyisége meglehetősen eltérő lehet.

egy fiú számítógépes játékot játszani

Időt töltenek a közösségi médián

Ha magának olyannak tartja magát, aki tisztességes időt tölt a szociális média használatával, akkor valószínűleg körülbelül 120 MB / óra fogyaszt. Ennek célja az állapotok közzététele, képek vagy videók letöltése és képek vagy videók feladása. Mindezek mellett a barátok és szeretteink üzenetküldésén keresztül ez a kategória óránként 1,8 GBtól 3,5 GB / óra sebességig tart..

Streaming videók

Ki nem szereti a videókat streamálni? Függetlenül attól, hogy a Netflix-et, a YouTube-ot vagy a Presto-t nézi, az streaming videók a legtöbb sávszélességet veszik igénybe, mint más kategóriákban. Ez természetesen attól függ, hogy mennyit néz és milyen minőségűen nézi. A video streaming átlagosan óránként körülbelül 3,5 GB-ot használ. Az átlag legalacsonyabb szintjén a háztartások havonta körülbelül 320 GB-ot fognak felhasználni.

Ha valakivel él, vagy valaki olyan, aki sok időt tölt online, ez a szám meglehetősen növekszik. Valaki, aki véletlenül használja az internetet, havonta kb. 32 órát költene rá. A szociális médiabe fektetett emberek havonta jóval 40 óránál többet tölthetnek. Végül, a háztartások többsége könnyedén 60 órányi videókat nézhet havonta.

Adat

Az egyik fő dolog, amely meghatározza, hogy melyik tervet vásárolja meg, az a szükséges adatszolgáltatási összeg. Remélhetőleg a fenti szakasz jobb képet ad arról, hogy Ön és háztartása havonta mennyit fogyaszt. Az NBN lehetőségei, amelyekről korábban olvastatok, korlátlan adatopcióval rendelkeztek.

multimédia letöltés

Ez az emberek többsége számára az ár függvényében kiváló választás. Ha a háztartásában van olyan személy, aki sok videót közvetít, filmet tölt le vagy sok online videojátékot játszik, akkor a korlátlan adatcsomagból biztosan megéri a pénzét..

Az átlagos ausztrál minden hónapban alig kevesebb, mint 50 órát tölt online. Attól függően, hogy mit csinál, egy hónap alatt sok adatot használhat, a másikkal pedig alig. Okos egy kicsit több adat megszerzése, mint gondolnád, hogy elkerülnéd a futást.

Háztartás mérete

Amikor elvégeztük kutatásainkat annak meghatározására, hogy mely tervek voltak a legjobbak Ausztrália fővárosaiban, ki kellett kitöltenünk, hogy hány ember volt a háztartásban. Ha egyedül él, valószínűleg sokkal kevesebb adatot fog felhasználni, mint egy négyes család. Ez a házban élők életkorától is függ.

Ha három gyereked van, akik mindegyiknek megvan a saját eszköze a rajzfilmek közvetítésére, ez sok adatot fog felhasználni. Ha egy csomó egyetemi hallgatóval él, valószínűleg sok időt töltenek online on-line tanulmányokra, közösségi médiára, streaming videókra és általában az interneten való szörfözésre. Látja, milyen gyorsan változhat a szükséges adatmennyiség? Az utolsó dolog, amelyet figyelembe kell venni, az a, hogy a háztartásban élők milyen gyakran laknak otthon.

egy család nézi valamit a laptopon

Ha egy maroknyi felnőtt mellett él, akik teljes munkaidőben dolgoznak, sokkal kevesebb adatot fog használni, mint egy olyan háztartásban, ahol sok otthon van.

NBN sebesség

Ezután kicsit beszélünk a sebességről. A sebesség feltétlenül elengedhetetlen tulajdonság, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt pénzt költenek csomagokra vagy csomagokra. A legtöbb NBN-tervnek három fő sebessége van.

