A legjobb tőzsdei kereskedési platformok Oz-ban

kép mutatja egy tőzsdei kereskedőA napi kereskedelemhez nincs szükség egy őrült, 20 képernyővel rendelkező kereskedőbe. ��


Ehhez azonban biztonságos online kereskedési platformra van szükség, amely lehetővé teszi az adatok hatékonyabb szegmentálását.

Az elmúlt 3 évben számos online kereskedési platformot kipróbáltam. Néhányuk Ausztráliában, mások tengerentúli székhelyűek.

Nagyszerű tapasztalataim voltak, és nagyon rossz is. A kriptográfia kereskedelmétől a kis sapkák kereskedelmével kezdve az ASX-en összeállítottam a legfontosabb ajánlásaim listáját.

De mielőtt bejutnánk a legjobb válogatásomba. Valószínűleg azon gondolkodik, hogy egy digitális biztonsággal foglalkozó webhely mit ír az online kereskedési platformokról. Mint valószínűleg el tudod képzelni, hogy az online pénzügyek és a digitális biztonság között nagyon sok átfedés tapasztalható, elegendő ahhoz, hogy ennek a blognak az elmúlt években számos kisebb ausztrál pénzügyi vállalkozással dolgoztam az ügyfelek adatainak biztonságában..

A digitális biztonság rendkívül fontos az online kereskedelemnél.

A kompromittált számlák nagy kérdés, amelyről ritkán beszélnek. Tekintettel erre, nézzük meg néhány egyéb megfontolást is, amelyekre figyelemmel kell lennie, amikor napi kereskedési platformot próbál megkeresni..

���� Ausztrál kereskedési platform vásárlási útmutató ����

Noha az összes kereskedési platform nem egyenlő, mégis elegendő átfedő tulajdonsággal rendelkeznek, hogy összehasonlító erősségeik és kötelezettségeik igazságos értékelése megtörténjen..

A probléma elkerülése érdekében megvizsgáltuk és becsüljük meg azok alkalmasságát a különféle lencsékön keresztül, amelyeket egy tipikus befektető használhat felmérésükhöz, például összehasonlítva a díjakat, az általuk nyújtott különféle ajánlatok kínálatát (akár kedvezményes, akár teljes szolgáltatást), azok jellemzőit és kereskedelmi eszközök.

 • Amit szabadon forgalmazni ✅: Míg egyes kereskedési platformok csak ausztráliai részvényekhez férhetnek hozzá, mások inkább átfogóak, lehetővé téve mind a nemzetközi kereskedelmet, mind a kifinomultabb instrumentumok devizákat, CFD-ket, forex-eket, indexeket és még sok minden mást..
 • Felszámított díjak: Gyakorlatilag minden online kereskedési platform díjat számít fel platformjuk használatáért. Nagyobb ügyletek esetén néhányat a tranzakció összegének százalékában számolják ki. Ezeket a díjakat az árfolyamok függvényében is felszámítják.
 • Hozzáférés a piaci adatokhoz és kutatáshoz ✅: Felbecsülhetetlen értékű egy olyan kereskedési platform, amely dinamikus, naprakész, valós idejű adatokat kínál, amelyeket a befektetők igénybe vehetnek információkkal.
 • Könnyű használat ✅: Fontos a felhasználóbarátság, függetlenül attól, hogy grizzled befektetési veterán - e, de még inkább, ha Ön még mindig a fül mögött nedves kereskedő. A részvénypiaci kereskedelem elég bonyolult, mivel anélkül, hogy a feladatot megnehezítik és megnehezítik a kereskedési platform sajátosságai..
 • Jelentéskészítés ✅: A hatékony ügyletek megkötésének a következő fontos eleme a kereskedések hatékony követése. A jelentési eszköz megtartja
 • Jelzálogkölcsönök ✅: Csakúgy, mint az üzleti életben, a hozzáférés

További figyelembe veendő tényezők a biztonság, az oktatás, az ügyfélszolgálat, többek között.

Ausztráliai legjobb tőzsdei kereskedési platformok összefoglalása

Online BrokerBest ForMobile AppIntl. TradingCostsOur alsó sorunk
eToro A legjobb társadalmi kereskedési platform Igen Igen $ 8 Társadalmi tanulás mások követésével jövedelmező múltbéli adatokkal, valamint kriptovaluta-kereskedelemmel.
CMC Markets Legjobb összességében Igen Igen $ 11 Robusztus, sokoldalú, a helyi és a nemzetközi kereskedelem erőteljes támogatásával.
IG részvény kereskedelem Legjobb kereskedési platform Igen Igen $ 8 Megbízható, megfizethető és megalapozott platformszolgáltató
CommSec A legjobb részvénykereskedelmi bank Igen Igen $ 10 Nincs inaktivitási díj az ausztrál részvényeknél, olcsó brókerekkel és a CommBank számlákhoz való kapcsolódás kényelmével.
SelfWealth A legjobb fix részvényes kereskedés / legolcsóbb online bróker Igen Nem $ 0 Nulla folyó költség és lapos, olcsó brókerdíjak.

