A legjobb VPN for Mac (2020 áttekintés)

Végre megkapta az új Mac-ét. Szánjon időt arra, hogy a barátainak dicsekedhessen, megmondta nekik, hogy mennyivel jobb, mint a számítógépeik, majd egy kicsit megfontolta fölényét. Mindezek után eljött az ideje, hogy VPN-t szerezzen az új csodagép biztosításához.

Könnyű, igaz? Nos, nem egészen.

A probléma - annak ellenére, hogy nyilvánvalóan jobb operációs rendszer - sok VPN-vállalat lassú vagy egyenesen elhanyagolt a Mac-hez való átvitel során.

Sok nagy név elindult a Windows rendszeren, és úgy döntött, hogy ott marad, ami azt jelenti, hogy harmadik féltől származó szoftverre van szüksége, hogy működhessenek a Mac-en. Az ilyen szoftvereknek, mondjuk, megkérdőjelezhető hírneve van, és így, ha elkerülheti ezt az útvonalat, valójában meg kell tennie.

Ahelyett, hogy át kellett volna mozognia a szívét ábrázoló folyamaton, hogy megtudja, milyen a VPN-szeretetteljes új Mac-e, az Ön számára az érzelmi munkát végeztük. Átjártuk a megbocsáthatatlan Mac VPN piacot, és megtaláltuk azokat a vállalatokat, amelyek helyesen kezelik az Ön operációs rendszerét.

Apple logó

TLDR

Lehet, hogy a Mac biztonságos operációs rendszer, de adatvédelmi kötelezettségvállalásai nagyon sokat kívánnak.

Éppen ezért a VPN annyira létfontosságú a Mac tulajdonosok számára, hogy ez a cikk a lehető legjobb VPN szolgáltatásokat tartalmazza, a Surfshark, NordVPN és ExpressVPN.

Surfsharknak bólintást adtunk az első helyért, fenomenális ára és értéke miatt.

A Surfshark minden szempontból teljesít egy minőségi VPN-t. Az ésszerű költségekkel és a Mac számára optimálisan optimalizált termékekkel nincs semmi ellenkezője.

1. Surfshark - A legjobb választás

Mi az a Surfshark??

A Surfshark nem hagyja előre a Mac rendszereket, és a többi operációs rendszertípushoz hasonlóan állítja be. Mint a VPN játék relatív újoncja, Surfshark vigyázott, hogy ne utasítsa el a Mac OS-t, az általa kínált VPN alkalmazás egy jól testreszabott eszköz, nem pedig egy rosszul átmásolt példány..

A Brit Virgin-szigeteken alapuló, minőségi adatvédelmi szolgáltatással és a széles körű Netflix kompatibilitással a Surfshark alacsony ára szinte túl jó ahhoz, hogy igaz legyen; de minden kategóriában szigorú tesztelésre képes.

Nézzük meg néhány meghatározó funkcióját:

 • Versenyképes áron tervek: Mindössze havonta 1,99 dollár egy teljes 2 éves előfizetésért, és havonta 5,99 dollár egy évre, ez a piacon az egyik legolcsóbb funkcionális VPN.
 • Mac felhasználóbarát: olyan funkciókkal, mint a „Gyors csatlakozás” gomb az azonnali kapcsolat kiválasztásához, a Surfshark egyszerű és egyszerűen használható
 • Repülő színek: különféle teljesítmény-, biztonsági, DNS-szivárgás- és sebességteszteknél a Surfshark mindig jó eredménnyel érkezik, az egyetlen folt az esetenkénti inkonzisztencia a sebességgel, ám ezeket minden javítással javítják
 • A tökéletes VPN hely: a Brit Virgin-szigetek mentes a rosszindulatú kormányzati adatgyűjtési zónától, amelyet baljósan 14 szemnek hívnak. Ez nem olyan veszély, amely miatt aggódnia kell a Surfshark miatt. Alapvetően nincs olyan törvény, amely a Surfsharket arra kötelezné, hogy törvényesen feladja az Ön adatait.
 • Csendes Kanári-szigetek: A warrant canary egy módja annak, hogy a felhasználókat tájékoztassák, ha egy kormány titkos idézetet adott ki róluk, a Surfshark ezt az adatok átláthatóságának kérdéseként használja, és minden felhasználót tájékoztat arról, ha ilyen kiadásra kerül. Szerencsére azonban ez a VPN szabadon dicsekedhet azzal, hogy egyetlen iratgyűjtőt nem küldött nekik, valószínűleg annak eredményeként, hogy előzetesen használtakák a warrant kanáriákat.
 • Nincs naplózási adat: A kötelező e-mail címen, a számlázási információkon és a diagnosztikai jelentéseken kívül a Surfshark egyetlen felhasználói adatait sem naplózza. Ez azt jelenti, hogy nincs veszélye annak, hogy ez a VPN továbbítja az Ön felhasználói adatait, mert először soha nem voltak rajtuk.!
 • Gyors adatok: bár a kiszolgálók között nem következetes, az adatátviteli sebesség általában magas, és ne hagyjon semmilyen idegesítő késést.
 • Gyilkos kapcsoló: a Mac verzió beépített Kill kapcsolóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen kétes kapcsolat vagy rosszindulatú támadás gyorsan megszakítható..