 • NBN szabvány: 25/5
 • NBN Standard Plus: 50/20
 • NBN Premium: 100/40

Amikor sok szolgáltató először kezdett el tervet kínálni ügyfeleinek, az NBN standard tervet használták a leggyakrabban. Mivel az internet és az, hogy mennyit használjuk, drasztikusan megváltozott az évek során, a vállalatok elkezdenek megszabadulni az NBN-től a standard tervtől, mivel a standard plusz terv az egész legnépszerűbb..

A kicsit könnyebb megemészteni, az egyes tervek fenti frakciói két számból állnak. Az első szám a letöltési sebességgel kapcsolatos. Például az NBN standard plusz csomag letöltési sebessége 50 Mbps. A második szám a feltöltési sebességgel kapcsolatos. Az NBN szabvány és a terv feltöltési sebessége 20 Mbps.

internetsebesség-teszt

Egy dolog, amelyet megtudhat, hogy mennyi adatra van szüksége, és milyen sebességgel, megfontolhatja, hogy hány eszközt fog használni a házában. Ha kettő vagy kevesebb képernyő van, elegendő az NBN szabvány plusz terv. Ha ennél több is van, akkor valószínűleg szüksége van egy NBN prémium tervre.

Fontos megjegyezni, hogy amikor a terv gyorsasága megtörténik, ha nem tudja, mennyi szükséges, jobb, ha kisebb összeget, mint magasabb összeget feltételez. Ennek oka az, hogy sokkal könnyebb megkérni egy társaságot, hogy növelje sebességét, mint csökkentse.

NBN terv költségek

Természetesen pénzről kell beszélnünk. Az NBN tervek a fentiek szerint számos különféle áron elérhetők. Egyes tervek 60 dollárba kerülnek, és a maximális sebességük 12 Mbps, míg másoknak ugyanolyan összegű ár és 50 Mbps sebességű. Ezért fontos összehasonlítani a terveket több különböző NBN szolgáltató között. A költség szempontjából egy másik dolog az előzetes költségek. Egyes szolgáltatók előleget vagy kiegészítő díjat számíthatnak fel a szolgáltatásaikra való feliratkozáskor.

Míg egyes NBN-szolgáltatóknak nem lesznek előzetes költségeik, másoknak 200 dollárnál magasabb költségei lehetnek. Vannak olyan díjak is, amelyek a szerződéses időtartammal járnak, a hosszától függően. Nem ritka, ha észreveszik, hogy ha regisztrálnak hosszabb távra, akkor valószínűleg kedvezményes havi díjat kínálnak Önnek. Az átlagos ausztrál körülbelül 50 dollárt fizet az NBN szolgáltatásaiért. Vannak szolgáltatók, akik havonta 100 dollárt számolnak fel egyes csomagokért és csomagokért.

segítségével wifi tervezés

Ha a csomagokról beszélünk, akkor ha előfizetéssel kapsz, akkor 3000 AU-t fizethetsz két éves szolgálatért. A legjobb megoldás, ha költséghatékonyabb tervet indít, és szükség szerint frissít. Ily módon nem fizet többet a kevesebb felhasználásért. Ne felejtsd el elolvasni a finom nyomtatást, és ne félj feltenni a szolgáltatótól a költségekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit.

NBN szerződés hossza

Egy másik dolog, amelyet figyelembe kell venni, a szerződés időtartama. Amint a fentiekről olvasott, az NBN szolgáltatók különféle szerződési időtartamokat kínálnak. Egyesek hónapról hónapra szóló szerződéseket kínálnak, mások 24 hónapos szerződéseket kínálnak. Sok tényező játszik szerepet abban, hogy melyik szerződést alá kell írnia. Ha valaki sokat mozog, instabil jövedelmével rendelkezik, vagy bizonytalan a háztartás adatfelhasználásának sebességében, a havi szerződés nagyszerű lehetőség.

Ez lehetővé teszi, hogy szükség esetén könnyedén frissítsen vagy frissítsen. Másrészt, ha hosszabb szerződést köt, akkor sokáig kedvezményes árat kap. Ha a belátható jövőben a lakóhelyén vagy a városában szeretne élni, állandó jövedelmével rendelkezik, és már tudja, mennyi adatra és sebességre lesz szüksége, ez egy remek lehetőség.