1. A legjobb társadalmi kereskedési platform - eToro

 • Bróker: 8,00 USD vagy 0,1%.
 • Bróker típusa: Csak online
 • Terméknév (ek): az eToro Trading Platform, és a CopyPortfolios-t használja, mint például a Top Trader és a Market CopyPortfolio
 • ASX termékek: Részvények
 • Elérhető piacok: 47 globális valutapárosítás, CFD-k indexe, CFD-k alapanyagai, kriptovaluta
 • Támogatás: a webhely súgója és élő chat.

Az eToro egy korlátozott ideig kezdő befektetőknek szánt társadalmi kereskedési platform. Több mint ötmillió aktív taggal a világ legnagyobb társadalmi kereskedelmi hálózata.

Annak ellenére, hogy nem szerepel egy tőzsdén, az eToro az ausztrál emberek számára szolgáltatásokat nyújt az ausztrál értékpapír- és befektetési bizottság (ASIC) által szabályozott szervezeten keresztül..

Annak ellenére, hogy nem rendelkezik anyavállalattal, és nem teszi közzé éves jelentését, az eToro biztonságosnak tekinthető, mivel Ausztrália és az Egyesült Királyság fegyvereit olyan legmagasabb szintű pénzügyi hatóságok, mint például az ASIC szabályozzák.

napi kép az etoro-valBemutatjuk a társadalmi kereskedelmet az eToro-val

A társadalmi kereskedelem viszonylag új a befektetési környezetben. Ez egy olyan koncepció, amely lehetővé teszi az online befektetők számára, hogy követjék a vezető befektetők példáját, tanulva tőlük és utánozva cselekedeteiket.

Ezt az egyedülálló rést, amelyet önmagában faragott ki, mivel a társadalmi és másolat-kereskedelemre összpontosítva szűk hangsúlyt kapott, gyors növekedést serkentött. Az eToro szabadalmaztatott platformjának megkülönböztető eleme az a könnyű képesség, amellyel egyetlen befektető lehetővé teszi a másolatkereskedés végrehajtását..

Modellje számos kereskedő hajlandóságától függ, különös tekintettel a kockázatkezelési szabályokat követő sikeres üzletekre. Ezután hozzáférést és közelséget biztosít a lakossági számlakereskedők számára, hogy utánozzák és utánozzák ezeket a kereskedési stratégiákat, sőt a platformon a legsikeresebb befektetők kereskedelmét is, automatikusan és valós időben.

Ez nem teljesen egyedi koncepció, mivel más brókerek más-más módon hajtották végre a másolat-kereskedelmet. Azonban az az eToro megkülönbözteti a csomagot, hogy hogyan integrálta a szociális média kommunikációját fogalmával.

Ráadásul az eToro rendkívül egyszerű és kényelmessé teszi a CFD-k, az áruk, a deviza és a kriptovaluta kereskedelmét azáltal, hogy a befektetők számára jövedelmező eredményeket mutatnak mások számára..

Annak ellenére, hogy kihasználhatja a szabadalmaztatott CopyTrader ™ technológiáját, hogy kapcsolatba léphessen más kereskedőkkel, hogy megvitassák a kereskedési stratégiákat, és automatikusan lemásolják kereskedési portfóliójuk teljesítményét, ez nem garantálja az Ön számára az ezt követő sikert. Úgy tűnik, hogy a kiskereskedelmi CFD-számlák 75% -a veszít pénzt az eToro-val folytatott kereskedelem során.

Lehet, hogy ez nem teljesen az eToro hiba, mivel elegendő a hibás körüljárás, mivel a CFD összetett eszközök, amelyeknél nagy a kockázata annak, hogy a tőkeáttétel miatt gyorsan elveszítik a pénzt..

Ennek ellenére az eToro lehetőséget nyújt arra, hogy szemcsés módon szűrje le a legjobb kereskedőket, tanuljon tőlük, miközben saját készségeinek tiszteletben tartása felbecsülhetetlen..

Az eToro Australia széles választékot és sokoldalúságot kínál előfizetői számára, 47 valutapárt / árajánlatot nyújtva a világ összes devizapiacán, ideértve a főbb valutákat, például az EUR / USD, valamint az exotikumok széles skáláját..

A társadalmi kommunikációnak kitűnő hírneve mellett a kriptovaluta hatása sem maradt észrevétlenül: az eToro-t elismerték a 2020-as kriptozatok legjobb brókereként..