Ajánlom a Surfshark for Mac szoftvert?

A Surfshark egy ritka gyöngyszem, amely átviszi az összes olyan funkciót, amely annyira lenyűgözővé teszi más operációs rendszereken a Mac-et, és mindegyikért ilyen jó üzlet, ezt határozottan ajánljuk.

A Surfsharkhoz képest enyhe áremelkedéshez mindent megszerezhet, ami nagyszerűvé tette az előzőt, néhány extrával, amelyek az NordVPN-t ingadozhatják az Ön számára.

2. NordVPN - CIA biztonság

Mi az a NordVPN??

A NordVPN sokáig csak Windows-alapú volt, de a zökkenőmentes Mac-élmény érdekében a szoftverbe integrálta a szoftvert. Valójában annyira jól integrált, hogy ugyanazt a VPN-csomagot használhatja két különböző operációs rendszerű eszközön.

Noha drágább, a régóta elért eredmények és a megdöbbentő 5300 szerver 59 országban azt jelenti, hogy továbbra is VPN-t érdemes megvizsgálni, ha komolyan veszi a Mac védelmét és magánéletét.

Nézzük meg néhány meghatározó funkcióját:

 • A rendelkezésre álló legnagyobb kiszolgáló: Van egy ilyen nagy kiszolgáló-választék, amivel valószínűleg nehéz döntést hozni! Szerencsére a NordVPN rendelkezik automatizált kiválasztási rendszerrel, ha a választott mennyiség csak túlterhel!
 • Széles Netflix kompatibilitás: Noha a szerverei nem büszkélkedhetnek a 100% Netflix kompatibilis tarifával, 95% -on, a kompatibilis szerver soha nem több, mint egy kattintásnyira van.
 • Felhasználóbarát: az UI intuitív és nagyon könnyű navigálni, például a drag and drop térkép egy igazán kiemelkedő felhasználó-orientált szolgáltatás
 • Katonai fokozat titkosítása: A Nordvpn biztonsági titkosítása ugyanolyan minőségű, mint amelyet az amerikai katonaság használ, tehát a szivárgás rendkívül valószínűtlen.
 • Nincs naplózás: alapvető követelmény minden VPN számára. Hosszú tapasztalatai szerint a NordVPN soha nem volt kitéve adatnaplózásnak, tehát nincs ok azt feltételezni, hogy most megszegik ígéretüket
 • Panama alapú: a panamai kötelező adatmegőrzési törvények hiányában a Nordvpn jogilag szabadon irányíthatja forgalmát egyetlen nyilvántartás létrehozása nélkül, az adatok jogi és digitális védelme mellett.
 • Dupla szerverek: ha a már katonai szintű védelem, amelyet a Nordvpn kínál, nem elég jó, akkor duplázza meg! Olyan szolgáltatást kínálnak, amely az Ön internetes forgalmát két külön VPN-en keresztül futtatja, mielőtt elérné a rendeltetési helyét. Rendkívül nehéz egyetlen VPN-en keresztül nyomon követni, de két egyidejű szerver-titkosítást szinte lehetetlen megtörni..

Ajánlom a NordVPN-et Mac-hez?

Ez okból az egyik legnagyobb VPN, és ennek nagy része az, hogy nem hagyták figyelmen kívül Mac ügyfeleiket. Még ha egy bizonyított rekord még nem meggyőz téged, az ingyenes próbaverzió és a pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy érdemes megnézni.

Ne felejtsd el megnézni fantasztikus karácsonyi ajánlatukat, egy 3 éves szerződést, csupán havi 3,49 dollárért!