A szerződéskötés függetlenül attól, hogy mennyi ideig tart, ijesztő és megfélemlítő lehet. Vegyen részt bármilyen szerződéses időtartammal, amelyben jól érzi magát, és ne engedje, hogy a szolgáltatók beszéljenek téged tervekkel vagy szerződések hosszával, csak így több pénzt kereshetnek.

modemek

A modemek hihetetlenül drágák lehetnek. Ha már van saját, akkor sok pénzt takaríthat meg. Ha nem, akkor valószínűleg kölcsönözhet egyet a választott NBN szolgáltatótól. Fontos megjegyezni, hogy nem minden szolgáltató bérel modemeket, ám ezek többsége kínál. Ha bérelnie kell egyet, nagyon hasznos lesz megnézni az árakat a különböző szolgáltatók között.

telstra intelligens modem

Az egyik ingyenes modemet kínálhat hosszabb szerződéssel, míg a másik havi 30 dollárt számít fel Önnek az egyik modemük használatáért. Az ön érdeke, hogy megvásárolja a sajátját. Ily módon nem vállal felelősséget egy részéért a vállalatokért, ez hosszú távon sok pénzt takarít meg Önnek.

Vevőszolgálat

Most megnézheti ezt és úgy gondolja, hogy az ügyfélszolgálat nem változtatja meg döntését, melyik tervet vagy szolgáltatót választja. Bár ez igaz lehet, reméljük, hogy figyelembe veszi az ügyfélszolgálatot. A társaság az ügyfelekkel való bánásmódjában különféle világok lehet, ha tapasztalataik vannak velük.

Ez különösen akkor válhat kulcsfontosságúvá, ha váltania kell a terveket, vissza kell vonnia a tervet, vagy ha profi kell, hogy jöjjön otthonába, és kiszolgálja a modemet. Hogyan lehet megmondani, hogy a szolgáltató jó ügyfélszolgálatot nyújt-e? Van néhány módszer. Az ellenőrzés egyik legegyszerűbb módja a vélemények olvasása.

Próbálja meg elkerülni a vélemények olvasását a közvetlen weboldalon, mivel nagyon valószínűtlen, hogy negatív véleményeket tesznek közzé. Ellenőrizze a helyi keresőmotort, vagy egyszerűen írja be a szolgáltató nevét, amelyet az „áttekintések” követnek, hogy megjelenjen a valós és őszinte ügyfelek visszajelzése. Egy másik dolog, amit megtehetsz, ellenőrizze, hogy nyert-e valami ügyfélszolgálati díjat. A dolog, ami nehéz az ügyfélszolgálatnál, az az, hogy elég bizarr lehet. Az ügyfél nyilvánvalóan durva lehet, az ügyfélszolgálat képviselőjének rossz napja lehet, vagy bármi köztük lehet.

ügyfélszolgálati támogatás okostelefonon

Ezért fontos, hogy olvassa el több, mind pozitív, mind negatív véleményt, hogy a lehető legjobb képet kapjon arról, hogy mire készül. Végül fontolja meg a barátait és a családját, hogy melyik szolgáltatójuk van, és mi volt a tapasztalataik. Attól függően, hogy milyen NBN szolgáltatójuk van, ez városonként változhat.

Az NBN technológia típusai

Az emberek többsége nem tudja, milyen típusú technológiát már birtokol. Ha olyan vagy, mint én, könnyen felveheti a kapcsolatot szolgáltatójával, hogy megtudja. Emellett felkeresheti a saját webhelyüket, és beírhatja a címét, hogy megtudja, milyen típusú technológiát és kapcsolatot nyújt a város.

Mivel a technológia hihetetlenül bonyolult lehet, néhány egyszerű dolgot bele akartunk foglalni, hogy egy kicsit könnyebben megértsük. Három különböző NBN technológia létezik, amelyeket lefedünk, és arról fogunk beszélni, hogy mit kell keresnie otthonában, otthonán kívül és milyen típusú aljzatra lesz szükség.