Főbb jellemzők

 • Hatékony példánykereskedelmi szolgáltatást nyújt
 • A világ legnagyobb közösségi kereskedelmi hálózata
 • A pénznemek változatossága hiányzik, mivel jelenleg csak USD támogatott
 • Nagyszerű oktatási lehetőségek másolatkereskedelem, piaci adatok és hírek révén

Legjobb általános - CMC piacok

 • Bróker: 11 USD vagy 0,10% a befektetők első 10 ügylete esetén.
 • Bróker típusa: Csak online
 • Termék neve (i):
 • ASX termékek: tőzsdén kereskedett opciók, tőzsdén forgalmazott alapok, részvények, TRaCRS, IPO / részvény, opciós utalványok
 • Elérhető piacok: ASX, NASDAQ, NYSE, Hongkongi Értéktőzsde, Tokiói Értéktőzsde, A London Stock Exchange, Euronext, AMEX és egyebek.
 • Támogatás: Élő csevegés, e-mail és telefon.

A CMC már jó ideje - 30 évig számolva - a piacon, és a folyamat során megerősítette pozícióját, mint kereskedelmi szolgáltató erőmű. Ennek a származékos kereskedőnek irodái vannak a nagyobb pénzügyi központokban, és a CMC Markets tőzsdei brókerszámláján és a Next Generation kereskedési platformon keresztül széles választékot kínál az ausztráliak számára.

Ausztrália legjobb ár-érték arányú online brókere innovatív eszközökkel, kiváló áron. Ez egyúttal sokoldalú és egyedülálló, lehetővé téve az ausztráliak számára, hogy kereskedelmet folytassanak helyi és nemzetközi szinten egyaránt, legyen szó részvényekről, kötvényekről, árucikkekről, indexekről vagy tőzsdei kereskedési opciókról (ETO)..

Nagyszerű kereskedelem mind az ASX, mind a tengerentúli piacokon

Még ha Ausztrália határain kívül is tartózkodsz, valóban kifinomult nemzetközi hajlítással és elérhetőséggel rendelkezik. A CMC online kereskedelmet nyújt a devizahoz a világpiacokon, összetett eszközök mellett, mint például szétosztási fogadások, különbözetre vonatkozó szerződések (CFD) a fejlettebb kereskedők számára..

Ennek eredményeként a CMC lehetővé teszi az átlagos ausztrál befektetők számára, hogy sokkal szélesebb körű befektetési termékhez férjenek hozzá, mind helyi, mind tengerentúli területeken..

A hasznos szolgáltatások széles skálája a CMC egyik oka a Canstar Év brókereként koronázta az elmúlt nyolc évben. A vitathatatlan általános vezető hírnevének további megerősítése az a tény, hogy más, több ágazati díjat nyert a vevői elégedettség és az ár-érték arány szempontjából..

Ennek ellenére áttekintéseink felvetették az ügyfelek elégedetlenségének néhány területét, különös tekintettel arra, hogy bizonyos kényelmi lehetőségeket biztosítsanak, amelyet egy magasabb szintű kereskedelmi platformnak kellett volna lennie. Mint e cikk idején, hiányzik egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a pénzügyi év végén felvegyék a tőkenyereség-veszteséget / adót.

Más frusztrációk beborultak a papírmunkák kezelési idejével kapcsolatban. Ami a legfontosabb oldalt illeti, a felhasználók elismerik, hogy ez a legolcsóbb üzletágonként, és örömmel veszi tudomásul, hogy az ár tovább csökken, amikor gyakrabban kereskednek vele..

Ha a sebesség versenyelőnyt jelent, akkor a CMC Marketsnek ez pikk. Ez a kereskedők számára lehetőséget kínál gyors ügyleteket hajt végre alacsony brókerekkel, integrálva számos kutatási eszközzel.

A CMC-t valószínűleg fontolóra kell venni egy Casual Trader díjért a CMC Classics számlájáért. Olyan befektetők számára, akik havonta kevesebb mint tízszer kereskednek, csak költségekkel jár 11 dollár vagy 0,1% kereskedelemenként, attól függően, hogy melyik nagyobb.

Ha ebbe a kategóriába tartozik a kereskedési gyakoriság, akkor értékelni fogja annak jelentős oktatási erőforrásait is, például videókat, könyveket, podcastokat és cikkeket..

A lenyűgöző erőforrás-készlet mellett a CMC Active Investor-fiókja szintén mélyebb szintű piacvezető szolgáltatást nyújt, egy hozzáértő helyi támogatási központ hozzáadásával. Ez a fiók a CMC platform Pro verziójával érkezik, és azok számára készült, akik havonta 30 kereskedést végeznek, 9,90 dollár vagy 0,08% áronként minden egyes kereskedelem esetén, attól függően, hogy melyik a nagyobb.

Főbb jellemzők és elvihető termékek

 • A naprakész piaci adatok
 • Többcsatornás kereskedelem
 • Rendelési típusok a kockázat fedezésére
 • 3 tagsági lehetősége diverzifikálja a számla típusokat Classic, Active Investor és Premium Trader kategóriákba a kockázatok fedezése érdekében.
  • Klasszikus - Ez a CMC Market szokásos platformja, amely elsősorban alacsony brókerdíjakból áll, de számos hasznos funkcióval rendelkezik egy világszínvonalú platformon.
  • Aktív befektető - Minden klasszikus szolgáltatás, valamint ingyenes hozzáférés a napi e-mailekhez, amelyek technikai elemzést és adatokat szolgáltatnak, az eScreener kutatási jelentéseken kívül.
  • Prémium kereskedő - Az összes aktív befektető funkciója a CMC Premium Client eseményekhez és oktatási forrásokhoz való exkluzív hozzáférés, az ingyenes adó- és portfóliójelentés.
 • Díjnyertes szolgáltató széles körű kereskedési lehetőségekkel, teljes befektetési lehetőségekkel a részvényektől a kezelt alapokig.

