Avira Phantom VPN – Ezt nem ajánljuk (teszt eredmények)

Avira Phantom VPN - Ezt nem ajánljuk (teszt eredmények)

Túl kevés szerver, túl lassú, és - egyébként - mi lenne azokkal a német adatvédelmi törvényekkel??

Az Avira Phantom VPN nagyon sokat keres. A legújabb és legnagyobb VPN protokollokat, valamint az AES-256 bites titkosítást használja. Ezenkívül megengedett a torrentálás, és úgy tűnik, hogy a Netflix sok szervernél nagyrészt elérhető. Az Avira Phantom emellett büszkélkedhet egy beépített kill kapcsolóval és azzal, hogy több eszközt egyszerre csatlakoztathat.

Ez a pozitív gyűjtemény nem elég ahhoz, hogy legyőzzük azt a tényt, hogy az adatátviteli sebesség hihetetlenül lassú ezzel a szolgáltatással. A társaság székhelye Németországban is van, ami problémát jelenthet azoknak a felhasználóknak, akik adatainak adatvédelme miatt különösen aggódnak. A naplózási házirend emellett néhány ember számára elutasítás lehet.

Lebontjuk.

avira logó


Avira Phantom VPN áttekintés

FeaturesInformation
használhatóság: Nagyon könnyű használni
Naplózási politika: Néhány naplózási politika
Szerver mérete: 40 szerver
Szerver terjesztés: 20 ország
Támogatás: adatbázis
torrentezés-: Engedélyezett
streaming: Engedélyezett
VPN protokoll és titkosítás: OpenVPN, IPSec és Ikev2 protokollok;
Központ: Németország
Ár: $ 4.99 / hó
Hivatalos honlapján: https://www.avira.com

Biztonság és titkosítás

Az Avira Phantom ügyfelei vannak Windows, Android, macOS és iOS rendszerekre. Amikor csatlakozik az Android vagy a Windows rendszerhez, akkor az OpenVPN protokollt fogja használni. Ez a leginkább tájékozott felhasználók számára választott protokoll, mivel az az előnye, hogy nyílt forrású technológiát jelent. Azok, akik macOS-t vagy iOS-t használnak, részesülnek az IPSec protokoll előnyeiben. A kifinomult felhasználók észrevehetik, hogy nincs választás a szolgáltatás VPN-protokolljaira vonatkozóan. Az átlagos felhasználó azonban valószínűleg nem veszi észre.

vpn titkosítási folyamat

Az Avira Phantom VPN-nek van beépített kill kapcsoló, de ez a szolgáltatás csak a fizető ügyfelek számára érhető el, és nem azok számára, akik a szolgáltatás ingyenes verzióját választják. A kikapcsolás kapcsoló elengedhetetlen, mert megakadályozza a számítógépen lévő alkalmazások böngészését, amikor a VPN hirtelen elveszíti a kapcsolatát. Ez biztosítja, hogy a teljes adatvédelem megőrizhető legyen a böngészés során.

Az Avira Phantom szívességének egyik jele az, hogy DNS védelmet kínál. A DNS az, ami az emberek által keresett URL-eket olyan IP-címekké alakítja, amelyeket a számítógépek könnyebben megértenek. A házon belüli DNS-szolgáltatással az Avira Phantom sokkal többet nyújt Bármely harmadik fél számára nehéz megfigyelni a felhasználó DNS-kéréseit.

Az Avira Phantom VPN szerverhelyei

avira vpn országlistaAz Avira Phantom VPN ilyen lassú oka az egyik oka annak kis számú szerver. Összességében csak van 40 szerver 20 országban. Ezek többsége Európában található olyan országokban, mint Ausztria, a Cseh Köztársaság, Olaszország, Németország, Franciaország, Románia, Hollandia, Lengyelország, Svájc, az Egyesült Királyság és Spanyolország. Mivel a központja Németországban van, az európai szerverek ilyen koncentrációja nem meglepő.

Más szerverek az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában, Brazíliában és Szingapúrban találhatók. Van egy tucat szerver az Egyesült Államokban, de Dél-Amerikában csak egy szerver van, és a Közel-Kelet és Afrika teljesen kimaradtak. Ha ezen helyeken él, akkor bölcs dolog lehet más VPN szolgáltatót keresni.