A 3. számnál az ExpressVPN továbbra is minőségi termék, komoly védelmet és anonimitást biztosítva egy olyan csomagban, amelyet a Mac OS számára optimálisan optimalizáltak. A többletköltségek és az streaming összeférhetetlenség a legfontosabb kérdések.

3. ExpressVPN - biztonság és megbízhatóság

Mi az ExpressVPN??

Az ExpressVPN az Ön védelme és névtelensége elkötelezettje. Ez az a választott termék, ha rendszeresen foglalkozik értékes adatokkal.

Noha magasabb költségekkel jár és a rossz streaming kompatibilitás miatt a harmadik helyen szerepel ez a lista, ez továbbra is minőségi VPN. Ennél is fontosabb, hogy a Mac kompatibilitása nem jelent problémát. Tartsa meg az eredeti platform sebességét, erősségét és felhasználóbarátságát az új Mac alkalmazásban.

Íme, ami megéri az extra költségeket:

 • A leggyorsabb VPN az interneten: Az ExpressVPN rendkívül gyors, használjon bármilyen tesztet, mint például a SpeedTest.net vagy a Fast.com, és elfúj.
 • Hatalmas szerver-tartomány: 3000 telephellyel 160 helyszínen és 94 országban valószínűleg nem fogja legyőzni a Nordvpn-et puszta mennyiségben, de a tartomány és a változatosság szempontjából minden bizonnyal a bajnoki csúcspontja.
 • Intuitív gyilkos kapcsoló: nem áll fenn a véletlenszerű szivárgás kockázata, és ha egy pillanatra elveszíti a kapcsolatot a VPN-sel (akkor is, ha nem veszi észre), az intuitív kikapcsoló gyorsan megszakítja a kapcsolatot
 • Először az ügyfél: Az ExpressVPN már régóta ügyfeleit gondozza. A gyors és reagáló támogatási rendszer segítségével a felmerülő problémák gyorsan megoldódnak.
 • Biztonság, amely megfelel az etikájuknak: Katonai titkosítási protokollal és minden szivárgásteszt átadásával, amelyet átvittünk, ez kétségtelenül biztonságos rendszer. Az ExpressVPN ezzel egy elkötelezettséggel felel meg, hogy soha ne kerüljön naplózásra az Ön érzékeny adatait; és a Brit Virgin-szigeteken található székhellyel ez jogilag kötelező kötelezettségvállalás.
 • Prémium árak: ha olcsó alapvető VPN-t keres, akkor előfordulhat, hogy az ExpressVPN nem az Ön számára. De ha a rendelkezésre álló egyik legszorgalmasabb VPN biztonsági rendszert kívánja elérni, akkor az ár 6 hónapra 9,99 dollárra vagy havonta 8,32 dollárra szól, ésszerű ajánlat.

Ajánlom az ExpressVPN-et Mac-hez?

Ha rendszeresen foglalkozik érzékeny adatokkal, vagy egyszerűen komolyan veszi az adatvédelmet, akkor szüksége van az ExpressVPN-re. A nem biztonságos biztonság, a jogvédelem és az intelligens biztonsági rendszerek azt jelentik, hogy ez a VPN akkor választott, ha anonimitásra van szükség, amely túlmutat és túlmutat.

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózatok alagutat hoznak létre, amely lehetővé teszi a szörfösök számára, hogy biztonságosan átjuthassanak eszközükről az internetre megóvva tevékenységüket a kíváncsiskodó szemtől. Ez azt jelenti, hogy miközben útközben dolgozik, hozzáférhet otthoni vagy üzleti hálózatának fájljainak, kevesebb aggodalmával kapcsolatban, hogy valakinek mi történt az okostelefonon vagy hozzáférni kell a személyes adataihoz. Ez azt is jelenti, hogy az alkalmazottak képesek az érzékeny adatokkal bárhonnan dolgozhat anélkül, hogy az ügyféladatok integritását veszélyeztetné.

mi a vpn diagram

A legjobb VPN-ekkel úgy tűnik, hogy az internetes tevékenysége egy másik hálózaton zajlik, egy másik helyről. Ez lehetővé teszi filmek és TV-műsorok megtekintését a kanadai Netflix-en, miközben nyaralik Bahama-szigeteken, vagy úgy tűnik, hogy Ausztrália okostelefonja New York-i hálózaton van. Ez azt jelenti azok az emberek, akik olyan országokban élnek vagy látogatnak, ahol a cenzúra és az elnyomás rohamos, még mindig kóstolhatják meg a virtuális világ szabadságát.