Legjobb kereskedési platform - IG részvénykereskedés

 • Bróker: 8,00 USD vagy 0,1%.
 • Bróker típusa: Csak online
 • Termék neve (i):
 • ASX termékek: Részvények
 • Elérhető piacok: ASX, a londoni tőzsde, AMEX, NASDAQ, NYSE
 • Támogatás: Élő csevegés, e-mail és telefon.

Miért kell részvényeket kötni az IG-vel?

Nos, nagyon sok dolgunk van rajta, nevezetesen: egy 1974-ben alapított szolgáltató, és kiváló kereskedelmi platformmal büszkélkedhet, amely bármely iparág vezetőjével lábad-lábig képes futni, különös tekintettel a mobilalkalmazására, amely az összes bróker között az egyik legátfogóbb térképcsomaggal rendelkezik.

Ez a globális online részvénykereskedelmi szolgáltató szilárd hírnévre tett szert azáltal, hogy az ausztrál részvénykereskedelemben a legalacsonyabb brókerdíjakat számolja fel: 8,00 USD vagy 0,1% kereskedésenként, attól függően, hogy melyik a nagyobb.

A havi díjmentesség mellett, a legtöbb kereskedési platformmal ellentétben, édesíti a bankot is, ösztönözve a kereskedőket ingyenes Qantas pontokkal minden egyes kereskedelemre.

Az IG részvénykereskedelme az intuitív platformon és alkalmazáson keresztül lehetővé teszi, hogy sokkal kevesebb áron vásároljon és értékesítsen részvényeket a nemzetközi piacok széles választékából. A szélessége messze kiterjedő, a felhasználók számára hozzáférést biztosít ausztrál részvényekhez, valamint lehetőséget kínál több mint 11 000 nemzetközi részvény kereskedelmére 10 USD dolláronként és csak 0,3% -os devizaárfolyamon..

Nagyszerű UX és dizájn a napi kereskedelemhez

Noha a megfizethetőség és a megbízhatóság elsősorban az, amiről ismert, a kereskedelem tapasztalatának megosztása figyelemre méltó, ügyesen kombinálva a kiváló kereskedelmi eszközökkel.

Az IG következetes és zökkenőmentes felhasználóbarát élményt nyújt kereskedési platformján, amely kiterjed a mobilalkalmazására is. Ezek közé tartoznak a kiváló műszaki elemzési szolgáltatások, valamint a szűrési és ábrázolási mechanizmusok.

Ez a kereskedési platform ötvözi az alapkutatást a harmadik felek magas színvonalú funkcióival és eszközeivel, például a Trading Central és az Auto Chartist. Ezek célja, hogy a kereskedők felbecsülhetetlen gyakorlati betekintést nyújtsanak a jobb ügyletek elhelyezéséhez, különösen a kezdők számára.

Az új, kezdő kereskedőkről szólva az IG magában foglal egy kivételes oktatási szegmenst is, amely heti webináriumokat, kereskedési tanfolyamokat és élő foglalkozásokat kínál. Az IG Akadémia a weboldalon vagy a mobilalkalmazáson keresztül érhető el.

Az IG Akadémia tele van olyan kereskedési tanfolyamokkal, amelyek könnyen elérhetők online, a kereskedelem minden szintjén. Vannak heti webináriumok, élő foglalkozásokkal együtt, amelyeket minden hétköznap biztosítanak. Ezeket a kurzusokat időmegtakarításra tervezték, és megfelelő időtartamokban emészthetők, általában 20-85 percig tartanak.

Az IG lehetővé teszi a befektetők számára, hogy több mint 9000 részvényt kereskedjenek 19 nemzetközi tőzsdén, ETF-en, befektetési alapokon és alapokon keresztül.

Főbb jellemzők

 • Olcsó deviza és ügynöki kamat
 • Megalapozott, tisztelt szolgáltató
 • Ösztönzőként kínálja a Qantas pontokat
 • Ausztrál és nemzetközi részvénykereskedelem szolgáltatói

Legjobb részvénykereskedelmi bank - CommSec.

 • Bróker: 10 USD.
 • Bróker típusa: Csak online
 • Termék neve (i): CommSec részvény kereskedési számla.
 • ASX termékek: Vállalat által kibocsátott opciók, részvények, alapítványi nyugdíjalapok, törlesztési utalványok, IPO-k / úszók.
 • Elérhető piacok: ASX, AMEX, NASDAQ, NYSE
 • Támogatás: E-mail és telefon.