Az Avira Phantom webhelye ígéri, hogy a jövőben újabb helyszíneket fog hozzáadni, de nincs információ arról, hogy mikor történhet ez, vagy hol lehetnek ezek a szerverek..

Miért jelentős ez a viszonylag kis kiszolgálók száma??

Ha egy VPN-szolgáltató a felhasználóknak csak néhány kiszolgálót kínál, amelyek közül választhat, ez azt jelenti, hogy megsokszorozódik az egyes kiszolgálók forgalma. A szerver zsúfoltsága miatt a teljesítmény, különösen az adatátviteli sebesség romlik.

Ezen túlmenően, minél nagyobb a kiszolgálók elhelyezkedése, annál valószínűbb, hogy a felhasználók otthonhoz közeli kiszolgálót találjanak, amelynek javítania kell a böngészési sebességet. Ha kritikus jelentőségű a földrajzi helyzet elrejtése, akkor több kiszolgáló közül választhat, ami jobb hamisítási képességeket is jelent.

Ha megnézed az ausztrál VPN-k legfontosabb választásait, látni fogja, hogy a magas színvonalú szolgáltatások többségében több ezer szerver érhető el.

BitTorrent vagy P2P használata az Avira Phantom VPN segítségével

Az Avira Phantom ügyfélszolgálatának tagjai azt mondták, hogy nem tesznek különbséget a különféle típusú webes forgalom között. Ez azt jelenti, hogy engedélyezett a P2P és a torrent letöltése. Más VPN szolgáltatókkal ellentétben a fájlmegosztás nem korlátozódik az egyes szerverekre.

Avira Phantom VPN Speed ​​Test eredmények

A legtöbb VPN-t korábban használó ember tudja, hogy ezek a szolgáltatások segíthetnek biztosítsa névtelenségét és adatvédelmét online. Azt is tudják, hogy a névtelenségért fizetett ár a sebesség. Egy igazán jó hírű VPN-szolgáltató, amely több ezer szerver hálózattal és a szerverhelyek sokféleségével kevesebb hatást gyakorol az adatátviteli sebességre.

avira fantom vpn sebesség eredményAz Avira Phantom VPN számára sajnos a rendszerük hihetetlen szerverhiánytól szenved. Ez hihetetlenül lassú adatátviteli sebességet jelent. A referenciaérték-tesztelés VPN használata nélkül a letöltési sebesség 15% volt 98,71 Mbps és a feltöltési sebesség 53,00 Mbps. Az Avira Phantom VPN bekapcsolásakor, A letöltési sebesség mindössze 6,98 Mbps-ra csökkent míg a feltöltési sebesség mérsékelten 9,02 Mbps volt.

Ezt a tesztet az Avira szerverével végezték Hollandiában, amely nagyon távol van a teszt számítógép tényleges helyétől. Tesztelés szerveren az Egyesült Államokban még rosszabb volt. Ez eredményt adott 4,34 Mbps letöltés eredménye és 2,23 Mbps a feltöltésekhez. Ez egy letöltési sebesség Körülbelül 95% -kal lassabb, mint a VPN nélkül elért eredmények, és a feltöltési sebességeket hasonlóan befolyásolták.

Néhány nagyobb VPN-szolgáltatóval összehasonlítva ezek a sebesség-teszt eredmények meglehetősen megrontottak. Képzelje el, hogy néhány percig kell várnia egy weboldal betöltését. Rendkívül bosszantó lenne. Valószínűleg feladtad és elmennél már sokáig, mielőtt bármit megtettél.

Az Avira Phantom VPN naplózási politikája

biztonságos böngészésSzámos VPN-szolgáltató dönti el, hogy nincs naplózási politika, ám ezután adatvédelmi politikájukban vagy szolgáltatási feltételeikben jelezik, hogy valójában korlátozott nyomon követést és nyilvántartást vezetnek ügyfeleikkel kapcsolatban. Az Avira Phantom VPN abban különbözik, hogy előzetesen tájékozódnak a naplózásáról.