Röviden: bármilyen ok, amelyre biztonságos és biztonságos információhoz van szüksége az interneten való szörfözés vagy a felhőalapú fiók használata közben, elégséges indok a VPN használatához..

A legjobb VPN-ek Mac-hez

Mint mondtam, szomorú tény, hogy sok VPN-társaság egyszerűen elhanyagolja a Mac számítógépeket. A kb. 300 dedikált Mac VPN-ből is jelentős problémák merülnek fel. Egy jó darabot készítettek egy piaci vákuum kitöltésére alacsonyabbrendű termékkel; A meghibásodott alkalmazások, az adatok szivárgása és más kérdések katalógusa sújtja ezeket a VPN-ket.

A legjobb VPN for Mac (2020 áttekintés)

Szerencsére a legelismertebb (de kezdetben Windows alapú) VPN-k sikeresen áttelepültek a Mac rendszerre, és olyan védelmet nyújthatnak Önnek, mint bármely más eszközön. Egyes rendszerek, például a NordVPN, annyira jól át vannak migrálva, hogy egyetlen VPN-t szinkronizálhat Mac-re és Windows-ra egyidejűleg.

Általában ébernek kell lennie, amikor Mac-kompatibilis VPN-t keres. A szokásos aggodalmak vannak az adatvédelemmel és a biztonsággal kapcsolatban, például a naplózási politikák, a szolgáltató elhelyezkedése stb .; plusz egy sor specifikusabb kérdés.

Ezeknek a speciális kérdéseknek a fő célja a gyenge VPN-szolgáltatók elterjedése. Még a nagyobb cégek, mint például a ProtonVPN, IPVanish és az TunnelBear, bebizonyosodott, hogy rosszul illeszkednek a Machez. Szenvedő kapcsolatokkal, megbízhatatlan biztonsággal és általában rossz felhasználói felülettel vannak szenvedve. Maga a Mac OS viszonylag szilárd a magánélet számára, ha helyesen van beállítva, tehát a legnagyobb probléma a rendelkezésre álló VPN-szolgáltatókkal, nem pedig a szoftverrel kapcsolatos..

Ezért javasoljuk az egyiket a listánkba; egyszerűen nem érdemes átszitálni a Mac VPN-k minden buktatóját, amikor a nehéz munkát már elvégezték érted! A Surfshark, a NordVPN és az ExpressVPN a Mac-kompatibilis VPN-szolgáltatók néhány példája.

Ingyenes VPN-ek minden jó?

Csábító, hogy csak egy ingyenes alkalmazást talál a Google Playen vagy az Apple Store-ban. Valószínűleg több száz van odakint.

Az ingyenes VPN-alkalmazások azonban rejtett költségekkel járhatnak.

Kevés fejlesztő hoz létre alkalmazást szívük jóságából. A legtöbb ember pénzt akar keresni, vagy pedig újabb szolgáltatást vagy alkalmazást kell piacra dobniuk, és ezt az adatok és az online adatvédelem rovására teszik. Lassabb sebességet és korlátozott hozzáférést kap, hacsak nem váltja fel a „prémium” szolgáltatást, és ügyeljen arra, hogy gyakran felhívja a figyelmeztetést felugró ajánlatokkal. Vagy eladják az Ön adatait harmadik fél hirdetőinek. Sokan naplózza a tevékenységeidet, és az Ön IP-je továbbra is látható lesz mások számára.

Ha a vállalat saját domain névszervereket használ, adatai szivároghatnak. Más szavakkal, a szabad, A magánhálózat nem lehet annyira titkos vagy ingyenes. A kereskedelmi VPN-k jó ROI-t kínálnak. Kis díj ellenében hozzáférhet katonai titkosításhoz anélkül, hogy feláldozzák a sebességet vagy a magánéletét. A szolgáltatásért történő fizetés azt is jelenti, hogy az online nyomkövetőket, a sütiket és a bosszantó hirdetéseket is megkerülheti.

Következtetés

A Mac tele van kiszáradt szolgáltatókkal és rossz termékekkel, ezért keressen olcsó, minőségi terméket, például a Surfshark-t, amely nem engedi el. Mindent biztosít, amire szüksége van egy Mac számára, anélkül, hogy elveszítené a biztonság, a magánélet és az anonimitás alapvető VPN-tulajdonságait.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me