Az ausztráliai egyik legnagyobb online bróker, a CommSec 100% -ban a Commonwealth Bank tulajdonában áll, amely a kereskedelem karjaként szolgál. A CommSec részvény kereskedési számla megnyitásához azonban nem kell, hogy a Commonwealth Bank ügyfele legyen..

Ez a megbízható márka a nemzetközi piacokon való kitettséget biztosítja, 25 világszerte elérhető tőzsdével. Egy egyszerű regisztrációs mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a lehető leggyorsabb üzembe helyezést, valószínűleg kevesebb, mint 5 perccel a regisztráció kezdete óta..

Noha a részvények kereskedési díjai drágák, a CommSEC megkísérli ezt kiegyensúlyozni azáltal, hogy a kereskedők számára értékes különféle kereskedési eszközöket és piaci kutatásokat kínál, ideértve a híreket és az adatmegfigyelő eszközöket. Sőt, nem számít fel inaktivitási díjat.

A CommSec Pocket, egy új mikro-befektetési alkalmazás elindításával, amely a megtakarítást beruházássá változtatja, a CommSec jelzi az innovációs vezetést,.

A termék, amely egyszerűsített befektetést biztosít bárhol és bármikor, a CommSec Pocket lehetővé teszi, hogy már 50 dollárral kezdjen befektetést. Ez a mikro-befektetés elsősorban új befektetőket céloz meg, nagyon versenyképes brókerdíjakkal, alacsony alacsony befektetési követelményén túl.

A CommSec Pocket brókerdíjai mindössze 2 dollárnál kezdődnek, ami kedvezően összehasonlítható a legtöbb kereskedési platform által a részvénykereskedelem által felkínált normál minimális 500 dolláros első befektetéssel és 10–25 dolláros brókerdíjakkal. Mivel a megtakarítókra összpontosít, akik még nem tették meg a befektetési ugrást, a tőzsdén forgalmazott alapok (ETF) listája áll rendelkezésre könnyen érthető formátumban.

Hátrányai között szerepel az élő csevegési támogatás hiánya és a WebIRESS charting szolgáltatások díjának kiszámítása. amely párosítható és egyesíthető a Nemzetközösségi Közvetlen Befektetési Számlával (CDIA),

A legfrissebb piaci árakat és adatokat a CommSec részvény-kereskedési számla teszi lehetővé, amely ezeket valós időben jeleníti meg. Ez azt is lehetővé teszi, hogy közvetlenül a platformon belül hozzáférhessen a CommSec elemzőinek videóihoz, jelentéseihez és elemzéseihez.

Ezeket a betekintési lehetőségeket úgy tervezték, hogy támogassák az összes képzettségi szintet a piacelemzők és közgazdászok csoportjának átfogó elemzésével..

Ezek az oktatási betekintések lehetővé teszik a befektetők számára készségeik fejlesztését és továbbfejlesztését. Az út mentén folytatott kereskedelemről szólva, az ingyenes CommSec Equities App lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor a piac tetején maradjon..

Főbb jellemzők

 • Single Commonwealth Bank Bejelentkezés - Ez az egységes belépés egységes felületet biztosít, amely megkönnyíti a váltást a CommSec és a NetBank között, és ez segíti az összes pénzügyének egy helyen történő integrálását. Be kell állítania a Commonwealth Direct Investment Account (CDIA) tranzakciós fiókot.
 • A kezdő és a haladó befektetők számára egyaránt lehetővé teszi a robusztus funkciók halmazát, amelyek egyszerre mindkét kategóriának megérthetők.
 • Árak, hírek és kutatás valós időben: A befektetők naprakész frissítése és az iparági szakértők élő kommentárja révén tett minden erőfeszítést az ausztrál befektetési piacok legfrissebb híreivel..
 • Nincs kötelező minimális kereskedési követelmény a szokásos ausztrál részvényszámlára.
 • Inaktivitási díj nem kerül felszámolásra.
 • Az 1000 dollárt meghaladó ügyletek brókerdíjai általában magasak.
 • A CommSec Pocket alkalmazás 7 egyszerűsített befektetési lehetőséget kínál, amelyek közül választhat, nevezetesen: Aussie Top 200, Globális 100, Feltörekvő piacok, Aussie osztalékok, Tech Savvy, Fenntarthatósági vezetők és Egészséges Wise

Legjobb fix részvényes kereskedés / legolcsóbb online bróker - SelfWealth

 • Bróker: 9,50 USD.
 • Bróker típusa: Csak online
 • Termék neve (i): CommSec részvény kereskedési számla.
 • ASX termékek: Csak részvények.
 • Elérhető piacok: ASX
 • Támogatás: Élő csevegés és e-mail.

Az SelfWealth Ausztrália legolcsóbb online brókereként képviseli magát, és díjakat nyújt be követelésének alátámasztására. A díjnyertes törzskönyve mellett (a Money Magazine három éve egymást követő évben a Legjobb A Legjobb A Legjobb Díjak kategóriában koronázta meg) egy kivételes online és mobil kereskedési eszközöket hozott létre, amelyek pénz-érték arányt teremtenek a befektetők számára..