Rost a helyiségekbe (FTTP)
 • Aljzat típusa: Az ilyen típusú NBN technológia nem használja a telefon aljzatát otthonában.
 • Otthon belsejében: Két dobozt kell felszerelni otthonában.
 • Otthonán kívül: szál kerül az otthonába és onnan egy NBN utcai dobozba, az otthoni külsejére telepített dobozzal együtt..
Kábel (HFC)
 • Aljzat típusa: A beltéri dobozt nem lehet a falra szerelni, és nem fogja használni a telefoncsatlakozókat.
 • Otthon belsejében: Ha még nem rendelkezik ilyennel, szüksége van egy NBN kábelre a házban telepítve.
 • Otthonán kívül: Koaxiális kábel vezet az elektromos vezetékektől a csomóponti dobozig. Ezután egy szál összeköti a csomópont dobozt az NBN fiókkal.
Szálas csomópont (FTTN)
 • Aljzat típusa: A telefon fali aljzatát használja a házában.
 • Otthonában: ADSL-szerű modemet helyeztek a házba.
 • Otthonán kívül: A rézvezetékek az otthonodból utcai csomóponthoz vezetnek. Akkor egy szál vezet az utcai csomóponttól az NBN mezőbe.

Változó szolgáltatók

Ha fontolóra veszi a szolgáltató megváltoztatását, akkor az néhány szempontotól függ. A fő tényező az, hogy szerződést köt-e vagy sem. Ha egyben vagy, akkor beszéljen a jelenlegi szolgáltatóval, hogy megtudja, mi a lemondási politikájuk, és hogy vannak-e további díjak.

orion szolgáltató

Egyes vállalatok a szerződés hátralévő hónapjaiban számolják fel Önnek a lemondási díjat. Más cégek egyáltalán nem számítanak fel Önnek díjat. Lehet, hogy ezt meg kell vizsgálni, még mielőtt először szolgáltatót választana. Hogyan cserélheti ki a szolgáltatót, ha nincs szerződése? Ez sokkal könnyebb, mintha szerződést kötne.

Először kapcsolatba kell lépnie az új NBN szolgáltatóval. Ezt megteheti online, telefonhívással vagy akár személyesen is. Az a nagyszerű dolog, hogy ezt megteszi, hogy az új szolgáltatója valószínűleg beszélni fog a régi vagy a jelenlegi szolgáltatóval, hogy segítsen könnyedén váltani. A régi terv általában aktív marad a hónap végéig.

Hol élsz

Ahol élsz, az a NBN szolgáltató is szerepet játszik, amelyet használhat. Nem minden városnak és településnek van ugyanaz a lehetősége. Ha nem tudja, ki nyújt szolgáltatást a környéken, vagy egy olyan környéken, amelybe költözik, akkor egyszerűen beléphet a szolgáltató webhelyére, amelyet megfontol, és írja be a címét.

Ha nem gondolja szolgáltatót, rengeteg olyan webhely elérhető, amelyek lehetővé teszik a cím megadását, és a megadott cím alapján sokféle lehetőséget kínálnak..

Bundling

A csomagolás egy másik dolog, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt pénzt költene egy új szolgáltatóra. Néhány vállalat kötegcsomagokat kínál, amelyek egy maroknyi kiadást kicsit olcsóbbá tesznek.

kéz mutatva a wifi

Például, ha van egy mobiltelefon-szolgáltatója, aki havonta 100 dollárt számít fel Önnek a telefonszolgáltatásért, és egy NBN-t, aki 75 dollárért számít fel Önnek a szolgáltatásokért, érdemes megkérdezni az adott NBN-től, hogy megtalálja-e csomagjaikat. Ha nem, akkor érdemes lehet pénzt váltani az egyikre. Lehet, hogy havonta 100 dollárnál kevesebbet kap mobiltelefon és NBN szolgáltatást.

Promóciós ajánlatok

A legtöbb szolgáltatónak promóciós ajánlata van olyan futással, amelyet érdemes kihasználni. A leggyakoribb promóciós megállapodás a szerződés első hat hónapjára érvényes kedvezményes ár.