A társaság azt mondja, hogy ők tartsa fenn a diagnosztikai információkkal kapcsolatos adatokat hogy előrelépjék a hibákat és más kérdéseket, amelyek valószínűleg zavarják a felhasználói élményt. Az Avira azt is nyomon tudja követni, hogy az egyes felhasználók fizetett vagy ingyenes ügyfelek-e, mivel korlátozások vannak arra vonatkozóan, hogy egy ingyenes ügyfél egy hónap alatt mekkora adatot tud felhasználni..

Ezen túlmenően a cég azt állítja, hogy nem követik nyomon, mely weboldalakat vásárolják meg ügyfeleik, vagy IP-címüket.

Az Avira Phantom VPN árazási lehetőségei

Az Avira Phantom szolgáltatásának ingyenes és fizetett változatát is kínálja. Az ingyenes verzió korlátozza az ügyfelek havi 500 MB-ját. Az összes forgalom titkosítva, és hozzáférhető a földrajzilag korlátozott webhelyekhez. A DNS szivárgásgátló szerepel, és több eszközön keresztül is elérhető.

avira vpn proA fizetett változat neve Phantom VPN Pro. Azok a felhasználók, akik ezt a szolgáltatást választják, korlátlan mennyiségű adathoz, valamint az ingyenes csomagban szereplő összes szolgáltatáshoz hozzáférhetnek. A fizetett szolgáltatásnak azonban két fő jellemzője van, amelyek nem érhetők el az ingyenes ügyfelek számára. Ezek a szolgáltatások a kill kapcsoló és az ügyfélszolgálat hozzáférése.

Jó vagy túl drága?

Úgy van. Bárki, aki úgy dönt, hogy nem fizet az Avira Phantom VPN -ért, nem élvezheti az automatikus megszakító kapcsoló előnyeit, amely védi őket abban az esetben, ha VPN-szolgáltatásuk nem elérhető. Továbbá, az ingyenes ügyfelek semmilyen módon nem férhetnek hozzá az ügyfélszolgálathoz.

Az Avira Phantom VPN weboldalnak tudásbázisa van, de nem feltétlenül rendelkezik a felhasználók által keresett válaszokkal. Felhasználói fórumok is rendelkezésre állnak, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez nem hatékony vagy eredményes módszer a szolgáltatási problémák megoldására.

A fizetett tervvel történő ügyfélszolgálat nem feltétlenül sok. A hozzáférés telefonon vagy e-mailben érhető el, és támogatást nyújtanak a többnyelvű beszélők számára. azonban, A válaszidők lassúnak tűnnek, órákba vagy napokba nyúlva. Amikor a válaszok megérkeznek, gyakran nem a lényegre mutatnak, ezért több oda-vissza igénylik. Egy egyszerű probléma megoldása hetente vagy ennél tovább tarthat.

A fizetett előfizetés havonta 10 dollárba kerül. Ez nem rossz ár, de az ügyfélszolgálat hiánya és a lassú adatátviteli sebesség azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem éri meg a költségeket. Egy jó dolog az, hogy az Avira Phantom VPN korlátlan számú eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. Ez különösen jó hír az üzleti tulajdonosoknak vagy az embereknek, akiknek sok védőeszközük van.

Avira Phantom VPN ajánlott?

Router VPNAz Avira Phantom VPN nem ajánlott számos okból. Noha a Windows, Mac, iOS és Android rendszert futtató eszközökön elérhető, nem lehet beállítani ezt a szolgáltatást egy útválasztón úgy, hogy az összes csatlakoztatott eszköz azonos védelemben részesüljön. Ezenkívül az is nem lehet az Avira Phantomot használni a TOR-hoz hogy biztosítsa magának egy hozzáadott védelmi réteget. A SmartTV-k, a játékkonzolok és a Linux-eszközök szintén nem kompatibilisek.

Vannak jobb szolgáltatások, sokkal gyorsabb adatátviteli sebességgel és versenyképes árképzéssel. Ha szeretne egy Adatvédelmi Ausztrália ajánlás, majd nézd meg a NordVPN. Nem fogsz csalódni.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me