Az évek során megszerzett további elismerései között szerepelnek a Finder legjobb ausztrál részvény-kereskedési számlájának (2019), az évi Fintech üzleti díjnak (2016) az online platformjuk megkönnyítése érdekében, valamint a szoftverinnovációért az Australian Business Award-on ( 2016 és 2017).

Az SelfWealth lehetővé teszi a befektetők számára, hogy részvényeket vásároljon és adjon el kereskedelemenként 9,50 dolláros átalánydíj ellenében. Világossági felhívásuk azonban az, hogy segítsék tagjaikat a visszatérésekben a jutalékok fizetésének hátránya nélkül.

Az SelfWealth fellebbezésének hatalmas része az általuk nyújtott tranzakciós költségek átláthatósága, rejtett jutalékok nélkül. Ennek a politikának az ismét frissítő hatása, hogy a befektetők még pozíció megvétele előtt könnyen megjósolhatják kereskedési költségeiket.

Ennek célja annak lehetővé tétele, hogy platformjuk felhasználói előre tájékozott döntést hozzanak arról, hogy a SelfWealth megfelelő-e az adott körülményekhez vagy sem..

Mivel bizonyos hasonlóságot mutat az eToro másolatkereskedelmi funkciójával, az SelfWealth a kezdetektől fogva fogalmazta meg, hogy az egyes befektetők lehetővé tegyék egy célportfólió felépítését, összehasonlítva saját portfóliójukat hasonló gondolkodású befektetőkkel szemben, hogy tükrözzék kereskedelmüket..

A más befektetőktől ötleteket kereső és társaik teljesítményének ellenőrzésére szolgáló befektetők célja, hogy megszüntessék a befektetők számára bemutatott részvényötletek minőségével kapcsolatos kétségek útját..

Az SelfWealth két terméket kínál, nevezetesen: a SelfWealth INTELLIGENCE és az SelfWealth TRADING.

A fent említett példánykereskedést elősegíti az SelfWealth INTELLIGENCE, amely eszközcsomagot kínál a számlák összehasonlításához a hasonló gondolkodású befektetők teljesítményével szemben. Tartalmaz olyan funkciókat, amelyek lehetővé teszik a portfólió összehasonlító teljesítményének és kockázatának mérését, valamint a bemutatott részvények áttekintésének képességét.

Másrészről, az SelfWealth TRADING lehetőséget biztosít a befektetőknek, hogy a részvényekkel versenyképes áron tudják kereskedelmet folytatni. 9,50 dollár átalánydíjat számít fel, függetlenül a kereskedelem méretétől, ezáltal egyértelmű előnyöket biztosítva minden befektető számára, de különösen azok számára, akik nagy részvénycsomagokkal kereskednek.

Sajnos azok a SelfWealth munkatársak, akik globális viteldíjjal szeretnék kibővíteni portfóliójukat, megtorpulnak, mert nincs elérhető nemzetközi részvény kereskedelem.

Az informatív anyagok szélessége azonban friss levegőt hordoz, mivel a SelfWealth lehetővé teszi a napi legfontosabb készletek mellett a napi teljesítmény és a becsült jövedelem megtekintését..

A platform SafetyRating és WealthScore kiadásokat is kiad. A SafetyRating pontszám lehetővé teszi, hogy tudja, mennyire változatos a portfóliója, míg a WealthScor a portfólió egészségi állapotát képviseli.

Főbb jellemzők

 • A költségek átláthatósága egyértelmű, rögzített, átalánydíjas közvetítés révén: Ellentétben a CommSec platformokkal, ahol minden 1000 dollár feletti kereskedelem általában 20 dollár körül kerül. Ezenkívül közvetlenül a tulajdonában van a részvények, anélkül hogy azokat az Ön nevében őrizetbe vették.
 • Legolcsóbb Ausztráliában, rejtett számladíjak és költségek nélkül: Az SelfWealth nem számít fel havi számladíjakat, alvási díjakat és rejtett jutalékokat. Ez garantálja, hogy a kereskedési erőfeszítések nagy része felhalmozódik Önre.
 • Hozzáférés a tagok számára elérhető ingyenes élő piaci adatokhoz
 • Tőzsdei kutatási eszközök, valamint nagy teljesítményű közösségi adatok, amelyekből összehasonlítható és tanulhat
 • Nincs szükség minimális egyenlegre.
 • Nem számítanak fel jutalékot

Ausztrál tőzsdei törvények

Minden ország rendelkezik szabályokkal és rendeletekkel a pénzügyi tranzakciókkal kapcsolatban, különös tekintettel a magas kockázatú és ingatag tevékenységekre, például az online kereskedelemre. Ausztrália sem kivétel: az ausztrál értékpapír-tőzsde (ASX) működési szabályokat tart fenn, amelyek célja a befektetők védelme, valamint a jóhiszeműség és a piaci bizalom fenntartása..