Más promóciós ajánlatok magukban foglalják például a freebies-t vagy még gyorsabb szolgáltatásokat kevesebb pénzért. Feltétlenül kérjen promóciós ügyleteket minden olyan NBN-szolgáltatótól, amelynél szolgáltatást vásárol. Nem minden promóció szerepel a webhelyeken.

AddOnok

Kiegészítők vagy más népszerű funkciók, amelyek sok NBN szolgáltató rendelkezésére állnak ügyfeleik számára. A kiegészítő csomagok többsége a szórakozáshoz kapcsolódik. Ez azt jelentheti, hogy a szolgáltató Netflix előfizetést, meghatározott televíziós csatornákat vagy videojáték-előfizetéseket tartalmaz.

netflix

Az ilyen szolgáltatások a csomagolás részét képezik. A legjobb terv, amelyet megtalálhat, az lenne az, amely internetet, telefont és streaming szolgáltatásokat kínálna. Noha ez személyenként változik, az ilyen típusú csomag hihetetlenül népszerű lesz az ügyfelek többsége számára.

NBN PLAN GYIK

K: Mi az NBN célja??

A: Az NBN fő célja olyan szolgáltatások nyújtása, mint például a telefon és az internet az ügyfelek számára szerte az országban. Ezenkívül nagykereskedelmi szélessávú szolgáltatásokat nyújtanak a nagyvárosok kiskereskedelmi szolgáltatói számára.

K: Az NBN jó dolog?

A: Nem dicsekednénk vele, ha nem volt! A Nemzeti Szélessávú Hálózat sokkal nagyobb sebességgel rendelkezik, mint az ADSL. Az általuk kínált árak versenyképesek, és sok terv korlátlan adatot tartalmaz.

K: Mit jelent az NBN telepítése??

A: Ha az ingatlan külsejét korábban még nem állították be az NBN telepítéséhez, akkor ez lesz az első lépés. Jönnek és kábeleket vagy szálakat telepítenek, a rendelkezésre álló technológia típusától függően. Ezután szükség esetén kábelt fog telepíteni otthonába, egy-két dobozzal együtt. Szükség esetén segíthetnek az internet beállításában, hogy készen álljon a használatára, amint távoznak!

K: Az NBN telepítése ingyenes?

A: Ha csak szabványos NBN telepítést keres, igen, ez ingyenes! Ide tartozik a fent felsorolt ​​telepítési folyamat!

K: Használhatja az NBN-t aktív telefonvonal nélkül?

A: Teljesen tudod. Az NBN működéséhez nincs szükség aktív telefonvonalra. Lehet, hogy a társaság telepíti az NBN-t az otthoni rézvezeték és telefon aljzat segítségével, bár ezt nem minden technológiai típusnál végzi el.

K: Vannak alternatívák az NBN-hez?

A: Technikailag igen. De amikor összehasonlítunk olyan dolgokat, mint az ár, az adatok és a sebesség, akkor valójában nincs más alternatíva, amely az NBN-ig mér.

Záró szavak

Nos, megvan. Mostanáig szakértő vagy annak, aki köze van a nemzeti szélessávú hálózatokhoz. Reméljük, hogy sikerült megtalálnia egy olyan szolgáltatót, amely a várost szolgálja, rendelkezik az Ön költségvetésének megfelelő árakkal, és versenyképes sebességet és adatsebességet kínál. Mielőtt pénzt költene, győződjön meg arról, hogy megvizsgálja a szerződés hosszát, amelyet a szolgáltató minden egyes tervhez köt.

Győződjön meg arról, hogy a befizetett összeg és a kapott adatok mennyisége elegendő az egész háztartáshoz. Ne feledje azt is, hogy attól függően, hogy Ön és mások hogyan élnek az internettel, nagy különbséget tehet a szükséges adatmennyiség szempontjából. A legjobb, ha korlátlan adattervvel jár, amelynek esti sebessége 30-50 Mbps. Remélhetőleg egy lépéssel közelebb kerülsz a tökéletes NBN szolgáltató megtalálásához. Boldog vásárlás!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me