Az ausztrál értékpapírokkal kapcsolatos törvények és rendeletek nagy része a kötelező közzététel és magatartás körül mozog. Ezeket nagyrészt a csalárd kereskedelemmel, a hamis kereskedelemmel és a bennfentes kereskedelemmel kapcsolatos helytelen gyakorlatok megakadályozása érdekében hozzák létre.

A legtöbb bemutatott összefoglaló és erősen rövidített változat. Kattintson ide az ASX-szabályok teljes körű áttekintéséhez.

ASX üzemeltetési szabályok

Számos irányelvet és rendeletet kodifikált az ASX üzemeltetési szabályok kézikönyve, de idő és tér miatt csak néhányra összpontosítunk, amelyek alapvető fontosságúak az ausztrál piachoz való belépéshez, és általános és kereskedelmi szabályokat adunk meg..

Belépés az ausztrál piacra

Az ASX által használt három széles kategória a piaci szereplők vagy résztvevők körének meghatározására az ASX piaci termékekkel kapcsolatban: vagy piaci szereplőnek, fő kereskedőnek vagy piaci készítőnek..

A kereskedési platformok vonatkozásában az üzeneteket csak a kereskedési résztvevőnek kijelölt személy lépheti be a platformokba.

Annak érdekében, hogy piaci szereplőként jogszerűen beléphessen az ausztráliai piacra, a potenciális befektetőnek először kérelmet kell benyújtania egy „az ASX által előírt formanyomtatványon, és eleget kell tennie az ASX-nek, hogy megfelel” a következő kritériumok bármelyikének (ez egy rövidített tőzsdei jegyzés, tehát a teljes feltételek és előírások itt találhatók):

 • Rendelkeznie kell egy ausztrál pénzügyi szolgáltatási engedéllyel, amely felhatalmazza a tulajdonosot, hogy piaci résztvevőként folytasson üzleti tevékenységet.
 • Rendelkezzen megfelelő és szükséges erőforrásokkal az ASX szabályok által előírt kötelezettségek teljesítéséhez és betartásához.
 • Rendelkezzen elegendő erőforrással és megfelelő folyamattal minden olyan fellépés vagy fellépés megakadályozására, akár cselekedet, akár mulasztás eredményeként egy termék nem tisztességes és rendezett.
 • Légy magas üzleti integritású ember.

Az állítás megírásakor nyilvánvalóvá válik, hogy a kereskedelmi partner / résztvevő kritériumai felveszik a piaci szereplő szerepét.

Azoknak, akik az ASX kereskedési platformja alapján kereskedni kívánnak résztvevőknek, be kell mutatniuk a testületnek, hogy a kérelmező képes megtartani a kért kereskedési engedély végrehajtásához szükséges ismereteket és műszaki képességeket..

Kereskedelmi szabályok

A kereskedési szabályok szükségesek az ASX piac zökkenőmentes és szabályos működésének biztosításához. Ezek a szabályok olyan kérdésekre terjednek ki, mint például a tisztességes és rendezett piacok fenntartása, a kereskedelem törlése iránti kérelmek kezelése, a platformmal való kommunikáció és így tovább.

Az alábbiakban felsorolunk néhány kereskedelmi szabályt:

 • Méltányos és rendezett piacok: Minden kereskedési üzenetnek tükröznie kell az adatok pontosságát. A kommunikáció integritásának és jóhiszeműségének megőrzéséért a kereskedelmi résztvevő felel.
  • Ha a kereskedési résztvevő egyedi azonosítójával beágyazott kereskedési üzenetet nyújtanak be, akkor a kereskedési résztvevő felel az üzenetért, mert a rendszer feltételezi, hogy a kereskedési résztvevő benyújtotta azt..
  • Az ASX megtehet minden szükséges intézkedést annak biztosítása érdekében, hogy egy vagy több termék piaca tisztességes, méltányos, szabályos és átlátható legyen, ideértve, de nem korlátozva az alábbiakra:
   • Tranzakció törlése vagy módosítása
   • Egy vagy több Termék kereskedelmének felfüggesztése vagy felfüggesztése bármilyen ideig, amelyet a mögöttes probléma megoldásához szükségesnek tartanak
   • A piaci résztvevő utasítása, hogy tegyen - vagy ne tegyen - egy konkrét lépést az érintett piacokkal kapcsolatban.
   • Utasítás arra, hogy a Termékeket a Szabályoktól eltérő áron rendezzék, az ASX által meghatározott feltételek mellett.
  • A piaci résztvevő:
   • Használja ki vagy használja ki az ASX kereskedési rendszerek vagy eljárások hibáját vagy meghibásodását.
   • Tegyen meg bármit, vagy végezzen bármilyen intézkedést, amelynek eredményeként a termék piaca nem lesz tisztességes vagy szabályos.
 • Műszaki hiba: Abban az esetben, ha a kereskedési platformhoz való hozzáférés a rendszer vagy a kommunikáció meghibásodása miatt sérült, vagy érintett, akkor az ASX dönthet úgy
  • Tegyen be olyan korlátozásokat, mint például a Session kijelenti, hogy megfelelőnek tartja a terméket
  • Felfüggesztheti vagy korlátozhatja az érintett Termékek kereskedelmét.
  • Az ASX megtesz minden egyéb lépést, amelyet szükségesnek tart a helyzet javítása érdekében.

A legjobb kereskedési platform megtalálása

A tőzsdei kereskedelem a kapitalizmus egyik legfigyelemreméltóbb találmánya, amely lehetővé teszi a befektetők számára, különösen az aktív kereskedők számára, hogy más vállalkozások tulajdonrészét átvegyék és felszabadítsák. Az ausztráliai legjobb tőzsdei kereskedési platformok lehetővé teszik, hogy ezt zökkenőmentesen, minimális nehézségekkel tegye, miközben biztosítja az erőforrásokat, hogy az út mentén tájékozódóbb döntéseket hozzon..

Ha részvényeket szeretne vásárolni, különösen a saját kereskedés útján, akkor rendelkeznie kell egy olyan tőzsdei platformmal, amely biztosítja a sikerhez szükséges rugalmasságot és eszközöket..

Ha Ön már aktív befektető, akkor valószínűleg van egy jó ötlete arról, hogy mit szeretne egy brókerplatformban, például: „alacsony költségek, prémium kutatás, innovatív stratégiai eszközök és átfogó kereskedési platform”.

A mobil alkalmazások növekedése a pénzügyi arénában azt is jelenti, hogy brókerszámláját már online platformon is kereskedhet.

Noha ez megnövekedett előnyökkel jár, például több oktatási élményt nyújt, átfogó diagramkészítési eszközöket kínál nappali kereskedők számára, és szélesebb választékot kínál az opcionális kereskedők számára, ennek ellenére újabb összetettségi fokot hozott létre, különféle termékkategóriák ösztönzésével.

Tehát, bár számos olyan kereskedési platform érhető el a részvényeket keresni szándékozó ausztráliak számára, ezzel a bőséggel a kihívást jelent az egyéni prioritásokon alapuló megfelelő kereskedési platform megtalálása..

Ez különösen akkor fontos, ha új befektető vagy, ahol a helyes brókerszámla sokkal több, mint csupán a kereskedés elhelyezésének platformja.

A legjobb kereskedési platformok szilárd befektetési alapot biztosítanak, és úgy vannak felépítve, hogy élethosszig tartó portfólió kísérőként működjenek.

Integrált befektetési és elemzési platformok, amelyek lehetőséget kínálnak tanításra és tanácsadásra, még akkor is, ha készségeid, stratégiád érett és fejlődik.

A legjobbak hangsúlyozzák a megfelelő eszközök rendelkezésének fontosságát a megalapozott döntés meghozatalához, így olyan funkciókat tartalmaznak, amelyek a kereskedők számára a piaci műveletek magas szintű és részletesebb képet nyújtanak.

Összefoglalva: rengeteg dolog van, amelyet figyelembe kell venni a kereskedési platformok összehasonlításakor, és ezeket a desztillációval elvégeztük ausztráliai legjobb tőzsdei kereskedési platformok besorolása során..

A tőzsdei kereskedelem a korszak óta ment végbe, amikor a részvényekbe történő befektetés egyetlen módja az engedéllyel rendelkező tőzsdei brókerek révén történt, akik voltak az egyetlen közvetítők, akik kereskedést tehetnek az Ön nevében. Ez a haladás azonban sürgette azon platform megtalálását, amely biztosítja a legjobb stratégiai előnyt az Ön kereskedelmének típusához.

Bár sok mindent meg kell fontolni az online kereskedelem kiválasztásakor, mindazonáltal felmerül a kérdés, hogy miként szándékozik végül használni a platformot. A zavarok ködének átszúrása és az egyértelműség biztosítása érdekében, különösen a kezdő kezdőknek, számos kérdést fel kell tennie.

A portfólió sokféleségét tekintve, csak helyi ausztrál részvényeket vásárol, vagy globális részvényeket is? Ön hozzáértő, haladó befektető, vagy kezdő, csak a vízbe dobja a lábát?

Ezekre a kérdésekre adott egyértelmű válaszok segítenek tisztázni az Ön igényeit és meghatározni azt a részvénykereskedelmi platform típusát, amely a legjobban támogatja őket.

Következtetés

A részvényekbe történő befektetést minden kereskedő átfogó vagyonteremtési stratégiájának szerves részévé kell tenni. Az aktív kereskedők számára, akik megpróbálják legyőzni a piacot, fontos, hogy egyértelmű képet kapjon a brókercímmel kapcsolatban kívánt funkciókról, például innovatív stratégiáról, átfogó eszközökről, prémium kutatásokról és alacsony költségekről..

Vannak olyan kompromisszumok, amelyeket meg kell választani az online bróker kiválasztásában, de a fajta legjobbjai képesek létfontosságú versenyelőnyöket biztosítani az általuk keresett típusú kereskedő számára.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me